Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Ez egy 2018. február 12-i Sajtóklub-adás felvétele
  2018-02-26 18:38:41, hétfő
 
  https://www.echotv.hu/adasok/2018/02/12/sajtoklub/4848
*
Sajnálom, hogy csak most jutottam hozzá. Meghallgattam és kétségbe vagyok esve, mint minden eddigi választási kampány előtt 1990 óta!
*
Kétségbe vagyok esve, mert:
1.) Ezek az un. értelmiségi, nemzeti sajtósok nem kíváncsiak a történések eredőjére! Nem is érdekli őket, hogy pl. Gyurcsány Ferenc pontosan azért HAZUDHAT büntetlenül bármit a szavazópolgároknak, amiért a Sajtóklub illusztris kvaterkázói az ő HAZUGSÁGAIN oly jókat nevetgélhetnek - BÜNTETLENÜL!
Hát NEM nevetgélhetnének, mert miattuk minket, vétlen hátrányos helyzetű magyar nemzetben gondolkodó átlagpolgárokat fognak büntetni a Gyurcsány HAZUGSÁGAIT igaznak hívő volt melósok, vagy melósból lett "kiemelt" káderek!
*
2.) Az, hogy Gyurcsány és elvbarátai oly jókat hazudozhatnak a szavaikon csüggő híveiknek, az ugyanannak köszönhető, mint ami miatt a Sajtóklub sajtósai oly jókat röhögcsélhetnek!
- Ez, pedig az a bizonyos PAKTUM, ami mindkét oldalnak köszönheti jelenlegi pozícióját!!!!
*
3.) Mit szólnának a balos hívők, ha megtudnák végre, hogy miért is volt szükség arra a rendszerváltozásra? Ugyanis a volt baloldali káderek még mindig úgy tudják, hogy azért kellett rákényszeríteni a dolgozó népre a kapitalizmust, mert ok magát jobboldalinak valló politikusnak ez volt minden szíve-vágya! És GYurcsány sem vallja be előttük az igazat mert akkor még talán eszébe jutna az egyszeri baloldali szimpatizánsnak, hogy bizony ám! a baloldali vezetőkből lettek a legvadabb KAPITALISTÁK és a legájtatosabb templomos lovagok és lovaginák! És ahelyett, hogy Gyurcsány mamájának gyűjtenének, jól fejbekólintanák a milliárdos fiacskáját, hogy miért nem gondoskodik szegény fagyoskodó anyukájáról?!! A sajtósoknak is a torkukon akadna a röhögcsélés (remélem) ha megtudnák, hogy az un. rendszerváltozással munkások milliói kerültek a gyáraik és üzemeik privatizációja után az utcára és onnan a temetőbe! Már azért is megérdemelnék, mert ezek az 1990-ben munkás sátuszban lévők elődei még a Horthy-korszak középosztályához tartozó mesteremberei és a kergazdálkodást megvalósító kisbirtokos "kulákjai" voltak. akiket 1945 és főleg 1956 utáni megtorlások éveiben lenulláztak, kisemmiztek és a gyárakba tereltek 3 múszakban, teljesítménybérben való robotolásra!
*
4.) Jelentem, hogy alább kéretik adni azt a röhögcsélést, mert 1990 után milliónyi munkás státuszú vétlen munkás került az utcára, majd a temetőbe! Gyurcsány ezt a gyűlöletet szítja és a maga malmára hajtja a vizet - kihasználva az emberek tudatlanságát a balsorsuk okát illetően!
*
A lényeg: jobb- és baloldalon minden közszereplő az okozatokon csámcsog és csámcsogtatja hallgatóságát, sunyin elhallgatva azt a tenger-sok szenvedést okozó okot, ami minden rosszat (okozatot) előidézett!!!
Kérdésem: meddig akartok ti jobb- és baloldali közszereplők (médiások és politikusok) hazudni a választópolgároknak? Meddig még? A történelmi tényeken alapuló IGAZSÁG ELHALLGATÁSA IS HAZUGSÁG! A LEGALJASABB FAJTÁBÓL! Mert amiről nem tudunk az ellen vagyunk a legvédtelenebbek. Ezt használja ki Gyurcsány is meg az összes- ilyen-olyan oldalas politikus...
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. A múltat be kellene végre vallani
  2018-02-26 14:06:12, hétfő
 
  2. GYERTYAGYÚJTÁS ÉS KETTŐS MÉRCE, FEBRUÁR 25-ÉN

Miért NINCS erkölcsi alapja az ilyen központi megemlékezés meghírdetésének?
A KETTŐS MÉRCE MIATT!
Amiatt, mert megkötötték egymással jobb-és baloldalon kiválasztódott politikusok 1990-ben a PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!
Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851

A PAKTUM miatta a mai napig ünnepelhetnek 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb GYILKOSAI voltak a 13 napos harcban résztvevőknek.

És gyilkosként vettek részt az 1956-os népfölkelés leverését követő véres megtorlásban...

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog
_cim=In memoriam Bóna Rudi

Alábbiakban idézet következik az
,,1956 DIDERGŐ LÁNGJAI - IN MEMORIAM BÓNA RUDI"
c. írásból:

,,"Egy zárkában Göncz Árpáddal
A megtorlás legfontosabb perei (lásd 56-os Intézet "Megtorlás és emlékezés" c. gyűjteményét) - nyilvánvalóan csak az ábécérend okán - azonos oldalon szerepel két ügy: dr. Bibó István államminiszter és társai (dr. Göncz Árpád és Regéczy-Nagy László) büntetőpere illetve a Széna téri fiúké, "Blaski József és társai" címszó alatt.
A reformkommunistákra, azokra, akik nem eltörölni, hanem csak jobbítani akarták a szocializmusnak nevezett diktatúrát, vonatkozott az 1963-ban meghirdetett közkegyelem - ily módon napjaink közéletének legismertebbjei (Göncz Árpád, Fónay Jenő, Mécs Imre, Eörsi István, Haraszti Sándor, Márton András, Vásárhelyi Miklós,stb) néhány év vagy hónap letöltésével szabadulhattak .
,,A gyermekharcosoknak azonban nem kegyelmezett a Rendszer: Bóna Rudinak és társainak az utolsó percekig végig kellett szenvedni a rájuk kiszabott büntetést."
Bóna Rudinak a letöltött 11 év múltán még kettőt a rácsok között kellett töltenie, hiszen közvetlenül a "szabadság" első napjaiban tiltott módon akarta elhagyni az országnyi börtönt - a disszidálási kísérletet pedig, mint ismert, a szocialista demokrácia őrei szigorúan büntették.
13 év múltán az összes ajtó bezárult körülötte..., szó szerint és átvitt értelemben is. Az 1990. esztendő számára már túlságosan későn érkezett meg.
- Volt egy délelőtt, amikor fél órán át fontosnak látszott egykori zárkatársa számára, Göncz Árpád tűzte kopottas zakójára a boldog-boldogtalannak osztogatott érdemérmet, de az a tűzfényes csillagóra is elmúlt, jöttek a légszomjas órák, az éhezés hónapjai és az elfeledés, ahová Őt az ünneplők lökték.
Bóna Rezső 1996. november 28-án halt meg a János Kórházban. ...
de csak a következő évben, 1997. március 4-én temették el.!
Bóna Rudi urnáját egy "Puli-4" típusú talicskára téve. A mártírok parcellájában néhány centi mélységű földbe helyezték a hamvakat s mert pap sem volt jelen, az urnát letakarták egy nemzeti zászlóval.
A bajtársak egyike ima helyett egy emigráns költő két versét olvasta fel
*
Az 1956-os kölyökharcos Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=395732&aid=253201&htr=1

Mit érdemelnének Az 1990 előtti és utáni MUNKÁSOSZTÁLYT elárulók?

Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?


Hiszen felért egy második ,,Trianonnal":

- a szocializmus becsődöltetése,

- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;

- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA, Magyar Hajó és Darugyárat, A MEDIKOR-t, a BAKONY MŰVEK-et, a VIDEOTON-t, az ORION-t, a FÉG-et stb...stb...stb...!
...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!
*
Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK?

És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!

Addig álságos minden politikai és média-tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!
Így, sajnos, a 2018-as sem lesz valójában "SZABAD", mert arra még mindig a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISERET" alapján mennek majd az emberek SZAVAZNI és nem választani! Minden párt képviselőjét és jelöltjét 1990 óta köti a PAKTUM betartására tett fogadalom...
*
Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 178 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5402
  • e Hét: 6782
  • e Hónap: 7729
  • e Év: 43670
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.