Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Mi a probléma?
  2018-02-24 13:15:38, szombat
 
  Nyugoggyá le Peti vitéz! Már el is kezdték a tengerünk partját lekeríteni és kisajátítani a "naaaagy" vezíred disznógázszerelője és a saját lábon állás fénysugara, akik ugye jelenleg a nemstóman fázisban vannak.





Mi a probléma?

Forgács Erzsébet | Február 23, Péntek | 19:58

Szép estét! Aki elkezdte elpakolni a télikabátot, az máris pakolja vissza, mert jön a nagyon hideg. De szerencsére a kormány résen van.

Vörös kód riasztást adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szombat déltől a várható extrém hideg miatt.
Czibere Károly pénteken, budapesti sajtótájékoztatón elmondta: a vörös kód eljárásrendje szerint a hajléktalanokat segítő szervezetek mellett szükség esetén a bentlakásos intézményeknek is meg kell nyitniuk kapuikat a rászorulók előtt.
Az államtitkár hozzátette: a potenciális befogadó intézmények, a diszpécserközpontok és az utcai szociális munkások is felkészültek a riasztással járó feladatokra.
Czibere Károly arra kéri a lakosságot, hogy a következő napokban fokozottan figyeljenek oda az utcán kihűléssel fenyegetett és az otthonukban egyedül élő idős emberekre egyaránt, és szükség esetén hívjanak nekik segítséget. A diszpécserszolgálat telefonszámai megtalálhatók a diszpecserportal.hu oldalon - tette hozzá.
A riasztás a mostani meteorológiai előrejelzések alapján várhatóan egy hétig lesz érvényben. (MTI)

De nem csak kerítésen belül vagyunk biztonságban, hanem:

Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát - mondta el telefonon az MTI-nek Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. (MTI)

Komolyan, ezért hazatelefonált Máltáról. Jól van, Peti! Nyugodjál meg, megvédjük a tengeri határokat, csak ne húzd fel magad. Mire hazajössz, meg lesz védve az összes. Komolyan.

Tanulmányozni kell azon német javaslatokat, amelyek értelmében az uniós támogatások elosztásában a szolidaritási és a jogállamisági elvek betartásának is tükröződnie kellene - közölte Mark Rutte holland kormányfő pénteken Brüsszelben az uniós vezetők csúcstalálkozójának kezdete előtt.

Rutte elmondta, lát előnyöket a nemrég bemutatott javaslatban, de alaposan meg kell vizsgálni a kérdést.
Hozzátette, kormánya elsősorban az alapján osztaná el a strukturális alapokból származó pénzeket, hogy a támogatásokkal elérhetőek-e a szükséges változások, a kívánt célok.
A német álláspont szerint a strukturális támogatások elosztási szempontjaiban annak is tükröződnie kellene a jövőben, hogy egyes tagországok mennyire veszik ki a részüket a menekültválság közös kezeléséből. (MTI)

Lefordítom. Jó lesz, ha nem ugrál a mi kicsi focistánk, mert az ország fog ráfaragni a bohóckodásra.

Pedig kicsi focista ugrál. Már megint megpróbál lejmolni az Uniótól.

Eljött az ideje, hogy érdemi tárgyalások kezdődjenek a határvédelemre fordított pénzekről, ugyanis Magyarország több mint egymilliárd eurót költött az európai határok megvédésére. Ezzel “nemcsak magunkat, hanem Európát is védjük" - mondta a Brüsszelben a Facebookra feltöltött videoüzenetében Orbán Viktor miniszterelnök pénteken. (MTI)

Egyrészt ugye nem az Unió kérte a kerítést. Másrészt mi a jó büdös franc került egymilliárd euróba? Ezt is Lölö építette és Tiborcz világítja be, vagy miből adódik ez az eszelős összeg? Ennyiből az ország minden lakóházát, vagy akár lakóját is körbe lehetne tekerni csirkehálóval. Háromszor. Ha jól számolok, ez minden egyes magyar embernek (annak is, aki tegnap született és annak is, aki 100 évvel ezelőtt) legalább 32 000 forintjába került. Az egy négytagú családnak 128 000 forintot jelent. Több hónapig tudnának ételt vásárolni ennyi pénzből a családok.

Gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa - reagálás Czeglédy Csaba jelöltségére

Felháborító, hogy gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa. A 6 milliárd forintos áfacsalás miatt előzetesben ülő Czeglédy Csaba azért jelölteti magát a választáson, mert a mentelmi jog által akar kiszabadulni az előzetesből, így akarja megúszni a börtönt, sőt minden bizonnyal el akar szökni. Ez Gyurcsány és az egész baloldal korrupciós ügye, Czeglédy Csaba és bűnszervezete ugyanis nekik végzett piszkos munkát, és az általa elnyelt milliárdok a DK-hoz és az MSZP-hez vándorolhattak. Czeglédy Csabáért tehát Gyurcsány Ferenc és a szocialisták felelősek, akik a mai napig falaznak neki és valószínűleg még az ajánlásgyűjtésben is segítették, mert így akarják menteni a saját bőrüket egy több milliárdos korrupciós ügyben.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség (MTI)

Mi a probléma? A Fidesz ezt csinálja évek óta és milyen jól bejött nekik. Ilyenkor azt kell mondani, hogy amennyiben törvénytelenséget tapasztal a Fidesz, kutya kötelessége jelenteni a megfelelő hatóságnak. Vagy esetleg azt, hogy áldott adventet. Lesz otthon bejgli? Akkor jó. Menjünk aludni.

https://kolozsvaros.com/rovidek/mi-a-problema/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A diákok az utcán, a hadvezér Brüsszelben, az alattvalók a
  2018-02-24 13:08:20, szombat
 
  Biztos helyről tudom:a tüntető diákok mindenike 1500 dollárt + 65 centet kapott Sorostól, hogy részt vegyenek a tüntetésen. Ezt a pénzt Soros személyesen osztotta ki a diákoknak.(ő is diáknak öltözött, hogy ne lehessen fölismerni). :)


---------------------------------------------------------------------------------

A diákok az utcán, a hadvezér Brüsszelben, az alattvalók a helyükön, az ország a szakadék szélén
Molnár Bálint | Ma | 8:03

Aranykezű tamarinos, jeges, pálinkás jóreggelt kívánok a hölgyeknek, uraknak! Szombatot celebrálunk ma egész nap, miután tegnap péntek volt. Amikor is a diákok az utcán, az önmaga jelentőségétől megrészegült tudatrepedés a hanyatló Brüsszelben, az alattvalók a helyükön a görénység futószalagja mellett, az ország a megérdemelt/nem megérdemelt (?) szakadék szélén. A minőségi oktatás nem téma, az ócska, hatalmasék számára tét és kockázat nélküli agylúgozó háborúzás igen - ezt üzeni a kormány a köz pénzéből fenntartott szócsövei révén. Amelyeket nem lehet kizökkenteni abbéli törekvésükből, hogy páros lábbal rugdossák a diákokat. Akiket életkoruknál fogva ugyan nem lehet lekommunistázni, nem lehet a szemkilövető Gyurcsány nyakába varrni, de lehet Soros-bérencezni a fapados trollok szintjére kalibrált szennypropagandával. Mert - ahogy az egyik szónok nagyon helyesen elmondta - addig sem kell a problémáról beszélni. Mert - ahogy egy másik szónok nagyon helyesen elmondta - a kormány nem tűri az ellentétes véleményt, a vitapartnert, nem a meggyőzés a cél, hanem a legyőzés. Nem kell a kreativitás, a problémamegoldás a jövőért folyó versenyben, csak az előregyártott, elavult megoldások beseggelése a párt és a kormány nagyobb dicsőségére. Ez az igazi nemzeti tragédia. Balognak közben annyira futotta abból az okos kútfejéből, hogy benyögje: az iskolákban tapasztalt kitörő siker örömére az óvodákban is bevezetik a mindennapos testnevelést. Ennyit értenek ők abból, hogy a mennyiség helyett a minőségre kellene fektetni a hangsúlyt, ha azt akarjuk, hogy ennek az országnak legyen legalább valami homályos jövője.

De nincsen neki, nem lesz neki, mert már a jelene sincs. Nem én mondom, és nem azért mert Soros fizet és mert bele akarok pofázni a választás kimenetelébe. A Magyar Tudományos Akadémia mondja eléggé világosan és érthetően. A magyar oktatási rendszer rohad. Annak ellenére, hogy az iskola alapvető feladata lenne, hogy segítsen a gyerekeknek ledolgozni az otthonról hozott hátrányokat (a szegénységet, az alulképzett család jelentette hátrányt), ki lehet jelenteni, hogy a magyar oktatási rendszer esélyegyenlőtlensége az OECD-országok körében kiemelkedően magas: aki tanulatlan családból jön, semmi esélye megkapaszkodni. A életpályamodellekkel és a pedagógusok béremelésével kapcsolatos melldöngetés ellenére, az iskolai kiadások GDP-hez viszonyított aránya tekintetében a bányászbéka segge alatt vagyunk. A tanári kar öregszik, pályakezdők szinte már nem is mennek tanítani a középiskolákba. És ha ez nem volna elég: bár gyakran hallani okoséktól, hogy nem kell érettségi, mert a szakközépiskolai képzés jól hasznosul a munkaerőpiacon, a valóságban az érettségivel rendelkező 35 év alatti fiatalok közel a dupláját keresik annak, amennyit egy - az érettségivel nem egyenértékű - középfokú végzettséget szerzett fiatal vihet haza. Az összeszerelőüzemek kormányát viszont nem szabad ilyesmikkel fárasztani, ők vívják a szuverenitási harcaikat. Szóban. Plakátokon. Mikrofonok előtt. A személyes jövőjük biztonságban van, már összeharácsolták.

Miközben az apósa állítólag kevesebb, mint több sikerrel verte az asztalt Brüsszelben, kiderült, hogy az ország sötétbe borításáért felelős veje még zsebre rakott két szállodát a Balatonnál. Miért? Mert ez nekik jár. A bűnszervezetben elkövetett csalás árnyékában boldogan harácsolni. Mennyire szép... A birka meg tovább béget és könnyes szemekkel rebeg hálát, hogy neki nem kell genderbuzinak lenni és kecskebaszó migránsokkal hálni Európa kereszténységének utolsó talpon maradt végvárában.

Kezdődhet az újabb összehangolt vernyogás és toporzékolás, miután úgy néz ki: Orbán Viktornak nem igazán sikerült kiharcolnia, hogy az EU-s pénzek vidám csordogálását ne kössék feltételekhez. Ami még rosszabb az ő virtuális valóságban szédelgő, szétcsúszott hadvezérségének, hogy még a lengyel és a cseh miniszterelnök sem vetette el, hogy a jogállamisághoz vagy a menekültek elhelyezéséhez kössék az uniós pénzek elosztását. Mindegy is, majd amikor odaérünk, akkor fogunk átmenni a hídon, de azért előbb-utóbb csak kiderül, hogy a V4-es sikertörténet lába alól is kihúzza a talajt a valóság.



A rovarevéssel hergelő másik szellemi magasles, bizonyos Fazekas Sándor földművelésügyi kalandor tegnap újra felért a csúcsra. A megfogalmazás, édesjóistenem: a magyar gazdák számíthatnak arra, hogy a kormány megvédi őket

a pártállami időket idéző leplezetlen téeszesítéstől és kényszerkolhozosítástól.

A nemzeti kormány szellemi nyomor egyik illusztris alakja Karácsony Gergely szavaira reagált, aki a héten kilátásba helyezte: amennyiben kormányra kerülnek, az összes állami földbérleti szerződést felülvizsgálják, valamint visszaveszik a spekulációs célból megvásárolt állami területeket. Doktor Fazekas ebből azt értett meg, amit akart, úgyhogy: ez gazdaellenes, államosító, kuláklistázó kijelentés, amely elfogadhatatlan és felháborító, a magyar földművesek ugyanis megdolgoztak azért, hogy nyilvános árverésen megvásárolhassák azokat a földeket, ahol gazdálkodnak. Te ócska intellektuális bokazokni! Kit akarsz már megint megvédeni? Mészároslölőt és a famíliáját? Meg az összes fideszes műkörmös, kozmetikus, fitneszedzőt, akiket földekhez juttattok, miközben a becsületes gazdákat kisemmiztétek? A pártállam itt ti vagytok, senki más.

Nade, vannak ám jó hírek is. Hatmilliárdos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkeztek a roma szavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek - derítette ki a Célpont. A milliárdos maffiózók politikai védettségért cserébe azt ígérték a pártnak, hogy a csongrádi romák és a cigánysorokon élő szegények a Fideszre szavaznak majd a parlamenti választásokon. A Hír Tv oknyomozó műsorának riportjából kiderül, hogy egy olyan bűnbanda köré épült a rendszer, amelynek két központi figuráját korábban Győrszentivánon kapcsolta le a rendőrség: luxusautókat, ékszereket és elképesztő mennyiségű készpénzt találtak náluk, melyekről hamar kiderült, hogy fekete üzletekből és adócsalásból származnak. A nehézfiúk három évet ültek előzetesben, ügyük jelenleg is zajlik a bíróságon. Az államot megkárosító bűnözők óriási roma adatbázist építettek fel, több tízezer ember személyes adatait szerezték meg egy soha nem létező roma kárpótlási programra hivatkozva. Adatbázisuk most különösen értékes Lázáréknak, úgyhogy. A Célpont információi szerint egy szegedi roma politikus és joghallgató, Rafael Lion feladata a szervezés, aki a csongrádi Romano Kraj kulcsembere. Az ügy összeér két egyházzal is. A helyi Fidesz nem direkt módon, hanem a Johannitákon és a Hit Gyülekezetén keresztül támogatja a Romano Krajt, így azok az adományok szétosztásánál is el tudják mondani: cserébe a Fideszre kell szavazni. Szóval nem elég nekik Farkas Flórián, még több Farkas Flórián kell nekik, mert ez a Fidesz. Bűnözőkkel kokettáló zsarolók csürhéje.

Remélem, látta mindenki az alábbi gyönyörű alkotást is. Harrach Neméhesek Péter visszavonulásával nem lesz szegényebb a politikai porond. Van neki egy családi hagyományokat ápoló fia, aki méltó utódja lesz a szellemi kútmérgezésben. Szerencsére a habonyista fertő teljes mellszélességgel propagálja a mocskot, ímelám:

Ehhez minden kommentár fölösleges, akárcsak a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház honlapján megjelent tájékoztatóhoz, amiből ennyit idéznék:

Kedves Betegek, kedves Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézményünk Csecsemő és gyermekosztályán, valamint a gyermekszakrendelésen a betegellátás 2018. február 23. 8:00 órától, személyi feltételek hiánya miatt határozatlan ideig szünetel. (...) Ettől az időponttól a vidéki gyermekbetegeket napközben, illetve ügyeleti időben is, szakellátásra a Miskolc Megyei Kórház gyermekszakrendeléseire, gyermeksürgősségi osztályára, vagy az ehhez tartozó fekvőbeteg osztályokra kell irányítani.

Nincs itt semmi probléma: nem kell orvoshoz szaladgálni, otthon, saját kezűleg el kell kezdeni az öngyógyítást. Najó, semmi kedvem ezzel szórakozni, úgyhogy. Mivel nem hiszem, hogy van valami, ami ideillőbb volna, ezzel a muzsikával robbantsuk be szépen a napot. Csókpuszipacsi, majd jövünk!


https://kolozsvaros.com/rovidek/a-diakok-az-utcan-a-hadvezer-brusszelben-az-alatt valok-a-helyukon-az-orszag-a-szakadek-szelen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tapsikoló tömeg kerestetik
  2018-02-24 12:58:58, szombat
 
  Tapsikoló tömeg kerestetik
Molnár Bálint | Ma | 9:49

Közös megemlékezésre és tüntetésre hívunk titeket, hogy felnőjünk a márciusi ifjak árnyékához, hogy megmutassuk, hogy van a magyar fiatalságnak és diákoknak hangja, és minden támogató szervezetet várunk, akik úgy érzik, hogy a diákok mellé szeretnének állni

- ezt mondta tegnap a diáktüntetés egyik szervezője, midőn bejelentette, hogy március 15-én, délután 17 órakor az Operaháznál kerül sor a diákok újabb demonstrációjára a süket, önkényes hatalom közönyével szemben. Miután sem Balog Zoltán, sem Orbán Viktor nem méltatta válaszra 12 pontos követelésüket, és miután - a szögesdróttal szegélyezett nagybetűs korrupció országában a helyzet változatlan alapon - a propagandisták tömött sorokban rugdossák a tegnapi, szerintük füstbe ment diáktüntetés résztvevőit.

A kormány következetes sunnyogásának hátterében ma reggel felkerült egy igazán kedves kis videó Rogán beosztottjának közösségi oldalára, amelyből kiderül, hogy mivel vannak elfoglalva uraságék. Elkezdték toborozni a tömeget március idusára a Kossuth térre. Gondoltam, semmibe nem kerül ingyen marketingelni a pártállami ünnepséget, hiszen valóban nem lehet elég korán elkezdeni a történelmi erődemonstrációra való felkészülést.

Arra nincs akarat, szándék (jószándék pláne), hogy a diákokkal leüljenek egy asztalhoz, arra sem, hogy komolyan vegyék az oktatással kapcsolatos lesújtó állapotokat és azok elkerülhetetlen következményeit, arra viszont van, hogy Orbán beszédére időben elkezdjék toborozni a tapsikolókat. Miután március 15-e meglehetősen közel esik április 8-ához, a Fidesz számára életbevágó lesz demonstrálni, hogy a többség az ő oldalukon áll. Ezért Dömötör kollégát leszalajtották a Kossuth térre belengetni, hogy helyzet van, jönni kell együtt ünnepelni a dicsőséges nagyurakkal 1848 hőseit.

Azért remélem, hogy a háttérben szerveződnek már a lelkes híveket szállító vidéki buszok is, mert egyrészt a haza minden előtt, másrészt sokan vagyunk, de lehet, hogy nem leszünk elegen. Véssük be hát a naptárba mi is Dömötör intelmeit. Egyúttal jegyezzük fel: ha véletlenül úgy alakul, hogy a semmibe vett, kioktatott, megalázott diákok mostanság találnak felnőni a márciusi ifjak árnyékához, a jóisten összes Dömötör Csabája és Orbán-rajongója sem fogja tudni megállítani őket.




https://kolozsvaros.com/rovidek/tapsikolo-tomeg-kerestetik/


---------------------------------------------------------------------------


Nem szégyenlnek,ezek az uraságot játszók,március 15.ünnepre hívni,a lebutított népet?170 év után ugyanott tartunk,nincs szólás szabadság,mert aki szólni mer,láthatjuk mit művelnek Hódmezővásárhelyen,képviselőnőt kirúgták, mert kiadta az Elios ügy iratait,ezt minek nevezik?megtorlásnak.Nincs sajtó szabadság 99 % tájékoztatás a kormány kezében van,semmilyen tájékoztatás nincs,csak butítás,ezért lehet 27%-al két harmadot szerezni.Ettől a Dömötör nevűtől,még értelmes megnyilvánulást nem hallhattunk,csak hazugság,és vádaskodás,gyűlölködés arra aki kérdezni mer,Ezt ünneplik márc.15.-én?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk
  2018-02-24 12:57:07, szombat
 
  Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk


Tamás Róbert | Ma | 10:34

A V4-es országok megmutatták a világnak: meg lehet állítani az illegális migrációt.

Németh Szilárd



Hazánkat újra a támadják a kerítés miatt.

Minket nem érdekel sem a zsarolás, sem a nyomásgyakorlás, ezután sem fogunk egyetlen illegális bevándorlót sem beengedni Magyarországra.

Fidesz

Magyarországot és Bulgáriát, vagyis azt a két országot minősített le a Transparency International, amelyek kerítést építettek az illegális bevándorlás megállítására. Minket nem érdekel a zsarolás és a nyomásgyakorlás, ezután sem engedünk be egyetlen illegális bevándorlót sem, a kerítés pedig marad.

Magyarország Kormánya

Amúgy meg az a helyzet, hogy ma ismét tüntetnek a diákok a normális oktatásért. Ugyanis a múltkori tüntetésen felolvasott követelésik közül nem hogy semmi nem teljesült, de még csak nem is reagált a kormány rájuk. Szokás szerint a maguk kreálta, a Fidesz érdekeit mindenben kiszolgáló kamu-szervezetekkel tárgyalnak, az oktatás valódi résztvevőivel nem.

A parlamenti választás tétje az is, hogy sikerül-e megvédeni az otthonteremtési programot - mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője pénteken Budapesten újságíróknak.

A Központi Statisztikai Hivatal friss jelentése szerint az elmúlt évben 14 389 új lakás épült, 4395-tel, 44 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Puskás Imre reagálásában hangsúlyozta: a lakásépítési adatok jelzik, hogy az otthonteremtési program segítségével egyre több család tud új lakást vásárolni, illetve építeni, “robbanásszerűen nő az új lakások száma".

Szerinte azonban ha az ellenzéken múlna, akkor a családok nem kapnának semmiféle támogatást az otthonteremtéshez, a baloldalon ugyanis “ugyanazok készülődnek", akik korábban elvették a családoktól az otthonteremtési támogatásokat.

Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk idején egyetlen tollvonással szüntették meg az első Orbán-kormány által létrehozott otthonteremtési kedvezményrendszert, kiszolgáltatottá téve ezzel a családokat, és több mint a duplájára emelték az új lakás építésének az áfáját - mondta a Fidesz szóvivője.

Mindennek az lett a következménye a kormányzásuk alatt - folytatta a politikus -, hogy belekényszerítették a családokat a devizahitelezés csapdájába, több százezer család küzdött ezzel az óriási problémával, amelyet 2010 után az Orbán-kormány szüntetett meg, és szabadította ki a családokat ebből a csapdából.

Hozzátette: az LMP is megszüntetné az új lakás után járó családi otthonteremtési kedvezményt, “ami azt jelenti, hogy megszüntetnék a csokot".

Puskás Imre összegzése szerint ha az ellenzéken múlna, ha ők kapnának lehetőséget, akkor visszatérne az a rendszer, amely a családokat kiszolgáltatottá, az otthonteremtést bizonytalanná, az új lakáshoz jutás lehetőségét pedig drágábbá tette.
Amíg azonban a Fidesz-KDNP kormányoz, addig Magyarországon megmarad az otthonteremtési program és a csok - jelentette ki a szóvivő.

MTI

Jó. Akkor nézzük meg a Központi Statisztikai Hivatal adatait. Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat. Íme az adatok, jól látható, melyik évben hány új lakás épült.

https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/lak%C3%A1s%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9 s.png

Forrás: KSH


Hát erre nincs miért büszkének lenni. A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor. A szisztéma a szokásos: fogtak valamit, szétverték, majd amikor egy pici javulás látható, akkor nagy büszkén bejelentik, hogy lám, javult. Aha. Ahhoz képest, hogy előtte mennyit romlott, tényleg javult.

Végül itt egy friss adat, bár ezt még nem reklámozta a kormánypárt, pedig igazán beleférhetne két kerítésvédés közé:

https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/minim%C3%A1l.jpg

minimal

Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk.

https://kolozsvaros.com/2018/02/24/szorgos-nepunk-gyozni-fog-ha-elotte-ehen-nem-d oglunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Több ezer diák tüntetett a Parlament előtt a minőségibb okta
  2018-02-24 12:46:09, szombat
 
  2018. 02. 23. 20:48

Több ezer diák tüntetett a Parlament előtt a minőségibb oktatásért

A többségében középiskolás korú diákok a Deák Ferenc tértől vonultak az Országházhoz, a moderátor arról beszélt a színpadon, hogy nagyjából nyolcezren lehettek, a több ezres becslés helytálló, tényleg nagyon sokan voltak.

A nemzet főterén több beszéd is elhangzott, a teljesség igénye nélkül idézünk belőlük.

,,Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről?"

- érdeklődött az egyik felszólaló.

A januári demonstrációról itt számoltunk be, a mai annak a folytatása. Ultimátumot adtak az oktatási kormányzatnak, hogy a diákokat is vonják be a döntéshozatalba, ebből nyilván nem lett semmi, ezért most újra itt vannak.

Tóth Laura azt emelte ki beszédében, hogy többször is megkapják a kritikát, ők nem akarnak tanulni, nem akarnak iskolába járni, ezt cáfolva hosszan sorolta, hogy milyen javaslataik vannak az oktatással kapcsolatban, milyen előterjesztéseket prezentáltak már, ezek között szerepel a kevesebb testnevelés és a több nyelvóra. Az nem, hogy ne kelljen iskolába menni.

Egy másik lány hasonlóan érvelt, ő azt emelte ki, hogy elvárják, kommunikáljon velük is a döntéshozó szerv, de a jelenlegi rendszer nem kíváncsi a véleményükre.

A moderátor elmondta, hogy számos alkalommal próbálták őket lejáratni, illetve kitalálni, hogy miért mennek valójában az utcára. Kormánypárti részről elhangzott az is, hogy csak a választás miatt csinálják ezt, de az idei országgyűlési után jövőre önkormányzati voksolás lesz, így két évig nem is lehet majd másról beszélni? - tette fel a kérdést. Ezen kívül már voltak Soros-bérencek és Simicska emberei is, mint nagyjából mindenki az országban, aki nem fideszes.

,,Szeretném elmondani, hogy mögöttünk egyetlen egy tömeg áll, és az ti vagytok."

A főszervező arra biztatta a demonstrálókat, hogy aki jogosult rá, éljen szavazati jogával április 8-án, mert a nem szavazás nem megoldás, de azt nem fogja megmondani, hogy kire voksoljanak.

Balla István képviselte a tanárokat a felszólalók között, szerinte rohad az oktatási rendszer és nem követi a világ változásait. Addig kell vitatkozni, amíg nem történik valami. Beszéde előtt lejátszották Petőfitől a Dicsőséges nagyurak című verset Mácsai előadásában.

Arról is beszéltek, hogy nyilvános vitára hívták az összes parlamenti frakció miniszterelnök-jelöltjét, ez meg is valósul március 12-én, a következő résztvevőkkel:

Szél Bernadett
Vona Gábor
Karácsony Gergely

Orbán Viktor válaszra sem méltatta őket.

A rendezvényen felszólalt Bradánovics Bendegúz is, aki például a következőt mondta:

,,Lehet, hogy most féltek, de nem kell, mert azt a részt már rég elhagytuk."

Végül azt is bejelentették, hogy március 15-én folytatják a demonstrálást, aznap délután mindenkit várnak az Operaházhoz.
Vona Gábor is ott volt

A politikusok közül Vona Gábor és Dúró Dóra a tüntető diákokkal vonult a Parlamenthez, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Facebook live adásban jelentkezett be, amiben elmondta:

,,Kijöttünk, mert úgy éreztük, szolidaritást kell vállalnunk a jövő nemzedékével."

Dúró Dóra az oktatásban szükséges szemléletváltásra hívta fel a figyelmet.

,,Természetesen nem csak politikusként, hanem szülőként is itt vagyunk"

- vette át a szót Vona, hangsúlyozva, hogy a gyerekeket nem a múltra, hanem a jövőre kell felkészíteni.


https://alfahir.hu/2018/02/23/diaktuntetes_oktatas_demonstracio
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyorsan jönnek a Fidesz első hivatalos kampánycsalásai
  2018-02-24 12:42:42, szombat
 
  Pont annyi eszük van, mint amennyit vár az ember. A fő gond az, hogy mégis minket néznek hülyének.



Szerintem akkora szarban van a fidesz, mint ide Etyek... Amit az utóbbi 2-3 hónapban művelnek, az tömény kétségbeesett erőlködés,vergődés...Blama ,blama hátán...Ász büntetés a Jobbiknak,Altus riport:Betelepített migránsok,Elios botrány,Tej,tojás, krumpli, alma akciók a választó körzetekben, most meg kampány csalás.. Kapkodnak ész nélkül, sorra derülnek ki az aljasságaik...Pofázhat nekem akármelyik közvélemény kutató, hogy torony magasan így meg úgy a fidesz. Szerintem a fidesznek jósolt kutatási eredmény, köszönő viszonyban sem lesz a választási eredményével..

---------------------------------------------------------------------

2018. 02. 23. 18:26

Gyorsan jönnek a Fidesz első hivatalos kampánycsalásai

A választási bizottság is kimondta, hogy jogsértést követtek el Szentendrén, amikor egy rossz címre küldött e-mail-ből kiderült, hogy az önkormányzat egy független tisztviselője komoly szintű szervezőként dolgozik a Fidesz kampányában.

Teljesen biztosak lehetünk benne, hogy a szentendrei ügy csak a jéghegy csúcsa, de legalább bepillantást nyerhettünk abba, hogyan állította át a Fidesz -teljesen jogellenesen- az általa vezetett önkormányzatokat propagandafegyverzetté.

Tegnap számoltunk be róla, hogy Szentendrén hétfő délután Fülöp Zsolt, a Társaság az Élhető Szentendréért (TESZ) képviselője e-mailt kapott az Önkormányzati Hivatal egyik munkatársától, Kozma Krisztina kulturális és köznevelési referenstől. Ő elvileg független önkormányzati tisztviselő, aki nem politizálhat.

Ám valószínűleg homokszem került a gépezetbe, és ő csak véletlenül került a fideszesekkel egy címlistára. Így pedig kiderült, hogy a tisztviselő éppen a fideszes kampány aktivistáinak személyi adatait kéri be a kormánypárti képviselőktől, amit Boda Anikótól, a Fidesz pannóniatelepi önkormányzati képviselőjétől meg is kapott.

Természetesen mindez súlyosan jogsértő.

A panaszok után a szentendrei jegyző közleményben azt írta, "a nyilvánosságra került levéllel kapcsolatban a tényállás tisztázása és a fegyelmi felelősség vizsgálata folyik", a 24.hu pedig ma írta meg, hogy végül Spät Judit, az Együtt politikusának kifogása nyomán az Országos Egyéni Választókerületi Választási Bizottság pénteki határozatában megállapította, hogy

jogsértést követett el az az önkormányzati dolgozó, aki munkaidőben a Fidesz kampányát segítette.

Viszont a határozat ennyiben is marad, és nem vizsgálja Verseghi-Nagy Miklós fideszes polgármester felelősségét. Tehát most azt kellene elhinnünk, hogy a tisztviselő teljesen magától, önálló akciót folytatva vett részt a Fidesz kampányában.

Mindezt úgy, hogy országszerte Fidesz-propagandával teli önkormányzati lapok jelennek meg, épp ma írtuk meg, hogy a csepeliben 18 oldalból 18 a Fideszt dicsérte és az ellenzéket kritizálta. Tegnap pedig arról számoltunk be, hogy a szabályok tiltása ellenére egy postán is gyűjteni akarták a Fidesz indulását támogató aláírásokat a Heves megyében induló Szabó Zsolt államtitkárnak. A Jobbik több esetben is panasszal élt.


https://alfahir.hu/2018/02/23/szentendre_valasztasi_csalas_fidesz_kampany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Elios bevételeinek 84,5 százalékát uniós forrásokból szer
  2018-02-24 12:35:54, szombat
 
  Ezt hívjuk bűnszervezetnek.
Nem a két nyugdíjast, akik seprűnyéllel akarták Orbánt lelőni.
Kiszámított, hidegvérű nemzetrontó lopás.
Csak az Eliosnál 80 rendbeli. Teúristen, akkor Mészárosnál mennyi, ha a legkisebbek is 80x loptak kurvasokpénzt.

amikor pár hónapja a Parlament elfogadta az elévülés szabályainak módosítását, az pont az ilyen ügyeket nem érintette, mert ha jól emlékszem, akkor vannak a gazdasági bűncselekményeknek minősítő körülményei:
- a különösen nagy vagyoni hátrány okozása,
- ha folytatólagosan történik az elkövetés,
- ha bűnszövetségben követik azt el,
- illetve ha hivatalos minőségben.

alaposabban megnézve a rendelkezésre álló információkat (átlátszó, Olaf), mind teljesül, így a felső büntetési tétel az irányadó az elévülés kapcsán, magyarán ezzel az üggyel akkor is foglalkozhat majd a vádhatóság, amikor már nem a polt nevű patkány lesz a legfőbb ügyészi hivatal élén. azon szereplők kapcsán akik mentelmi joggal rendelkeznek (pl. lázár jancsi) ott akkor indul az elévülés, amikor megszűnik a mentelmi jog. egyébként 20 év az adható ezekért a cselekményekért...


-------------------------------------------------------------------------------



Az Elios bevételeinek 84,5 százalékát uniós forrásokból szerezte

Tbg
gazdaság
ma 8:03


Sajátos lábakon áll a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz több szálon köthető Elios Zrt., amely az elmúlt években sorra nyerte a világítási és naperőműves tendereket.

Az Átlátszó összesítette az Elios Zrt. (korábban ES Holding Zrt. és E-OS Innovatív Zrt.) által egyedül vagy konzorciumban elnyert munkákat: a cég, amelyben Tiborcz tulajdonosként és igazgatósági tagként is feltűnt, feltűnik, 2010 és 2017 között majdnem 80 közbeszerzést nyert el.
Grafika: Átlátszó

A 2016-ig elnyert munkák összértéke 14,4 milliárd forint, ebből az uniós forrás 12,1 milliárd. 2017-ben a cég harmadmagával ráadásul elnyert egy, az MVM által kiírt 50 milliárd forintos keretszerződést naperőműépítésre, de a MÁV-tól is kapott egy 1,4 milliárdos megbízást.

Az Elios azóta nem nyert közbeszerzést, hogy az Európai Unió csalás elleni hivatala, az OLAF tavaly ősszel személyesen is vizsgálódni kezdett.

Tiborcz viszont nem pihent, a legutóbbi hírek szerint két balatoni szállodát tett magáévá. (Átlátszó)

https://444.hu/2018/02/24/az-elios-beveteleinek-845-szazalekat-unios-forrasokbol- szerezte
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az EU-s országok közül csak Magyarország nem vesz részt az E
  2018-02-24 12:24:58, szombat
 
  Az EU-s országok közül csak Magyarország nem vesz részt az EU jövőjéről szóló konzultáción

Herczeg Márk
eu
ma 8:27


Emmanuel Macron tavaly, a választási kampányában azt ígérte, szorosabbra fűzi a kapcsolatot az európai nép és az európai politika között, ezért konzultációt indít, ahol a tagállamok állampolgárai elmondhatnák a véleményüket az EU jövőjéről.
Emmanuel Macron francia elnök a péntek esti sajtótájékoztatóján, Brüsszelben.Fotó: Ludovic Marin / AFP

A francia elnök januárban bejelentette, hogy Franciaországban tavasszal el is indul az akció. A kezdeményezéshez a többi tagállam is csatlakozott.

De egy ország kivétel.

Az Index megírta, hogy egy péntek esti brüsszeli sajtótájékoztatón Macron elárulta, hogy 26 európai uniós vezető beleegyezett a konzultáció lefolytatásába, csak Magyarország nem.

,,Ez bizonyára meglepi önöket" - mondta Macron mosolyogva, és többen is nevettek.

A derültség érthető, hiszen Magyarország kormánya, ami évek óta hergel az EU ellen, sorra vezényli le a ,,nemzeti konzultációkat". Mondjuk a mostani, uniós konzultáció akár hasznos is lehetne, szemben a magyarországi reklám-hadjáratokkal, amiknél értelmes kérdések vagy válaszok nem szoktak szerepelni a kérdőíveken. (A kormány a bíróságon is csak azzal érvel, hogy vélemények szerepelnek rajtuk.) (Index)


https://444.hu/2018/02/24/az-eu-s-orszagok-kozul-csak-magyarorszag-nem-vesz-reszt -az-eu-jovojerol-szolo-konzultacion

---------------------------------------------------------------------------------
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A határon belüliek fosztogatásának jogáért a határon túliak
  2018-02-24 12:18:28, szombat
 
 

A határon belüliek fosztogatásának jogáért a határon túliak szavazataival!

Külföldi sajtó: Orbán pártja nem szégyell külföldi választóknak “udvarolni"

A Politico nevű brüsszeli hírportál keddig cikkében azt vizsgálta, hogy a Fidesz hogyan és miért akarja megnyerni a szomszédos országok magyarságának szavazatait.

A cikk szerint amiatt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a határkerítésekre összpontosít, az országát “Magyarország-erőd" névvel illetik, de pártja nem szégyell külföldi választóknak “udvarolni".

A cikk idézte a kormányfő szomszédos országok magyarságának küldött júliusi levelét, amely a választási regisztrációt sürgette. A cikk szerzőjének véleménye szerint ugyanis széles körben elterjedt az a nézet, hogy a határon túli magyar választók befolyásolhatják a magyarországi választások eredményét.

Mint írta, a Fidesz a romániai magyar kisebbségben meglévő kívülállás érzését használta fel, hogy kapcsolatot építsen ki a román határokon belül élő potenciális szavazókkal.

A párt szorosan együttműködik néhány határon túli magyar csoporttal, a magyar kormány pedig számos kezdeményezést finanszíroz a régióban a szavazók regisztrálása érdekében. A lap véleménye szerint az eddigi erőfeszítések megtérültek, ugyanis a 2014-es választásokon a külhoni magyar állampolgárok által leadott szavazatok több mint 95 százaléka a Fideszt támogatta.

A cikk felidézte, hogy egyes ellenzéki politikusok véleménye szerint a határokon átnyúló szavazás rendszere tisztességtelen, a Fidesz választási kilátásait növeli és lehetőséget ad csalásra is, mivel a környező országokban élő állampolgároknak csak tízévente kell regisztrálniuk a választásokra.
(atv)

Bal-Rad komm: Ebből az összefoglalóból kimaradt a Politico azon megállapítása, hogy a Döbrögisztánból elmenekülteket viszont a horda HÁTRÁNYOSAN DISZKRIMINÁLJA a választási rendszerében. EZEK AZ ELMENEKÜLTEK, akik pedig nagy valószínűséggel ellenszavazói a döbrögista hordának, HA AKARNAK, CSAK SZEMÉLYESEN VOKSOLHATNAK a tartózkodási országuk “magyar" külképviseletén. De mivelhogy ARÁNYTALANUL NAGY TERHET RÓ RÁJUK A SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL a voksoláson, inkább nem szavaznak!

A Politiconál kezd leesni a tantusz! Kérdés persze, hogy a brüsszeli Felügyelő Bizottság tagjainál is bekövetkezik-e ugyanez.

Igaza van ugyanis Döbröginek, amikor kijelenti: a brüsszeli bürökraták üresfejű végrehajtók, akik nem képesek gondolkodni! (Végülis ez az ő szerencséje!)


http://balrad.ru/2017/08/22/a-hataron-beluliek-fosztogatasanak-jogaert-a-hataron- tuliak-szavazataival/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Roma szavazatokért maffiával szövetkezett a csongrádi horda
  2018-02-24 12:17:10, szombat
 
 
MI A KURVA ISTEN VAN ITT, HOGY “EZEK" BÁRMIRE KÉPESEK A HATALOMÉRT?
Célpont: Roma szavazatokért maffiával szövetkezett a csongrádi horda

Hatmilliárd forintos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkeztek a roma szavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek - derítette ki a Hír TV Célpont című műsora.

A tévé szerint milliárdos maffiózók politikai védettségért cserébe azt ígérték, hogy a csongrádi romák és a cigánysorokon élő szegények a Fideszre szavaznak majd a parlamenti választásokon. A rendszer főpróbája most hétvégén lesz, a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson és a kiskunhalasi időközi önkormányzati választáson, ami Lázár János szerint felér egy előválasztással.

A Célpont-riport szerint egy olyan bűnbanda köré épült a rendszer, amelyet hatmilliárdos költségvetési csalással vádolnak. V. Máté és H. József az ügy központi figurái, akiket még korábban Győrszentivánon kapcsolt le a rendőrség: luxusautókat, ékszereket és elképesztő mennyiségű készpénzt találtak náluk, melyekről hamar kiderült, hogy illegális üzletekből és adócsalásból származnak. A bűnözők három évet ültek előzetesben, ügyük jelenleg is zajlik a bíróságon.

Az államot megkárosító bűnözők emellett óriási roma adatbázist építettek fel, közel 80 ezer ember személyes adatait szerezték meg egy soha nem létező roma kárpótlási programra hivatkozva. Adatbázisuk most különösen értékes, így a Célpont információi szerint alkut kötöttek: ügyüket a lehető legenyhébben bírálják majd el, ha a választásokon szállítják a megfelelő mennyiségű roma szavazatot. A Célpont úgy tudja, egy szegedi roma politikus és joghallgató, Rafael Lion feladata a szervezés, aki a csongrádi Romano Kraj kulcsembere.

Az ügy összeér két egyházzal is. lnformációik szerint a Fidesz nem direkt módon, hanem a Johannitákon és a Hit Gyülekezetén keresztül támogatja a Romano Krajt. Az adományok szétosztásánál pedig elmondják: cserébe a Fideszre kell szavazni.

(index)

Bal-Rad komm: Hát feleim! NEM CSUKLANI!

“...maffiózók politikai védettségért cserébe azt ígérték, hogy a csongrádi romák és a cigánysorokon élő szegények a Fideszre szavaznak majd a parlamenti választásokon. A rendszer főpróbája most hétvégén lesz, a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson és a kiskunhalasi időközi önkormányzati választáson, ami Lázár János szerint felér egy előválasztással...a Johannitákon és a Hit Gyülekezetén keresztül támogatja a Romano Krajt. Az adományok szétosztásánál pedig elmondják: cserébe a Fideszre kell szavazni..."

- Tűnődni a MAGYAROKRA VÁRÓ SZEBB JÖVŐN! Cigány, zsidó, álkeresztény mind a mi bőrünkre utazik! A jelek szerint meg is egyeztek! Márpedig létezik ám zsiványbecsület is! AZ EGYMÁSNAK TETT IGÉRETÜKET A FELEK BETARTJÁK!

MOST MÉG VAN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGÜNK!

(Később is lesz igaz! Beledöglünk, vagy harcolunk!?)

IDÁIG JUTTATTUK MAGUNKAT!

MI A KURVA ISTEN VAN ITT, HOGY “EZEK" BÁRMIRE KÉPESEK A HATALOMÉRT?


http://balrad.ru/2018/02/24/mi-a-kurva-isten-van-itt-hogy-ezek-barmire-kepesek-a- hatalomert/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 285 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1109
  • e Hét: 2596
  • e Hónap: 13707
  • e Év: 167203
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.