Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Értelmiség, jövő világ-Magyarországa
  2018-02-25 16:07:59, vasárnap
 
  Születésem óta elölről kezdték a mülleri hálózat harmincas évektől az egész világon a Mónika Showval, Heves megyével, Göncz Árpád népével, mint valdensekkel, sötétkapus amerikai egyházakkal, Bertalan utcaiak teljes egészével az állandóan elköltözöttekkel együtt, a szarkahegyi nácikkal, Józsefvárossal, G. Maczó Ágnes magyar kislányával az Időjeleket állandóan megadó testenyészetnek, felsorolhatatlan beázottal az értelmiség legyőzést.

Csak a saját elmeosztályukat iskolázták be, így lettek orvosok, tanárok, számvitelit végzettek a Hunnia börtön és a miskolci Rákóczi tér tagjai, meg színészek, énekesek, művészek a világ minden részébe szétköltözve már.

A miskolci orvosok kivétel nélkül mind ide tartoznak. A miskolci egyetemen végzettek 2001. körül a miskolci Híradóban nyíltan bejelentették, hogy ők most éppen Íziszt áldoznak, így szerezték a diplomáikat a Bárdos műsorban bemutatott orvosokkal, sün rendőrséggel, Szt.Martinnal a sakk-kártya végrehajtói közül,hatalmas szalonokban fellépő művészi baráti körével, Xantusékkal együtt a vasfüggönyösöknek, az egész művész világgal úgy, ahogyan vannak.

Orbánnak egyszer volt egy mondata, hogy senki nem ott van, ahol kéne lennie.

Otthonukban mészárolták le az értelmeseket az egész világon 81 éven keresztül, folyamatosan.

Orsós Viktor cigánytelepe, mint bolt és közlekedés fóbiás emberiség gyalázói, nem titok Miskolcként felvásárolták az ingatlanokat, kastélyokat, iskolákat a reformátusaikkal, mint Talmudos nemi szövetséggel, világ-Magyarországra készülve szórták szét gyerekeiket, unokáikat az egész világra magyarnak mondva magukat vasnépeként az egykori bibliai népekből kivált kommunikációs bénítóknak, nemi gyalázóknak, fertelem és iszonyat végrehajtóinak.

Váltak közben támadva engem folyamatosan a Hunnia börtön gyilkosaitól, mint vadállatoktól, pusztítóktól, amiknek felkínálták magukat, meg a saját otthonokban embereket kivégző és gyalázó temetőbrigádjától a parabruitális népnek, Rákóci téri és José indiai cigányaitól, amik felvették a világapokalipszisük névtárát.

Világ-Magyarország Orsóssal, mint nácival, szőke nemi csapásokkal egyszerre fog felállni, hiszen sajátjuk a világ összes kommunista országa, egész Kelet, Amerika, ahová 130 éve költöztek szappantisztító sorozataik szerint, Anglia női része teljes egészében, svédek, finnek, skótok, Olaszország teljes egésze a keresztapa népén kívül, spanyolok, portugálok, mexikóiak, brazilok, horvátok az ózdi központ fekete mágusaiként, felsorolhatatlan, minden népe a narancsoknak, az egész világ-mindenségben érintett miskolci világ-könyvtár. Mint írtam valamennyi párt névtára Amerikában is miskolci berendezésű.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trianon Fatimei jóslatával a soproni vadász trófeásoknak
  2018-02-25 15:45:43, vasárnap
 
  Cseh Károly Fatimei jóslat című versét, mely a Trianont jelentő sátán bibliájának likvidálását jelentette szerepek és nevek szerint, 2001-ben ismételte Sopron városa a kínzásommal és gyalázásommal, miközben a magyar néven futó elmebetegek Melion József aranysas jungista Mária vallása miatt járták a kegyhelyeket, bibliai olvastatásával a tik sem vagytok magyarok romániai parabrutális hálózatuknak kisvárdai lakosok elmeosztályával együtt.

Románia átküldte ide az ott lévő magyar nevű elmebetegeket és Rákóczi téri cigányságot, melyek egyből állampolgárságot és munkát kaptak, mint a Lőrinczek, mindaz, amelyik ide tartozik a Pszichografológiájához nagypán Miskolcának.

Pálinkás és állandóan nevüket változtató Imréivel az Időjeleknek megöregedve és pározva, panaszkodva az eladósodásuk miatt felhívták a figyelmemet arra, hogy a trianoni zsidók német nevekkel magyar védelemben mennyire pazar és gazdag életformát élnek, lakosztályokkal, autókkal, körülrajongva munkahelyeiken, mint hercegkisasszonyok. Vigyázott Magyarország nagyon arra, hogy a trianoni zsidóknak semmi bajuk ne essen.

Sopron határvárost foglalták el Hitler Talmudos népei, jövő végett házasodva, készülve narancs színben valamilyen ismeretlen dologra Kelemenék után. Győr Avatár központja Miskolcnak, mint gazdag városa a Rákóczi térnek.

Sopron tor ünnepeket rendezett, míg engem Melion József többmillió éves Máriája miatt áldoztak a saját Mártika főszereplője helyett, szervezve az utakat, Mária helyeket építve rendjeikkel az egész országban. A hatalmas gazdagságra jutott vadászok külön ünnepeltek engem 2001-ben fényevésem, gyalázásom és kínzásom idején magyar sújtásos ruhákba öltözve, akár a magyar gárdája Vona Gábor ricsei elmebetegnek, amelyik riogatta a romákat, magyarok védelmében jobboldalt alakítva a bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtó narancs nácikkal. Orbán Viktor jelenti őket a cigánysággal, szőkék védelmezőjeként. Ezért vette magához Kudlik Júliát, kitüntetve a téri gyors-gépírókat a Parlamentben, ahol Hunnia börtön bibliai patkóját ülik körben, tor ünnepet rendezve 130 éve Miskolccal. Nem véletlen, hogy engem összezúztak és csúfoltak a jó helyesírás és a gyors-gépírás miatt is, kezdve ellenem a magyar nyelv miatti nemi gyalázást 1983-ban helyesírás változtatásával.

A temetőbrigádja a szociális hálózatnak mulat, hatalmas nyugdíjak mellett táncikál, énekelnek a népviseletbe öltözött Kósa néven berendezett diafilmjei az egykori időknek a falvakban.

Németország olyat tett, amit soha többé nem lehet lemosni semmivel, zsidók, Rima Jeruzsálem néven.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adventisták Parabrutális és Parabestia népe
  2018-02-25 15:34:33, vasárnap
 
  Tóth névvvel kezdődött 130 évvel ezelőtt a miskolci adventista egyházak működése Kínában, Amerikában és az egész világon állandó korokat végrehajtóival, mint Babilonnal, mely Sas neveken van berendezve Aranyok mellett, médiával, perzsiával, mezopotámiával, mind az űr népét jelentették káldeusokkal együtt.

A Parabestia belémjött Moldován Nóra vörös róka szabadköműves rendje helyett 1986-ban, egykori spritiszta béka pápája a római egyháznak legyőzésük utáni idő óta, amelyik Adynak mindig Eötvöst papolt. Tehát a láthatatlan világ részeként győzött le engem.

A Parabrutális béka Istene Romániának a romákkal, ahogyan Romániáról megkapták a neveiket születésem óta mészárolt minket a házunkban. A médiája a németeknek a Mónika Showban mutatta be őket.

1995. óta olvastatták velem a világ apokalipszist jelentő Bibliáját a karmikus gyilkosoknak, miután addig rajtam születésem óta karmájukat és tetteiket végrehajtották, akasztásokkal jelölték azt a családot egymáson, amelyhez éppen odaértek. Hogy a parabrutális tik sem vagytok magyarok népe közé tartozik a Romániából átjött eredeti kakas Piroska vörös hajjal, sámánként az elmeosztályáról a miskolciaknak, azon már meg lehet lepődni. A kivégző osztag 1995-2004-es kivégzésemig hajtotta végre a bibliai karmikus börtön gyilkosok karmáját rajtunk.

Itt voltak végig a lakásban, a szívemen, minden részemen, nyomogatták a médiában bemutatottak szerint, melyen nevettek kezeikkel fogdosva a szívemet, testemet, ez teljesen normális dolog Romániának, mint az is, hogy állandó temetőbrigádját jelenti a földrészeknek a szociális hálózatával együtt, amelyekkel jelenleg tort ülnek 1995. óta.

Hleckó Piroska talán a neve - most nem ellenőrzöm - a kakasuknak, amelyet már régen meg kellett volna szüntetni.

Tik sem vagytok magyarok - kiabálták a tatárdombi ikerházában a Rákóczi téri, Talmudos, Bodor űrpusztító, római egyházas Ufó, Időjelek testenyészeti világ végét megadónak amerikai központban is meglévő szövetségét, mint ahogyan az egész ország nem magyar, hiszen minket mészároltak Benkő Lajos utolsó finn-ugorként hozott mészárszék áldozat után Magyarország teljes felszámolásának örömünnepére okot adó vágójuhai az azóta jött elmebeteg, bolond, karmikus okkultista Rákóczi téri feketemágusok szövetségének. Nincs Magyarország, mi németek voltunk.

A Mónika show külön kitért Friderikusz Sándor védelmében orra miatt, Falusi és Lang páros sorsára szintén. Ezékiel pusztítóját kiabálva tisztították, hogy nem fog gyilkolni, Ménesi Rákóczi tere kezdte az áldozásomat rima Jeruzsálemként a trianoni áldozóim sorsaként folytatásban.

A Parabrutális Mónika Show Horn Gyulával állott fel 1989. óta a politikába a genyó isten és a többi Rákóczi téri feketemágus ózdi központ lírai karámjának képviseletében narancs színben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyiptomi esó, tesó - Bochkor-Boros miskolci közvetítése
  2018-02-25 13:54:57, vasárnap
 
  Bochkor Gábor Gábor neve miatt áldozásommal emelkedett egykori orosz medve korok végrehajtójaként, születése óta folyamatos a támadásunk, mert a Hunnia börtön világ-könyvtárának végrehajtója.

Boros szintén a miskolci Rákóczi tér tagja, akár az ózdi Majka és a többi romája a Parabrutális béka Istenének a tik sem vagytok magyarok Mónika Show hálózatának. Hatalmas a nézettsége a tort ülő médiának, perverz fórumosok védik a mészáros áldozóimat, emberiség és emberség ellenes gyilkosokkal együtt.

Az ózdi Majka örült annak Müller hálózatából, hogy a felesége nem Ildikó és Erika előző életében kurvaként élő lett, nyugodtan párosodnak, szaporodnak, hiszen még a temetőbrigádot eddig soha senki nem ítélte el. Várkonyi Andrea és Bochkor néven ismételtek médiába kerülésükkor a kisebbik lányom medve korait, mivel Ő a csillagmedve, Várkonyi nevével az ember gyilkosságukat, amit az utolsó mohikán óta hajtanak végre a Rákóczi terükkel, azzal, hogy embereket nem lehet teremteni motoros utolsó túlélőjükkel, mint most az albánokkal, amik az öcsémet megtámadták Sátoraljaújhelyen. Vigyorogva mutatta be Friderikusz Sándor Rákóczi téri egyik hosszabbító perverz csapása a Hunnia börtönnek a motoros Delhusát. Vigyorognak az elmebetegek, akár a Duna tévés vatikáni lakásomat eljáró fertelmei a világnak, vagy a Mokka stábja, az egész úgy, ahogyan van. Azzal is állottak fel 1995-ben, hogy csúfolták az embereket kiszedett fogaik miatt.

Tort ülnek. Még kínzásom és gyalázásom közben éljenezték Egyiptomot jó pár éve, amikor éppen a felsőzsolcaiak sorsát és tetteit ismételték rajtunk, együtt a szomszédba akkor költözött értelmiség legyőzést a világon végrehajtó autistákat, melyeket az ország TB-je tart el a többi mészárossal együtt, mint a parabrutális romáival.

Amikor már Egyiptom is megunta Magyarország gyalázását és kínzását egyfolytában megállás nélkül, deformációikkal és betegségeiikkel együtt, eláztatva Felsőzsolcát és az autistákat, Borossa a miskolciaknak Bochkorral viccelődött a csapásaimon a rádiójában a Rákóczi terüknek. Boros néven régi kommunista tag van berendezve, egykori gyermekváros vezetőjeként már megöregedve. Innen vette a nevét Boross, a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával és kivégző osztagával a szociális hálózatuknak.

Egyiptom Sólyom nevével és kommunikációs hangelvevéssel 1971-es ismétlés volt, ekkor kezdték az összes korát a másik lépcsőházban lakó patológia sorsaként rajtam. Innin egyik szerepe volt Egyiptomnak, mely szerint minden ékességétől, ruhájától, szépségétől megfosztva végzik ki.
Mindegyik szereplő be volt rendezve, akár Ízisz szereplőjük, aki 1995-ben jelentkezett is, de nem érdekelte őket, csak az én mészárlásom.

Egyiptom korát Erdős Anna nevével kezdte a Hunnia börtön erdővel, melynek része a medve szocialista korával íncselkedőn, egyből az én legyőzésem utáni időben megteremtve őt, majd utána jött az egyiptomi kÍgyó istene Ozirisznek, amikor Ré napisten népei még megvoltak. Összesen két film készült róla, amit láttam, a Belphegor, az Időfolyó szellemvilágáról és a Szellemírtók.

A főszereplők lovaggá üttették magukat, a Máltai szeretetszolgálat, mint Lázár népének kitüntettjei. Jeruzsálem többezer éves áldozóm, rima Jeruzsálem a nevük, jelenleg a trianoni Magyarországot jelenti.

A tort ülő ózdi és többi cigánya Miskolcnak felfoghatatlan, gyalázatukkal együtt a házakban, lakásokban.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zöld medeia melletti cigánytelep horrorja tékozlással
  2018-02-24 19:08:25, szombat
 
  A Zöld Medeia, mint Margittai Ági, akit Friderikusz Sándor, mint egyik Rákóczi téri hosszabbító mutatott be, érettségi bizonyítványt adva neki helyett én voltam a Zöld Medeia is zöld köntösében, horrorjával a médiájának, mely még a szekrényből is feketemágiával és tűzzel, szörnyekkel tört elő. Mostam helyette a tatárdombi Iker Talmudosok mocskát, melyek szövetségben vannak az Iker torony és iker épületek jelzései szerint az űrpusztítóval és Rákóczi térrel, jelenleg Tőkés László nagyváradi volt püspök és Hegedűs név berendezettekkel képviselve Tőkés Anna kezdetével emelkedésüknek. A szenes holmiját az összeégetett házuknak évekig mostam, kulcsjelét nem tudtam eltüntetni Illés-Pisti árulásának, mely azt jelentette, hogy megcsókolt engem egyszer Kohut Isten egyik istene a számon. A titok azóta a kulcs a csók miatti elégtétel lett volna a kékeknek és mindegyik földönkívülinek.

Nincs förmedvény, amin jóllaknának, járnak az ősi koncra zord tragédiák vérnyomain mindig elölről kezdve a történelmet.

Együtt vannak tehát a reformátusok a miskolci vaskori Rákóczi térrel, így is harcoltak, furcsa volt, mikor a Talmudos Tőkésék legyőzték Csaucseszku vaskori kommunistáját Miskolcnak.

1995-ben együtt nyitottak tor-ünnep rendezése miatt az én pszichiátriára maguk helyett kivégzésre beszállításom után Miskolc városának képviseletében médiákat a pestiek és Túri Ferenc Hunnia börtön berendezésében.

1995. óta pazarolnak, év háza díjakat nyernek a Rákóczi téri Hunnia börtön, mint Bocs-kor és média tagok, mint Sebestyén Balázs, életmű járadékot kaptak az állandó világ végi időjeleket megadók, mint Deák Bill Gyula feszületes, a szocialista iskola ellen létrejött testnevelés tantárgy olimpikonjai, melyek az áldozásomból emelkednek folyamatosan, egyikük elmondása szerint én tartottam össze a családot helyettük.


Költészet napját ünnepelnek a Hofin hahotázó lírai narancs karám tagjai, amik 130 éve készültek erre a nagy közös áldozásomra, a távol-keleti szörnyeivel Müller - Végh Péternek, Göncz Árpád emelőjének a vakolat rám omlasztásával, világ-könyvtára folytatásával, a Pszichografológiájával Orbánéknak, akik ekkor bemutatták az aláírásaikat, hogy terheltek. Valamennyien okkultista pszichografológiai Bertalan utcai elmebetegek. Az egész utca egy nagy Pszichografológia a világ összes jelecskéinek képviselőjével, kivéve a hatágú csillagot.

Aztán jött ismét a fényevés Nagy Anna halott reformátusai helyett, míg ők költöztek el a megyéből, leszállítva a bibliai ébredő játszóteret folyamatos egyháznyitásuk az én koldulásommal további áldozásukban, kivégző sorozatokkal. Miért kellett az Uniónak az én kivégzésem 2004-ben hangelvéssel együtt ahhoz, hogy Magyarország csatlakozni tudjon Hunnia börtön és Rákóczi tér néven?

Hihetetlen, amit Friderikusz légyként bemutatott hahotázva Dömsödi Gáborral a Bertalan utcai okkultisták közül atlantiszi mágiával, ha jól sejtem Falusival együtt, Mariannaként kiválasztott, akár a tótok, hogy Gábor Zsazsa szőke légy nem tud gondolkozni nemi csapásként, amire létrehozták.

Folyamatosan támadtak engem minden szőke miatt, amit már viccekben meséltek, visszamentek időben 130 évre a nácik, mint egész Heves megye, minden beázással megjelölt értelmiség legyőző és a nemesi cigányok.

Sebestyén Balázs, a többi horror média sztárral tor ünnepként hatalmas házakat hozott létre, külön cigánytelep gondoskodott arról, hogy nekem és azoknak, akik engem szerettek és tiszteltek, mindenüket összezúzzák, megölték születésem óta a szép kislányokat, jóembereket. Nem lehet a cigányoknak ezt visszaadni. Már jóval születésem előtt kezdte a miskolci Rákóczi tér az emberek házaikban történő támadását, testükbe lépve, mint ahogyan megtámadták nagyapát is, apát baltával űzték el otthonról albérletbe Hunnia film végrehajtása közben rajta. Az ő házuk tiszta, amerikai konyhával rendelkezik a Rákóczi tér minden lyuka és már unokával szaporodott néptömege, akik elköltöztek Borsodból, holott az egész megyén folyamatosan jártak körben sorsukat, tetteiket rajtunk végrehajtva, az ide tartozó neveikkel együtt.

Bocskor születésével kezdődött a bocsok medve kora, valamennyit ismételtelték egykori orosz történelemként a kisebbik lányom kezdetével. Ez kevés volt, megtámadtak engem a Hunnia börtön összes elmebetege sorsa miatt, mert Bocskor fordítva vette fel emiatt a tornanadrágját, ezért még jutalmazzák is áldozásáért naponta többmillió forinttal, műsoros nézettséggel, véleményét a miskolci tedd le a magad a küszöbre Timis egyik főszereplő miatt az egész ország követi,mert Bocskor, mint orosz bocsok kora követendő példája az elmeosztályának.

Timi egy lány volt 1992-ben, akin megesett a szívem, mert naponta a kék buszos útvonalai a szabadságharcosoknak hordták haza, mindig más sofőr és írtam róla egy cikket, hogy Tedd le magad a küszöbre a szociális osztályon. Timit így bonyolították tovább. Minden miskolcinak saját könyve van, minden központ 130 éves állandó apokaliptikus áldozókat jelent, amik közösen kíséretükkel megtámadták Sátoraljaújhelyt és Sárospatakot, amikor Benkő Lajost megölték. Ezt ismételte kínzásom és gyalázásom közben Magyar Bálint, ismét megtámadták a miskolci cigánysággal Sátoraljaújhelyt, Olaszliszkát Lévaival már, Sárospatakot, amit mutatott a média, de nem volt kinek.

Nem titok, hogy a Rákóczi tér cigánya körben volt rajtam, mit tettek velem születésem óta minden Ágnes lyukuk főszerepében.

Minden karmikus tettét a sántákkal kezdődve rajtam hatvan éven keresztül a Bertalan utca végrehajtott, ismételve közben Benkő Lajos utolsó finn-ugor angyalként hozott sorsát.

Amikor Rácz feltűnt a médiában, éppen a Rácz névnél jártak a cigányoknál, ekkor szétverték az újhelyi óvónő házát baltával, éppen akkor utaztam le oda gondolkozás nélkül még. Kimentem a temetőbe, teljesen feldúlták, sírokon a név átcserélve. Az elmebetegek elmebetegeztek engem a miskolci Rákóczi térrel együtt, míg emelték a nyugdíjukat a szociális osztályukkal, engem elutasítva mindenben, közölve velem, hogy nem vagyok más, mint a többi miskolci, nem jár nekem más elbánás, annak ellenére, hogy a bolt és közlekedés fóbiások, pulyaszeplősítő bányászok, LKM-es sátán népei, a rengeteg gyár és üzem létszámával együtt ál-rokkantságival öregedtek meg, a kommunisták meg kapják mai napig a nagy fizetséget a vasfüggönyös kormányuktól, a Rákóczi tér teljes egésze, mint világmészáros az ellátmányát az országnak.

Hiszen a narancs jelenti az összes pártot, valamennyi név idetartozik, itt fedezem fel őket a városban, az utcában, állandóan ismétlik a történelmet. Ezt kell elmondai Amerikának, amelyik befogadta a miskolci cigányságot, hogy a házakban, lakásokban vannak, mészárosok, Mészáros Kata összes kommunizmusát hajtották végre, ami nem én voltam elméletben valamennyi termékenységi nép szigetek emelésével együtt. Grófó, a tik sem vagytok magyarok sztárjaiként szövetségben van Mészáros Kata medve kommunizmussal kezdett henteseivel.

Szereti az arany csillagását a Rákóczi tér, többezer éve kezdték az aranyásókkal a világ történelmét, többször összezúztak mindent, majd a nyomorban kezdték elölről az emberek egymással történő lemészárlását, a nők megalázásával együtt. Kukó cigány aranypalotában a többi cigányával a miskolci Rákóczi térnek véráldozásból, ahogyan valamennyien esznek, öltöznek, utazgatnak, tanulnak, házasodnak hatvan éves folytatásával Benkő Lajos sorsát.

Az indiai Rozmann néven ismételt legalsóbb kaszt cigányságának depresszióját én is megkaptam, mivel Müllerék menhelyénél kiválasztottak voltak. Folyamatosan tart a vándorlásuk 130 éve, már országokat foglaltak el.

Horror horror hátán, amit a média jelent a vatikáni Rákóczi terével Miskolcnak, rengeteg biológiai, élővilág ellenes csapásával, fegyvereivel, rakétáival, atombombáival a kommunista országainak. Ez a vége, mi voltunk az utolsó német emberek, Magyarország megszüntetését torünnnepként ünnepli Miskolc városa 1995. óta az én lemészárlásommal magyar kakas néven a szlovák tótokkal.

60 év ebben az életemben a lemaradásom, néha megengedték, hogy hipnózisban előre kitalált tervük miatt tanuljak, mert megengedték a zene tanulást a vasfüggönyig gitárral, énekkel, hogy a világ minden slágerét, operettjét megtanuljam, a vasfüggöny emelésekor Miskolcnak a németek és Románia közé Lucifer hozatalával folytatódjon egy fényevéssel egybekötött tömeghipnózisos élet embertelen körülmények között, egész Kelet Ázsia központtal Miskolcon berendezett és a cigányságság emberré válásának véráldozásával egyetlen nagy közös áldozásában a világnak, hiszen mindenki tudott róla végrehajtsák mindazt,amire 130 évig készültek, Vénusz gyalázásra és likvidálásra lezárt határokon belül.

Tudták közben, mert ismertek, hogy törvényt gyaláznak, a csonkítással is.

Nem tudom felvenni a versenyt tavaly február óta lassan kijózanodó állapotban sem a zsenikkel, nincsen megtanult iskolai tanulmány mögöttem, mert a zseniknek az Időjelek szerint fűszálakat kellett volna számolniuk állandóan, mint mindig kitermelt értelmiségének a Hunnia börtönnek, láthatóak voltak a világon mindenütt.

Nem engedték a nemesi Nagy Karola istenhívő kommunista karmikus sorsaként Marianna kezdetével Újhelynek a nyelvek tanulását, csak a németet írni, a többit mindig elfelejtettem, meg méhgörcsben kellett volna meghalnom, mint a mágusnőjüknek, egykori Hunyadi nemesként.

Éppen a törvényt gyalázták és csúfolták az öcsémben is Malek szörnyével, mint amerikai elmeosztály teremtőjével, amelyik cipelte, csúfolása közben a miskolci pszichiátriáknak. Gyuszi talpig becsületetes volt fényevése közben is haláláig, akkor lakott jól életében először, másnap megölték a születésnapja után. Olyan hülye becsületesek voltunk, mint apa, így csúfolt minket anyám is, aki bábjuk születése óta. Németek hozták apához, így rendezték be a filmeket apa haláláig Benkő és Kohut nevekkel. Apa szocialista medve kori természetjárása után még a kisvonatot is felszámolta Sátoraljlaújhely a miskolci Rákóczi terével, mert azzal jártunk kirándulni, kifosztották a cigányok, kidobva mindent, amit vásárolt nagyon kevés pénzéből. Ő sem tudott beszélni halála előtt, csak suttogni, három agyvérzés, lebénítás után infarktusban ölte meg Budai Zsuzsanna családja, melyet a miskolci Rákóczi téri média ismételt. Azután már Kohut Magdára sem tartottak igényt színésznőként, befejezték a trianoni áldozást.

Öcsémet a menhelyi 666 fenevadja feketemágiájával csonkító és gyilkoló cigánytelepe születésekor támadta meg a családi házában Szencinek Kupai és Tas dadogósok karmikus kommunikációs bénítása miatt. Egész életünkben végig velünk voltak a házakban, lakásokban, miközben a Hunniai börtön mindent összerombolt a börtön gyilkosokkal, mert ezek a cigányok is a lakásokban, otthonokban láthatatlan világban járnak, akár a sátánisták. Megházasította a ricsei pszichiáter Vona Gábor elméjeként Gyuszit azt állítva anyámnak, hogy a zsidók által személyiség nélküliség miatti sokkolásokkal összezúzott idegrendszere meggyógyul - rögtön az albánok motoros támadása után történt Delhusa emelkedésével -, ha megházasodik. Megrendezték az esküvőt a felsőzsolcai menhelyi Nagy Éva elmebetegével Müller Péternek. A sátoraljaújhelyi Müller sátánistái megtámadták őket az elbérleti lakásban, ahol felemelkedtek a ruhák, tárgyak magasra, az öcsém kapkodott utánuk, miközben Évája Müllernek ágynak esett, maga alá vizelt, mert Bodorné Ágnes cigánytelepe így mészárol, amiért ismét minket vádolt a tik sem vagytok magyarok csürhéje. Húgyhólyagjait vágták ki szüléskor az asszonyoknak Ágnesék népével, amiért az én húgyhólyagomat a pókokkal, ami a férje és a lánya ki akarták venni a megyei kórházukban 1995-ben.

Gyuszit egy arab orvos kiengedte záróval előzőleg Izsófalváról, azzal, hogy nem beteg. Hiába mondtuk, menjen el Dunántúlra, nem tudott pénz nélkül neki indulni. Eztán történt a meghurcolása először a borsodivánkai Müller Péter kommunista elmeosztályával, amelyek a Rákóczi téri cigánysággal mészároltak. Kamrába zárták a menhelyivel kötött esküvő után anyámékkal, kiadta a fáskamrát albérletbe nekik a nagy családi háza mellett, nem engedve meg a víz használatát, kifizettetve vele semmi pénzéből a saját villany és vízköltségét ennek ellenére. A szomszédok változtak, kivitték a Szajkókat, Medvéket a városból, mint apokaliptikus csapásokat, Magyar Bálint idején a pesti Rákóczi tér költözött a városba felvásárolva a cigánysággal a házakat. Bevitték az indiai ricsei és hegyközi cigányságot. A RTL klub harcolt a mindent szétberhelő népéért a tik sem vagytok magyaroknak.
Egyszer Bodorné cigánysága az utcán elvette az egész rokkantsági nyugdíját.

Olga, aki verte baltával Dojcsákékra az ajtót, szédült Napraforgós főszereplőjeként Öcsike testvérrel halála után Farkasék költöztek anyám mellé, meg egy pesti utcanép. Farkasnéval együtt leskelődött anyám a kamralyukon keresztül öcsémre, aki nem ismerte a nemiséget, hogyan él házaséletet.
Így embert még senki soha nem alázott meg, ahogyan tette ezt Németország a Benkőkkel.
Az újhelyi rendőrség kiment az öcsémért és feleségéért, mindenféle papír nélkül elvitték őket a borsodivánkai kivégzők közé, ahol cigiért árulta magát Éva. Ugyanazt tették Gyuszival, amit anyámmal születésem után, hogy hozták Balázs Ferit a szomszédból,meg mindenféle udvarlót, pároztatva az embereket egymással beléjük lépve a Hunnia börtön cigányaival, kezdve Gábor Zsazsa kurvaságával.
Új-Kígyósi pszichiátert egyszer felhívtam, hogy van az öcsém, azt felelte, hogy egy szép fiatalember. Utána már teljesen eldeformálták. Rucájsz kinézete is volt, ezzel együtt Miskolc Rucájsz büfét nyitott, az áldozása szerint változtatta az üzleteket, hivatalokat, vendéglátó helyeket, ékszerboltokat. Bodorné népe kiszedte ezt követően az öcsém és a bátyám fogait is Tűzkő Judit pszichiáter gyilkosságában, amit tor-ünnepként ünnepeltek.

Amikor egyszer egy sárospataki koncertről bevittek egy alkoholista sátánistát, másnapra meghalt egy altató miatt Kósa Emese Fiúk, lányok évkönyve főszereplője pszichiátriai sátoraljaújhelyi osztályán, másnap Pléhbánékkal leöntötték Gyuszit pálinkával és hipnózisban bevitték az osztályukra, rácsos ágyba zárták, az ápolók többször véresre verték ok nélkül. Mindent már az utcanép alkoholistái miatt tették. Nem volt kihez fordulni, az egész ország miattunk zárta le vasfüggönnyel a határokat folyamatosan, Varga-Varsányi pár elköltözése után fejezték be a csípőcsontom kikötésével a megsérültek miatt pár évvel ezelőtt az Őrház patika bibliai felszámolásával a vasfüggöny sorozatukat.

A tiszta szívű ember, ha szenved, nem ismerve a rosszat és a bűnt felfoghatatlan kivégzés az egész világ ellen, hiszen ez a bűnözők sorsa lett volna az elmebetegével együtt. Állandóan ismételték már Malek szörnyével a Kecskések és Farkasok sorsát rajta, áldozásával, majd valamennyi feketekenyér ünnepes egyházat így emeltek közös áldozatukként kínzásunkkal. Borsodivánkán a kivégzőgépek nevettek, amikor csomagot küldtem, megfelelezve a saját kis kávémat, cigimet, mert nekem sem volt pénzem. A Talmud démonjai mindent elkövettek, hogy rájöjjünk, mi történik velünk.

Fekete mágiát szedtek ki tavaly februárban minden részemből, a válltörésem bal oldalán a karom könyékig végig tömény feketemágia volt Mary Zsuzsa sorsaként, a szám teljes egészében, a fejem teljes egészében, a nyakam, a hasam végig. Mindkét karomat a Rákóczi tér mozgatta. Homlokomon annyi csapás volt, hogy ne tudjak gondolkozni, becsinálva minden jógakönyvben leírt csakrának mondott központ, mint a szívem, amit égettek állandóan Müller sátánistái, itt voltak végig velem születésem óta.

A kígyók, melyek minden részemben megbénítottak elevenek voltak, a római egyház csapásait jelentették, ez a mágiájuk. Hunnia börtön csapásai voltak.

Pusztítók sorsát hajtották végre, hogy szegényeket mészárosnak hozták létre az elmebetegek sorsával együtt, megtámadva engem zöld-kék szemű spanyol pusztító helyett Bródyék áldozásában, zöld szemem kék daluk idején még, hej tükör mondd meg bátran, ki a legszebb a világban, annak ellenére, hogy a spanyol pusztító zöld-kék szeme Illés és az én szememet jelentette. A szőke spanyol pusztítónőjük sorsát is végrehajtották összetört fülemmel. Felfoghatatlan mindez, minden emberi formában járó emberek miatt létrehozott bibliai gyilkos miatt minket lemészároltak.

Amikor a miskolci Bakterház kocsmánál jártak Koltay Gábor és Pogány Judit legyeknél, felgyújtották jeladás végett a kocsmát, de senki soha semmit nem tett. Pogány Balázs Ferikés elmebeteg sorsát testvéréével együtt folyamatosan hajtották végre, elmeosztályával, az anyja könyvtárosi sorsával együtt, mert vadállat a férje. Pogány Balázs nevet változtatott, írták le nekem a gondnokság alá helyezési papíromra helyette. Tehát 1995. után már Ízisz-Vénuszra többé nem volt szükség, ezért kezdték a tor- ünnepét a cigánytelepnek Győzike kakasfrizurásaival országszerte.

Nem értettem Urbán Tibor mondatát 1991-ben, hogy nen éljem bele nagyon magam a szerepekbe. Halvány gőzöm nem volt szerepekről, hogy én kétszeres világ-könyvtár szereplő vagyok meg a teljes bibliáé, itt mindentudó, cinikus Keletes tagok voltak, amikor meghalt valamelyik lírai karám áldozóm, gyászolta az egész város. Cipő ide van berendezve, onnan kapta a nevét, hogy egyszer az új cipőmet tönkre tették reggelre, nem tudtam mit felvenni, Bódi Guszti ott volt a másik világban a Rákóczi terével, ugyanúgy, mint Oszter Alexandra.

Felfoghatatlan Turcsányiék miatti megalázásom genyónak szólítva engem 18 éves korom óta, ezt ismételve állandóan dobálásommal a lakásban a médiája által Liptainak, amin nevetett az ország, mit művelnek a brazil mókusrendi maffiájukkal a Bertalan utcai pszichografológiai lakásában a barakkos legyeknek, pusztítónak, amelyik genyózta a szomszédot. Már végrendelkeztek egymással a szomszédok, mivel Bodorék hosszabbítottak 1989. óta utódokkal.

Arra meg semmit sem lehet mondani, hogy a világ összes országa az utolsó emberi család megáldozása miatt lezárt határokat jóváhagyta állandó Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni, csupán azért, mert emberiségi törvénnyel rendelkező, tisztességes és tökéletesek voltak. Ezzel az egész világ egyet értett, hogy így kell lennie kivétel nélkül.

Tehát a cigányságot szét kell szedni, külön a nemesi mulatós cigányságra, melyek emberek testébe hatolnak, külön az öngyilkosságot velük végrehajtó ördögökre, külön az indiai országokat elfoglaló legalsóbb kasztokra, melyek emberré váltak az én gyalázatommal, fényevésemmel, külön az Időjelek testenyészeti cigányságát, külön a romáit Romániának, mint Parabrutális béka Isten népét, külön a hegedűs cigányságát a reformátusoknak, külön a sötétkapus dögjeit az állandó világ-könyvtár gyalázattal történő végrehajtóit a halál reformátusoknak Tőkés László képviseletében, külön a temetőbrigádjával Szenes Iván szenes cigányainak.

A lírai karám költöi fertelmet hajtottak végre a zenészeikkel, festőikkel, a narancs Rákóczi téri kurvákkal és futtatóikkal, támadva minket mindenért, ami sorsukat jelentette. Két mondat volt hatvan év alatt, mely leplező volt, amit nem értettem. Egyik, hogy a fogam miatt Magyarországnak kell szégyellnie magát Cseh Károlytól, s hogy egyszer mindent meg fogok érteni, miket írtak össze végtelen hosszabbításukban Ízisz áldozásban, a világ összes szerepében. Másik Urbán Tiboré, hogy ne éljen magam bele minden szerepbe, Vass Tiborék kinevetésével, hogy ne énekeljek Bródy számokat.

A rock-sztárjairól a pokol angyalainak már nem is szólok, mert már régóta nincsen ellenségük a római egyház történelmi halottjainál.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Keresztények bolt-közlekedési fóbia nélkül folytatják
  2018-02-23 12:13:24, péntek
 
  Most találtam meg a Márai idézetet a keresztényekről, ahogyan ő látta őket akkor, amikor hatalmon voltak és a vérengzéseket elkövették a Talmud zsidóinak vezetésével.
Születésem óta emelkednek az én bolt és közlekedés fóbiámmal az összes reformátusával az állandó túlélőknek, melyek mindig elölről kezdik a vallások ébredését. Varjú népét vitték el, jó üzletembereket, boltosokat, ezért kellene boltfóbiájuknak lenni mindazoknak, akik ebben részt vettek, nem terápiákat tartani nekik. A közeledési fóbiások már hipnózisos gyalázatot jelentettek minden korban a miskolci vasnéppel, lakásokban emberekben, jókat támadó cigánysággal.

A Rákóczi téri miskolci vasnépé volt most a világ-könyvtár lakosság szerint főszereplőkkel berendezve, külön a Hunnia börtön skizopren elmeosztálya Göncz Árpád maradványával, az állandó világ-könyvtárával Szabó István gönczi bibliásnak. Két világ-könyvtárt kezdtek el rajtam, a miskolcit és a Hunnia börtönét. Csak engem megáldozott a barakkos legyek népe, mint amiket Izraelbe vittek, a Talmud állatokkal, Heródes világ gazdagaival, ortodoxokkal együtt, ahogyan a Bizottság együttes beállította őket a Rock-évkönyvben megjelentek szerint. Hihetetlen, hogy most három gyerekes Vénusz áldozók lettek a cigányok, az Orsós család születésem óta a mészárosom, utódja Orbán felvett névvel a miskolci lírai karám narancs színével a vasnépnek,mint Rákóczi térnek 1989-ben állott fel, nagylelkűen felemelve a trianoni és román bibliai népek felett a vasfüggönyt, mivel engem már akkor összezúztak. A trianoni németek engem cigányként áldoztak meg áriaként. A RTL Klubbal állottak fel 1995-ben, bemutattak mindent, amit rajtunk végrehajtottak tor-ünnepével a Rákóczi térnek. Tudták, hogy németek vagyunk, mert a medve Kata kommunizmust természetjáró szakosztállyal együtt, melynek apa volt a vezetője, német nyelv tanulással hajtották végre 1967-es válásukig.


Márai Sándor 1945-ben (!) írta a Naplójába a következőket: >
>
> Az oroszok olyanok, amilyenek, semmit nem ígértek nekünk, semmit nem
akartak tőlünk, mi üzentünk hadat nekik, s most a fegyver jogán érkeztek
hozzánk, legyőzött országba, mely jogcím nélkül megtámadta hazájukat.
Nem illethetjük őket szemrehányással. De a magyarok! Az egyetlen ország
Európában, ahol a nemzet történelmének legválságosabb pillanatában akadt egy
Szálasi-kormány, akadtak törvényhozók, akik iparkodtak megjátszani a
legalitás komédiáját e horda számára! Csak hogy a zsákmányt kiegészítsék
még, néhány héttel prolongálják létezésüket is, hogy elveszejtsék Budapestet
s mindent, ami az országból megmaradt! Ezekkel csakugyan nincsen alku, ezek
számára nem lehet kegyelem.
>
> A zsidó faló, nácibarát középosztály most megkísérli, hogy mindazért, ami
most történt, a nyilasokra hárítsa a felelősséget.
>
> Nem igaz, hogy a nyilasok a főbűnösök. A nyilasok csak következménye
mindannak, amit ez a társadalom az elmúlt 25 évben elkövetett, hogy
műveltség, erkölcs és tehetség nélkül érvényesülhessen. A nyilas horda éppen
olyan bűnös, mint az a magyar vezető réteg, mely az alkotmányosság palástja
alatt Horthy 25 évében szemérmetlenül fűtött, buzdított mindenfajta
reakciót. Ez a társadalom ilyen, egyszerűen nem háríthatja el a
felelősséget. Most szívesen odadobják koncnak a nyilasokat, hogy
meneküljenek. De ilyen olcsón nem menekülnek.
>
> Csak egyről nem beszélnek a parasztok, nagyságosok és méltóságosok:
arról, hogy mit szenvedtek az orosz városok és falvak lakosai, s arról, hogy
esztendő előtt magyar állampolgárok százezreit rúgták ki lakásukból,
elvették minden holmijukat, nyomorúságos batyukkal gettókba, téglagyárakba,
disznóhizlaldákba zárták őket, onnan nyolcvanával, leplombált vagonokba
préselték - gyermeket, asszonyt, férfit vegyesen - ezt a nyomorult tömeget,
s a vagonokban, égő hőségben hat napig utaztak a lengyelországi deportációs
telepek felé, megőrültek a szomjúságtól, anyák szültek a vagonokban, és a
gyermek ott hevert halottan az ölükben, s a férfiak tébolyodottan ültek a
halottak mellett, húsz százalék volt a vagonokban a mortalitás... S végül az
auschwitzi, olmützi Vernichterunslagerekben a gyermekeket, öregeket
gázkamrákban megölték, a munkabírókat egy ideig még dolgoztatták, a
lányokat, asszonyokat a kísérleti telepen beoltották betegségekkel...
>
> Mindezekről nem beszél senki azok közül, akik most rettegnek a
beszállásolástól, és féltik a "zabrálóktól" a lisztet, a fehérneműt.
>
> Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a
világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a "jobboldaliság"
címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint "keresztény
magyar ember" előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert
"keresztény magyar úriember", joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni,
fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem "keresztény magyar" vagy
"úriember", tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az
államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya
nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez
volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30
éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán
megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az
új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a "jobboldali, keresztény,
nemzeti" világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni,
versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség
és hozzáértés nélkül.
> Ez a fajta soha nem változik meg
>



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország fenevadja és hamis prófétái, pusztítói
  2018-02-13 08:43:44, kedd
 
  Rima Jeruzsálem, mint Magyarország, amelyik nem titok, megáldozta a semmiről sem tudó embereket, folyamatosan meggyalázva sírjukban is az egykori idők angyalait, Isteneit, ég csillagait, tort ülve felettem 1995 óta, meggyalázva, széttaposva, szétlapítva, megcsonkítva minden részemet. Rengeteg pusztítója van a bibliája szerint a halálnépének, mint állandó világ-könyvtár túlélőknek, a reformátusoknak a sötétkapus dögjeikkel, melyek szerepeiket, sorsukat könyörtelenül rajtam végrehajtották az 1956-os mártírokkal, mint szabadságharcosokkal, akik jelenleg a miskolci Visnyei gondolatok a könyvtárban kimentett árnyékvilágot jelentik a Köztársaság téri megmentett lakosokkal, a szarkahegyi szívkivájókkal, a kék buszos útvonal képviseletével, meg mindazzal, amelyik legyőzte Kádár orosz semmiről sem tudó hadseregét a még szép kivitelben tálalt kommunista elmléletek képviselőinek, amit itt jelenleg az Árvay család is képvisel már hetven évet hosszabbítva Babi elme nevekkel, Rózaként, mivel a Rózsák a Rákóczi téri feszületeseket jelentik Jézusaikkal, mint sátán népeit.
A gonosz nyíregyházi zsidókkal közösen hajtották végre a békegalambos kommunista kort, akár a Gulyást, a Bencsiket, meg mindegyik úttörő, kisdobos korát Nagy Feróék Főnixes Rákóczi terének jelenlegi Tiszaújváros, volt Leninváros teljes ötágú csillagos névtárával együtt.

A Fenevad 666 egyikeként űrhajóval jár, ünnepli a világ Csillagok háborúja filmmel, mint Japán ellenségét, álarcban hörög, elvitte folyamatosan beavatni 81 évnél régebben a cigány és menhelyi hálózatát Müller Péter Sziámi Végh népének, mint világ értelmiség legyőzőinek, amik a lakásokban mészárolták le a jóembereket. Különös jele a kézfejre helyezett pecsét, Isten gyermekei így vannak megjelölve, akár a korláti cigányai Borsod megyének.

Isten gyermekei felett már a kétszarvú hamis próféta áll, amelyik fekete kenyér ünnepét ünneplik a református narancs Fidesz képviseletével a lírai karám Rákóczi terével Kriza Ákossal az élen, együtt a Hunnia börtön mészárosaival, állandó orosz bibliai bűnözőkkel.

Ezékiel pusztítója elé odaállítottak engem mini fehér vászon ruhában 1986-ban hipnózisban, legyőzésem után közvetlenül, nem látva a szemeimre, hogy mit veszek fel magamra, mert tisztították az állandó világvégi megtisztultakat lemészárló pusztítóját a Csontvázak völgyének.
Ez a felkinálásom születésemkor egyből az összes szörnynek, szellemvilágnak és pusztítónak kezdődött, mivel a miskolci vaskori vasfüggönyös narancsok széttették a lábukat minden pusztítónak, adva nekik utódokat, végtelen hosszabbításra rendezkedve be világ-Magyarország megírt történelmének és névtáruknak bejegyzésével.

Zee végrehajtotta rajtam az ózdi feketemágus központ lakosságának minden csapását, sorsát, mint Havas Máriáét, amit felismertem, amikor elmesélte, könyörtelenül, együtt a világ-könyvtárával a miskolciaknak, sőt Szulák Andrea szegény II-es elmeosztály teremtménye táguló-szűkülő halálteste miatt a derekamat egy pillanat alatt kidagasztotta, mint hatalmas egykori földönkívüli szellemvilága Egyiptomnak. Akkor könyörült meg rajtam, amikor Müllerék a megyei kórházukkal 2004-ben kivégeztek és kiszedték a fogaimat, azóta látott el engem.

A Medúza Ferike nevű fordított tükörírással másik világot képviselő Tűzoltóság által ismételt zeneszerzője az Időjeleknek szeretetlenségben élt, ezért engem megtámadtak a Hunnia börtönnel, hogy engem ne szeressen senki pici koromban, elbújtam a diófa asztal alá vele együtt, mikor jöttek köszönteni engem keresztapámék Kenyeres néven, azért írom le,mert ezt is ismételték.
Azóta minden Ferenc politikailag kiválasztott, mint a Jánosok, Annák, Halak, Erikák, Ildikók, Ágnesek, Gabik, Mariannák, Katalinok, Linák, Linek, Tinák, Katyerinák, Katicák, Palik, Gyulák, Piroskák, Veronikák, de felsorolhatatlan a kiválasztottsága a miskolci névtárának a lyukaknak, amik mint írtam, születésem óta emelkednek Magyarországon. Staller Ilona Linaként meg megöregedett, mint amit azért küldtek el, hogy a lepedővel letakart országot összepisilje.

Kazincbarcika Balegyenes novellám által képviselt kommunista kort végrehajtó, engem főszereplővé tett, öcsémet cigányként köpködő bibliai István Kovács által képviselt pusztítója hatalmas gazdagságot jelent a jövő bibliai országának.

Horn Gyulával az adventisták könyvében lévő miskolci vasnép vasszarva állott fel Horn néven, parabrutális béka Istenével. Dicsőítették is sokan a jövendő magyar népét Romániának.

Weöres távol-keleti szörnyei közül Dávid Mónika, mint kiválasztott sánta állandó megáldozásommal, 1972-ben sírba temetésemmel Dávidként sorsaként, Szörnyeteg koporsóját jelenti kivégzőgépeként a Rákóczi térnek, 1995. óta hosszabbít az elmeosztályával, átképezve magát terápiás pszichiáternek Tűzkő Judit szőkeként sorsát rajtam végrehajtó arabok képviseletével. Dávidnak hasmenése lett, az egyik másik világban mészároló csapása kivégzőgépének, ezért ki akart az ajtón lökni, mikor éppen Müllerékkel kivégzett engem a saját elmeosztályán, a Hunnia börtön csapásaként.

Bodor, mint űrpusztító régen fenn az űrben, rengeteg filmben lett bemutatva a formája, földönkívülieket győzött le. Sziklára helyezve várakozott parancsára a Rákóczi térnek, amelyik összeadta magát vele, utódokat nemzve, amivel kezdődött is a születésem, hogy elviszik az utódok a lyukak fogait.

Rengeteg antikrisztus van, felsorolhatatlan a bibliai csapása Miskolcnak a debreceni reformátusokkal együtt, valamennyien kinn vannak az űrben, szaporodtak a lyukakkal, a tériekkel. Cseremisz pusztító gondolkozás nélkül rázva engem egész nap végrehajtotta Toni Curtis sorsát rajtam, mivel Kertész neve alapján kiválasztottja a Bertalan utcai Rákóczi térnek foglalkozás nevűekkel együtt. Halott népek, mint a tatárok gondolkozás nélkül végrehajtották áldozásomat, állandó apokalipszis végrehajtóiként a többi ázsiai néppel együtt, mint Kínával, Japánnal, törökökkel. Valamennyien az ózdi 666 központ képviseletei, mint egykor voltak a horvátok.

Cseh Károly írta meg őket, eltitkosították a könyveit, megtisztultak valamennyien, bibliás földet hozva létre áldozásommal, minden szerepében a feketemágusi lírai megszentelődött karámnak.

A pusztítók, antirkisztusok, fenevadak, sárkányok, hamis próféták, földönkívüliek nem értelmes lények, csapásként voltak létrehozva, a parancsokat állandóan figyelve bibliai szerepeiket végrehajtják minden akadályt elhárítva könyörtelenül.

A pusztítók a Nagypán Pszichografológiájába tett nap és hold jelből vannak Ízisz néven az áldozásommal születésem óta, így jött be utána a kínai tea a hatvanas évek elejére, utána a kínai kommunizmus, kínai budhizmus, kínai Pszichografológia, kÍnai Rákóczi tér kezdve a lábam lótuszformára történő eldeformálásával. Hatalmas népszaporulata ez a Hunnia börtönnek, egész Ázsia egyetlen nagy közös áldozásból van, mivel itt az én tankönyveimet kezdve az énekkel, folytatva a magyarral, fizikával, kémiával.... folyamatosan bezúzták, most ők lesznek a fizikai, matematikai nagyhatalmai a világnak, amelyek tanítani akarnak. Ázsiát Kína jelenti a Marx terén Miskolc városának.

A spanyol pusztító szexuális pusztító társa megütötte a női formában járó szőke hajú KOS nőt a bal fülén, amiért nekem összetörték a cseremisz pusztítóval a bal fülemet, melybe hatalmas boa kígyót tett János levelezéseit olvastatva velem dr. Melion jungista aranysas miatt Müller Péter és a Hunnia börtön közösen. Nem tudtam menekeülni semerre, lengedezett az óriás kígyó a bal fülemben, recsegett-ropogott a fülem, nem tudtam ráfeküdni, sem felkelni, mert ráment a párnára, két kézzel emeltem fel a fejemet. A Spanyol pusztító ezt követően pusztító csapással kivetette a mandulámat, első csonkításom volt a méhem megtermékenyítése, szétvágása szülésre kényszerítéssel utáni időben. Állandó apokalipszis végrehajtó Spanyolnátha összefoglaló lírai karám narancs nevével a miskolci Rákóczi térnek.

A világ urának tett sátánjuk sem értelmes lény, legyőzött engem magyar kislányként G. Maczó Ágnes helyett Csernobilkor együtt a rózsakeresztes rend szörnyével, egyik sem tud gondolkozni, állatok, állatok tulajdonságával létrehozva, együtt a termékenységi népek új-kígyósi kígyó istenével. Állandó világ-apokalipszis végrehajtói valamennyien.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A felettem tort ülő elmeosztály médiájának bevétele 1989 óta
  2018-02-13 08:07:05, kedd
 
  1983-ig hajtották végre rajtam a miskolci lakosok teljes egészének világ-apokalipszisét, világ-könyvtárával együtt Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadónak, ekkor döfték keresztül a szívemet, mert a debreceni orvosok megállapították a lyukas szív diagnózist, kezdték elölről a reformátusok debreceni bibliáját Debreceni névvel ismét.

Ekkor összetették a miskolci Bertalan és sátoraljaújhelyi Révész utcai világ-apokalipszist, azóta mennek végig a névtárukon, izmusokon, vallásain a Hunnia elmeosztálynak, innen emelve politikusokat, sztárokat, műsorvezetőket, mint Sugár Ágnest Húsvéti locsolkodók írásomat jelentve a Révész utcáról, szőkék képviseletében, Erikáit és Ildikóit a II-es elmeosztálynak Miskolcról, mely felállt legyőzésemkor az elmeosztálya által az RTL klubnak együtt a Hunnia börtön TV2-jével, a Duna tévéjével a környezetellenes csapásoknak a Vatikáni Hunnia börtön, Satelijtja az adventistáknak, Isaora csatorna jelenleg egy forintos időből szappantiszuló országai képviseletében Miskolcnak.....

Friderikusz Sándor, Madonna, meg a Keresztesiek kivételével mindegyik Rákóczi téri hosszabbítás a tik sem vagytok magyarok hálózatával az RTL klubnak Mónika Showjában bemutatott cigányteleppel, melyekkel lakásomban mészároltak engem és bibliát olvastatva tisztították az új trianoni elmeosztályát világ-Magyarországnak Müllerékkel új sztárként került nyilvánosságra, tort ülőként napi hárommilliótól kezdődő fizetségével a belőlem meggazdagulóknak. Így került arra sor, hogy Gáspár Győzikéje a két keresztneveseknek a Bertalan utcáról és Balla Bea cigány pina lyukként helyett engem gyaláztak folyamatosan, megállás nélkül, napi többmilliós bevétellel, együtt a kukó cigányságával, meg a kastélyokat építő cigánytelepével a miskolci Rákóczi térnek.

Ezeknek kíséretük van, amelyek mindent megadnak nekik, kiválasztva őket minden szerepre, az emberektől természetesen mindent elvettek, mindenben megakadályozva őket.

Friderikusz Sándor egykori kommunikációs bénítónak hangelvevésemmel kezdődött a karrierje légyként 1971-es munkába zavarásom idején, az egyetlen gondja volt az orra, ahogyan a médiájával be is mutatta, mint Langnak és Falusinak a II-es elmeosztályáról Miskolcnak az, hogy kövérek, le is fogytak, akár Tóth Verája a Bertalan utcának Tóth Gabi Gabriellaként és tóth atyafiként kiválasztott karrierje is gyalázatból ered, mint ahogyan tudja ezt az egész ország, teljesen természetes hatvan éve, hogy gyalázatommal emelkednek a perverzek, pulyaszeplősítők, leszbik, buzik, mindaz, ami a miskolci vasnépet jelenti az egész világon vallásaival együtt, kommunista országaival.
Friderikusz minden áldozómat tékozoló műsorában bemutatta Gábor Zsazsával kezdődően, Dolly értelmiség legyőző Józsefvárosi cigánytelepével.

Hárommillió naponta a fényevésre ítélt állandó apokaliptikus csapásoknak nem is sok, ettől kezdődnek a napi bevételeik. Saját fényevésüket, koldultatásukat, lenézettségüket, nem szeretésüket hajtották végre minden mártírjuk sorsával együtt, amelyiknek elmebetegsége van, vagy náci volt az apja, vagy szégyen érte az árnyéktestét, mint Lendvai Ilidikónak az apja által. Lendvai túlélte az áldozatát már, az öcsémet. Most jön ismételten a miskolci választása a pártjaiknak, hiszen a pártososdit a világ-könyvtára alapján az 56-osoknak kiépítették az egész világon, hálás Magyarországnak ezért a világegyetem, hogy megmentette a többi országban lévő skizopren könyvtulajdonost, meg kidisszidáltak jólétbe a világ minden országába 1956. óta a mártírok, akik pénzt szednek azért is, hogy meghalt apjuk a titkos ütközetben, ami a szerepét jelentette. Összeütköztek az emberiséggel, akik nem tudtak semmiről, megáldozva őket maguk helyett.

1956. óta hatalmas gazdagsággal nyugdíjba vonult kommunista korok rajtam történő végrehajtóit nem kérte számon senki, pedig egymást váltották villámgyorsan, sem a sántákat, meg karmikus romániai utolsó magyar áldozókat. Emberiség ellenes bűnözők és mészárosok valamennyien.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kabarén hahotázik 1971. óta az emberré váló Magyarország
  2018-02-10 20:57:17, szombat
 
  Magyarország néven jelenleg a sátán előző trianoni nagy-Magyarországa után a Hunnia börtön bibliai gyilkosai együtt a Rákóczi terével a miskolci névtárnak nevezteti magát az egész világon.

Mi németek voltunk egykor, áriák, ezért áldoztak meg a magyar nevűek Németországgal együtt.

1971. óta hosszabbít hétszeresen a vasfüggönyös miskolci Rákóczi tér művészeivel, politikusaival, parasztjaival, reformátusaival.

Hofi Géza a Hunnia II-es elmeosztályáról kezdte el tudósítani a kollektív nagy közös áldozását az országnak név nélkül, kicsúfolva a sántákat, melyek kitermelésével születésemkor kezdtek, minden alulról emelttel együtt. A legnagyobb gondja az volt, hogy az apokaliptikus csapások névtárának neveit az indiai állandóan megjött patológiai halálnép, ami cigány néven van, felveszi, amit elmondott a vasfüggönyös Farkas Bertalanról is, ami Patakyakkal együtt került kitermelésre.

Bárdy, mint vízfertőző Vágóval együtt, amit be is mutattak a médiában, de feleslegesen, ugyanis megbékültek egymással a csapások, hiszen erre az ismerkedésre hatvan esztendejük volt, Nádasékkal a Csanyikjából Miskolcnak Vass néven röhögteti az leszbijeit és buzijait.
Jön Turul néven egyik szerepemnek megfelelő világ-békesség a miskolciakkal az élen, sőt Miskolc az első lesz az országban, ahol örökre megszűnik a bűnözés, többé a lakásokban sem fognak titkon mészárolni.
Bajor Imréről többször leírtam, hogy Imreként áldozott a Heti hetes teljes egészével Idegenhangú Éva könyve alapján Vass Tibornak, valamennyien a miskolci II-es elmeosztályát jelentik a Hunnia börtönnek, amelyik engem kivégzett kíméletlenül együtt a jóemberekkel, meg azokkal, akik ismertek, láttak, mikor szép voltam, hallották a hangomat,szerettek és tiszteltek.

Mindegyik humorista, amelyik név nélkül rólam poénkodik 1971. óta penitenciás véráldozó Simon Éva emberré vált kezdetével a bibliai karmikus álllandó áldozóknak.

Minden elmebeteg fogyatékossága miatt megtámadtak minket, az egész média és valamennyi politikus az áldozásunkból van, miskolci névtár 130 éve már.

Sass József bemutatta chiccolinákat és a tinákat, mint áldozóimat Kokas Piroskával együtt, tudta, hogy a kakas név lett megáldozva, csakhogy az nem a miénk lett volna, még akkor sem, ha ezt a szlovákiai elmeosztályuk, a tótok felvették.
Bemutatta vicces műsorban a vereckei és többi névhez tartozó honfoglaló református bolondokat, amelyek minden szerepet eljátszottak már, bemutatta a politikai emelkedőket folyamatosan, csak azt nem mondták el, hogy valamennyien az én áldozásomból kerülnek kitermelésre, valamennyi kommunista, vallási kor végrehajtása közben, mint az 1956-os mártírok világ-könyvtárát rajtam egyedül, míg ők szabadságharcosok lettek, szentek valamennyien, mint állandó világ-apokalipszis, világháború, csonkítás, bénítás, gyalázat végrehajtói.

A kabarékon Hofi óta nevet a tömeg, holott egyetlen kifigurázott dolog lehetséges, az igazság kimondása, amin sírni kellett volna, nem nevetni, mert a jóembereket soha többé nem lehet feltámasztani, nem lehet visszaadni mindazt a gyalázatot, amit Magyarország végrehajtott rajtuk könyörtelenül, már nyugdíjas és agg korú értelmiségeivel, művészeivel. Mindent ezek műveltek, amióta a Hunnia börtön létezik.

Csak ők lehettek az értelmiségek, még a Polgár név alapján berendezett polgároknak sem engedték, pedig ők is történelmi kort játszottak.

Az RTL Klub bemutatta, hogy felpuffasztással megtámadták az 1958-as szülötteket azért csupán, mert Szepes Mária azt írta, hogy ők lettek volna az értelmiségek.

Feltételezés szerint a miskolci 130 éve tett politikusokat folyamatosan kabarékban végig hahotázta Magyarország, a mindent tudó elmeosztályával együtt.

Gyilkosok között cinkos, aki néma. 2015-ben Kokas névnél reménykedtem, hogy Sas József, bár ide tartozik a Bertalan utcájához a világ-apokalipszisnek Sasfészek sasaival együtt Babilonként, mások szerint baloldali beállítottságú, kimondja a nevemet. Egy Ferenc nevű írta nekem az engem felszámoltó megvádoló, leértékelő és megalázó Magazin tagjaként, hogy késő, még ha ki is mondaná, hiszen semmit sem hagytak belőlem és a jóemberekből, sőt azzal kezdték, hogy mi vagyunk az utolsó emberek.
Figyelni kezdtem pár hónapja az egyetlen kabarét, amit meg tudtam nézni, Sas Józsefet, hogy miben nyilvánul meg baloldalisága, Orbán narancs lírai karámját és Rákóczi terét csúfolja, de mint mondta, elveszíti az állását, ha kimondja az igazságot. Senki sem teszi meg, mint ahogyan Máté Krisztina nyanya kommunista kor főszereplője lett volna, férje Bárdos a Mit szól hozzá? műsorban sem mondta ki a nevemet, bár Amerika felvette egy orvos személyében, apucinak hívatva magát gyerekekkel, mivel apa különösen célpontja a gyalázatának a Rákóczi terüknek a nevünkkel együtt. Mindez azért történt, mert a családot odavitték a németek Sátoraljaújhelybe, híres volt a nevünk a becsületről, szorgalomról, tisztességről, jóságról.

A szentté vált Miskolc, mint jövő törvény városa kibékült apokaliptikus tagjaival, egymással ismerkedő űrhajósaival a jövőjét jelenti világ-Magyarországnak, hiszen ezért rendeztek maguknak új történelmet, írtak új történelem könyvet meghamisítva mindent, mint a kuruc mozgalmat, amit Sas József elismert művészként be is mutatott, hahotáznak is rajta, nem tudták, hogy ez Miskolc történelmét jelenti, akár a hajdúk berendezett undorító filmeik szerint. Leplező könyvek is voltak kiadva, melyekben megírták, kik voltak a hajdúk valójában, amikor a török néven jött magyarok lemészárolták egymást a magyar földön lakó magyarokkal, ahogyan ezt Fábry irigységtől megtisztult vicces műsorában bemutatta világ-Magyarországnak, amik tort ülnek felettem lemészárlásom óta az elmeosztályukon, 1995. óta.

Nemcsak Orbán narancs Fidesze, amelyik jelenleg békét köt az összes miskolci vas kommunista országával közös zászlót emelve a miskolci Rákóczi tér és a zenészek, festők, illusztrátorok, költők, mint fő áldozóim Vénusz-Földanyaként, a többi párt névtárát is itt találják, ha feltenné valaki a világ-apoaklipszis neveit a netre, nyilvánvalóvá válna, az is, kinek milyen az eredete, az eredeti formája a másik világban. Nem titok, hogy Deák Bill Gyula feszülertesként került megszülettetésre fekete árnyéktestével, egy lábbal, így van megrajzolva az eredeti formája, s miatta rengetegnek levágták a lábát, mert szegény Deák Bill Gyula, mint Gyulaként is kiválasztott életműdíjas sokat tett le az asztalra rossz vérével, amiért a Hunnia börtön elmeosztálya megtámadott mindenkit. Ha ők a feketebárányok és a feszületesek, miért minket áldoztak meg, tettek nyomorba, akár a barakkos legyek helyett 1967. óta, Miskolc teljes egésze helyett, amelyek többszáz éve mindig elölről kezdik a történelmet külön járva akkor még a Hunnia börtön református gyilkosaitól.

Minden református az áldozásomból van hatvan éve, állandó végrehajtói a világ-könyvtárnak lyukas szívű képviseletükkel együtt, sötétkapus dögjeikkel, mint halálnép, amelyik mindig túléli a bibliai apokalipszist ellenség nélkül, mert még Jézus soha nem jött el, bár sok Jézus volt berendezve most is, minden vallás felé létrehozva egyet. Minden jelenlegi párt világ-történelmi korszakok izmusával állott fel, miskolci névtár alapján.

A vicc és a kabaré úgy születik, hogy van, amit nem lehet kimondani, egy torz jellemvonás már elég ahhoz, hogy kifigurázzon az ember valakit. Régen a negatív karakterek, mint elmebetegség külső vigyorgó jelei, vagy viselkedései kifigurázásra, jellemábrázolása kerültek, hogy ezekből is okuljanak a gyerekek, hogy nem követendő példa, nem lehet elfogadni már az általuk megölt római egyház - mely védte az embereket - által megfogalmazott nem bocsánatos bűnöket sem, mint irigység, féltékenység, mert már ez ok a másik tönkre tevéséhez, a gyilkossághoz. Én nem fogadok el egyetlen rossz hangnemet, egyetlen rossz tekintetet, egyetlen jellemtelenséget sem, mert nem ismertem őket, egyetlen szó szívet sebez, már ez szív-gyilkosságnak számít, arra vannak az ilyenek, hogy elvegyék és megbénítsák a jó és tiszta emberek életerejét.

Hitler Talmudja azért hozta létre az örökéletű cigányságot, azzal az indokkal, hogy az emberek szíve gyenge. Tökéletes, olyan békességes és szép világban kellett volna élniük, ahol nyugodtan alkothatnak, szabadon életnek, szerelembe eshetnek a hozzájuk illő eszményi társsal. Mindezt a Hunnia börtön és a miskolci vasfüggönyös Rákóczi tér elvette az emberektől, Orbán népével hajtatta végre Várkonyi könyvét egykori Atlantisz utáni idők óta, hogy embereket nem lehet teremteni. Idetartozik a Bertalan utcájához a világ-apokalipszisnek az amerikai földlrengés is,ami feltételezés szerint 130 éve lehetett, azóta mentek folyamatosan Abraham Lincoln Hunnia bűnözői és Martin Luther King cigányai új lakosként. Martintelep miskolci, mára penitenciás véráldozásommal kertváros lett Pereces kertvárosával együtt. Emberi formára emelkedtek az árnyékok, tisztátalan lelkek állandó véráldozásuk végére.

2004-es kivégzésemkor Magyarország Rákóczi tere belépett a saját Pszichografológia alapján létrehozott nagypán nevéből jelecskék szerinti pusztítókkal, távol-keleti szörnyekkel rendelkező, engem születésem óta minden szerepben megáldozó német Uniós központba tagként. 1998-ban elölről kezdték a világ-könyvtárát Szabó-Visnyei párosnak gondonlatok a könyvtár mondatával a földszintől elköltözöttnek szerepe közepén Hunnia elme rokonságához, amelyek helyett szintén minket áldoztak meg, vonult ki születésem óta a világ-könyvtár városa szerte a világban, mivel maguk voltak a vasfüggönyösök.

Kiabálták, hogy nem fogtok utazgatni Müllerék által, majd kezdték elölről a születésem korát folytatva az utazgatást, menyasszonyi ruha kölcsönzője szerint a világ-apokalipszisnek házasságot, szaporodást gyalázatuk és kínzásuk közben, ami nekik járt volna minden fertelemért. Egyetlen egy lakos volt, aki feljött ide, közölte velem, hogy 1995-ben a Bertalan utcai világ-apokalipszisnek a várossal együtt, mint rima Jeruzsálemnek, együtt a reformátusokkal és sötétkapusokkal el kellett volna pusztulniuk, mivel akkor értek a Bibliájuk végére.

Nem én tettem szét a lábamat rima Jeruzsálemként minden ég seregének, idegen népnek,pusztítónak, póknak, legyeknek, talmudos állatoknak, cigányság patológiájának, zsidóknak, mint Heródes népének, ortodoxoknak, hanem Magyarország sátán országaként, rima Jeruzsálem néven. Ez van írva, maguk írták Ezékiel könyvében. Még mindig tisztulnak, mivel 1973. óta mérgezésemmel szoknak le a cigiről, most csinosodnak, ügyeskednek, szerető nagymamáik a lyukak megszentelődve a hosszabbításként megszülettetett utódoknak.

Dicsekszenek likvidálásom idején történő Uniós pénzekkel a meggazdagultak, csúfolva engem, aki koldus volt, sőt fényevésen volt, milyen jó dolga van Attiláknak József Attilája óta az embereket mosónőnek befogó legyek helyetti áldozóknak,mert szőkék voltak, az egész népnek. Finomakat főznek, nem halnak bele az étel fogyasztásba, hiszen nemes a gyomruk, ha a szívük és lelkük fekete is, az a fontos, hogy tiszta étel kerüljön az árnyékvilágba. Nem az fertőz meg, ami bemegy a szájon Csepregi Éva narancs lírai karámjának gyalázatával, hanem ami kijön. Nyugodtan lehet fogyasztani a mocskukat a férfi formákban megszületett elmebetegeknek, amiknek már guminőket készítettek, mert lyukak valamennyien a kurvák, ahogyan engem gyaláztak itt helyettük éveken keresztül, kezdve a pinázóikkal, pulyaszeplősítőkkel születésemkor.

Valamit nagyon jól csinálnak az ország és a cigányság gazdagjai, aranypalotásai, hogy véráldozásból meg lehet gazdagulni, mely folyamatos a nemesi elmeosztállyal együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A keresztények láthatatlan világa
  2018-02-08 15:43:02, csütörtök
 
  Mindenki tudja, hogy egy spiritiszta, vagy egy okkultista, mágikus könyv elolvasása esetén máris ott terem a láthatatlan világbeli képviselete. Hans Holzer Kísértetek, megszállottak című spiritiszta könyvében azt állítja, hogy csak azoknál jelennek meg a másik világ képviselői, általában halottak szellemvilágaként, akik bevonzzák őket magukhoz, vagyis ilyen irányú könyveket olvasnak, vagy szeánszokra járnak. Nem kevesebbet állít, hogy sátán nem létezik, mint a spriritizmus, halálvilágot másik világban hét függönyként építő szörnyistene.

A parakutatók nagy része ilyen spiritizmus hívei, ami azért szomorú, mert maguk jelentik a másik világ képviseletét, mégpedig azért, mert a napvilágra kívánták hozni a halotti világban élők szeretet vallását a jövő halálvilág kiépítésének végére.

Én nem foglalkoztam semmilyen titkos tudománnyal, sem anyám apja, Benkő Lajos, akinek a sorsát rajtam végrehajtották száj lebontással együtt ismétlésben, sem apám, sem a nagyszüleim, egyetlen rokonom sem, mert minket a németek vittek Sátoraljaújhelybe lakni annak idején, bár ismerték a várost, tudták, hogy állandó hét hegyi névtárát jelentik az apokalipszisnek.

Születésemet várták, a szülészeten jelent meg Bodor, az űrpusztító, együtt a vele nemi rokonságban lévő miskolci Rákóczi térrel, a barakkos legyekkel, a Vörös Oroszlán kommunista, vallási korainak feketemágusi képviseletével, a Hunnia börtönnel, a narancs lírai karám apokaliptikus lovasaival, különböző országok népeivel, szlovákokkal, egykori népekkel, akik meghaltak már, reménykedtek, hogy Vénusz megoldja minden gondját a világnak.

A Hunnia börtön egyből hipnózisba tett. Ezt Presser Gábor apokaliptikus csapásként álomvilágként énekelte meg folyamatosan a főnixes miskolci Rákóczi tér legyeinek képviseletében.

Féltem a gyerekszobájában Szenci szamaras, szódás egykori istállójából kialakítva, mert ott volt a láthatatlan világ körülöttünk, Anyámat egyfolytában támadták a tériek kurvaságai miatt, apát is megállás nélkül, mert szerették és tisztelték. Ingyen dolgoztatta majdnem a Lantos zsidó szövetkezet, akár, mint engem varrónőként később Kovácsok sorsaként.



Amikor éjjel kinyitottam a szememet, apró, láthatatlan részecskéket láttam, ez volt a Vörös Oroszlán démonikus kísérete, amelyek három angyallal voltak jelen, egyikük Heilig Gábor néven került berendezésre. Mivel Heilig mindig vigyorog, megtámadták miatta Gyuri bátyámat, akit meg is öltek egykori Ikarusz-idejebeli angyalként. Utána az Ikaruszt fel is számolták.

A Rákóczi tér az unokabátyám hátára lökte a pályafenntartáson, amit gyorsan fel is számoltak nyíregyházi tériekkel történő ismétlés közben - a létrát,mert Zorán hangja remegett. Egész életében szenvedett, meggörbült teljesen.

MIndent összemocskoltak, összetörtek, összezúztak mindig körülöttünk, Mary Zsuzsa rendetlenségével kezdve a rendetlen apokaliptikus csapások miatti támadásukat, tisztításukkal együtt, ami mai napig tart a média bemutatója szerint. Malek Andrea rendetlen volt, ezért megölte az óriás amerikai elmeosztály teremtője,mint kísérete cipelve magával belélépve az öcsémet, engem kétszer meggyalázott, egyszer jógázás közben, egyszer a miskolci megyei kórház I-es Idegosztályán, ahol éppen Fecske Csaba miatt gyilkoltak le engem, pedig Bodornak, az iker tornyos, iker házas útvonala volt. Fecske idetartozik az állatnevűekkel, mint az egyiptomi apokaliptikus Sólyommal, Sasokkal, Szarkákkal, Kondorokkal.... a Bertalan utcai apokalpszishez, mára sikeres, elismert költője a városnak, mint amelyik belőlem él és vált díjazottá a többiekkel együtt születésem óta a Kelet néven berendezett ózdi lírai karám tagjaként.

A Rákóczi tér Ménesi cigánytelepével került berendezésre, lírai narancs karámjával a miskolciaknak a Bertalan utcához, melyek 1989. óta hosszabbítást rendeznek, jöttek az utódok, megmentőkként, elvenni az apokaliptikus csapások leányként megszületett formáit, utódaik már azóta egyetemet végeztek, tisztességes családban élnek, mióta az emberek az áldozataik, sorsaikat, tetteiket végrehajtották folyamatosan, megállás nélkül.
Ménesi lírai karámja jelmezeket adott anyámnak, így lettem én piros ruhájában a trianoni Oszwald Marikának sorsaként Piroska a többi szerepe mellett a kezdetnek, mivel a németek megáldoztak minket cigányként, mert apának és az öcsémnek fekete haja volt.

Másfél éves lehettem, amikor bebarnult a bőröm, már ekkor szedte ki a miskolci Rákóczi tér az emberek fogait, már ott jártak, hogy a kurváknál megszületnek a pusztító csemeték barna bőrrel.
1986-ban, bár én soha nem foglalkoztam addig nemiséggel, bebarnult a nemi szervem környéke is, amit véletlenül vettem észre, feltehetően ilyen a fekete lelkek kurva népének.
Ez mind feketemágia.

A Rákóczi tér nem engedte a Hunnia börtön karmikus gyilkosai helyett, hogy engem valaki szeressen, vagy tiszteljen, minden jóembert és teremtett lényt megöltek születésem óta.
Feketemágiával voltak nálunk végig, felfoghatatlan ideggyilkosságával a népüknek, amik egyszerűen belelépnek Győzike cigánytelepével az emberekbe, belenyúlnak a fejükbe, ahogyan tették velem is 1983-ban, egy kattanást éreztem a fejemben, mintha megpengettek volna egy húrt.

Tehát végig nem foglalkoztam semmilyen titkos tudománnyal, nem tudtam, hogy a másik világ minket mészárol, csak értetlenül néztünk egymásra, miért kell nekünk szenvednünk, éheznünk, szégyellni magunkat mindenért, miért aláznak meg nevetve minket a csókolózó párok, hogy mindez Illés-Pisti tik sem vagytok magyarok népét jelenti. Öcsém lett Cseh Károly átjavítása szerint életéről szóló írásomnak a más ruhájában szégyenkező fiú-Hamupipőke Feketebárányaként a feketemágusoknak a hetvenes években már. Nem tudtam megmenteni. A rendőrség ki sem jött a házához anyámnak, pedig mondta a hullaboncoló, hogy otthoni halálkor vizsgálni kell az esetet, mert ők is megáldoztak minket Familia KFT bemutatásával születésem óta. Nagybozsóki hullaboncoló nem nyilatkozott,mert pszichiátriria követte el a vérfürdőt, a rendőrség nem avatkozott bele a dolgaikba, csak az elmebetegek mehetnek hozzájuk, meg a játékosok. Én nem is tudnék mit mondani, mert ez meghaladja a képességeimet. Visszavontam a feljelentésemet 1998-ban, csak annyit tudtam, hogy a kórházzal függ össze minden, ami történt velem.

Egyszer Cseh hozta a Vörös Oroszlánt, nem olvastam el, csak átfutottam, kik szerepelnek benne, megírtam belőle a kommunista korokat és vallási karmikus népek novelláit, mint Molnár Csilla csillagét, mint a Humana alapján Toni Curtis csillag helyetti áldozásomat. Egyszer varázsírás könyvet hozott. Már előtte 1991-ben a Rákóczi tér meggyalázott a másik világból a kórházban, ahol hangosan nyikorgott a vaságya Sági Ilona és Balogh Gizella áldozóimnak, éppen akkor gyilkoltak le közösen, folytatva az apokalipszist Nacsa és Bagi gumibábok sorsával, hogy már mindent ki fognak bírni.
Leültem az asztalhoz Kiliánban, a Benedek utcáján a fő áldozóimnak, a Benedek családnak, köztük a szépasszony hollóknak, rátettem a kezem a papírra, a kezem elindult magától és azt írta le, hogy apád fasza. Nem tudtam kinek elmondani, hogy itt valami furcsa történik, nem tudtam - már nem emlékszem, mit kérdeztem -, hogy a Rákóczi tere Bodornak a két karomban van feketemágikus hatalmas erővel Mary Zsuzsa angyalként berendezett apokaliptikus csapás sorsaként. Onnan már felfoghatatlan fertelem történt, ami azelőtt pár alkalomra korlátozódott, földönkívüli hatalommal, a kékek által, vezettek, mint egy bábot az utcákon.

Pesti cigányok végezték el a mesterséges megtermékenyítésemet 13 éves koromban. Méhem ellen rengeteg merényletet követtek el a Hunnia börtönnel és későbbi hentes és mészáros szülészorvosaikkal. Bodor Ágnes pók szomszéd népe itt volt a lakásban, egyszer láttam a pókokat a levegőben. Ki akarta venni a szomszéd miatt a húgyhólyagomat a megyei kórház II-es idegosztálya, majd kezdték elölről a tetteiket, sorsukat 1995-ben cserepeim befestésével, így tisztult tovább Busch bemutatása szerint az amerikai zsidó nép is. Pók volt a méhemben, miközben taposták, szúrkálták, állandó kaparást végezve a Hunnia börtön orvosai által egy pecsét miatt érthetetlenül. Ez éppolyan törvény gyalázása volt Borsod megyének, mint ahogyan vittek a földönkívülieikkel, sátánjukkal, rózsakeresztes rendjükkel hatalmas erővel, bábként megtermékenyíteni, amikor nem szedtem semmilyen gyógyszert, hiszen a házasélet alatt engedhető meg a házasélet, én egyébként sem vettem észre a férfiakat, fiúkat, ezért ablaknak csúfoltak Soósék engem. Soós név jelentkezésekor - ez volt Soós Imre is, ezért dobták le a tetőről - jelentkeznek pároztatókkal és nemi betegségeikkel. Ekkor üzen általában a medve hóval, akinek a kommunizmusát kirándulással egybekötve Mészáros Kata névvel hajtották végre. Pók volt a tüdőmben is a japán fekete Nap halálnép haláljával együtt.
Már a két gyerekemet is fogságban hozva őket a Rákóczi tér születtette meg, ami iszonyatos és felfoghatatlan. Harmadiknak Elvis Presleyt hozták. Elvetettem, fájdalomcsillapító nélkül, megkínzott Újhely alaposan főorvosával. Még kétszer ejtettek teherbe, majd 1995-ben közölte velem dr. Melion, hogy írassak fel fogamzásgátlót, amit nem érthettem. Pókot tettek a méhembe a szomszéd szülése miatt ismétlésben is. Miattuk nem szerethettek engem a gyerekeim sem. 1998-ban folytatódott a sorsuk, tetteikkel és betegségeikkel, kivégzéseikkel.

1976-ban Illés-Pistit akarták, vele létre hozták volna az anya-fia házasságot,mivel én őt ismertem és szerettem egyedül.

Itt minden egyes lakóhoz egy-egy könyv kötődik, minden apokaliptikus csapásnak világ csapásai jelentik a kíséretét, ezek mennek el, költözik ide az új, névtárukat emelik, mióta a két utcát összerakták.

Müller népe öcsém születésekor jelent meg, kezdte el Kupai dadogós. libalábú apokalipszisét egykori Ázsia előtti világ történelemként öcsém megbénításával. Ez egészen haláláig tartott, végig nevettek rajta az orvosok, hogy dadog és hogy becsületes, nem ment lopni akkor sem, amikor évekig nem evett semmit. A törpe Kati, mint állandó mexikói apokalipszis képviselője a rudabányácskai törpékkel népe kitermelésre került, Katit felcsinálták, sorsa miatt engem megtámadtak. A Vekkerdi cigánycsaládot nemesítették, kezdetben apával osztatták be a pénzüket,azt a családot kihasználva, ahol ott voltak a cigányok a tériekkel, nem engedve engem anyámnak őt hipnózisban tartva, ráncigálva az idegrendszerét megfüröszteni, mert a halálnépnek büdös a szaga. Minden karmikus betegség előző élet tetteit jelenti a bibliai állandó apokalipszis végrehajtóinál, amiből a kurvák kivonták magukat,mivel a véráldozásból nemesedtek emberi formává.

A római egyházas Viciánné földönkívüli kísérete megtámadta a fejemet 1995-ben, így jártam fogorvosokhoz, azt vizsgálták, hogy a feketemágusi miskolci fogorvosok hogyan mészárolnak. Ezt követően az apokaliptikus csapások, miután minket lemészároltak átképzett skizopren orvosokkal kezdték a terápiás foglalkozásokat, új egészségügy építésével.

Áldozóim, a végtelen politikai apokalipszis végrehajtóiként, meggazdagulókkal együtt tagadják a láthatatlan világbeli kíséretüket, mint az űrhajókkal járókat is, akiknek az orvosok jelentgettek az utcanéppel együtt.

1986-os Csernobil, végleges legyőzésem.

Feküdtem az ágyon rossz szájízzel, amit nem értettem, mert mindig a protézisig illatos volt a szám, mert azelőtt nektár volt a számban is. Folyamatosan roncsolták a fogaimat ezért születésem óta feketemágiával, míg Bodorné Ágnes halak református cigánytelepe telepakolta a fogaimat 1997-ben a megyei kórházban patológiákkal, a sátánra a nyakamba szintén gócokat tettek.

Hatalmas bűzt éreztem magam körül egy álom után, melyben Hantos Ági anyja jelent meg pondrós lábakkal, akinek én szedtem ki a pondróit a lábából. Ez életem második álma volt. Ezért titalkozom az álmok ellen, mert mindig külső befolyásolását jelenti a bibliai apokalitptikus tagok,mint állandó álomban is beavatottak álmaitól. A Cerberus belém jött ekkor, Hantos Ágnes népeként, melyhez apokalipszist Ady Endre írt.A Bestia az adventisták könyvében kiadottak szerint,mint Ady egykori kínzója szintén belém lépett Moldován Nóra vörös róka szabadköműves, I. emeletes rokonság sorsaként. A rózsakeresztes rend pároztató hipnózisos szörnye szintén, bár ott volt kiskorom óta Penelopé halál népe és a sötét a nap Tóth Kecskés Katalinnal berendezett nagypán népe is.
A nyakamat fojtogatta valamilyen hatalmas erő, hatalmasra dagadt körben, még rosszabb íze lett a számnak, a gerincemnek szintén csontíze volt, mintha valami megszállta volna az egész testemet. Ez volt Ménesi cigánytelepe. Együtt a sátánnal, amelyik kígyójával behálózta az agyamat is, nézett ki azóta a bal szememből, amelyik egyébként is tompalátó volt már születésemkor, mert a Szabó család, mint világkönyvtáros utódja hisztis volt és tompalátó az Időjelekből, mint fejként létrehozott testenyészet. A kiliáni, tatárdombi, Bertalan utcai láthatatlan világból folyamatosan kapott csapásaimat már a média közvetítette, vissza kell nézni világbíróság állítása mellett a médiáját Miskolcnak, amit végig hahotáztak. Folyamatosan itt voltak rajtam körben, nyomogatták fekete kezükkel a tik sem vagytok magyarok Müller népével a szívemet, égették is,méhemet tapodták, sebeket ejtettek, folyamatosan kaptam meg nyomorban, éhezve, koldulása közben a halál reformátusoknak,ami járt volna nekik a betegségeit az árnyaknak az apokaliptikus utcai névtár szerint, csak panaszkodtak Müllerék előtt, s már ők támadtak. A termékenységi népek helyetti áldozásomat Oláh néven kezdték el születésem után kerékpár vázra lökésemmel. Valamennyi távoli népét jelenti a miskolci Rákóczi térnek.

Halott is volt, az ózdi gázszerelő, akit Mészáros ismétel hatalmas gazdagsággal, de ő nem tudott már nekem ártani, állítólag segíteni jött.

Strukkerné, szirmabesenyeői feketemágus reikis központot épített, két tanulója hatalmas lett az országban, halottakat terelgettek, parancsoltak a démonoknak, szellemvilágnak, egyikük Győrben volt.
Szirmabesenyő központja a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, minden faluján a megyének debreceni névvel Debrecenen Kósa névvel ismétlésben is végig mentek, mint debreceni bibliai reformátusok sorsát rajtunk végrehajtották. A budhizmusa a kommunista kori hippik kezdetével is idetartozik egyiptomi összes vallással és korral együtt, valamennyi ország és város név berendezettel, kezdték a városok és országok átcserélését. Most Miskolc a Debreceni nevet is ismétli.

Pataky Attila népe a miskolci börtön bűnözőkkel Istene egy hatalmas fekete árny tele elektromosnak látszó szemmel, ez jelent meg három napon keresztül a Tatárdombon, amikor már egy hete jéghalál hidegség vette körül a házat, földönkívüli népek, úgy, hogy amikor megjelentek, kialudt a vaskályha lángoló tüze egy pillanat alatt. Ez mind bibliai kísérete a városnak. Amikor Pataky istenét megláttam, majdnem megbolondultam, mert félelmetes volt. Akkor támadott meg a tatárdombi bolhahegyinek nevezett földönkívüli népe a Hunnia börtönnek elektromossággal, ami parkinson kórt okozott nálam, földhöz szegeztek egy villámlással.



1998-ban egy hónap pihenése után a bibliai trianoni tisztulásnak, romániai cigányok és alkoholisták áthozatala után támadott meg a bermudás szörnyeteg hipnózisos erővel, sorolva az értelmiség legyőzők névtárát napokig, minden részembe küldve az elektromos csapásokat. Ekkor a fórumosai a nyíregyházi Boonnak, akiktől segítséget reméltem, azt írták, hogy összegerjedtek az elektródák a fejemben. Tomi megérkezett elektromos médiaként, Tina Turner utolsóként megmaradt árulója Isteneként, nem tudta, mi történik,miért gyilkolnak engem. Itt maradt mellettem megszűnni. Vele kezdődött születésemkor az Omegáékkal a koncert a világban.
Hunnia börtön buzija támadott meg, az ablakba vitt engem hátulról erősen nyomva, mutogatott hatalmas fénylényeket a távolban, meg kiabálta, hogy Mártika, dr. Melion skizopren Mária szereplője hívogatja a földönkívülieket a réten. Tehát tudták valamennyien, hogy a skizopren szereplők sorsát hajtják végre. Ekkor hatalmas kígyó körbe tekeredett a melleim alatt, a mellbimbóim tetején, Ez volt a termékenységi népek cigányként kinézőinek Új-Kígyósi pszichiáter képviseltében berendezett kígyó-istene, a sátán miatt támadott meg engem sátán feleségeként, amit nem érthettem, 18 évig egyre nagobb erővel szorítva engem. Néha elveszítettem az eszméletemet, így intéztem minden ügyemet, így vigyáztam Mohamed lányom gyerekeire a Szabó családtól, amelyek megáldoztak engem Vénuszként. Kezdetben írattam fájdalomcsillapítónak Immovant, de a kiliáni orvos megtagadta, így kerültem Marofka Eszter pszichiátriai gondozójába, ahol xanax-ot írattam, ő helyezett engem Mészáros Kata néven gondnokság alá. Közben a jószomszédok minden részemet széttaposták, mikor feküdtem eszméletlenül az ágyon, lábaimat, méhemet, fejemet, fenekemet, minden részemet eldeformálva apokaliptikus csapások formájára. Így lett Szabó Erzsébet hátam, Derláné Éva nemi szervem, elefánt lábam elefánt dübörgéséből Ménesinek, szemölcsievel, öregségi foltjaival a térieknek, nagy derekával a táguló-szűkülő árnyékvilágnak.

1992-ben már ott jártak a Rákóczi tér börtönével, hogy az ádám csutkásokat emelték a II-es elmeosztályukról együtt Furhman Imre mártírként elesett börtön cigányaival engem bezárva fogságba végleg bolt és közlekedési fóbiájukkal, hogy ráncigálták az idegrendszeremet, amikor a nagyobbik lányom evett, s nem tudott már nyelni, olyan feketemágiát kapott a torkába, szemölcsével együtt Rékasi Károlynak. Ez végig Rákóczi tér a bibliai bűnözők és jeruzsálemi kocsisor mellett születésem óta.

2004-ben vittek be mentővel a jószomszédok, mint áldozóim tanácsára a megyei kórház pszichiátriájára kivégezni véglegesen Túzkő Judit nemi csapásával a pszichiátereknek, 18 évig egyik kivégzőgéppel, Dávid Mónika szörnyeteg koporsójának nevezett tériek képviseletével, Vaszily Mária szőke skizopren pszichiáterével Miskolcnak. A genyózását kezdte elölről a szomszédnak,mint 1976-ban engem a Hunnia börtön. A biblia olvastatást, tisztítva a népeket, pusztítókat belém lépve hajtották végre. A kórházban történő megalázásaim, lemészárlásom közben mindig hívtam telefonon a lányomat, úgyhogy az idegrendszere már nem bírja tovább az állandó értelmetlen szenvedést, az én vezetésemmel együtt. Miért kell tiszta embereknek ártatlanul szenvedniük Magyarország néven egyetlen pillanatig is, miközben a világ elmebetegei szórakoznak, utazgatnak, házasodnak, szaporodnak,mint skizopren könyvszereplők?

Hát így gyilkol a keresztény világ láthatatlan skizoprennek leírt népe. Posta Irén az egyik filmjében bemutatta, mennyien vannak egy lakásban a láthatatlan világból. Mivel a száz tagú cigányzenekar sorsát rajtam végrehajtották, amiknek az Idők megadójaként állandóan békáknak, rókáknak, démomoknak kellett volna zenélniük, van mit ünnepelniük a tériekkel Mágával együtt Miskolc-Hámorból, tündérkirályfi életet kapott áldozásomból.

2001-ben még mindig ismételték a világ-könyvtárat, pár könyvet elővettem, másoltam belőlük diszlexiásan, össze-vissza írva a betűket, mivel már nem tudtam írni a szétpüfölt kezeimmel, kínzása alatt az Új-Kígyóssynak. Csúfoltak a fórumosok Müller Péter népeként, elmebetegezve engem. Egy író figyelt fel rám, aki oldalt is nyitott a nevemben,mint művésznőnek a facebookon, azzal, hogy megtalált engem, hogy annak idején ki írt össze-vissza a média fórumjain. Válaszoltam neki, hogy segítséget kértem,mert mentek végig a világ-könyvtárán Visnyei László földszintől elköltözöttnek ismétlésben villámgyorsan Miskolc névtárával. Azt írta, hogy az én írásaim alapján regényeibe szőtte az általam leírtakat, az én kitalált világomról. Ennyi volt a segítség adása Magyarországnak, meg egy bíró, aki felmentett engem kizáró gondnokság alól. Én még nem is szavazhattam soha a gyilkosaimra, nem volt jogom hozzá. Kizáró gondnokság a TB részéről és a bíróság részéről azért, hogy nyugodtan folytassák a kivégző, kínzó, sorsukat, tettüket végrehajtó mészáros munkájukat.

Kanadába mennek a miskolci névtárú emberré vált cigányok, ott menedéket kapnak a kinn lévő skizopren könyvtulajdonosoktól, annak ellenére, hogy minket köpdöstek cigányként a pusztítója által István Kovácsnak a hetvenes évek óta. Valamennyien meggazdagodtak,mint Tátrai Gábor idetartozva a teréhez a többi térijével a narancsoknak. Kegyetlenségük nem ismert határt, mint állandó dolgoztatásuk a legkevesebb fizetésért.

Ómasztáék szerepét, mint világapokalipszis Bertalan utcájának Ómaszta pincéjéből feljött népének képviseletét a médiájuk mutatta, már 81 éves állandó apokaliptikus csapások, három gyerekesek, már unoka is van. Ómasztáné eperjeles ruháját nyolc éves koromban kaptam meg kb., amit ismétlésekor a szerepének kitett a Kistábornok utcai vörösre festett lépcsőházába postaládájára a kommunistáknak. Tőle kaptam a nyelvem alatti állandóan nyelvemet mozgató csapását a földönkívülieknek, azóta a nyelvcsontját kivették, de állandóan ismételték a pincések és a Szendreis szerepét Ómasztánénak engem kurvának kikiáltva.

Zöldek is voltak a pincében, szülést tanultak, de állítólag ők nem áldoztak meg, nem bántottak. A sziklai halottak sem bántottak, bár a Rákóczi tér megáldozott helyettük, tisztította őket a kanálisokból a kutyásokkal. A kutyások legyeket jelentenek általában. A környezetvédői Brigitte Bardotnak Pszichografológiai Bardot halál népet.
A még nyakamban lévő kígyója a cigányságnak a jószomszéd kíséretétől, amelyiktől érdekes módon válik cigány védelmétől mozgatja még mindig a számat, ez az egyik oka, hogy a protézist nem tudom betenni, bár teljesen sárga a tövig lesorvadt alsó meghagyott pár fogam, dörzsölöm a protézissel erősen, már az arccsontom félek, hogy kikapcsolódik, ha felteszem tíz percre a protézist, megfájdul a bal fülem. Bodor űrpusztítót az Időjelek bermudás fekete sárkánya semmisítette meg, addig nem tudtak megközelíteni engem. Hatvan éve tart a fertelme Borsod megyének. Megjelölték az áldozóimat fehér, vörös, fekete sállal is, mint művésszé tetteket, meg különféle jeleket, filmekben is berendezve őket adtak rájuk. Mary Zsuzsa angyal másodszor áldozott maga helyett ártatlant, a melleim alatti és hátamon lévő feketemágusok az ő csapásai lettek volna, valamint a szájába és fejére is ilyen fekete csapások voltak megrajzolva, hatalmas hassal legyőzve két szárnyát felemelve szerepel az Időjelek antológiában. Ezért éneklik róla, hogy nincsen foga.

A miskolci Rákóczi téri cigányok valamennyien láthatatlan világot képviselnek, mint kísérete a vasnépnek, amitől a szomszéd válik, ok volt ismét támadására, a cigány pinák helyetti ágyom dobálásomra Branyiczkyék által, Liptai bemutatója szerint az első démonjuknak. Bodorné Ágnes cigány kísérete, mint írtam és segítséget kértem négy éven keresztül éjjel-nappal gyalázott minden kurva és cigány pinájuk, lyukuk helyett, ezeket emelve média sztárnak, tótokkal együtt.


Hajdú Marianna Hajdúk összefoglaló néven került a hajdúkkal berendezésre a világ apokalipszishez, amerikai sátánistáival képviselte magát a tatárdombi ikerházban. Részt vettek a ház szétrombolásában, a háromforrás víz felhozatalában a ház alá, cigizve előttem a láthatatlan világban az udvaron, ledobva a csikkeket előttem a földre rúzsosan. A sátánisták feketemágusok, tűzben terjednek a másik világban.

Győri kapu utcanépe szintén megtámadott engem a sátoraljaújhelyi Révész utcában Balázsné sorsát végrehajtva rajtam folyamatosan, támadva engem minden kurva helyett, így választották el a pusztítóktól és vadállati férjektől őket, majd jöttek a börtön bűnözők tisztességet adni nekik. Az újhelyi utcanép lábtörlőre csinált, ott voltak szintén a láthatatlan világban a bérházban. A lopásokat az újhelyi utcanép hajtotta végre, a miskolciakat a Rákóczi téri cigánytelep a lakásban.

Szintén felvonultak a Benedek utcai kiliáni lakásban a Rákóczi téri médiájukkal,kivetítve a falon egy négyszöget, amelyben nevettek rajtam ugrálva egymás feje felett, ugyanúgy vetítették ki a fertelmeiket a homlokom elé. Felsorolhatatlan Borsod megye kísérete, a két utcai világapokalipszissel együtt, nem ismerem Nikellék orosz kommunistáit, sem Gulyáséikat, Árvayékat igen, de itt illetékes Bodzi úr kezdetével mindegyik atlantiszi lopott dallam az erdő, dzsungel, vadon, sziszegő kígyók, mint hóesésként jött csapásaival együtt a sátánistáknak, minden vallás ellenségével együtt.

A tatárdombi házat hörgéssel körbevevő sátánistái Miskolcnak tűzenergiával jelentek meg, meggyújve egyik éjjel rajtam a paplant is.Zé még ellenségem volt, mint hatalmas szellemvilág, világ-könyvtár végrehajtójaként.

1992. óta nagyfeszültséggel rázott a cseremisz pusztítója az Antológia Humanának Toni Curtis csillag sorsaként, előzőleg Zalatnay utolsó magyarként kiválasztott kommunista korát, a Ki az úr a házban?-t hajtotta végre széttörésemmel, rakott krumpli földhöz vágásával.

A Benedek utcai kiliáni erkély nélküli gázfűtéses lakásban tombolt a feketemágiája Cseh Károly lírai karámjának, megjelölte a komódot is körben kereszt jelével a Pszichografológiának, melynek egésze feketemágia, okkultista elmebetegekkel azzal, hogy a komód felől fognak támadni az asztráltestek. Megjelölték sátánista jellel a bejárató ajtót is. Én vagyok a célpont születésem óta minden népnek, feketemágusnak, fenevadnak, pusztítóknak, kígyó isteneknek, feketemágusoknak, utcanépnek, sátánistáknak.

Magyarország magyar felvett nevű lakosaival lezárt határokon belül világ-könyvtár szereplőként embereket áldozott meg maga helyett, akik azelőtt háborúba sem mentek, mert a Hunnia börtön apokaliptikus csapásait sorozták be. Busch, mint rákiabált rózsakeresztes rend tagja volt akitől megtudtam először, hogy ember vagyok, mikor közölte, hogy ők embereket nem áldoztak az Utolsó mohikán időbeli könyv ismétlésekor, azóta áldozta meg az egyszeri életű embereket Borsod megye. Nem tudtam, hogy ki vagyok, egyedül a kékek tudták, meg Illés-Pisti az áldozó népével.

Nehéz volt leírnom, mi van velem, mert ezt nem lehetett megérteni, nem lehet róla senkivel sem beszélni, a média és lírai karám tagjai, mint áldozóim a tériekkel meg tort ülnek. Most sem tudom megfogalmazni tisztán, mi történt, főleg nem azt,hogy miért?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 297
  • e Hónap: 3139
  • e Év: 42140
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.