Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Fizikai munkásnők és Miskolc teljes egésze
  2018-01-26 08:39:34, péntek
 
  1936. óta támadták a Benkő családot Olaszliszkán a miskolciak,laborból létrehozták anyámat, hogy hosszabbítsanak a fizikai munkásokkal, szőkékkel, mint Hitler népével, érthetetlen módon, hozva apa családjához őt, hogy minket utolsó magyarként kakasként összezúzzanak lezárt határokon belül.

Miskolc egyszerre támadta meg Lévai forgószél néven cigányságával Olaszliszkát, ezt ismételte Lévai Anikó világapokalipszis részeként pár évvel ezelőtt a Rákóczi téri cigányaival rajtam.

Anyámat születése óta támadták minden gyári munkás helyett, Esztergályos Cecilia lett beállítva képviseletükként, majd Kovács Erzsi féltékenysége miatt már születésem után, majd állandóan ismétlés után jött a magas vérnyomása Esztergályosnak, Törőcsik Mari pénz be nem osztásával együtt. Törőcsik Mari kommunista népe a Lin cseppekkel egyszerre tanulta meg a pénzt beosztani a Vekkerdi-féle cigánysággal, amelyik miatt születésemkor egyből nem engedték, hogy anyám megfürösszöm engem. Anyámat az anyja hat éves kora óta Cilikének szólította. 1986-ban kezdték azzal, hogy addig nézek ki, míg meg nem mukkanok Esutergályos sorsát ismételni rajtam, azt javasolták akkor, hogy kezdjek el kötni összezúzásomkor, mint idegnyugtató munkát végezni. Én suta vagyok,bár minden munkát egyedül végeztem egész életemben nyomorban. A Familia KFT-ben beállították azokat a színészeket, akkkel elörlől kezdték rajtam anyámnak a sorsát azzal együtt, hogy a gyári munkásnők, fonodák dolgozói, LKM és DIGÉP nemi kilengései miatt már ezután engem támadtak meg. Egyik gyalázatuk ismétlésekor Miskolc városa átkeresztelte a Mária utcáját Lénártnénak, a DIGÉP volt Jehova tanúi szőke dolgozójának Boldog utcára.

1993-ben jelent meg egy mesém a Dörmögőben, melynek borítójára margaréta szájjal megrajzolták a pojáca feleséget, melléjük egy szereplőt, ami én voltam Ringy-rongy királyként a magyarok pojáca teremtője helyett születésem óta, sőt a benne szereplő Frei Tamás bal karja miatt a vállamat a hetvenes években tették tönkre feketemágiával. Törőcsik Marit már ekkor ismételt nyomorba döntésemmel megtették igazgatónak, hogy tanulja folytatásban a pénz beosztását.

Müller Rózsa áldozásommal lett média sztár a nyanyákkal, melyek helyett kiszedték a fogaimat, Máté Krisztina kezdetével kommunizmus néven. Minden kettőskeresztnevűt a világon kitermeltek, mint Júlia Robertset. Betették a mystic rúzst és Vénuszt is a feketemágiája hirdetésébe a térnek ezoterikus jós fekete műsoraikba.

Mikor nem akartam hozzámenni a karcsai kivégzőgépéhez a II-es elmeosztályuknak, felmentem Pestre a Csengery utcába munkát, szállást keresni, mire hazaértem a Csomós szalag dolgozójával, aki aki a Keresztesi-Pálfalvi család eltartottja volt, már azt híresztelte anyám a jeruzsálemi áldozásommal tisztuló szomszéd Katalin helyett, hogy én felmentem Pestre kurválkodni. Megerősítette Pálfalvi és Keresztesi, hogy én olyan vagyok, mint anyám. 1995-ben kezdték el Müllerék ismételni a Familia KFT-ben beállítottak szerint anyám és az ő anyja sorsát, kezdve elölről a világ-apokalipszist Bibliával együtt, hozva Simont, aki miatt anyám engem leértékelt születésem óta, nem szeretett, mert a Hunniai börtön bűnözőit nem szerethette volna senki. Eszergályos, mint fizikai munkásnők képviselője több díjat akar a Hunnia börtöntől, hiszen végrehajtotta a szerepét.

A nemi támadásával anyámnak, majd nekem, mint angyalnak és törvénynek megváltoztak a Rákóczi tér kurvái, tisztességes életet éltek. Olyan embereket támadtak meg, akik nem ismerték a nemiséget, s most maguk a vádlók, mint Molnár és Görög, amelyik az áldozásommal lett könyvismétléskor média sztár teljes egészével a médiának.

A Hócipőm gyerekkorom óta tartja magát. Menhelyieket emeltek már 1986-ban, gyerekvárosokat létrehozva számukra, különösen a szőkék miatt támadtak, cigi és remegés feketemágiájával.

Miskolc teljes egésze emberiség ellenes rémtett végrehajtója 81 éve már, valamennyi médiájával és politikusával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 323
  • e Hét: 731
  • e Hónap: 12436
  • e Év: 51437
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.