Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Bérczi Bernát ciszterci apát benedikálását ünnepelték Zircen
  2018-09-18 19:04:44, kedd
 
  Szeptember 15-én, a Fájdalmas Szűzanya emléknapján Mauro Giuseppe Lepori OCist generális apát végezte a benedikálást.
2018. szeptember 18. kedd 16:22
Szeptember 15-én, a Fájdalmas Szűzanya emléknapján tartották az új ciszterci apát benedikálását Zircen. A szertartást Mauro Giuseppe Lepori generális apát végezte. A zirci ciszterci szerzetesközösség július 13-án választotta meg hat évre Bérczi L. Bernát eddigi kormányzóperjelt a monostor apátjává.
Bérczi Bernát OCist apát kinevezése napján, július 13-án megkapta a megerősítést a választást elnöklő Mauro Giuseppe Lepori ciszterci generális apáttól.
A mindenkori zirci apát egyben a Ciszterci Rend Zirci Kongregációjának prézes apátja, így Bernát apát egyúttal ezt a szolgálatot is ellátja.
Szeptember 15-én, a Fájdalmas Szűzanya emléknapján Mauro Giuseppe Lepori OCist generális apát végezte a benedikálást.
Bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
Isten örök pillanatában vagyunk
  2018-09-18 18:56:13, kedd
 
  Egyházmegyei zarándoklat a Szent Vér-ereklye jelenlétében Bátán
2018. szeptember 18. kedd 15:01
Szeptember 15-én az ország egyetlen Szent Vér-kegyhelyére, Bátára szervezett zarándoklatot ötödik alkalommal a Pécsi Egyházmegye. A több mint ezer résztvevő - Udvardy György püspök kérésére - idén elsősorban a papi hivatásokért imádkozott. A Szent Vér-ereklyét új tartójában láthatták a zarándokok.
Szent vér ereklye
...... ...........


Bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  Kegyhelyek   
Copertinói Szent József, a repülő misztikus
  2018-09-18 18:53:00, kedd
 
  Egyszer egy kolostorban egy festmény volt rá olyan hatással, hogy amikor elment mellette, felrepült a Megfeszített képéhez, és mintha szoborként odaerősítették volna, hosszú ideig ott maradt.
Képen: Ludovico Mazzanti: Copertinói Szent József levitációja
a loretói búcsú járóhelyen (1754)
...... ...........


2018. szeptember 18. kedd 17:08
A 17. század misztikusára, Copertinói Szent József minoritára emlékezünk mennyei születésnapján, szeptember 18-án.
Amikor 1663 elején beteg lett, cellájában felállítottak egy kis orgonát; az orgonista játszott neki, ő pedig énekelt hozzá, és a többieket is arra szólította fel, hogy énekeljenek vele együtt. ,,A szamár kezd a hegyre felkapaszkodni" - mondta tréfálkozva, amikor érezte, hogy közeledik a halál. Szenvedési közepette ezeket mondta: ,,A kéreg nem akar leválni a fáról.",,Borzalmas ez az átmenet." Utolsó napjaiban eksztázisban feküdt, belső tűz emésztette és így énekelt: ,,Lelkem, szeress, szeress!" 1663. szeptember 18-án halt meg rendtársai körében. A nép ezt mondogatta: ,,A szent atya meghalt."
1753-ban boldoggá, 1767. július 16-án pedig szentté avatták
Amikor József meghalt, egész Európában ismerték a nevét. Halála után a minoriták rendfőnöke megbízást adott rendtársainak: írják meg József atya életét. ,,Stílusa legyen egyszerű, világos és szerény, hasonló József atya boldog lelkéhez. Nem akarom, hogy frázisok legyenek beleszőve, vagy hogy a kifejezés előkelőségét keressék benne. Azt sem akarom, hogy Isten szolgáját, akiről szó van, dicsőítsék."
Bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  Férfi szentek  
Mné, Kati szerkesztése - ősz
  2018-09-18 18:45:31, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Barátaim képei és videói  
Kovács Bettina: Négy évszak
  2018-09-18 18:37:07, kedd
 
  ...... ............


Tavasszal minden olyan gyönyörű,
Ilyenkor megjelenik az öröm és a derű.
És a természetben láthatod,
Milyen szép mit Isten alkotott.


És a napsütéses nyár,
Azt üzeni, hogy csak rád vár.
Hát menj és élvezd minden pillanatát,
Éld át a nyár igazi boldogságát.


De amikor őszbe fordul minden,
Amikor a levél elhagyja a fát könnyen,
Ne légy szomorú emiatt,
Hisz Isten ezzel is példát mutat.


Mert minden elmúlás egy új kezdet,
S az ősz után megcsodálhatod a hópelyheket.
Így hiába fúj a hideg szél,
Te akkor is tudod, hogy minden évszakban Jézus él.
 
 
0 komment , kategória:  versek  
Túrmezei Erzsébet: Ma - vallásos vers
  2018-09-18 18:31:37, kedd
 
  Holnap talán az ajkam néma.
Hogy ne maradjak
szerető szóval
senki adósa;
úgy szóljak még ma.
Holnap talán merev a lábam.
Segíts, Megváltóm,
hűséges szívvel
szüntelen veled
járni a mában.
Holnap talán karom se mozdul.
Ma szent örömmel
úgy tegye dolgát,
mint a Te szolgád
itt s a síron túl.
Holnap tán a szívem is hallgat.
De ma hirdesse
minden verése:
Áldom, Megváltóm,
mentő hatalmad.
A tegnapot befödte véred.
Tied a holnap.
Nekem csak mám van.
Segíts hűséggel
ebben a mában szolgálni néked!
 
 
0 komment , kategória:  versek  
Szeptember 18-án, kedden Püspökkari konferencia
  2018-09-18 18:23:40, kedd
 
  Szeptember 18-án, kedden az este 7 órakor kezdődő szentmise egyben a Romániai Püspökkari konferencia nyitó szentmiséje is, amelyre hívjuk a híveket is, imádkozzunk együtt püspökeinkkel. Az ünnepélyes, latin és magyar nyelvű szentmise fő celebránsa Miguel Mauri Buendía érsek, Románia és Moldovai Köztársaság apostoli nunciusa, szentbeszédet mond Pál József temesvári megyéspüspök.

Videó Link

...... .......



...... ........... .....



...... ........... ........

 
 
0 komment , kategória:  Csiksomlyo szentmisék  
Keresztút - Pio atya gondolataival
  2018-09-18 18:07:23, kedd
 
  Videó Link
Pio atya korunk egyik legnagyobb misztikusa, Assisi Ferenc mellett a legismertebb szent, aki testén viselte Krisztus szenvedésének jegyeit, a stigmákat.
"Egyedül csak Jézus értheti meg, milyen kínokat élek át, amikor a Kálvária fájdalmas jelenetére készülök. Hasonlóképpen elképzelhetetlen, hogy milyen megkönnyebbülést jelent Jézusnak nemcsak az, hogy együtt szenvedünk vele, hanem az is, hogy rátalál egy lélekre, aki szeretete révén nem vigasztalást kér tőle, hanem részese az ő fájdalmának

- Keresztút - Pio atya gondolataival szövege:
Pio atya korunk egyik legnagyobb misztikusa, Assisi Ferenc mellett a legismertebb szent, aki testén viselte Krisztus szenvedésének jegyeit, a stigmákat.
Pio atya
"Egyedül csak Jézus értheti meg, milyen kínokat élek át, amikor a Kálvária fájdalmas jelenetére készülök. Hasonlóképpen elképzelhetetlen, hogy milyen megkönnyebbülést jelent Jézusnak nemcsak az, hogy együtt szenvedünk vele, hanem az is, hogy rátalál egy lélekre, aki szeretete révén nem vigasztalást kér tőle, hanem részese az ő fájdalmának."

I. állomás
"Mennyire szenvedek, amikor látom, nemcsak hogy nem törődnek az emberek Jézussal, hanem ami
ennél rosszabb, bántalmazzák is, és borzasztó szitkokkal káromolják Őt. Szeretnék inkább meghalni, vagy legalább megsüketülni, mintsem e szitkokat hallani, mellyel az emberek illetik Istent. Így imádkoztam az Úrhoz: Uram, inkább ölj meg, mintsem jelen legyek, amikor bántanak Téged!"

II. állomás
"Teljesen hagyatkozzatok rá a lelkek édes Jegyesére. Hajtsátok fejeteket e gyengéd Jegyes szívére, ahogy a szeretett tanítvány is tette, és ne féljetek, mert az Égi Mester nem fogja megengedni, hogy egy hajszál meggörbüljön a fejeteken, ahogyan nem engedte, hogy bántás érje tanítványait a Getszemáni kertben. És a tolongó sokaság közepette észrevétlenül kísérjétek a Királyt a Kálváriáig."

III. állomás
"Jézus, a fájdalmak férfia úgy szeretné, ha minden keresztény őt követné. Most Jézus nekem is kínálja e kelyhet; én elfogadtam, íme, ezért nem kímél engem. Az én szegényes szenvedésem mit sem ér; Jézusnak mégis tetszik, mivel itt a földön annyira szeretem Őt. Ezért azokon a napokon, amikor Ő többet szenvedett a földön, jobban érezteti velem a szenvedést."

IV. állomás
"A Fájdalmas Szűz nyerje el szentséges Fiától, hogy egyre inkább elmélyedhessünk a kereszt misztériumában, és vele együtt megrészegedhessünk Jézus szenvedésétől. A szeretet legnagyobb bizonysága szenvedni a szeretett személyért; és miután Isten Fia tiszta szeretetből annyit szenvedett értünk, nem lehet kétségünk afelől, hogy az Érte hordozott keresztet lehet szeretni."

V. állomás
"Jézus ismételten mondja nekem: " Ne félj, én szenvedést adok neked, de erőt is adok hozzá. Azt akarom, hogy a lelked mindennapos és rejtett vértanúsággal tisztuljon és próbáltassék meg. Ne csodálkozz rajta, ha megengedem az ördögnek, hogy gyötörjön, a világnak, hogy undorítson, s a számodra legkedvesebb személyeknek, hogy kínozzanak téged; mert semmi sem tudja legyőzni azokat, akik az én szeretetemért hordozott kereszt alatt nyögnek, és akiknek én magam sietek segítségére.""

VI. állomás
"Szelíden helyezzétek szíveteket a mi Urunk sebeibe, ne karotok erejével. Igen nagy bizalommal legyetek az Ő irgalmassága és jósága iránt, mert Ő soha el nem hagy benneteket. Éppen ezért mindig jól öleljétek át az Ő szent keresztjét; segítsetek neki."

VII. állomás
"Szüntelenül ajánljátok fel az Úrnak életetek áldozatát, és mindazt, amit el kell viselnetek. És Jézus a rá annyira jellemző szuverenitással fog uralkodni a szíveteken. S hogy egyre inkább méltók legyetek a szentek dicsőségére, ajánljatok fel Istennek mindent, amit csak elviseltek, napjában százszor vagy még többször. Szorosan kötődjetek Hozzá szerelmes akarattal."

VIII. állomás
"Jézus Krisztus a példakép és a minta, aki szerint életünket alakítanunk kell. Jézus azonban a keresztet választotta királyi zászlajául, ezért azt akarja, hogy minden követője a Kálváriára vezető utat járja, hordozza keresztjét, és azon lehelje ki lelkét. Csak ezen az úton jutunk el az üdvösségre."

IX. állomás
"Mindig a hit szemével tekintsünk Jézus Krisztusra, mint a mi jóságos és jótékony angyalunkra, aki keresztjét hordozva megy föl a Kálváriára; s miközben Ő kínok közepette haladt fölfelé a Golgota emelkedőjén, látjuk, hogy lelkek serege követi őt, akik saját keresztjüket hordozva ugyanazt az utat járják."

X. állomás
"Szegény Jézusom, újra megbántottalak téged! A szívem oly kemény, hogy nem tud annyira megindulni, amennyire kellene, amikor ama bántásokra gondolok, amelyeket Jézussal szenben elkövettem. De amennyire csak képes vagyok rá, bánni akarom. Ezért sírtam csöndesen, de a fájdalom könnyei egyúttal nagy boldogságot jelentettek számomra."

XI. állomás
"A Kálvária hegyén azok a szívek laknak, akiket az égi Vőlegény kedvel. Ó, mennyire boldognak kell tartanod magadat, ha erőfeszítéseket tehetsz azért, hogy mindig ott időzzél, hűségesen és szerelmesen ott lakozzál, hogy imádhasd ezen a hegyen a megfeszített Krisztust már ebben az életben, mert így biztosíthatod teljes bizonyossággal azt, hogy a másik életben is imádhatod a megdicsőült Jézust!"

XII. állomás
"Jézus hozzám fordult, és azt mondta: ,,Fiam, ne hidd, hogy az én haláltusám három óráig tartott, nem. Én a világ végezetéig vívom haláltusámat azokért a lelkekért, akik számomra kedvesek. Miközben haláltusámat vívom, fiam, nem szabad elaludnod. Lelkem keresi az emberi jóság cseppjeit; de jaj, magamra hagynak közömbösségük terhével.""

XIII. állomás
"Nagyon meg kell alázkodnunk, látva, hogy mennyire nem vagyunk urai önmagunknak, és mennyire szeretjük a kényelmet és a pihenést. Mindig tartsd szemed előtt Jézust: Ő nem pihenni jött közénk, és nem keresett kényelmes körülményeket sem lelki, sem testi értelemben, hanem harcolni jött, önmagát megtagadni és meghalni jött."

XIV. állomás
"Meg ne hátráljatok, és még kevésbé meg ne álljatok, amíg föl nem értek az élet kálváriájára. Jézus fogja majd a kezeteket, hogy ne tétovázzatok. Isten segítő kegyelme, és a jutalom, amit Jézus tartogat számotokra, édes bátorításotok lesz."

"Miért áldozta föl magát Jézus Krisztus? Hogy kiengesztelje bűneinket - válaszolja a hit. Miért támadt föl oly csodálatos módon? Hogy tanúságot tegyen nekünk megváltásunk következményeiről. Halálával megmutatja nekünk, hogy halottak voltunk a bűn miatt, föltámadásában pedig kegyelemre való újjászületésünk legtökéletesebb modelljét kaptuk."
 
 
0 komment , kategória:  Jézus a keresztúton  
Ministránsaink imája
  2018-09-18 17:07:07, kedd
 
  Szent mise előtt:
Örömmel szolgáljatok az Úrnak, örömmel lépjetek színe elé!
Könyörögjünk!
Úr Jézus, aki megengeded, hogy szent angyalaid társaságában oltárodnál szolgálhassunk Neked, engedd kérünk úgy végeznünk szolgálatunkat, hogy egykor mennyei oltárodnál is ott lehessünk. Amen.
Szent Tarziciusz, a ministránsok védőszentje, könyörögj érettünk!

Szent mise után
Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökké. Ámen.
Úr Jézus, aki azt az örömet adtad ma nekünk, hogy szent oltárodnál szolgálhattunk Neked, bocsásd meg figyelmetlenségünket, és engedd, hogy egész életünkkel Neked szolgálhassunk. Amen.
Szent Tarziciusz, a ministránsok védőszentje, könyörögj érettünk!
 
 
0 komment , kategória:  Gazdagrét Szentangyaloktemplom  
Szent Pio atya jubileuma
  2018-09-18 16:57:23, kedd
 
  Szeptember 23-án, vasárnap, Szent Pio atya halálának 50. évfordulóján délután rózsafüzért és áhítatot tartunk Pio atya tiszteletére, és elhelyezzük ereklyéjét a Szent Pio-kápolnában.
...... ........... ......


Szent Pio atya ereklye


A szoboravatás 30-án lesz a Pio atya téren.
- Pio atya szobra és ereklyéje a templomunkban Link
- Kilenced Szent Pió Atyához
Ő nemcsak életében segített a rászorulókon, de most is nagy szószólónk az égben, amint ezt sokak tapasztalata bizonyítja. Forduljunk hozzá bizalommal és meg fogjuk tapasztalni segítségét!

1. Nap 09.15.
Pió Atya, te a testeden hordtad Jézus Krisztus kínszenvedésének jeleit. Magadra vetted a keresztet, és annyi éven keresztül elviseltél minden testi és lelki szenvedést, hogy a lelkek megmenekülhessenek a pokol tűzétől. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy mi is meg tanuljuk a keresztünket hordozni, bármilyen szenvedéssel is járna, hogy általa kiérdemeljük az Örök Életet. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
,,Jó a szenvedésekhez hozzászokni, amelyeket Jézus megenged nektek. Jézus, aki nem tudja elviselni, hogy szenvedni lásson benneteket, el fog jönni, hogy megkönnyebbülést hozzon, hogy megvigasztaljon, és hogy újabb bátorságot öntsön lelketekbe." (Pió Atya)
Videó Link

2. Nap 09.16
Pió Atya, te, aki most Jézus Krisztus oldalán állsz, annak idején tudtad, hogy hogyan kell a gonosz kísértéseinek ellenállni. Te elszenvedted azokat az ütéseket és kínzásokat, amelyeket a pokol démonai okoztak neked, mert meg akartak akadályozni téged abban, hogy tovább haladhass a szentség útján. Könyörögj érettünk a Mindenhatónál, hogy a te segítségeddel és az egész Mennyország lakói segítségével, ellent tudjunk mondani a bűnnek, és hogy hitünkhöz halálunk napjáig hűek maradhassunk. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
Videó Link

3. Nap 09.17
Pió Atya, te annyira szeretted égi Édesanyánkat, hogy naponta kegyelmeket és vigasztalást kaptál Tőle. Könyörögj érettünk a Szűzanyánál, és add át neki bűneinket és minden helytelenül végzett imánkat, hogy mint annak idején, amikor a Kánai Menyegzőn Szentfia igent mondott Édesanyja kérésére, most is közben járjon értünk, és hogy nevünk bekerülhessen az Élet Könyvébe.
,,Legyen Mária az a csillag számotokra, aki megvilágítja útjaitokat és a biztonságos útra terel benneteket, hogy eljuthassatok a Mennyei Atyához. Legyen Ő az a horgony számotokra, amely a megpróbáltatások idején, szorosan összeköt Vele benneteket." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

4. Nap 09.18.
Pió Atya, te nagyon szeretted az őrangyalodat, aki neked, mint vezetőd, védelmeződ, és mint hírnököd szolgált. Az angyalok vitték el lelkedhez gyermekeid imáit is. Könyörögj érettünk az Úrnál, hogy mi is megtanulhassuk, hogyan kell őrangyalainkat követnünk, akik egész életünk során jó tanácsokkal látnak el bennünket, hogy elkerülhessük a gonosz útjait.
,,Hívd őrangyalodat, aki megvilágítja elmédet, és vezetni fog téged. Az Úr melléd rendelte őt. Ezért követned kell tanácsait." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
Videó Link

5. Nap 09.19
Pió Atya, te mély áhítattal voltál a tisztítótűzben szenvedő lelkek iránt, akikért, mint engesztelő lélek felajánlottad magad. Kérd meg az Atyát, hogy öntse lelkünkbe azt az együttérzést és szeretetet, amelyet te is éreztél e lelkek iránt, hogy mi is segítségükre lehessünk fájdalmaik megrövidítésében, áldozataink és imáink által.
,,Ó Uram, öntsd rám, kérlek, azokat a kínokat, melyek a bűnösökre és a tisztítótűzbe kerülő lelkekre várnak, és ha szükséges, akkor növeld meg ezeket, hogy a bűnösök megtérhessenek és megmenekülhessenek, a tisztítótűzben levő lelkek pedig megszabadulhassanak." ( Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
Videó Link

6. Nap 09.20
Pió Atya, te jobban szeretted a betegeket, mint önmagadat, mert Jézust láttad bennük. Te, aki az Úr nevében, csodás módon, meggyógyítottad a betegeket, te, aki a testnek az élet, a léleknek a megújulás reményét adtad vissza, könyörögj az Úrhoz, hogy megtapasztalhassák a Szűzanya közbenjárását és a te hatalmas védelmedet, és hogy a testi gyógyulás a lelki gyógyulásba menjen át, azáltal, hogy az Örök Atyának kifejezik hálájukat és dicsőítik Őt.
Ha pedig tudom azt, hogy valakit nagy szenvedés ér, legyen az testben, vagy lélekben, mit meg nem tennék érte az Úrnál, hogy ettől megszabadulhasson! Szívesen vállalom magamra minden szenvedését, hogy gyógyultan távozhasson és részére a szenvedés gyümölcseiről is lemondok, az Úr akarata szerint." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

7. Nap 09.21
Pió Atya, te olyannyira akartál segíteni Isten tervének véghezvitelében, hogy szenvedéseidet ajánlottad fel, csakhogy a bűnösök a sátán szorításától megszabadulhassanak. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy a hitetlenek megtérhessenek, hogy a bűnösök megbánhassák bűneiket, hogy a langyos lelkűeket eltöltse az igaz kereszténység szenvedélye, és hogy az igazhitűek kitarthassanak a megváltás útján.
,,Hogyha ez a szegény világ láthatná, egy kegyelem állapotában lévő lélek szépségét, akkor minden hitetlen és minden bűnös rögtön megtérne." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

8. Nap 09.22
Pió Atya, te nagyon szeretted lelki gyermekeidet, és szent véred által sok ilyen gyermeket vezettél el Jézus Krisztushoz. Add, hogy mi is lelki gyermekeid lehessünk, habár személyesen mi nem ismerhettünk meg téged, add, hogy könyörgésed eredményekként, atyai védelmed, szent vezetésed és erőd által, halálunk után mi is beléphessünk a Paradicsom ajtaján, ahol te már várni fogsz érkezésünkre.
Ha számomra lehetséges lenne, csak egyetlen egy dolgot kérnék az Úrtól, amikkor azt mondja majd nekem, hogy ,,menj be a Paradicsomba": Uram, engedd meg, hogy csak akkor léphessek be a Paradicsomba, amikor már az utolsó gyermekem is, az utolsó személy is, aki lelkiatyai gondviselésemre volt bízva, már belépett oda." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
Videó Link

9. Nap 09.23
Pió Atya, te, aki az Anyaszentegyházat oly nagyon szeretted, könyörögj az Atyához, hogy szőlőskertjébe munkásokat küldjön, és hogy erőt és Istengyermeki lelkületet adjon mindannyiunk számára. Kérünk téged, hogy járj közben a Szűzanyánál, hogy az emberiséget a kereszténység egységére vezesse, hogy egyetlen egy nagy házba terelje őket, és hogy életük viharos tengerén a világítótorony legyen számukra.
,,Maradj mindig szorosan a katolikus Anyaszentegyház mellett, csak itt kaphatod meg a valódi békét, mert Jézust, a Szentségek által, egyedül csak itt találhatod meg, aki a valódi béke fejedelme." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez.
Videó Link

Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez
1. Jézusom, Te mondtad: ,,Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek!" (Mt 7,7 Íme, zörgetünk, keresünk és kérjük (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy ... (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned!

2. Jézusom, Te mondtad: ,,Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek." (Jn 16,23)
Íme, most a nevedben kérjük az Atyától (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy ... (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned!

3. Jézusom, Te mondtad: ,,Ég és föld elmúlnak, de az Én Igéim nem múlnak el." (Lk 21,33)
Íme, most Igéid csalatkozhatatlanságában bízva kérjük (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy ... (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned!
Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlen iránt, légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyöngéden szerető Édesanyánk közbenjárására a kért kegyelmeket!

Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!
Szent ... (egy saját szent), könyörögj érettünk!
Szent Pió atya, kérünk, imádkozd te is velünk kedves imádat!

 
 
0 komment , kategória:  Gazdagrét Szentangyaloktemplom  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 387 db bejegyzés
e év: 4978 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 968
  • e Hét: 3149
  • e Hónap: 36303
  • e Év: 270050
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.