Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Többé nem mossa le az ózdi Isten kottajelét a hó - üzente
  2018-03-27 22:54:08, kedd
 
  Az ózdi 666 feketemágusai, kétszarvú hamis prófétája a világ vallásainak, fenevadja, amelyik beavatta Müller Péter döglegyet és a cigányságot feketemágiába, a halálnépe Szulák Andreának a szőrös reformátusainak a bibliából, melyeket kitermeltek a tetteik rajtam történő végrehajtásával a világ minden részén trianoni Nagy-Magyarország céljából, együtt a Hunnia börtön bibliai gyilkosaival, mint egykori orosz bűnözőkkel világ-könyvtárával Szabó István lyukas szívű egykori támadómnak, rima Jeruzsálem, mint Lendvai Ildikó és a miskolci Kis Tábornok utcai névtár együtt a sötétkapus dögjeikkel a halál reformátusoknak, Illés apokalipszise kezdetével együtt a Metro szerbiai elmeosztályával, együtt az Omegás Benkő emberek kiráulójával, meggyalájóval, megölőivel az egész világon szerte

azt üzenték a világmindenségnek, hogy olyat kottáznak az égre az Istenükkel, a sátánjukkal az élen, amit többé nem mos le a hó.

Innen is lehet tudni, hogy ezek a világmészárosok, bevetve az űrpusztítót kétszer a magyar emberek ellen az űr mellett elmebetegek, egyszerűen vérittas kéjgyilkosok, mert a medvének üzenték mindig, mikor együtt kezdték el a kommunista korokat, a medve meg hóval válaszot többezer éven keresztül a nemi gyalázatára a sátánjuknak, a rózsakeresztes feketemágus angol rendjüknek, az isteni színjáték égi Jeruzsálemének, mint amik minden részét szörnyek jelentik, állandó kíséretével a lírai karámnak, mint bibliai apokalipszis lovasainak Várkonyi mondatával utolsó motoros túlélőjükkel, mint most Delhusa Gjonnal közlik Atlantisz korának végrehajtása után, hogy embereket nem lehet teremteni. Ezt a világrészeken háromszor tudták végrehajtani, mint tudják a megmaradt álmokból, Amerikában földrengéssel, amiből kiemelkedett a Vénusz szobor, ami én voltam, engem ejtettek fogságba Atlantisznál a világ akkori ura, mint a csillagrend megalkotója által, ezzel járta Magyarország a világrészeket, megölve az emberiséget, minket születésem óta utolsó emberként áldoznak közösen, olyan emberként, aki egyetlen csúnya szótól megszakadt szívvel infarktust kap. Ezért mondták, mikor a cigányságot létrehozták örök életűként, hogy gyengék voltak az emberek.

Ózdnak a nemi gyalázás zenei kottázást jelent, felfoghatatlanul, ezért vette magához a genyó istenét a narancsoknak, megjelölt háromágú jelével Orbánnak, Búcs Ferencné Vénuszuknak többszáz éve tán, aki járta a világot, mindenki körbeudvarolta, hogy ő a legszebb a világon vasfüggönyösként.

Az ózdiak tudták, hogy ki vagyok, üzenték a csillagrend egykori teremtőjének, hogy nyitva hagyta az éden kapuját, vagyis a női méhemet, mint szentélyét Ízisznek, amelyben úszott Cseh károly, mnt a ló, vagy az eb. Elő kell szedni az összes könyvét a melleimnél fogva engem megáldozó tik sem vagytok magyarok hálózatának a romániniai Andy Vajna, Benkő Dániel, Müller Péter, Majka és menhelyi cigánytelepük, mint Oláh Ibolya temetőbrigádjának, mint amik velük jártak születésem óta engem Íziszként áldozva meg az összes művészével a világnak minden szerepében a világnak.

Üzent az utcanépével Mülleréknek az egész világon, amik meggyalázták a Földet Csepregi Éváékkal, zenei kottázás néven. Félregombolt halált jelentenek Vass Tibor saját szerepét és tettét végrehajtó pszichopatája a II-es elmeosztálynak Miskolcról az összes Vasával a Földnek. Világ-Magyarországot építenek a Vasak narancs színében a Rákóczi térnek az egész világból. Turulmadár, Babilon Kecskésekkel, melyek helyett öcsémet folyamatosan a II-es elmeosztályával a bibliás földnek kivégezték, Barabásokat és minden bibliai bűnözőt csodálatos életre juttatva Ábrahámokkal, Jakabokkal, Simonokkal, melyekkel kezdtek születésemkor, hogy engem nem szerethet és tisztelhet senki, le kell mindenkinek néznie.

Ugyanígy üzentek velem, hogy én felkiáltok majd minden Istennek, akiktől elpöröltek Illésékkel,miután rajtam megváltották a szerepeiket, amiket Cseh Károly feketemágusi II-es elme elmebetege idetéve a Bertalan utcához cseh népek szimbólumaként Cseh Tamás eszményi századfordítóval együtt, amelyik apokalipszist hajtott végre az utcanépével. 1989-es rendszerváltás óta az analfabétaként kitermelt reformátusok közül emelték Cseh Károlyt tanárrá, majd Kelet művészeti vezetőjévé, sőt Mezőkövesd művészeti vezetőjévé, végig apokalipszist írt, Horváth Gyula miskolci cigányköltővel végig kísérték a szerepekkel teli életemet maguk helyett, ezért Németország kitüntette díjjal. 1989-ben a csuvasokkal kezdte a könyveinek kiadását,amiért Vaszlej Mitta díjat kapott az orosz vasfüggönyösöktől, mert a csuvasok idetartoznak az ózdi feketemágusokhoz, akár mint a törökök, horvátok, melyekkel egy part voltak egykor, akár, mint a japán gésa népe, akár, mint az örmények, a tatárok, mint a svájci Silja Walter, melyek történelmét zöld fűvel és svájci sapkával kezdte el a II-es elmeosztálya Miskolcnak a kivégzésemmel.
A németek költőinek a nevére nem emlékszem, tény, hogy az ózdiak bibliás földje majdnem az utolsó könyve volt, ekkor már a feketemágusok vallásokat alapítottak az egész világon a Biblián kívül fekete kenyereként Borsodnak.
Dorothy Livesay feketemágusai Új Éva főszerepében Ádámnak és Évájuknak táncdalfesztiváljuk kezdetével meggyszín ruhát rám adva az angol teremtőjével az ózdi központnak, én voltam, ugyanúgy,mint Busta ezer éves azkéta ünnepi cirkuszának főszereplője azért, ahogyan írta Busta, mert nagynak látszottam, ezért legyőztek közösen 1986-ban, Szabó István azkéta ünnepi cirkuszos világ-könyvtár tulajdonos sorsát ismételve ismét szívem átszúrásával.

1989-es rendszerváltás a Kelet feketemágusainak, nyíregyházi központjjával Bodor űrpusztítónak hosszabbítást jelentett utódok létrehozásával világ-Magyarország létrehozása miatt, mint ahogyan mai napig az összes romániai elmebetege a miskolci II-es elmeosztálynak a romániai elmeosztályokkal, mint nemesekkel, magyar sújtásos ruhákba öltözökkel Babilont és Turulmadarasdit játszik végtelenül. Lehetett látni, amikor Románia Írisz filmig érve a világ-történelem végrehajtása koraiban megtámadott engem az Írisz elmeosztályával.

Elindították a pokol angyalait szintén feketemágiával, tegyenek, amit akarnak az utcanéppel, könyveket, verseket végrehajtva, akár Lőrincz Gabriella Mondd mit érlel versét, amire emlékszem már tanárnőként rajtam hajtotta végre Romániával, mint egyik szépasszonya a Hollóknak. Holló Márta nevével már ismételtek, Mohácsinét, Benedeknét, akik nevére emlékszem.

Nemi szervük gyalázás hangjával jelenti a kottázását Magyarországnak, valamennyi alkoholistájával Meni italdémon népének a bibliai elmeosztályból, valamennyi utcanépével Romániának a világon, mint csőcseléknek.

A zeneszerző német népet jelentett egykor, melyből mi voltunk az utolsó maradványok, ezért vehették fel kakas nevünket a reformátusok, mint állandó Illés apokalipszist végrehajtók Erdő biborossal, az összes halálnépével Romániának. A Szomszédok című film minden szereplője Gábor Gábor berendezés mellett, Kulka János Katika néven az elmeosztályáról minden Jánosával a világnak a miskolci II-es elme felszámolt népét jelenti. Romániát jelentette a Szomszédok a sziklai népekkel, Fehér Annával, amelyik szült 54 éves korában, ha jól emlékszem, ugyanis engem kihalattak a II-es elméjükön, hogy meg ne szüljön a tökéletes gyerekemet, aki olyan, mint én voltam. Én egyáltalán nem szültem volna, jeleket adtak, hogy a cigányok termékenyítettek meg 1971-ben a francia Napoleonos sakk-kártyájához érve a Bertalan utcának, melyet Románia rendezett be a fogadásomra Földanyaként, születési támadóimmal, Benkő Lajos sorsát végrehajtókkal.

Hangszer volt a hangom Katalinként, Vénusz életem utáni Földanyaként, amivel játszottam, akár a szavakkal nyelvi játékokat. Most nincs hangom, a hangszálaimat lebontották, füvet szivattak velem rengeteget hosszú éveken keresztül feketemágusi erővel, amit még egy év után sem tudtam legyőzni.

Még azt is rajtam hajtották végre Müllerék a cigányaikkal, hogy Balog Edgár mártír költőjük leírása szerint száz éve szlovákiai területen talán a cigányai Miskolcnak egyedül a költőket hagyták életben, amik egy közös bográcsban főztek, s írása szerint cafatok lengtek a levegőben a cigányok körül, mivel a cigányság halálnépet jelent, ahogyan ki lettek adva a vicces könyvben, hogy egyedül a haláltól nem félnek. Ekkor szalvéta nélkül adták nekem a kutyáival Babos Gyulának a kenyeret a 130 éve mészároló Nyírő Gyula kórház elektromos zsidói között,megtámadva engem azért, hogy őket kicserélik.
Eutanáziáért mentem oda 2001-ben Buda Botond szombathelyi és kisvárdai pszichiáter tanácsára, aminek bizonyítéka egyedül a Halál angyala, aki jeleket adott. Már ekkor fel lett adva a kivégzőim emberjogi bizottságának a hatalmas anyaga a szerepelnek, orvosi papíroknak, melyek közül az egyik könyv Halál angyala rajzot jelentő ábra felemelkedett a levegőben, amit a zsidók vihettek el Müllerékkel, ott voltak végig.


Románia halálnépének, mint Szabó Gábor népének ezt nem lehet visszaadni, amelyik szülői áldoztak még meg születésemkor a Bertalan utcával, ugyanúgy a tatár Vicián Sándor halak szülött halálnépének. Ábel Anita, mint romániai elmeosztály szereplője torünnepet ült egész halálnépével Romániának.

Tehát többezer éve a narancsoknak üzenet volt ez a csillagrend egykori teremtőjének érthetetlenül, mert ő nem volt zeneszerző, a németek voltak, amit tudtak a romániai reformátusok,hogy olyat kottáztak nemi meggyalázával az embereknek, Isteneknek, angyaloknak, minden zeneszerzőnek, énekesnek nemi gyalázatuk hangján az égnek, amit a világ többé nem felejt el.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iszlám és Mohamed, skótok, Görögország, pusztítók
  2018-03-27 15:46:16, kedd
 
  Nevük jelentése szerint a magyarok adták a nevet az általuk berendezett keleti helyszíneken lévő országoknak a Hunnia börtön bibliai állandó világ-könyvtár végrehajtóival, iszkol a láma jelentéssel az iszlámot, melyek már nincsenek meg, Európa lepedőjét vették fel a török legyek a miskolci Rákóczi térről, mivel ezek is világ-könyvtárat rendeztek be 130 éve folyamatosan kivégző patológiákkal egész Ázsiában, együtt az orosz kommunizmust képviselőkkel, miskolci Ázsia központ berendezéssel.

Moha medve jelentéssel bírt Mohamed népe, aiket a magyar nevű szőrös reformátusok Szulák Andrea nagyfolyású Szulamittal meggyaláztak, ezért volt kitermelve szőrös hangon, végrehajtva rajtunk a sorsuk az összes reformátusával Illéséknek Bodorné Ágneshez rendelve az összes Halak szülöttjével a világnak, minden Ágnesével a főszereplőiknek, a cigánytelepével a narancsoknak, amiktől válnak támadva engem gyalázva a pusztítók helyett is, csonkításuk mellett. Mohamed népét, mint írtam Karády Katalin Halál kacsa Penelopé Hunnia börtön gyalázó halál népével meggyalázta gyertyákkal, amit ismételt az RTL Klub kitéve az egyik kaspóm két ünnepi gyertyáját, az én gyalázásommal Németországgal, másodszor áldozva meg 1992-es kezdettel Szulák Andrea és a szőrös reformátusok helyett 1983-as kezdetükkel, amiket kitermeltek művészeknek, meg mindenfelé. Szulák a II-es elmeosztálya elmebetege a Hunnia börtönnek, az ózdi halál űrhajó népével van együtt, 666 néven, Xénia lázként lettek filmben bemutatva a fenevaddal, amelyik megpecsételte a cigányokat Müller Péterékkel. Ilyet még senki nem hallott, hogy Katalint meggyalázzák saját Istene népének gyilkosainak tetteit végrehajtva állandóan ismételve a Hunnia börtön rémtetteit. Szulák helyett a II-es elme kivégzett Linda Király sorsával együtt 1997-ben, mutogatva a népe hófehér fogsorát.

Mohamedet fogságban hozta a kommunista vasnép hozzám megszületni 1976. március 7-én, mint egykori saját népem Istenét, majd csillagmedvét, saját egykori teremtményemet Atlantisz idejében,amikor Jeruzsálem fogságba ejtett. Csillagmedve nem ismeri az embereket, soha nem élt a Földön, magányos csillaga volt a medvéknek.

Mohamed barátságos, jóságos, nyílt, őszinte, minden tökéletes tulajdonsággal felruházott Istene volt a népének a sivatag előtti világban, mint növénytermesztők. Ezt a rendőrség Teve utcájával, tevékkel az interneten az egész sivatagi történelemmel ismételték közösen a magyar politika részeként, Izrael, Palesztina, törökök, Mohamedek, Libia, Lidia, Irán, Pakisztán, tatárok, amik megtisztultak Erős Antónia szerint, egész Ázsia helyett ismét áldoztak a rendőrségre tett Pintér legyével a barakkosoknak.A Rákóczi terével Miskolcnak patológiákat rendeztek be Mohamed népeként, rájuk téve Európa lepedőjét, ahogyan elindították egykor a népeket megggyalázni, kihalatni minden népet, ahogyan az utolsó német családunkkal tették.
Mohamedet a Hunnia börtön férjhez adta a tompalátó Szabóhoz, mint a fejemhez, amit hagytak belőlem, a világ-könyvtárosa, egykori lyukas szívű támadóm és Lázár a fekete ruhás halálja Jeruzsálemnek családjához, meggyalázva megtetézve befejezéséül a világ fertelmeinek az egész Földet. Szelep néven szerepel állandó apokalipszisként Deák Bill Gyula, Mary Zsuzsa angyal és társaik, mint sumerek, indiai tehenesek,majmok, kutyák, számtalan állandó világvégi Időjeleket megadóiként Jeruzsálemnek. Szelep nevével kezdtek ember gyalázással minden családnál. Az elmeosztály közül sokan állandóan jeleket adtak, mint John Lennon és Kennedy támadásánál, hogy Hunnia börtönnel közösen mészárolnak, belekaroltatták az egyik elmebeteget a tompalátásásomba 1997-ben, hogy oda tartozik a Hunnia börtönhöz állandó világ-apokalipszisével családja teljes egészével, mint a halállal Romániából, amelyik sorsát rajtam végrehajtották az összes haláljával Gábor Áron rézágyúja néven Romániának, mint az összes Annájáét a mezőkövesdi Őrült Johanna főszereplőjük helyett sorsként kezdetével a Vörös Oroszlánjával együtt. Ezek az Annák zenét tanulnak a Bertalan utcai Argyán romániai zenei csapás berendezésével az összes Annájaként Fehér Anna kezdetével születésemkor, tehát tisztulnak és nemesednek Románia állandó apokalipszist végrehajtói, mint a romániai elmeosztálya Erdős Annának, jelenleg trianoni lovagnak öltözve a lovagjaival a Máltainak szerepet játszik Turulmadár címerével, már megöregedve a gyalázásommal maga helyett.

Görögország az Időjelek állandó megadójaként került megrajzolásra együtt a spanyol sárga halál néppel, a fekete sárkányéval, a vörös kígyójeles orosz néppel, kommunista úttörő nyakkendős kutyáival Hobonak, amik szerepüket, sorsukat, tettüket rajtam hajtották végre.

Görögország egykor az Istenek központjaként az első támadási színhelye volt a tompalátó Szabó Zoltánnak, amikor engem legyőztek, Atlantiszt hozták létre a világ akkori urával, amit egyetlen egy dal őriz, Koós János áldozámból élő születésem óta Romániából énekelte meg Katalin című dalban. A görög tigris Miskolcé, ezért volt ott háborúság, együtt a spanyol pusztító sárga országával, németek mellett, az olasz Rákóczi teréről Miskolcnak nem is beszélve, a kurvái megáldoztak engem saját tettük és sorsuk, szerepük végrehajtával Gina kezdetével születésemkor visszamenve időben hetven évet a Molnár Rózsa kezdetig. A vidám műsoraiban a szilveszteri kabaréknak a miskolci berendezésű Antal Imre nemi csapás Vitrayval fogadta atlantiszi Halaknak beöltözött Ginát a nyolcvanas években, még ekkor sem tett senki semmit a nemzetközi narancs Rákóczi tér ellen.

A dia országok, mint Hollandia már ismétlései a miskolci Rákóczi tér kígyó teremtőinek együtt a nemzetiségi kisebbségekkel, mint csonkító, némító csapásokkal. India szintén dia. Megírtam egykori történelmét Időfolyó véggel, ahová mentek, miután a földönkívüliek legyőzték őket.

Miskolc a tulajdonosa az összes migránsnak a világon. Pár öngyilkos merénylő adott jelet azokban az országokban, ahol tort ültek, s engem kéjgyilkosságban áldoztak, mint az Iker torony városa, űrpusztítókkal, Rákóczi tér nemi szövetségében, a franciák, a német trianoniak, Uniós központtal, nagy fehér házas elnökeivel, a szigeteknek Barack Obamának, jelenlegi Ttrumpnak a miskolci II-es elmeosztályról. A Rákóczi téri vasnép az összes politikusával, Liptai népeként, mint tisztátalan lelkek és árnyékok a világ meggyalázása után a Hunnia börtön gyilkosaival, ezer éves Simon, Jakab és minden bibliai névszereplő embergyilkosokkal, az összes kommunista népével Hobonak, amelyik ismételte a hippi kort is, fél a saját migráns népétől. Miskolc felelős vasnépként a világ összes nemi gyalázója miatt, születésem óta áldoz helyettük, mert nemi csapásnak hozta őket a Hunnia börtön létre.

Orbán Viktor szint vallott, nem tudni, hogy miért, utalva a Hunnia börtön vatikáni Ferencére a II-es ellmeosztálynak Miskolcról brazil fennhatósága alatt a narancsoknak a bibliai szereplőik közül, hogy tiszteli a saját narancs vasnépének világ-könyvtár berendezésű Mohamed népét, már csak azért is, hogy soha ne derüljön ki az igazság.

A világ összes pusztítója Miskolc nemi szövetségében szaporodott, amiért megtámadták az embereket,megölve őket a cigánytelepükkel, amiktől válnak a támadásommal ismét.

Wells hányszor volt felperzselve Arany János verse alapján? Egyszer, vagy többször cserélte át elmebetegekre Miskolc városa Skóciát, akár Bécst, vagy a többi szőrke szőnyegbombájával Demjén Rózsi betétekkel támadó népének megvakított városokat és országrészeket?

Miskolcnak tehát nem kell tartania a saját Mohamed jelmezbe öltözött népétől, hiszen maga jelenti Ázsiát, világ-könyvtárának kiszaladt lakosaival, hogy ne legyenek mártírok esetleg, mint Papp miniszterelnökük volt születésem előtt, mivel megölték, ezért sokat megtámadhatatott a vasváros...

Mohamed népének meggyalázása után a református magyar neveken szereplő szőröseivel az ózdi központnak Szulák Andrea népeként a Hunnia börtön Mohamed törvényeivel ellátott népet teremtett meg, állandó történelmi ismétlésben szemben állva a rózsakeresztes rendjével a római egyházban lévő angol pároztató szörnyetegnek, amelyik állandó apokalipszist hajtott végre, meggyalázva egy-egy kislány a sátánjukkal együtt zöld-sárga, hangyák lejárata kezdetével állandó japán darázs harcosok idejében.
Most Lehoczky Zsuzsa helyett engem áldoztak meg Cserhobilkor a sátánjukkal és a rózsakeresztes renddel, a rózsakeresztes rend áldozata Kolcza Mária többmillió éves gyalázattal táncoltató lett volna, akit elválasztottak Varhola férjétől, akit kihasznált, 1986-ban megtámadtak engem miatta, már folytatta velem az áldozását együtt a börtön karmikus Simon Évával születési kezdetként, azzal, hogy már nekem mindegy, meg ne engedjek be férfi szerelőket, még nagyobb fertelemre készülve a miskolci vasvárossal.

Választás jön, ismét folytatják, hiszen az egész világ innen van a világ-könyvtárból, már hatvan éve tart a sorsuk, szerepük, tettük, betegségük, torzulásuk végrehajtása rajtam Vénusz-Földanya áldozással, mert vélték, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt. Megállítottták az Időt kollektív gyalázásomkor 1986-ban. Állattá tettek, állati külsővel rendelkezem, állatként eszek, dohányzom, s ez így is marad az örökkévalóságig, mert a fűvel, a zöld fűvel kezdődött a Hunnia börtön gyilkolása egykor angol központban Romániával.

Köszönöm mindenkinek, hogy annak ellenére, hogy nem tudták, ki vagyok, csak annyit, hogy Magyarország felvett nevű lakosai, mint amik lemészárolták az egész világegyetemet a romániai Rákóczi terükkel, utolsó magyar emberként jöttek segíteni megakadályozni a világ-könyvtár minden főszereplője helyetti áldozásomat, jeleket adva a világ minden részén, ahol éppen jártak,mint Manhattanban, amik a kékekkel közösen áldoztak meg engem tudván, hogy ki vagyok a narancsokkal, mint vérittas kéjgyilkosokkal Manhattan együttes beállításakor.

Tombolnak a természeti erők, mint Vénuszt ismerő egykori népek, nem sokan maradtak, ezért kevés volt a pusztítása a narancsoknak, amik folyamatosan hosszabbítva utódokkal szaporodnak.

Ha feltenném a facebookra, vagy instagrammra, hogy a magyarok rendezték be egész Keletet, végig nézve a migránsaik vonulását, a magyar nevű világkönyvtárosokat és hosszabbításaikat meglincselnék az egész Földön, nem védem őket, csak hivatalos úton akarok eljárni ellenük, mert ez a földönkívüli torvonye az emberiségnek, amit a Hunnia börtön a vasnépekkel meggyalázott, megcsonkított, felsorolhatatlan fertelmével számolt le az emberiséggel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ italai és dohányboltja Miskolcnak, India néger népe
  2018-03-27 15:23:19, kedd
 
  Miskolc, mint tudják, születésem óta mészárol, csonkít, gyaláz engem és a megmaradt szép kislányokat, férfiakat cigánytelepével a Feketevonatnak, narancs lírai karámjaival az egész földkerekségnek, színészeivel, zsidóival, pusztítók vallásaival, mint amelyik a sátoraljaújhelyi temetőt átvette, járva köröttem kiskoromban befont hajjal, kalapban, fekete Mercedessel, nem tudtam, hogy miért, láttam a rajzukat később Kun református könyvén, holt tengeri tekerccsel, amiből felvették a vallásukat, elfoglalva a Jehova focipályává alakított temetőt.

Miskolcnak volt ideje, hogy átvegye a világ minden országában, mely itt van berendezve a Bertalan utcai apokalipszisbe, minden várossal együtt - a világ italkészletét, amit méregdrágán árul mindenütt.

1995-ben ismételte már a születésemkor engem megtámadó Bertalan utcai nagypán Pszichografológiai könyvének távol-Kelet pusztítóival Radnótirék által berendezett utcájának tetteit, betegségeit, karmáját, sorsát, világ-apokalipszis történelmét. Ekkor Orbánék a narancs kormányával a vasnépnek aláírásukat biggyesztették egy plakátra, s már indult is ki tudja hanyadszor születésem óta az Uniót jelentő Pszichografológia, benne Kína nap és holdjeles pusztítója, Egyiptom, minden országa a világnak, amik jeleit használják a vastrágyákat képviselő apokalipszis végrehajtók. Innen vannak a sámánok is, születésem óta áldoznak maguk helyett együtt a világ hívő feketemágus hálózatával.

A Rákóczi téri cigányok a szőkéikkel közölték velem 1997-ben, hogy nekik fizesse meg az egészségügy a cigijüket és kávéjukat. Mülleréknek nem kellett több, egyből nyomorba küldtek a város helyett ismétlésben is fényevésen tartva, koldultam cigire pénzt, meg kávéra, mert napi tíz kávét ittam már a Hunnia börtön gyilkosaival, amik ezt rajtam végrehajtották. Ezek szállítottak be az elméjükre, a II-es elmeosztályukra Szenes Andrea, Cseh Károly feketemágus áldozóm minden szerepében az ózdiaknak és Szabó Zoltán tompalátásom helyett születési ismétlésükben.

Mikor befejezték a Pszichograológia országait,ami nagyon sok volt, nemzeti dohányboltokat nyitottak a Rákóczi térrel a Hunnia börtön bibliai gyilkosai. A média bemutatója szerint nemi gyalázással jutottak dohányboltokhoz, ezek fertelmes nemi csapások, amik helyek engem gyaláztak születésem óta.

Most Áder JÁnos indiai cigány Tóth világ-magyar Rákóczi téri szövetség náci képviselőiként együtt a józsefvárosi cigány Szandi nácijaival, együtt a szarkahegyi barakkos és cigány nácikkal, együtt Heves megye nácijaival, együtt a valdens zsidókkal, együtt a Bertalan utcai cigánytelepével a narancs lírai karámnak, együtt a Hunnia börtön szőke Turcsányiné képviselőjével, mint egyensúlyzavarommal születésem óta,mert hipnózisban cipeltek engem, ezért a TB leszázalékolta fiatalon, annak ellenére, hogy 1983-ban ismét megtámadtak egyensúlyzavara miatt, azóta nem tudok kerékpározni. A genyó Isten megjelölt homlokú népével, G. Maczó Ágnessel, az amerikai Noé bárkás sötétkapus dögökkel, az Idegenhangú Éva Hernádi Judittal és Heti hetessel berendezett világ mészárosaival értelmiség legyőzést hajtottak végre együtt a tik sem vagytok magyarok hálózatával a magyar neveket felvetteknek magyar kormány néven - jutalmazza Hernádi Judit újhelyi nevet, háromgyerekkel megjelölt családból felvett nevével patológiáaként Miskolcnak szereplő sztárját a Rákóczi térnek a Hermann Ottó Múzeum saját csapásaival együtt.

India születésem óta áldoz, eszménye a nálunk kerítést összerágott Dalai Lámája népével Hitler, meg mindenféle légy, ami a Dalai Lámáját is jelenti, országokat elfoglaló népével állandóan, amelyik nácikkal játszotta Európa mészárlását, átvéve a hatalmat Törökországban, Braziliában, Olaszországban, meg sok országában a világnak négerként megtiltva a nevét, részt véve motoros bemutatója alapján Várkonyi véggel a világ történelem állandó végrehajtásában a miskolci Rákóczi térrel azzal, hogy embereket nem lehet teremteni. Erről szólt Orbán Viktor amerikai motoros bemutatója pár évvel ezelőtt.

Egy forintos idejéből Isaorának bal szemem állandó vakításával kezdték el a barzil patológiák emelését indiai néger néven, mint rabszolga felszabadítását az új jeruzsálemi központtal bíróknak a bibliájából a Hunnia börtönnek, amiért a Heti hetese Miskolcnak a Hunniai börtönnek egy forintosokat gyűjtött, Sárossy Katalinért szintén, mint kiliáni szőke megmentettért, azóta áldoztak helyette, nemi csapásként.

Hát ilyen tiltások vannak a világban, megelőzik, hogy ki ne derüljenek a fertelmes igazságok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Borterlemői a Hunnia börtönnek
  2018-03-27 13:29:31, kedd
 
  A Hunnia börtön apának mindenét bezúzta, a világkönyvtárát a régieknek végrehajtotta rajta, kidobálta a szemétbe, Bodnár-Budai bŰnözőivel kifosztotta, meggyalázta, miután filmeket hajtottak rajta végre születésem előtt,apa baltás támadásával együtt, utolsó németként.

A Hunnia börtön nemcsak Szenci szódás, szamaras zsidó istálló-Vénuszos házát adta át Romániának, hanem a szőlőt is elvette apától, majd kezdtek a Hunnia börtön bűnözözői szőlőt művelni, emberré nemesedve minden birtokán a világnak. Ugyanez vonatkozik az olaszokra és minden nemi és bibliai szövetségre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új-Atlantisz Ajka és a vörös iszap Hunnia börtön
  2018-03-27 13:25:59, kedd
 
  Új-Atlantisz néven hozott Ajka német neveivel berendezve a világ-Magyarország trianoni népének atlantiszi Vénusz áldozással létre világ-várost a vas Rákóczi tér és Hunnia börtön szövetségben már 1971-es hétszeres hosszabbításakor készülve a végleges összeállítására a bibliájuknak kiiktatásommal egyszerűen földanya-Vénuszként, átadva a Feketevonat cigánytelepének kivégzésre valamennyi szerepük, mint fertelem és iszonyat végrehajtásával Miskolc világ-könyvtárával, az összes föld gyilkosát a családra uszítva.

Az ajkamból semmi sem maradt, a tik sem vagytok magyarok és a Hunnia börtön csonkításában, börtönből kiengedett Gór Nagy Mária és Andy Vajna TV2-je által ismétlésben 1995-ben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 3121
  • e Hónap: 9362
  • e Év: 61628
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.