Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Méregtelenítés egyszerűen és hatékonyan
  2018-03-29 11:03:31, csütörtök
 
  Tudtad, hogy akár 15 kg méreganyag is lehet a szervezetben? Így szabadulj meg tőle!

Ha egy átlagos életkort, a 70-et nézzük, 100 tonna élelmiszer és 40.000 liter folyadék halad át a belekben ez idő alatt, ami ahhoz vezethet, hogy 70 éves korunkra akár 15 kg méreganyag is összegyűlhet a szervezetünkben, ha nem méregtelenítünk rendszeresen.
A méreganyagok felelősek számos betegség kialakulásáért. Lássuk milyen jelek utalnak arra, hogy méreganyagok vannak a szervezetben:

Székrekedés
cukorbetegség
bőr szerkezete romlik
megzavart anyagcsere
hirtelen súlygyarapodás
májbetegség
vesebetegség
hallás, látás rendellenességei
haj és körmök rossz szerkezet
ízületi gyulladások
rák
egyéb betegségek
Íme a recept, amelynek segítségével akár több kiló méreganyag is kiüríthető a testből:
Hozzávalók:

Első hét:
1 evőkanál lenmag liszt 100 ml kefirrel keverve

Második hét:
2 evőkanál lenmag liszt 100 ml kefirrel keverve

Harmadik hét:
3 evőkanál lenmag liszt 150 ml kefirrel keverve

Ha nem találunk a boltokban lenmag lisztet, vásároljunk lenmagot és daráljuk finomra. A fentieknél több napig ne alkalmazzuk a tisztító kúrát. A legjobb, ha minden reggel frissen készítjük el a keveréket és mellé napi 2-3 liter vizet megiszunk. Évente 2 alkalommal ismételjük meg a 3 hetes kúrát.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító táplálékok  
Bibliában is említett gyógyító élelmiszerek
  2018-03-29 10:57:55, csütörtök
 
 



6 gyógyító erővel rendelkező élelmiszer, amit még a Bibliában is megemlítettek!

"Az vagy, amit megeszel"-tartja a mondás. Jó, ha élelmiszereinket okosan válogatjuk ki, és csak azt együk meg, ami egészséges, és, amire valóban szüksége van a szervezetünknek. Ha egy kicsit megpróbálunk igazán befele figyelni, meg fogjuk érezni, hogy mit kíván a testünk és lelkünk.
Vannak olyan fontos, és tápláló élelmiszerek, melyek már a Bibliában is említést kaptak. Fogyasszuk ezeket rendszeresen!

1.Méz
Számtalanszor említést találunk a mézzel kapcsolatosan a Bibliában. Nagyon értékes tápanyagforrás, sok benne a B-vitamin, kalcium, réz, foszfát, magnézium, kálium, éppen ezért folyékony aranyként is emlegetik. Ajánlott többek közt napégés, allergia, gyulladások, rossz emésztés ellen, de a méz az egyik leghatékonyabb immunerősítő is.

2.Lencse
Magas a B-vitamin, rost, réz, cink, kálium és foszfor tartalma. Segítségével megszabadulhatunk a méreganyagoktól, a gyulladásoktól, erős antioxidáns, védi a szívet és az érrendszer a különböző betegségekkel szemben.

3.Köles
Az emberek sokkal egészségesebbek voltak a bibliai időkben, mivel táplálkozásuk fő alapját a köles képezte. Nem tartalmaz glutént, ezért az erre érzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Magas ásványi anyag, magnézium-, és rosttartalma miatt kifejezetten ajánlott a szívbetegséggel, migrénnel, és vérnyomásproblémákkal küzdők számára.

4.Gránátalma
Nagyon erős antioxidáns, és gyulladáscsökkentő hatása van. Megakadályozza a különböző bőrproblémák, szív-és érrendszeri betegségek kialakulását. Lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a koleszterinszintet, serkenti az anyagcserét.

5.Olívaolaj
A mediterrán ételek egyik fő alapanyaga az olívaolaj. Serkenti az immunitást, csökkenti a gyulladásos, és a rákos betegségek kialakulásának esélyét. Stabilizálja a vércukorszintet, magas E-vitamin tartalma miatt szebbé varázsolja a bőrt.

6.Bor
A jó minőségű, mértékkel fogyasztott vörösbor valóságos orvosság lehet. Csökkenti a koleszterinszintet, a gyulladásokat serkenti a memóriát, erős antioxidáns hatása van.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító táplálékok  
Nyirok tisztítása
  2018-03-29 10:53:58, csütörtök
 
 



Így tisztíthatod meg a nyirokrendszered 3 nap alatt, és szabadulhatsz meg számos betegségtől!

A nyirokrendszernek nagyon fontos szerepe van a szervezetünk egészséges működésében. A nyirokfolyadék tápanyagokat, oxigént szállít a sejtekig, és megszabadítja a méreganyagoktól, kórokozóktól. Ezért nagyon fontos, hogy tiszta legyen a nyirokrendszerünk, és jól működjön.
Évente legalább 1-2 alkalommal méregteleníteni kell a nyirokrendszert, hogy megszabaduljunk a felhalmozódott méreganyagtól.

Ha túl sokat dohányzunk, túl sok alkoholt, vagy rengeteg húst-, és tejterméket fogyasztunk, nem iszunk elég vizet, ha felhalmozódnak a növényvédő szerek, és vegyszerek a szervezetünkben, de a vírus betegségek következtében is problémák adódhatnak a nyirokkeringéssel.

Tisztítási módszer:
1.A tisztítás 3 napig tart

2. Reggel és este meg kell inni 1-1 liter mezei zsurló teát! Ha lehetséges cukor nélkül fogyasszuk, de, ha mégsem tudnánk így meginni, akkor egy kevés mézet adhatunk hozzá.

3. Ne együnk semmit a nap folyamán, csupán az alábbi keveréket fogyasszuk el.

2 liter víz
1 liter grapefruit lé
150 ml citromlé
750 ml narancslé
Összességében több, mint 4 liter folyadékot juttatunk be naponta a szervezetünkbe, de ezenkívül korlátlan mennyiségben ihatunk tiszta, szénsavmentes vizet is.

A nagy mennyiségű folyadék átmossa az egész szervezetünk, melynek következtében kb. 12 liter felhalmozódott méreganyag fog kiürülni. A tisztítókúra után sokkal energikusabbnak, könnyebbnek, karcsúbbnak, és egészségesebbnek fogjuk érezni magunk.

Jó, ha egy hosszú hétvégére tudjuk beiktatni ezt a tisztítókúrát, ugyanis nagyon sokszor kell majd a vécére menjünk, és ez igen kényelmetlen lehet egy átlagos munkanapon. A tisztítókúra 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
A méhkenyérről
  2018-03-29 10:44:28, csütörtök
 
  Elfeledett ősi csodaszerünk a méhkenyér, ami meggyógyítja az egész testet!




Létezik egy olyan méhészeti termék, amiről viszonylag elég keveset beszélünk, mégpedig a méhkenyér, vagy más néven perga. A kaptáron belül ezt fogyasztják a méhek, ezzel táplálják azokat a méheket, lárvákat, amelyekből nem lesz királynő.
Azok a lárvák táplálkoznak méhkenyérrel, amelyekből később dolgozó, vagy here lesz. A királynő lárvái kiváltságosabbak, ők méhpempővel táplálkoznak.

A méhkenyér nagyrészt virágporból áll, egy kevés propoliszt, méhviaszt, és emésztőenzimet is kevernek hozzá. Ez a fontos tápanyagokban gazdag táplálékkiegészítő nagyon hasznos lehet az emberek számára is.

Ajánlott álmatlanság, stressz, memóriazavarok, ízületi-, és emésztési problémák, reuma, megfázás, influenza, májproblémák, és különböző gyulladásokkal járó betegségek esetén is.

Naponta 10-30 grammot ajánlott elfogyasztani egyszerre, vagy három egyenlő részre osztva. Egy órával a főétkezések után. Hatásosságát fokozhatjuk máriatövis teával, propolisszal, vagy máriatövis kapszulával.

Egy ilyen kúrát 45 napig tarthatunk, utána be kell iktatni egy 30 napos szünetet. Tanulmányok alapján kimutatták, hogy egy év alatt a májszövetek teljes egészében megújulnak, ha méhkenyérkúrát folytatunk.

Magas aminosav-és fehérje tartalma miatt javítja az általános erőnlétet, és immunitást. Ajánlott az újdonsült anyáknak, a szoptatásban megfáradt szervezet felerősítésére.

Hatásos lehet különböző szexuális problémák esetén, mint például frigiditás, ejakulációs problémák, vagy impotencia esetén.

Fáradtság, kimerültség, migrén, alvásproblémák, szív-, és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, koszorúér betegség esetén.

Energizálja a szervezetet, serkenti az immunitást, csökkenti az allergiás tüneteket, asztmás rohamokat.

Magas szeléntartalma miatt ajánlott az erős dohányosoknak, és az alkoholistáknak is.

Fogyasszanak méhkenyeret a vérszegénységgel küzdő gyerekek, vagy az erős fizikai-, és szellemi megterhelés alatt álló felnőttek is.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító táplálékok  
Sarokfájdalomra
  2018-03-29 10:41:01, csütörtök
 
  Fájdalom a sarokban- így szüntesd meg természetesen és gyorsan!

Nagyon sok ember küzd a sarok fájdalommal, amit elsősorban a fizikai megterhelés, másodsorban az ízületi fájdalom okoz. Ha a drága krémek hosszabb távon nem hoznak eredményt, akkor itt az ideje a természetes gyógymódok tárházában körbe nézni!
A sarokfájás egy gyakori probléma, ami az esetek nagyobb részében gyorsan és magától megszűnő probléma. Lehetséges azonban olyan eset, amikor a fájdalom nem múlik vagy betegség okozza. Utóbbi esetben érdemes reumatológus szakorvossal kivizsgáltatni a sarokfájdalom okát.
Járás közben vagy futáskor a sarokcsont a testsúlyunk akár többszörösét és viselheti. Ebből adódóan meglehetősen nagy a sérülés lehetősége. A sarok fájdalma egész járásunkat fájdalmassá vagy lehetetlenné teheti. A sarok a lábfej csontjai közül a legnagyobb méretű csontunk.

A leghétköznapibb okozója a sarokfájdalomnak a talp vastag kötőszöveteinek a túlterheltsége. A talp izmai és szalagjai megvastagodnak a túlterhelés miatt, amit kiválthat a sarok ütődése, túlzott mértékű állás, az egészségügyileg nem megfelelő vagy túl lapos lábbelik, papucsok.

Íme a leghatékonyabb természetes módszerek a megszüntetésére:

Burgonya
Egy karikára vágott burgonyát helyezzünk a zokninkba éjszakára és egészen reggelik hagyjuk ott. Hatékonyan hat még a reszelt burgonya is, de ebben az esetben kötéssel, tekercseléssel rögzíteni kell a sarokhoz. 7-8 napon alatt képes megszüntetni a fájdalmat.

Só és méz
Egyforma mennyiségű sót és mézet keverjünk össze, amit alkalmazzunk az érintett területen. Egy kis géz és ragtapasz segítségével rögzítsük a sarkon, majd nylon tasakba öltöztessük a lábat. Húzzunk rá egy zoknit és aludjunk így. 10 napon belül a türelem meghozza gyümölcsét!

Aszpirin tinktúra
10 aszpirin tablettát törjünk porrá (kb. 200 mg), majd keverjük össze orvosi alkohollal és 2 napig pihentessük a lábat. Néhány géz lapot áztassunk a keverékbe, majd helyezzük a sarkunkra. Húzzunk nylon tasakot a lábra, majd rá egy zoknit és hagyjuk hatni egész éjszakán át. Reggel alaposan mossuk meg a lábat és ajánlatos egy zsíros krémmel bekenni utána.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 81 db bejegyzés
e év: 1532 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2744
  • e Hét: 17112
  • e Hónap: 30861
  • e Év: 235562
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.