Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Hunnia skizopren elméje az 1956-osoknak
  2018-04-12 18:34:23, csütörtök
 
  Göncz Árpád egyetlen meghagyásával az 1956-os ismételt világapokalipszishez megírt világkönyvtár szereplő gárdája kidisszidált Amerikába, amikor a Benkő hosszabbításban az utolsó német családomat a trianoni németekkel közösen áldozták meg maguk helyett.

Itt kínoztak, gyaláztak, haldoklásom közben összeálltak szabadságharcosnak, mártírnak feltüntetve magukat a Hunnia börtön bűnözők mellett, miután születésem óta szerepeiket,tetteiket, minden betegségüket, elmebetegségeiket lexikonok alapján rajtunk végrehajtották. A mártírok időnként elesnek szerepeik közben, mint ahogyan megtörtént a Dunánál című vers végrehajtásakor, mit Pitti Katalinnal rendeztek be itt be, hogy az apja is szereplője volt a József Attila összes gyűjteményének.

József Attila, józsefvárosi tagként ide tartozik a Bertalan utcai kettős keresztnevűekhez, ahogyan nekünk tanították, pszichopataként, Radnóti pedig a távol-keleti pusztítókat hozta ide Weöresékkel, Gyarmaty felesége ide van berendezve állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként. Antiszemitának mondták magukat a fertelem kiötlői.
József Attilát a saját vasvonata ütötte el, amit mindannyian megtanultak az összes feketemágikus elmélettel bevatásként a művelődési vezetőktől, meg tanították másoknak. József Attila óta az utolsó emberi családok kézzel mostak mosónői sorsaként az állandóan berendezett Hornyák Ildikó szőke légynek, amelyik egészségügyi oltalom alatt állt születése óta, sorsát rajtunk végrehajtva Hornyák Babi testvérével egy házasságban Szabó István párttitkárával a II-es elmeosztálynak világapokalipszis végrehajtóiként. Az összes Szabó István sorsát elölről kezdték 1983-ban szívem átszúrásával a szomszéd pók kísérete által.

Legalább addig vártam volna szabadságharcosnak magam feltüntetve, míg meg nem szűnök végleg, mint valamennyiük szerepének egyetlen áldozata.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Nemzet és medve kommunizmusa Nagy Ferónak
  2018-04-12 08:24:16, csütörtök
 
  2004-ben végeztek ki végleg a megyei kórház II-es elmeosztályán az RTL KLubnak, a bibliai világkönyvtár szereplők közösségében, elvéve a hangomat, megcsonkítva végleg a számat, fejem, gerincem, lábaim, minden részem összetaposásával már régen az indiai és sötétkapus dögök sorsát hajtva végre.

Előtte segítséget kértem a Magyar Nemzetnél, mely ide van névleg berendezve a 130 éves világ-apokalipszis utcájába. Hulla jelszóval regisztráltam a halál népe tetteiként Szulákéknak fényevésen ismét, , azt felelték a fórumosai, hogy kopogj nekünk a másvilágból Hulla, meg hogy összeállítom egybe a jobb és baloldalt az elmebetegségemmel, bár még akkor sem tudtam szinte semmit, rajtam kívül az egész ország tudta, hogy Földanya kivégzést, csonkítást és gyalázás történik az ózdi narancsok részéről, amik megállították az Időt és törvényt eltiporták saját sorsuk, tettük, könyvfőszerepük végrehajtásával állandóan járva körben az apokalipszisükön kezdve elölről a celebek, politikusok kitermelését tetteik, szerepük végrehajtásával, nemesedve széppé Vénusz gyalázással.

A Magyar Nemzete a világ-apokalipszis állandó végrehajtóinak nem nyújtott segítséget, akár a Népszabadság. Müller sátánistájának azt üzente a Magyar Nemzeten keresztül az utcanép, hogy itt maradt hányás söpredék.

A Blikk kétszer vette le eszménye, Kökény Attila medve kommunizmus ismétlő sztárságához írt véleményemet, mely szerint Nagy Feró Mészáros Kata kommunista kocsmáját berendezve ismételelt Kökény Attila a Hegyalja szogáltató központban a nevem felvételével, kínzás között és gyalázatukkal az utcanép medve kommunizmusát végtelen hosszabbításában világ-Magyarország létrehozása végett születésem óta történő áldozásával a szaturnuszi kommunista korral kezdett Koncz Zsuzsa II-es elmeosztályával Miskolcról az összes celebnek mondott vas Rákóczi tér kurvái és romániai vasapokalipszis vasfüggönyöseinek világtörténelmi korszakait, vallásait. Kökény Attila, Pálok, Királyok, Istenes, Szűcsök, Tóthok Müllerékkel álllandó végrengzésben az összes cigányával a tik sem vagytok magyarok hálózatnak Andy Vajna tagjával a távoi-keletnek felfoghatatlan gazdagságával az én áldozóimnak az egész világon a régiekkel együtt, az elköltöző hosszabbításokkal, összes orvosával a magyar nevűeknek Földanya áldozásból, kommunistákkal kezdve az utolsó Kohut árja család áldozását soha abba nem hagyott véráldozással nemesednek, tisztulnak emberré válva egész Keletjével Miskolcnak.

Az éven költözött a világ-apokalipszis utcájába Mészáros alám, a harmadik emeletre, miután Menyhért cigányuk saját tettét, történelmeit végrehajtotta, a lakásba tett odakozmált edényeivel, amivel dicsekedtek a médiában, hogy ez is elmebetegség 2004-es kivégzésem előtt és után. Mészáros Kata medve kommunizmusát a politika elölről kezdte felfoghatatlan vérben tocsogva már, Kökény Attila hosszabbít utóddal a jövőre tekintve végtelen véráldozásuk végett, Sorosék pedig folytatták a kommunista névtárát a vas narancsnak Gulyás néven francia központból.

Gulácsival a focisok közül Sant-Germain után folytatják elölről a születési kezdetem neveit, végtelen véráldozásában Orsósnak Földanya mészárosként, a médiájával a Rákóczi térnek, kínai olimpia szervezésével Miskolcról Brazilia után, vérengzésük ünnepe megrendezése végett. Kabdebót is ismételték születési időmként, saját művészeti vezetőjeként a vasnépeknek. Még ilyet nem láttam, hogy miniszter volt 2001-es észrevételezésemkor Pápai, akkor jártak apa hatvanas évekbeli támadásánál,a medve kommunizmusánál Mészáros-genyó utcanépüknek.

Schneider névvel a hivatalsegédi 1956-os kezdetét ismétli a cigánytelepe a Földanya áldozóknak. A miskolci polgármesteri hivatal kacagott azon, hogy már 2011-ben úgy néztem ki, mint a miskolci Rákóczi tér képviselője, Begala Juliannája, anyám anyjaként Törőcsik kommunista erdőjéből. A II-es elmeosztályuk a szobor fejemet, ami megmaradt belőlem lebontva a benső inyszerkezetemet Gór Nagy Máriájukkal Benkő Lajos sorsaként, a médiájukkal 1995-ös ínyevő baktérium csapással, amivel dicsekedtek a TV2-ben, teljes deformációja a hústestemnek hozzá Vénuszi alkatom miatt, ezt nézi a tisztátalan lelkek vasvárosa cipelve engem egyik orvostól a másikig, ahol berendezik a saját elmeosztályukat, mert a betegségeiket hajtják végre. Már tolókocsis János nevű belőlem született betegségeket termelnek ki Földanya áldozással a kormányukkal az indiai és miskolci cigánytelep után.

A sárospataki, olaszliszkai Benkők, köztük pszichiáterek véráldozásból vannak több, mint nyolcvan éve ezt a fertelmet végrehajtó Benedek utcai vas Rákóczi térként együtt a Tóthokkal, amik nemesnek írták be magukat, végtelen apokalipszis végrehajtása időhúzással.

A világ minden országa és városa a Bertalan utcai 130 éves világ-apokalipszis része névleg berendezve. Ezért hallgatnak valamennyien, mint vasváros részei, hogy vérben úszik Magyarország néven Romániával együtt a két Földanya likvidáló mészárosa Európának.

Olaszországban a Zöldasszony a sziciliai központtal bíró narancs Rákóczi térrel már üzletembereit jelenti a világnak Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalakjával a média Rákóczi terének.

Bécs teljes egésze a miskolci Bertalan utcai világ-apokalipszis része Sissy üzletével a Pennynek, fogcsonkításával és gyalázatával, Földanya áldozással. A narancs lírai karám 1998-ban megfestette bábként velem a narancs festményét a Földanyának, vagyis a régi Katalin törvénynek, gitárral, ecsettel, írótollal, Heródes pálmajelével, majd közölték az utcai egyik házra, hogy ott kezdődött vasfüggönykör Illés sorozata az ózdi cigánytelepnek.

Feketemágiával szoktak le a cigiről mérgezésemmel Müller Péterék segítségével, nem saját maguknak köszönhetik, tisztulnak véráldozással egész Kelettel és Yosé cigányságával, ünnepelve torként a halálomat, temetve 1983. óta.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 701
  • e Hét: 1830
  • e Hónap: 4189
  • e Év: 56455
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.