Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Film Feledés (Teljes film, 2013)
  2018-01-11 21:50:27, csütörtök
 
 



Link



 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Komolyzene
  2018-01-11 21:43:02, csütörtök
 
 



Link



 
 
0 komment , kategória:  Komolyzene  
Szép írások
  2018-01-11 21:26:16, csütörtök
 
  Gondolj bele mi történik akkor, amikor találkozol lélektársaddal, ikerlelkeddel, duál-pároddal (vagy bárminek is hívhatjuk azt a lényt, akiben erősen hiszel, aki miatt az egész életed felborítanád, átalakítanád)!

illúzió-sorozat Felerősödik minden! Felpiszkáljátok egymást testileg, lelkileg, szellemileg. Van, aki többet olvas, többet tanul, kevesebbet alszik, éjjel-nappal ölelkezne, szeretkezne, folyamatosan kommunikálna és közben szövögeti a jövőjét az újdonsült kapcsolattal. Az érzékek kiélesednek, mert ilyen találkozásoknál (szerelem és szeretet alapon) kinyílsz és teljes testtel kezdesz élni. Mintha testet öltenél 100%-ban. Sőt továbbmegyek. Nem csak "mintha", hanem valójában ilyenkor élsz igazán.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2018-01-11 21:19:31, csütörtök
 
  Amikor az emberek elkezdik megérteni a nagy titkot, megijednek attól, ami a fejükben van. Két dologra kell ügyelni. Egy: bebizonyított tény már tudományosan is, hogy a megerősítő gondolatok százszor erősebbek, mint a negatív gondolatok. Ez azonnal csökkenti kissé az aggodalmunkat. Olyan valóságban élünk, ahol némi időkésleltetés figyelhető meg. És ez nagy szolgálatot tesz számunkra. Nem igazán szeretnénk egy olyan világban élni, ahol a gondolataink azonnal megvalósulnak. Most gondold el, hogy eszedbe jut egy elefánt és azonnal megjelenik a szobádban... A bizonyíték távol van és közeledik, és ez igencsak jó dolog. Tehát arra van szükség, hogy tudatában legyünk a gondolatainknak. Körültekintően kell megválogatni gondolatainkat, és ki kell élvezni a folyamatot, mert te vagy saját életed mesterműve. Te vagy saját életed Michelangelo-ja. A Dávid, amit faragsz, te magad vagy. És ezt a saját gondolataiddal teszed.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2018-01-11 21:03:40, csütörtök
 
 



Divat? Illúzió? Valóság? Hogy is van ez? Amikor azt érzed, hogy hatalmas erővel magával ragad egy másik ember, egy csodás lélek, akkor mi történik valójában? Amikor azt érzed megtaláltad az igazit és napokig, hetekig ebben a felemelő lebegésben úszkálsz, akkor ez valódi érzés, vagy csupán ámítod magad?

Pláne akkor, ha csak te érzed, a másik fél valahogy nem igazán nyitott feléd... Aminek persze lehet többféle magyarázata és mivel szeretsz gondolkodni, magyarázatokat keresni, ezért megnyugtatod magad, hogy"ez azért van, mert még nem érett meg rá, de hamarosan eljön a mi időnk". Még az sem érdekel, ha neked vagy az újonnan érkező emberednek párja, kapcsolata, házassága, esetleg ne adj Isten még gyerkőcei is vannak, hiszen az Univerzum, az ég, Isten egymásnak teremtett. Éreztél már ilyet? Hol az igazság, hol van a kutya elásva, hol a csapda, kinek és minek higgy?
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2018-01-11 20:54:29, csütörtök
 
 



A titok: a Vonzás Törvénye.
Számomra a legegyszerűbb módja annak, hogy megértsem a Vonzás Törvényét, ha magamat egy mágnesként képzelem el. És tudom, hogy a mágnes magához vonzza a dolgokat. Egyszerűen fogalmazva, a Vonzás Törvénye kimondja, a hasonlók vonzzák egymást. Most valójában a gondolatok szintjéről beszélünk.

Emberként az a dolgunk, hogy azokhoz a gondolatokhoz ragaszkodjunk, amiket valójában szeretnénk, hogy tökéletesen tisztában legyünk azzal, mit is akarunk valójában, és ekkor felélesztjük az Univerzum egyik legerősebb törvényét: a Vonzás Törvényét.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2018-01-11 20:19:01, csütörtök
 
  A gondolatok irányítják a fizikai testünket is! Ha folyamatosan negatívan gondolkodunk bármiről is, akkor sajnos sok esetben ezekkel a gondolatokkal betegségeket teremtünk magunknak. Ha folyamatosan félünk valamitől (ami szintén negatív érzet), akkor ugyanúgy megteremtjük ennek fizikai megnyilvánulásait is, nem hiába jelez a testünk különféle tünetekkel. Nem mindegy természetesen az sem, hogy milyen gondolatokkal táplálkozunk, sportolunk, dolgozunk és egyáltalán végezzük mindennapi feladatainkat.

Azzal is érdemes tisztában lenni, hogy ezek a gondolatok nemcsak jelen életünkre hatnak ki, hanem meghatározóak a következő életünk tekintetében is. Sokszor találkoztam olyan esettel, hogy a jelen életben kialakult betegség egy múltbeli életben történő folyamatos negatív gondolkodás következményeként alakult ki. Ugyanis ezek az egyre súlyosbodó negatív gondolatok egyre súlyosabb cselekedetekhez vezetnek, és ezeknek minden esetben megvannak a maga következményei. De félreértés ne essék, ahogy fentebb kifejtettem nemcsak a cselekedeteknek, hanem a gondolatoknak is megvan a maga következménye, ezért nagyon oda kell rájuk figyelni!

Ráadásul ezek a kibocsájtott negatív gondolati energiák nemcsak ránk nézve gyakorolnak hatást, hanem a környezetünkben élő emberekre is! Ezért történik az, ha pl. valaki nagyon feszült, a környezetében lévő emberek is könnyebben átveszik ezeket az érzeteket, rezgéseket és ő is idegessé válik, de ugyanígy a jókedv, a szeretet rezgései is kihatással lesznek bárkire.

Természetesen mindezt megfogalmazhattam volna úgy is, hogy mennyire jók a pozitív gondolatok, de erről már nagyon sokat írtunk, a köztudatban viszont már elcsépeltnek számítanak, ennek ellenére mégsem figyelnek oda rá. Ezért ha felismerjük, hogy a gondolatainknak mekkora jelentősége és hatalma van, és tudatosítjuk, hogy milyen következményei lehetnek egy helytelen gondolkodásnak, talán mindenki nagyobb odafigyelést szentelne rá.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2018-01-11 19:59:03, csütörtök
 
 



Sok ember nem is tudja, hogy az, vagy már csak későn! Szerelmes vagy Te? De, hol a másik a másik feled? Ki az alapja az érzelmeidnek, gondolataidnak, világodnak! Vagy csak illúziót építettél vagy építettek fel benned? Szerelem mint illúzió, vagy illúzió szerelem!
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2018-01-11 19:43:50, csütörtök
 
 



Híd vagyok emberek között,
Híd vagyok ég és föld között.
S a híd nem felesel,
Nem ugrál, nem megy el.
Ő csak ott áll a két part között,
Önmagán ezer léptet megőrzött.

Nem magyarázkodik,
A víz fölött békésen nyújtózik.
Nem tartozik sem ide, sem oda,
Ő összeköt. Így önmaga.

Ha akarsz rajta átkelhetsz,
Ha nem, felőle elmehetsz.
Lehetőséget ad csak az átkelésre,
Napsütésbe, esőbe, hóesésbe.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép estét kívánok mindenkinek!
  2018-01-11 19:33:40, csütörtök
 
  "Némelyek előremennek, és várják azokat, akiknek dolguk van még a földön. Néha a gyermek megy előre, néha a szülő. De a Teremtő úgy osztotta be, hogy aki csillagok fölé kerül, legyen, aki várja őt ottan." (Gárdonyi Géza)



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 282 db bejegyzés
e év: 3311 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 421
  • e Hét: 2384
  • e Hónap: 5726
  • e Év: 58434
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.