Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Soros az utcanépével a Bertalan utcai Pszichografológiának
  2018-04-14 20:47:11, szombat
 
  Soros György gyerekversem főszereplőjeként a világapokalipspziséből a vasnépnek, Sáriból lett Gyurkaként az utcanépét mozgósította a kezdeti vasnépe indiai cigánytelepe betanítása után értelmiségnek Guyás Márton néven, amelyik elfelejtette, hogy Gulyás kommunista korát jelenti a miskolci világapokalipszisének a vasnépnek, hazudnak a diák utcanépek, melyek már vérben tocsognak, hogy kivonult oroszba egész Miskolc névtára vasnépként 1989-ben. Ide tartozik Putyin az orosz kommunnistákkal a Bertalan utcai nagypán Uniós központ létrehozóihoz Szepes Mária Pszichografológiája alapján a világ összes pusztítójával, akikkel kezdtek Ízisz áldozásommal születésemkor minden szereplő helyetti sorsuk, tettük miatti támadásommal.

ATV tudósít a világapokalipszis utcanépével vasnépként, Várkonyi Gyula néven, ami Atlantisz történelmét jelenti állandó mondatával Várkonyinak, hogy embereket nem lehet teremteni, ők, mint vasnép névtára Miskolcról magyarnak mondják magukat, mint egykori magyarok mészárlásából született tisztátalan lelkei Romániának, amiket fogadásomra rendezett be, Földanya likvidálás céljából az emberekkel együtt éppen a Várkonyik főszereplésében.

Molnár Zsuzsa tudósító a Bertalan utcai Pszichografológiai okkultista elmebetegek listájáról szabadon, amik saját elmebetegségeiken idegösszeroppanással többször, törésekkel, lelki betegségeikkel, nemi elfajulásaikkal..., felsorolhatatlan betegségeikkel mentek végig hatvan éven keresztül egyetlen nagy közös áldozásában a vasnépnek, mint Nagypán hecskei ellenségei Sátoraljaújhelynek, egykori Hecske ellen létbeléptetve őket.

Születésemkor kezdődött az elmebetegek kitermelése a Pszichografológiai karmikus Rákóczi tértől, létrehozták a német központban az Uniót japán Nagypán kecske nevéből állandó támadásunkkkal az általuk képviselt Kecskés elmebetegeik csonkításai miatt, amik Babilont is létrehozták az ország lovagrendjeivel, máltai jelével és mindenféle jelecskéjével a Pszichografológiának összes elméletével a lírai karámjuknak. Pelczné Gaál Ildikó karmikus kurvájuk szőkeként kivégzésemmel ment a német központba Zámbókkal együtt, Zámbóné Kati sorsát születésem óta hajtják végre a három akkordot kiénekelő Zámbo Jimmyjével a Rákóczi térnek, hétszeres hosszabbításban utcanépként. Összezúzásomból lett sztárja a Pszichografológiának Zámbó, három akkordos hangom miatt, amit folyamatosan elvettek. 1995. körül az ikerházában Amerikának meggyaláztak engem Zámbó Istenes dalával, mivel a Rákóczi tér Istene kígyó és nemi csapás. Idejött tort ülni az Anna szállodába, mutatván nekem, aki semmiről sem tudott, Királynak keresztelve magát, hogy Annák a világapokalipszis állandó főszereplői, nem én lettem volna, akit a tere áldozott születésem óta feszületesként. Nem Katalin a világapokalipszis állandó főszereplő névleg berendezve, amit a Rákóczi tér születésem óta összes lyuka helyett rajtam hajt végre.

Lukácsi Katalin Bodor űrpusztító Ízisz áldozó főszereplője az elmebetegek névtárának megrökönyödést váltott ki, akár a többi Katája, Katalinja, Katyerinája a mohazöld Katalin Mohamed népe könyvének, mely eddigi feszületeimről szólt, Katalinok berendezésével, Itt Ágnesek voltak a főszereplők, nem Katalin földanya Vénusz áldozó Rákóczi terével a vasvárosnak. Bármilyen megdöbbentő a Bertalan utcai politikai névtár 130 évre visszamenőleg, de ez a valósága a narancsoknak okkultista elmebetegeivel a Pszichografológiának hatágú csillag Varjú népe nélkül.

Az utcanép felkelése Soros György ismételt gulyás kommunizmának vas elmebetegeivel felfoghatatlan, a saját maga által tanított vasnépe ellen.

A Bertalan utcai német központú Nagypán Unió a sátoraljaújhelyi Hecske ellen létrehozva valamennyi elmebetegével és vasvárosi fajtalankodójával, halak szülöttjével, reformátusával, halálnépével a romániai Gáboroknak, kettős keresztnevűekkel, Ágnesekkel, Annákkal, Mariannákkal, Gabriellákkal, mesterségnevűekkel, összes reformátusával a sátánnak, Horvátokkal, nemzetségnevűekkel, ország és város nevűekkel, valamennyi tisztátalan lelkével Romániának Miskolc névtára alapján, Katalinokkal, vallásaival a perverzeknek Rózsákkal, Vargákkal, mint vasfüggöny megadókkal, Varsányiakkal, Bródy Jánossal, Pálokkal, minden keleti országgal, aminek a jeleit képviselik, sámánokkal, alkoholistákkal, festőkkel, költőkkel, zenészeivel Nagy Feró genyó Istenének háromágú jelével a motoros Orbánnak nincsen népeket jelentenek, amik lemészárolták a Feketevonat nincsen cigánytelepével az embereket, angyalokat Isteneket, engem utoljára születésem óta megállás nélkül saját tettük, sorsuk, könyvük, szerepük végrehajtásával előző életük tetteivel együtt.

Nincsen Müller Péter Sziámi 81 éve döglégyként, azóta rendezte saját temetését a világ értelmiségének lemészárlásával, majd a miénkkel születésem óta a romániai cigánytelepével a tik sem vagytok magyarok néven RTL klubjával a II-es elmeosztályának Németországnak, amikkel Földanyát mészárol születésem óta árjaként, amit nem bírtak elviselni.

Nincsenek Tóthok Szlovákiával együtt, Kecskések Babilonként, nincsen állatnevű, mint Sólyom, Medve, Róka, Farkas Müller Péter halálvilág építővel, ők valamennyien a halálvilágát jelentik Romániának a tisztátalan lelkeivel Miskolc néven.

A nincsen népei Romániának, amiket berendezett születésemkor földöntúli hatalom megszerzése végett a boszorkányával, annak ellenére, hogy egy fej voltam Lázárnak köszönhetően, nincsenek könyvszereplői a skizopreneknek, kíséretükkel együtt, amikkel gyilkoltak. Ahogyan a Hunnia börtön be szokta rendezni a nincseneket, G. Maczó Ágnes sorsaként Bródy JÁnosékkal négy éves koromban áldoztak meg hintán, magyar kislányként, ébredő vallási játszóterek kezdetével láttára a sünnek és a kapufának, mert sírniuk kellett volna a Vénusz áldozása miatt a pszichopatáknak. Ugyanígy jártunk a Balatonra nyaralni, rajzaik szerint nincsen árnyéknépek közé, egyedül mi voltunk valóságosak, de a nincsenek megáldoztak minket, mint Miskolc, ahol a nincsen népet egy nagy feketeségnek ábrázolták ide jövetelem után az Északban Tömegben egyedül címmel

A negyedik generációja az Ízisz áldozóimnak állandóan kitermelve őket alulról annak az országnak a Himnuszát énekelték, amit a Rákóczi terükkel lemészároltak, majd folytatták a német Pán-Európai Unió Nagypán japán kecske szövetségének magyar Örömódáját, a romániai Ufók által megtartott mobiljaikat magasra emelve, mint ami nem járt nekik űrapokalipszise néven a világ-apokalipzisnek, amihez szintén semmi köze a nincsen NagyPán nevéből létrehozott pszichografológiai elmebetegeknek Kelet népével és a indiai cigánysággal nincsen. Nincsen náci Ménesi lírai karámjaként Főnix néven Csepregi Éva ondótól támadóval, nincsen szőke nemi csapása a Pszichografológiának, amik miatt megölték a tiszta embereket velünk együtt, hogy engem megáldoztak születésemkor megtámadva, hogy Magyarország néven itt van Románia, mint Magyarország és a világ mészárosai, hogy ők elmebetegek, kurvák, torzak, könyvszerepeik vannak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Kivándorolt Amerikába hárommillió emberünk"
  2018-04-14 06:43:45, szombat
 
  Amerika több, mint 130 éve a miskolci vasfüggönyösök világkönyvtára végrehajtása után Atlantiszhoz és Vénusz szobrához érve, elpusztult földrengésben. A legelső megjelenő egy Ufó népe Romániának, amitől rettegtek a barakkosok, amikor meglátták őket, valamint Malek Andrea állandó világapokalipszis végrehajtója atlantiszi Halak szülöttként hatalmas elmeosztály teremtőjével, mint kíséretével, ő volt a második megjelenő amerikai területen, ami által felállott a kezdeti nép elmebetegként. Pasikat hozott létre és tisztátalan lelkeket léptetett életbe miskolci Rákóczi térként, melyek gyalázatból egyre tökéletesebbé váltak azóta, akár Magyarország népe.

Kolcza Mária, romániai Ufó állandó világapokalipszise alapján filmsorozatokban vonult fel Amerika, első kivándorlóival,a római egyházas Hunnia börtön Jézus hívőivel a bibliája alapján a világapokalipszisüknek, majd jöttek a cowboyok utcanépként, törvénytaposókként, megjelentek az elején még a kezdetek, mint az utcanép aranyásóként, huligánok, alkoholisták, indiai cigányok kancsal Isaora kezdetével a szappantisztító sorozatoknak, valamennyien sátán bibliájába írva rima Jeruzsálem, Magyarország központjának szülöttjeiként.

A tatárdombi Ikerház elődjeként volt a munkáspárt berendezve, melyek népe kivándorolt, hárommillió magyarként a múlt század elején kommunista nemi csapásaként a Bertalan utcának. A vörös hajú kommunisták orosz kommunizmust hajtottak végre két focijával a Hunnia börtönnek, karcsai központjával Kis Ferencnek, amelyik nézője volt a két tévés Horváth Erzsébetnek, későbbi Szakállnénak, amelyik futtballjait velem hajtották végre sorsával és tetteivel együtt.

A Dallasát a miskolci Rákóczi térnek, Linda Gray már megöregedett Földanya áldozóval, 1995-ös hosszabbításban a tériek folyamatosan ismételték, elém dörgölve, hogy milyen jó dolguk van a tisztátalan lelkeiknek, melyeknek átadták a gitáromat is. 1995-ben közölte velem az egyik média tag, hogy mennyire beképzeltek a dallasiak, versengenek a ruhák felvételénél is. Amerika képviseli teljes egészében a Hunnia börtön római egyházát, angyalokként megjelenő megmentőivel, kíséretével az elmebetegeiknek. Ott maradtak a sötétkapus dögjei Szabó István világ-könyvtárosnak, ezeknek a házaikat építette újból a miskolci Rákóczi tér, jó dolgukban megszelídültek a világ likviálói.

Ábrahám Lincoln, mint elnöki történelme a diákoknak Lin cseppje a kommunista médiának, Katalin földanya névből megalkotta a Lin cseppjeit Törőcsik Mari Rákóczi terének. Hunnia börtön rendezte be.
A miskolci berendezéssel bíró Martin Luther King négereket szabadított fel az indiai legyekkel együtt, melyeket vittek oda folyamatosan néger megnevezéssel az Afrikából átvitt, szétdarabolt, lemészárolt négerekkel együtt.

Folyamatosan történt a világ-könyvtár tagjainak kivándorlása fontosabb funkciók ellátása végett Amerikába 100 éve, így berendezték a nagy fehér házát a világapokalipszisnek állandó apokalipszis végrehajtása végett, a többi központjával együtt a pokol angyalainak, mint New York és a földönkívüli népek megyéit.

1956-ra összeállt Göncz Árpád nevével Szabó István miskolci főtanácsnokká tett világ-könyvtárja az 1956-os skizopren főszereplőknek, melyek bátyám megszületésekor együtt az 1956-os sárga focizó kutyájuk nálunk történő berendezésével, az árja családunk megáldozásával trianoni német zsidókkal, apa meghurcolásával énekesként, meg szívtörvénye miatt készen állt a terve a szabadságharcosoknak, kivándorolt nagy részük folyamatosan Amerikába a száz éve folyamatosan kivándorló józsefvárosi utcanép és állandó kommunista korokat végrehajtó nemi gyalázók mellett, a zsidóival Heródesnek, gazdagjaival a földönkívülieknek, amik itt Matyó bácsiját játszották a fekete kalapos vasfüggönyösöknek, átvéve az egész irányítását a földrésznek.

Amikor Nixon felállott háborújával az állandó villágkönyvtár végrehajtóinak a többi amerikai elnökével Miskolcnak, már vége volt mindennek. Kimentek oda az ortodox zsidói Ízisz főpap nemi csapásainak, a földönkívüli népe Miskolcnak, a magát holocaustos áldozatként feltüntető 130 éves világapokalipszist a világon végrehajtó barakkos legyei a jelenlegi Vajda románai osztálytársam nevét a cigány vajdák után felvevőnek.

Amikor Új-Kígyóssy pszichhiáter Rákóczi tere 18 évig kínzott melleimnél fogva Király Linda sorsaként Földanya áldozással a Zirkuli könyv alapján, mert halált jelent Király Linda amerikai kezdetével a Farkasoknak Müllerékkel, Isteni színjáték véráldozójaként világ végi feltámadásra készülve az összes karmikus népével a világegyetemnek, a szigeti Új-Kígyósy kígyóisten, mint kínzóm Barack Obamáját tették meg elnöknek földönkívüli kíséretével a Bertalan utcának. Már ekkor tudtam, hogy baj van, púderezik Magyarország, mint világ-Jeruzsálem, mert Izraelt tették meg jeruzsálemi központnak fényevésemmel kezdett kivonulása óta a holocaustos barakkos legyeknek, hogy soha ne derüljön ki, hogy rima Jeruzsálem mindig Magyarország volt.

A jelenlegi Trump a II-es elméjéről Miskolcnak Sorosékkal folytatja a lepedővel letakarását a világnak, gyalázatával a miskolci Rákóczi térnek, amiből nemesedtek ilyen formává, tisztulnak és szépülnek, akár a mexikói két Lopez sztárja a tisztátalan lelkeknek, valamennyi sztárjával Merlin Monroe leszbijük óta a világrészeknek.

1956-ra az egész világot berendezték a világkönyvtára alapján főszereplőkkel a skizopren elmeosztályokkal, Hunnia elme néven. Oroszországban Szovjetunió néven sok kommunista elmélet képviselő népet pakoltak össze a Bertalan utcai kommunista névtár alapján, bábokat könyvek szerint leninista szocialistaként, a rengeteg halálnépe mellett Romániának, mivel születésem előtt ott is Jézus várás történt, előtte fejezték be az előző világkönyvtárukat, a csuvasok hagyatéka szerint elfelejtettek gondolkozni a végére, újságpapírokat hordott a szél.

Folyamatosan történik a kivándorlása a patológiáknak, kurváknak, bűnözőknek, utcanépnek, mint gitárom felvevőinek nemi gyalázókkal, Ágneseivel a főszereplőknek cigány roma kíséretével a Parabrutális népének.

Arnold Swharzeneggernek kiskunhalasi könyvéhez értek, vagyis a nevéhez, megtették kormányzóvá, amit már régebben a szegény náci apával bíró megszidott gyereknek megelőlegeztek. Minden ádámcsutkás, homlokráncoló II-es elme sztárjaként topzódik a világban görög mágnásokkal, mint Onasszisszal kezdtek celebséget a két Kennedyjével a világ-apokalipszisnek, nemeseivel a miskolci Bertalan utcai állandó világapokaliszis gazdagainak.

A kapitalizmus, ha kap, eszi szavak mellett gazdagságát jelenti az ügyeskedőknek, amiket a magyarok nem engedtek érvényesülni szerepjátszóként, ott bármit elérhettek. József Attila a huszas években más arcával mosta magát, feltételezés szerint otthonaikban gyilkolták a magyarokat, József ettől nemesedett emberré, megírta, hogy tobzódik a sátán kislány áldozásokban vesz részt, amiről tudtak valamennyien, mint állandó lírai karám tagjai a vas narancs Rákóczi térnek.

Amerika a Vénusz szobor kiemelkedésével megszűnt létezni, akár Oroszország a világ-könyvtár berendezésével. Európa országai ismertek, állandó világvégét megadó pusztító sárga halál spanyolokkal, tigris jeles világvégét megadó görögökkel, olasz Rákóczi térrel, angol nemesi központjával a Rákóczi térnek, Hollandiával, Indiával, KÍnával, Ázsia központjával a Rákóczi térnek Brazilia, mint kommunizmust végrehajtó Bertalan utcai kivégzőim füves képviselete.

A többi kommunista országgá tett elbírálását tettek alapján kérem felülvizsgálni. Korea diktátora három utóddal megjelölve Földanya áldozó egész népével együtt kommunistájaként a Bertalan utcai orosz képviseletnek.

Így összement a világ, Magyarország vonultatja Kolcza Mária vértől tisztuló sorsaként a világot szappantisztító sorozatokban születésem óta, köztük a chicagói maffiáit a vasnépnek az összes maffiájával Kínának, mint emberiség ellenes csapásoknak.... Minden sorozat egykori brazil sztriptíztáncos Tálas Julianna és Kolcza Mária néven berendezett állandó világapokalipszise Magyarországnak szappanos kézmosásával az áldozómnak

Amerikában megépítették azokat az épületeket, mint az Iker tornyát az űrpusztítónak, meg a többi világ-könyvtárhoz tartozó épületét a magyar világapokalipszisnek együtt az ottaniakkal, érthetetlen ezért a titkos likvidálása annak a szaud-arábiai terroristának nevezettnek, amit írtam, hogy meg kellett volna hallgatni, miért tette Barach Obama légy részéről, mert mutatja, hogy valóban világ-Magyarország van itt, el akarnak hallgattatni minden szemtanút, aki tud nagy közös áldozásukról minden könyv és film szerepében a véráldozóknak. Ugyanez vonatkozik a miskolci vas Eiffel toronnyal megjelölt franciákra állandó Napóleonos sakk-kártyájuk végrehajtóiként, amik összefüggnek az 1971-es termékennyé tételemmel, amit a figurájukhoz érve hajtottak végre a Rákóczi téri 13 éves korban meggyilkolt cigánynépével a miskolciaknak.

Sajnos születésem óta a világ minden gyilkossága, merénylete miattam történt, azok által a skizopren tagok által, akik nem akartak Földanya áldozásban részt venni. Bodorné Ágnes és valamennyi Ágnese, mint Pszichografológiai főszereplők cigány kíséretükkel mészárlása miatt világ-Magyarország, mint rima Jeruzsálem bármennyit púdereznek izraeli központ berendezésével, hogy ott van Jeruzsálem, ők emberré váltak, nem fognak feltámadni tökéletesként, Bródy sárga rózsájával Lantos egyetelen sakk-kártya végrehajtával fertelmes apokalipszisével, együtt a st. Martin megölt zeneszerzőivel a sakkkártyából, amelyik Földanyaként áldoz engem, a többi sakkkártya figura jelentését meg kell keresni. Az utcanépe támadott meg engem választva szét őket a Gyula utcaiaknak együtt a Győri kapu teljes egészével az újhelyi utcanép mellett. Nem tudok rá gondolni, hogy Staller Ilona egyetlen szőke nemi kivégzőjük sorsát rajtam hajtották végre, vive politikusnak Európa összepisilőjét, mert nemi csapásnak hozták létre romániai elméről Linaként Földanya áldozással a felfoghatatlant. Az összes többi csapása a börtönnek és elmének így hajtotta végre torzulását rajtunk, gyalázva jóembereket azért, mert csapásnak voltak létrehozva a világ-apokalipszis állandó végrehajtói, amiből emberré nemesedtek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 235
  • e Hét: 643
  • e Hónap: 12348
  • e Év: 51349
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.