Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Ha valakiben értékelni lehet a következetességet, a tisztess
  2018-01-23 20:20:25, kedd
 
  Ha valakiben értékelni lehet a következetességet, a tisztességet, az csak a Fidesz

Molnár Bálint | Ma | 8:09

Sziasztok, jó reggelt! Hétfő után keddet tartunk, ugyanis ebbe az évezredes törvényszerűségbe még nem sikerült beleugatnia a mindenbe beleugatás kormányának sem. Változatlanul tél van, de egyre kevesebbet kell aludni áprilisig. Amikor már tavasz lesz, és vagy minden megváltozik, vagy nem. Ennél a címlap ebnél nem találtam kedvesebb állatkát ma reggelre. Igaz, hogy szerintem keresve sem találtam volna aranyosabbat. Hát nem egy tündibündi cukorfalat? Szerintem kell is, tekintve, hogy amiről ezután szó lesz, távolról sem finom. Ez pedig nem azért van így, mert én így akarom, hanem mert nem csak a szánkig ér, de lötyögtetik is.

Tulajdonképpen akár honnan kezdeném, ugyanaz lenne a lényeg, úgyhogy kezdem a magyar kormány egyedüli témájával, amiről állandóan van mondanivalója: az a jó, hogy az összevissza hazudozások nyomasztó láncolata sem töri meg a lelkesedésüket és azt, hogy még nagyobb elánnal, még pofátlanabbul tolják ugyanazt. A Századvégbél nevű kormányközeli think tank (nem tudom, miért ragaszkodom ahhoz, hogy politikailag korrektül így nevezzem) óránként 25 millió forintért kutatja, na mit? Hát a migrációt, baszki. Most éppen 1,1 milliárd forintot kaptak arra, hogy megkutassák a kormánynak, vajon mit szólnak a többi uniós tagállam polgárai a menekültekhez. Ehhez képest 250 millió forintból térképezik fel ők, hogyan látják saját helyzetüket és jövőjüket a hazai idősek. Ezzel már lassan 9 milliárdnál tart e nagyszerű kutatóműhely 2014 óta bezsebelt közpénzeket illetően. Én nem mondom, hogy Mészároslölönek ez nem aprópénz ahhoz képest, hogy ő mennyit zsírosodott négy év alatt (hát még nyolc), de nem tudom nem érzékelni a mérhetetlen megvetést, amivel viszonyulnak a választóikhoz és a hűtlenséget, amivel a közpénzt kezelik. Orbán Viktor és a kormány nem adja fel, úgy tesznek, mintha semmi nem derült volna ki róluk. Átverték a választóikat (igen, azzal verték át, hogy elsunnyogták: azt tették, amit tenniük kellett, de mivel a jogkövető, emberséges magatartással nem lehet hergelni, uszítani, egyben tartani a kemény magot, hát most tovább kell színjátszani), most meg arra herdálják a közpénzt, hogy vajon az itthon főgonosznak, minden bajunk forrásának beállított EU-ban mi a frászt gondolnak az emberek a bármiről is. A kormány, amelyiket a saját híveinek a zsibbasztásán kívül senki más nem érdekli, az uniós tagállamok polgárainak véleményére kíváncsi. Gyönyörű! Ha valakiben értékelni lehet a következetességet, a tisztességet, az csak a Fidesz!

Valamelyik ügyeletes izé arról vernyogott ezzel párhuzamosan, hogy a Stop Soros csomag az átláthatóságot szolgálja. Nem baj, hogy minden létező, még a legilliberálisabb magyar törvényekkel is szembemegy, alkalmazhatatlan, betarthatatlan ostobaság, még a legfapadosabb sufnijogász is elbújna szégyenében, ha a nevét kellene adnia hozzá, ők tolják, mert a civilek basztatása figyelemelterelésileg minden pénzt megér. A veje ügyletei után 13 milliárd forintot bírságot az adófizetők nyakába sózó tudatrepedés sunyít, lapít az ügyről, mert vagy boldog karácsonyt van, vagy mert cégügyekkel nem foglalkozunk, ugye, de ők átláthatóságról pofáznak. No, ha Rogán óta tudjuk, hogy a a magyar kormánynak, a magyar hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, amelyek az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz, akkor a TASZ úgy vélte, érdemes volna mindenkinek is megismerni azt a listát. Tehát önbevallásra kötelezik azokat, akiket érint a fenti homályos leírás, miközben ők már előre tudják (naná!), hogy kiket fognak megszopatni. A hazug, pofátlan önkény lólába sajnos itt is kilóg a látványos vergődés mögül. Nem akarnak ők semmit kezdeni az illegális bevándorlással, egyszerűen el akarják hallgattatni a kormánnyal kritikus szervezeteket. Akkor hát tessék, itt van egy közérdekű adatigénylés, lássuk, miről is beszélünk.

Például akikről a kormány nem nagyon szeret beszélni, azok az oligarcha-hálózat tagjai. E remek emberek közül is ritkán esik szó a Garancsi István nevezetű kötélcimboráról, akiről ITT egy jó cikk. Ami arról szól, hogy októberben megvett egy cégcsoportot, ami 20 milliárd forinttal dobja majd meg a körülötte kialakult cégbirodalom éves összforgalmát. Igaz, hogy a jelek szerint profitra egyelőre nem számíthat, mert - ahogy a Videotonnál is - előre elzálogosította a bevételeket, ámazonban akkor is ő lesz a legnagyobb bankok és üzletláncok pénzszállítója. Az ambiciózus terjeszkedéshez az OTP nyújtott segítséget Garancsinak. Mert a NER-ben mindenhol összeérnek a szálak. A lojális elvtársaknak mind csurran-cseppen a jóból. De ez itt vegytiszta jogállam, meg is lehet kérdezni Stefkától, vagy G. Fodortól. Brüsszel meg csak óbégasson, itt a magyar embereknek jó. Igaz, hogy nem vagyunk demokrácia, de legalább biztonságosan retteghetünk a zsírosra gazdagodott nagyurak bakancsaival a nyakunkon. Micsoda tündérmese!

Ehhez képest a Fidesz váltópártja most éppen ott tart, legalábbis Molnár Gyula pártelnök erről beszélt a minap a tehetségesen és átláthatón milliárdossá lett Mészároslölö Echo Tv-jében, hogy ő lemond, ha az MSZP nem nyeri meg a választást. Merthogy ez a modern politikai kultúra része. Mondjuk én már azt se igazán értettem, hogyan lett Molnár Gyula az MSZP elnöke, de az mindegy is. Meg még valami olyasmi is rémlik, mintha egy időben az MSZP bojkottálta volna a fideszes propagandamédiát, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Értékelem amúgy ezt a tisztánlátást, miszerint nem látja kockázatosnak, hogy az MSZP-Párbeszéd-szövetségnek a bejutáshoz nem 5, hanem 10 százalékot kell szereznie, sőt, a 20 százalék meghaladását sem tartja lehetetlennek. Nem tudom, én nem értek ehhez, meg most nem is szeretnék belemenni a részletekbe, de azt látom, hogy az MSZP a Botka-manőver után nem igazán tud mit kezdeni magával. Karácsony Gergely ide vagy oda. Attól tartok, az a lemondás egyáltalán nem valószínűtlen, de ennél sokkal nagyobb bajnak tartom, hogy egy kis idő múltán nem sokan fogják tudni, ki az a Molnár Gyula, mert sem túl sokan tudják.

A végére, ha esetleg valakinek kimaradt volna: Hódmezővásárhelyen megy a fennforgás, Lázár fellegvárában mindent elkövetnek azért, hogy kamujelöltek indításával, a lakosság megtévesztésével, a propagandamédia hadjáratával, az egyház támogatásával lehetetlenítsék el Márki-Zay Pétert. Viszont állítólag Veszprémben az LMP jelöltje (!) visszalép az esélyesebbnek tartott MSZP-s jelölt, Mesterházy Attila javára. Persze ez már egy másik sztori, de van itt minden és valószínűleg még sok minden lesz, amit most még nem látunk jönni. Megint túlcsordultam terjedelemben, időben, elnézést. Szokásomtól eltérően jöjjön egy kis finom muzsika és jövünk vissza! Szép napot, hamarosan itt a nyár!

https://kolozsvaros.com/rovidek/ha-valakiben-ertekelni-lehet-a-kovetkezetesseget- a-tisztesseget-az-csak-a-fidesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pert nyert a Kétfarkú Kutya Párt Strasbourgban
  2018-01-23 20:00:34, kedd
 
 
Pert nyert a Kétfarkú Kutya Párt Strasbourgban

2018.01.23. 11:27 Módosítva: 2018-01-23 13:32:11

Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) mai egyhangú döntésében kimondta, hogy megsértették a Magyar Kétfarkú Kutya Párt véleményszabadsághoz való jogát, amikor megbüntették a 2016-os kvótanépszavazásra készült telefonos applikációja miatt.

A Kétfarkú azért készítette az applikációt, hogy a szavazók névtelenül megoszthassák egymással az érvénytelen szavazólapjukról készült fotókat, egyfajta kreatív versengésre ösztönözve őket, hogy ki tudja frappánsabban kifejezni a nemtetszését. A végül érvénytelen népszavazás előtt sok párt ugyanis amellett kampányolt, hogy a szavazók érvénytelenül szavazzanak, mert ez a távolmaradásnál is erősebben fejezi ki, hogy elutasítják a kormány menekültpolitikáját (a "nem" szavazat leadása növelte volna az érvényesség esélyét, ami a kormánynak kedvezett volna).

A Kétfarkú applikációja a Nemzeti Választási Bizottság szerint sértette a választás tisztaságáról, titkosságáról és a rendeltetésszerű joggyakorlásról szóló törvényi rendelkezéseket: a szavazólap az NVB szerint nem a választóké, ezért azt nem lehet kivinni a szavazóhelyiségből, és fényképet sem lehet róla készíteni, mert az csaláshoz vezethet. Az applikáció használata az NVB szerint a választási testületek lejáratására is alkalmas volt.

A párt a Kúriához fordult, ahol annyiban megerősítették az NVB döntését, hogy bár a szavazólap a politikai vélemény kifejezésére szolgál, a lefényképezése és az applikáción keresztül történő publikálása már nem. A pártot 100 ezer forint bírság megfizetésére kötelezték.
DBZOL20160923004
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Miután az Alkotmánybíróság nem fogadta be a párt indítványát (szerintük az applikáció elkészítése nem tartozik a szólásszabadság tárgykörébe, csak a használata), a Kétfarkú Strasbourgban keresett jogorvoslatot.

Az EJEB előtt az állam képviselője azzal érvelt, hogy az NVB határozata a szavazás rendjét és a szavazólapok rendeltetésszerű használatát védte. A strasbourgi bíróság egyhangú döntése szerint viszont a párt eljárása, melynek ereményeként lehetővé vált a szavazólapokról készült fotók anonim közlése, nem sértette a szavazás rendjét és tisztaságát, viszont elősegítette a szólásszabadság érvényesülését: a párt megbüntetése indokolatlan volt.

A véleményszabadsághoz fűződő jognak az Emberi Jogok Európai Egyezménye szerint lehetnek korlátai, ezek közül azonban itt az EJEB szerint egyik sem merül fel. A magyar államnak a százezres büntetésnek megfelelő 330 eurót, és további 3 ezer eurónyi (kb. 930 ezer forintot) költséget kell a Magyar Kétfarkú Kutya Párt számára megtérítenie. A döntés ellen a bíróság Nagykamarájához lehet fellebbezni.

Frissítés: Reagált a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a strasbourgi döntésre!

Az MKKP az alábbi közleményt juttatta el az Indexhez:

Örülünk, hogy sikerült 20 kétfarkú kutyás pólóval lefizetnünk a strasbourgi bírókat. És nyilvánvalóan hazaárulás történt: Strasbourg korlátozni akarja a magyar emberek jogát, hogy megsérthessék mások véleményszabadságát.


https://index.hu/belfold/2018/01/23/pert_nyert_a_ketfarku_kutya_part_strasbourgba n/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Százmilliókat szór el kormány, hogy flottul menjenek az átad
  2018-01-23 19:46:53, kedd
 
  Százmilliókat szór el kormány, hogy flottul menjenek az átadóünnepségek a kampány alatt


Külön figyelni kell arra, hogy a rendezvényeken Orbán Viktor is feltűnik


Czinkóczi Sándor
Politika
ma 16:48


Nettó 360 milliós keretösszeggel keresi a megfelelő rendezvényszervezőt a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja, derült ki az uniós közbeszerzési értesítőből.

Ebből 210 millió forintot három olyan átadóünnepségre szánnak, amit olyan fontosak, hogy azokon ,,többek között Magyarország miniszterelnöke és egyéb kiemelten védett személyek" felbukkanásával is számolni kell:

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem átadóünnepsége, valamint az Orczy kert átadása (résztvevők száma 100-400 fő);
A megújult Gül Baba türbéjének átadórendezvénye (résztvevők száma 100-200 fő);
A Moholy Nagy Művészeti Egyetem fejlesztési programját bemutató rendezvény (résztvevők száma 1000-2000 fő).

A többi pénzt a Helló Budapest Fesztivál megszervezésére, (12 ezer fő+ Orbán Viktor és az egyéb kiemelten védett személyek), teljes rendezvényarculat megtervezése, konferenciák és más szakmai események megszervezésére.

A kiírás szerint az átadókat pont a kampányhajrában, vagyis 2018. március-áprilisában rendezik meg. (mno.hu)


https://444.hu/2018/01/23/szazmilliokat-szor-el-kormany-hogy-flottul-menjenek-az- atadounnepsegek-a-kampany-alatt

--------------------------------------------------------------------------------- ------------



ezek nemhogy a kivitelezésből, de még az átadásból is lopnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb jelentős területeken teszik fizetőssé a parkolást Óbud
  2018-01-23 19:38:59, kedd
 
  Újabb jelentős területeken teszik fizetőssé a parkolást Óbudán

Szily László
közlekedés
ma 16:27


Szerdán tárgyalja a Fővárosi Közgyűlés a parkolási rendelet módosítását, ami ezúttal a III. kerületben parkoló autósok megsarcolását jelenti. Az előterjesztés szerint az eddig is fizetős területeken jelentősen drágul a parkolás és egy komolyabb, eddig szabad zónát tesznek fizetőssé.

A most fizetőssé váló zóna a Bojtár utca - Huszti út - Kazal utca - Szentendrei út - Záhony utca - Sujtás utca - Gázgyári lakótelep III. csoport - Gázgyár utca - Ángel Sanz Briz út - Duna - Bogdáni út - Hévizi út - Vörösvári út - Bécsi út által határolt terület.

A drágulás pedig azt jelenti a gyakorlatban, hogy az eddig az 5. díjtételű területeket a 4., az eddig 4.-be tartozókat a 3. kategóriába minősítik át. Vagyis ahol eddig óránként 175 forint volt a parkolás, ott 265 lesz, ahol pedig 265, ott az ár 350-re emelkedik. Az indoklás szerint a kerület megrendelt egy kutatást, ami kimutatta, hogy az óbudai fizetős övezetekben a parkolóhelyek kihasználtsága 83,6 és 86,7 százalék közötti, vagyis nagyon magas, a telítettséget pedig a döntéshozók az árak emelésével próbálják csökkenteni.
Advertisement

Sajátos logika, hogy - hivatalosan legalábbis - ott várnak eredményt az árak emelésétől, ahol korábban hiába emelték a díjat a nulláról többszáz forintra, ugynúgy maradt a zsúfoltság.


https://444.hu/2018/01/23/ujabb-jelentos-teruleteken-teszik-fizetosse-a-parkolast -obudan


--------------------------------------------------------------------------------- ----------------


NEM azzal van a legnagyobb baj hogy tele van Budapest parkolási zónákkal, ahol kurva sok pénzt kell fizetni a semmiért, P+R parkolók pedig csak a mesében léteznek...

A legnagyobb baj, hogy ezt is egy politika által kreált maffia üzemelteti, a pénz nagyobb részét kilopják, és még a látszatra sem figyelnek. Mi meg persze hagyjuk. Mint minden mást is.

Úgy szeretném tudni a parkolási cégek tulajdonosi összetételét, valamint az ügyvezetések "kötődését"!

Pár hónappal ezelőtt a külső XIII-ban egy olyan kertvárosi rész lett full fizetős, ahova mindenki csak aludni jár haza, az átmenő forgalma szinte 0. A legviccesebb az az utca, ahol kétoldalt fel vannak festve a helyek, kint vannak a fizetőautomaták, és MINDENKI A SAJÁT KOCSIFELHAJTÓJÁN VAGY KERTJÉBEN ÁLL INGYEN, az összes fizetős hely meg üres. Mi volt a terv vajon? Annak a pár autósnak a megsarcolása, akik esetleg irodát tartanak fenn valamelyik környékbeli társasházban?

Brrrr, mocskos imperialista, burzsoá propaganda.

- A bevétel egy pici részét befizetik az önkormányzat kasszájába, hogy azon sok jót tehessenek értünk.
- A maradék egy pici részéből sok jó embert fizetnek, akik a bokorból figyelik, hogy mikor tehetik vidámabbá az utcaképet az autónkra helyezett színes zacsikkal.
- A maradék egy ennél nagyobb részét az emberek felvilágosítására használják fel, mármint hogy elég világos legyen, melyik cég részére kell megszavazni a parkolási koncessziót.
- De még a maradék maradékát is nemes célra áldozzák, például elküldik a szegény sorsú kokalevél szüretelőknek.

Szóval nem szabadna fikáznunk, inkább egy mozgalmat kellene indítanunk, hogy fizethessünk többet ilyen nemes célokra.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Repedések a NATO-n: az egész szervezet megroggyanhat az invá
  2018-01-23 10:14:23, kedd
 
  Repedések a NATO-n: az egész szervezet megroggyanhat az invázió miatt

Káncz Csaba, 2018. január 23., 08:32
Privátbankár.hu


A török hadművelet súlyos csapást mér a Trump hatalomra kerülésével már amúgy is meggyengült NATO integritására. A török inváziót a jelek szerint Berlin is támogatja, amely egyben mutatja a NATO nagy tagállamai közötti egyre növekvő feszültségeket. Noha Ankara most a Washington által támogatott erőket támadja, Berlin felgyorsítja az engedélyezést a török Leopard tankok modernizációjára.

Török tankok és különleges egységek vasárnap délelőtt helyi idő szerint délelőtt 11 órakor megtámadták Afrint, egy kurd-többségű tartományt észak-nyugat Szíriában. A török erők a Washington által támogatott kurd pártot (PYD) és nemzetőrségét (YPG) támadja. Ugyanabban az időben délről és keletről Afrint megtámadták a törökök által támogatott szír katonai egységek (FSA).

Kemény kurd pofonok jönnek

A harcedzett kurdok elleni beavatkozás nem lesz egy fáklyásmenet, amit mutat az is, hogy az első 24 órában kurd közlések szerint az YPG-nek sikerült kilőnie 5 német gyártmányú (Leopard) török tankot. Az YPG-nek mintegy 10 ezer harcosa védekezik jelenleg Afrinban és a híradások szerint keményen tartják állásaikat. Ankarának intenzív lobbizással sikerült azt elérnie, hogy Moszkva hallgatólagosan tudomásul veszi a török beavatkozást, sőt a Kreml Washingtont hibáztatta, mivel az az YPG-t akarja megbízni a szír-török határ ellenőrzésével.


Washington viszont nem adja föl az YPG támogatását, hiszen rajtuk keresztül sakkban tarthatja mind Ankarát, mind Damaszkuszt, mind Teheránt. Az amerikai külügyminiszter ráadásul olajat öntött a tűzre, amikor múlt héten az amerikai katonai jelenlét erősítését helyezte kilátásba Szíria kurdok által ellenőrzött területein. Washington terve, hogy 30 ezres határőrizeti erőt hozna létre a kurdokkal, Erdogant új, jóval agresszívabb játszma megindítására késztette.

Mindennek tetejébe január elején az Asharq Al-Awsat újság jelentette, hogy Washington lépéseket tervez arra vonatkozóan, hogy diplomáciailag elismerje az észak-szíriai kurd területeket. Holott itt háromszor akkora területről beszélünk, mint például Libanon.

Berlin csendben a törökök mellé áll

Erdogan és nacionalista pártja számára az elképzelés, hogy egy autonóm vagy független kurd entitás húzódna Észak-Szíriától Törökország Hatay tartományáig, egy szimpla rémálom. Ennek megakadályozása minden más mérlegelést felülír. A hadművelet egyben lehetővé teszi Erdogan AKP pártjának, hogy tovább erősítse a leszámolást politikai ellenfeleivel szemben. Számos török városban a beavatkozás elleni tiltakozók százait vették őrizetbe.


A török hadművelet súlyos csapást mér a Trump hatalomra kerülésével már amúgy is meggyengült NATO integritására. Megdöbbentő új fejlemény, hogy a török inváziót a jelek szerint Berlin is támogatja, amely egyben mutatja a NATO nagy tagállamai közötti egyre növekvő feszültségeket. Múlt szerdán, amikor megindultak a török ágyúzások az YPG pozíciói felé, magas rangú török nemzetbiztonsági tisztek delegációja érkezett kétnapos berlini látogatásra, ahol megvitatták a kurdok elleni intézkedéseket.

Noha Ankara most a Washington által támogatott erőket támadja, Berlin felgyorsítja az engedélyezést a Leopard tankok modernizációjára a törökök számára. Berlin egyben bejelentette, hogy az államügyészség a kurdok törökországi pártjának (PKK) németországi tevékenysége ellen erőteljesebb vizsgálatokkal lép fel.

Káncz Csaba jegyzete.


http://privatbankar.hu/makro/repedesek-a-nato-n-az-egesz-szervezet-megroggyanhat- az-invazio-miatt-315742
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzetközi szervkereskedő-hálózat izraeli működtetőjét fogtá
  2018-01-23 10:01:32, kedd
 
  Nemzetközi szervkereskedő-hálózat izraeli működtetőjét fogták el Cipruson

1 nap ago


Cipruson az Interpol körözése alapján letartóztattak egy 68 éves izraeli férfit, aki nemzetközi szervkereskedő-hálózatot működtetett Európában. Koszovó 2008-ban már kérte a kiadatását Izraeltől, ám nyolc esztendős időhúzás után a zsidó államban mindössze nyolc havi börtönre ítélték. Közben Oroszország is kérte a bűnöző letartóztatását és kiadatását, s ennek alapján fogták el 2018 első napjaiban Cipruson - írja a Válláh!Hádásot izraeli hírportál.


Mose Hárél, a szervkereskedő

Mose Hárél (68) egy török és több koszovói ,,orvos" közreműködésével több mint tíz esztendővel ezelőtt nemzetközi emberi szervkereskedő-hálózatot működtetett Európában. A lelketlen bűnözők az emberi szervek eltávolítását, majd beültetését Koszovó területén végezték. A módszerük az volt, hogy a szegényebb európai országok anyagilag megszorult polgárainak testéből kioperálták a belső szerveket, leginkább a vesét, majd azt több tízezer dollárért beültették a jómódú pácienseikbe. A nemzetközi elfogatóparancsban az is áll, hogy az ,,orvosok", illetve az izraeli bandavezér majdnem mindegyik ,,donorukat" alaposan rászedték, mert vagy nem fizettek nekik, vagy az előre kialkudott összegnél jóval kevesebbet.

A történet tragikomikus mozzanata visszanyúlik 2008-ra, amikor is egy izraeli páciens számára Törökországból rendeltek Koszovóba egy ,,vesedonort". A szervét kivették, majd a felépülése előtt hazautaztatták volna. A pristinai repülőtéren azonban a ,,donor" összeesett, s akkor derült fény a bűnbanda tevékenységére. A koszovói rendőrség azonnal letartóztatta a balkáni országban tartózkodó izraeli Mose Hárélt, megkezdődött a kihallgatása, ám közben megérkezett Izraelből az édesanyja haláláról szóló gyászhír. Elkezdődött az ilyenkor szokásos nemzetközi ráhatás, mire a koszovóiak Hárélt hazaengedték a temetésre azzal a föltétellel, hogy utána azonnal visszatér... Persze hogy nem ment vissza Koszovóba, hanem e helyett nyolc év időhúzás után, 2016-ban az izraeli bíróság nyolc havi börtönbüntetésre ítélte a szervkereskedő bandavezért.


Az Interpol által kiadott elfogatóparancs Mose Hárél útlevelével

Csakhogy időközben Oroszország is nemzetközi elfogatóparancsot adott ki az izraeli bűnöző ellen, miután orosz állampolgárokat is megkárosított. Mose Hárél 2017 végén kiszabadult az izraeli börtönből, s ez év legelején azonnal Ciprusra utazott, hogy rendezzen egy ,,üzleti ügyet" egy ottani személlyel. Ám az oroszok által kiadott elfogató parancs értelmében a határon lefogták, őrizetbe vették, s várják, hogy Moszkva még mindig ragaszkodik-e a kiadatásához. A ciprusi börtönből közben Hárél segélykiáltásokat küld Izraelbe, állítván, hogy könnyen megölhetik. Azt is közölte, hogy a cellatársai máris alaposan helybenhagyták, amikor megtudták, hogy szegény emberek szerveivel kereskedett.

Frissítés: Koszovó biztosan kéri a ciprusi hatóságoktól a nemzetközi elfogatóparancs nyomán letartóztatott izraeli Mose Hárél kiadatását, miután a pristinai ügyészség már 2008-ban megírta ellene a vádiratot - tudtuk meg a Jediot Áháronot című izraeli napilap híréből.

Amint fentebb már megírtuk, az izraeli Mose Hárélt (68) bűnszövetkezetben elkövetett illegális szervkereskedő-hálózat működtetésének bűntette miatt 2008-ban - bűntársaival együtt - Koszovóban letartóztatták. Bíróság elé azonban nem állíthatták, mert az édesanyja izraeli temetésére való hivatkozással, s nemzetközi nyomásra, hazaengedték, ám ígérete ellenére a temetés után nem tért vissza a balkáni országba.


Mose Hárél a lefogásakor 2008-ban, Koszovóban (fotó: AP)

Az Európai Unió jogi szervezetének ügyészsége 2011-ben ezért bejelentette, hogy dr. Júszuf Sonmaz török “orvost" és az izraeli Mose Hárélt illegális “orvosi" tevékenység, illetve illegális szervkereskedelem bűnszövetkezetben való elkövetésével vádolják. Az Interpol ezért kiadta ellene a nemzetközi elfogatóparancsot, s a koszovói hatóságok meg már 2010-ben (amiképpen most is) közölték, hogy kérik a kiadatását. Pristinában korábban azt is bejelentették, hogy a Koszovóban működő szervátültető török orvosnak is nyoma veszett...

Mose Hárélt Izraelben 2016-ban, nyolc évvel a Koszóvóból történt lelépése után - tessék-lássék módon nyolchavi szabadságvesztésre ítélték (a pristinai bíróság helyett), ám azt nem lehet tudni, hogy ebből mennyit ült le és milyen körülmények között. Szinte biztosra vehetjük, hogy Izrael a lelketlen szervkereskedő hazaengedését kéri majd Nicosiától, arra való hivatkozással, hogy az ellene felhozott vádak alapján otthon már elítélték, s a büntetését letöltötte.


https://nagyoncool.com/nemzetkozi-szervkereskedo-halozat-izraeli-mukodtetojet-fog tak-el-cipruson/?honnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korrupcióinfó: a legdrágább beszállítótól vett takarítószere
  2018-01-23 09:58:53, kedd
 
 
2018-01-18

Írta radiantonia
Korrupcióinfó: a legdrágább beszállítótól vett takarítószereket a Debreceni Egyetem




Zéró árbevételű beszállító legdrágább ajánlatát fogadták el a Debreceni Egyetem takarítószer-beszerzésén, az olcsóbb konkurenciát kizárták a versenyből. A részleteket Hadházy Ákos (LMP) a századik korrupcióinfóján mutatta be.

,,A kórházakban alapvető fontosságú a takarítás, a higiénia. Így az ilyen stiklik életekbe kerülhetnek" - értékelte Hadházy Ákos a Debreceni ,,Putyinpincsi" Egyetem cégének megbízottja által intézett közbeszerzést. A nemrég zárult tenderen egyetemi klinika számára vásároltak tisztítószereket, takarítógépeket.

A beérkezett 22, 30 és 33 milliós ajánlat közül végül a legdrágább nyert, miután az olcsóbb versenyzőket kizárták. A győztes beszállító a debreceni Credo Trade Kft. 2014-2016-ban, az utolsó mérlegzárásig nem termelt egy fillér árbevételt sem.

Hadházy és szakértője, az ex-NAV-os Horváth András visszatekintett az első száz korrupcióinfóra is, hangsúlyozva, voltaképpen egyetlen ügyet mutattak be: a kontrollját vesztett kormány által szervezett bűncselekmény-sorozatot.

Trófeaként tartja számon a politikus, hogy 45 feljelentéséből 20-ban - Polt Péter ide vagy oda - megindult a nyomozás. Például a lenyúlt romatámogatások, az Öveges-program és a Simonka-alapítványok ügyében.

Hadházy privát toplistáját is a romapénzek vezetik, amit a koraszülött-támogatás elmutyizása, illetve a Kósa Lajos közeli ukrán migránsbiznisz követ.


https://blog.atlatszo.hu/2018/01/korrupcioinfo-a-legdragabb-beszallitotol-vett-ta karitoszereket-a-debreceni-egyetem/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A narratíva összeomlása
  2018-01-23 08:51:31, kedd
 
 
A narratíva összeomlása


Pintér Bence

2018. január 23., kedd 00:01, frissítve: kedd 08:31

Fotó: Székelyhidi Balázs / Magyar Nemzet


Látszólag ártalmatlan nyilatkozatot tett a külügyminisztérium helyettes államtitkára, Altusz Kristóf a Times of Malta napilapnak. Arról beszélt, hogy a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal tavaly 1291 esetben menedéket adott a kérelmezőknek. Ez három híján annyi, mint amennyi menedékkérelmet az EU által meghatározott kvóták alapján kellett volna elbírálnia Magyarországnak. Altusz hozzátette azt is, hogy ezt ,,nem vertük nagy dobra" a menekültek biztonsága érdekében.



Az Altusz-nyilatkozat komoly káoszt okozott a fideszes propagandagépezet működésében.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke azzal ütötte el a témát, hogy ,,oltalmazottakról van szó, akiket nem szabad összekeverni az illegális bevándorlókkal". Ehhez jön hozzá Bencsik András, a Demokrata hetilap főszerkesztőjének az Echo TV-ben elhangzott mondata: ,,Egy tízmilliós ország számára nem szabad, hogy gondot okozzon 1300 menekült végleges vagy időleges befogadása". A Rogán-féle Kormányzati Tájékoztatási Központ pedig azzal érvelt, hogy a nemzetközi védelemben részesítettek 90 százaléka a kiállított okmányokkal elhagyta Magyarország területét.

Teljes a káosz a kormányzati kommunikációban

Belföld MN
Teljes a káosz a kormányzati kommunikációban

Orbán Viktor Pintér Sándort cáfolja, a bevándorlási hivatal pedig Orbánt - a gépezetet megakasztotta a befogadott menekültek ügye.

Ez a három kijelentés teljesen ellentétes azzal, amit a kormány eddig kommunikált. A Fidesz, a kormány és miniszterelnök eddigi, éjjel-nappal hangoztatott narratívája szerint Magyarország ,,migránsmentes övezet" - ide nem fognak migránsok jönni. Ha valaki mégis beengedi őket, akkor vége a világnak: no-go zónák lesznek, folyamatos lesz a nemi erőszak a magyar lányok és asszonyok ellen, elveszik a munkánkat, és ezzel párhuzamosan élősködni fognak a jóléti állam ellátórendszerein. Nyugat-Európa már a végnapjait éli, ebből pedig mi nem kérünk - szól a rendkívül sikeres állami propaganda, melynek nyomán a legkisebb faluban is annyira rettegnek bármilyen idegentől, hogy rögtön rendőrt hívnak rá.

Ehhez képest Budapesten 2016 óta támogatott albérletben helyezik el a nemzetközi védelemre jogosultakat. Altusz nyilatkozata nyomán pedig most arra figyelmeztetnek minket a józan, pragmatikus fideszes potentátok, hogy tegyünk különbséget az általuk és propagandájuk által évek óta ,,illegális bevándorlók" néven mitizált, országba illegálisan, több biztonságosnak minősített országon keresztül érkező feltételezett gonosztevők, a ,,muszlim inváziós erők" és az - országba egyébként szintén szabálytalanul, több biztonságosnak minősített országon keresztül érkező - valós veszély elől menekültek között, akik jogosan kapnak védelmet a magyar államtól. Utóbbiak, tehát a magyar állam által elismert menekültek voltak egyébként azok, akiknek üdültetése miatt - a kormány gyűlöletkampánya nyomán - Őcsényben elszabadult az őrület, melyről Orbán Viktor is elismerően nyilatkozott. A miniszterelnök most ugyanezekről az emberekről azt mondja, azért engedték be őket, mert illedelmesen kopogtattak.
Vita & Vélemény hírlevél
A Magyar Nemzet véleménycikkei mindennap e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Megáll az ész: Orbán kormánya fogadta be az Őcsényből kiutált menekülteket

Belföld MN
Megáll az ész: Orbán kormánya fogadta be az Őcsényből kiutált menekülteket

A miniszterelnök korábban még üdvözölte a ,,migránsok" miatt kitört hisztériát.

A kormány most arról győzköd minket, amiről a ,,Soros-bérencnek" minősített civil szervezetek évek óta beszélnek. Hogy 1300 menekült befogadása és ellátása egyáltalán nem terheli meg az országot, ha józanul kezeljük a helyzetet. Ráadásul a Rogán-minisztérium nyilatkozata a fideszes narratíva másik felét is összeroppantja, amikor közli: az érkezők kilencven százaléka rögtön tovább is állt Nyugat-Európába.

Ez a valóság: senki nem akarja elfoglalni Magyarországot, csak minden tizedik menekült marad itt egyáltalán - százhúsz ember egy év alatt. És mi észre sem vettük.

Altuszra visszakanyarodva: kiderült, hogy pontosan azt csinálja a magyar állam, ami ellen a szavak szintjén - milliárdos propagandakampányokkal - évek óta háborút folytat. És akkor még a letelepedési államkötvénnyel a fideszes cégeken keresztül honosítottakról nem is beszéltünk. És miért is kellett ,,a menekültek biztonsága érdekében" hallgatni a tényekről? Azért, mert azok, akik most arról beszélnek, hogy 1291 menekült befogadása nem olyan nagy dolog, korábban a migrációt tették Magyarország legfőbb problémájává, a migránsokat pedig a legnagyobb ellenséggé. A narratíva összeomlott.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2018.01.23.


https://mno.hu/vezercikk/a-narrativa-osszeomlasa-2442082
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összevissza beszél Lázár János Tiborczék gyanússá vált közbe
  2018-01-23 08:25:30, kedd
 
  Összevissza beszél Lázár János Tiborczék gyanússá vált közbeszerzéseiről

Vorák Anita 2018.01.18.


A kormány nem hozza nyilvánosságra azt a jelentést, amit az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala, az OLAF kétéves nyomozás után írt az Elios Zrt. által elnyert közvilágítási közbeszerzésekről. Lázár János a csütörtöki kormányinfón a jelentés visszatartását azzal magyarázta, hogy a kormány előbb meg akarja várni, mi lesz a vége annak a vizsgálatnak, amit majd az Európai Bizottság indít az ügyben az OLAF javaslatára.

Az OLAF súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Elios Zrt. által 2011-15 között elnyert közbeszerzésekben. A cégnek a kifogásolt pályázatok idején Tiborcz István, a miniszterelnök veje volt a résztulajdonosa. Az OLAF ugyan nem hozta nyilvánosságra a két éven át tartó nyomozásáról szóló jelentést, de Wall Street Journalnak annyit elmondtak a tartalmáról, hogy a súlyos szabálytalanságok mellett összeférhetetlenséget is találtak abban a 35 közbeszerzésben, amelyeket az Elios nyert el. Az összeférhetetlenséget Tiborcz István egyik üzlettársa és barátja jelentette az ügyben: ő egyszerre volt tulajdonosa az Eliosnak és a pályázatokat előkészítő cégnek, amely javaslatokat tett a városoknak arra, hogy milyen követelményeket kérjenek a beruházóktól. A nyomozás eredményeként az OLAF azt javasolta az Európai Bizottságnak, hogy kérje vissza Magyarországtól a projektekre elköltött 40 millió eurós támogatást.

Lázár csütörtökön a Direkt36-nak megerősítette, hogy az OLAF jelentést megkapta a kormány is, így ő tudja, hogy mi van benne. Szerinte ahhoz, hogy nyilvánosságra hozzák, kellene az OLAF engedélye is. Tavaly egy hasonló ügyben az OLAF azt közölte, hogy csak a magyar kormányon múlik, hogy nyilvánosságra hozza-e a szervezet jelentését. Az OLAF a 4-es metró építésénél is talált szabálytalanságokat, az arról szóló beszámolót is elküldte a magyar kormánynak, a kormány pedig nyilvánosságra hozta azt.

Ugyan Lázár most azt mondta, hogy a 4-es metró ügyében nem az OLAF jelentését tették nyilvánossá, hanem azt, amit az Európai Bizottság készített, ez azonban nem igaz. A kormány az OLAF Final Report, azaz végső jelentés című dokumentumát hozta nyilvánosságra, ez máig elérhető az Index akkori cikkéből, és a nyilvánosságra hozatalakor még a Bizottság meg sem kezdte a vizsgálatát.
Tényleg Bajnaiék írták ki a pályázatot?

Az OLAF a jelentését megküldte a magyar hatóságoknak és a Miniszterelnökségnek is, amely az uniós programok ellenőrző szervezete. Hiába kertük őket, hogy adják ki a jelentést, hogy azt részleteiben is megismerhessük, a Miniszterelnökség eddig nem reagált a kérésünkre. A kormány ugyanakkor az OLAF-jelentésről szóló újságírói kérdésekre adott válaszaiban többször arra hivatkozott, hogy a vizsgált közvilágítási pályázatokat még a Bajani-kormány idején írták ki.

Ez azonban így nem teljesen igaz. Lázár János ezt azzal indokolta, hogy a Bajnai-kormány idején született az a megállapodás az unió és Magyarország közötti, amelyben évekre előre rögzítették a fejlesztési célokat, így azt is, hogy közvilágítási programokra is írhat ki pályázatokat a magyar kormány. Azokat a konkrét pályázatokat, amelyeknek beruházásaiból az Elios sokat nyert, már az Orbán-kormány idején írták ki.

Az első három közbeszerzést még korábban indult programok eredményeként nyerték el. Már 2009 márciusában is indult olyan EU-s pályázat, amelyben épületenergetikai fejlesztések mellett közvilágítás korszerűsítésére is lehetett pályázni. Lázár János polgármestersége alatt Hódmezővásárhely is indult a pályázaton 2009-ben, a helyi közvilágítás felújítására pedig a frissen alapított Elios kapott megbízást mindenféle referencia nélkül, miután a többi pályázó céget kizárták a versenyből.

A pályázat különlegessége volt, hogy a közvilágítást LED-es technológiával kellett felújítani, ami nem csak Magyarországon, de egész Európában is az egyik első ilyen nagyobb szabású beruházás volt. Az Elios erre a sikeres beruházásra hivatkozva tudta később letarolni azokat a közvilágítási pályázatokat, amelyeket már az Orbán-kormány idején, és kimondottan LED-es korszerűsítésekre írtak ki, és amelyeket az OLAF is vizsgált.

A csütörtöki kormányinfón megkérdeztük Lázár Jánost, hogy annak idején tisztában volt-e azzal, hogy Tiborcz István, az egyik pályázó cég résztulajdonosa a miniszterelnök lányának udvarol. Lázár azt mondta, hogy ő soha nem foglalkozik senki magánéletével, a cég pedig közbeszerzésen nyerte el a megbízást.
Nagyon lejtett a pálya Tiborczéknak

Az Orbán-kormány 2012 őszén írta ki az első olyan EU-s pályázatot, ami kifejezetten arra szólt, hogy a települések utcai lámpáit takarékosabb LED-lámpákra cseréljék. Ezen a pályázaton 8,8 milliárd forint uniós támogatást osztottak szét 33 önkormányzat között. A második pályázatot 2014 őszén írták ki, annak eredményeként a 61 település írt ki közbeszerzést összesen 9 milliárd forint értékben.

Az Elios az első körben a 12 beruházást nyerte el, köztük a legnagyobb értékűeket, így pedig a pályázatokra költött teljes összeg 72 százaléka Tiborcz cégénél kötött ki. A második pályázati körben is az Elios volt a legeredményesebb, önállóan 14, konzorciumban pedig további 2 településen ők cserélték a lámpákat összesen bruttó 4,4 milliárd forint értékben, tehát ebben a körben is hozzájuk került az összes támogatás fele.

A Direkt36-on cikksorozatban mutattuk be, hogy az Elios kiugró sikerének az egyik legfőbb oka az volt, hogy a pályázatokat sok helyen úgy írták ki, hogy eleve csak az Elios tudott sikerrel indulni. A városok ugyanis LED-es közvilágítás-korszerűsítési referenciákat kértek a pályázóktól, ráadásul olyan korábbi beruházást kellett felmutatni az indulóknak, hogy azt kevés kivételtől eltekintve csak az Elios tudta teljesíteni a hódmezővásárhelyi beruházással. Elios így a legtöbb helyen versenytárs nélkül kapta meg a munkát.

Az Elios sikerében fontos szerepet játszhatott az is, hogy Tiborcz István üzlettársának és a barátjának, Hamar Endrének a cége készítette elő több városban a pályázatokat. Hamar 2014 április végéig az Eliosnak is résztulajdonosa volt, egészen addig, amíg Tiborcz István át nem vette tőle a részesedését. Két közbeszerzést azonban még úgy nyert el az Elios, hogy Hamar egyszerre volt jelen az Elios-ban és a pályázatokat előkészítő cégben is.

A pályázatok előkészítésébe más ponton is beavatkozott az Elios. Egy, a Direkt36 által nyilvánosságra hozott hangfelvételt szerint Szekszárdon még az uniós pályázatok kiírása előtt egyeztetett a később a kivitelezést elnyerő Elios egyik vezetőjével a beruházásról.

Az Elios közbeszerzési sikerei miatt több feljelentés született, a rendőrség nyomozást is indított 2015 elején ezt azonban másfél évvel később bűncselekmény hiányában megszüntették, mert nem találtak bizonyítékot arra, hogy Tiborcz és üzlettársának a pályázatok előkészítésében részt vevő cége összejátszott volna. A Direkt36 azt is bemutatta, hogy az Elios ugyanazokat a lámpákat jóval drágábban szerelte fel az egyik városban, mint egy másikban. A rendőrség ezt is vizsgálta a nyomozásban, de úgy értékelték, ez a szabad piaci versenybe belefér, nem bűncselekmény.

https://www.direkt36.hu/2018/01/18/osszevissza-beszel-lazar-janos-tiborczek-gyanu ssa-valt-kozbeszerzeseirol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány átnevezte Norvégiát Soros Györgyre, és újrakezdi a
  2018-01-23 08:23:00, kedd
 
  A kormány átnevezte Norvégiát Soros Györgyre, és újrakezdi a civilek listázását

plankog
POLITIKA
január 22., hétfő 12:44


,,A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz. Aki ilyen tevékenységet végez, a Stop Soros-törvénycsomag hatálya alá fog esni."

Ezt Rogán Antal propagandaminiszter mondta vasárnap, és nem volt véletlen a keménység: múlt héten olyan látványos csetlés-botlást mutatott be a kormányzati kommunikáció Altusz Kristóf helyettes államtitkár máltai nyilatkozata után, hogy muszáj volt határozottságot mutatni.
Szeretnek listázni

Érdekes viszont, hogy ,,a kormánynak van egy listája" fordulat egyszer már előkerült ebben a ciklusban, és akkor is civil szervezetekről volt szó.

2014-ben még Norvégia volt a magyar kormány fő ellensége. Napokkal a választási győzelem után bejelentették: a norvég civil alapból olyan szervezeteket támogatnak, amik beleszólnak a magyar politikába.

A hadjáratot vezető Lázár János akkor azzal fordult a norvég kormányhoz, hogy ,,elfogadhatatlan, hogy a hazai civil társadalom fejlesztésére szánt forrásokat egy olyan civil szervezet kezelje, amely több szállal is kötődik egy politikai párthoz, és az állásfoglalás szerint ez a lépés belpolitikai beavatkozásnak is tekinthető".

A párt egyébként az LMP volt, a kormány ugyanis volt LMP-seket talált a pályázatokat kezelő szervezetek körül.
Tényleg Norvégia volt a főellenség

Így, bár ma már ezt elképzelni is szürreális,

2014-ben tényleg arról szólt egy ideig a magyar közélet, hogy Norvégia az LMP-n keresztül befolyásolja a magyar politikát.

A látványos kardcsörtetés mellett viszont egy darabig az sem derült ki pontosan, hogy milyen támogatott szervezetekkel van baja a magyar kormánynak. Amikor viszont interjút készítettünk a témában Lázár Jánossal, megemlítette:

,,Az emberi erőforrások minisztériumában több helyettes államtitkárság is foglalkozott a civil források sorsával, és 2011 óta készültek anyagok arról, hogy melyek azok a programok, amikkel probléma lehet."

Ezután pedig ki is adták a listát, és szerepelt rajta többek a TASZ, a K-Monitor, a Krétakör, a Transparency International, a Nők a Nőkért az Erőszak Ellen, a Szivárvány Misszió Alapítvány, vagyis korrupcióval és emberi jogokkal foglalkozó szervezetek egész sora.
Akkor is bekeményítettek

A keménykedés aztán odáig ment, hogy egy bankjogi szabálytalanság ürügyén rendőrségi razziát is tartottak a norvég pénzeket kezelő egyik szervezet, az Ökotárs irodájában. A szervezet vezetőjét, Móra Veronikát rendőrök vezették el, több érintett szervezet adószámát felfüggesztették. Eközben az (akkor még más szerkezetű) kormányközeli média halálkomolyan prezentálta Norvégiát és a támogatott civil szervezeteket Magyarországot fenyegető veszélyként.

Az egésznek az lett a vége, hogy sem a NAV, sem az ügyészség nem talált semmiféle szabálytalanságot a norvég pénzeket kezelő civileknél, sőt, maguk a norvégok sem, akiknek a pénzéről volt szó. Ennek ellenére sem Lázár János, sem Pintér Sándor nem kért bocsánatot. A TASZ pere után az is kiderült, Orbán Viktor személyesen rendelte el a civil szervezetek elleni hadjáratot (amit letagadott egy német lapban). Később pedig jött egy bizarr csavar: 2017-ben a Miniszterelnökség kitüntetését kapta meg a norvég civil pénzek kezeléséért az Ökotárs Alapítvány.

Mindebből csak az látszik, hogy a kormány már 2014-ben is talált okot arra, hogy az ellenségesnek tekintett civil szervezeteket listázza, és jelentős hatósági- és sajtóhadjárat mellett megpróbálja ellehetetleníteni. Akkor viszont, még a bevándorlási válság és a Soros-kampány előtt hiányzott a közéletből a nemzetbiztonsági dimenzió, sokkal kevésbé volt eladható a történet, hogy miért is háborúzunk éppen Norvégiával.

Aztán jöttek az újabb fordulatok, és most már egy egészen más történetet rájuk húzva, sokkal keményebben és sokkal határozottabban megy neki ezeknek a szervezeteknek a kormány.

A Stop Soros sajtótájékoztatón pedig azzal indokolták a törvényt, hogy nemzetbiztonsági okokból most vált aktuálissá. De jól látszik, hogy aktualitást mindig lehet találni, ha a szándék megvan.



https://444.hu/2018/01/22/a-kormany-atnevezte-norvegiat-soros-gyorgyre-es-ujrakez di-a-civilek-listazasat

--------------------------------------------------------------------------------- --


rogán elvtárs, két kérdésem lenne: amit önök kötvényértékesítés címén csinálnak, és át nem világított offshore cégek számláira játszottak át cca 150 MILLIÁRD forintos "lepattanó" jutalékért, az véletlen nem bevándorlásszervező tevékenység? A másik kérdésem az lenne, hogy az offshore lovagozás miért maradt abba? Köszönöm.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 310 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.