Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A 130 éves házmesterek, hivatalsegédek, népművelők, könyvtár
  2018-04-06 00:31:09, péntek
 
  130 éve tart a miskolci világ-apokalipszis a világ átcserélésével folytatásában az orosz és amerikai népeknek, olyan rokonságokat kutatva fel a lapokkal például, mint a cseremisz pusztítókat, tatárokat, üzbégeket, örményeket, finnugorokat, japánokat, minden kínai kommunista Rákóczi terüket, amit előzőleg hoztak létre az egész világ törzsével és szigeti népeinek kígyó istenek által teremtett nemi csapásaival, arabokkal, törökökkel, felsorolhatatlan népeivel a Miskolc városa világkönyvtárának szereplőivel, főszereplőivel az egész világon.

Az apokaliptikus történelmek mindig házmesterekkel, hivatalsegédekkel kezdődnek, fontos funkciókat töltöttek be büntetlenül, a tömeggel együtt, mely kísérte őket az emberek lakásaiban, kivégzésekkel, akasztásokkal, öngyilkosságokkal, együtt a Meni italdémon alkoholistáival, analfabétáival a sátán népének, minden reformátusával a debreceni bibliájuknak.

A népművelők mindig fontos szerepet töltöttek be, akár Hobo Földes kommunista, budhista és különféle lírai karám feketemágusi beavatását hajtotta végre az országban a többi áldozómmal együtt Ízisz néven egyetlen nagy közös emberré nemesítésében a Rákóczi téri Magyarországnak narancs színében a kommunistáknak,amivel Orbánék felálltak tort ülve a legyőzésem, meggyalázásom fölött a genyó nemi gyalázóival a Rákóczi téri énekeseknek, feketemágusi zenészeknek.

A könyvtárosok beavatásokat hajtottak végre, ők irányították a semmiről sem tudókat, miihez milyen könyv illik. Én is így kaptam meg Josephus Flavius Heródes Jézus nemzetségi táblázatát, amelyik mint tudjuk, Noé bárka megrendezése után lett örökéletűként megteremtve állandó világ-apokalipszis végrehajtása miatt, mellékelve hozzájuk az Antológia Humanáját csillag Toni Curtisnek nagyfeszültségével a cseremisz pusztítónak, amiért engem ráztak 1992. óta. Minden pusztító sorsát végrehajtották, akár Bodorét, az űrpusztítóét, vagy a spanyol pusztítókét.

Az utcanép ilyen módon való kitermelése fontos munkájukhoz, mint emberek lemészárlásához felfoghatatlan tette a vasnépnek, akár a cigánysággal való meggyalázásuk és megcsonkításuk, tetteik, sorsuk végrehajtásával együtt.

Hallgatnak tíz éve, amióta néha leírtam az állapotomat, nem szóltak hozzá, csak ketten három gyerekkel és unokákkal szaporodva már jól futó lírai karám költői, hogy na végre történik valami, mert ők arra számítottak, hogy mindezt a mocskot valamikor is vissza lehet számolni.

Ma írtam az egyik már unokákkal rendelkező szereplő jegyzetéhez, miszerint szavazzunk Thürmer Gyulára, s azt felelte, hogy szégyelljem magam,mert lenézem a munkásosztályt Válaszoltam, hogy szégyellje magát minden kommunista, vallási kort végrehajtó szereplő és főszereplő, én nem szégyellem magam többé helyettük, ahogyan tettem születésem óta.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A 130 éves Munkáspárt szövetségben a miskolci vassal
  2018-04-06 00:03:42, péntek
 
  Hogy mi történt 130 éven keresztül, amióta a miskolciak a világkörüli útról bevágtattak a lemészárolt országrészekbe, el lehet képzelni.

A kilenceszázas évek végén játszották a Thürmer Gyula által képviselt szakszervezezti képviselettel ellátott munkásmozgalmat angol kommunizmusként, amit születésem óta folyamatosan ismételtek a Hunnia börtön Thürmer Gyulájával.

130 éve vaskommunizmus címen Bertalan utcai elmélettel termelték ki sátán parasztjait a falvakból, mint analfabétákat művésznek, ahogyan Illyés Gyula is megírta, hogy íratták éjjel-nappal, politikusoknak szintén. Kádár János így került orosz szövetségében egykori Brezsnyev népének olyan elméletével a Bertalan utcai Bencsik történelemnek, Sztálin idejében élre, mely elmélet szerint a munkásokat és a parasztokat kell kiemelni, a várost tönkre tették, oda vitték a főbb szereplőket elltáva őket gazdagsággal, fürdőszobás házakkal.

130 éves politikusok névtárát Miskolc jelenti Tiszával, Horhtyval, Ábrahámmal, minden főbb vezetőjével a világnak.

A munkásosztály nem bírta a rengeteg kommunista vallás állandó ismétlését, a káosz-harcot láthatatlan, titkos ellenségekkel szembe, mint a református világ-apokaliptikus vallási képviselőket, mint a Talmud titkosan gyalázó démonjait, mint a nemesek elmeosztályát, a felsorolhatatlan világ-könyvtár szereplőjével azoknak, akiket trianon néven megszüntettek. Így újabb elmebetegeket telepíthettek a felszámolt területekre, amikkel ismét világ-Magyarországot kívántak létrehozni penitenciás feltámadással, megtisztulással, amire készültek a lírai karámjukkal 130 éven keresztül, a Rákóczi téri történelem megírása mellett.

Hiába írták le páran a Magyar Irodalom könyvük szerint, hogy Radnótiék, Weöresék elméleteit, mint a Theomagiát, Istár-Vénuszt, Ízisz pokoljárását, Mária mennybemenetelét, Medvetáncot.... nem lehet a XX. században végrehajtani, nekik mégis sikerült Müllerékkel, mint Weöres tik sem vagytok magyarok hálózatával.

A munkásosztály becsületes része kivándolt szerte a világba, mint nagy tudással rendelkező fényagy-félével rendelkező nagy gondolkozók, akiket éheztettek, nyomorgattak, dolgoztattak éjjel-nappal. Úgy írtam meg az elméletüket, hogy fényben fogantattál ember, a vakító fény világít e fejben, amiket elégettek, mint rajtam végrehajtott történelem teljes egészét.

Viczián Sándor a Tatárdombon már öreg volt, mikor odakerültem, majdnem kilencven éves. Folyamatosan hosszabbították a Munkásosztály tagjai is, tudták, milyen utódokat hoztak létre, mert gyerekei az ikerpárja, mint űrpusztító útvonala az Ikerházzá épített nemi szövetségének a nagy fehér házas központnak Amerikában, összekötötte a lábait kiskorukban, hogy megfeleljen az Időjelek állandó világvégének megadóinak testenyészeti ábrájának, amit miattam adott ki a láthatatlan világ festőművésze, aki felé szívet tettek, hogy szeret engem a halott.

Árvay Róza már majdnem hetven éves hosszabbítása az ötágú csillagos, béke galambos kommunizmusnak, az apa átírta születésekor a Rózsa nevet, ami az anyjáé volt, mert a Rózsák vallási feszületeket jelentenek. Könyvét kitették zsákban, hogy születésem óta rajtam végrehajtották. Az apokalipszis tagjai így hosszabbítanak, szándékosan adva neveiket a szerepjátékosaiknak, mert Babi is tudta, hogy a sakk-kártya is hozzájuk tartozik, felhozta nekem 19 éve bizonyítéknak, ezt követően kiiktatták.

Thürmer Gyula a Hunnia börtöné. Születésem előtt a Győzike bibliai Gáspár névvel megtámadta apát és nagyapámat, ahogyan a rokonai be is mutatták a médiában. Nagyapát pénz nélkül hagyták teljesen a miskolciakkal, cipész munkát vállalt, meg cirokseprű készítést, közben hordták hatalmas cigány erővel inni és mulatni a cigánysággal, azok húzták neki a zenét, feltételezés szerint szintén Hunnia filmet hajtottak végre, mert a cigánysággal a nemesek szokták húzatni, mint elmebetegei a világ-apokalipszisnek. Nagymama a kapuban állt rettegve és félve egész életében utolsó szlovák Szaszák angyalként, szintén pénz nélkül, mert a média egyik szereplőjét nyugdíj nélkül nyugdíjba küldték, ezért az újhelyi Dohánygyár, mint állandó egyik dohánygyára az apokalipszist követőknek nyugdíjba küldte fiatalon nyugdíj nélkül. Nagyapa bántotta és rettegésben tartotta a cigányokkal, melyek belé léptek, apát is baltás támadással úzték el otthonról, szintén egyik filmüket hajtották végre rajta, mely becsületbeli házassággal függött össze. A cigi nagy szerepet játszott, amit apa nem bírt elviselni, a cigivel folyamatosan felháborították.

Nagyapa testvérét, Kohut Istvánt Ardó Irén karcsai elmeosztályuk lesántulása végett megbénították, hiába faggattam, mi történt, alig akartak nyilatkozni róla, nem tudtam, hogy a II-es elme Miskolccal megtámadta a várost, a semmiről sem tudó embereket.

Thürmer Gyula apa és nagyapa sorsának ismétlésekor cipész műhelybe hívta választóit, erre már nem találtam szavakat, hogy ez milyen véráldozása a végtelen hosszabbítónak, amelyik az én főszereplésemmel angol Cate néven hajtotta végre a munkásosztály kommunizmusát. Elmebeteg a mészárlástól, még mindig szabadlábon, indulva a választáson ismételve ismét az angol egykori kommunizmusát a munkásosztálynak.

Annyi kommunista kor volt, hogy én nem tudtam őket összeszedni, volt Bistey Zsuzsa-féle Boris Pasternak beavatás, volt horoszkópos, asztrológiás, egymás után 1956-os kezdettel mentek végig rajtuk, a politikai vezetők szerepük eljátszása után meggazdagulva mentek afrikai és különféle országokba a pénzzel birtokokat vásárolva, sokan a nemi törzseihez a Rákóczi térnek.

Ma már, ahogyan a kabaré bemutatja, a munkásosztályt olyan réteg jelenti, akik semmihez nem értenek, ezért gány minden munka, mert az igazi szakembereket kitermelték kommunizmus néven vezetőknek, akár a földműveseit a falvaknak. Minden felszámolása után csak olyan népek maradtak fizikai munkán, akiknek más lehetőségük nincsen. Ez nem munkásosztály, ez olyan, mint a miskolci Feketevonat cigánytelepe, amelyik közmunkát végez jelenleg, szolgálva a Rákóczi terét a vasaknak, miután kivégeztek, felszámolták a jó és értelmes embereket, szép kislányokat, mindenkit aki szeretett és tisztelt egykor. Tehát nem migránsok, az apokapszis végrehajtói, amik nekimentek a jóságnak és tisztaságnak felruházásával a gyilkosságuknak. Yosé és a Dalai Láma támadásunkkal kezdett indiai cigányságának vonulása is apokalipszis, jöttek emberré válni, egyetlen nagy közös áldozásban, a legalsóbb kasztjaiból Indiának Rozmanné könyve alapján depresszió diagnózisukkal.

Már születésemkor a pokol angyalaival és patkányokkal kezdtek Metrot építeni, ami készült nagyon sokáig, mert az utcalányok nem vállalták a könyvszerepeiket, elmentek énekesnek, amik végett folyamatosan támadott a Hunnia börtön nemi gyalázóival a baszógépeknek, mint Ferikéknek, amik kiválasztottak politika részeként a többi névtárával együtt a Bertalan utcának saját könyveiket, szerepüket, sorsukat, nemi csapás jellegüket rajtam végrehajtották megállás nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 233
  • e Hét: 2555
  • e Hónap: 8796
  • e Év: 61062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.