Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A földönkívüliek háborúja Jupiter-lány sorsaként
  2018-04-16 17:46:31, hétfő
 
  Tibolda Mária az újhelyi Révész utcai románai ufó, állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként születésem óta áldozott Romániával. Az egyik álma szerint a két utcai világ-apokalipszisnek engem hoztak Újhelybe űrhajóval és ott hagytak egy rét mögött az árokban. Én nagyon féltem egyedül, nem tudtam, mihez kezdjek, aztán elindultam a város felé.

Ugyanakkor én voltam a Jupiter-lány egyedül a fenyő szerepe mellett Fenyő Miklósnak, ami az újhelyi Magas-hegyi Isten Isteneinek és Jézusainak történelmét jelentette Észak megjelent rajzai szerint egykori romániai hatalmas szellemlények általi végrehajtásban.

A Jupiter-lány Jupiter bolygóról ered egykori Sátán által létrehozott bolygók népe közül - ilyen hatalmas erőt kapott a világ ura a Hunnia börtöntől, hogy létrehozta a bolygók élővilágát, akár egykori Vénuszét.
Naprepülővel repültek a gyerekek szabad idejükben Jupiter bolygó körül, ahol mindenki jó volt, azért tanultak, hogy a bolygó hasznos lakosai legyenek. Jupiter a nagy jó néven került be jóval később a horoszkópba.
Jupiter-lány landolt minden bolygón, megmentette Plútó energiájával a Neptun ijedt feltalálóit, akiktől a földönkívüliek mindig ellopták a felfedezéseiket, ezért barlangok mélyébe rejtőztek el. Végül megjelent az álmosító Hold előtt Róbert atya,miután megjárta a Neptunt, ahol éppen vallási káosz volt, akár mint most a vasnép által, papok össze-vissza prédikáltak egymás ellen, nem tudott rendet teremteni közöttük. Róbert atyánál volt akkor az ózdi feketemágia, a fekete kereszten hét rózsa energiája, ezzel jött a Jupiter-lány Miskolc városába régen, tehát nagyon régi Miskolc városa, itt mindig latrok voltak, meg alkoholisták, meg adózott fizetésből fizették az adóval terhelt árukat, szóval nagy baj volt akkor is. Jupiter-lány nem adta fel, alapított egy iskolát, ahol tanította a tudományokat, a hetes energiáját a fekete kereszten hét rózsás jelével a rózsakeresztes rendnek, hogy rend a legyen a világon mindenütt, ahogyan a rend őrei is innen kapták akkor a neveiket.

Jupiter-lány megváltoztatta Szaturnuszt kedvességével és énekével, ami azóta is így történik minden Halak szülöttnél, egy-egy Bakhoz kerülnek berendezésre. Nem értem, mert a Halak a Neptun káoszát jelentik a bolygón történtek szerint, ezért összefügg a Halak mindig a vallásokkal is.

Szaturnusz ezt követően szállt le a Kupaiék által lemészárolt, megcsonkított emberi világ után létrehozva Oroszországot a Hunnia börtönnel már, vagyis a bolygók lakosai a bolygók tönkre tételével együtt összefüggnek a Tűzistenével a Hunnia börtönnek. Jupiter és Szaturnusz állandó világapokalipszis részeként társultak a Rákóczi térhez.

Jupiter-lány szolgálta az emberiséget, mindenkit megváltoztatott tiszteletével, megelőlegezett bizalmával, ez végig én voltam.

Születésemkor eldeformálták a füleimet Ufó-fül formájára, amit tavaly hoztak rendbe a romániai földönkívüliek, mikor megérkeztek. Nem sok ruhám volt, de minden fontosabb földönkívüli szereplő ruhájába be voltam öltöztetve, így 1983-ban a vörös földönkívüliek Adidas vörös melegítőjébe fekete pumás kíséretével a társ földönkívüli népnek, sportcipőjével egyiküknek, így is győztek le engem medve kirándulójaként ismétlésben.
Már érintették őket Homonnay Nándor - azért írom le, mert sokan utaltak rá Újhelyben, hogy valamihez kapcsolódik a neve, három utóddal megjelölve a Homonnay színész család -, szánkó, sírversernyt rendezett. Én nem vettem részt extrém sportokban, mert az ember nem veszélyezteti saját testi épségét, ezért a fáról sem ugrottam le, hogy be ne üssem a lábamat, csak felmásztam. Szánkóversenyre jelentkeztem, van is két érmem, a második versenyt a miskolci jéghegyen rendezték meg, ahol aranyérmet kaptam. A sízőkkel együtt jártunk busszal, az országos verseny pedig Gyöngyös felett a Mátrában volt. Fontos helyszínek, mert az újhelyi és miskolci cigánytelep ezt mind végig járta és meggyalázta, akár a Gyöngyvirág presszóban engem megáldoztak a gyerekkori hangversenyek utáni sütemények miatt, amit apával és anyámmal fogyasztottam el.

A sí már a földönkívülieké, mivel extrém sportokat emberek nem tudnak végrehajtani, fenn áll a veszélye, hogy megsebesülnek. Már itt mentek végig a földönkívüliek sorsán és tettein. Sokszor voltam beöltöztetve a ruháikba és cipőikbe. Tehát a lírai karám ózdi feketemágusai ismerték a földönkívülieket is,hiszen is alá is húzták a bibliájukban őket szerepeik szerint, amikor darabokra hullott a trianon ismétlése közben 1995. óta a világapokalipszis debreceni és Jehova bibilája, melyből átjöttek a romániai elmeosztály tagjai magyar felvett neveken nagy Trianoni Magyarországot ünnepelni Turulmadár jelképét kitéve, aki ott volt a szívemen végig, bujdosó népével Amerikában lemondtak már mindenről. Napisten népei voltak.

Végig tartott a földönkívüliek helyetti áldozásom, akik folyamatosan megtámadtak hatalmas energiájával az ózdi feketemágusoknak. Az egyik a fejemnek ment neki az egyik cseréprajz szerint.

Képzeljenek el egy hatalmas űrhajót, mely a láthatatlanban van városok felett, egy házat, mint engem a Tatárdombon körbeölelve halálhidegségben tart, akik bárkit fel tudnak emelni gravitáció erejével, láthatóvá tudnak válni Időfolyó energiájával, amivel a népeket egykor bezárták örök halottakként. Ilyen Románia népe, az ózdi Fenevad, a rózsakerestes rend, a szabadköműves rend, a Süveges földönkívüli nép, Müller Péter spiritiszta avatárjai, Hegyi Béla romániai földönnkívüli népe.

A cigánysággal tartották a kapcsolatot a Szulák halál űrhajósai, amiket a Xénia lázban a Tatárdomb idejében mutattak be. A lyukhomlokkal rendelkező szellemvilágok lengyel ET népeit jelentik.

Hatalmas energiával bírnak, megközelíteni sem lehet őket, ha akarják, halál hidegséggel vesznek körbe épületeket, megdermesztve mindent. Olyanok,mint Müller Péter héthalál fátyol világa, amit épített többezer éve az egész világegyetemen bűnbe vivéssel, ez a titka a halál utáni életnek. Valamikor régen Luciferhez írták meg, hogy ha valaki hozzájuk szegődik, birtokosa lesz a láthatatlan világ minden titkának, majd az ördögöknek, ördögi beavatásokban vettek részt a pokol népei, majd jöttek a Vörös Oroszlán feketemágusai Adam Cadmon kezdettel. A halálból, hiába áldoztak meg az összes halálnép helyett születésem óta, nincsen feltámadás, hogy halott vagyok, örökké halott vagyok és semmi más Nagy Anna sorsaként. Aki frigyet köt a halálnéppel halál beavatás folytán, az kerül a halálvilágba halála után és ott is marad örökké, állandóan apokalipszist végrehajtva biblia alapján.

1973-ban jártak a holdjárók bevezetésével sárga-vörös színnél, akkor a bulgár utolsó család rokkanttá vált Kohárikné Margit nénivel varrattattam egy sárga-vörös piké ruhát a holdjáróhoz. Ez a Bulgária történelmével összefüggő ruha a két földönkívüli néppel eddig ismeretlen volt, a sárga a spanyolok színe, a vörös Piros Pirié. Előtte volt egy fehér trapéz sarkú pantonett papucscipőm, hozzá tergán fehér hatalmas méretű kardigán, melyet átszabattam kabátnak magamnak, varrattattam a varrodai menhelyi nép kommunista főszerepében Kovácsék helyett egy mini fekete-fehér mintás fehér kapcsokkal ellátott köpenyt, amiben kávét szolgáltam fel a zsidóknak, meg a nyolcórás munkám után hatórásként leadtam a szőrös kabátokat a meónak. Ott Nyúl Ica sorsát is elkezdték, mert azt mondta neki a meós, hogy pina. Jött panaszkodni Csomósnak, meg mindenkinek, hogy mit mondtak neki, de már megtámadtak a Végvári szalag végardói szőke Katija miatt, mert Pubi állítólag kikezdett vele. Ment is apa műszerész sötétbőrű munkatársa elvenni feleségül egyből. Majd folyamatosan utaltak Katira, hogy milyen lusta és rendetlen, meg iszik, nyilván ilyenkor folyamatosan ismételték a szerepét. A nácik mentették a szőke perverzeit a vasnépnek születésem óta.

A Trapéz Mexikó történelmével függött össze, a divat diktátorok jobban tudják mindenkinél, hol járnak éppen a világapokalipszisben. A dohánygyárak is követték a divattal együtt az apokalipszist régebben, így volt a vaskommunista korokhoz illő cigi, amiről a Pszichografológia tagjaként áldozásommal szoktak le. Például amikor a magyarok történelmét kezdték fecskemadárral, bevezették a fecske nadrágot a férfiaknak, hozzá a fecske cigarettát az egriek, ha jól emlékszem, Domján tulajdonossal.
Fontos volt a fecske nadrág, amibe tették a nemi szerveit a nemi csapásoknak, mert ez a magyarok szimbóluma volt. Volt Terv az ötéves terv környékén, volt Munkás a Munkáspárt ismétlésekor a régi történelmnek kezdeti kommunista korok egymás utáni végrehajtásában, de Hagia Sophiás pécsi toronyhoz kék Sophianet rendeztek már be. Aztán jöttek az amerikai maffiák, én Malboroig tudtam követni. Harmadszor kezdték Orbánnal a Pszichografológiai világapokalipszist áldozásommal 1995-ben, s ,miután a Pszichografológiai elmeosztály apokalipszisével és vallásaival leszoktak a cigiről, Orbán Viktor bejelentette a vasvárosnak, mint Rákóczi térnek, hogy ezután a cigi csak az elmeosztályokon engedélyezett, berendezte a Rákóczi terével a Dohányboltjaikat, mint egyik elmebetegségét a fasisztának, mert övé a cigi, amit bevezettek az egész világon a pokol angyalaival. Dohányboltba tette az elmeosztályok cigijét, maga nem szokott rá, mint védett fekete népe a Pszichografológiai utcának. Jó drágán árulják a füvet, ami ingyen van. Fontos a fű a Hunnia b börtönnek , mivel így kezdődött a Föld elleni támadás egykor.
Ezért szívtak füvet az indiánok is kezdeti indián könyvek berendezésével az emberek folyamatosan történő lemészárlásával. Füstöltek a halottaknak, így is lehet mondani, sokan füstölőt használnak erre a célra, hogy távol tartsák a rontó szellemvilágot. Fokhagymát az ördögök ellen, mint kénkövesek ellen, amik már megszentelődtek ebben a nagy véráldozásban, mint a Vízi táncsor. Megtámadtak az ördögök a Kiliiában, Cseh Károlynak kénköves szaga volt. Bandi, akivel találkoztam egyik álom szerint a baráti körével és mindig nagy puszit adott nekem, hívott szórakozni, ördöge volt a II-es elmeosztálynak. Nekem mindig írni kellett.

De enyém volt a sárospataki szőlőben lévő háza egykori apámnak a világapokalipszis szerint, ahol írtam az akkori apokalipszist, amit Benkő Lajoson hajtottak végre, ezzel jöttek vissza ismétlésben rajtam végreghajtva ugyanazt. Három márványtábla volt kitéve, egyik a pataki szőlőben, másik egy sziklafalra, ahol Zee megjelent hatalmas szellemként, erős hangjával kiabált a gyerekeimnek, hogy nem segítenek nekem, hogy szeretetet és tiszteletet nem lehet utólag átadni,mint egy szál virágot, s nem tudtam megmondani neki, hogy ez Bodor Ágnes űrpók és családja sorsa, az űrpók tetteit és szerepét hajtották végre a családomon, hogy a gyerekeim sem nézhetnek engem semmibe. Tatárdombra is az ikerház falára márványtáblát tettek gondolatban, ahol a világapokalipszist írtam hiteles történelemmel, de felrobbantották rima Jeruzsálem házát, hogy eltüntessék a bizonyítékát az Iker toronynak és Iker útvonalnak. Sárospatakra vittek engem Benkő Lajos idejében állítólag, ott írtam az apokalipszist, ezt követően Pistiék ismét megtámadtak, majd amikor megszerettem őt, a vasváros szétdózerolt az úton állítólag. Még mindig itt vagyok az utcájukban, elfelejtették, mit művelnek születésem óta is, világapokalipszist.

Az amerikai rózsakeresztes rend, mint Róbert atya által tanított feketemágia tulajdonosai a túlélői a bolygók katasztrófiáinak csodálatos módon. Az ő energiájukat lopták el az ózdiak, berendezve Ózdot Oz a csodák csodák csodájából a Pszichografolóigia névtárával idehozva minden előző apokalipszist végrehajtót előző életük végrehajtása miatt előre kitervelt szándékkal, hogy ismétlik saját tetteiket Vénuszon. D betűjelük ötszáz forintot jelentett végig, ezt jelenti a kurvák ára.

A fejemet megtámadó űrhajó jelenleg Amerikában van, Romániáé a cserépkori saját hatalmas szellemvilág festője rajzai alapján bemutatva a Látókörben az Észak újságnál, mely miatt megölték a nagynénémet a cigányok, bezúzták az összes hiteles történelmet megjelent írásokkal, sorszámozás szerint vezetett idejével a kéziratoknak, az összes elsüllyedt világ könyvével, horoszkóposokkal, asztrológiásokkal, Vörös Oroszlánnal, Tarot könyvvel, azzal, hogy ezt befejezték, s engem kivégzésre vittek be a megyei kórházukba. Arra emlékszem az egyik feketemágiáról szóló könyvanyagban megírtak szerint a pók, mint Idő tépi ki a fogakat, barázdákat ró az arcra. Ezért vitték őket fogorvosnak az ózdi feketemágusokkal együtt, melyek kivégzésem óta véglegesen több utóddal szaporodtak. 17 könyvanyagot állítottam össze 1995-re, több daljátékával a rajtam végrehajtott régi történelmeknek, időknek, India történelmével együtt. A pszichiátria az írásaimat folyamatosan végrehajtotta áldozásommal ismétlésben is, így a Békesség virág című dalt 1995-ben az I-es pszichiátria teljes egésze, megtámadva engem egri csillagként a pesti orvosok berendezésében, amik elhátorolódtak a miskolci vasváros tetteitől, hiába kértem segítséget. Megírtam Hermész törvényeit, egyiptomi történelemként, ahogyan végrehajtották rajtam, halotti-híd halál bevatás sorozatával, a Magas-hegyi Isten Isteneitől való elpörölésemet végig fenyő szárnyaival Fenyő Miklósnak, Fenyők hosszabbításában, együtt az angyal Mary Zsuzsa szárnyaival, mint állandó világapokalipszis végrehajtója másokon saját tetteivel, szerepével, kivégzésével az áldozatnak minden részében feketemágiával. Minden Jézusa dalát megírtam a Magas-hegyi Istennek, mivel én voltam mindegyik Jézusuk. Egyik dal így hangzik:
Lesz már nékem olyan hazám, fény száll minden csúcson az ám, új Föld, ég, Új király vár ott majd rám. Zászló, fehér lobog szélben, béke dobog tiszta szívben, új Föld, ég, új Világ vár ott én rám. Nézz hát fel, ott a felhőn át jön az örök égi király. Nem szól, csak néz szerelmesen, két szem, ízzó tekintetem, ő az egy Földkirály örökre már. Ebben a dalban is én voltam a Jézusa egykori Magas-hegyi Istennek lengyel történelemként, mint az összes többiben. Tavaly felénekeltem őket MP3-asba, hogyha nem leszek, tudják majd a dallamát a szöveggel együtt. Az összes Krisztus és Jézus én voltam zöld szemmel Ízisz-Jézusként.

Mindezek az írások, hiába tettem fel vázlatban őket, senkit sem érdekeltek, mivel maguk hajtották rajtam végre ezeket a történelmi időket saját szerepükben. Margaréta virág vándorok nálam emberekről tudósítottak, hogy szórják a fényt, szórják a békét virág-vándorokként, Csepregiéknél elzülött tündérek voltak, akik kimásztak a sírjaikból. Nem érdekli a világ-apokalipszis országát a régmúlt történelme annak, amit rajtam végrehajtották az első csillag megteremtése óta. Őket csak az érdekli, hogy jólétben élve megkaptak mindent véráldozásukkal saját tetteik, szerepeik, sorsuk végrehajtásában, gazdagulásukkal, telkekkel, autókkal, utazgatásokkal, külföldi jólétekkel 83 éves hosszabbításban.

A feketemágusok 1998. óta tisztították a földönkívülieket, a jó reggelt Vietnám népének Nani nevét kaptam meg, így szólítottak Mohamed gyerekei, mentek végig a történelmén a megtámadóimnak.

1998-as születése megrendezésével Mohamednél a Szabó család folytatásának végtelen apokalipszis végett földönkívüliek helyetti áldozásom ismétlése is elkezdődött. 2004-es végleges kivégzésemkor Földanya pókhasával Bodorné Ágnesnek, szétlapiított lábakkal, nemi szervemben Ménesi lírai karámjának náci cigánytelepének patológiája gyaláz éjjel-nappal, mellbimbómon és körben a melleimen hátammal együtt óriás Isten Új-KÍgyósi pszichiáter termékenységi népeinek, sátán miatt mészárolva engem sátán feleségeként, amit nem érthettem, egyre nagyobb erővel szorítva, minden részemben kígyójával Müller Péter sátánistáinak, utcanépeként a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, lábaimban elektromos csapásával a tatárdombi csillag formában égen pattogó földönkívülieknek vatikáni csapásként, fejemben elektromos csapásaival a római egyház Ufóinak, mint tatárdombi kíséretnek, mely parkinsón kórt jelentett, nyakamban és fejemben a világ urával, mint sátánnal, mely nézett ki a bal szememből együtt a Talmudos Darnyi Tamás vakító csapásával, feketemágiával, együtt Müllerék feketemágusi patológiájával, még Szabó Roland Zoltán görög istenek támadása óta megrontott tompalátásom mellé, gyomromban milliárdnyi fekélyes csapásával a romániai boszorkánynak együtt a nyelvem és szájpadlásomra tett feketemágusi rontásaival, együtt a bal fülembe spanyol pusztító miatt kapott hatalmas boa kígyójával a Hunnia börtönnek biblia olvastatása alatt a János levelezéseinek, együtt a két karomba kapott feketemágikus csapásaival Mary Zsuzsa angyal főszerepem miatt kivégzésemnek, ábrán ábrázolták az addig kapottakat, míg idehoztak lakni tömeggyalázásom után kiborulásomkor Majóné Erika sorsaként 1988-ban.
Nyelvem alatt Ómasztáné pincés jelen rendőreivel rendelkező apokaliptikus csapással a véráldozóimnak három utóddal megjelölve Vénusz áldozóként, ennyi maradt volna a földönkívüliekből az űrben, miután Miskolc megtámadjaj őket. Egy mozgó nyelv. Állandóan mozgott megállás nélkül, mióta megkaptam a feketemágikus kígyót a nyelvembe, az államba két oldalt már régebben egyik óvónője sorsaként Székesfehérvárnak, tokám jelenleg még kígyó, nem lehet kivenni, mert akkor kipotyognak a fogaim, melyek feketemágiával lettek befeketítve Attiláék megjövetele után, ráégetett étel maradványokkal, teljesen végig állig vannak csattanva, felül orromig csontozat elpusztulva. Madárfejem lett, amikor ismételték a bibliai Cseh Károly által kidolgozott Philemon férjemnek tett madár sorsát, hogy fákon fütyülő madár lett, elpöröléssel tőle. Örök szerelme egyike ez az ózdi cigánytelepnek, melyek vártak Földanyaként ismerve a történelmét a teremtett világ kezdetének csillagokkal együtt. Mutasd hol a paradicsom, s társam kisvilág. Philemoni társ kell nekem, félje nevedet, s míg föld forog velem legyen örök-szerelem. Az Isten ismert, Hunnia börtön tűzIstene, mely elvarázsol minden népet állati formává hatalmas földönkívüli erejével. Vele lesz a véráldozás utáni megszentesülés, amire várnak a hívek, rima Jeruzsálem néven folytatásban is űrbábel irányításában kezdetben, aztán jönnek a femák. Valóban a földönkívüliek átvették az irányítást, mint látható többmillió éve, azóta folyamatosan legyőznek engem, utoljára ezt rendeztek be számomra, leértékelve,lenézve, hogy nincsen diplomám, a borsodiaknak van, a debreceni bibliásoknak is a civis városban, mindenkinek van, aki nem értelmiségnek született, mert bolondok és elmebetegek beiskolázásával kezdték a születésemet.

Némelyik földönkívüli el akarta pusztítani a Földet, azzal, hogy nekik van valahol bolygójuk, mivel elmeosztályok csapásait jelentették, mint a vatikániakét, ezek mentek neki az állatoknak és a természetnek.
Némelyik azt hirdeti, hogy a Föld tűzből állt elő egy pillanat alatt, majd kihűlt folyamatosan, ráteremtette a TűzIstene a földönkívüli Hunnia börtön bibliai gyilkosainak a Napot, Holdat, csillagokat, Ádámmal és Évával együtt, mely folyamatosan történő teremtésük volt sok Ádámmal és Évával, valamennyit rajtam végrehajtották a szereplők helyett. Jupiter-lány legyőzése után Halak csillagként került az égre a kislány szimbóluma, azzal, hogy bájosságával mindenkit elvarázsol. Ezt atlantiszi aranyhalként rajtam kezdték el születésemkor, tehát így hajtották végre is Atlantiszt, most először hoztak engem áldozatként. Ez már annyira régen van így, hogy Európa népét már a három horoszkóp szerint születtették meg teremtményeként a római egyháznak többszáz éven keresztül, én is a jóslatuk szerint születtem, őket mészárolta le 130 éve a vasvárosa Borsodnak.

A szocialisták mint a materialista kommunisták nem ismerték ezeket a titkokat, nem voltak tisztában a valódi ellenségekkel, ezért lettek mindig áldozatok miden tiszta lényével a világnak. Ezek lakásokban vannak, nincsen szent dolog előttünk, megszegve minden törvényt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyiptom Pszichografológia
  2018-04-16 16:38:21, hétfő
 
  Egyiptom történelmét 130 éve hajtja végre Miskolc városa megállás nélkül, születésem előtt egy magyar kislányt kellett megáldozniuk, amióta itt vannak, négyszer a következő lépcsőházba tett patológiai képviseletével a görög népet 81 éve tigriseként az Időjeleknek ledarálójával az űrbábel hálózatnak. Ízisszel kezdenek, Ménesi jelmezes beöltöztetőivel, kakas frizurájával az árja németeknek, kakas frizurásokkal kísérve, majd következik Egyiptom Istene, aki megtámadta a szlovákokat, amikor felöltöztettek kék benzinkutas ruhájába a szőke miskolci nemi csapásoknak, végrehajtották Kalocsainé Zsóka szőke pataki tanár apával rendelkező Bertalan utcai nemi csapás tettét és könyvét, Isteneként Libiának. Utána következik Ré Napisten, amelyiktől elpöröltek, sikeresen, mert nem ismert meg az Iker torony házában, megtámadott engem 1994. körül. Utána jön Ozirisz és Ízisz, itt elpöröltek a férjemtől, mint Ozirisztól, majd jön a tűzIstene a csillagok teremtőinek római Ufóival Atlantisz építőiként, itt lép életbe a Sátán népe Jeruzsálemként, most itt voltam, nem szoborként, csak nézett engem a kígyó, ahogyan sírtam, amikor bántottak. Nekem ilyenekkel kell foglalkoznom, míg az egész világ utazgat, szaporodik, szerelmeskedik, házasodik, értelmiségként szerepel értelmiség legyőzőként mások előtt, szórakozik. Bár meg kell mondjam, nekem a szórakozás mást jelent. Nekem a szívemből való énekelést jelentette, gitározást, rejtvényfejtést, nyelvi és zenei játékokat.

Atlantisz utáni történelme a világ urának felfoghatatlanként már a bibliájuk állandó apokalipszisének része, Kívánság-sziget tökéletes földönrtúli hatalmával, amit elloptak lopott dallamként, tűzrózsa teremtésivel, mint állandó feszületes Krisztusaival, akik megmaradtak, mivel engem tettek feszületre többek helyett Lázárék. Időt jelent a kereszten a rózsa, mint tűzrózsa Rózsa György nevével kezdve a vallások leszállítását, akiket várt Müller Péter a cigánytelepével, akár a nyíregyházi központtal bíró Keletesek cigánytelepe a maffiáit az oroszoknak. Én voltam a célpont, születésem óta minden láthatatlan világbeli csapásnak. Már a biblia részeként kerültek a fáraók berendezésre együtt Ábrahám zsidó népével, akit Románia vezetett a pusztán keresztül kifeszítve számukra a kígyót, hogy aki felnéz rá, az meghal. Lázár népét jelenti a Kiss Tábornok utcai sötétkapus cigánytelepével.
Lehetetlen a tisztátalan lelkeket megtisztítani, legfeljebb emberibb külsőt kapnak a rengeteg véráldozástól.

A fáraó személye előttem ismeretlen, el kellett pörölniük tőle Íziszként. Innin pedig borzalmasan végezte abban az időben a Képes történelem szerint, amikor egyetlen egy szeretett lény sírt érte, sírásával felverte az élővilágot, mivel ebben az időben keresték már az örök élet füvét, amivel Innint feltámaszthatják halottként, mert megfosztották minden ékességétől, minden ruhájából, minden szépségétől, majd halálra kínozták. Ez is én voltam itt, a Bertalan utcában, míg a szomszéd űrbábel tag kamionozott, jól éltek, nevetgéltek Simon Ilona születésem óta engem áldozó sorsát, szerepét végrehajtó barátnőjével, akit a bolond lánya nem vitetett be a II-es elmeosztályára, ahogyan nekem mondta el a mondatát a tatárdombi szomszéd, hogy ez történt befulladásomkor Simon Ilona és Szenes Andrea horkoló légy sorsaként 1997-ben. Simon neveket akkor hagyták el. Csudajó sárkányt hajtották végre japán történelemként, akit a csudaszépp csepp kislány varrt tűvel, mint hatalmas sárkányát a Hunnia börtönnek, aki én én voltam ismét, a hatalmas sárkány Süsü, a romániai egyfejű egykori apjaként volt harminckét fejű. Ezt ünneplik azóta is a sárkány évével kínai horoszkóp szerint.

Japán történelme Jehova kezdetével a focizó sárga kutyának egy külön misét megér, mert volt ott minden a Csillagok háborújáig, akkor jöttek a feketemágusai a 666-nak a halálnappal rendelkező méhükkel a gésái Zoltán Erikának. Ez Japán harcosainak a vége, meg Nagypán Istene az állandó zenei mészárosoknak. Tóth Kecskés Katalin maradt egyedül belőle az utcán berendezve.
Itt jártak 1971-ben Japán történelmével párhuzamosan a többi könyvükkel, mint Liz Taylorjával Halak szülöttként a Szabóknak együtt a börtönnel Egyiptom fáraós történelmével Kleopátra idejében valahol a lírai karám teremtőinek berendezésében.

Nagymamát jégesővel történő elverése után Almássy pszichiáterével az orosz börtön Hunniának három infarktussal ölték meg bűzével a média dögjeinek. A fuvaros a megmaradt szőlőért estig nem jött, apa kinn aludt a szőlőben. Nagymama aggódott, mert elszerződőtt a terméssel a borkombináthoz, mert hitelre vásárolta a présgépet, meg a szüreti eszközöket kilencszáz forintos zsidó fizetése mellett, amit mikor megláttam, könnybe lábadt szemekkel néztem, mármint a bércéduláját. Dr. Szmisz állandó világapokalipszis szocialista végrehajtója volt a körzeti orvos, velünk szembe a járványtemetőt eltúrva, eltüntetve a Miskolci akasztott nevével Miskolc csapásainak a helyszínét bérházakat építettek Martinovics lakótelep néven. Nagy Istvánja az állandó világapokalipszisnek odament lakni háziorvosaként a Hunnia börtön elmeosztályának, saját könyve és szerepe mai napig történő végrehajtójaként rajtunk még mindig újraházasodva boldogan él Sátoraljaújhelyen. Az első infarktusa után átment unokanővérem a bátyámmal dr. Nagy Istvánhoz, aki szemben lakott és megtagadta az orvosi segítséget. Mire dr. Szmiszt megjárták, már a harmadik infarktus érte. Közben Müllerék a szőlőben voltak apával. Három infarktus alatt háromszor szólították meg Öcsi néven nagymama hangjával. Így gyilkolnak, ezért lepődtem meg, amikor öcsémet megtámadták az albánok motoros balesettel, utána bekerült öngyilkossággal Kósa Emese könyvtár szereplőjéhez a Hunnia börtönnek, kórházba, amelyik kifehéredett és megtisztult, megszépült, utána Müllerék megtámadták Gyuszit a Jókai utcán pszichózisnak nevezett hangutánzásokkal, a Faipari szövetkezet gépírójának a hangját utánozva, akibe szerelmes voltl Gyuszi.

Háromszor szólították apát, mindhárom alkalommal átment a részeges Koscsó szomszédhoz, ő szólítja-e, de a szomszéd aludt. Reggel hozta haza a szőlőt, s már akkor holtan találta az egyetlen egykori romániai angyalt, Szaszák néven. Végig szenvedtette az életet a cigánytelepe Miskolcnak támadásával nagyapának, aki kínozta és bántotta nyomorban, mert a vasfüggönyösök elvették a nyugdíját is a média szereplője helyett, amit be is mutattak az egyik műsorban. Nagymama körül hatalmas bűz volt érezhető. Megölték gátlástalanul. Az emberek úgy aludtak el, hogy egyszerűen elaludtak, soha nem voltak betegek. Apa sírt az orgonabokor alatt, soha nem láttam addig sírni, pedig minden oka megvolt rá.

Koscsó nevét a Keletesek illusztrátorukkal rendezték be az Észak-ban, vitték tovább az Ízisz áldozó feketemágusi apokalipszisüket Látókör berendezésével Cseh Károlyékkal, ami azt jelentette, hogy mindenről tudnak és mindent látnak, mint pszichografológiai feketemágus jósok és látnokok.

Egyiptom történelmét a jelenlegi állapotában nem hajtották végre, de mentek a vasak egyiptomi utakra. Zee a szellemvilág képviselője, Hunnia börtön alkotásaként, aki végrehajtotta a világkönyvtárat, az ózdiak sorsát rajtam könyörtelenül, mert ezt parancsolták neki. Ré Napisten, egykori Istenük, mint Időfolyó népe előtti egyik Napisten él köztünk. Zee 1998-ban is megtámadott a feketesárkány népe, Földanya támadóim, az Új-KÍgyósi megjövetele után azzal, hogy én vagyok a hibás azért, mert a Horváth Berci, akinek boltja van az utcában látta, hogy a farkas a garázsboltban autót varázsolt magának. Ekkor kitették a sárga Berci nevet a bolt oldalára, vártam, hogy jön az igazság, de nem történt semmi.
Aztán megtámadott engem amiatt, hogy én a világ minden nyelvén akarok beszélni, még kevesellte a Szulák Andrea sorsát a Tatárdombon, hogy a nagyfolyású megtámadta Mohamed népét az Énekek éneke szerint, kidagasztva a rókával, mint szabadköműves Pállal való találkozás másnapján a derekamat hatalmas naggyá növesztve, hogy nem jött rám a nadrág. Talan, a mindentudó miatt támadott meg, egykori romániai-magyar földönkívüli nép miatt, akik barokk korában Egernek menekültek el innen, hogy én akarok velük találkozni és megtanulni a világ minden nyelvén beszélni.
Aztán ment végig Szabó világ-könyvtárán, üzentek neki ekkor a Borsod Online fórumosai, nevén szólították, de nem hagyta abba a mülleri 2004-es kivégzésemig.

Az esőisten mexikói, ő kergetett Újhelyben esővel, ott jártak a miskolci épületekkel Passuth könyvei alapján berendezett objektumokkal. Megjelöltek voltak a házak, mint más városokban. Nevetett rajtam Soós, ő hívta fel a figyelmet arra, hogyha Ardóné szabadságot vesz ki, fog esni az eső.

Ennyi Egyiptom történelme, melynek két filmjét mutatták be, az Időfolyós szellemvilágát a földönkívülieknek, ők zárták Idő-folyóba Indiát és Egyiptomot.

Egyiptom egyetlen jele a Pszichografológiájának a Bertalan utcának, egyetlen lakosa a kamionosokkal együtt, mint fontos munkát végzőkkel, vas világapokalipszis néven.

Hermész is ott élt, de ezt csak én tudtam egyedül, hogy mit is jelent a háromszor hatalmas örök törvényével, mit jelent a neve, ami bekerült a bibliájukba, hogy belülről meszelik a sírt, sőt a görög költők beavató antológiájában Latoréknak már alkoholista, tolvaj is lett Hermészből, akár belőlem Fecske Csabánál talán egyik régi versében olvasható, bocsánat, ha nem ő volt, hogy én gazember és hazug voltam, de voltam mindenféle erkölcstelen, nem csoda, hogy így vártak. Mindenféle Vénuszt kitaláltak többezer év alatt, hatalmas termetűek is voltak köztük a termékenységi népeinél a régi Hunnia börtönnek, melyek szobor alakjában maradtak meg. Valóság volt a meztelen szobortest kiállítása Atlantiszban, mivel szerelmes lett az Isten művébe, nem tudott mit kezdeni a szerelmével, képes volt mindezt végrehajtani rajtam többezer éven keresztül.

Michael Jackson 1986-ban került hozzám régi néger külsejével Afrikának lemezen, együtt Omega Babilonjával, ami már készült kivégzéseivel Müllernek Kecskések szerepében, ekkor közölte velem Illés doktora a Bertalan utcának Újhelyben, hogy drága magának nem szabad tanulnia, mert nem bírja az idegrendszere idegösszeroppanásnak nevezett kollektív legyőzésem után Csernobilkor Kecskés Emil mondatával.
Ekkor érkezett meg a cigányzenekar nagylemeze 130 éves ismétlésben, együtt Révész Sándor Vigyázz a madárra nagylemezével John Lennon János neve miatti áldozómnak a Rákóczi térről Földanyaként, feketemágusként állott fel együtt az összes zenészével Miskolcnak, amiére utalt Som, hogy Révészék tették tönkre az erdő tagját a medve kommunizmusból, de kitámadta a Rákóczi tér elmondva mindennek, mert Révész Sándorja a Révész utcai világ-apokalipszisnek állandó árnyéka a feketemágusi magyarok mészárosainak, Rákóczi téri cigányságával támad. Ekkor a média haladt végig a Bertalan utcai világapokalipszisükön, Somot a cigányaikkal beöltöztették feltételezés szerint állandó gyalázatban Mohamednek, miközben engem gyaláztak Mohamed népe helyett ismétlésben.
Medvének üzengettek ismét, hogy már roncs a medve, nem bírja a mészárlását a lírai karámnak, a cigánytelepének a Rákóczi térnek, meg amit velem művelnek csernobili ismétlésben már.

Babilon Omegás lemezhez megvoltak a szereplők, jelenlegi lovagjaiként a rendeknek a Rákóczi térről, már Esztergomi Szentgyörgy névből szaporodva a jövőnek értelmiségként, zenészeinek Kodálynak Esztergom központjában is a lírai karámja Ózdnak.
Jöttek vissza időben Müllerék a nemesek emelésével a cigánytelepével a menhelynek, maguknak gyermekvárosi központok nyitásával, örökbe fogadásukkal, mint fenevad energiájából gyilkoló utcanépnek.
Sasfészket rendeztek be ekkor Fábián néven a hegyen, ahová az Úttörők útján lehetett felmenni, azon az Úttörő úton, ahol a vörös úttörői jártak Piros Piri földönkívüli hálózatának, mint úttörő mozgalom vezérei az úttörők tíz tökéletes pontjával. Gyerekkoromban néztem mindig a hegyen,miért nevezték el Úttörők útjának, elképzeltem, ahogyan törik az utat valakik.
Rengeteg Sas indult el pályáján a többi állatnévvel együtt a Pszichografológiából sorsuk, szerepük végrehajtásával rajtam. Ruttkay lemezét kaptam meg, meg ET egyetlen lengyel földönkívüli nép dalát, megjöttek később a szörnyikék is fekete kalapjában Szilágyi Jánosnak cigivel a gyermekvároshoz. Egyiknek itt a feketemágusok kitörték a karját, mert a moncsicsinket megsebesítették.
Michael Jackson a Vörös Oroszlánja alapján került kiválasztásra Szepes Máriának 1958-ban, mivel rajtam kívül értelmiséggé vált valamennyi apokaliptikus tag. A többiek nem, őket felpuffasztotta pár éve a média ismétlésekor a könyvnek. Ezért fehéredett Michael folyamatosan, hogy megfeleljen az európai születési három horoszkóp szerinti asztrológiának, idehozták áldozatként. Érdekes módon Afrika történelmeként állította be a Fáraós idejét Ízisznek.
A vízi táncsora az egykori ördögöknek, mint zeneszerzők, akiknek a versét megírtam Medúzával, mint farmermárka néven szereplővel Lee néven talán ismételték a történelmét a múlt század elejétől Amerikában is megírták Michael segítségével a világ történelmét Afrikát, a földönkívülieket is érintve.
Semmi nem lett belőle, senki nem vette észre, mert el voltak foglalva a közös áldozásommal, a Malek elmebetegeit meg nem érdekelte, fontos, hogy a szerepüket itt lezárt határokon belül végrehajtották. Megcsúfolták, hiába védtem meg, csak folytatták a hadjáratot ellene, hogy kikezdett kisfiúkkal. Érdemes a számait és verseit végig nézni és olvasni.

Sólyom nevével ismételték a szomszéd egyiptomi apokalipszisét, amihez a BI honfoglaló magyarok hét vezér elmélettel berendezett egyiptomi történelmét írták meg valamiért, hogy szállj, szállj, sólyom szárnyán három hegyen túl, tehát onnan jött egykor a hét vezér, ami nem egyezik Tasék nevével.

Szepes Mária a Bertalan utcai Pszichografológiájához a miskolci Rákóczi tér véráldozóinak Íziszt orvosok leplezőjének, Szfinx figurával is kidolgozta három piramissal, aminek rézmetszete itt van az ágyam felett. Tehát valakinek az utcából orvosokat kellett lepleznie, amit Urbán Tibor nekem rajzolt le a Szívdobbanások könyvanyagoz 1992-ben, az egyik versem alapján, ahol szemüvegben a sakk-kártyájuk vörös asszonyaként rajzolt meg engem. Később kértem tőlel ezt a rajzot, azt mondta, Cseh Károly elkérte tőle, kellett volna nekem bizonyítéknak a rendőrségnek, mert feljelentést akartam tenni ismét, hogy itt engem tönkre tettek. Szintén Szepes Mária dolgozta ki a Rákóczi tér Pszichografológiájához Íziszt kis és nagy Íziszként, kéj és titok néven, szentélyként. Ennek volt köszönhető a sátánisták általi méhem összetaposása a Heti hetes értelmiség legyőzői helyett. Évike néven szólítottak áldozásom alatt műsoruk közben a fórumosai a Borsod Onlinenek, mikor kezdtem sejteni, hogy a Heti hetes véráldozói a miskolci Herman Ottó Múzeumban nem véletlenül kerültek bemutatásra 1992-ben, ahová engem is meghívtak az áldozóim.

A két utcai világ-apokalipszis összes elméletét és csapását össze kell írni, mindegyik rajtam hajtotta végre megállás nélkül a régi történelmeket, saját tetteikkel, sorsukkal, betegségeikkel.

Ilyen csúfságot még a világ nem látott, amit Magyarország néven művelt Románia a magyarok ellen, vasvárosával, miskolci vasnép néven. Torünnep rendezésével árja temetésként kakasfrizurásokkal.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kex együttes 1971. Babos Gyula
  2018-04-16 13:52:47, hétfő
 
  Babos Gyula állandó világapokalipszist végrehajtó babos kendőse volt a miskolci Rákóczi térnek többszáz éve, állandó számukkal, a zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka, magyar a leányka, országa megremeg folytatás egy részével fertelmet hajtott végre a magyar kislányok ellen valamennyi zenészével az egész világnak. Sátánjával áldozott meg engem, 1967. óta hosszabbít fertelmével és iszonyatával, melyet leírni sem lehet az összes többi lírai karámjával a világ minden művészének, ózdi feketemágusokként és vas Rákóczi térként.

Babos Gyulát Vénusz áldozásért magyarország néven tüntette ki tiszti érdemrenddel, Liszt Ferenc díjjal, meg más elismerésekkel, zeneművészeti tanárrá téve a világhentes és kislánygyalázót. Nem tudok csak arra gondolni, hogy sátánisták várták halála után az árnyéktestét és örökre megszüntették. Én voltam az utolsó, akit megáldozhattak.

Remélem, ugyanerre a sorsra jutnak azok a médiák, amik éltetik a miskolci Rákóczi teret és tudósítanak minden fogyásukról, műsorukról végtelen tehetségkutatóival a Földanya áldozóinak a miskolci Rákóczi térről minden cigányával Indiának.

A most meghalt két ikerpárral is megjelölt szlovák rendező Bodort jelentette, ami már nem titok, hatalmas becsbe került a mészárosa a Pszichografológiának születésem óta.

Mivel értelmiség legyőzés történik Andy Vajnával most magát képviselő Benkő Dániel pinázóval elölről kezdett Benkő Lajos sorsának végrehajtásával jőve vissza időben minden csapásával a vasaknak együtt a Hunnia börtön bibliai névtárával és szereplő gárdájával, amivel kezdtek Simon, Jakab és Lázár nevekkel tetteik, sorsuk, szerepük végrehajtásával, ami fertelem és iszonyat, amiket meg is rengezgettek filmekben bibliai történelemként. Csak azt nem értem, hogy Armageddonhoz miért nem engem állítottak be, mikor én voltam egyedül a főszereplője a római egyház 144-ezerszer 144 ezer kiválasztottjának Krisztus népeként, aki harcol a sátán és az ózdi 666 feketemágusaival és hamis prófétájával? Bár a film szerint is egy hős volt, mint a valóságban, az összes többi bibliai filmükben szintén. Pedig a férfiak dolga lenne a hősiesség, meg a lovagiasság. Micsoda fekete mágikus keresztes rendek ezek, amik az I. emeletre engedtek engem menni az űrhajójukba dossziékat rendezni, miközben a szörnyeteg istenük a Sátánnal egyidőben I. emelet együttesük beállításakor legyőzött engem. Megharcolta a futását a narancs kormány Földanya egyetlen nagy közös áldozásukban az apokalipszis csapásainak sorsaként és tetteiként, deformációjuk, kurvaságuk, betegségük miatti gyalázattal Pál utcai fúkkal elölről kezdve a születésemet.

Már nem csodálkozom azon, hogy Korlátot Miskolc berendezte a sátoralljaújhelyi kaszárnya és Hecske közé tett korlát alapján, melyen bukfencentünk lefelé, gondolom, ki volt mindenünk, valamennyien látták, minden pusztítónak be lettem mutatva mezítelenül, mert ott voltak nálunk születésemkor. A korlát láncain pedig ott ült a másik világ halottja az első villamos ébredő játszótér kezdetén, a távcsöves csillagász. Ez fontos, hogy a másik világ halottjai lássák az újabb áldozatot, akit bemutatnak, mint bárányát a római egyháznak, Derláné Éva állandó bárányuk helyett. Már az sem meglepő, hogy a korláti ózdi 666 hamis próféta cigánytelepének, mint Isten gyermekeinek szintén van 144 ezerszer 144 ezer Isten gyermeke harcosa a világ végére, meg a győri avatárnak is, amelyik így toborozta a kiválasztottakat, ezek mind megmaradtak a világ végéje után a vörös holdnak 1995. óta, az összes halálnépével Romániának, mint állandó haláljaival a biblia végének a sötétkapus dögjeivel a világkönyvtár városának, Magyarország néven. Már nincs hová menniük, az egész világot lemészárolták, elégetésem után akarták tavaly kikiáltani a szép és tiszta, értelmes, tehetséges világ-Magyarországot.

A miskolci és romániai Új Missziósok az egész világon elterjesztették a római egyházas bibliai apokalipszist, itt van a központjuk, afrikai és mindenféle nemi törzsei között az Új-Kígyósy Istennek. 1976-ban jártak Afrikánál éppen kommunista vasnépével Miskolcnak.

Már azon meg sem lepődöm, hogy nekem kell agitálva téríteni mindenkit a valósághoz, hogy a rendszerváltásnak nevezett miskolci kormányra állás 1989-ben német vasfüggöny emeléssel a trianoni zsidók között nem a kommunista koraik végét jelentette, hanem az utcában ide értek a kommunista nevek és könyvek végére, éppen átmeneti időszak volt,míg Kiliánba juttattak engem Varga József nevével, Bródy sárga lantos sorozatának bejefezéséül, egyben a rock-nagymamával képviselt Tina Turner egyetlen túlélővel zárult a zenei koncertje a világnak.

1995 a kommunista korok vége, Nagy Anna nevével, ezt jegyezzék meg, mint halott lett létbeléptetve azzal a céllal, hogy majd rá szállítják le az ég seregét a bibliai apokalipszis végén.
Utána a lányom tartott el helyette, pedig utóddal szaporodott, gondoskodtak a holtjuk jövöjéről is.
1995-ben értek János levelezéseivel a jungista elmélethez, majd jöttek vissza a szabadköműves Pál freudista elméletével, utána rózsakeresztesekével, az egész Vörös Oroszlánjával ismét már harmadszor Szepes Máriának a mezőkövesdi Őrült Johannája szerepében egykori Romániának, hatalmas farizeus seregével a halálnépének Eperjess sztárjával a Földanya áldozóknak, ortodoxok, barakkos legyek fesztiváljai közben ünnepelték Magyarország halálát 1995-ös kezdettel.

Összemarakodtak a református elmebetegek az iskolákon, a rengeteg pénzből, amit a Rákóczi téri kommunista vasnép kormányától kaptak, mikor a perverz vallásai Ózdnak földet értek, illetve eljött az idejük a Rózsákkal megjelölt feszületeseknek ellenség nélkül, közös ellensége az összes reformátusának a Sátánnak az ember, a csillagok az Istenek.

A székesfehérvári központtal szőrös reformátussal Betti torzításával kezdtek 1983-ban szőrös hangú Szulák Andrea ózdi halállal Mohamed népe gyalázójával Mohamed népe gyilkosainak kitermelésével költőknek, értelmiségnek az egész országban. Háromszor hajtották rajtam végre a szőrös reformátusok mészárlását, gyalázatával Zsóka Kacsa népének Romániából, ünnepi tortájával az RTL Klubnak.

A Fa hangúak kivizsgálását másokra bízom, Karda Beáta világapokalipszis Hunnia börtönének tagja képviseli őket, mint rozsdafazék hangúakat Godzsák Ildikó a Rákóczi tér sátán népével együtt szocializmusukkal állandó ismétlésben körben járva, most Káli Sándor által ismételve.
Minden hang tulajdonosa, mint a remegő hangja a kislánygyalázó Zoránnak valamilyen gyilkosságot jelent, akár a külsejük. Nem lehet rájuk nézni, olyan fertelmesek.

Nem ismerem Hamvas növényeit az egykori földrészeknek, amiket összeírt. Oláh Miska vette meg ötszáz forintért a hatalmas filodendronomat fahordójával együtt potya áron, az ár fontos lehet, mivel az oláh nép a Rákóczi tér tagjaként állandó világapokalipszis végrehajtója, akár a matyók, a svábok, valamennyi kisebbségi nemzetiséggel. A svájci virág az ország szimbólumaként áldozásával Vénusznak a németek általi villám kitevésének helyszínével odavitt nevemmek Keresztesi pusztító külsővel boroszlán volt. Boroszlán ringott az ágon, iode-oda csendben, éltem magam is felejtőn, mert Pisti felejtett engem. Nem tudtam, mi csüng hajamban, kökény, vagy sárga cipője a sárga lovasoknak a bibliából, éltem magam is felejtőn, nem figyelve másra. Aztán azt üzenték a nevemben, mint a slágerekkel is, hogy tudod nem is álmodok már, mióta feledtél, ring az erdőn a boroszlán, halk, hintázó emlék. Minden erdő, falevél, növény emlékképe a többezer évnek, amióta készültek Vénusz fogadásomra négyszeres világrész elsüllyesztéssel, üzenve Pisti-Illésnek, annak, aki tönkretett engem szerelmes dalokkal és versekkel. Kis fehér kutyám jön velem, s minden ajtón átmegyünk, keresünk engemet könnyezve, fázva, s nem lelünk. Körök a tavon, sűrű hullásából gyűrűk futnak ki, s már nem tudom, kis fehér kutyámmal hol járok. Te nagy vagy, a világ széles. Hová futnak az utak? Ömlik, szakad egyvégtében, s kutyám olykor felugat. Nem talállak téged, s magam, mindezt Te tetted velem. Kutyám búsan néz, s arcomat csöpp orrára présemem. Ez a Noé özönvize elmélete egyetlen az apokalipszisből, ez a verse a kis fehér kutyás eredetének, ami végett Noé özönvíze létrejött Örményországban annak idején. Ugyanis a kis fehér kutyás eredetileg egy régi világ kis Tarotjának nevezett világ bolondja kíséretét jelentette, egy olyan világét, ahol hiába keresték az Istent, hiába jártak ki minden szerepet, nem találták meg a Sefirot fája nagy Tarot szerepei után sem, pedig befeküdtek a halál őse 13-as kártyájába Derláné Évának, aki megmaradt egyedül abból a világból állandó bárányáként a náciknak. Tehát volt Noé özönvize előtt is élővilág Ázsiában, éppen a kis Tarot volt berendezve, nekem üzentek végig többezer éven keresztül, reménykedtek valamennyien segítségben.

A csillagrend tagjai kihalt helyeken landoltak többezer éven keresztül, mert a feketemágusaival Magyarországnak nem tudtak leszámolni. Ehhez Attiláék kellettek, ezért ő az én megváltóm. Elméletben ezt az Oroszország előtti birodalmat a Hunnia börtön rendezte be. Kína Lenint kutyaevéssel miért ünnepli lélekzabálással, vagy a Jehovát? Kutyákhoz tették Lenint, mint igazság bajnokát, így születtem meg én is Föld-kutya évében leninista tulajdonsággal, Oroszlán-Halak horoszkóppal, ami semmiben nem nyilvánult meg, a legtöbb tehetséggel minden ujjam alatt dombocskával, amiért több merénylet is érte a kezemet, szétszaggatták, átszúrták késsel. Érdekes módon régen soha nem vérzett semmim, egyedül akkor véreztem, amikor a cigányok a francia Napoleonos kártyához érve megtermékenyítettek 1971-es kezdetével a hétszeres Rákóczi téri hosszabbításnak, hasonló díjazottjaival a Földanya áldozóknak, hiszen ezek Mohamed népét is megtámadták, engem egykor az égben, ezeknek dicsőség a gyalázat és a gyilkosság, abból szépülnek, mint Tóth Verájuk, Szulák Andreájuk, Ábel Anita állandó Rákóczi téri vérfürdőse a Pszichografológiának, mindegyik vérből támadójával a tisztátalan lelkeknek.

Amerika teremtője megtámadott engem három patológiával szaporodó Malek Andrea rendetlen Halak szülöttjével a Bertalan utcának, jógázás közben, megtámadva az öcsémet, cipelve, mint egy állatot az egykori afrikai Istent Müller Péterrel együtt a Rákóczi téri cigányteleppel, kommunista elmeosztályával Borsodivánkának, mert Bazsányi Mihály és felesége, Halak szülött Zsuzsa lánya pulyaszeplősítő emberré vált magyar tagjaként a művészvilágnak perverz volt, mint valamennyi eddigi apokalipszis végrehajtói, állandó kislánygyalázókként Olexáné Rózsa néven berendezve jelenleg az ózdi központjukban demenzükkel a jólétük tele arannyal és hatalmas nyugdíjjal a Pszichografológiájukból 1983. óta. Mi tehettünk arról, hogy Bazsányiék minden római egyházas történelmet eddig végrehajtottak. Mindegyik Rózsa áldozásommal ment nyugdíjba, főszerepe rajtam történő végrehajtásával.

Az Isten könyveként megírt világapokalipszis Éii könyve filmük alapján egyik földrész elpusztítása után egy-két túlélővel, meg az állandó börtön gyilkosokkal vetekedve a kincsen ismét berendezésre kerül valahol. Én ilyen filmajánlókat írtam, megdöbbenve az Oscar díjas elmeosztály filmjein, nem tudva, hogy a zsidók adják a díjakat az elmebeteg rendezőiknek és színészeinek a Rákóczi térnek. Kádárnak is fontos volt a film, megnézett mindent, kÍváncsi lennék arra, tudta-e, hogy a magyar filmek mind Hunnia elme néven kerültek berendezése a skizopren könyv és filmszereplőkhöz?

Én voltam a szőke Marianna helyetti főszereplője például a Sandokán filmnek, mert szőke volt a haja és Marianna volt a neve, de ezt bemutatta a média, hogy a főszereplő nem tudta mire vélni a helyzetet, hogy engem kellett megkeresni Miskolcon, hogy mi történik itt.

Minden nyomozót miattam indított el a magyar média azzal, hogy nyomozzanak az ügyemben. Ilyen lett volna a ballonkabátos Colombo, aki miatt ki akarták szúrni a bal szememet kiskoromban, ilyen volt valamennyi nyomozó sorozatuk, Cheplin Lin csepp dalával együtt, amit egy régi történelemként hajtottak végre, mandolinos Istennek üzenve, hogy dallam keresd meg, hogy ki ő száz határon át, vezess engem hozzá el, olyan biztos az az erő, ami hitet át, hogy valakinek jönni kell.

Három világapokalipszis egymás mellett. Miskolc városa Rákóczi tér világkönyvtára mellett a lyukas szívű Szabó reformátusainak gönczi bibliás világkönyvtára, mellette a médiáé, melynek része volt Tomi herceg, az övéké lett volna a filmsorozatok gyártása, amiből az lett, hogy a betegségeimet, csapásaimat rendezik meg 1983. óta a ruhapecsételés folytatással.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Földanya-Vénusz egyszerű személyisége
  2018-04-16 11:19:13, hétfő
 
  Engem a szívem irányított mindig, mindenben. Csak az arcomban és a hangomban gyönyörködtem gyerekkoromban, meg a Muzsika hangja-féle zenés filmekben. A szép dalokat egyből szöveggel együtt megjegyeztem, az olasz slágereket is. Olyan minden részem, mint a hangfelvevő, minden pólusomon zene áradt szét és zenét vettem fel, amit hallottam, így az operetteket, népdalokat is szép áriákkal együtt. Szerettem szerepelni, olyankor nem láttam a közönséget, csak magamra figyeltem, hogy ne rontsak el semmit az élményből.

Szerettem a szép ruhákat, különösen a fehér és a halvány színek voltak a kedvenceim, a mintásaktól írtóztam és az élénk színektől, mint a vörös, fekete, sárga, zöld, a kéket pedig mindig munkásszínnek hittem.

Mivel csak a szépséget vettem észre, azokat a lányokat vettem csak észre, akik hasonlóak voltak hozzám. A fiúkat egyáltalán nem, de az iskolában magammal egyenrangúnak könyveltem el őket, egyszerűen embernek, mint amilyennek magamat gondoltam.

Mivel születésem óta senki sem szerethetett, naponkénti megszégyenítés, üvöltés volt a rettegő félelmem a láthatatlan világ feketemágusai, űrpusztító mellett, szükségem volt arra, hogy egyedül legyek, amit elneveztem melankóliának. Nem voltam soha szomorú, mert a szívem nem ismeri csak a szeretetet és a derüt. Nem értettem a nem szeretést, a sértegetéseket, ezért kellett elvonulnom, magamba zárkóztam és ringattam a szívemet vigasztalás képpen az énekemmel. Mindig magamat vigasztaltam meg, szerintem ezek az időszakok voltak azok, melyekből energiát merítettem a folytatásához az érthetetlen életemnek.

Nem ismertem a lehetetlent, amin soha nem gondolkoztam el, csak egyszerűen soha nem adtam fel, azzal az ösztönös cselekvéssel, hogy mindent meg lehet oldani. Nem hittem el a rengeteg figyelmeztetés ellenére, hogy engem tönkre lehet tenni akaratom ellenére.

A szerelem egyetlen kék szemhez kötődött, Illés-Pistihez, akinek a kék szemét nem fedeztem fel senkiben sem. Mindenkiben van valami szép, a szeme, a hangja, vagy a viselkedése, amibe szerelmes lehet lenni. Én így lettem volna, ha senki sem bánt mindig másba szerelmes, mert egyben a Földön nincsen meg a tökéletes Vénuszi eszmény. Akiben nincsen hiba, az csak olyanra nézhet fel, aki nála is különb. Egyetlen tiszta hanggal készültek a fogadásomra, dr. Melion jungista aranysas Mária elméletesével, akinek a hangja nevem kiejtésekor a szívemet megérintette.

Nekem egy személyben kell a tiszta hang, a tiszta törvényt jelentő tekintet, mely a szívemet látja, mikor rám néz, a szépséggel együtt, meg minden nemes tulajdonsággal.

Ha senki sem ártott volna nekem sok támadás ért volna a szerelmes természetem miatt, mivel én voltam a szerelem és szeretet Istennője, később a Földanya emberszobor formájában, a világ természetének kezelője.

Elég volt régebben egyetlen nem odaillő hang, egyetlen engem megállító pillantás, egy jellemtelenség, a legkisebb is, már abban a pillanatban a szívem nem engedte azzal a lénnyel történő további eszmecserét, megszüntettem vele a kapcsolatot.
Ezért lett volna veszélyes anélkül énekelni, hogy ismertem volna azt a világot, melyet felkészítettek fogadásomra azzal, hogy nincsenek férfiak, minden háború, az emberek, becsületes férfiak és tökéletetes kislányok megölése ezért volt többezer éve, azóta készültek arra, hogy már én maradok egyedül hetesként az égből.

Tehát a szerelem valóban nagybetűvel íródik, mert minden apró hiba elmulasztja az érzést, kialszik a szívem. Örök-szerelemről ábrándoztam, olyan Istenről, aki megérinti a szívemet, vizsgálja nézésével, aki soha nem okoz csalódást.

A velem egykor élt lányok ugyanilyenek voltak, tökéletesek, törvények, szív-törvénnyel rendelkeztek, ezért a szív-törvényt nem lehet megölni, ez örökké megmarad.

Nagyon nehéz volt a saját érzéseimet követni, különösen azt a rengeteg melankóliát, amit átéltem, hogy erőt merítsek a szeretetlenség és tiszteletlenség felett.

Mindent pillanatok alatt megtanultam, megértésre törekedve, amit nem értettem, az nem érdekelt többé. Gyakorlati tehetségem semmihez nem volt, de egész életemben nem volt pénzem, minden kézimunkát, asztalterítőt, párnát, vázát, hamutartót, dísztárgyakat magam készítettem úgy, ahogyan sikerült, mert fejben mindent meg tudok tervezni. Így voltam a furulyával és gitárral is. Egész nap megállás nélkül gyakoroltam, míg minden dalt lefurulyáztam, miközben Buksi, a sárga Jehova kutya énekelt velem. A gitárt egy év alatt tanultam meg úgy, hogy színpadra lehetett tenni, Udvarom, udvarom kezdetű német dallal, kísértem magam gitárral. Itt jött a nagy vasfüggönye a narancsoknak.
Ez volt az utolsó fellépésem.

Nem érdekelt soha mások véleménye, nem értek el hozzám, ilyen volt apa és az egész Kohut család. Ha Mikulás napi rendezvény volt, én jelentkeztem egyedül folyamatosan azért, hogy énekelhessek a színpadon. Nem tudtam, hogy ez üzlet, Mikulás csomag egyszer jár. Szerénységem nem ismert határokat, nem tudtam azt sem, hogy szép vagyok, szívem gyönyörködött saját arcomban és hangomban, a szívemnek szüksége volt a harmóniára.

1967-es Nyomorultak kezdetével a fényevésünknek, minden emberi elvételével többé nem énekeltem, nem vigasztaltam magam, így egyre gyengébbé vált a szervezetem, hangom elhalkult, csengését többé nem hallottam, mert a szívem erőtlenné vált.

Minél egyszerűbb valaki, annál tökéletesebb, mert a tökéletességben benne van a gyönyörűsége a harmóniának, ami nem ismeri a rosszat és a torzat.

1967. óta apától való megfosztásommal, fertelmével a miskolci Rákóczi térnek áldozással tovább minden narancs vasapokalipszis végrehajtó sorsaként tetteivel együtt, férjhez adásommal, cselédségemmel, amivel szolgáltam a karcsai analfabétákat, állandó dolgos munkával, melyhez erőt később a két nekem adott saját Istenemről és csillagomról való gondoskodásom jelentett pár évig közös nyelvi és zenei játékokkal. Itt megállt minden Csernobilkor, azóta báb vagyok, bábként vonszolva magam végeztem a munkáimat és a házimunkát nyomorban végig.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 1902
  • e Hónap: 4261
  • e Év: 56527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.