Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Nyugdíjasok adója, nyugdíjkorhatár
  2018-03-01 17:16:13, csütörtök
 
  A vasfüggönyös kormány minden korban védte a nyugdíjasokat, mint hatalmas szavazóbázisát a világ-könyvtárnak szereplőivel, főszereplőivel együtt, hatalmas nyugdíjakkal engedve őket dőzsölni külföldi bankoknál biztonságba tett eltulajdonított, jogtalan pénzekkel, hiszen nem politika a nagy közös áldozása Magyarországnak, hanem emberiség ellenes bűntett.

A nyugdíjasok 81 éve hosszabbítanak értelmiség legyőzést is a világ minden részén, mint diplomások, koldusok, minden területén a világ-apokalipszisnek.

Pár kivétel van az országban, a jóemberek és az áldozatok, akiknek sem életműdíjat, sem nyugdíjat nem lehet adni, mivel nem engedték munkát végezni őket, lemészárlásuk közben, nincstelenek voltak, koldusok.

A nőknél a nyugdíjkorhatárnak, azoknál, akik nem tudtak az áldozásról 55 évnek kell lennie, a férfiaknál 60.

A nyugdíjasok nyugdíjának 10 %-át TB ellátásként és adóként kell levonni.

A világ minden országában így van ez, ők sem tékozolhatnak és ugazgathatnak felhőtlenül, meg kell tanulni ismét takarékoskodni, pénzt beosztani,amire az elmeosztály nem volt soha képes.

A végtelen időhúzó politikusai a vasfüggönyös emberiség elleneseknek nem akarnak nyúlni a választó réteghez, mert politázálásdit, izmust játszanak a világ-könyvtár elméleteiből. A kiválasztott nyugdíjas elmeosztály arra le adja le a voksát, amelyik a legtöbbet nyújtja neki, hiszen egy pár virsliért, egy üveg sörért, tíz kiló burgonyáért vásárolják meg őket, meg különféle juttatásokért. Rossz nézni,amikor ezeken az ingyenes rendezvényeken egymást lökdösve tolakodnak az elmebetegek kajáért és piáért.

Az áldozatokat nem lehet tovább bizonytalanságban hagyni, állandó rettegésben az ellátás elvétele miatt, amit folyamatosan megtettek hosszú évek alatt, kiárulva az isteneket, angyalakat, gyalázva őket haláluk után is.

A sportolóknak és az Időjelek megadóinak nem jár életműdíj, hiszen emberiség ellenesek. Én nem kaptam egy fillért sem a politikai leplezésért, miközben a lírai karám és a Rákóczi tér sokkötetes és díjas szerzői hatalmas honoráiumokkal tékozolnak, cinkosan hallgatva születésem óta a zenészekkel együtt.

Hagyták négy éven keresztül, hogy én kezdjem el a mesélését segítségkéréssel annak, hogy mit tettek velem, holott jobban tudták, mert én nem tudtam semmiről, nem tudtam, milyen szerepekkel nem szabad azonosulni. Az emberi észt ez meghaladja, nem lehet felfogni, mint ahogyan egyik olvasóm sem tudta, meg állandó lelkiismeret furdalással írtam a világ-apokalipszis névtárát, hogy nekik vannak emberjogi jogaik, egyedül nekünk nincsen. Saját az ügyvédi kar az országban az emberjogi képviseletekkel a világban.

Hagyták, hogy én próbáljam meg összerakni a nekem elmondott mondatokból mindazt, amit velem műveltek teljesen szétpüfölt fejjel, becsinálva minden részét, koncentráció és gondolkozás nélkül.

Volt szó róla, hogy a kommunista korokat egymás után végrehajtóktól elveszik a nagy nyugdíjakat, de el kell venni a vallási korokat végrehajtóktól is, egyszerre kezdtek születésemkor Ízisz áldozásommal Bodor űrpusztítóval világ-könyvtárat kétszeresen, a gönczi bibliásét Hunnia börtön reformátusaival és a miskolci Rákóczi tér skizoprenjeiét.

Az Istenek árát megszabta az ország, ötszáz forint a törvény, tehát ennyi a fizetsége, ennyi jár azoknak, amik ebben részt vettek, a lírai karámokkal együtt.

Bemondják a médiában Jakubcsek Gabriella mondatát, hogy a miskolci elmeosztály tagjának mindig férfire van szüksége, mert kivégző nemi csapás lett volna. Három gyerekessé hagyják tenni áldozásom, gyalázásom közben a tort ülő médiájukkal.

Utalgatnak a mondatára Shakesparenek, hogy színház az egész világ, benne ők a szereplők, koldus vagy király, egyre megy, akkor ne mártírkodjanak, amikor éppen áldozatot játszottak születésemig, mint világ apokaliptikus állandó emberiség ellenes csapások, díjazva az utódaikat is hadirokkantságival.

Kivívták a szabadságukat egyetlen nagy közös áldozással, vállalják ennek a következményét.

Külön vannak a karmikus bénák,sánták, süketek, büdösek,amiért engem születésemkor megáldoztak maguk helyett azzal, hogy őket nem szerethette, tisztelhette senki, mint kivégző kommunikációs csapásokat, rajtunk hajtották végre a tetteiket. A karmájuk szerint amit tettek, maguknak kell visszakapniuk, nem másokon végrehajtani saját tetteiket állandóan, többszáz éve következmények nélkül, értelmiséggé válva folytatni tovább világ-Magyarország történelmével a karmájukat, ez felfoghatatlan az utálatos filmjeikkel, könyveikkel, médiájukkal és mindennel együtt, ami az utálatot jelenti. Nem én vagyok a sirvárság utálatossága, hanem ők közösen a romlás virágai, nem lehet a bűnöket állandóan feszületre téve az embert Krisztus óta elhordatni tiszta szívű emberekkel,ahogyan teszik ezt Jeruzsálemmel közösen.

A tisztátalan lelkei Jeruzsálemnek emberré nemesednek hatvan éve már egész Kelettel Ázsia néven és a cigányságával Indiának penitenciás bűnbocsánatával a vasfüggönyösöknek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 229
  • e Hét: 387
  • e Hónap: 2746
  • e Év: 55012
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.