Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Amikor az ellenség kívülről-belülről is támad
  2018-10-16 05:28:43, kedd
 
  MIT TEHETÜNK, AMIKOR AZ ELLENSÉG KÍVÜLRŐL ÉS BELÜLRŐL IS TÁMAD?
A magyar helyzet egészen sajátlagos! Már írtam ezerszer, hogy az ellenség kívülről és belülről is egyszerre nyomul évtizedek, évszázadok óta!

1.) A BELSŐ ellenség ellen mostanra már nehéz bármit is tenni, hiszen a kádári időkben elfoglalták a nemzetstratégiailag fontosabb pozíciókat. Emiatt olyan véd és dacszövetséget alkotnak, úgy összezárnak hogy azon már rést ütni sem lehet... Főleg akkor nem, ha valakit a magánéletében is (az un. családon) belül is szolgaként kezelnek, mert kezelhetnek!
Ezen hátrányos helyzetű magyaroknak nem marad más, mint a MAGÁNÉLETI HÁTORSZÁG kiépítése... Ehhez, jó lenne, ha több figyelmet szentelnének az emberek a közvetlen környezetükben élőknek!. Jó lenne szorosabbra fűzni a szeretetkapcsolatainkat és ezzel megnyerhetnénk a megmaradásért vívott küzdelmünket.
Emlékezzünk: a II. világháborúban a szovjetek a HÁTORSZÁGBA menekítették a civil lakosságot, és az iparukat is képesek voltak áttelepíteni!
Jó lenne a nemzeti összefogást azzal kezdeni, hogy mindenki legalább a magánéletében fogna össze valakivel! Azután annak a szeretteivel... és így alakulhatna ki végre az össz-nemzeti ÖSSZEFOGÁS!
Mint írtam, az ellenség KÍVÜLRŐL is támad... Szerencsére, most még egyenlőre tartja magát az ország-vezetés a KÜLSŐ migráns-inváziót ránk erőltetőkkel szemben....

2.) A KÜLSŐ ellenséget sajnos, BELÜLRŐL is erősen támogatja a magát ellenzékinek nevező politikusok és a velük rokonszenvező szavazópolgárok...
*
Ha úgy fogjuk fel a rendszerváltozás nevezetű átalakítást, mint az építkezésben egy felújításra és átépítésre szoruló házat (hazát) akkor a most divatos módszerrel csodát lehetne tenni.
Az un. szocializmus romjait teljesen újjá lehetne varázsolni.
Az ALAPOKAT megerősítve - ősi magyar kultúránkkal lelkierőt adva a maradék magyarságnak, ami garantáltan összetarthatná- nemzették kovácsolhatná népünket.
A megerősített alapokra azután a ház köré fel kellene húzni egy új falat - jó szigeteléssel kívülről megerősítve, még emeletet is lehetne rá építeni!!!! Miközben, a benne élőket nem kellene sehova költöztetni...
A KÜLSŐ ellenséget támogató- ellenzékinek álcázott BELSŐ ellenség - azonban porig akarja rombolni mindazt, ami magyar és teljesen új ország-építményt akar a helyére építeni.
*
Mint köztudott, a BONTÁST és ÉPÍTÉST ugyanaz a (háttér) hatalom irányítja Nekünk most oda kell tenni magunkat, amelyik hatalmi elit kívülről - a határon túlra rekesztett magyarsággal megerősíti maradék kis hazánkat! Miközben, mi: az egyes MAGyar ember is igyekszik megerősíteni magánéleti kis hátországát!!! Legjobb kötőanyag ehhez a SZERETET.
Meg kellene tanulnunk nekünk is ÖSSZEZÁRNI a megosztást, a gyűlölködésre uszító belső politikai ellenséggel szemben!!!!
Ehhez azonban, az ELHALLGATÁSOS hazugságokkal elaknásított életünket aknamentesíteni kell! Meg kell tudnunk az életünk minden területén mindazt, amit elhallgattak!!!
Akkor azután a TUDÁS birtokában már lehet egy élhető életstratégiát kialakítanunk!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 178 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 605
  • e Hét: 7603
  • e Hónap: 8550
  • e Év: 44491
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.