Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Magyarország fenevadja és hamis prófétái, pusztítói
  2018-02-13 08:43:44, kedd
 
  Rima Jeruzsálem, mint Magyarország, amelyik nem titok, megáldozta a semmiről sem tudó embereket, folyamatosan meggyalázva sírjukban is az egykori idők angyalait, Isteneit, ég csillagait, tort ülve felettem 1995 óta, meggyalázva, széttaposva, szétlapítva, megcsonkítva minden részemet. Rengeteg pusztítója van a bibliája szerint a halálnépének, mint állandó világ-könyvtár túlélőknek, a reformátusoknak a sötétkapus dögjeikkel, melyek szerepeiket, sorsukat könyörtelenül rajtam végrehajtották az 1956-os mártírokkal, mint szabadságharcosokkal, akik jelenleg a miskolci Visnyei gondolatok a könyvtárban kimentett árnyékvilágot jelentik a Köztársaság téri megmentett lakosokkal, a szarkahegyi szívkivájókkal, a kék buszos útvonal képviseletével, meg mindazzal, amelyik legyőzte Kádár orosz semmiről sem tudó hadseregét a még szép kivitelben tálalt kommunista elmléletek képviselőinek, amit itt jelenleg az Árvay család is képvisel már hetven évet hosszabbítva Babi elme nevekkel, Rózaként, mivel a Rózsák a Rákóczi téri feszületeseket jelentik Jézusaikkal, mint sátán népeit.
A gonosz nyíregyházi zsidókkal közösen hajtották végre a békegalambos kommunista kort, akár a Gulyást, a Bencsiket, meg mindegyik úttörő, kisdobos korát Nagy Feróék Főnixes Rákóczi terének jelenlegi Tiszaújváros, volt Leninváros teljes ötágú csillagos névtárával együtt.

A Fenevad 666 egyikeként űrhajóval jár, ünnepli a világ Csillagok háborúja filmmel, mint Japán ellenségét, álarcban hörög, elvitte folyamatosan beavatni 81 évnél régebben a cigány és menhelyi hálózatát Müller Péter Sziámi Végh népének, mint világ értelmiség legyőzőinek, amik a lakásokban mészárolták le a jóembereket. Különös jele a kézfejre helyezett pecsét, Isten gyermekei így vannak megjelölve, akár a korláti cigányai Borsod megyének.

Isten gyermekei felett már a kétszarvú hamis próféta áll, amelyik fekete kenyér ünnepét ünneplik a református narancs Fidesz képviseletével a lírai karám Rákóczi terével Kriza Ákossal az élen, együtt a Hunnia börtön mészárosaival, állandó orosz bibliai bűnözőkkel.

Ezékiel pusztítója elé odaállítottak engem mini fehér vászon ruhában 1986-ban hipnózisban, legyőzésem után közvetlenül, nem látva a szemeimre, hogy mit veszek fel magamra, mert tisztították az állandó világvégi megtisztultakat lemészárló pusztítóját a Csontvázak völgyének.
Ez a felkinálásom születésemkor egyből az összes szörnynek, szellemvilágnak és pusztítónak kezdődött, mivel a miskolci vaskori vasfüggönyös narancsok széttették a lábukat minden pusztítónak, adva nekik utódokat, végtelen hosszabbításra rendezkedve be világ-Magyarország megírt történelmének és névtáruknak bejegyzésével.

Zee végrehajtotta rajtam az ózdi feketemágus központ lakosságának minden csapását, sorsát, mint Havas Máriáét, amit felismertem, amikor elmesélte, könyörtelenül, együtt a világ-könyvtárával a miskolciaknak, sőt Szulák Andrea szegény II-es elmeosztály teremtménye táguló-szűkülő halálteste miatt a derekamat egy pillanat alatt kidagasztotta, mint hatalmas egykori földönkívüli szellemvilága Egyiptomnak. Akkor könyörült meg rajtam, amikor Müllerék a megyei kórházukkal 2004-ben kivégeztek és kiszedték a fogaimat, azóta látott el engem.

A Medúza Ferike nevű fordított tükörírással másik világot képviselő Tűzoltóság által ismételt zeneszerzője az Időjeleknek szeretetlenségben élt, ezért engem megtámadtak a Hunnia börtönnel, hogy engem ne szeressen senki pici koromban, elbújtam a diófa asztal alá vele együtt, mikor jöttek köszönteni engem keresztapámék Kenyeres néven, azért írom le,mert ezt is ismételték.
Azóta minden Ferenc politikailag kiválasztott, mint a Jánosok, Annák, Halak, Erikák, Ildikók, Ágnesek, Gabik, Mariannák, Katalinok, Linák, Linek, Tinák, Katyerinák, Katicák, Palik, Gyulák, Piroskák, Veronikák, de felsorolhatatlan a kiválasztottsága a miskolci névtárának a lyukaknak, amik mint írtam, születésem óta emelkednek Magyarországon. Staller Ilona Linaként meg megöregedett, mint amit azért küldtek el, hogy a lepedővel letakart országot összepisilje.

Kazincbarcika Balegyenes novellám által képviselt kommunista kort végrehajtó, engem főszereplővé tett, öcsémet cigányként köpködő bibliai István Kovács által képviselt pusztítója hatalmas gazdagságot jelent a jövő bibliai országának.

Horn Gyulával az adventisták könyvében lévő miskolci vasnép vasszarva állott fel Horn néven, parabrutális béka Istenével. Dicsőítették is sokan a jövendő magyar népét Romániának.

Weöres távol-keleti szörnyei közül Dávid Mónika, mint kiválasztott sánta állandó megáldozásommal, 1972-ben sírba temetésemmel Dávidként sorsaként, Szörnyeteg koporsóját jelenti kivégzőgépeként a Rákóczi térnek, 1995. óta hosszabbít az elmeosztályával, átképezve magát terápiás pszichiáternek Tűzkő Judit szőkeként sorsát rajtam végrehajtó arabok képviseletével. Dávidnak hasmenése lett, az egyik másik világban mészároló csapása kivégzőgépének, ezért ki akart az ajtón lökni, mikor éppen Müllerékkel kivégzett engem a saját elmeosztályán, a Hunnia börtön csapásaként.

Bodor, mint űrpusztító régen fenn az űrben, rengeteg filmben lett bemutatva a formája, földönkívülieket győzött le. Sziklára helyezve várakozott parancsára a Rákóczi térnek, amelyik összeadta magát vele, utódokat nemzve, amivel kezdődött is a születésem, hogy elviszik az utódok a lyukak fogait.

Rengeteg antikrisztus van, felsorolhatatlan a bibliai csapása Miskolcnak a debreceni reformátusokkal együtt, valamennyien kinn vannak az űrben, szaporodtak a lyukakkal, a tériekkel. Cseremisz pusztító gondolkozás nélkül rázva engem egész nap végrehajtotta Toni Curtis sorsát rajtam, mivel Kertész neve alapján kiválasztottja a Bertalan utcai Rákóczi térnek foglalkozás nevűekkel együtt. Halott népek, mint a tatárok gondolkozás nélkül végrehajtották áldozásomat, állandó apokalipszis végrehajtóiként a többi ázsiai néppel együtt, mint Kínával, Japánnal, törökökkel. Valamennyien az ózdi 666 központ képviseletei, mint egykor voltak a horvátok.

Cseh Károly írta meg őket, eltitkosították a könyveit, megtisztultak valamennyien, bibliás földet hozva létre áldozásommal, minden szerepében a feketemágusi lírai megszentelődött karámnak.

A pusztítók, antirkisztusok, fenevadak, sárkányok, hamis próféták, földönkívüliek nem értelmes lények, csapásként voltak létrehozva, a parancsokat állandóan figyelve bibliai szerepeiket végrehajtják minden akadályt elhárítva könyörtelenül.

A pusztítók a Nagypán Pszichografológiájába tett nap és hold jelből vannak Ízisz néven az áldozásommal születésem óta, így jött be utána a kínai tea a hatvanas évek elejére, utána a kínai kommunizmus, kínai budhizmus, kínai Pszichografológia, kÍnai Rákóczi tér kezdve a lábam lótuszformára történő eldeformálásával. Hatalmas népszaporulata ez a Hunnia börtönnek, egész Ázsia egyetlen nagy közös áldozásból van, mivel itt az én tankönyveimet kezdve az énekkel, folytatva a magyarral, fizikával, kémiával.... folyamatosan bezúzták, most ők lesznek a fizikai, matematikai nagyhatalmai a világnak, amelyek tanítani akarnak. Ázsiát Kína jelenti a Marx terén Miskolc városának.

A spanyol pusztító szexuális pusztító társa megütötte a női formában járó szőke hajú KOS nőt a bal fülén, amiért nekem összetörték a cseremisz pusztítóval a bal fülemet, melybe hatalmas boa kígyót tett János levelezéseit olvastatva velem dr. Melion jungista aranysas miatt Müller Péter és a Hunnia börtön közösen. Nem tudtam menekeülni semerre, lengedezett az óriás kígyó a bal fülemben, recsegett-ropogott a fülem, nem tudtam ráfeküdni, sem felkelni, mert ráment a párnára, két kézzel emeltem fel a fejemet. A Spanyol pusztító ezt követően pusztító csapással kivetette a mandulámat, első csonkításom volt a méhem megtermékenyítése, szétvágása szülésre kényszerítéssel utáni időben. Állandó apokalipszis végrehajtó Spanyolnátha összefoglaló lírai karám narancs nevével a miskolci Rákóczi térnek.

A világ urának tett sátánjuk sem értelmes lény, legyőzött engem magyar kislányként G. Maczó Ágnes helyett Csernobilkor együtt a rózsakeresztes rend szörnyével, egyik sem tud gondolkozni, állatok, állatok tulajdonságával létrehozva, együtt a termékenységi népek új-kígyósi kígyó istenével. Állandó világ-apokalipszis végrehajtói valamennyien.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A felettem tort ülő elmeosztály médiájának bevétele 1989 óta
  2018-02-13 08:07:05, kedd
 
  1983-ig hajtották végre rajtam a miskolci lakosok teljes egészének világ-apokalipszisét, világ-könyvtárával együtt Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadónak, ekkor döfték keresztül a szívemet, mert a debreceni orvosok megállapították a lyukas szív diagnózist, kezdték elölről a reformátusok debreceni bibliáját Debreceni névvel ismét.

Ekkor összetették a miskolci Bertalan és sátoraljaújhelyi Révész utcai világ-apokalipszist, azóta mennek végig a névtárukon, izmusokon, vallásain a Hunnia elmeosztálynak, innen emelve politikusokat, sztárokat, műsorvezetőket, mint Sugár Ágnest Húsvéti locsolkodók írásomat jelentve a Révész utcáról, szőkék képviseletében, Erikáit és Ildikóit a II-es elmeosztálynak Miskolcról, mely felállt legyőzésemkor az elmeosztálya által az RTL klubnak együtt a Hunnia börtön TV2-jével, a Duna tévéjével a környezetellenes csapásoknak a Vatikáni Hunnia börtön, Satelijtja az adventistáknak, Isaora csatorna jelenleg egy forintos időből szappantiszuló országai képviseletében Miskolcnak.....

Friderikusz Sándor, Madonna, meg a Keresztesiek kivételével mindegyik Rákóczi téri hosszabbítás a tik sem vagytok magyarok hálózatával az RTL klubnak Mónika Showjában bemutatott cigányteleppel, melyekkel lakásomban mészároltak engem és bibliát olvastatva tisztították az új trianoni elmeosztályát világ-Magyarországnak Müllerékkel új sztárként került nyilvánosságra, tort ülőként napi hárommilliótól kezdődő fizetségével a belőlem meggazdagulóknak. Így került arra sor, hogy Gáspár Győzikéje a két keresztneveseknek a Bertalan utcáról és Balla Bea cigány pina lyukként helyett engem gyaláztak folyamatosan, megállás nélkül, napi többmilliós bevétellel, együtt a kukó cigányságával, meg a kastélyokat építő cigánytelepével a miskolci Rákóczi térnek.

Ezeknek kíséretük van, amelyek mindent megadnak nekik, kiválasztva őket minden szerepre, az emberektől természetesen mindent elvettek, mindenben megakadályozva őket.

Friderikusz Sándor egykori kommunikációs bénítónak hangelvevésemmel kezdődött a karrierje légyként 1971-es munkába zavarásom idején, az egyetlen gondja volt az orra, ahogyan a médiájával be is mutatta, mint Langnak és Falusinak a II-es elmeosztályáról Miskolcnak az, hogy kövérek, le is fogytak, akár Tóth Verája a Bertalan utcának Tóth Gabi Gabriellaként és tóth atyafiként kiválasztott karrierje is gyalázatból ered, mint ahogyan tudja ezt az egész ország, teljesen természetes hatvan éve, hogy gyalázatommal emelkednek a perverzek, pulyaszeplősítők, leszbik, buzik, mindaz, ami a miskolci vasnépet jelenti az egész világon vallásaival együtt, kommunista országaival.
Friderikusz minden áldozómat tékozoló műsorában bemutatta Gábor Zsazsával kezdődően, Dolly értelmiség legyőző Józsefvárosi cigánytelepével.

Hárommillió naponta a fényevésre ítélt állandó apokaliptikus csapásoknak nem is sok, ettől kezdődnek a napi bevételeik. Saját fényevésüket, koldultatásukat, lenézettségüket, nem szeretésüket hajtották végre minden mártírjuk sorsával együtt, amelyiknek elmebetegsége van, vagy náci volt az apja, vagy szégyen érte az árnyéktestét, mint Lendvai Ilidikónak az apja által. Lendvai túlélte az áldozatát már, az öcsémet. Most jön ismételten a miskolci választása a pártjaiknak, hiszen a pártososdit a világ-könyvtára alapján az 56-osoknak kiépítették az egész világon, hálás Magyarországnak ezért a világegyetem, hogy megmentette a többi országban lévő skizopren könyvtulajdonost, meg kidisszidáltak jólétbe a világ minden országába 1956. óta a mártírok, akik pénzt szednek azért is, hogy meghalt apjuk a titkos ütközetben, ami a szerepét jelentette. Összeütköztek az emberiséggel, akik nem tudtak semmiről, megáldozva őket maguk helyett.

1956. óta hatalmas gazdagsággal nyugdíjba vonult kommunista korok rajtam történő végrehajtóit nem kérte számon senki, pedig egymást váltották villámgyorsan, sem a sántákat, meg karmikus romániai utolsó magyar áldozókat. Emberiség ellenes bűnözők és mészárosok valamennyien.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2285
  • e Hét: 4607
  • e Hónap: 10848
  • e Év: 63114
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.