Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Sólyom László Ombudsman Vénusz áldozása
  2018-03-21 15:53:15, szerda
 
  1998-ban találtam meg Vass Tibor és Urbán Tibor Kelet lírai narancs karám tagjainak a verseit és írásait. Felismertem az Időjelek angyali és tompalátás rajzok szerint az addigi állapotomat, valamint itt voltak a tatárdombi ikerház trianoni biblia végrehajtáskor nemesítésével a romániai elmeosztálynak, cigányságnak turulmadár, mint békesség madaras áldozásommak, békesség-virágként, melynek ruháiba a felvett nevű magyarok öltöztek be lovagjaival a Hunnia elmének - a bibliák aláhúzva vörös-kék földönkívüliek színével szerepük és idejük szerint, valamint minden főszereplő mondata, melyet rajtam ismételtek folyamatosan. Képes történelmeit is végrehajtották a világ-apokaliptikus könyveknek, mindent együtt lefénymásoltattam rengeteg pénzből és elküldtem az Ombuscmannak, azzal, hogy ezek összefüggnek a sorsommal, de nem tudok még szinte semmit. Lefénymásoltam az összes orvosi papíromat, melyek azóta a lakásból eltűntek, volt olyan köztük, hogy megkérdőjelezte az újhelyi körzeti orvos magának írva a betegség diagnózist, hogy ő beteg-e, amit nem értettem. Volt olyan, hogy más aláírás szerepelt ugyanannál az orvosnál, meg a kommunikációs bénításaim, agyi támadásaim is meg voltak fogalmazva. Nem tudtam, hogy a megyei kórház ideg és elmeorvosai apokalipsziseket hajtanak végre.

Ellenben tudnia kellett Sólyomnak, mint állandó egyiptomi kor végrehajtójának a világ-apokalipszis utcájából, tudnia kellett róla minden emberjogi bizottságnak, amivel dicsekedtek a cigányok szerte az országban, hogy mindegyikhez közük van együtt a börtön bűnözőkkel. Tehát minden emberjogi bizottság vasnépé az egész világon ezek szerint.

Képviselik kisebbségként azt a cigányságot, amelyik országokat foglal el ezer éve, miután egy-egy világ-apokalipszise után a Hunnia börtönnek a narancs miskolci Rákóczi térrel többszáz éve szövetkezve meggyalázták és felszámolták az országok lakosait. A magyar nevűek harca gyalázattal már régi keletű, egykori Oroszország előtti világban az embereket így ölték meg kommunikációsan is megcsonkítva, bénítva őket, amit a liba jelent a Kupai családnál, melyek tetteit rajtunk végrehajtották.

Képviselik az emberjogi bizottságok a vasnép perverzeit, vallásainak pulyaszeplősítőit, börtön gyilkosait az egész Földnek, valamint a kurvák jogait, mert nekik egyedül joguk van mindenhez, megszentültek 82 éve tartó értelmiség legyőzésben és gyalázatukban. Ők hajtották végre saját sorsukat, mely szerint lyukaknak kell tekinteni ezeket, nemi kivégző csapásként lettek egykor létrehozva tisztátalan lelkekként.

Az Ombudasman 1998-ban nem akadályozta meg az orvosok további áldozását kínzásukkal végtelenségig, eszméletlen állapotban hagyásomat, koldulásomat a nyugdíjfolyósítójuk által Miskolc narancs városa főszervezésében, míg a város, mint második legnagyobb az átcserélt országban tagjai szétmentek a világba saját könyveiket, tetteiket, betegségeiket rajtunk végrehajtva. Nem mentették meg az öcsémet Malek óriás amerikai teremtő szellemvilágától, sem Müller Péterék elmeosztályának csapásaitól.

Ha mi voltunk egyetlen emberi családként megáldozva, kit képviselnek a világ emberjogi szervezetei, valamint a magyar nevet felvett Ombusman Sólyom Lászlója a miskolci Bertalan utcájáról a Vénusz áldozóknak?

Az áldozásommal odáig mentek Furhman Imre börtön bűnözői kezdetével, hogy sírtak megtisztultan Dávid Mónika és Vaszily Mária pszichiáterek áldozásában kivégzéseim közben a börtön buzik, cigányok, mindenféle fertelmes embergyilkos.

18 év kínzást, kivégzést, csonkítást, gyalázást, betegségek és elmebetegségek sorozatát köszönhetem a magyar utcanép jogait képviselő emberjogi bizottságoknak.

A 10-es postán nevettek rajtam, amikor a hatalmas csomagot adtam fel a kormány emberjogi bizottságának, nem tudtam, hogy a határokat vasfüggönyként világ-történelem végrehajtása miatt minden főszerepben engem áldozott meg Magyarország néven a narancs Miskolc együtt a Hunnia börtön gyilkosaival.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 681
  • e Hét: 1810
  • e Hónap: 4169
  • e Év: 56435
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.