Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Árja áldozó nagy közös játéknak nevezett penitencia
  2018-10-01 18:59:57, hétfő
 
  Éppen ma fedeztem fel egészen véletlenül, hogy a jelen utcai berendezés, mint Szepes Mária által kiadott NagyPán Pszichografológiai okkultista állandó vért jelentő - így is van a borítóján, hogy csepeg a vér belőlük - elmebetegek, mint akik fogadtak születésemkor 130 éves világapokalipszise néven Miskolcnak együtt a Hunnia börtön sátoraljaújhelyi Révész utcai világapokalipszisével, berendezte a wikipédiában és gondolom, a német központban is Német nevűek mellett a hidegkék szemű elmeosztályát pángermánként, másképpen árja néven. Ez volt a vas Hitler egyik elmélete, a nácijaival és fasisztáival a Pszichografológiának, amik szépen emelkedtek engem báránynak kikiáltva születésemkor Derláné Éva helyett Talmudos állataikkal, állandó ismétlésében a sátán bibliájának összes főszerepében a 83 éves gyilkosoknak világkönyvtárával az általuk elégetett Varjú hatágú csillagos népnek, kiválasztva a szőke Rákóczi téri nemi csapásokat, amik sorsát és kurvaságát immár 83 éve torolják meg embereken, az utolsó árja családon.

Németország áldozása többrétű: a világ-Magyarország sátán népének trianoni németjei áldoztak meg minket Csonka Pici berendezésének kezdetével, együtt a rendőrséggel, ahogyan a Familia KFT be is mutatta szőke fonónók, gyári munkások nemi kilengései miatti támadásával a Fifi kutyás felcsúti stadion berendezéssel bíró politikai gyalázást ünneplő véráldozóival, Orbán Viktorral az élen, a nácijaival a bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtóknak hipnózisos vezetéssel születésem óta. Tehát a trianoni zsidó németek mellett áldoztak minket Vénuszként a cigánynáci hadserege értelmiség legyőzőzőivel együtt jelmezekbe öltöztetve engem anyám támadásával születésem óta. Így lettem én az összes vaskommunista főszereplője a politikának, Piroska és különféle szerepei mellett az állandó világapokalipszisnek.

Milyen árja nép lehetett Hitler gumibábu torz fejében, amire a vasváros által berendezett németek támadtak? NagyPán Hermina németek, nemi csapások?

Az árja németeket a világtörténelemben szocialista iskola berendezés mellé kék villámlásra hímzett arany violinkulcsos nyakkendővel és Szimfónia cigivel hajtották végre. Nagyapa volt az utolsó Isten, akit megöltek 1961-ben mord nagyapaként, akit a Halak szülött kislány éneke megváltoztatott, mert nem tudták nyilván, hogy a Hunnia börtön népe folyamatosan támadja a Kohut családot, cigánytelepével a Rákóczi térnek, hiszen egyet jelentenek, ide vannak berendezve a Pszichografológiai vérnép közé, a genyóval egy házasságban, ahogyan felállították Orbán Viktort a háromágú jeles homlokával legyőzésem után.

De ezt a náci Németország pontosan tudta, nem az első esete, hogy a sátán népével és a Talmud állatisteneivel lerohan ártatlanokat, titkos háborúban magyar kislányokat áldozva folyamatosan a Kex együttes zöld-sárga dala alapján annak ellenére, hogy megvannak az állandó főszereplőik, mint az angyal Mary Zsuzsa, aki helyett angyalként győztek le engem feketemágiájával, majd tort ült harminc év után is a mulatós tik sem vagytok magyarok népével az állandó temetőbrigádnak Romániából.

Már azon nem is csodálkozom, hogy szebb a páva, mint a pulyka dalból páva földönkívüliek vannak itt matyókként Süveges Halak állandó véráldozó családjával, meg hálaadás ünnepet rendeznek karácsonykor az amerikai démonistene tiszteletére Romániának.

A démonok hatalmas erővel bírnak, tűzben járnak, mint ahogyan a Játék a tűzzel adventi Erdélyi könyvben kiadták, mint cigiről leszokó Tóth főszereplővel berendezett adventisták az összes könyvet, csak végig kellett mennie az elmebetegeknek Luther reformátusain tetteik, szerepeik és karmikus sorsuk végrehajtásával, megmentették az összes reformátusát Romániának.

Tűzben jártak a lakásomban Müller sátánistái, két világban éltek egyszerre, a másik világuk egészen égő tűz volt, onnan léptek ki, mint ahogyan írta a népe a Magyar Nemzetben nekem üzenve, miután kivégeztek az utcanépével Miskolcnak a II-es elmeosztályán a városnak, hogy itt maradt hányássöpredék Paul, a sátánistája, aki még soha nem hallotta az ember szót, ahogyan a démonok, akiket berendeztek az osztályukon, s nálunk voltak kicsi koromban a Talmudból neveztek engem. Elektromosságok.

Furcsa árjaság, szégyene a világnak a miskolci Bertalan utcai Pszichografológia Tóth Kecskés Katalin egyetlen NagyPán népe berendezése mellett, hogy Németország árjának gondolja magát NagyPán kecske nemi csapásaiként.

Pár éve azt írtam, hogy vezessék ki a németeket Jeruzsálembe, mint trianoni sátán népeit, meg Kecskés népeket, meg Talmud nácijait, de mivel emberiség és emberség ellenes állandó rémtett végrehajtói a Jelenések könyve 7 trombitájával együtt, úgy gondolom, hogy semmihez nincsen joguk, tekintve a média közvetítését is temetői ünnepségként, mindent bemutatva, amikkel születésem óta lemészároltak minket.

Az utolsó árja szőke, kék szemű az unokanővérem volt, amit pontosan tudtak, mert berendezték hozzá a kék babaszobabútort is, de már hallás nélkül, mert Bíró név mellett nagynénémet férjhez adták egy romániai bíróhoz és a román nép első pillanattól zenei és nyelvi csapása volt a csillagrendnek, ezért az unokanővérem hallás nélkül született meg.

Mivel Csillagrend ellensége volt, várható volt, hogy megtámad engem születésemkor a tökéletesség miatt.

Megosztottam nemrég egy játékpuskát, amivel a fiúk játszottak kiskorukban. Én is játszottam hasonlóakat, míg apával megengedtek minket együtt lenni. Ha megcéloztunk valakit, legyőztük, illett elesni. Ezt nevezik játéknak. Játéknak írták meg, hogy játék volt, de egyikük most kimaradt a játékból a kollektív nagy közös áldozását a Pszichografológiának Ízisz-Vénusz-Jézus néven a vérből születettek betegségeit, sorsát, könyveit rajtunk végrehajtva, egész Kelet és a cigányság emberré nemesítésével, eltartásával, emelésével Vénusz vérrel, mert lejjebb nem adta a Hunnia börtön.

2001-ben arra figyeltem fel, hogy Pápai minisztert választottak, meg a többi nevére a narancsoknak, nagyon rossz érzés volt, nem tudtam, hogy folyamatosan születésem óta ismtélik a velem történteket, szerepeket és könyveket emelésével a hosszabbításoknak, mint vérből létbe lépetteknek.
Pápai Mari megkísértette apát. Nagyon rossz érzés volt emlékezni, akár, mint anyám Palik miatti áldozása, Kovács Erzsi és minden Rákóczi téri kurvasága miatti támadásával a Hunnia börtönnek, Győzike árja kakas frizurájával temetői ünnepségét öcsém, nagynéném kivégzése közben is ünnepelő kurvák és latrok vérivói násztáncával a genyóknak.

Ekkor írtam felejelentést az egészségügyi minisztériumba, nem tudva arról, hogy engem torként ünnepelnek, ekkor gondnokság alá helyezésemet kérték Illés-Pisti agyi betegségeinek zárójával a Nyírő Gyula 130 éve mészároló teljes kórházának Almássy Csaba pszichiátere által, amelyik megtámadta a családomat, megölve nagymamámat Müllerékkel 1971-ben. Több feljelentést írtam a kórházi ügyek kivizsgálásáról, mint a pesti orvosi kamarának, de itt akartak végezni velem titokban a vérivók városában. Már 2004-ben nyilvánosan végeztek ki engem az elmebetegekkel, utcanépekkel a megyei kórházában a világapokalipszisnek.

Tehát furcsa germánság a NagyPán Pszichografológiai eredetű Német néven berendezett német népe a penitenciás véráldozóknak együtt Mészáros Ági és Voit Ági Talmudjával, mint nácijaival a halál kártya 13-asnak, amelyek 1995--ben húsvétkor feszületre tettek 13 napi éhezés közben, boa kígyójával a bal fülemben a spanyol pusztítónak olvastatták velem Melion Jungista aranysas napbaöltözött asszony Máriájának evangéliumát. A Talmuddal közös az evangéliumuk.
Furcsa dolgok ellen hová kellett volna menni feljelentést tenni, amikor a rendőrség ehhez kevés volt, az a része, akiket nem ők állítottak be elmeosztályaikról?

Végig mentek az összes tisztátalan lényén Ádám és Éva és pár kivétel mellett, akik jeleket adtak, megjelelölve a könyveket a Talmudjuknak. 2004-es kivégzésemkor legalább hetedszer ismételték a feleségcserés könyvét Jászternénak és Kiszelynének, mint nőstényekét, amiket Győzője a családomnak ismételt hatalmas orákuluma közben a vérnek, amit jelent a nemi csapás feleségével együtt, gyalázásom közben gazdagulva az összes cigánytelepével Indiának, ezt végig nézte az összes emberjogi szervezete a vasvárosnak, minden politikai szervezet, teljesen normális dolog volt a mészárlásunk 83 éve megállás nélkül a nyugdíjas véráldozóival az országnak, amik árvaságiakat és közgyógyokat vettek fel a narancs cigánynáci kormányától a Talmudnak az összes reformátusa mellett Illéséknek, mint állandó halálvégnek a Bibliájukból, ellenségük az élet volt egyedül a világon.

A világmindenség apokalipszisét hajtotta végre rajtam Miskolc, az űrpusztító születésemkor hozzám javasolt kezdetével. Mindig egy sziklán várakozott bevetésre.

Hatvan éve vérből nemesedtek emberi formává a szentháromság apokaliptikus csapásai.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 12255
  • e Év: 51256
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.