Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kárpáthyékkal mennek tovább a narancsok a lírai karámmal
  2018-01-22 19:34:59, hétfő
 
  Kárpáthyékkal és Deméékkel ezelőtt 81 évvel történt eseményeket, történéseket folytat ismétlésben a narancs Rákóczi tér annak ellenére, hogy az Orbánt jelentő Menyhért patológiája a játékosoknak elköltözött, el kellett mennie, de felettébb ideges amiatt, hogy ki a következő áldozóm népével, ki költözött ide. Így játszanak a szereplők, amióta összerakták a világ-apokalipszis Bertalan utcáját.

Kárpáthyék lánya a lezárt vasfüggönyökön kívül élt a narancs politikus vasfüggönyösökkel Amerikában már a hatvanas években, amiért egy dalt is róluk betiltottak.

Kárpáthyék közül többen állandó szereplőiként a játékosoknak, mint utolsó magyar áldozóknak nevet váltott szerepének megfelelően, így jött a Pénzes név után a Pénz-ár, egy forintos idejével Isaorának, már ezt pár éve a tériek ismételték, visszamentek a lyukas ötfilléres idejéig, sőt a Pengő korát is érintették. Most az árakat befejezték, a legnagyobb az ötszázas volt, hiszen ezt jelenti az ózdi központja a D betűjeles kormánynak 666 néven minden vallásával együtt.

Ismét visszavették a Kárpáthy nevet, bátran, szaporodva a hatvanas évek óta, már unokákkal hatalmas nyugdíjak mellett is szerepet játszva tovább folytatják, míg meg nem halnak az áldozásomat.

Mikor februárban megjöttek a kékek, eljátszották, hogy felszámolják az étkeztetéseket a szociális intézményekben, mert nem jár a jólét a 81 éve anyámmal hosszabbítóknak, meg bezárnak a boltok.
Ezt követően nemsokára a három gyerekes Mészáros átvette a szociális intézményeket az egész városban, miközben Orsós a narancs lírai karám terének Felcsúton művészi központot épített, a vár elfoglalalása van tervben, hogy a Rákóczi tér odaköltözik, győzelme ünnepe végén a szövetséges reformátusokkal fenevad menhelyével, ami rendelkezik élet és halál felett.

Az ismeretlen szocialisták viszont testvériséget építenek az egész világon, melyben minden ország népe együtt lesz, a cigány, néger, zsidó, melyek ellen létrehozták a rasszizmus fogalmát a kínai Ázsia központjával a térieknek boldogan fog élni, tetteik felejtve lesznek, hiszen zároltak mindent, ami azt jelenti, hogy biztosak voltak felettem a győzelmükben.

Vaskor folytatódik, örökké játszik, hiszen én kevés vagyok nekik (politikusaiknak, lírai karámjuknak) ellenségnek- Valamennyien életműdíjasok, díjazottak, politikusaikkal hatalmas tékozolással, amik a vaskori vallásokat milliárdokkal jutalmazzák. Közben a Hunnia börtön folytatja a Ferenc és többi név politikai kiválasztását szereplőivel, lovaggá üttetve magukat minden országban. 1989-ben már Magyarország néven állottak fel közösen a tériekkel, azóta van kultúra napja Kölcsey Himnuszából.
Pillanatig sem gondoltak arra, mit tesznek velem a tériek. Kultúra lovagjai szánalmasak, mind skizopren.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.