Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A jobb- és baloldalira való osztottság
  2018-04-05 21:54:55, csütörtök
 
  A JOBB- és BAL-oldalra való osztottság azért sem tesz jót Magyarországnak és a benne élőknek, mert ez csak az ,,OSZD MEG ÉS URALKODJ!" elvét követő politikusoknak jó!
Az egypárti elődből jobb- és baloldalon kicsapódó új politikai "elitnek" azért van erre szüksége, mert így azt a látszatot kelthetik 30. éve, mintha nem lenne a magyarországi embereknek nagyobb gondjuk, mint az, hogy a jobb- vagy a baloldaliak kormányozhassanak!
Ez egy SZEMFÉNYVESZTÉS, amibe sajnos a szavazópolgárok többsége belevakult, belesüketült. Olyanok lettek, mint a "... se hall se lát Dömötör"!

http://furaila.xfree.hu/256215


Az OSZD MEG ÉS URALKODJ-elve alapján folyik az uszítás és a vádaskodás jobbról is és balról is... azok ellen, akik valójában KÖZÉPEN állva a Fidesz-szel rokonszenveznek és Békemeneteket szervezve a két oldal között egyfajta HIDAT alkotnak, vagy inkább azt a mélységes árkot szeretnék némiképpen betemetni, amit jobbról és balról is megpróbálnak minden létező módon és eszközzel (pl: média) mélyíteni.
*
Azonban, a FIDESZ is a PAKTUM betartásának és betartatásának köszönheti az Országgyűlésbe és az önkormányzatokba való bejutást! Annak a PAKTUMNAK, amelyet a NÉP TUDTA ÉS BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL kötöttek meg egymással.
*
http://uzenete.blogspot.hu/2011/03/rozsadombi-paktum-eredeti-valtozat.html
*
Nézzük csak hogyan nyilatkozik erről Boross Péter a 2003-as - Antall Józsefre emlékező - írásában, amit külön kiemelnék:
*
“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851
*
Ezért aztán, az azóta eltelt 28 évben és most 2018-ban is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek szavazni és NEM választani.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ellenség kívülről és belülről is egyszerre támad
  2018-04-05 02:08:55, csütörtök
 
  Az ELLENSÉG KIVÜLRŐL és BELÜLRŐL is egyszerre - folyamatosan támadja Magyarországot és a benne élőket! Tervbe vették Magyarország megszállását is.
A szemünk láttára, félelmetes migrációs stratégiával "hódítják" meg és pusztítják le egész Európát.
Emlékezzünk a 2015-ös történésekre!
Az előörsök 2015-ben végig-gázoltak Magyarországon, miközben elfoglalták az egyik vasúti pályaudvarát, a Keleti Pályaudvart!
A menekültek elindultak Budapest utcáin, megbénítva a forgalmat - mondván, ha nincs vonat, megyünk gyalog!
http://www.vhegy.com/2015/09/menekultek-nincs-vonat-megyunk-gyalog.html
*
Csak az nem látja, hogy a migránsok KÜLSŐ TERÜLETFOGLALÓ MEGSZÁLLÓK, aki nem akarja!
*
Ezt a MEGSZÁLLÁST segíti a BELSŐ ellenség is, magukat ,,ellenzéki" baloldali politikusoknak álcázva! Például, GYURCSÁNY FERENC nyíltan - minden következmény nélkül - azzal kampányolhat, hogy: legjobb lenne Magyarországot még a térképről is eltörölni.
https://magyarkozosseg.net/gyurcsany-nyiltan-kimondta-magyar-allamisag-megszuntet ese-celja/

*
Idézzük emlékezetünkbe a 2017-es, húsvéti- RÖSZKEI HATÁRNÁL történő demonstrációt, ami FŐPRÓBÁJA volt egy újabb kerítésbontási kísérletnek!

https://ripost.hu/cikk-soros-igy-akarja-juhasz-peter-es-gulyas-marton-roszkenel-s zetbontjak-a-keritest
*
Nem véletlenül vonult 2017-ben a húsvéti ünnepek kellős közepén, nagyszombaton(!) egy néhány száz fős csoport, nemzetközi szélsőbalos ultrák élén Juhász Péter és a garázdaság miatt elítélt Gulyás Márton a röszkei határra.
A legfontosabb üzenetet a menet elején vitték. A harmadik, negyedik sorban vörös és fekete zászlók alatt a kerítésbontásra készülő szélsőbalos rohamosztagok tagjai menetelnek Röszkén.
A röszkei kerítésbontó főpróbát Juhász Péter és a garázdaság miatt többszörösen elítélt Gulyás Márton közreműködésével Soros György egyik legfontosabb migránsügyi szervezete a MIGSZOL szervezte.
Ők gyűjtötték össze, irányították, szállították a szélsőbalos rohamosztagosokat. Ahogy a röpcédulán látható, biztosítottak buszokat, sőt a szélsőségesek repülőjegyéről is gondoskodtak.
A helyszínen elpróbálták a kerítés lebontását, a migránsok szabad beengedését követelő, de a nemzet puszta létét is tagadó(!) - no nation - internacionalista jelszavakat, angol és magyar nyelven is.
Végig vették, hogy a nagy kerítésbontó akciónál majd ki vezényli a kórusokat. Külön cédulákon sokszorosították és szétosztották a ,,kiabálni valót". Néhány később eldobott példányt a felháborodott röszkeiek gyűjtöttek össze.
A főpróba részeként a CEU tüntetésen a MISZOLG kipróbálta a röpcédulás toborzást is. Így mosták össze a CEU és a kerítés ügyét...
*
SOS most nagyon észnél legyünk, mert a belső ellenséghez tartozó politikusok HAZAÁRULÁSSAL hálálják meg a PAKTUM nyújtotta védelmet!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 178 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 411
  • e Hét: 1154
  • e Hónap: 2101
  • e Év: 38042
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.