Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Miskolci filmek szomszédai gazdagréten
  2018-04-24 07:59:53, kedd
 
  A Szabó családjához hasonlóan a világ-könyvtár tulajdonosnak az összes Szabójával a Pszichografológiai világapokalipszis állandó végrehajtóinak debülált a Bertalan utca valamikor a hatvanas években.

Az összes filmjük beállításakor az ide tartozó színészeikkel, mint Lacinovitscsal, valaminek a kezdetét jelentette, mint a lopott dallama az atlantiszi feketekereszten hét rózás kék ruhás hölgy elmélete mágia mészárlásának. Rutkay Éva áldozott, együtt Garas Dezsővel, Piros Ildikóval, Szerencsi Éva egyetlen elesettjével a Bertalan utcának, valamennyi szerepjővel az Abigélnek együtt az Egri csillagokkal, melyet élőben is végrehajtottak állandó Törökvész utcai képviseletében a török legyeknek, mint saját népnek.

A többi film beállításuk is világapokalipszis része volt, mint a zsidó filmjeik az undormányoknak, akár Eperjess kitermelése az összes farizeus halálnépével Romáiának Földanya áldozásból.

A Szomszédokat mindenki szerette, bár Gábor Gábor beállításban bemutatta a rendező Horváth Ádámja a Bertalan utcának, együtt Miskolczy Miklóssal és Polgár Andrással, amik Pszichografológiai véráldozók, hogy a Gáborok mind áldozásommal kiválasztottak Koncz Gábor kezdetével Gábor Áron rézágyúja néven.

Miskolczi 130 éves bevonulásuk ismétlése járványtemetői névtárával az újhelyi halottaknak világapokalipszis sorozatainak berendezése mellett, sztárnak téve az utcanépet hatalmas gazdagsággal, mint saját Sátán népének felvonulását vallásosként Krisztus feszületeimmel Rózsa nevekkel berendezve minden apokaliptikus csapás főszereplőjét Rózsavölgyi néven állandó Varga- Varsányi vasfüggönyös Őrház patikájával történő állandó bibliai apokalipszissel. Ide vannak beavatva rima Jeruzsálemhez, mint Magyarországhoz és Romániához, az egész világyetem földönkívüliekkel együtt, így tudtak megáldozni helyettük. A legyeket szidják zsidóként a saját Mu betűjeles migránsaik, barakkosokként, amikor itt vannak a zsidó tisztátalan lelkek.

1987-es Soós névhez érve indultak, amikor az oroszok jéggel válaszolnak, mint nemi fertőzésénél az állandó világapokalipszisükhez Ildikó és Erika nevekhez érve, már a szomszédok minden tagja miskolci véráldozóként állott fel állandó világapokalipszist végrehajtó szereplőivel, köztük Ábel Anita Halak szülött véráldozójával egykori Romániának, jelenleg is a Bertalan utcai Farkasokkal kezdődő névtárat táncikáltatja, mint utódokat hosszabbításként. Sziklay művésznővel kezdődött születésemkor a sziklai nép felvonulása Újhelyben, amik barlangokban szoktak megszűnni, itt tisztították őket gyalázásom és kínzásom közben kutyás áldozókkal. Kuilka JÁnos politikai kiválasztott lett Katika néven az összes Jánosával a világnak, köztük Johannesekkel, Johnnokkal, Fehér Anna az összes Annával állandó világapokalipszis főszereplője a Hunnia börtönével Székesfehérvár jelentéssel, ismétlésekor folyamatosan feszületének utóddal szaporodott.

Az egész Pszichografológiai névtárú Szomszédok minden tagja egy-egy világapokalipszist indított el, mint Ábel Anita apja után bibliai apokalipszist. Bárczy Katója a radványi egykori történelemnek Katalin néven kiválasztott tisztátalan lelke a Rákóczi térnek, Hámorú Ildikó hosszabbítójával a miskolci kurváknak, ami itt felvonult, hogy engem születésem óta áldoz előre kitervelten Pandorás fertelme hosszabbításával.

Elnézést a kurvázáésrt, még mindig nem tudom, mit jelent, de ezzel fogadtak születésemkor, hogy én vagyok a kurva, azóta ismétlésben is 83 éves folytatásban sztárjai a világnak minden nemi kivégzőjével Miskolcnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2186
  • e Hét: 4508
  • e Hónap: 10749
  • e Év: 63015
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.