Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Fábry Sándor római egyházas irigység 1995. Sóder
  2018-04-11 22:06:05, szerda
 
  Fábry Sándorék 1992-ben támadtak meg a miskolc-kiliáni Benedek utca 17. szám alatti börtönében a születési támadóinknak, apa és anyám támadóinak Sárossy Katalin sorsaként a szőke média tagok miatt, egy forintos idejében a kancsal Isaorának, amiért a Herman Ottó Múzeum Forgószél-Szélforgó Idegenhangú Éva népe,az értelmiség legyőző, esernyős Heti hetes idegen lényekkel kommunista kor állandó végrehajtóiként szedték az egy forintosokat gyűjtésben számukra. Lázár sorsát hajtották rajtam végre rima Jeruzsálemként. A fürdőkádban feküdtem egész nap, sütötték a testemet kör alakú fényekben megjelenve energiájukkal meztelenül. Egy esetben mezítelenül ültettek hatalmas hipnózisos hatalommal a szobában az ágyon, körüttem a legyei Fábry Sándornak, felettem egy tűzisten, azt mondatta magának, hogy Istenem, szeretlek. Ezt be is mutatta az világot és engem temető Magyarországgal.


1995-ben sóderemmel, melyet odapakoltak Pavlyásék a ház elejéhez, kezdett a szomszéd ikerházas fele fürdőszobát építeni és gázt beköttetni Viczián Sándor régi munkáspárti nagyapa, iker Bodor űtvonallal megjelölt Időjelek világ végét állandóan megadók két fiával, összekötött lábaikkal, Viczián Sándorné római egyházas ufós, fiúk Sándor tatár halál halak szülött családja, amiért én egy pillanatra irigységet éreztem, nem tudván arról, hogy ez a család születési kezdetemet jelenti, saját sorsuk, tettük, elmeosztályi szerepük végrehajtásával Túri Ferenc berendezésével a pesti egészségügyükkel fogadásomra, a címükre kiállított kartonommal, ahová a mentőt küldték, amikor beadták nekem a gyógyszereket a cserépkori Mixpó kiállítás meghiusulása után, ahol énekeltem egyet, hogy Ne menj el még kismadár Straub Dezső éppen meghívott Talmudosnak. Felhívtam Melion jungista Máriás aranysasát a világ-apokalipszisnek a Hunnia börtön mondatával, hogy eluzazom, amit később bemutattak filmben ismétlésben ennek az időnek. Ufók fektettek a földre együtt Amír kutyával a gyógyszerek bevétele után, mivel én egy báb voltam 1986-os csernobili támadása óta a közös világ urainak. A mentőt Melion Vicziánék elé küldte, ezért visszament, a gyerekek találtak rám eszméletlenül, kijött egy pszichografológiai jelével az utcának megjelölt mentő, ezek tették a feketemágusi csapásokat, majd bevittek az Idegosztály Toxikológiájára, ahol megtámadták a gyerekeket kiabálva, hogy én naponta ott vagyok öngyilkossággal, legyet tettek a méhem aljára, amit minden reikis nézett, amerre mentem, a vállalkozási osztály Tarcsi Csabája is, amikor visszaadtam a vállalkozási igazolványt cserépfestésből.


Az osztályán a megyei kórháznak szét akarták pukkasztani a húlyhólyagomat ismételten Bodorné Ágnes sorsaként, születésemkor kurvának nevezve engem a szülészeten.Majd kiszerelték a számból a hidat, becsomagolták a fehérneműbe. Ekkor hallottam, mikor megtaláltam a ruhákat egy hangot magam mellett, hogy szeretlek. Egy kis biztonság érzetet adott, de egyáltalán nem tudtam gondolkozni Nagy Karola nemeseinek emelése óta meg nem engedett német nyelv tanulási nehézségei, berögzítések megakadályozása miatt állandó értelmiség legyőzései közepette a beázással megjelöltek.



1995-től Fábry irigység sorsát hajtották végre folyamatosan születésem óta irigységről történő emberré nemesítésével, de most az egyszer éreztem, hogy féltékeny vagyok a fürdőszobára és gázbekötésre, mely nálam soha meg nem fog valósulni, mert már én ki letttem kiáltva rima Jeruzsálemnek, aki adja szeretőinek az ajándékokat, mindig mindenét összezúzzák, levonsszák a tetőjét, magát és házát tűzzel égetik meg.

Fábry azóta folyamatosan közvetítette az igazságait annak, hogy az ország teljes egésze Magyarország gyilkosait jelenti török idő kezdete óta, amikor magyar ment magyar ellen. Pár videóját néztem vissza.

Már ekkor a Vándor Sándor utcát átkeresztelték Király utcának, kezdték a Király utcanép kitermelését sztároknak, különféle pozíciókba, a szőkéket elválasztva vadállati férjektől gyalázással, kimentve az országból őket különfélel népekhez.

Ez az utcanép hajtotta végre a világ temetését, tiszta emberek, kislányok megölését, meggyalázását a nácik cigánytelepével együtt a Hunnia börtön gyilkosaival.

A Ratkós jeruzsálemi apoikalipszisek minden elméletét rajtam végrehajtották, most ez a legnagyobb létsszámú nyugdíjba kerülő népe a világ-könyvát apokalipszisének.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 571
  • e Hét: 939
  • e Hónap: 7180
  • e Év: 59446
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.