Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Miskolc a narancs politikusaival felszámolása
  2018-04-28 17:07:35, szombat
 
  Miskolc a Rákóczi terével vasnépként ismételve a sátoraljaújhelyi, miskolci, Ikarusz és többi munkahelyen történő gyalázó áldozását, végig menve az áldozók névtárán számolta fel a munkahelyeket az egész országban. A Bosch és a többi a Rozmannal világkönyvtár részeként jött be a multikkal együtt, mint Pszichografológiai Bertalan utcai apokalipszist végrehajtók. Bosh állandó Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni, kozmetikai és divatcégekkel együtt.

Villámgyorsan ismételték a világkönyvtárat minden szereplő kitermelésével politikusnak, celebnek, mint most Nagy Istvánját a Révész utcának miniszterjelöltnek, nincs olyan a miskolci névtárban, amelyik ne gyalázatból és mészárlásból lenne.

Hatvan éve tart a saját sorsuk, előző életük tetteinek, szerepeiknek végrehajtása, ez hatalmas idő, még az előző 1935-ös év hosszabbítói mellett, utolsó emberek kezdetével kezdett teremtés történetével a médiának, mind halottak, akiktől elpöröltek Szörényiék állandó apokalipszisében a romániai halottaknak. Most táncikálnak a miskolci apokaliptikus agg csapások, ide tartozó szervezővel Smidt Páljával a református világapokalipszis Bi Aranyketrec bolondjának. 1983. óta tart a tánc világnapja a temetői torünnepes Magyarországon. Én szobor voltam, falábúnak csúfoltak, nekem természetes volt egészen Zoltán Erikáig, hogy nem riszálom magam. Nekem ez a mozgásuk visszataszító volt mindig.

Ott álltam az ikerházukban a rengeteg befőttes üveggel, nem vette át az Üveggyár, mert már éppen felszámolás alatt volt. Nem kaptam cserepeket, kaspókat a kiállításra, mert éppen felszámolták a Cserépgyárat, s mindennel így jártam. Egy gönczi cserepestől vásároltam fel a készletét a padlásról, amelyik állandóan nyúlkálni akart. A Digép és LKM sátán népe nyugdíjba küldése 1983. óta folyamatosan visszament időben István a királyukkal a pulyaszeplősítő bányászok füttyművészei sztárságával, fogaim csonkításával és nyugdíjba küldése a megsérült véráldozóknak hatalmas tehert jelent, mivel ezek nem is harcoltak, hanem minket áldoztak maguk helyett, így kerültek rokkantságira, hatalmas nyugdíjakkal a kommunista főszereplőkkel együtt tékozolnak, parazolnak, miután végig nyaralgattták az életüket, bejárták a világot, erre bőven volt idejük, szaporodni végtelen hosszabbítás végett, ütődött és beteg utódok létrehozásával, amik sztárjai az elmebetegeknek, mivel minden elmebeteg betegségéért engem vádoltak születésem óta, támadva megállás nélkül, hogy ők skizoprenek, főszerepeik vannak, az egész miskolci névtár a kirohantakkal együtt.

A német minket utolsó németként megáldozó zsidó nép hiába vette át a bécsi Sissy üzletét Müllernek, melyet fogcsonkításaimmal együtt nyitott meg torünnepével a bécsieknek, mint miskolci berendezésűeknek, Habsburg Ottó vasfüggönyös Őrház patikás berendezéssel mindegyiket átengedő részvételével, Mádl Ferencével együtt a Ferencvárosnak, mint mádiak kicserélőjével a Pszichografológiából. Ilyen komoly politikusai voltak Magyarország néven a magyarok mészárosainak többmillió éven keresztül, de még indiai cigány Vénusz áldozóként eddig nem állt fel narancs színében a Pszichografológiájának, dohányboltok nyitásával, mérgezésemmel leszokó vallásaival Jehova fürdősei mellett az egész világnak perverzeivel a Rózsavölgyi névnek, együtt az egész egészségügyével, mivel a fasiszta cigijét hajtották végre áldozásommal. 1995-ben kezdte el a kormány Orbánékkal a Pszichografológiáját a Bertalan utcai világapokalipszisnek ismétlésben, a Dohányüzleteivel fejezte csonkítását, kínzását a cigánytelepével, sátánistákkal és utcanépekkel, folyamatosan haladva végig a városi rendőrség skizoprenjei mellett az utcai könyvtáron, betegségeik, kevés pénzük és minden miatti támadással Egyiptom, barakkos legyek, pusztítók, felsorolhatatlan népek történelmein.

Nem győztem követni a Kisokosban és vörös katalógusban kiadott névtárát a városnak, ahogyan ismételték a Lantos szövetkezet névtárát is. Néhányat felhívtam telefonon, mint a Balla bútorboltot, hogy teremt hirtelen az alattam lakó Balla Erzsébet kilencven évesből itt egy Balla a Bükk áruházban, de azt felelték, hogy lehet más Balla is. Balla Erzsébet egyik testvére amerikai színésznő lett, biztosan szaporodott, másik sorsát négy éves koromban hajtották végre, hogy lebénult a lába. Nem tudtam az ágyról leszállni. Iismételték a betegségeiket folyamatosan. Utána ide költözésem után elmesélték, ezekből kellett építkeznem, míg egészében láttam együtt a két utcai világapokalipszist, hogy a névtárukon mennek végig a patológiáknak, véráldozással. Szombathelyt Váciékkal idetették valamiért, kiadták Kisokosban. Így kell karriert elérni Magyarországon Földanya gyalázással, kínzással, csonkítással, szétveréssel, mindene elvétele mellett, mert ezek így diplomáztak is le az összes orvosukkal együtt.

Nem értem egyébként, mert ha világ-Rákóczi tér készült nem logikus a munkahelyek felszámolása, innen látni, hogy meghaladják az elmebetegség fogalmát.

Nem félnek, mert nincsen kitől, a megváltóm fonalboltot jelent, Attila néven. Bár azóta felszámolták az összes feketemágiát, népeket és cigánytelepeit a miskolciaknak szerte a világban sátánistákkal együtt, utcanépeivel Magyarországnak.

Áldozóim közösen mint állandó apoklalipszisben saját tettük, szerepük végrehajtói meghaladják a pszichiátria fogalmát. Véráldozók.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 47
  • e Hét: 205
  • e Hónap: 2564
  • e Év: 54830
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.