Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Hét halálfátyol tisztátalan lelkei Müllerék által
  2018-04-26 16:29:22, csütörtök
 
  A születés és hosszabbítása a világapokalipszisnek Magyarország és Románia és a halálvilág országai által befejezetlen hosszabbítás, mivel a halál utódokat hoz létre, akár a cigányság és KÍna, folyamatosan szaporodik, eltartatlanul apokaliptikus csapásokkal, a halál hét fátyla népeként Müller Péteréknek, árnyékokkal, tisztátalan lelkekkel, egykori csillagokkal, akiket fogságban tartanak, Istenekkel, akiket legyőztek, megszámlálhatatlan ufójával egykori Romániának, valamennyien megszületnek akkor,amikor rájuk esik egy-egy szerep könyveik ismétlésekor.

Ennek kiválogatása tettek szerint és a halál hét fátylának megszünetése Müllerékkel együtt a Föld hatáskörébe tartozik, a halál megszüntetésével együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bokros Lajos Miskolc-Kilián világapokalipszis végrehajtó
  2018-04-26 16:12:02, csütörtök
 
  Bokros Lajos nevére egyszer eszméltem a huszonvalahány éve alatt a kínzásomnak, haldoklásomnak, eszembe jutott az egyik álma a két utcai világapokalipszisnek, mely szerint levetkőztettek engem, ruháimat szétdobálták a kiliáni bokrokra, ahol fajtalankodtak állandóan. Bemutattak mindenkinek mezítelenül apokalipszis állandó részeként, mint születésemkor csecsemőként. Nem tudtam védekezni.

Innen vette a nevét állandó perverziós végrehajtójaként a Révész utcai névtárnak, odatették, mivel ott kezdődött Ezékiel pusztítójának történő bemutatásom mini, fehér vászonruhájában az egyik megtisztult bibliai tagnak, ahogyan a kurvák bemutatják magukat a pusztítóknak Weöres Sándor óta. Csodálkoztam egy pillanatig gondolkozásra képtelenül, amiért én rehabilitációsa voltam a Nyugdíjfolyósítónak bárányaként a székesfehérvári központnak, hogyan lehet Bokros névvel politizálni, nem tudtam, a Pszichografológiai összetett két utcai világapokalipszist ismétlik véráldozással megállás nélkül, születésem óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teremtés kezdete utolsó német-magyar emberi családdal
  2018-04-26 16:04:59, csütörtök
 
  Németország megalkotta anyámat, meggyalázva apját a kommunista Törőcsik Mari erdejének egyik utcanépével, így hosszabbítanak 82 éve Benkő Lajos finn-ugor utolsó magyar sorsának ismétlői a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiával, amik egyszerre támadták az olaszliszkai központot egész Borsoddal.

Így kezdődörtt a születésem, akire vártak többezer éve utolsó ég hetes csillagaként összes feszületesem berendezésével Hunnia börtönükkel, Lázár kezdetével, amik együtt vártak az újhelyi Révész utcai világapokalipszis kíséretével.

Berendezték hozzánk az emberek lakta világ ételeit, süteményeit, állattartását, kirándulását, Jehova fociját, az emberi gyerekek játékait, mint a porcelánfejű babát, mely egy napig tartott, horror lett belőle utcanépének Miskolcnak. A nagyméretű babaszobabútort, az unokanővérem még nagyobb kék bútorát áhítattal csodáltam. Rolós babakocsit, kis vasalót, meg amit össze tudtak szedni az egykori időből, amikor mindenhol emberek éltek.

Jehova kutyájukat 1956-ban születtették meg már azzal a szándékkal, hogy a világapokalipszist rajtunk fogják végrehajtani. Nagyapához a Csoki pokol kutyáját rendezték be. Így kezdték el Károlyi bátyámmal és az 1956-os jeruzsálemi apokaliptikus tagok megszületésével a végtelen véráldozásukat, neveik alapján. Onnantól már végig szereplők születtek meg, 1967-es a legnagyobb, jövő népének, a Sokféle nevek magyarázata könyv alapján.

A focizó Jehova Ferencvárosának Ferenc nevei Vénusz áldozók valamennyien. Feltételezés szerint a II-es elmeosztálya Miskolcnak világapokalipszis végrehajtóiként és irányítóiként az összes csapással együtt kiválasztotta gyalázatom és csonkításom végett főszereplőit, a Jánosok Görbe János kezdetével, Gáborok Koncz Gábor kezdetével, Rózsák Tolnay Klári kezdetével, Mariannák Moór Marianna kezdetével, Annák Labancz Anna kezdetével, mint világapokalipszist állandóan végrehajtók, Ildikó Hámori Ildikó kezdetével és Erikák Zoltán Erika kezdetével, mint karmikus kurvák, amikkel születésemkor kezdtek Ágnesekkel együtt, mint főszereplőkkel kurvának nevezve engem a szülészeten. Később Jobba Gabi neve alapján hozzájuk tették a Gabriellákat, mint nemi kivégzőiket, Verákkal Venczel Vera kezdetével együtt. Összes Halak atlantiszi halak számomra ismeretlen ég Halak csillagát feltetővel függ össze, szentjeivel a feketekereszten hét rózsás kék ruhás hölgy áldozó atlantiszi mágusokkal, amik Gina Lolobrigida születéséig mentek vissza időben Molnár Rózsa névtárával a Bertalan utcáról, Szendreis István király 130 éves bejöveteléig, itt járhattak a II-es világháború előtt is. Az összes Halak és református kiválasztottja a halottaknak és börtön gyilkosok születésem óta azzal a Szepesi mondattal, hogy őket szerető családba kell elhelyezni, mint fekete tudomány képviselőt, a Róka Baksay Béla néven futó állandó szocialista kora végrehajtása során szeretetlenségben való életét rajtam hajtották végre főszereplőként az elmeosztályával, Pszichografológiájából, ezért megöltek mindenkit, aki szeretett és tisztelt, ez normális volt Miskolc vasvárosának. Az Annák lovagok lettek, nyugodtan a máltai jelecskéjével a Bertalan utcának politizálnak, lovagjai a Hunnia börtönnek. A börtön Imréket könyvek állandó végrehajtása mellett szintén a II-es elmeosztály elmebetegei végrehajtásában a média választotta ki, mint Palik név berendezése mellett a Pálokat főszerepük végrehajtásával.

A Katalinok sorsát, mint tisztátalan lelkekét a Rákóczi tér rendezte és hajtotta végre folyamatosan Mátainé Katika szerelemvonatos kezdetével, a végén már mindegyik városrész Katalin lett. Lina Staller nevét felvéve Katalinnak Vénusz áldozással ment Európa kivégzőjeként politikusnak a miskolci olasz Rákóczi térre, de Lindák valamennyien Vénusz áldozók, együtt a Lin cseppekkel. Fertelmüket hajtották végre emberré nemesedve véráldozókként.

. A Sárik, a Rózsái a feszületeknek, Zsókái a halálnépnek sorsukat, szerepüket rajtam végrehajtották a politika részeként. Rózsái az országnak megbecsült művészeti tagokként rokkantnyugdíjakat, özvegyiket élvezve vannak eltartva, mint a világ összes vallásának képviselői. Vénusz áldozó valamennyi a TB és Nyugdíjfolyósító tudtával, hiszen engem hagyott egyedül fényevésen, nyomorban ismétléskor, jutalmazva Miskolc város világkönyvtár tulajdonososat külön nyugdíjemelésekkel. Minden iszonyat végrehajtója közgyógyban, külön ellátásban részesül, akár a Rákóczi téri cigányok, amik gyaláztak éjjel-nappal, születésem óta megálozva engem minden utcanép helyetti mocskukkal, mindegyik fényevésen elvan, mint patológiák, amiket berendeztek világapokalipszisként, hogy nem kár értük.

A Zsuzsa vonat tagjait Vénusz áldozásból a II-es elmeosztály hajtva végre főszerepüket, karmikus életüket végrehajtásában választották ki, mint apa túlélőit, a Gyulákat a Hunnia börtönnel együtt.

Ruháim a Ménesivel berendezett cigánytelep ózdi lírai karámjának jelmezei voltak, amikbe beöltöztettek a zenei számok előtt, mint a magyar kislány jelmezébe Romániának vallási korok ismételt ébredésének kezdetével.

Nem tartozott a régi világhoz a dia, melyen láttuk a régi romániai népviseleteket, melyeket a falvak állandó apokalipszist végrehajtói felvettek Kósa névvel a könyvekből, nem tartozott a régi világhoz Latinovits berendezésével a Jókai filmek sorozata, mert ezek most voltak végrehajtva, nem a régi vaskapujánál Romániának, mint Kárpáthy neve mutatja a már magukat bátran megmutatóknak, velük kezdődött az egykori romániai Arany Babilon birodalma.

Gumifirugák kezdetével indultak az állatok teremtésével egykori emberlakta birodalmak után, állandó kezdetével a medve kommunizmusnak kirándulásokkal már, a medve figurájukat felvásárolták tőlem,mert nem volt pénzem, Jehova aranylabdája volt a kezében. Piroska volt még szőke hajjal, Oszwald Marika berendezésével, kék nadrágos nyúl, pingvin, Oroszország előtti emberek lakta világ egyik állati maradványaként, akinek a történelmét pingvines blúzban ismételték 1990-ben ismételt lemészárlásommal Földünnepével már, mert már készült a vas világ-Magyarország a Hunnia börtönnel, ahogyan itt össze vannak téve Föld óvása mellett világ-testvériségre a hozzájuk tartozó országokkal.
A jégvilág az emberek lakta Kelet népe után maradt jegesmedvével együtt feltételezés szerint.
A zeneszerzői a Bertalan utcai állandó szimfónikusoknak, karmestereknek, mint a Rákóczi téri Kocsisnak, ahogyan sokat kiabáltak neki sztársága alatt Mülleri baráti körével, pingvin zakót viselnek frakként, vagyis hordják magukon a bűnjelet.

Minden jelmez és baba be volt rendezve, mint Ica baba, amelyik Sütz Ila volt, Sári babája Kádár Sára Hajnalka elölről kezdett Rákóczi téri 1972-es 1848-as szocializmusának.

Mohamed játékai külön be voltak rendezve automata mosógéppel együtt, Betti félszemű menyasszonyi babával együtt, Marika járó, beszélő babával, amelyikből cseremisz pusztító lett, Jutka fürösztős babával, Zsanettel, ahogyan egy rendőrjük megtámadta az egyiket, hogy jelet adjon, hogy itt járnak, Tündével, a szőke hajú labor teremtményevel az orosz birodalomnak, rengeteg barbiejével a médiának.

A legelső két teremtmény egyike fehér bőrű, szóke lófarkos mini babaként került berendezésre, másikuk barna bőrű mini babaként, Zuki névvel kezdtél el a csokik teremtését, amik később a római egyház fenyőfájára kerültek.
Zukit börtönbe zárták Wagnerként nemi csapásként a perverzek emelése idejére szigorított fegyházába Sátoraljaújhelynek, amit ünnepeltek, odavitték Magda Marinkó Talmudos Mária Magdalénás főszereplőt, majd a wiskeysét az RTL klubnak, mint 75-ös torünnepét a férjhez adásomnak Illés-Pisti menyasszonyi ruhájában.
Zukemberg lett belőle jövő világtestvériségeként szeretetben élő, megtisztult világa a facebooknak, ahol Uniós központja uralja a fegyelmet a miskolci Rákóczi térnek, megadva egymásnak a tiszteletet, tanulnak verseket írni, viselkedni a tisztátalan lelkek és világapokalipszis végrehajtói, szereplői az egész világegyetemmel karöltve a viatnami háború dominójához érve Szűcs Judit nevével ismétlésben.

Nem tartozott az emberek lakta Föld római egyházas Jézuska ünnepe a korhoz, mivel én voltam Ízisz-Jézus most egyedül az űrpusztító sorsaként, sem a fenyő, amelyik Íriszé volt, mint természetvédőé egyedül,mégis a fenyőre aggatták rá a halottak szimbólumait angyali csókjával együtt Illéséknek, gót csúcsával állandó világapokalipszisben a póknak, mint jelenleg Púder néven futó nudizmus kiöltlőjének Oláh könyvének sorozatából.
Mennyei érzlés emberi formában megjelenni pókként, nem csoda, hogy mutogatja szép formáját a világnak, mindenki lássa, hogy ők milyen szépek.

Ez volt a teremtés kezdete utánam, mivel íncselkedtem magyar nyelvi játékokkal Illés-Pistijével a vörös földönkívüli hálózattlal járó legyőzőmnek, utánam jött a medve íncselkedve, aki jéggel válaszolt Soós névnél.

Tudták, hogy Jutka árja, miatta készítettek kék színben bababútort, mégis tönkre tették, férjhez adva Nagypán népéhez, Hangya berendezésével születtették meg nála a gyereket.

Tudták, hogy én Vénusz vagyok, gesztenye hajjal, zöld szemmel, egy fejként, amiért létrehozták görög isten formában a tompalátásomat Szabó néven egy fejként, fekete dögtesttel, zöld szememmel, itt folytatták a II-es elmeosztályukkal történő vérfürdőt 1995-től.

1995-ben a görög Istenek egykori támadóihoz értek a történelmében a borsodiaknak, de én már ezt a száműzütt Nap daljátékaim fertelemmel való végrehajtása és bibliai olvastatása miatt egykori trianoniaknak tisztításával a jelen világapokaliptikus csapások születésem korának ismétlésével Jakab kezdettel már nem érzékeltem. Tik sem vagytok magyarok bibliai olvastatói a temetőbrigádnak létrehozta a szociális hálózatát a skizopreneknek az egész világon. Ennyi volt a Föld temetői ünnepe az egész világon az RTL Klub II-es elmeosztályának összes szereplőjével, valamennyi médiájukkal Kékes Televíziós születésem óta.

2004-es Uniós csatlakozáskor történő Földanyaként való kivégzésem az utcanép és Müller sátánistái, Tűzkő Judit nemi csapás pszichiáter és elmeosztálya részéről többé nem tudtam magamról, feküdtem gondolkozás nélkül, beszéd képtelenül, széttaposott gerinccel, lábakkal, kézzel, diszkexiásan, s még ekkor is mentek végig a súlyos elmebetegeik sorsán és szerepein.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 159
  • e Hét: 3091
  • e Hónap: 5450
  • e Év: 57716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.