Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Ha a vak is látja, hogy milyen fasza itt minden, akkor miért
  2018-03-21 23:09:25, szerda
 
  Ha a vak is látja, hogy milyen fasza itt minden, akkor miért van szükség a mocskos módszerekre, az átverésre, a csalásra?

Molnár Bálint | Ma | 8:06

Sziasztok, jóreggelt! Azt tudja valaki, hogy aki nyolc éve kizárólag sikert sikerre halmozott, akiről mindenki tudja, hogy egymaga félkézzel megvédi az országot azokkal szemben és ellentétben, akik viszont eladják, idegenek hatalmak lábai elé dobják és lebontják a kerítését, akinek a fantasztikus alkalmasságához nem férhet kétség, mi a büdös francért kell, hogy elcsalja a választást? Kamupártokkal, kamualáírásokkal, halott emberek aláírásaival, azaz rendszerszintű visszaélésekkel. Miért? Van valaki, aki tudna válaszolni erre a földhözragadtan egyszerű kérdésre? Hogy miért kell állandóan sunnyogni, ha kérdezik ezek a derék urakat, menekülni, ha újságírót látnak, trollokkal és hazug színészekkel alátámasztaniuk a gennyes propagandát? Ha a vak is látja, hogy milyen fasza itt minden, akkor miért van szükség a mocskos módszerekre, az átverésre, a csalásra? Ha azok a drága jó magyar emberek, akiknek minden mindegy, meg akik minden nap megnyugtatják magukat azzal, hogy úgyincs kire szavazni, erre az egyszerű kérdésre megpróbálnának válaszolni, máris beljebb lennénk.

A legokosabb Lajosunk - miután tegnapi dicstelen sajtó előli menekülése közepette a sofőrje segítségével elszórakoztatta a nagyérdeműt azzal, hogy nem sikerült bevenniük a biztonságot nyújtó kanyart - sürgősen lemond(at)ta a XVI. kerületbe szervezett kampányrendezvényét. Technikai okokra hivatkozva, höhö. Persze ez csak a kezdés előtt, a helyszínen derült ki, mert a fideszes elegancia mindenek előtt, ugye. Mondjuk, én megértem Lajost. Annak fényében pláne, hogy akit át lehet verni egy 1300 milliárdos nem létező örökséggel, aki belemegy abba, hogy egy ekkora örökséget kezeljen, és az azért járó szimbolikusan 800 milliós szívességet a drága édesanyja nevére íratja, majd elkezd összevissza hazudozni, miközben azt állítja, hogy ő az áldozat, az még egy Zsé-kategóriás komédiában se vállaljon statiszta szerepet. A helyzet az, hogy síkostoba Lajosunkról újabb és újabb érdekes részletek derülnek ki, még a végén őt is megsajnálom. Most ott tartunk, hogy Laller vitéz még néhány hónapja is együtt támogatott egy iskolát az őt állítólag átverő Szabó Gábornéval. Ezt onnan lehet tudni, hogy a tárca nélküli nagyeszű, meg az őt áldozattá tevő csengeri háztartásbeli kiemelt támogatóként szerepel abban a 2017. november 25-i közleményben, amelyben a ,,miniszter úrnak", továbbá Szabó Gábornénak és családjának köszöni meg a Kisvárdai SZC Ady Endre Középiskolája és Kollégiuma tantestülete, szülői szervezete, diáksága és dolgozói nevében az iskolaigazgató maga, hogy

személyes részvételével, adományával, munkájával hozzájárult jótékonysági bálunk céljainak megvalósításához, sikeréhez. Ezzel önzetlenül segítette hátrányos helyzetű diákjaink tehetségének kibontakoztatását.

Ahhoz képest, hogy a tárca nélküli intellektuális világítótorony korábban azt állította, hogy 2016-2017 fordulóján megszakított mindennemű kapcsolatot nevezett hölggyel, szép is. Nem állítom, hogy szívből tudok röhögni ezen az egészen.

Mint ahogy azon sem, hogy a másik hihetetlen szellemi magasles, Németh Szilárd már úgy nem jár be dolgozni a nemzetbiztonsági bizottságba, hogy előtte nem is szól, hogy megbaszhatjátok, mert Soros. Így aztán január óta nem tud érdemben ülésezni és teljes mértékben határozatképtelen a bizottság, most éppen arról nem tudhatnak meg semmit az ellenzéki képviselők, hogy mi a franc van ezzel az 1300 milliárddal, vagy mi a helyzet Márki-Zay lehallgatásával. Ehelyett Németh Szilárd a párttévében hörög, oda van érkezése becaplatni, a munkahelyére nincs, hogy miszerint: Soros, fedőakciók, Szél telepíti Európába a migránsokat, Soros-hálózat, nemzetbiztonsági kockázat, mindmeghalunk, ééééééééééés nem szabad engedni, egy kampányeseménnyé silányítsák a bizottság ülését. Aztakurva.

Itt van közben egy újabb hajmeresztő bizonyíték arra, hogy a Fideszben csak tisztességes és becsületes emberek ülnek, akiknek a kedves szülei is hasonlóképpen jó arcok. Miskolcon például egy fideszes politikus anyja teheti utcára egy bérház lakóit. Miért? Mert tulajdonképpen lakókkal együtt adott el Miskolc vagyonkezelő cége egy önkormányzati tulajdonú ingatlant az egyik fideszes önkormányzati képviselő, Nánási-Kocsis Norbert volt cégének. Az ingatlanforgalmazással foglalkozó Invesco Kft. 2015-ig állt a tulajdonában, a vállalkozás azonban utána is a családban maradt: a városatya ma 82 éves édesanyja nevére írták - tudta meg a Magyar Nemzet. Az új tulajdonos a lakásokban gyermekükkel és unokáikkal élő kisnyugdíjasokat minden eszközzel igyekszik távozásra bírni. Nánási-Kocsis állítja ugyan, hogy ,,édesanyja önállóan intézi a dolgait", ám a lakók elmondása alapján neki is fontos, hogy minél hamarabb szabaduljanak tőlük. Már jó ideje mondogatjuk, hogy ezek a kövek alá is beették már magukat, lassan nem lesz semmi, ami nem a fideszes pereputty nevén van. És ezen utólag nem tudom, miként lehet változtatni. Sehogy.

A sunnyogás és maszatolás kormánya képviselői kérdésre sem hajlandó válaszolni olyan egyszerű felvetésekre, hogy 2010 és 2018 között hány stadion épült Magyarországon, milyen szempontok alapján választották ki a helyszíneket, egy-egy építkezés mennyibe került és milyen cégek vettek részt bennük. Fónagy János nagyarcú senki, valamilyen államtitkár ezt válaszolta Demeter Mártának, az LMP képviselőjének:

A kormány célja az egyes programok, valamint egyedi kormánydöntések alapján meghatározott sportcélú fejlesztések keretében megvalósuló beruházások terén az volt, hogy az ország minden szegletébe eljussanak a sportfejlesztések.

Vagyis ha jól értjük, már kínosak a rohadt stadionok? Orbán hobbijával már nem büszkélkednek? Miért? Hát nem ez az egyik legnagyobb sikere ennek a nemzeti kormánynak? Hogy azelmúltnyócévben semmi nem épült, most meg épül-szépül az ország? Ezek nem közérdekű adatok, elvtársak? Ja, hát nem.

Enyhe vigasz, hogy mielőtt Lázárék kinyírják Márki-Zay Pétert, és minden jel arra mutat, hogy ez a cél, legalább a tao-pénzek nyilvánosak lesznek Hódmezővásárhelyen. Nagy kérdés ugyanakkor, hogy a város lakói, a nyilvánosság a megválasztott polgármester oldalára áll, vagy a Fidesz gépezet totálisan ellehetetleníti.

Addig is örüljünk együtt annak, hogy a mindenható kisembert, az egyélőistent újra szárnyaira vette a világhír: a Newsweek nevű amerikai hetilap Európa szélsőjobboldala virágzik - kérdezzék csak Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét címmel közölt terjedelmes cikket Orbán elmebajáról, azaz menekültellenes beidegződéséről. És arról leginkább, hogy milyen módon használta ki a Fidesz az európai terrortámadások nyomán kialakult félelmet és pánikot politikai tőkekovácsolásra. A Newsweek szerint ez bevett módszer a Fidesz részéről, amely sokszor folyamodott már olyan taktikákhoz, hogy a szavazók félelmeit kijátszva tudjon előrelépni. Szép, fényes siker. És mostmár igazán senki nem mondhatja, hogy a Fidesznél jobbra is van még valami. Kurvára nincs. A helyzet viszont onnan sem tűnik rózsásnak: nem az a kérdés, hogy a Fidesz megnyeri-e az áprilisi választásokat, hanem az, milyen eredménnyel sikerül majd behúzniuk a győzelmet.

És akkor még semmit nem mondtam az ellenzéki térfélen tapasztalható csapatmozgásokról, amelyek elősegíthetik, vagy akadályozhatják ezt a győzelmet, de mióta Lázár János kutyájának is van Instagram-oldala (ja, nem, közben eltűnt), én már annak is örülök, hogy még nem veszítettem el teljesen a józan eszemet. Innen folytatjuk később, köszönöm a figyelmet. Bár ez nem feltétlenül az én műfajom, nem rossz muzsika ez. Gyertek ma is!

https://kolozsvaros.com/rovidek/ha-a-vak-is-latja-hogy-milyen-fasza-itt-minden-ak kor-miert-van-szukseg-a-mocskos-modszerekre-az-atveresre-a-csalasra/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt a válasz Rogánéktól: a Stop Soros-törvénycsomag alapján
  2018-03-21 23:07:57, szerda
 
 
Itt a válasz Rogánéktól: a Stop Soros-törvénycsomag alapján fogják betiltani a "Soros-szervezeteket"

2018. március. 21. 17:40 Utolsó frissítés: 2018. március. 21. 18:02

Szerző:
hvg.hu

Kiderült, nem elszólás volt Rogánék minisztériumától a délelőtti közlemény.

Megmagyarázta Rogán Antal minisztériuma, hogy értették azt, hogy "a Soros-szervezetek működését be kell tiltani". Ezt a Migration Aid sajtótájékoztatójára reagálva közölték, ám miután ez a Stop Soros-törvénycsomagban így nem szerepel (a pontos szövegről itt írtunk), megkérdeztük Rogán tárcáját, ez-e a valós kormányzati szándék, és ha igen, pontosan mely szervezeteket akarják betiltani és milyen törvény alapján.

Ezt a választ kaptuk:

"A Stop Soros-törvényjavaslat egyértelmű, engedélyhez kell kötni a migráció szervezését. Az engedély akkor adható meg, ha a szervezet működésével kapcsolatban nemzetbiztonsági kockázat nem merül fel. Amennyiben a szervezet engedély nélkül végzi a migrációt támogató tevékenységet, úgy végső soron a bíróság a szervezet megszüntetését elrendeli."

Miután már Németh Szilárd egyszemélyben is eldönti, ki számít nemzetbiztonsági kockázatnak és ki nem, a válasz alapján az eddiginél világosabban látszik, mi várható, amennyiben a parlament elfogadja a törvénycsomagot.


http://hvg.hu/itthon/20180321_Itt_a_valasz_a_Stop_Soros_torvenycsomag_alapjan_fog jak_betiltani_a_Sorosszervezeteket/nyomtatas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Selmeczi Gabriella szerette volna, ha titokban marad, milyen
  2018-03-21 23:02:08, szerda
 
 
Selmeczi Gabriella szerette volna, ha titokban marad, milyen kocsival érkezett a jászsági fórumra - fotó

2018. március. 21. 09:15 Utolsó frissítés: 2018. március. 21. 18:00

Szerző:
hvg.hu

Kollégánk az alattyáni országjáró fórumra vendégként érkező Selmeczi Gabriellát fotózta, mikor a fehér BMW-ből kiszálló politikus megkérte, a kocsiról ne készítsen képet, illetve az ne jelenjen meg. Mikor kollégánk visszakérdezett, hogy miért, Pócs János, a térség országgyűlési képviselője és egyben képviselő-jelöltje igyekezett Selmeczi segítségére, és azt mondta, "ez nem autóreklám".

A kérés ellenére mutatjuk az autót:

http://img2.hvg.hu/image.aspx?id=4892d197-8c17-4953-8b1b-9d7bf4b07fd0&view=b2 dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e

Megnéztük, a képviselő vagyonnyilatkozatában a nagyértékű ingóságok között egy autó sem szerepel, így a képeken látható fehér BMW sem. A Fidesz később kiadott egy közleményt, azt írták, Selmeczi a férje céges autóját használja.

http://hvg.hu/itthon/20180321_Selmeczi_szerette_volna_ha_titokban_marad_milyen_ko csival_erkezett_a_jaszsagi_forumra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fideszes politikus édesanyjának cége teheti utcára a bérház
  2018-03-21 22:57:10, szerda
 
  2018. 03. 21. 08:58

Fideszes politikus édesanyjának cége teheti utcára a bérház lakóit

A 82 éves anyuka vezeti a céget, miután a fideszes önkormányzati képviselő, Nánási-Kocsis Norbert kiszállt belőle. Ez a cég lényegében a lakókkal együtt vett meg Miskolc vagyonkezelő cégétől egy önkormányzati tulajdonú ingatlant.

A Magyar Nemzet információi szerint az ingatlanforgalmazással foglalkozó Invesco Kft. 2015-ig állt a tulajdonában, a vállalkozás azonban utána is a családban maradt: a városatya ma 82 éves édesanyja nevére írták. Az új tulajdonos a lakásokban gyermekükkel és unokáikkal élő kisnyugdíjasokat minden eszközzel igyekszik távozásra bírni. Nánási-Kocsis állítja ugyan, hogy ,,édesanyja önállóan intézi a dolgait", ám a lakók elmondása alapján neki is fontos, hogy minél hamarabb szabaduljanak tőlük. Az ott lakó Gyovai Zoltánné és Magyar Sándorné ugyanis egybehangzóan azt mondja: Nánási-Kocsis édesanyja mellett maga a képviselő is hívta őket az ügyben.

A lap emlékeztet arra is, hogy Nánási-Kocsis Norbert már az eladás körül is ott sertepertélt: az a városgazdálkodási és üzemeltetési bizottság határozott róla, amelynek maga is tagja. Az ingatlanforgalmazó társaság mindenesetre áron alul jutott az ingatlanhoz. Lakatlanul ugyanis 21 millió, lakottan pedig 10,5 millió forintra értékelték.

Ezt a bizottság 2016. decemberi ülésére készült előterjesztésből tudni, amelyet Kriza Ákos fideszes polgármester jegyzett. Az ingatlan különben nem a rajta álló, 30-40-es évekből származó épületek miatt értékes, hanem mert kiváló helyen fekszik: kőhajításnyira a Búza téri piactól és buszpályaudvartól, ennek megfelelően az építési szabályzat is gazdasági-kereskedelmi övezetbe sorolja a telket. Az már csak apró adalék, hogy az előterjesztő úgy ítélte meg: ,,A sajtó tájékoztatása nem indokolt."

Az iratok szerint éppen egy éve, tavaly március 20-án került az ingatlan az Invesco tulajdonába. Ennek azért van jelentősége, mert a fideszes képviselő édesanyja, Kocsis Lászlóné nevén lévő cég kötbér ellenében vállalta: egy éven belül elbontja az épületeket, és addig elhelyezi a lakókat is. Egyik sem történt meg.

A kormánypárti politikus édesanyja már tavaly nyáron arról értesítette őket, hogy november végéig el kell hagyniuk a házat, a kötbér összegét pedig a lakókra terhelik. Decemberben már a lakások kiürítésére és a kulcsok átadására szólította fel a lakókat.

Az Invesco megfizethetetlen árú lakásokat kínált az asszonyoknak. Mert míg az önkormányzatnak 14 ezer forintot fizettek havonta, a cég már 50-70 ezer forintért kínált nekik piaci albérletet.


https://alfahir.hu/2018/03/21/miskolc_fidesz_korrupcio
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amit Orbán és a család tesz, azért más európai országokban m
  2018-03-21 22:55:15, szerda
 
  Amit Orbán és a család tesz, azért más európai országokban már börtönben ülnének
2018. január 31. - Mr Flynn Rider

Az egész család nyeri el az állami pénzeket, a vejénél súlyos korrupciós gyanú merült fel. Az ügyeknél csak a miniszterelnök pofátlan reakciója a felháborítóbb.

orban-kerites-1101x660.jpg

Ha valaki még emlékszik Nicolas Sarkozy francia elnök korrupciós botrányára, ott is hasonló dolog történt. Vagy ott volt 2009-ben a brit költségtérítési botrány. Mindegyikben közös pont: az állami és a magánpénzek összemosása, a politikai és a gazdasági elit összejátszása, hogy az általuk megfelelőnek tartott pártot tartsák hatalomban. Mindkét esetben a kormányzó párt bukott hatalmasat, a rendőrség nyomozást indított és a felelősök lemondtak, eltűntek a közéletből, jobb esetben egy börtöncella mélyére.

Magyarországon ugyanez a botrány a maradék független sajtó címlapján olvasható minden nap, mégsem rázza meg a Fideszt: a szavazók többségét hidegen hagyja az állami, felső szintről irányított korrupció, vagy egyszerűen el se jut hozzá a hír.

De miről is van szó? Többek között a Direkt36 és az Átlátszó nevű oknyomozó portál folyamatosan tárja fel Orbán Viktor miniszterelnök családjának üzleti ügyeit, így hosszú cikksorozatban értesülhetett a közvélemény arról, hogy
Orbán Viktornak nem csak vízvezetékszerelő barátja, a veje, de a testvére és az apja is hasznot húz abból, hogy a család tagja.

Szögezzük le: önmagában az etikátlan, hogy Orbán családja állami beruházásokból jut közpénzhez. Az viszont a pofátlanság csúcsa, ahogy a Fidesz által behálózott ügyészség nem indít nyomozást, vagy ahogy a miniszterelnök reagál ezekre az ügyekre, amikor végre egy-egy újságíró szembesíti.

Mégis, milyen ügyekről van szó?

A legszembetűnőbb Tiborcz Istvánnak, Orbán Viktor vejének volt cége, az Elios, amely sorozatban nyert el milliárdos állami megbízásokat úgy, hogy

az esetek túlnyomó részében senki mással nem kellett versenyeznie a munkákért;
melyek természetesen iszonyúan túlárazottak voltak;
valamint eleve a pályázatot olyan cég készítette elő, amelynek tulajdonosa a későbbi nyertesben is érdekelt volt.

Összesen több mint két tucat, direkt rájuk kiírt közbeszerzést nyertek meg, több mint 10 milliárd forint értékben.

A botrány már 2015-ben kirobbant (cikkeink itt és itt 2015-ből) a rengeteg megnyert pályázat és pénz miatt. Elindult az OLAF vizsgálata és elindult egy itthoni rendőrségi nyomozás (ahol persze nem találtak semmit). Végül idén januárban az EU csalás elleni hivatala, az OLAF azt indítványozta az ügyészségnek, indítson eljárást az ügyben. (Részletes cikk az ügyben itt.) A Polt-féle ügyészség bejelentette, hogy el is kezdi az eljárást. Borítékolhatjuk az eredményt.

Családtagok az állami pénzek körül

A Direkt35 cikksorozatban tárta fel, hogy az elmúlt években látványosan növekvő Orbán-cégek teljesítményéhez számos állami, főként EU-s finanszírozású munka járult hozzá. Részt vettek több nagy csatornázási és útépítési munkában, illetve megjelentek a Balaton déli partján zajló vasútfelújítási projektben is. Ebben nem csak beszállítóként, de alvállalkozóként is: a Nehéz Kő Kft. nevű fuvarozó cég közel 300 millió forinthoz jut ebből a projektből. A 2004-ben alapított cégnek korábban Orbán Viktor két öccse, ifjabb Orbán Győző és Orbán Áron is tulajdonosa volt, tavaly október óta azonban idősebb Orbán Győző kizárólagos tulajdonában áll. A Nehéz Kő Kft. 2012 óta végzi a - szintén Orbán édesapjának többségi tulajdonában álló - Dolomit Kft. építőanyagainak szállítmányozását, áll a cég honlapján.

A Szántód és Balatonszentgyörgy közötti 53 kilométeres vasútvonal felújításánál ismerős cégekre bukkant az oknyomozó portál: a beruházás kivitelezője a Déli-part 2016 Konzorcium, amelynek három tagja van

a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló R-Kord Építőipari Kft.,
a V-Híd Zrt.
és a konzorciumvezető Swietelsky Vasúttechnika Kft., az osztrák Swietelsky cégcsoport egyik leányvállalata.

A beruházást az eredetileg tervezettnél 16,9 milliárd forinttal drágábban, összesen 72,4 milliárd forintból valósítják meg. A költségek 79 százalékát európai uniós forrásból finanszírozzák - tárta fel a Direkt36, amely a TASZ segítségével kiperelte az államtól az alvállalkozók listáját, ott bukkantak Orbán családjának és Mészáros Lőrincnek a nyomára. (Aki a sajtónak megerősítette: luxus magánrepülővel jár focimeccsre.)

Orbán reakciói: majd megnézem, majd a hatóságok megvizsgálják

"Meg vagyok lepődve azon, hogy ön azt állítja, hogy van olyan európai uniós projekt, ahol vállalkozóként, fővállalkozóként vagy alvállalkozóként az én családomból elindult volna valaki."

- mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Direkt36-nak tavaly júniusban, egy brüsszeli sajtótájékoztatón.

Ma az Index címlapon hozta Orbán Viktor bécsi sajtótájékoztatójának videóját, ahol azt mondta a kamerák előtt: a hatóságok majd mindent megtesznek. De ő nem foglalkozik üzlettel:

http://index.indavideo.hu/video/orban_tiborcz_olaf_becs



Ő nem. Ő csak hagyja, hogy a családja a saját lábára álljon.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor bácsi szereti a gyerekeket
  2018-03-21 22:53:17, szerda
 
  Viktor bácsi szereti a gyerekeket

Tamás Róbert | Ma | 17:38

Orbán Viktor ovisokat látogat. Nem, ez nem politikai pedofília, a világért sem. Ez törődés a dedekkel, végtelen emberség, odafigyelés, nagyotkoppanakkorazutánelhallgat.

Orbán Viktor minden nap látogat ovisokat, de szerénysége tiltja, hogy hencegjen vele. Csak most, kivételesen tett fel erről videót a közösségi oldalára. Nem ő, a cseléd. Amit nem fogok itt megosztani (a videót se, a cselédet se), mert megint jön egy dúlt keblű gyerektulajdonos és kikéri magának hogy ilyen szennyoldalon látja viszont a csemetéjét, kikéri magának, hogy politikai célból visszaéljenek az utód fejével. Akit politikai célból odalátogató politikussal fotóztak, videóztak, a szülő engedélyével, de az nem baj, mert az a politikus rendes keresztény ember, mi meg gecik vagyunk. Szóval nincs videó az eseményről.

Orbán Viktor szereti a gyerekeket. A politikusok általában szeretik a gyerekeket. Mi pedig a politikusokat szeretjük. Jó, ez nem igaz. De a hívek igenis szeretik a politikusokat. Nem mindet, de Orbán Viktort nagyon. Úgyhogy kárpótlásul most a felnőtt ovisok rajongó kommentjeiből szakajtottam egy csokorral. Szagoljátok szépen.

Ezek a gyermekek öreg korukban is emlékezni fognak arra,hogy az egykori miniszterelnök kezet fogott velük kisgyermekkorukban !

Egyszer ezek a kis gyerekek elmesélik az ő gyerekeiknek, hogyan lettek részesei a haza, nemzet építésének. Akkor, amikor kezet fogtak Európa és szent hazánk megmentőjével.

Tiszteletreméltóan emberi .Miniszterelnökünk.minden helyzetben. Nagy áldás ez az országnak. Nagyon meg kell becsűlnünk.

HAJRÁ-ÉLJEN A MINISZTERELNÖK ÚR, ÉS A MINDIG OKOS-BÖLCS-MEGFONTOLT POLITIKÁJA !!!

Elöttem az utódom Isten haza család, hajrá Magyarország hajrá magyarok!

Kedves közvetlen ember , hazáját féltő és védő !! Tisztelet érte!!!

Hajrá, gyerekek, fiatalok, a ti jövőtökért dolgozik Miniszterelnök Urunk! <3

Nagyon kedves ez a videó ) <3

Remek ember!

KÖSZÖNET MINDENÉRT!

Nagyon édesek voltak !! Fülig ért a pici szájuk !!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Viktor!

Örök emlék, mindenkinek!

hajrá miniszter elnök úr

Ijen egy jo ember!

Kezeteket nehogy megmossatok!

Nagyon szep ahogy es amit csinalsz Elnok ur!

A jövő reménységei!! C U K I K !!!!!!!!!


https://kolozsvaros.com/rovidek/viktor-bacsi-szereti-a-gyerekeket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát nem szép ez a kis családi történet? Nem
  2018-03-21 22:48:19, szerda
 
 
Hát nem szép ez a kis családi történet? Nem


Lázár Gergő | Március 20, Kedd | 19:57

Jó estét, drága emberek! Úgy tűnik, Lázár János egyedül maradt bécsi rettegésével, ugyanis a Mercer amerikai üzleti tanácsadó cég felmérése szerint, idén is az osztrák főváros a legélhetőbb nagyváros a külföldiek számára, számolt be róla az MTI. Ez nem az első alkalom, hogy Bécs a toplista élén végzett, egészen konkrétan immár kilencedik éve foglalja el ezt a pozíciót. Na, de hol van ezek után Budapest, a világ legbiztonságosabb és legélhetőbb városa? A 76. helyen. Mi történt, Jani? Ez is Soros György műve? Mikor jön az origós hír, miszerint a Mercer egyébként egy Soros György által finanszírozott, álcivil szervezet, amely a teljes ellenzékkel karöltve a déli határkerítés lebontásán dolgozik?

A Kósa Lajos című kabaré a mai nappal tovább folytatódott. A debreceni politikus épp Pécsen járt, hogy bejelentse a városi fejlesztéseket. Erre a bejelentésre viszont nem kapott meghívót a Szabad Pécs, így még a sajtótájékoztató előtt szerették volna mikrofonvégre kapni a politikust. Noha percekig üldözték, nem jártak sikerrel. Kósa Lajos ugyanis tanulva a tegnapi esetből, ma már ki sem szállt szolgálati autójából egészen megérkezésükig. Az újságírókat meglátva, Kósa sofőrje pánikszerűen szeretett volna beállni a városháza parkolójába, azonban a jóember ijedtében a bejárat falának hajtott. Majdhogynem szórakoztatóak az elmúlt hetek kormánypárti politikusokat értintő történései, amelyek arról tanúskodnak, hogy milyen szánalmas módon próbálnak menekülni az újságírói kérdések, meg úgy általában a nyilvánosság elől. Nem fér hozzá kétség: az állampárt országos szinten retteg. Pécstől egészen Budapestig.

Mindeközben - noha úgy tűnik, minden egyes ellenzéki párt összeugrik a másikkal, valami teljesen kretén indokkal - a háttérben folynak az egyeztetések. A totálisan eredménytelennek tűnő MSZP-DK-LMP, valamint a tegnap esti LMP-Jobbik találkozók dacára megkezdődtek az esélyesebb jelöltek javára történő visszalépések/visszaléptetések. Így annak ellenére is lehet eredménye az egyeztetéseknek, hogy a külső szemlélő számára azok bohózatnak tűnnek. Előbb a Momemntum lépett vissza Hadházy Ákos, valamint Kunhalmi Ágnes javára, majd szintén Kunhalmi javára az LMP is visszaléptette egyik jelöltjét. Talán valami elkezdődött.

Az a helyzet, hogy húsz napunk van a választásokig, és nincs idő most már elhúzódó, eredménytelen és véget nem érő tárgyalássorozatokra és ilyen-olyan kommunikációs blöffökre. (Fekete-Győr András, a Momentum elnöke)

Úgy gondolom, a fenti két sorral nehéz nem egyetérteni. Napközben az is kiderült, hogy a Rózsadombon családegyesítésre került sor, ugyanis a teljes Matolcsy família odaköltözött. Mostmár Matolcsy idősebb fiának, Máténak sem kell szégyenkeznie, amikor testvére, Ádám rózsadombi villája előtt halad el. A Matolcsy György unokatestvére által tulajdonolt bank ugyanis meghitelezte a 150 millió forintos villát. Ez mondjuk jóval szerényebb mint testvére, Ádám 430 millió forintos villája, melyet édesapja, Matolcsy György használ. Hát nem szép ez a kis családi történet? Nem.

Miközben a Matolcsy família szépen terjeszkedik, addig Mészáros Lőrinc is ezt teszi, ugyanis az egyik cége által épített, a környéket teljes mértékben elcsúfító Szalajka-völgyi lovasaréna hamarosan elkészül. A 6500 fő befogadására alkalmas betönteknőnek - melynek felhúzásához erdőrészeket kellett letarolni - az 1600 fős Szilvásvárad fog otthont adni. Hogy ezt milyen épeszű indokkal lehetett engedélyeztetni, azt lehet hogy évek múltán az OLAF vizsgálataiból megtudjuk. A természetkárosítás azonban már vissza nem vonható. Köszönjük Lőrinc, sokadszorra is köszönjük.

A Tévelygőkért Alapítvány Facebook-bejegyzése alapján kiderült, kitiltották a világon egyedülálló mesekör programjukat, mely fogvatartottak tucatjain segített. A civil szervezet 2011 óta dolgozott heti egy alkalommal a többszörösen büntetett elítéltekkel, akik a saját életük élményeiből, gyermekeik számára mesejátékokat állítottak össze. Mint azt bejegyzésükben leírják, óriási jelentősége volt ennek a programnak a fogvatartottak beilleszkedését illetően. Arra különös tekintettel, hogy Magyarországon a börtönből szabadultak 50%-a fél éven belül visszakerül a rácsok mögé. A Mesekörben hét év alatt megfordult 65 ember közül azonban mindössze 5-en estek vissza. Politikai indokkal lettek vajon kitiltva? Nem igazán hiszem, hogy ebben sokan kételkednénk.

https://kolozsvaros.com/2018/03/20/hat-nem-szep-ez-a-kis-csaladi-tortenet-nem/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz német szövetségese szerint Orbán Putyin pincsije
  2018-03-21 22:44:56, szerda
 
  A Fidesz német szövetségese szerint Orbán Putyin pincsije

Sarkadi Zsolt
POLITIKA
ma 9:48


Michael Gahler, a Fidesszel szövetséges német CDU EP-képviselője interjút adott az azonnali.hu-nak arról, hogy látja Magyarország ügyeit. Gahler évek óta követi a magyar politikát, 2010 előtt sokat bírálta az MSZP-SZDSZ kormányokat is, majd következetesen védte Orbánt az EU-ban a bírálatoktól, egészen mostanáig.

Gahler először egy, az ukrán oktatási törvényről szóló Facebook-posztban nevezte Putyin pincsijének Orbánt.

,,Ukrajna akkor hibát követett el, majd közölték, dolgoznak azon, hogy ezt korrigálják. Ezt illene tudomásul venni. Nekem az a benyomásom, hogy habár Magyarország tudomásul veszi az ukrán álláspontot, mégis blokkolja különböző szinteken az ukrán álláspont érvényesülését, akár az ENSZ-ben, akár a NATO-ban. Ezzel teljesen túllőnek a célon. (...)

Orbán Viktor igencsak szívesen kokettál Putyin úrral, örömmel szerepel vele egy fotón. Nem hinném, hogy ennek a magyarok örülnének. Szerintem a magyarok többsége legalább annyira kritikus Putyinnal szemben, mint én, vagy mint szerencsére sokan Kelet-Európában. A Putyinnal való barátsággal aligha lehet szavazókat szerezni. Azt úgy lehet, ha törődünk azokkal az ügyekkel, amik az embereket foglalkoztatják."

A politikus azonban beszél arról is, hogy Orbán szerinte még mindig jobb, mint a lengyel vezetés, ugyanis ,,a magyar miniszterelnök mégsem erőszakolta meg országa alkotmányát, és az Európai Bizottság által kifogásolt dolgokat sem ignorálta. Mivel korrigálta, amit a Bizottság kifogásolt, azzal a szememben az ügy elintéződött, nincs már mit kritizálnom rajta".

Gahler ettől függetlenül annak drukkol, hogy április 8-án ,,fideszes barátai" nyerjenek a választáson, és annyira még a sorosozás sem zavarja.

,,Nézzük majd meg, hogy április 8-át követően is olyan fontos lesz-e Soros György, mint most. (...) Nem gondolom, hogy Soros fenyegetést jelentene, azt sem, hogy illegális tevékenységekben venne részt Magyarország ellen. Engem az érdekel, hogy a CEU működhet-e tovább Budapesten vagy sem. Nekem ez számít, nem a köré szőtt politikai játszmák. A lényeg az, hogy a végeredmény stimmeljen."

(azonnali.hu)

https://444.hu/2018/03/21/a-fidesz-nemet-szovetsegese-szerint-orban-putyin-pincsi je




Ugyanez az elvtelen összetartás működteti a fideszt is: tudják egymásról, hogy szar emberek, de a politikai és gazdasági érdekük közös.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gőgős Zoltán MSZP-s politikus a maffia-kormány újabb durva a
  2018-03-21 22:36:36, szerda
 
  Gőgős Zoltán MSZP-s politikus a maffia-kormány újabb durva aljasságáról rántotta le a leplet


A szocialista politikus olyan dolgot derített fel, ami nagyon nagyon kellemetlen a kormánypártnak, hogy napvilágra került...

A Nemzeti Agrárkamara jogszerűtlenül beszállt a Fidesz melletti kampányba

A Fidesz választási listáján előkelő helyen szereplő Győrffy Balázs vezette kamara tagjait telefonon rendelik a helyi irodákba ügyintézés címén.

Az ügyintézés pedig nem más, mint a kormány politikája mellett kiálló, támogató aláírásgyűjtés. A gazdák csak az irodákban szembesülnek azzal, hogy azt várják el tőlük, hogy a fideszes propagandát nevükkel, aláírásukkal támogassák.

A fideszes jelölt által vezetett szervezet eljárása rengeteg kérdést felvet. Milyen adatbázist használnak a telefonhívásokhoz? Ha az Agrárkamara adatait használják, akkor az törvénytelen.

Mi történik azokkal a gazdákkal, akik nem hajlandók aláírni? Újabb listázást végez a Fidesz, hogy tudja, hogy kiken kell elégtételt vennie?

Egy köztestület nem vehet részt a kampányban, ezért azonnal be kell fejezniük ezt a tevékenységet. Az MSZP-Párbeszéd pedig megteszi a szükséges jogi lépéseket és jogosulatlan adatkezelés valamint a választás rendje elleni bűncselekmény miatt feljelentést tesz.

Gőgös Zoltán,
az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselő


http://balramagyar.hu/2018/03/20/gogos-zoltan-mszp-s-politikus-a-maffia-kormany-u jabb-durva-aljassagarol-rantotta-le-a-leplet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levélben ennyire durván még nem osztottak ki ekkora sa
  2018-03-21 22:33:38, szerda
 
  Nyílt levélben ennyire durván még nem osztottak ki ekkora sallert Orbán Viktornak - féltjük is miatta a fiatal hölgyet


Tökéletes meglátás, minden szava igaz....Csak az a baj, hogy mi olvassuk ő NEM! Habár aki papírból olvassa a Himnuszt az nem biztos, hogy érti az írás mondani valóját...

Tisztelt Orbán Viktor!

Idén áprilisban leszek 29 éves, így fiatalként szólok hozzád.
Tudod Viktor Te és a pribékjeid 2006-ban éreztettétek velem először,hogy milyen magasról szartok Ti a fiatalokra... Te és a pártod szavazatai alapján bezárattátok azt az iskolát,ami rengeteg remek szakembert postást, közgazdászt adott Magyarországnak.

2006-ban az iskolából haza menet mi fiatalok is kaptunk a könnygázból, ami az általad felbérelt tüntetők miatt volt, arra hivatkozva,hogy Gyurcsány Ferenc &#8220;elkúrta"..
Tudod Viktor, Gyurcsány Ferenc ki mert állni a nép elé, ahogyan ezt a mai napig is teszi, ellenben veled akinek a tömeg számít mert azt hiszed a kisebbségi komplexusoddal, hogy a tömeg tesz téged naggyá... kicsit hasonlítasz a német bajszos bácsira (nevet direkt nem írom ki), tudod ő is figyelte a tömeg reakcióját amikor beszélt és elhitette az emberekkel,hogy az a jó út amit mutat...

10 éve aktívan dolgozom Viktor... aktívan fizetem az adót, a járulékokat, amit nem azért vonnak le a fizetésemből, hogy Te stadionokat építs, vagy jótékonykodj a határontúli fél magyaroknak... igen fél magyarok... a felmenőik lehet ,hogy magyarok voltak... lehet, hogy beszélnek magyarul... DE! Nem itt adóznak, nem itt élnek nem ide szülnek gyereket stb stb..
És tudod ha annyira magyarnak érzik magukat akkor KIZÁRÓLAG magyar állampolgár szerepelne az okmányaikban...

Áruld el nekem miért van nekik szavazati joguk?
Miért azokat az embereket támogatod pénzzel?
Miért osztogatod az én és az aktív adófizetők pénzét másoknak?
Ki adott neked erre engedélyt?
Miért nem nézel körül határon belül?
Hány család aki beteg gyermeket nevel rákényszerül arra,hogy itt és a médián keresztül kérjen segítséget, hogy összegyűjtsön milliókat a kezelésre?
Miért nem őket támogatod Viktor?

Azt állítd milyen sok támogatást kapnak a családok meg ott van az adókedvezmény meg a CSOK..
Legyen három gyerekem, hogy a 10+10-et igénybe tudjam venni szüljek 8 éven belül még kettőt...IDŐRE.. .mint valami állat..ha nem sikerül buktam az egészet...

Semmi mást nem hallok a szádból csak a migránsok és Soros..
Elég végig menned a Keletitől a Blaháig és láthatod,hogy idáig is rengeteg arab, török stb telepedett le nálunk... Miért vagy egyáltalán miből gondolod Te azt, hogy ha nem Te kerülsz újra hatalomra akkor majd az ellenzék beengedi ebbe az országba azokat akiket mi a magyar nép nem akarunk?

Viktor Te elfelejtetted honnan jöttél... elfelejtetted, hogy Sorosnak köszönheted,hogy ma ott vagy ahol..
8 éves hatalmad alatt annyit értél el, hogy a magyarok jobban gyűlölik egymást, mint a migránsokat. A magyarok már nem képesek összefogni és kiállni magukért... Elérted, hogy a fiatalok külföldre mennek,hogy meg tudjanak élni..

Elérted, hogy a sürgősségin 12-16 órákat várnak az emberek mire valaki ellátja őket, persze ha addig nem hal meg szerencsétlen... elérted, hogy éveket kell várni egy műtétre... Megmutattad, hogy ennyit ér neked a saját néped. SZARSZ TE ránk Viktor... a lényeg, hogy lett kisvasutad meg stadionod. És te aki a miniszterelnök vagy... papírból olvasod a HIMNUSZT... És azt mered hazudni,hogy a haza mindenek előtt...
Tudod Viktor ezt a 8 évet csúnyán ELBASZTAD, de idén remélem bukni fogsz...

Forrás: Facebook / BalraMagyar

http://balramagyar.hu/2018/03/21/nyilt-levelben-ennyire-durvan-meg-nem-osztottak- ki-ekkora-sallert-orban-viktornak-feltjuk-is-miatta-a-fiatal-holgyet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 332 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 4881
  • e Hónap: 8626
  • e Év: 162122
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.