Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Tort ül még mindig a Hunnia Magyarország mindent felrúgva
  2017-06-22 00:03:19, csütörtök
 
  Hunnia Magyarország már 1995-ös végleges megsemmisítésem, bezárásom óta tort ül az utolsó Kohutok magyar nyelvi ellenségként történő megsemmisítése miatt.

Egyesek vörös hajú kakastaréjjal járva ünnepelnek, mások csak kakastaréjt viselnek diadémként. Nevünk jelentése kakas már nagyon régóta. A kakast kitette Sátoraljaújhelyen a Thököly utcára a Kovács hívő család a háza tetejére, pedig még éltünk páran annak ellenére, hogy születésem előtt a cigánytelep Miskolcról magyar nyelvi csapás sorozatot hajtott végre, amiről mindenki némán hallgatott, hiába faggattam őket, nem volt segítségük sehonnan. Az értelmetlenséggel nem lehet harcolni, sem a láthatatlan világ ellen, mely miatt létrehozta a Hunnia börtön az elmeosztályokat, odatéve az elmebeteg orvosaikat, hogy azt tegyenek, amiti akarnak. Több, mint húsz éve lemondtam minden újságot, nem tudok televíziót nézni, mert a Hunnia börtön tort ül a cigánytelepével, amivel az egész ország egyet ért, normálisnak gondolja. A villából Való Világ lett a borsodi Rákóczi térnél, bohóckodnak, játszanak a Hunnia börtön elmebetegei, bejelentve néha a mondatukat, hogy kik helyett és hogyan áldoztak meg engem. Nekünk nem volt törvényünk, hivatalos személyek, bíróság, emberjogi bizottság, aki védelmezett volna minket, meg nehéz bizonyítani, mivel a lakásokban gyilkolták meg az embereket, hogyan is történt mindez. Nagyapát születésem előtt támadta meg a Hunnia börtön a cigányaival, megalázva nagymamámat. Apát szintén, a baltás támadását Győzike rokonsága mutatta be egyik vicces műsorában, meg azt is, hogy az elmeosztálya Borsodnak hajtotta végre rajtam a feleségcserés Éva és fonók könyvét, mely a börtön egyik Imréjéé lett volna.

Még élek, szembe kell néznem 1995. óta az ünneplők seregével a családunk és a magyar nyelv, ének megsemmisítése miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
H.Kohut Katalin: Ünnepnapok (Vilma-Béla párbeszéd)
  2017-06-18 06:00:20, vasárnap
 
 
- Béééla! Honnan vannak a mostani ünnepnapok?
- Új történelmet írtak maguknak az apokalipszist végrehajtók...
- Mit jelent az apokalipszis?
- Azt, hogy eljárták az egész világot, köztük a lírai karámjuk a költőkkel, festőkkel, zenészeikkel.
- Ezek voltak a fekete, barna és fehér lovak?
- Igen, de mára celebek lettek a zenészek, mint amikkel kezdték a hatvanas években a vallási ébredést is szentháromsággal, a futurista, dühreri, avantgard és többi apokaliptikus csapás híresember lett szerte a világon, ugyanúgy, mint a versekben tetteiket megíró, azokat végrehajtó teremtői hatalommal rendelkező művészek.
- Mi történt, Bélám, hogy a tömeg semmit sem vett észre mindenből?
- Az, hogy a lezárt határokon belül pár emberen hajtották végre saját sorsukat, szerepeiket, tetteikkel együtt, így amikor 1995-ben a Biblia végére értek, a piros holdhoz, az ítélet hirdetéssel együtt a trianoni korszak ismétlésekor a Biblia olvastatáshoz, Vénuszra adták meg az idők végét, leszállítva rá Jeruzsálem csapásait.
- Honnan került ide Vénusz?
- Már többezer éve fogságban tartotta rima Jeruzsálem népe, valamennyi gesztenyehajú Krisztus feszületét rá helyezték kínozva, éheztetve szüntelenül. Atlantisz történelmével kezdődött a rabsága. Most, amit műveltek vele, felfoghatatlan és leírhatatlan, a világ valamennyi könyvének szereplői helyett áldozták meg a Hunnia Magyarország lezárt határain belül.
- Ő volt a vallási ébredés kezdete is, ha jól sejtem, nemcsak a kommunista korok főszereplője egyszemélyben?
- Igen, beöltöztették romániai magyar kislány ruhába négy éves korában, akkor élesztették pulyaszeplősítőkkel kezdetben az egyházakat szerte a világon, de a Bibliai valamennyi szereplője sorsában érintett volt, mint Edoméban amelyik 1995-ben bejelentette, hogy véget ért a közös nagy játékuk. Még felfoghatatlanabb, hogy valamennyien űrhajós kísérettel rendelkezve egyet értettek azzal, hogy egy kislányt kell állandóan kivégezni mindegyik csonkító, bénító, Rákóczi téri gyalázó helyett.
- 1983-ra befejezték Vénuszon a kommunista korokat, úgy hallottam. Ekkor Psota Irén Kacsatáncánál ismét a miskolci vasfüggönyösök egyikéhez értek, Kótai Zsigmond már rokkantautóshoz, amelyiket csúfolták a szomszédai, ugráltak a kocsiján hápogva, de ezekből a jelekből mások nem értettek semmit.
- Igen, drága Vilma, Psota Irén be is mutatta az egyik Hunnia filmben, hogy minden lakásban tömörülve vannak a láthatatlan világbeli kíséreteik, de ez az országnak teljesen normális volt.
- Mi történt, Bélám a kommunista korok után?
- Folytatták tovább, drága Vilma már a Hunnia börtön elme régi filmjeivel a Vénusz áldozást, ment ekkor II. János egy padlásos filmről a római egyházba, már készültek a vallások világközösségére az apokaliptikus csapások, nem törődve áldozatukkal.
- Azt sem tudják, miről prédikálnak, hogy kiadták többen a Bibliát, hogy leplezést jelent, benne a holt tengeri tekercsek vallásaival, melyeket megírtak külön könyvekben, azokkal együtt, amik beírták magukat a régi történelmekbe. Például itt van Pünkösd ünnepe. Nagyon szép lett volna minden korban a zsidók egyetlen Jézus feszületesének nevéhez kötődő ünnep, ha nem lenne tele minden ellentmondásokkal.
- Mire gondolsz, Bélám?
- Arra, hogy ha a Sátán, mint Ádám és Éva teremtője egy nyelven beszélőket hozott létre a világon mindenütt, hogyan is fűződik Pünkösd ünnepéhez a világ minden nyelve? A Szentlélek annyira régen volt, azóta régóta Jehova kutyákban születnek meg, most csak tisztátalan lelkek vannak az első embergyalázásuk óta, így jött létre Miskolc teljes egésze Rákóczi tér néven.
- Ne is mondd, Bélám, szembe néztem két hete egyikükkel, kimeresztette barna, ferde szemeit, bámult engem, összeűtközött a pillantása az enyémmel, mintha égetett volna a szívemben minden, ami vele kapcsolatos lehetett valaha.
- Mivel a könyveken majdnem hatvan éven keresztül haladtak végig, kezdve a kommunista korokkal, majd folytatták a többivel, nem értették sokan, hogyan lehet, hogy ugyanazok, akik kommunista korokat egymás után Vénuszon végrehajtották maguk helyett, most vallást gyakorolnak, sőt az ózdi 666 központ fekete mágikus új kenyér ünnepét is bevezették büntetlenül, nem tartva senkitől, hiszen pár tisztességes ellenségük volt összesen. Még a jezsuita vallást gyakorlókat is Tokaj és környéke egykori névtárából emelték Vénuszon ismételve folytatásban is az állandóan kiadott újabb könyveiket. Tóth neveken voltak berendezve az okkultista vallások a világ-könyvtár városában. Ezek mind nagy házakat építettek, diplomásak, bejárták a világot, míg áldozataik fényevésen voltak nyomorban saját sorsukat végrehajtva rajtuk. A reformátusok az Illés, Omega, Metro apokalipszisük után, melyet kislány áldozással kezdtek, egyszerűen a Hunnia börtönnel bezárták Vénuszt, nyomorba tették, összezúzták, majd felvásárolták a birtokokat szerte a világon.
- Nem lehet megérteni az utolsó emberek és az állandó kislány áldozást, különösen nem a bezárást, csonkítást, gyalázást, bénítást, szétlapítást, állandó kivégzés sorozatát.
- Ilyen az, mikor többmillliárd elmebeteg szabadlábon van, maguk jelentik a vallásokat, politikát hatvan éve.
- Tehát az ünnepek egyszerűen történelmi csapdák akarnak lenni a nem háborúzó skizopreneknél, melyek nem vállalták a szerepeiket.
- Igen, s nem büntethetőek, akár a honfoglaló bolondok, a testenyészetek, a börtön gyilkosok. Semmivel sem lehet visszaadni akár egyetlen pillanatát sem annak, amit tettek, hogy a kedves, szeretettel teli embereket nem tisztelheti senki, aki szeretett, annak meg kellett halnia a börtön Bibliásoknál. Egyetlen csúf szó a tiszta szívűeknél már szógyilkosságnak számít, egyetlen rossz nézés a szívükig hatol, s őket tették maguk helyett minden korban áldozattá. A börtön bűnöző itt kezdődik, a csúnya szavaknál, azt hiszem, ebben benne van az egész világmindenség jelenleg.
- Hihetetlen, már nem hiszek semmiben...

2017. június 5.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.05 2017. Június 2017.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 297
  • e Hónap: 3139
  • e Év: 42140
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.