Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Világ-Magyarország néven az emberiség ellenesek
  2018-03-26 21:11:05, hétfő
 
  Áder János Katika áldozással magyar érdemrend lovag fokozatát adogatja, mint náci a Tótokkal szövetségben, szövetségben Szlovákiával, mivel Áder János az elmeosztályával azt tesz, amit akar, mivel Miskolc narancs vasszínében a Bertalan utcának tette oda véráldozással, ahol van az összes többivel együtt születésem óta.

Áder János olyannak adta a lovagkeresztjét Magyarországnak, ami jövőre készül magyarok és emberek nélkül, mint Rákóczi tér és Hunnia börtön bibliai szereplőivel, lezárva a határokat minket áldoztak meg utolsó emberként közösen, amelyik 1989-et a magyarok nagy eseményének, rendszerváltásnak könyveli el, amikor közösen ünnepelt a Rákóczi tér Orbán Viktorral, mint indiai cigányával a három gyerekes Orsós szülőknek, melyek országokat foglalnak el ezer éve már. Orbán Viktor már gyerekeként az engem születésemkor megáldozó indiai cigányságnak helyett a Hunnia börtön elmeosztálya kerékbetört Lázár nevéhez érve Alexandriai Katalinként, mely a református templomában az állandó Illés apokalipszisnek Katalin kerékként szerepel, megépítették istápolyát Telkibányán együtt a református áldozatokkal, mint kopjafásokkal. Uniós központja el a Bertalan utcának, mint Nagypán okkultista népének.

A torünnepén 1989-es rendszerváltásnak Nagy Feróéknak az egész narancs lírai karám részt vett, költők, írók, minden énekese a vasfüggönynek, zenészei a Rákóczi térnek stricijeivel a Főnix fedőneves feketemágusoknak, minden csőcseléke Magyarországnak, mint kurvák és történelmet maguknak román ezer éves István koronával írtak. Ménesi cigánytelepének rendszerváltását, mely itt van vasvárosban narancs színében a mészárosaimnak berendezve, új népnek nevezném, inkább Indiának. Nem csoda, hogy Yosé megjött a népéhez, az Új-Magyarországhoz, melynek tagjai nagy közös áldozásban egész Kelettel és távol-Kelettel, az összes cigányával a világnak, melyek kitörtek, hogy ne tudja meg a világ, hogy engem áldoznak emberré válásuk érdekében.

1989 fontos dátum a trianoni Németország életében, hiszen felszabadult a vasváros nyomása alól, Miskolc az orosz nemi csapásokkal kivonult. Németország megáldozta az utolsó német családot, milyen németek élnek ott?

1956-járól a Hunnia börtön skizopren könyvtulajdonosainak Göncz Árpád egyetlen könyvíró meghagyásával a gönczi bibliájához a lyukas szívű Szabónak sötétkapus dögjeivel, mint világkönyvtárosnak ne mondjuk, hogy szabadságharcosok a BI Aranyketrec bolondjaival, mint Kisgazdapárttal, mint a barakkos legyeivel a Bertalan utcának, mint szarkahegyi barakkos nácikkal, mint szívkivájó miskolci ballonkabátos féllábú vezetésével bevonult felfoghatatlan mészárosoknak, a kék buszosoknak, mint sofőrök nemi gyalázóinak, a halálreformátusoknak állandó apokalipszist végrehajtó keresztényeivel, a Talmud állataival, valamennyi résztvevőjével a szabadságharcosoknak magukat nevezőknek, amik egyetlen nagy áldozással könyveiket, szerepeiket rajtam végrehajtották a Köztársaság tér könyvben lett kiadva, köztük az is szerepelt egy régi, titkos könyvben, hogy kitörtek a börtön bűnözők lincselve, a többit kiengedték, mint Gór Nagy Mária ínypusztítómat, a többi latorral és kurvával, amik ezt végrehajtották az embereken saját tettükként és történelmükként a Hunnia börtön gyilkosaival együtt. A nemeseiről a Bertalan utcai Nemes név berendezésével a mérgezőknek, Nagy Karola vallásos nemi csapásaiként ne is beszéljünk a kommunistáknak.

Világ-Magyarország új történelmekkel, melyekbe beavatta a hosszabbításokat, mint rima Jeruzsálem és vasváros Miskolca díjakat ad azoknak, amik megírják a történelmét a Kurucz utcának, a Köztársaság térnek, a Marx téri Ázsia Centrumnak, a Hajdúknak, valamennyi vallásának a Vörös Oroszlánban megírtaknak, Johanna főszereplőjükkel, mely én lettem halál református karmikusként születésem óta, Nagy Anna halott véggel fejezve be a vaskommunizmust a bibliából 1995-ben együtt G. Maczó Ágnes Ébredő játszóterével a világ összes vallásának, leszállításával az ég seregének.

Mert rima Jeruzsálemet, amelyik széttette a lábát minden mellette elmenőnek, sőt nagyfolyású Szulamithként megtámadta és meggyalázta Moha medve népét az egész világnak egyszerre kell megbüntetni, háztetejét levonszani, magát elégetni minden ruhájával együtt, ahogyan velem tette ezt Magyarország néven a jövőbe lépett, megtisztult vallások hadával, mint perverzekkel és a börtön gyilkosokkal Hungária és a Rákóczi tér.

Rima Jeruzsálem, mint egykor tisztátalan lelkei a Jézusi idejének és Rákóczi korának vérből szépülve és emberi formává nemesedve világ-Magyarország néven új régi felvett magyar nevekkel, melyeken egyesével végig mentek hatvan éven keresztül, megváltva a szereplőket és szegény karmikus torzakat, sántákat, minden csapást szerepétől összeállt, bármikor átveszi a világ felett az irányítást a világ urával, a Sátánnal, az ózdi 666 feketemágusi központjával a narancs lírai karám apokalipszis lovasaival, amik számomra végtelen hosszú jelercskékből megírott titkos apokalipszist rendeztek be Ízisz néven, aki felkált, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Csak én materialista szocialista legmagasabb emberi értelmet mutató szimpatizáns voltam, mint egyetlen ember és nem fogadtam el, hogy van Isten, tehát nem tudtam segítséget kérni, mert azt mondtam, hogyha mégis lenne, bocsásson meg nekem, mert nem tudtam róla.

Világ-Magyarország része az áldozásommal megtisztult Kelet összes népe minden kommunista országgal, minden vallással, minden halál néppel, spiritiszta és okkultista zászlaján pszichografológiai Nagypán kecske népének jelét a Bertalan utcából kitevő vas narancs nép, mint harcosok, amik nem harcoltak, valamint a rengeteg könyvszereplője a három bibliának az egész világból szerepük és karmikus tetteik végrehajtásával rajtam, mert maguk állandó emberiség ellenes bűnözők voltak, amiért világ-Magyarország felvett magyar nevekkel megtámadott engem születésemkor egyből, hogy a pusztítók, amiket idehoztak Távol-Keletről a narancs lírai karámjával Weöreséknek Müllerékkel együtt megszületnek náluk és elviszi a fogaikat a Rákóczi téri árnyékoknak, kurváknak.

Futásukat megharcolták, végig utazták a világot, ettek, ittak, bort termeltek a Vargákkal együtt, híresek, nevesek lettek az egész Földön, mint rendezők, feltalálók, költők, zenészek, festők, politikusok, tele velük a wikipédia, hogy milyen szép életet éltek a sakk-kártyát állandóan végrehajtó színésznőikkel, mint Sophia Loren zöldasszonyukkal, Marlen Ditrich kék asszonnyal, Franciaországgal, ami ide a Bertalan utcába Woode Allen Benkő angyalok egykori támadójával együtt Napoleonos házzal van betéve. Ismételtek, amikor bevonult a francia Auchanjuk. Bródy János egész Lantos zöld kártyás sorozattal megjelölt sárga könyvsorozata a Benkő angyalok sorsáról szólt, akiket felkontyoltak, kiráultak, meggyaláztak, kőszívük lett, akkor sem hagytak nekik békét, ezt tették közösen a világ minden részén az Ázsia előtti világ emberei kezdetével.


Világ-Magyarország lovagjai, mint hősök együtt a Máltai szeretetrend Lázár népének lovajaival megváltották a világot az emberiségtől az összes díjazottjával a világnak. Minden gyalázatért és gyilkosságért világ-Magyarország kitüntetéseket ad át a cigánytelepével a vasnépnek. Úgy ünnepelnek, mint a japán nők a halált nemi párzással, felfoghatatlanul és érthetetlenül.

De mivel egyedül voltam, fenn állt a veszélye, hogy egyszer is kiderül az elmúlásom után, hogy megölték az embereket az utolsó német családdal együtt, bevezették a cigányságnak és a börtön bűnözőknek hippik kezdetével az emberjogi bizottságokat, jogokat maguknak, a büntetést a cigány szó kimondásáért, a buzi és leszbi szavakért, nehogy kiderüljön, hogy ezek helyett engem meggyaláztak, s mind vas-Magyarországot jelent együtt a Rákóczi teret a Hunnia börtönnel.

Törökország az ózdi 666 központból miért vonult be narancs lírai karám színében költőinek két Törökvész utcai nagykövetség berendezésével, hogyha a könyveit rajtunk hajtotta végre Egri csillagokkal együtt többszörösen, amikor ismerték az egri csillag igaz történelmét, berendezte Túri Ferenc 1995-ben aranysas jungista Mária vallással együtt, Bodorral, az Űrpusztítóval, a pókjaival, amikkel megtámadtak engem közösen, akkor is a református László Zsuzsa nevű Bertalan utcai pszichiátere a vasúti egészségügyben rendelőnek engem skizoprenezett, amikor segítséget kértem. A pesti orvosok ennyire ismerik a valós történelmet, akkor miért kell hazugságot tanítani, amit megírtak a lírai karám narancs színében? Rajtam a valóságos világ történelmet kezdték el születésemkor, igaz, együtt a sajátjukkal, ami fertelmes és iszonyatos valamennyi szereplőjükkel, amik gyilkos vérből vannak, valamennyi filmjükkel, mint sivárság utálatossága, ahogyan magukról megírták a bibliájukban.

Nem tudtam, hogy a skizoprenia az, hogy valakit legyőznek a világ urával, valamennyi urával a világnak egyszerre, cipelik hipnózisban, tehetetlenül hosszú éveken keresztül, végig nyomorban tartva a városnak, amelyik ezt tette halál népeivel és földönkívülijeivel a hatalmas feketemágusi erőnek.


Megszülettem tisztán, tökéletesen, hiba nélkül, csodálatos hanggal, amit nem bírtak elviselni soha, a férfiakból nemi támadást, a nőkből irigységet váltott ki. Ez a kinézet a végeredményük, amit hagytak belőlem, bár felfoghatatlan volt egy éve, minden részemben feketemágiával, kígyókkal, sátánnal, patológiával, törésekkel, szétlapításokkal, öregségi foltokkal, melyeket még akkor is kaptam, amikor a kékek felvették a harcot a Rákóczi téri feketemágusi rendjével a lírai karámnak narancs színben.
A bal szemem alá akkor kaptam egy öregségi foltot, meg a bal arcomra végig, a hajam befeketedett, kóccá vált, nem lehetett kibontani a feketmágiájától Románia boszokányának, amelyik így várt Földanyára nagyon régóta, mindenre felkészült, ha valaki jelentkezik megmenteni, iszonyatos külsővel talál rám, bűzmirigyeket tett a számba, meg minden részembe, a gyomrom telis tele volt fekélyekkel.

Ez világ-Magyarország történelme, hogy a döglégy kivégezte Vénuszt, meggyalázta az amerikai teremtője Malek Andrea rendetlen Halak szülöttnek, megáldozva minden halott helyett, felfoghatatlan ez a születési kezdete világ-Magyarországnak, amelyik felszámolta a Földön az életet, jövő világ-Magyarország céljából, mely égi Jeruzsálemként halottakból fog állani sárga rózsájával a Tótoknak, melyek már nyugdíjba mennek lassan, kiviháncolták magukat körzeti orvosként, valamennyi küszöb őrével, meg pusztítójával, melyeket megváltott az áldozásommal tettük és szerepük végrehajtásával.


A Magas-hegyi Isten 1989-től nem tudott segíteni rajtam, de továbbra is megjelölte beázással az értelmiség legyőző áldozóimat, három gyerekessé segítve az utolsó ember áldozókat, mert Lengyelország és Dánia utolsó két országaként a Magas-hegyi Sátoraljaújhely hegyéből megteremtett népeknek, egykori római egyházként megmentette az egész Földet velem együtt, amiért nem vagyok hálás még, nem tudok az lenni, mert nem tudok kimenni az utcára fog és íny nélkül, meg a deformációim miatt, a hangom miatt, mert elájulnék, ha így látnám meg magamat. Nagyon késő. De nem volt olyan pillanat az életemben, amikor segíteni lehetett volna, mert az űrpusztítóval kezdtek, amelyik a földönkívülieket is legyőzte, a feketemágusaival Ménesi Rákóczi terének az ózdi narancsoktól, amik jelmezekbe öltöztettek, köztük a romániai népviseletbe, melyet elneveztek magyar kislánynak Bródyék G. Maczó Ágnes szerepeként, a világ összes vallásának ébredésével, ez csak egyetlen szerep, a másik kezdete, istálló Vénusz-Jézus zöld szememmel, Íziszként, aki nem kiáltott soha, mert nem tudott panaszkodni, egész életére megkukult. Mert az erő a szívből jön, a hang szintén, ha valami éri az embert, elmegy a hangja. Nekem végleg elvette Müller Péter a megyei kórházával Miskolcnak, hiába kértem segítséget a pesti orvosoktól időben még 1995-ben, hogy megtámadtak dr. Melion miatt, megfenyegettek a kazincbarcikai feketemágus betegeikkel együtt, nem tudtam, hogy minden nap és hold jeles pusztítója helyett a Pszichografológiájuknak engem és Meliont közösen megáldoztak. Meg hogy Dávid Mónika, a távol-keleti Szörnyeteg koporsója, melyet az újhelyi Koporsóhegyből hoztak életre féltékenység miatt ki fog végezni Vaszily Máriával, a genyó isten skizopren pszichiáterével, a többiek mellett.

Hálás vagyok mindenkinek a segítségért, különösen Mohamed népének, akiknek a kilétéről és helyéről senki sem tud. Mohamed népe ültette az esőerdőket, meg valamennyi erdőt annak helyére, ahol vérengzések történtek. Szulákék nemcsak meggyalázták őket a szőröseivel Magyarországnak, hanem meg is vakították. Zsóka kacsa Penelopé halálnépe gyertyával gyalázta meg a nemi szervüket, így feküdtek hipnózisban, akár a zeneszerzők nagypán népe fogságában. Ez a Hunnia börtön történelmének részét képezi.

Minden jeladásért hálás vagyok, még annak a terrornak nevezett csoportnak is, amelyik jelet adott az Iker torony miskolci vasvárosában, hogy Miskolc az amerikai központjával a nagy fehér házas világ-apokalipszis két utcáját berendezve születésem óta áldoz az egész világgal együtt. Nem volt könnyű űrpusztítóval, feketemágusokkal szembe szállni, amik mindenkit megöltek a kommunista róka helyett áldozva engem, aki szeretett és tisztelt összetörve teljesen, megalázva a sárga földig.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Rákóczi tér vas könyvszereplői elmebetegeznek
  2018-03-26 18:52:47, hétfő
 
  Ma Várkonyi Gábor néven elmebetegezett le magyar könyv főszereplője az emberiség elleneseknek, amikor Balla Beát ünneplő cikkhez hozzászóltam, mert sajnos nekem ilyenekkel kell foglalkoznom, hogy az elmebetegek tetteit napvilágra hozzam, mit tettek egyetlen nagy közös áldozásukban velem maguk helyett, saját tettük, sorsuk, betegségeik, deformációk, karmáik végrehajtásában.

Várkonyi már többszörösen be van rendezve, ahányszor mentek végig a könyveken, születésem óta belőlem élnek annak ellenére, hogy a határokat utolsó magyar család megáldozása miatt zárták le a németek miatt, mert a németek anyámat hozták apámhoz végtelen hosszabbítása végett világ-nagy Magyarország Trianonjának.

Apát a miskolci Rákóczi tér, ami ezt művelte velem, (cigány pinák, Balla pinák, Csisztu pinák, állatokkal fajtalankodók, nemi szőke csapások miatt éveken keresztül gyaláztak nemi szervemben, tudták, hogy ki vagyok, ennek ellenére tették ezt, csonkításommal, deformálásommal együtt utolsó pillanatig) születésem előtt megtámadták nagyapával együtt. Tehetetlenek voltak, nekem mondták el szégyenlősen a dolgokat, meg kifaggattam a szomszédokat, titokban tartották a szégyent, amit a narancs politikusok műveltek velük.

Engem elmebetegeznek a könyvtulajdonosai a narancs pollitikusoknak, mint kiválasztott Gáborjuk egyike születésem óta már megöregedve, gondolom, hatalmas nyugdíjjal rendelkezik, mint emberiség ellenes csapás állandó mondatával Várkonyinak, hogy embereket nem lehet teremteni.

Én tehettem arról, hogy Oláh Ibolya jelen Magyarország képviselője és Balla Bea nemi csapásként voltak létrehozva, mint a deformációikról a kurváknak, Rákóczi térnek, mint egykor gyilkosságból létrejött gyalázatból emberként megszületett vasnép.

Nézik a média tor-ünnepét 1995. óta, hogy ünneplik az utolsó német család lemészárlását kakasfrizurájával a Rákóczi téri szlovákoknak és senki semmit sem tesz az érdekünkben. Viktóriánus korára figyelmtem a könyvek ismétlőinek a szlovákoknál, tűzugrálással hajtották végre mezítelenkedés korát, ami a Hunnia börtönt jelentette. Fertelmes és felfoghatatlan Magyarország néven lévők eddigi történelme, amit végrehajtottak az egész világon.

A miskolci rendőrsége a városnak 1998 óta haladt végig Hunnia börtönként a világ-könyvtáros Szabó lyukas szívű sorsát ismételve ismét rajtam, majd odavitte a halálként újhelyi temetőben kiskoromban megjelent Attila zöldségest, amikor mentem feljelentést tenni egy alkalommal, akarták hívni telefonon a tompalátásomat, hogy én elmebeteg vagyok, kitaláltam, hogy Andó Marianna kiválasztottja a náciknak megtámadta a gyereket, rettegésben tartva hosszú éveken keresztül engem nemi társával, Kositczky Istvánnal, akinek a sorsát rajtam végrehajtották, mert az anyjával gondja volt. Beállítottak minket a Megveszem ezt a nőt sorozatba, az arcomat tették oda Marianna helyett, mivel minden Marianna, mint Sátán népe helyett engem lemészároltak. Én voltam Eszmeralda is az arcommal, nem Erős Antónia, az igazi képviselője.

A városi rendőrség iszonyata olyan emberiség ellenes bűn, amit nem lehet visszaadni a Hitel táblát Hunnia elmeként kitevőknek, mivel skizoprenek. Az elmebeteg nem tudja, mit lehet és mit nem.

Én nem tudok hosszabbítani még négy évet, hogy megvárjam a választását az emberiség ellenes bűnözőknek, mindegy, hogy Magyarország néven melyik izmus, vagy vallás képviselője áll fel, mindannyian az én gyilkosaimat jelentik.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7243 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 47
  • e Hét: 205
  • e Hónap: 2564
  • e Év: 54830
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.