Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Orosházi Ferenc András: Ki a magyar?
  2018-07-02 20:27:15, hétfő
 
  Orosházi Ferenc András: Ki a magyar?

Valamikor a messzeségben, van vagy hét esztendeje, hogy megfogalmaztam.

A magyar az egy minőség. Egy erkölcsi minőség Egy Igaz Istenhívő, (megelőlegezvén, aki még nem az, majd az lesz) családját, gyermekeit szerető, öregjeit tisztelő és megbecsülő. Az adott szó szentségét betartó, szavatartó, pontos és szavahihető. Az adott és elfogadott kéz nála megpecsétel egy szerződést, azt Szentírásként betartandónak értelmezi.

Nem ad kamatra hitelt, ha tud, segít. Segíti a gyengéket, az elesetteket. Ha osztogatnak, előre engedi a másikat, ha baj van, maga mögé tereli őt. A produktumot, az előállított terméket, magát a munkát elismeri, megbecsüli, ellenértékét utólagos alku nélkül kifizeti.

A természet kincseit nem használja ki annak erején felül, azt nem rongálja, nem mérgezi. Együtt él vele, mert tudja, ő is a természet része. Nem pusztítja azt, hanem teremt. Ha kell újra és újra. Megművelt földjeit, a természet rendje szerint hét évente pihenni hagyja. Az állatok életét, egészségét óvja vigyázza, fájdalmat, gyötrelmet, semmilyen körülmények között nem okoz nekik. Saját szórakoztatására egymással nem harcoltatja.

Nem tűri a szexuális aberráció semmilyen formáját, a mások kárára elkövetett erőszakot. Nem tűri a parazita, élősködő életmódot, az ingyen éléstől, a csirkelopástól a színesfém tolvajláson keresztül, a tőzsde panamákon át, a bankcsődökig és az ingatlan spekulációkig bezárólag. Nem tűri a természet kizsigerelését, szennyezését, bármilyen élet indokolatlan elvételét. Nem tűri a fekete mágiát gyakorlókat, és a sötét oldal istenségeinek behódolókat.

A magyar ember megbocsátó, és szeretetben gondolkodó. Ezzel együtt, ha a hazáját, népét veszély fenyegeti, bátran megharcol - ha kell fegyverrel- érte. Nem gyűlöletből, becsületből. Hunor vére erre kötelezi. Jelszava: Utánam! Hazája, családja és bajtársa védelmében a legnagyobb áldozatra is képes. Aki ilyen ember, az magyar. Mag-har, vagy ha úgy tetszik a Mag Ura, az Isteni Jóság, az Isteni Szikra hordozója. Függetlenül attól, hogy az illető hol él a Kárpát-hazában, vagy akár a nagyvilágban. Éljen egy dzsungelben, vagy Metropoliszban, ha ezekkel a tulajdonságokkal bír, magyar. Függetlenül attól, hogy beszéli-e a magyar nyelvet, vagy sem. Függetlenül bőrének színétől, az ilyen egyén magyarnak tekintendő. Az ilyen tulajdonságú emberek, a határok nélküli Kárpát-hazánkban, és szerte a világon, élvezik Szent Koronánk, vagyis az égiek védelmét.

A lény, aki nem magyar, amit az égiek nem néznek jó szemmel, és hamarosan megérjük, hogy nem is tűrik el: A pénzből pénzt csináló, produktum nélküli harácsolást, a soha semmiből, semmi nem elég életformát. Az aljas szószegést, a képmutatást, a másikat lenéző kivagyiságot, a magamutogatást. A jogi csűrés csavarást, a pénzen vett igazságot. A hazugságot, mások becsapását, megalázását, mások zsarolását, tönkre tételét, az elvégzett munka semmibevételét. Az effajta lény a harcban gyáva. Jelszava: Előre! Az ilyen biológiai összetétel nem magyar. Az ilyen a gonosz szülöttje. Akkor is az, ha bármilyen behízelgően és ékesszólóan is beszéli drága anyanyelvünket, a magyart.

Ezek azok az értékrendek, amik mellett szétválnak egymástól a világok, mert az ocsúnak el kell válnia a MAGtól. Ez lesz a természet, új rendje!


forrás: (Facebook) Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 21 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 128
  • e Hét: 515
  • e Hónap: 2443
  • e Év: 8459
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.