Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Az egyik legszebb érzés az
  2018-03-07 23:57:09, szerda
 
 


Link
 
 
1 komment , kategória:  Szöveges képek másoktól  
Szeretettel köszöntöm minden hölgy látogatómat!
  2018-03-07 22:03:01, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Lélektől lélekig képeim  
Hálás és boldog vagyok kedvesem
  2018-03-07 22:01:26, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Lélektől lélekig képeim  
Soha a nőkről csúnyán ne beszélj
  2018-03-07 21:59:45, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Lélektől lélekig képeim  
Nőnap alkalmából fogjunk össze lányok
  2018-03-07 21:58:24, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Lélektől lélekig képeim  
Fogadjátok szeretettel
  2018-03-07 21:57:01, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját irott nőnapra  
Sokszor szeretsz olyat
  2018-03-07 21:55:25, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Lélektől lélekig képeim  
A Teremtő üzenete
  2018-03-07 12:10:12, szerda
 
  A Teremtő üzenete

Ameddig hagyjátok, hogy a negatív erők hírei, gondolatai, eseményei, manipulációi teret kapjanak bennetek, addig ezt az erőt, energiát tápláljátok és erősítitek.
Szeretett Atyánk azt kéri, fordítsunk a gondolatainkon és próbáljunk változtatni azon.

Ehhez megadja a megoldást és a segítséget, csak tegyük meg végre!! Magunkért, a földért, az emberiségért.

IME A MEGOLDÁS:

Isten üzenete a föld lakói számára egyszerű.
Legyen minden a szívetekben tiszta, fényes és legyenek nemesek a gondolataitok.
Őrizzétek a lángot a szeretet lángját a szívetekben, minden pillanatban, olyan erővel, ahogy csak bírjátok. Ne ellenkezzetek, ne ítéljetek, csak nézzetek befelé magatokba.
Ott van minden tudás, bölcsesség, szeretet, felemelkedés.
Ne tégy ellent a szeretetnek. Ne tégy ellent a fénynek. Harcolj azért, ami a tied.
Ne engedd át az erőt, mert az erő benned van. Ott születik és ott is marad, ameddig te azt úgy látod jónak.
Fogadd be a fényt a szeretetet, és meglátod, megváltozik az életed, a föld élete, a világ élete.
A munka már megtörtént. Most az erők, energiák fenntartása a lényeg. Nem engedni! csak teremteni a jót, a szeretetet és boldogságot.

Figyeljétek meg, mennyi minden megváltozik, mennyi minden lesz másképp és szebb.

Ez most itt a feloszlás. A sötét eloszlik, elpárolog és a semmibe vész.
Áldottak a teremtő lelkek. Ti mindannyian ott vagytok a szeretet útján és megállás nélkül küzdötök és hajtjátok a fényt a szívetek felé. Ebben benne van minden fénylény ereje és szeretete.

Ültesd a fát, ami a szeretetből kihajt és sok energiát hoz le a föld szívébe, lelkébe.
Áldás legyen érte minden résztvevőnek!

2018.febr.28.

Vidos Nagy Ildikó

Szeretettel:
Teremtőtök, a tiszta fény

Meszlényi Mariannak köszönjük szépen!



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
A magok királynője: a lenmag
  2018-03-07 12:01:28, szerda
 
  A magok királynője: a lenmag





A magok királynője: a lenmag

Eleinte a ruhaiparban használták előszeretettel ezt a növényt. Mindannyian ismerjük a lenvászon anyagokból készült ruhák előnyeit. Később, a kutatások során rájöttek, hogy a lenmagban számtalan olyan anyag van, ami elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez.

Talán az első, és egyik legfontosabb az esszenciális zsír, ami az egyik legtisztább tápanyagforrásnak számít napjainkban. Megfigyelték, hogy azok az emberi sejtek, amelyek lenmagolajjal vannak telítve, sokkal inkább ellenállóbbak és kevésbé sebezhetőek, mint a közönséges zsírral telítettek.

A lenmag gyógyhatásai:

• Amennyiben megfelelő mennyiséget fogyasztunk belőle, úgy kivédi a káros zsírok lerakódását az erek falán, ily módon védi a kapillárisokat, illetve az agyban és vesében futó ereket.

• Jótékonyan hat az ízületi megbetegedésekre, hiszen ,,beolajozza" a porcokat, ezáltal megakadályozza a degeneratív betegségeket.


• Az autoimmun (Azok a fajta betegségek, amikor a szervezetünk a saját alkotóelemeit idegen anyagnak érzi, és törekszik az elpusztításukra. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint, ezek nem gyógyíthatóak.) megbetegedések kialakulásának megakadályozásában is komoly szerepe van.

• A légutak gyulladásos megbetegedéseit hatékonyan gyógyítja. A hörghurut enyhítésére nagyon jó a lenmag vagy a lenolaj fogyasztása, hiszen a görcsös összehúzódásokat nagyszerűen enyhíti.

Hogyan használd?

2,5 dl forró vízbe tegyél másfél evőkanál lenmagot, és forrald harminc percen át, majd hagyd hűlni fél órát, hogy jól kiázzon! Melegítsd fel ismét, szűrd le, és idd meg! Ha édesíteni szeretnéd, ne cukrot, hanem mézet használj hozzá! Fontos, hogy a megfelelő ideig főzd, hiszen a kemény mag nem puhul fel néhány perc alatt!

A lenmag és a lenolaj nagyon jó hatással van a májunkra, s a zsírmáj gyógyításában is rendkívül hatékony. A májunkon keresztül hat a bőrünkre, hiszen ha ez a belső szervünk már telítődött a méreganyagokkal, akkor testünk a bőrünkön keresztül próbálja meg ,,kidobni" a méreganyagokat, ez pedig különféle bőrproblémákban - a legegyszerűbb pattanástól, az ekcémáig - mutatkozhat meg.

Ha sikerül tehermentesíteni a májat, akkor az újra képes lesz maximálisan ellátni a feladatát, így megszűnnek hozzá kapcsolódó bőrbántalmaink. Epe- vese- és húgyhólyagkő, illetve homok ellen is alkalmazhatjuk a lenmagteát, viszont ilyen esetekben tegyünk bele egy kanálka jó minőségű olívaolajat!

Miért jó ezekre a problémákra?

Azért, mert ezekben a szerveinkben hatásosan lazítja fel a megkeményedett anyagokat. Izomláz, izomfájdalmak esetén, belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazható: főzzünk a fent említett módon lenmagteát, a beteg olyan melegen igya meg, amilyen melegen csak tudja! A szűrőben maradt pépet helyezzük a fájó testrészre! Naponta kétszer-háromszor ismételjük! A fájdalom nagyon hamar el fog múlni!

Prosztatabántalmakra is kiváló! Érdekes módon a prosztata őrének a tökmagot tartják, a benne lévő lionelic zsírsav miatt. Igen ám, de a tökmagban ez 15%-ban van meg, míg a lenmagban ebből az esszenciális zsírból 58% van!

A rákos megbetegedések egyik legjobb gyógyszere az esszenciális olajak fogyasztása tehéntúróval. Ezt a gyógymódot egy német tudósnő találta fel évtizedekkel ezelőtt, és azóta is hatásosan alkalmazzák.

Székrekedés esetén rosttartalma és zsírjai miatt használhatjuk hatásosan.

Az őrölt lenmagból készült pép a csípésre helyezve nagy mennyiségű mérget képes kiszívni a bőrből, ezáltal enyhíti a fájdalmat és a gyulladást.

Gyulladt, gennyes sebekre - melyek egyrészt nagyon fájdalmasak, másrészt a sebekben felhalmozódott váladékot nagyon nehéz (és fájdalmas) eltávolítani - bátran használhatjuk a lenmagot!

Ennek elősegítésére használjuk a következő dunsztkötést: két kanál őrölt lenmaghoz adjunk egy kanál gyömbérport, keverjük össze, és készítsünk belőle pépet (vigyázzunk, hogy ne tegyünk hozzá túl sok vizet!)! Ezt a pakolást helyezzük a sebre, és kössük be egy kendővel vagy gézzel! Ha szükséges, cseréljük a kötést!


Hogyan használhatjuk még a lenmagot?

Otthon készített péksütemények, pogácsák tésztájába, tetejére is szórhatjuk. Nem csak egészséges, de finom is az így elkészített süti! Mivel a ledarált magot nehéz emészteni, ezért a súlyos betegek nyersen préselt lenmagolajat fogyasszanak, salátával, illetve túróval.

Az egészséges emberek építsék be a reggelijükbe: a frissen őrölt lenmagot keverjék össze szójával, napraforgóval, szezámmal! Ízesíthetik lekvárral, gyümölccsel vagy sóval. Az őrlést házilag is elvégezhetjük kávédarálóval. Fontos, hogy mindig frissen őrölt magokat használjunk, hogy elkerüljük az avasodást, a romlást!

Forrás: Link

***

Egy gyógyult cukorbeteg. Hallotta, kipróbálta, meggyógyult.

2 teáskanál Kapormag

2 teáskanál Lenmag

2-3 cll. Langyos vízben leáztatni és reggelig ázni hagyni. Reggel étkezés előtt egy az egyben meginni. Ha nem, akkor leszűrni és kanállal bekapni a magot és a levével lenyelni.

Nagyon gyorsan van mérhető eredménye még az inzulinosoknál is.
 
 
0 komment , kategória:  Tőletek kaptam  
Mária Magdolna üzenete
  2018-03-07 11:47:18, szerda
 
  Mária Magdolna üzenete





Mária Magdolna: Egyetlen ember sem vonhatja ki magát a Földanyára érkező vibrációk hatása alól, függetlenül attól, hogy tudatában van-e vagy sem, mert ez egy tökéletesen azonos tervezet mindenkire nézve.
Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy nem mindenki fog élni ezzel a lehetőséggel, viszont a ti hozzájárulásotok világot különít el a világon belül.

Itt az idő mélyebben belehúzódni a Nap fényébe a szíveteken belül, azért, hogy a mélyebb megértés birodalmaiba kerüljetek, azzal összefüggésben, amit a bőség jelent a számotokra.
Sok ember téveszti össze a gazdagságot a pénzügyi vagy anyagi javakkal. A bőség semmiképpen nem korlátozódik az élet ezen, két anyagi jellemzőjére. Megtapasztalhatjátok a negativitás bőségét vagy a pozitivitás bőségét aszerint, hogy mibe fektettek be energiát. Ezért tudatosodjék bennetek, hogy az energiátokat mire összpontosítjátok! Számos különböző energia van rátok hatással bármely adott pillanatban. Azt javaslom, hogy tudatosuljanak bennetek az érzelmeitek és jegyezzétek meg, hogy fölöttébb érzékenyek vagytok az asztrális sík kivetítéseire. Amikor negativitást éreztek, akkor kérjétek, hogy ez az energia alakuljon át feltétel nélküli szeretetté, amivel helyreállíthatjátok a belső békéteket és egyensúlyotokat. Ne feledjétek, ezt minél gyakrabban tegyétek!
Az anyag világában létezni nem egy leányálom, ezt mi is átéltük, úgy ahogy ti is. A különbség annyi, hogy ez alkalommal lényegesen több lélek nyílt meg a fény befogadása előtt, mint ahogy korábban és ez teljesen megváltoztatja a játék kimenetelét.

A Kozmikus Világok bejárata ott van előttetek. Amikor teljesítetek minden beavatást és aktiváljátok a saját tudatosságotok bölcsességének és szeretetének magasabb szintjeit, akkor mélyebbre láttok ezekbe a világokba és a bizalom helyreáll. Kérésetek a megszabadulásra meghallgattatott. Azzal, hogy olyan sokan kaptátok meg ehhez a hozzájárulást, lehetővé vált a számunkra, hogy teljes számban megmutatkozzunk és segíthessünk benneteket és megmutassuk nektek, hogy mi az igazság. Az igazság tömkelege vár rátok itt ezekben a kozmikus szent díszítő elemekben, emlékeztetőül.

Az emberi szív a szeretet minden képzeletet felülmúló képességével rendelkezik, ám a fájdalom és szenvedés eredőjeként ennek a képességnek a 98%-át elrejtettétek. A teljes 98% nem tisztítható ki egyszerre, mert ettől teljesen kimerülnétek. Nem tudnátok, hogyan éljétek az életeteket ilyen szeretet átélve és rendkívül sérülékeny helyzetbe hozna titeket. De most olyan időszakon dolgoztok, és afelé tartotok, amikor a fény és a szeretet erejének hatalmas forrása olyan erővel csatornázódik át rajtatok, hogy a létező legerőteljesebb helyzetbe kerültök, amit egész életetekben, teljes földi létezésetekben megéltetek. Ezzel képesek lesztek megérinteni az emberek életét, megérinteni a szívüket olyan módon, ami azelőtt nem volt lehetséges. Az egyetlen mód, ami erre valaha példa volt, az Yeshua tanítása és más hatalmas próféták, Avatárok és Felemelkedett Mesterek lénye, akik a Földön jártak.

Mivel a Föld annyira szennyezett minden szinten, meg fogjátok érteni, hogy miért szükséges kitisztítanunk benneteket, hogy elérhessétek azt az energia szintet, amit a Nagyok tudnak magukénak, akik előttetek járták az utat. Isten képére teremttettetek, ez az a szelem, ami éltet titeket. A lelketek tanulja uralni magát az emberi húson belül és ezzel egyidejűleg próbál az Anya/Atya Isten hangja lenni, az a jármű, az a csatorna lenni, amin keresztül a Szellem megnyilvánul. Ez, drága szeretteim, csak egy újabb példa arra, ahogy a világotok dinamikáját megváltoztatjátok. Néhányotok már nem lesz tanúja a változásoknak ebben az életidejében, de azok, akik utánatok jönnek, ők majd learatják a bő termést, ti pedig a másik oldalon lesztek tanúi ennek az aratásnak. Ez fog eltölteni benneteket belső örömmel és élvezettel és azt fogjátok érezni, amit mi érzünk, amikor szemléljük valamennyiőtök munkálkodását és utazását a fény felé. Lelketek felszabadítását az anyag fizikai világának felépítménye alól, ahogy fölébe kerekedtek és magatokévá teszitek szellemetek dinamikus sorsát és lerögzítitek az anyagi világban. Ti vagytok a fény hordozói, a lélek sötét éjszakájában fényesen ragyogó fáklyák. Sok lélek esett a sötétség csapdájába és még csak nem is tud róla!

A világotok háborúban állt és még mindig békétlen és ez még sokáig így fog maradni. A gonoszság, a sötétség és a tudatlanság túlsúlya meghaladja a tudásét, a megvilágosodásét és a meghatalmasodásét, a szeretetét és az igazságét. Most itt az idő megváltoztatni ezt a statisztikát.

Egyetlen férfi vagy nő sem sziget önmagában, erre igen fontos emlékeznetek! Ha elszigetelitek magatokat a sötétség sűrűjében, elkülönítitek magatokat a világtól. Az nagyban különbözik attól, amikor időt szakítotok a visszavonulásra, hogy befelé forduljatok és magatokkal és a Szellemmel kommunikáljatok. Ha volna bármilyen részetek, amiről tudatos éberségetek megállapítja, hogy szándékosan elkülönítettétek a világ többi részétől, szeretném, ha most a Nap Hét Lángját életetek ezen területére csatornáznátok. Bíznátok benne, hogy minden biztonságba kerül és hogy szabadon bemerészkedhettek életetek ezen területére. Engedjétek a Nap sugarait ráragyogni erre a területre és adjatok életet új kapcsolatoknak és új viszonyoknak az emberekkel, a természettel és a Szellemmel!

Engedjétek a fény erejét, a szeretetet és a kegyelmet kiterjedni a Földanya testének világába. Erősítsétek meg újra és újra, hogy ez erővel látja el a fény és a szeretet, a harmónia és a bölcsesség rácsait a Földanya testében, a ti testetekben. Ez az, drága szeretteim, ahogy együttműködünk, együtt dolgozunk egyetlen szívként, egy hangként, egy tiszta szándékként, hogy megfordítsuk a széljárást. Átváltoztassuk azok szívét és elméjét, akik készek rá és hajlandók találkozni önmagukkal az Anya/Atya Isten Szellemének szent kamráiban.

Kiérdemeltétek ezt a jogot, menjetek tovább szorgalmasan, bizalommal telve, reménykedve, bizakodva és békével a szívetekben!

Fogadjátok el a végtelen forrást, tudjátok, hogy mindig itt van, és hogy egyek vagytok vele!

Mária Magdolna vagyok és a szeretetem veletek van örökké, au revoir.

Mária Magdolna: 8:8 - 104-110. Tűz Kapu
Michelle Eloff közvetítése által

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 921 db bejegyzés
e év: 6608 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 712
  • e Hét: 1743
  • e Hónap: 10278
  • e Év: 57871
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.