Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Minden egyes nap Isten ajándéka? - Csak az övéinek
  2018-06-30 13:56:25, szombat
 
  Születésemkor támadtak meg Vénuszként folytatásaképpen Romániának, ezúttal a világ összes feszületével, Ízisz-Jézus összefoglalaló nevén Szepes Mária által írt Pszichografológiának NagyPán néven valamennyi szerepével a világnak, azzal, hogy kurva vagyok én, aki férfit egyszer láttam, Illés-Pistit többmillió évvel ezelőtt. Akkor csak lányok éltek a világon, a csillagok és az Istenek voltak férfi formában. Itt kezdődött a baj, mert a férfiak mind elmebetegeknek bizonyultak, kivétel nélkül minden Istene az égnek.

Nemileg támadtak meg Benkő Dániel és Zorán perverziói miatt, majd folytatták a szőkék helyetti gyalázásukkal, fényevésével Borsod megyének barakkosok emelésének kezdetével Izrael néven a Bertalan utcai listájuk alapján.

Mikor a kommunista főszerepeiben Koncz Zsuzsa elmeosztályának, Zalatnay Sarolta utolsó magyarnak, Hogya Máriának, Rusznyák Vilinek, Jászter Gyulának, Cathe kék szemű színésznőjüknek, Nagy Annának, Molnár Csillának, Nagy Karola nemeseinek, asztrológiai atlantiszi Gina Lolobrigidával, Halak szülöttjeivel a feketemágusoknak engem áldoztak együtt a Hunnia börtön és az ózdiak perverz vallásainak Rózsa feszületeseivel, kérdezték tőlem, hogy hiszek-e az Istenben. Én azt feleltem, hogy nem tudom, létezik-e, ha igen, én megadom neki a tiszteletet, ami egy tökéletesnek jár, arra gondoltam, elvagyunk egymás mellett. De nem vagyunk el, mert mindez, ami velem történt, a Hunnia börtön tűzIstenének teremtményeinek tetteit, sorsát, véráldozását, gyalázását, csonkítását és fertelmes tor-ülését jelentette temetői ünnepeként Magyarországnak árja áldozásukkal, tudtukkal, mert így kezdték, hogy utolsó magyar Benkő és német Kohut árja családot házasítottak össze, így rendezték be apa haláláig a filmeket is.

1983-tól felfoghatatlan volt a gyalázata a Hunnia börtön által létrehozott Sátánjuknak, a rózsakeresztes rendjükkel, az Isteni színjáték küszöb őreivel, a pusztítók tisztításával, sorsuk, szerepük végrehajtásával, akár az űrpusztító és a spanyol pusztító tettét és szerepét, amit Spanyolnátha néven Miskolc Rákóczi tere mai napig ismételt a gyalázásommal, végtelen kínzásommal.

Ha Isten létezik, enged-e ártatlant tovább kínozni, minthogy el bírná viselni? Nemhogy engedi, maga a kivitelező, véráldozó, vérben fürdő főbűnös együtt az én egykori teremtőmmel, apámmal, ami szintén tűzIstenként vett feltételezés szerint állandóan részt a világapokalipszisben, onnan tudják a csillagrend létezését, az aranyemberekkel együtt, ami tökéletes Isten meglétét jelentette. 1995. óta nézik végig a világ Istenei a temetői ünnepséget, amit Magyarország rendez gyalázatommal, kínzásommal emelve a kurváit a Rákóczi térnek ismétlésben folyamatosan. 58 éven keresztül megállás nélkül kínoztak, megölve mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem, mert én voltam a szeretet és szerelem Istennője. Ezért mentek neki az embereknek is, én vagyok születésem óta az utolsó ember a világon lezárt határai mellett az elmebetegeinek Magyarországnak.

Tudtak a barlangokban elrejtett szimbólumairól a csillagrendnek a kulcsommal, mint szájcsókkal, a titokkal, hogy megcsókoltak egyszer, ezt filmben is beállították, amikor a földönkívüliek pusztítókat vetettek be a saját népük ellen. Ezért mondtam, hogy a férfiak mind elmebetegek, azok voltak mindig, meg sem közelítik azt a tökéletességet, ami a lányokban és asszonyokban van. Nemcsak az anyaság miatt, ami szent és sérthetetlen köteléket jelent, amit a férfi nehezen fog fel, hanem a tisztaság és emberiségi törvény miatt, ami az igaz emberek szívében van.

Nem véletlen, hogy Vénusz áldozásokkal, világ-történelmek végrehajtásával állandó az emberek támadása, mert vélik valamennyien, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt.

Mikor felrúgva minden istenit megtermékenyítettek a Bertalan utcai Napóleonos ház sakk-kártyájához érve a franciáknak már ismétlésben - az első támadása a nemi csapásoknak a kerékpár balesetem volt Woode Allen sorsaként - 1971-ben, ezt követően hozták fogságban Mohamed Istenét, a nagyobbik lányomat, aki tökéletes Isten volt megszületni 1976-ben a születésnapomon, előre kiszámítva. Zsigájuk, amit amit mai napig ünnepelt a Rákóczi tere a pestieknek Józsefváros néven Zsiga kocsmával eljött értem a szülészetre, majd fogta az ételhordót, hogy elmegy ebédért és másnap reggel jött haza, mint utána pár kivétellel 11 évig majdnem. Sírt a gyerek, mert a feketemágusok nem hagyták enni, nyomogatták a hasát, kínozták, akár terhességem alatt, ekkor Zsigájuk rugdosni kezdett, kiabálta, hogy genyó, ha nem hagyja abba a kölyköd a sírást, agyon verlek mindkettőtöket. Vénuszt rugdosva, genyónak nevezve tizenegy éven át, normális volt az Isteneknek, kivétel nélkül valamennyinek. Hogy a genyó népe Oroszországban és Magyarországon így emelkedik ismétlésében a nemi gyalázásaiknak anyám anyja sorsaként a Győri kapu utcanépének szervezésében Miskolcnak Nagy Feró utcanépével.

Reményiknek igaza volt, hogy ha ártatlan, tiszta szívű szenved, csak sérültté, torzulttá válik, mindvégig nem értve a szenvedése okát. Így voltam én is ezzel, végig nem értettem semmit, nem tudtam, hogy elmebetegek valamennyien a tettesek.

A tűzIsteneknek nem elmebetegségük ez, hiszen nincsen fejük, veszedelmes csapásai a Földnek így, olyanok, mint az atombomba, amit maguk irányítanak bevetésre készen mindig az emberek ellen. Az állatisteneknek nincsen agyuk, mint a világ urává tett Trianoni fejedelmüknek, a sátánjuknak, szörnyeteg, akár valamennyi Istene a Talmudnak, valamennyi zsidónak és keleti népeknek, börtön népeknek, mint az amerikai elmeosztály hatalmas teremtőjének. Ilyenek támadtak rá a semmiről sem tudó emberekre, viszont az utcanépek és bibliai népek mind állandó skizoprenjei a világapokalipszisnek.

A Rákóczi tér választotta ki születésem előttől az értelmiségeket, művészeket, a két utcai névtára szerint a világapokalipszisnek a politikusokkal együtt, ezért a celebekkel közös jólétjük születésem óta véráldozásból van, ebből ered minden pompájuk és gazdagságuk az egész világon.

Magyarországnak kell szégyellnie magát, mondta Cseh Károly, amikor rejtegettem előle hiányos fogsoromat, de senki sem mondta, hogy Magyarország utolsó árjaként minket áldoz saját sorsa, tettei, előző életei tettei, deformációi, csonkítása, gyalázata, szerepe végrehajtásával emberré nemesedve egész Kelettel és a cigánysággal egyetlen nagy közös áldozásában a véráldozóknak.

Nekik minden nap a kígyó-Istenük ajándéka volt többezer és többszáz éve már, születésem óta a cigánytelep és menhely fenevad energiájával mészárlók általi emelkedésükkel.

Az Istene a Hunnia börtönnek, mint tűzIstene a római egyháznak nem a szívek vizsgálója, vagy ha igen, azt tette, amit a Hunnia börtöne állandó szívre támadó börtön gyilkosaival, mint a vasnépe Miskolcnak szív küldi szívnek szívesen és szomorú vasárnap folytatásával az állandó zenei csapásainak, beatekkel, hippikkel, punkokkal lírai karámtagokként, megspécézve ezt utcanépével a Rákóczi terének Főnix néven, narancs színében Miskolcnak.

Az ember azt hiszi, mikor eljut odáig szenvedésében az Isten nevéhez, hogy különb nála, valamint ismeri a szíveket, különösen a tiszta szíveket, magához öleli, vigyáz rá, mint tökéletes felsőbb lénye a törvénynek. 1995-től búcsúztam, kerestem utolsó és egyetlen emberként olyan földönkívüli lényeket, akik jönnek értem, elvisznek magukkal oda, ahol minden tökéletes, az ember biztonságban és szeretetben él. Nincsen senki azokon kívül, akik tavaly jelentkeztek, bennük is csalódom egyfolytában, mert nem jelennek meg a láthatóban és nem segítettek rajtam, ugyanúgy járok iszonyatára a fertelmeseknek, amik véráldozásban vannak születésem óta, újítanak, szépülnek, tisztulnak, gazdagulnak, házasodnak, unokáznak, utazgatnak, diplomáznak.

Apa fejét megtámadták születésem előtt még, mert értelmiség lett volna. Így járt minden ember, csak az elmeosztálynak volt szabad tanulnia, már csak azért is, hogy a világapokalipszisüket titokban tarthassák, mint azelőtt is mindig.

Minden nap Isten ajándéka a világot torgyalázattal, haldoklással és kínzással ünneplő fertelmeseinek.

Tehát olyan Istenre van szükség, lett volna mindig, aki a szíveket vizsgálja, nem szenvedtet ártatlanokat. Én mindig azt hittem, hogy a gonoszoknak kell szenvedniük, hogy így tisztuljanak meg a bűneiktől, kiderült, hogy ez 83 éve fordítva történik,megölték a Rákóczi terével Borsodnak az embereket. Ez a narancs kormányuk, mellyel feálltak legyőzésem után 1989-ben kiküldve az orosz csapataikat a Bertalan utcáról, mert jött a többi kommunista vallási kora a nemeseknek együtt a halálreformátusokkal, majd az ébredő játszótér vallásainak földre szállítása rám, mint célpontra.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Atlantiszi aranyhalak feszülete a Megváltónak
  2018-06-17 16:19:20, vasárnap
 
  Atlantisz óta kerültek fel az égre az állatövi jegyek, kettéválasztásra került a világ Bak és Ráktérítővel. Újabb népeket hoztak létre az európai horoszkópnak megfelelően, mely bekerült a kommunista asztrológiájába a vasnépnek, zseni és különféle főszereplőjével, sőt valamennyi könyvébe a világapokalipszisnek, mint Toni Curtist is csillagnak mondták, amelyik sorsát és főszerepét rajtam végrehajtotta a Bertalan utcai Pszichografológiájából Antológia Humana zsidó népének főszereplőjeként.

Az egykori Neptun bolygón lévő vallási káoszt lehozta Róbert atyával a Földre a Sátánja a világnak, feketekereszten hét rózsás mágiájával, amely az egész világé valamennyi rendjével, kék ruhás hölgyével, mint Máriával, Ízisszel, Hagia Sophiával.

Miután a bolygók népeit felszámolták, állatjegyeit kitette az égre a Csillagrend teremtője, amelyik feltételezés szerint részt vett folyamatosan az emberi létforma teremtésében a csillagok által leírt külsőkkel, ami felfoghatatlan volt, s ezt az egész világon berendezték, mint Kínában az állatokat, Japánnal együtt, sárkányokat, kígyókat, kutyákat, lovakat, bivalyokat, nyulakat.... Létrejött az asztékkal egyidőben a három világ horoszkópja szerinti születés Európában fehér ember formájában.
Születésemkor a három világrész horoszkópjának megfelelően születtem meg, Föld-kutya évében, talán szélként azték horoszkóp szerint és Oroszlán-Halakként.
A régi szocialista elméletek valamennyien asztrológiai jóslatokra épültek fel, szivárvány jelével a bibliájuknak: megmutattad a jellemem, szivárvány-lépcsőn lépkedem, fényed kápráztatja a szemem, tenger csillag az életem, s míg egyre feljebb szárnyalok, alant hagyom a Földgolyót, tudatom új világot lel: hajnalló ébrenálmot.
Ezek szerint minden régi Istentől elpöröltek, földöntúli lopott hatalom volt az övék. Plútó ura is részt vett ezekben az apokalipszisekben, gúnyos szemmel nézve a Halak Megváltóikat, mint bolygók együttállása szerint született zseniket.
Ez mind én voltam egyedül, melyeknek az írásait, mint rajtam végrehajtott világapokalipszist Müller Péter sorsaként elégették, de a könyégetés állandó volt a világapokalipszisükben.

A Halak minden könyvébe a világapokalipszisnek bekerült, mint Krisztus szimbóluma kenyérrel együtt, néhol öt kenyér, két hal szimbolikus beavatásával, akár a Sátán bibliájába Jézusuk bemutatója szerint.

Halak szimbóluma az atlantiszi mágiájuknak feszülettel én lettem Gina Lolobrigida főszerepében születésemkor visszament időben Molnár Rózsa és Gina születési kezdetéig, a Rózsa a feszületet jelenti a vasvárosnál.

Atlantiszi ember vagyok, álmodozó, tudomásul vettem az ok földöntúli önkívület, hű kísérőm a feszület, munkahelyi üldözésekkel volt megírva a szőke spanyol pusztító Kos nő üldözésében, sorsaként a sátoraljaújhelyi rendőrségének egykori Romániának, saját bibliai apokalipszisüket hajtották végre, amit jöttek nekem mondani, hogy a rendőrség beszélte, hogy most fognak engem összezúzni a párttitkárjaival Újhelynek. A vers vége, hogy fényben fogan és hal az igaz ember, s mind ki Hal volt, Szepes Mária fő apokalipszist író mágikus elmélete alapján.

Így lettem én egyszemélyben a Krisztusa és Megváltója a világnak, valamennyi Halak szülöttjük sorsában és főszerepében, mint Medveczky Ilonáéban, amelyik a Vörös Oroszlán határozatlan Halak Megváltója lett volna, akár az összes többi Halak szülött Rózsa nevek berendezésével Megváltója volt népének.

Valamennyi kereszten rózsa jeles Krisztusa a Hunnia börtön vallásainak atlantiszi földöntúli hatalomból van létrehozva.

Az atlantiszi lopott dallam, melyet Hamvas Béla átadott nekik, mint Földanya áldozóknak Atlantisz óta van a birtokukban, zenészeké volt, mint titánoké, egykori elsüllyedt világ és Vénusz elméletből már, amiből hippi és skizopren elméletei szerint a zenei csapásoknak Vénusz állandó áldozásával kommunista elméletek jöttek létre együtt a budhizmussal.

Az atlantiszi lopott dallammal kezdtek születésemkor Müllerékkel, vagyis már létrehozta a tisztátalan lelkek, halottak, árnyékok hét fátylához az atlantiszi energiából teremtett Latinovits Vénusz áldozó halottjainak másik világát a sátánjukkal, ezt jelentette a Kígyó és a kereszt.


A feketemágusok számmisztikát is használtak születési napokként, így zárták össze a legyőzött csillagokat megszámozva, így lettem én állandó hetes Atlantisz óta Vénuszként.

Magyarország a kisvasúttal apa szocialista kirándulását temetői ünnepségben ismétlő narancsai a Fidesznek készült 2030-as tokaji központtal bíró apa szőlőjének összezúzásából gazdaguló bortermelőkkel a jövőjére Borsod megyének, együtt a Bertalan utcai névtárával a csonkítóimnak és bénítóimnak, sátoraljaújhelyi gyalázóival a csernobili medve üzenet óta. Lendvai Ildikó születésem óta áldozó narancs színében a Földanya gyilkosoknak Heródes pálma jelével és a Tóthjai a szlovákoknak, mint árja kakas állandó áldozók most is készülnek a hosszabbításukra, visszament időben a hatvanas évek elé együtt a Kárpáti nevet ismét felvevőkkel. Mészáros három gyerekkel megjelölt világ gazdaga a földönkívülieknek, amik odatették tavaly, felfoghatatlan, mivel a medve szocializmust ezen a néven hajtották végre, Mészáros Ágnes sorsaként.

Ebből a temetői magyar neveket használó országból kétszázat érdekel, sőt az egész világból, hogy mi történt és történik velem. Gondolom valamennyien velem együtt azonnali segítségben bíztak, kiderült, hogy egyedül vagyok, megtámadtak tavaly a földönkívüliek, mivel Vénuszt ők nőnek látják, nem szellemi lénynek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Romániai mészárlás 58 éven keresztül démonjával
  2018-06-16 14:44:33, szombat
 
  Románia a Hunnia börtön gyilkosaival születésemkor Varsányi névvel, Omegás kezdetével a Benkő Lajos angyalok égi hangversenyének sorsbeteljesülését berendezte az országot, kollektív gyalázással, belső részek lebontásával, szentháromságával, mint Illés ébredő játszótérrel, mint vallásai ébredésével kezdődő világapokalipszisével a halálreformátusainak árja kakas néven történő megáldozásával történelmi ismétlésként egykori csillagrend aranynyíl jelével sátoraljaújhelyi hét hegy alapján létrehozott Szörnyeteg koporsója, Dávid Mónika sánta kiválasztott egyik kivégzőm, Pszichografológiájába Szepes Máriának tett összes távol-keleti pusztítójával Ízisz nagy közös áldozásommal fogadó Istálló Vénusz kezdetével Jézus feszület sorozatait hajtotta végre Müller Péterékkel, mint állandó haláfátyol létrehozójával és fiával, Végh Péter világkönyvtár állandó főszereplőjével, a Mónika Showban bemutatott tik sem vagytok magyarok bibliát is folyamatosan velem olsastató trianont és valamennyi történelmet rajtam végrehajtó, pusztítókat tisztító temetőbrigádjával, együtt Liptai Klaudia első embergyilkos démonjával, amelyik ágyban történő dobálásomat a brazilok tisztításával Branyiczky házaspár kíséretével, mint mókus rendi kommunista kivégzőimmel bemutatták, hogy igen, engem temet Románia Földanya ellenségeként születésem óta.

Andy Vajnája és sláger és többi médiája közben mulatva ünnepelte a kínzásomat és gyalázásomat a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe által, saját a Feketevonat cigánysága Miskolcnak, melyekkel ismételték az Urbán Tibor által Északban és többi újságban megjelent romániai hatalmas szellemvilág rajzait a feketemágiával legyőzött egyházak feletti óriásokként, melyekkel kezdte Miskolc az áldozásomat születésemkor. Románia temetőbrigádja felfoghatatlan az utcanépével és sátánistáival az űrbábelnek, amik nemcsak az ágyon dobáltak eszméletlenül, meg a hajamat tépték 2004-es médiában történő felvonulásuk idején, hanem rajtam körben voltak, égették és gyalázták a szívemet, amiből templomokat újítottak Jézus szíve néven, fogdostak a tik sem vagytok magyarok cigányai a lakásban, amit a médiájukban torünnepként mutattak be, hogy ők ezt szabadon megtehették Kern András Hunnia börtön legyének kiválasztottjaival, mint Katijával Oláh Ibolyájának, mint az ország felé tett jövőjével világ-trianoni elmeosztályának, amit létrehozott a Mónika Show temetőivel. Világ gazdagait jelentik a temetőbrigádjával, mint engem temetőivel Miskolccal együtt, mint vasbabilonnal a médiának, valamennyi meggazdagultjával együtt.

Mary Zsuzsa, születésem óta angyalként maga helyett áldozó torünnepe mutatja, hogy mi a média valójában, állandó áldozói a Földnek, amik véglegesen földet értek születésem óta megállás nélkül tisztulva, nemesedve, szépülve.

Romániát jelenti a Bertalan utcai Pszichografológia fogadásomra három lépcsőházával az állandó világapokalipszisnek megtoldva, mint 83 éves mészárosainkkal vasváros történelmével és világkönyvtárával a Varjúnak, köztük az Űrpusztító Bodor Íziszként megírva nap és holdjelével az összes pusztítójuknak, melyek helyett engem és dr. Meliont 1995-ös ismétléssel megáldoztak és összezúztak Müller Pétereivel. Románia Magyarországot temeti velem megállás nélkül Bangó Margit régi romániai indiai cigányával, kereszténydemokrata Hegedűs és Tőkés nevekkel, Anna nevekkel berendezett állandó világapokaipszis rajtam Katalinként történő végrehajtásával.

A Szomszédok és valamennyi világapokalipszise a Bertalan és Révész utcáknak Romániát jelenti, melyek saját sorsukat, tetteiket, szerepeiket végrehajtották rajtunk Vénusz áldozással.

Liptai berendezése a Pszichografológiájához a romániai berendezésnek fontos, mivel az első démon, amelyik embert ölt, vele kezdték az összes bibliája végrehajtását tisztításukkal, szerepeikkel a világ állandó apokalipszis végrehajtóinak. A romániai démon sztársága nem ismer határokat, Pataki nevével a miskolci börtönnek, szaporodva a jövő világ-Romániájának, akár Andy Vajna temetőbrigádja a miskolci Hunnia börtön nemi frigyével jövőre készülve nyugodtan felvásárol mindent, hiszen Magyarország Románia számára a finnugor Benkő Lajos volt utolsóként, engem Földanyaként temet mulatós hadsregével a Duna tévés vatikáni vasvárosnak, vasnépével a romániai birtokoknak.

Hozzátették a három lépcsőházat az előző világapokalipszisükhez, melynek része volt az I-es és II-es Világháború is, azokat, amik megölték a Varjú népét, amik végrehajtották trianont, amik megtámadták az olaszliszkai központot, amik új világ-Magyarország vas-Rákóczi téri történelmet írtak maguknak kettős keresztnevűekkel, helységnevűekkel, mesterségnevűekkel, Hunnia börtön Ildikóival, Erikáival az utcanépnek, Gabrielláival, Zsókáival a romániai Penelopé halálnép gyertyás gyalázóinak egykori kommunista kacsa népéből létrehozva őket, Mariannáival az utcanépnek magukat nemesnek beírva az összes elmebetegével Romániának szerte a világon, amiket Müller Pétere emelt a cigánysággal a gyalázatommal, nem engedve megtanulni nekem a nyelveket, csak a németet olvasni a Hunyadi nemese Nagy Karola sorsaként. Összes Rózsája állandó feszületete a vallásainak az Illés együttesének ébredő játszótere kezdetével Bródy Jánosának, együtt Lázárjával, mint rima Jeruzsálemével, amik Atlantisz óta tettek feszületre Vénuszként, világkönyvtárával, a lyukas szívű Szabó Istvánjával, amelyik saját sorsát sötétkapus dögjeivel Romániának könyveikkel, szerepeikkel rajtunk végrehajották T. Asztalos Ildikó kiárulásával együtt, sakk-kártyájával, mint Rákóczi tereivel az országoknak, Olaszország, Franciaország, mint egykori Benkő emberek gyalázói Woode Allen kezdetével, amelyik sorsát és tették rajtam hajtották végre megállás nélkül, állandó kommunizmusa, a szaturnuszi sakkja mellett Koncz Zsuzsájának, váraival, melyekkel berendezte a négy bástyás várakat, ahol a magyarok harcoltak egymás ellen. Kossuthja sátoraljaújhelyi berendezés, de végig nézte, hogy a Vénusz gyalázók Kossuth-díjakat vesznek át. Ágnesei a Pszichografológiának kurváit jelenti az állandó világapokalipszisnek, állatokkal szaporodnak, mint pusztítókkal, pókokkal, főszereplői lettek volna Íziszükkel együtt a magyar politikának.

Oláh nevű fiatal hozzászóló szerint beszívott a néni, miután végtelenül hosszabbítanak a nemzetiségiek torünnepével a diafilm kezdete óta Kósa nevekkel Fiúk, lányok évkönyve könyv alapján, másik Bertalan utcai csapás szerint drogozok, mert nekem kell egyedül felderíteni az elmeosztályok politikai áldozásait, amiket rajtam és az egész világon végrehajtottak.

Románia megáldozott engem Földanyaként az összes Gáborja főszerepében, köztük a halálokéban Koncz Gábor kezdetével Gábor áron rézágyúi néven.
Valamennyi halálnépe sorsát, tettét és szerepét végrehajtotta koldultatásommal kivive halálnépét a megyéből, azzal a Nagy Annai kommunista vég mondatával, ébredő játszótér leszállításakor földönkívüliekkel együtt rám helyette, tisztítva és nemesítve őket gyalázatával a halál űrhajósoknak, hogy feltámadni akarnak a halottjai a vatikáni Hunnia börtönnel, amik mindig azzal szereztek előnyt és gazdagságot, hogy egykor frigyet kötöttek a halállal és a pokol népével misztikával kezdve az állandó bibliai apokalipszist Annás főszereplőivel, nem Katalin volt a világapokaliptikus főszereplő, amit Annái mentésével és szaporításával hajtott végre mint állandó szocialista iskola ellenes világapokalipszis minden tantárgy ellen létrehozva.

Románia olyat hajtott végre a temetőbrigádjával, amit leírni is szörnyűség saját tetteit, szerepeit, torzulásait, némaságát, süketségét, deformációit az összes bibliai szereplőnek, mint állandó világ-apokalipszisnek. Románia elvette a hangomat Müller Péterével, folyamatosan történő kivégzései és csonkításai közben, lábaimat tönkre tette, pókhasammal jártam az utcáin a vasnépnek, nevetségességükre, a fogaimat Müllerék születésem óta csonkították főbb szereplőik helyett, majd a szomszéd sorsaként ismétlésben,amivel születésemkor kezdtek, hogy a pusztítók elviszik a kurvák fogait terhesség alatt. Mindezt a Mónika Showja hajtotta végre temetőbrigádjával Benkő Dániel nemi csapása kezdetével a Benkő sorsnak. Együtt vannak az ózdi 666 központ kétszarvú hamis prófétájával, bárányos áldozásom születésemkor kezdett óriás halotti világával a rajzok alapján, együtt vannak az ózdi fenevaddal, amelyik felruházta feketemágiával a cigánynépét a romániai utcanépnek és menhelynek, 83 éves értelmiség legyőzőséssel végrehajtott jóemberek kivégzése végett, amiért rendezik közösen a narancs vas Rákóczi terével Miskolcnak a temetői ünnepséget.

A romániai vasnépét Győr központjának a Győri kapuval tette ide a vasnép a genyó utcanépével együtt az orosz felszabadító hadseregnek, háromjelű homlokával Orbán Viktornak az ózdi 666 központjuk feketemágusaival.

Románia három lépcsőházba tette a világapokalipszis mészárosait, távol-keleti Pszichografológiájával együtt a nemi csapásainak, halálnépeinek, Ágneseinek, nemeseinek, Illés együttesével indult világapokalipszisének ébredő játszótere összes kereszténydemokrata vallásásával, amik tartják magukat erősen temetői ünnepével a cigánytelepnek narancs színében a Pszichografológiai Bertalan utcának. Miskolci Illés együttesével a városnak ismételtek a dalok berendezésével.

A testenyészetei az Időjelek világvégét állandóan végrehajtóknak, Deák Bill Gyula egylábbal megrajzotl állandó feszületesüknek, Mary Zsuzsa angyali főszereplőjük helyetti szám csonkításával, feketemágiával történő legyőzésemmel a számban és minden részemben szerepeként, a tompalátásom oka, Szelep, mint a Mohamed Istene férje sorsa születésem óta II-es elmeosztályáról, amik helyette engem vittek be magukhoz Íziszt játszó pszichiátereivel a Hunnia börtön elmeosztályának, sumerek, kutyák, spanyol pusztítók, vörös és fekete kommunisták, bermudások, űttörő nyakkendős Hobo és kutyái, majmok, békák, G. Maczó Ágnes hintás magyar kislánya Bródy Jánosnak, amelyik sorsát 1962. körül kezdte el rajtam végrehajtani, hegedűs cigányok, zsenik, amik helyett én számoltam a fűszálakat, felsorolhatatlan ratkósokkal együtt a megmentettek száma a két biblia tagjaival együtt, ami a feketemágiáját jelenti a narancs kormányuknak lírai karám tagjaival, Rákóczi téri utcanépeikkel.
Ezek valamennyien tort ültek felettem, mint a kukó cigányok, Gáspár Győző, valamennyi Bertalan utcai névtárával a világapokaliptikus csapásoknak.

Ezt hajtották végre az összes református főszerepében születésem óta, kezdve a mezőkövesdi Edójuk, mint őrült Johannájuk szerepét születésemkor egyből, Eperjessel, rózsakeresztesekkel, szabadköművesekkel, antikrisztusokkal, avatárokkal, szadduceusokkal, pusztítókkal, kígyókkal, mint Isteneivel a szigeteknek, Rákóczi térnek, világ urának Kex száma alapján Lehoczky Zsuzsa szerepében együtt Madonna helyetti folyamatosan történő kivégzésemmel szexszimbólumként már 1997-ben a II-es pszichiátria utcanépével és cigánytelepével, amik a kíséretét jelentették rózsás sapkája kezdetével együtt Fridijével a Rákóczi térnek, összes állatjával, legyével, pókjával, maffiáilval az olaszoknak, Sophia Loren zöldasszony Rákóczi terével.

Illésék tartják magukat, mint állandó világapokalipszis berendezői és végrehajtói haláljaiként egykori Romániának az Anna főszereplőivel együtt. Még a sziklai nép is Romániát jelenti Gabriellákkal, Karády Katalin halálnépével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felcsút és a vas-birodalom üzenet a csillagoknak
  2018-06-15 18:13:27, péntek
 
  A narancs vas Babilon, mint nagy birodalma Hitler népének vasvárosaként a miskolci névtárnak Pszichografológiai utcájával a NagyPánnak, melynek része volt a babiloni, káldeus hatágú csillag népe, Varjú névvel könyvtárukat rajtam folyamatosan ismételve szereplők helyett skizoprenekként skizopren refrénként nekem írva a Borsod Onlinenél 2001-ben is, olyat kottáz az égbe Cseh Károly Látnokokainak végtelen hosszabbításával Ízisz-Vénusz-Jézus áldozásommal születésem óta, melyet többé nem mos le a hó.

A medve, mint állandó szocialista kor képviselője látható volt, hogy gyalázatukkor, mint Csernobil után is jéggel és hóval válaszolt Soós névnél, amikor az utcanépe támadott Borsod megyének.
Ugyanígy hóval válaszolt az aranysas sorsának végrehajtásakor 1995. Húsvétkor, többet nem tudott tenni értem.

A medve szocializmust összekeverik a kommunizmussal, Kata gyümölcsei-re javította át Cseh Károlya a lírai karámnak a Kata életeként megírott versemet, egykori kiránduló helyszínekről, Kökénnyel, Sommal, mókusokkal, madarakkal. Állandó volt az Őz iderendezett sorsát szentélyként végrehajtó Mülleri kivégzőkkel a medve szocializmus, kezdeteként a vaskommunista elméleteknek.

A Bertalan utcai berendezés tartalmazza a vasváros világkönyvtárát Szabó István lyukas szívű Göncz Árpád skizopren világkönyvtáros meghagyott szereplőjét, az összes kommunista korát a vas-Babilonként vasnépként bibiájukban szereplő Mészáros Katára magukat átkeresztelő genyóként médiában bemutatott medve kommunizmust valóságban végrehajtó Nagy Feró kocsmai berendezésével ismételt kiránduló helyszínek ismételt megtámadása, felszámolása az összes munkahellyel, ahol megordultam és lemészároltak maguk helyett. Én voltam a genyó 1976-os emelkedésével a Putyin vaskommunista oroszban található nemi gyalázó felszabadító hadserege helyett a Főnixes Rákóczi tér mellett a Bertalan utcai kommunistáknak, valamennyi vastrágya vallásuk mellett, zsidóikkal együtt.
Mint írtam, 1995-ben kezdték el a narancs kormányukkal ismételni Szepes Mária Pszichografológiáját valamennyi néppel, világkönyvtárukkal, melynek végén berendezték a dohányüzleteket azzal, hogy a cigisek mind elmebetegek, mert ezt írta Szepes Máriája a mülleri elméletek mellett a pók cigijéről.

1985-ös novemberi válásomkor kiabálta a Zsigájuk, hogy genyó, meg foglak szívatni. Már Sátoraljaújhely várta a kollektív megtámadásom idejét utcanépével.

Mészáros Ágnes Kossuth díjat nem kapottjával a Bertalan utcának kezdődött a medve kommunizmusa az oroszok behozatalával Magyarországnak, hiszen a politikát a Rákóczi tér irányítja 130 éve az egész világon együtt Hunnia börtön gyilkosaival. Mészáros Kataként rendezték be Nagy Feró kocsmáját brazil és valamennyi kommunista kor ismétlőinek genyó nemi szervekkel, amikkel meggyalázták a Földet, szentekkel együtt. Én voltam a genyó, amióta ismételtek folyamatosan medve kommunizmust Mészáros Kata névvel az alkoholistákkal, cigányokkal, mint börtön bűnözőkkel.

Én lettem Kataként a medve szocialista egyedül a szocialista iskola ezer éves berendezésével, valamennyi tantárgy ellen létrehozott csapásaival szemben a világnakak árja violinkulcsos kék villámlás nyakkendőben, mindenben a legutolsó. Kiránduló volt mindig a medve, apát engedék a Spartacus természetjáró szakosztály vezetőjeként kirándulni hegyköziekkel, bodrogköziekkel, tagkönyvekkel, balatoni táborokkal, melyeket tökéletesen megszervezett.
Apa a Spartacus rabszolgafelkelők korában focizott KOKO néven, amiért a nevét a István Kovács felvette, kivégzőjével, sztárként ünnepelve a temetői ünnepségen iderendezve nevével a Pszichografológiai vas-Babilonba a többi mesterségnevűjével a Rákóczi térnek.
Csabaiék fehér mercedessel jöttek haza Kanadából, amit az aranynyakláncos cigányai a Hunnia börtönnek ismételtek, cigányok lagzijaival együtt a Rákóczi térrel a karcsai vőfélygyűjteményem miatt.

Apát születésem előtt támadták meg angyalként, Hunnia filmeket végrehajtja rajta, mert tisztességes volt és mindenki szerette. Nagyon sokat szenvedett. Halála előtt három agyvérzéssel bénították le, fogait kiszedték, majd a Hunnia börtön Budai maffiája megölte a szívével, kidobva mindenét az utcára a vasnéppel, elvették a házát, a szőlőjét, saját sorsuk miatt, amit a narancs médiája ismételt Miskolcnak folyamatosan Budai nevekkel.

1980. november 15-én halt meg apa, ekkor felszámolták a medve szocialista kor kiránduló útvonalát, a sátoralljaújhelyi kisvasútat, melyet a felcsúti indiai cigány narancs színében a vasvárosnak ismételt gazdagulásával temetői ünnepük közben a Rákóczi térnek narancs színében tort ülve születésem óta, berendezve Puskás Ferenc Ferenc névvel Vénusz áldozással politikaként kiválasztott aranytrágya csapata után a Puskás stadiont, építve a halott Jehova Hunnia börtön állandó apokalipszisének sárga fozizó Istene futballja miatt az összes stadiont, érthetetlenül, nem tartva senkitől emberiség és emberség ellen elkövetett mészáros és gyalázatos saját tettük, sorsuk, szerepük végrehajtaként egyetlen nagy közös áldozásukban.

A Rákóczi tere Miskolcnak, mint narancsok Felcsút és Puskás stadion építésével ismételte Mészáros Kata néven gondnokság alá helyezésem,kínzásom és gyalázásom közben az állandó gazdagulóival a vasvárosnak a medve szocialista kort, aranycsapata nevét felvéve a politikailag Vénusz áldozással kiválasztott Puskás Ferencnek. Ezek a patológiák, mint Orbán kerék saját főszerepét is végrehajtották Ízisz áldozással. Ez a Pszichografológiai egyetlen nagy közös áldozásuk valamennyi benne lévő nép emberré válásával, egész Kelettel és a patológiákkal.

1980. szilveszter előtti nap folytatták a világkönyvtárukat az általuk megírt török-magyar Egri csillagokkal már, égő szurok helyetti gulyásleves forrázásával a nagyobbik lányomnak, akit megszülettettek megtermékenyítve engem Vénuszként azzal, hogy vezessen engem a kommunista vaskorok főszereplése ideje alatt. Már tudjuk, hogy magyar ment magyar ellen, s valamennyi vár Szaturnusz sakkját jelenti állandó világapokalipszisével Koncz Zsuzsájuknak a miskolci elmeosztályról, francia kormány mint saját Napoleon kártyáját végrehajtó kitüntetése és Kossuth meg rengeteg díja mellett a Vénusz áldozónak, politika részeként.

Innen van Felcsút, a Rákóczi téri dicsekvések, akár a temetőbrigád jövő Romániának szaporodó Andy Vajnája, az ózdi Majka, ugyanaz, mint amit a Mónika Showban bemutattak, amik az egész világ apokalipszisét rajtunk végrehajtották. A patológiák, ha hatalomra kerülnek, iszonyatos vérfürdőt rendeznek, s már a tisztátalan lelkeivel a vas birodalomnak többszáz éve tart. Születésem óta hozzák megváltani egyetlen nagy közös áldozással az indiai cigányság legalacsonyabb kasztjait, eltartva őket ingyen politikájaként Magyarországnak, mivel saját a német központtal bíró Pán-Unió berendezése a Bertalan utcájának, majd jöttek a keleti népek értelmiséggé válva a vasváros tagjaiként, minden patológiája az értelmetlen életnek emberré válni. Ez látható a világban. Már ez nem is Müller volt, Németország, mint trianoni zsidó és vas birodalom része művelte.

A vas-Babilon egy nagy birodalma a náci cigányoknak, melyek bolt és közlekedés fóbiájukat születésem óta rajtam végrehajották, személyiség nélküli arcukat, börtönbe zárva engem Pataky Attila börtöne helyett, végtelen Pataki neveivel Liptai mellett a romániai démonoknak. A szőke nemi csapások a kiválasztott árja népeiket jelentik 83 éve már. Pszichografológiai jelecskéjük van, saját sasuk, Sasfészkük Sátoraljaújhelyi hegyi berendezésben Fábián néven.

Az ózdi narancsok azzal áldoztak meg Ízisz-Vénusz-Jézusként, valamennyi elméletével az Ágneseknek, hogy ők meghalnak, mert átmentek eddig a mülleri halál hét fátylába, végtelen hosszabbítást rendezve véráldozással nemesedve és tisztulva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aranykor Földanyával, Turullal, csillagrendjével az elmének
  2018-06-14 17:46:07, csütörtök
 
  1998-as első támadóim voltak itt, a Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiájának elméletének végrehajtói az elmeosztályról, általam akkor még ismeretlen Földanya-Nagyboldogasszony kék ruhás hölgy Turulnak, magnak magukat hívó csillagrendrendjével a feketemágusoknak járó atlantiszi fekete kereszten hétrózsás magyarok ősének magukat valló skizoprenek.

A kislány, aki megy az erdőbe és találkozik a rókával, farkassal és turulmadárral, meg a varjúval 1995-ben ismétlése volt a Száműzött Nap daljátékomnak, melyet születésemkor kezdett el az elmeosztály romániai boszorkányával áldozásommal, Szepes Mária Panni-Annás elméletei alapján. Turulmadarat két éven keresztül hajtották végre ismétlésben Szulák Andrea II-es elmeosztály halálűrhajósának végével, gyalázatával a média homlokom elé tett nemi szervével dr. Melion egykori csillagrend aranysas tagjának, nemi szervem és méhem, szívem meggyalázásával. Ezt jelenti a narancs Fidesznek a turul, mint békesség madár a Földanyával, amire kijött a bolt és közlekedés fóbiás, arcnélküli Vona Gábor a ricsei elmeosztályáról jobbikkosként. Nem láttam,amikor felállt kormányra a turul, mint tulipán jeles romániai nép Napistenének népének jelével, kitéve Budapestre a szimbólumát Világ-Magyarországként általuk felszámolt népnek, akinek a lelkét gyalázták meg velem együtt az ikerházában az Talmudos Braun Frigyes vörös botos Jézus főszereplőjüknek.

A csillagrend valóban a magyaroké volt, de mint földöntúli hatalom törvényes képviselői, nem rendelkeztek feketemágikus tudománnyal, soha nem tudtak semmit sem tenni velem együtt a világért. Ehhez a kék földönkívüliek kellettek, akik felszámolták őket.

A csillagrend része vagyok én jött segítségeim szerint, legalábbis ezzel érkeztek meg, én nem tudtam, hogy Vénusz voltam, állandó áldozatuk Atlantisz óta, meg hogy én voltam a Földanya többmillió évvel ezelőtt.

Melion József, mint emberiség ellenes egyik tag többmillió éves Mária elméletével olyat követett el, amit nem lehet jóvátenni, végig nézve, hogy a bibliáikat megalkotják, Mária elméletével a Talmudosoknak, hogy ezeket az új Missziókat vele együtt végrehajtsák, állandó Tarot halál kártya jelentésével Derláné Évának, a sorsát rajtam ismételve 1995-ben Húsvét előtti feszületemként, amit folyamatosan végrehajthathatnak az az elmeosztályokkal, hóval együtt. Jungizmus lett belőle az apokalipszisben az elmebetegeknek, amik álomban kerülnek beavatásra, akár a róka szabadköműves rendjéből freudista nemi csapások együtt a rózsakeresztesekkel, egész róka sorozatot hajtottak végre és hoztak létre Róka nevűek ismeretlen szocialistái mellett az állandó világapokalipszis történelmi korainak, akiknek meg kellett halniuk az őket szeretőknek, ami velem történik születésem óta és az emberekkel.

A farkasokat láthatta mindenki, én nem néztem, csak láttam a német RTL médiát, ahogyan nevetve mutatták be, ahogyan találkoztam a farkasokkal, jött az orosz is állítólag, de én kettővel találkoztam Panniként. A kezdeti farkas és bárány kétszarvú hamis próféta beállításával az Annás világapokalipszisüknek után jöttek a Farkas nevek a spiritiszta tisztátalan lelkeivel Müller Péternek a másik világban, amik folyamatosan megszülettek Sziámi Mónika Showban mutatott csonkítóival, kivégzőivel, bibliai olvastatóival a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádnak, állandó kivégzésével az öcsémnek Kupaiék, Farkasok, Kecskések miatt, meg Vona Gábor miatt. Müller Péterék állították össze az összes mártírját a holocaustosoknak, a terror házának, a skizopren szabadságharcosoknak, miután véglegesen kivégzett 2004-ben az elmeosztályával saját sorsaként, ők hozták át a bibliai trianoni olvastatás idején a vas elmeosztályát Miskolcnak Romániával.
Együtt ülték a halotti tort felettünk Romániával, hiszen az utolsó árják és magyarok lemészárlását ünnepelték., csakhogy Románia a régi Földanya meggyalázását, megcsonkítását, kivégzését, minden elvételével, hangommal együtt koldusbotra jutva ünnepelte állandó gyalázása között Oláh Ibolya romániai elmeosztályának, amivel a románok Magyarországot éltették hüvelyben élvezése miatt megtámadva engem, fogcsonkításása kezdetével. Pitti Katalin hiába mutatta be ekkor, hogy az apját is a Dunába ölték, de valamilyen könyv szereplőjeként. Régen emberek nem voltak könyvszereplők, mint én vagyok születésem óta az összes szereplő sorsa. Müller emelte az összes gyogyóst, református bolondot, összes halálreformátust, elmebeteget, rokkantat, süketet, sántát, nemi csapást, buzit, leszbit, mindenféle szörnyűségét a világapokalipszisnek együtt a nemeseivel a Bertalan utcai elmeosztálynak 1986-os kezdetével a vas arany Babilon néven történő emelkedésének romániai vezetéssel.

A Varjú hatágú csillagos Pszichografológiai babiloni és káldeusi népekből, ha maradtak is életben, nem hiszem, hogy felvesznek pénzt a mészáros munkáért. A barakkosok nácikként, fasisztaként részt vettek benne, amik 83 éve áldoznak.

Nem lehet csodálkozni a végén, azzal kezdtek, hogy ők sánták, gyilkosok, csonkítók, bénítók, torzak, betegek, nem tudtam, hogy véráldozásom után tökéletesen fel akarnak támadni Nagy Anna halálnépével együtt, miután meggyalázták az egész Földet. Felfoghatatlan sorsuk és előző életeik, tetteik végrehajtása szerepeikkel együtt 58 éven keresztül minden elmecsapás fogyatékossága, kurvák kilengése miatt, nemi kivégzők csapodársága miatt gyalázva, mint Jakubcsek Gabriellája miatt a Rákóczi térnek. Mindenért megtámadtak, ami rajtuk nem volt tökéletes.

Születésem óta védetten, szeretetben kell élnie az emberiség ellenes világapokalipszis szereplőinek, tagjainak folytatásaikkal együtt, médiájukkal, egyedül én és az utolsó tiszta és jóemberek szenvedtek helyettük tettük, sorsuk, szerepük és betegségeik, torzulásaik végrehajtásával.

Nem volt titok a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádja előtt a vörös földönkívülieknek, tudtak mindent Illés-Pistiről is, rólam is, ennek ellenére Kupaik libalábas, dadogós Ázsia előtti emberek lakta világon végrehajtott tetteivel kezdtek Heródes népével, Bajnaival ismételve liba felvonulással, ami megrendezett volt, csak nem volt kinek, mert én eszméletlenül feküdtem. Meg senki sem akart rajtam segíteni születésem óta. Egész Magyarországon összezsúfolt - trianon utáni elmebetegeket kivéve - tetteivel tisztában voltak, mikor mit tettek az egykori világrészeken, ezzel kezdtek születésemkor, az ártatlan emberiségen végrehajtott állandó világtörténelemmel, amihez berendezték a két utcáját is a világapokalipszisnek Noé idejével együtt, minden csapásával a világnak, megmenve az árnyékszereplőket sorsuktól, szerepüktől. Mert szegények a tetteik miatt bénultak és elmebetegek, eljött az idejük már 83 éve megállás nélküli véráldozásukkal. Folytatták az utolsó magyar áldozásukat Benkő Lajos utolsó finn-ugor sorsával együtt.

Itteni támadásom után felvonultak a Lila kocsma körül, hogy az ördögök ellepték a környéket, hozva Csiba Gábort és Hamvas Bélát, utánozva a hangjukat, hogy Földanyaként jöttek köszönteni engem.
Az ördögök ellepték az egész környéket három napig. Nem volt kinek elmondanom, ez a kezdete volt a végleges kínzásomnak és gyalázásomnak a termékenységi népek által a sátánja miatt a világnak 1998-ban, hogy valamilyen elmeosztály támadott meg, mert Hamvast halottan hozták ide. Ezt követően átfestettem a lila kocsma lila bútorait, melyeket nekem adtak kékre minden tárggyal együtt, megfestve a Földanyás narancs festményt Heródes pálmajelével, a törökök csillagos tányérjait kék színben. A számozott utcai világapokalipszis névtárát felvevő indiai cigányság Szombathelyre és környékére vándorolt, tovább emelték a romániai Meni italdémon alkoholistáit öcsém és az én véráldozásunkkal.


Megörültem,amikor pár hónapja láttam, hogy tudnak a csillagrendről, meg a Földanyáról, meg a turul, mint tulipán jeles egykori békesség madárról, de ezt a mocskot, amit a turullal és velem végrehajtottak, Magyarország többé nem mossa le véráldozó Hunnia börtön gyilkosaival és skizoprenjeivel,amik egyetlen vágya a gyógyulás, míg sorsukat, könyveiket végrehajtották - kivéve a hangadókat, akik nem akartak áldozni -, tetteikkel együtt a mészárosoknak, tisztátalan lelkeivel a vaskoriaknak.

Megörültem, mert a vasnépnek prédikálnak, mágusokként, de összekeverve mindent, hálát adva Istennek, holott legyőzésre került apám, mint Csillagrend teremtője, a Hunnia börtön tűzIstene van még, neki nincs miért hálát adni, sem a gyilkosokért, sem a Talmud állataiért, sem a sátánért, sem a zsidókért, sem a cigányságért, meg az állandó világapokalipszis végrehajtásáért.

Nincsen senkim nekem sem, várok már több, mint egy éve, már csak tengek-lengek, nem tudok segíteni a gyerekeimnek sem, 58 éves állandó kivégző sorozat után nincsen miben reménykednem, mert egyetlen gyalázatot és csonkítást sem tudnék feldolgozni.

Most szépülnek továbbra is az áldozóim, hatvan éve elfeledve a szerepeiket, saját tetteiket, a lett volna sorsukat, a facebookat létrehozva kivégésem évében Zuki nevéből világtestvériséggé tisztulnak a véráldozók, világszépe versenyeken indulhatnak, hiszen valamennyien Vénuszok lettek az összes szépségkirálynőjével és énekesével a világnak, minden nyelvi játékossal együtt.

Ne dőljenek be a Turul Földanyásoknak, romániai elmélete a világapokalipszisnek. Állandó világapokalipszis részét képezi a vasfüggönyös világkorszakoknak az aranykori, vaskori Babilon mellett az aranykori Atlantisz, mely számomra ismeretlen atlantiszi Gina Lolobrigida aranyhalak főszereplése mellett véglegesen, mert földet ért a vándorlásuk, nincsen hová mennük már a világapokalipszisnek.

Állandó a jungista Mária elméletes aranysas és csillagrendje Melionnak, elmeosztály végrehajtásában. Egerben is barokk idő véggel hajtották végre állandó új Misszióval egyházi Isten hívők főszereplésével ugyanezt Egri csillag támadásával, amit 1995-ben rendeztek be számomra az I-es Pszichiátriájukon valamennyi egykori magyar mészárossal.



Itt két világapokalipszis áll szemben egymással, a régi aranysas és aranyjóslatok aranyíllal, mint halálreformátusok által Árja Kohut néppel együtt legyőzött Csillagrend vezetőjének aranynyíl jelével elmélete a táncdalfesztivál idejében ismételteknek meg a vas Babilon Miskolc központja mészárosaival és világkönyvtárával. Nem tudtam a Békesség madár elméletét a Turulnak, akit egykor a Nap energiájával mentettek meg. Tehát több turulmadár elméletet hajtottak végre, Pálfy Gyula és Székely hullaszállítója a világapokalipszisnek szintén Turult képvisel az elmeosztályoknál, mint ahogyan több Varjú név van berendezve a Pszichografológiai hatágú csillagos megölt világkönyvtárat összerakó zsidókhoz, melyek világkönyvtárát rajtam hajtották végre mindig Varjú névhez érve.

A Csillagrend tűzIsten teremtményeiként földönkívüliekből áll, amit szintén tudnak valahonnan, meg az ég csillagaiból, kik közül párat ismerek. Nincsen egyetlen Isten sem, mint teremtő igazán, az Istenek, akik jöttek segíteni, nem tudtak feketemágiával bánni. Már nagyon régóta feketemágusokból állt Heródes népe óta az egész Világ. Az áldozásomat ceruzarajzokkal, legyekkel, patológikákkal, minden hosszabbítással folytatták megállás nélkül.

Az elmeosztály Turulja, mint magát csillagrendnek vallója testvérének szólítja a magyarokat, a vasnéppel együtt. Nincsen magyar, kakas frizurájával Győzike-féléknek Hunnia börtön bibliai állandó világapokalipszisével és a Rákóczi téri stricikkel, utcanéppel, az összes cigánysággal temettek engem 1995. óta Rákóczi térként. A jungista elmeosztály ugyanúgy ide van téve Mária elméletével a világapokalipszis utcájába aranysas és nyíl jellel aranyként, mint az arany és vas, cserép Babilon, amiből felállt kelet népe, hogy ebből vették az ottlétük igazolását, egykori Égi Jeruzsálem elméleteiből.

Mivel a kakas árjaként került a halálreformátusok templomának tetejére az aranynyíllal együtt, legyőzték őket közösen, ahogyan engem is közösen ünnepeltek haldoklásom és gyalázásom közben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visszasírása a békeidőknek
  2018-06-09 19:01:13, szombat
 
  1956-tól kezdődött ismét a világkönyvtára a vasvárosnak Miskolc néven az utolsó árja német család áldozásával világapokalipszisével az állandó bibliai Hunnia börtönnek.

Mivel Magyarország, mint része a világapokalipszisnek velem egyidős főszereplőivel a könyveknek, kommunista vaskoroknak, vallási koroknak boldog békeidőt élt a gyári és szövőnőkkel, Esztergályos Cecilia kezdetével 83 éve kezdődő állandó világtörténelmi támadásuknak, hosszabbításuknak, alig észleltek valamit mint érintettek abból, ami valójában történik. Egyeseknek a jó apjuk, vagy anyjuk elmondta, hogy miért kellett ezt a keresztnevet adni nekik, meg elmondták, hogy ők apokaliptikus szereplők, de teljesen természetesnek vették, hogy Vénuszt áldoznak Földanyaként feketekereszten hét rózás kék ruhás hölgyeként az összes kommunista, vallási kornak, beleértve az összes rendjüket.

A kék és vörös földönkívüliek létrehoztak sípoló láthatatlan világban járó apokalipszisükből egy mai napig tökéletesnek gondolt úttörő és kisdobos mozgalmat Kádár kommunista vaskorának mellékleteként, míg egymás után váltogatták a politikusok egymást, érintve voltak az ötágú csillagos sheriffek, termékenységi népek, mint Rákóczi téri kígyó Isten népei, valamennyi vasországa Miskolcnak, együtt az összes kommunista országgal, budhizmussal, indiai dalai láma kezdetével a nagy közös áldozásomnak a cigányság Vénusz véráldozásával történő emberré nemesítésével egész Kelet népével együtt. Az úttörő mindig igazat mond, hirdették a vörös bibliai apokalipszist folyamatosan végrehajtó földönkívüliek. Sátoraljaújhelyen Úttörők útjának nevezték el a hegybe vezető utat, azt hittem gyerekkoromban, azért mert kövekkel van kirakva, az utakat törik az úttörők.
A kisdobosok, mint romániai dobpergő nyelvből sokasodott kék földönkívüli népek, mint állandó Vénusz áldozók hat ponttal vették meg a szívüket a születésem óta nyaralgató, úttörő táborokba járó, tábortüzeknél énekelő, nosztalgiázó főszereplőit a világkönyvtáraknak, míg én egyetlenként hidegháború néven voltam a főszereplője az összes kommunista és vallási kornak, mint arany violinkulcsos kék nyakkendős egyik utolsó árja német képviselője a zeneszerzőknek. Én nem voltam úttörő és kisdobos, nekem nem volt szükségem szívtörvényekre, mert azzal születtem, engem csak összerongáltak, koldussá téve szolgáltatták a parasztokat, rendetlenek emelése közben összezúzva mindent nálunk, bemocskolva, összekarcolva, ellopva minden fontos bizonyítékot, akár a tankönyveket, kottákat is gyalázattal, beáztatással zúzták össze mint magyar szocialista iskola maradványait.

Aki nem él, az hallgatva tűr könnybe lábadt szemekkel. Ilyen voltam én. Négy éve talán mesélem az életemet, egész életnyi hallgatás után, s mikor rájöttem, mi történt velem, nem tudtam felfogni és megérteni, hogy miért tették ezt? Miért volt baj, hogy szép voltam és tehetséges, meg tiszta hangom volt, meg okos voltam, meg becsületes?

Hányingerem van a világkönyvtár szereplőinek a boldogságának olvasásakor, hogy mennyire jól éltek az étel és minden megvonása kezdete óta a vastrágya népükkel bejárva az egész világot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ryuu doksija (Hot Dog):
  2018-06-09 16:24:34, szombat
 
  Ryuu doksija (Hot Dog):

Egyedül lenni a tömegben,
egyedül lenni az életben,
szörnyű sors, mit érezhet,
kit élve eltemetnek.
Tudni, senkihez nem fordulhat;
Hiába sokan vannak,
a sötétben mégis egyedül
bolyongnak, lelketlenül.

 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Ecce Homo! - Íme az ember!
  2018-06-07 22:18:22, csütörtök
 
  Soha nem értettem azelőtt a humoristákat, hogy legtöbb politikai visszasságokat, felfoghatatlanokat leplez. Persze, a világkönyvtár szereplők és a lírai karám tagjai pontosak tudták, mikre hívják fel a figyelmet, akár Hofi Géza 1971-től az egymás után főszereplésemmel végrehajtott valamennyi vaskommunista korát az országnak, hidegháború néven, miközben születésem óta termelték ki sántákkal szolidarításban az elmeosztályokat, mint állandó apokalipszis végrehajtóit, művészeknek, táncosoknak, mindenféle fő hivatásba együtt a sátán dögjeivel Katyis kezdetével Tolnay Klárinak minden területről politikusoknak, bevive őket a városokba.

Mr. Beamnak van egy videója, mely Ecce Homo címet kapott, megy a hozsánnás angyali muzsika az aláírással, ami magát jelenti, hogy íme az ember, aki egy bab.

Már írtam, hogy a Csillagrend teremtőjétől, mint tűzIstentől sem volt tisztességes a csillagokat, Isteneket ember formában megalkotnia, mert az emberek így veszélybe kerültek. Mikor a földönkívüli Hunnia bibliai börtön tűzIstene kiválasztotta a börtön bűnözőket, földöntúli hatalommal ruházva fel őket, végig nézte többmillió éven keresztül a Jehova kezdettel történő teremtéseket, majd a Hunnia börtön általi világ ura, mint sátán létrehozását, a Talmud állatisteneivel együtt, Heródes Noé özönbárkája után létrehozott zsidóival, majd az örökéletű cigányság létbeléptetését azzal a céllal, hogy állandó lírai apokalipszist hajtsanak végre a világ állandó berendezése mellett. Végig nézték, hogy a halál népei létbe léptek, mint külső területek elhagyott vidékének fő boszorkányai, szeretet vallásával az állandó római egyháznak árnyékvilág teremtésével a tisztátalan lelkeknek, melyekben megszületnek az ördögök mellett. Megalkották a Hunnia börtönnel Ádám és Éva összes népét arc nélkül, együtt a hellenista irodalmuk szereplőivel, a csőtésztákat, makarónikat behelyettesítve a maffiákat, utcanépét az alkoholistáknak.

A Talmud ismét teremtett Rákóczi téri cigányságot azzal a szándékkal, hogy az ember szíve túl gyenge, a cigány minden bajt, hideget, mindenféle baktériumnak ellenállva kibír, mint halálja Indiának.

Aztán jöttek a patológiák teremtései ember formában létbeléptett ceruzarajzokból megalkotott testenyészetek, legyek, tetűk, növényvilág, mint az előttem itt lakó Kapor szarba ültetett növény alapján lépbeléptetve.

Gumifigurákat és árnyékokat tettek minden időben diktátoroknak, állandó világapokalipszis végrehajtóiként, melyek azt tettek mánikusan, amit akartak. Ilyen volt Hitler és ilyen Nacsa és Bagi, akiknek a sorsát a miskolci Idegosztály 1991. óta hajtotta végre rajtam, azzal, hogy én mindent ki fogok már bírni.

Óriás szellemlények felé rajzolták a szívecskéket, hogy a másik világban élők szeressenek engem, meg előttük mészároltak, mint az állandó ébredő játszótere Illéséknek, mint vallások mindig elölről kezdett apokalipszise hintás kilányként bemutatva engem magyarként az egész világnak romániai népviseletben, a kapufa és a sün előtt, görkorcsolyás madarak előtt, amiknek sírniuk kellett volna, ha lenne testük és szívük, miközben az egyházak feketemágiával voltak legyőzve, ezért egyetlen történelmi egyház sincsen.

Sátánistákat hoztak létre villámlásként, a másik világban élő tűz képviselőiként sziszegő hóesésként, mert állandóan elvitték a nyarat, nemi csapásokat a szőke és kék szemű, barna és zöld szemű népek lemészárlása után cigányság védelme alatt, mint náciknak nemi csapásoknak gondolkozási nehézséggel.

Fasisztákat hoztak létre állatként, mint pókokat, pusztítókat állandó bibliai apokalipszis végrehajtóiként.

A Talmud egyetlen megölt Krisztusa volt az Íme az ember! felkiáltással elítélve, nem Pilátus által mosott kezekkel, hanem a tisztátalan lelkek és ördögök által, a többit már a börtön művészei írták be állandó bibliai beavatásaként a világ vallásainak a bibliai apokalipszisbe.

Ilyen előzmények után mentek neki a világ összes emberének minden földrészen, fertelmesen elbánva velük, kiráulva őket, védekezésre képtelen állapotban földönkívülijeikkel, amik a teremtéssel visszaélve szintén emberi formában jelennek meg.

A tűzIstenük nem emberi formájú, hogy azt írják a bibliájukban, hogy a maga képére teremtette a népeit, hanem az emberek formájában hozzák életre az állandó világkönyvtár végrehajtóit, hosszabbításokkal együtt.

Íme az ember a bab komikusnak tűnik, de nem az, hanem a színtiszta igazság. Embereket nem lehet teremteni, még senkinek sem sikerült, de itt én voltam egyedül az ember a vasfüggönyösöknek születésem óta, így is tettek többszörös feszületre a Krisztusaik helyett megállás nélkül íme az ember szavaival a csapásoknak, amik emberformában láthatóak.

Az ember nem ismeri a bűnt, a rosszat, a csúfot, a torzat, szívében vannak a törvények, rájuk mondják, hogy Íme az ember! Az ember tökéletes egészséggel bír, nagyon szép és nem érheti semmi a karmkus világ gyilkosaitól, mert nincsen és nem volt közös ügyük, hogy adósok legyenek egymással kölcsönösen.

Az ember szívében csak szeretet található, nem ismeri a gyűlöletet, semmiféle negatív dolgot, sem a rossz tulajdonságokat. Ezt az emberiséget számolták fel a teremtési sorozatukkal patológiákkal, cigánysággal, árnyékokkal, démonokkal, tisztátalan lelkekkel, feketemágikus hatalommal és erővel, a hipnózisos földönkívüliek mellett.

Én nem ismerem a világot, többezer éve feszületese voltam a jeruzsálemi zsidóknak, még soha nem éltem emberként sem. Nem vagyok tisztában az alapvető dolgaival a világban élőknek, mivel állandóan szenvedtettek, csak torzultam, miközben a felsorolt Íme az emberek saját apokaliptikus csapásaik tetteit, sorsát, szerepeit, torzaságukat rajtam végrehajtották megállás nélkül penitenciás véráldozással.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szégyenkezem - vörösre váltó Hold az apokalipszisben
  2018-06-04 19:32:40, hétfő
 
  Születésem óta szégyelltem magam, kezdetben amiatt, hogy anyám nem tudott rendesen magyarul beszélni. Később azért, amit Benkő Dánielék és Zorán elmeosztálya hajtott végre. Mivel hipnózisnak nevezett hatalmas erővel mai napig tartó földöntúli energia fogságában voltam, mindig mindent elfelejtettem. Így teltek az évek, majd szégyellnem kellett magam a kurva szavai miatt az olasz Rákóczi tér helyett hadonászó anyámnak, meg azért, mert szeretetlenségben voltam. Azt hittem, megérdemlem, engem nem lehet szeretni és tisztelni semmiért.

Később a megtermékenyítésem utáni gyalázatuk miatt már az utcára is szégyelltem kimenni, olyan volt, mintha mindenki látta volna rajtam, mi történt velem. Megbélyegzés címmel írtam meg a Vörös Oroszlán vaskommunista főszereplői helyetti megbélyegzésemet a homlokomon, feketemágiával, amit egy orosz természetgyógyász professzor 1991. elején mosott le, valamilyen halott atlantiszi koporsóból hozott fehér követ égetve, azzal mosva le a homlokomat és a két kezemet, megszentelve vele a fürdőszobát és a konyhát az asztallal együtt. Rendbe hozta a hasnyálmirigy gyulladásomat is, legalábbis Kreont többé nem kellett szednem, nem dagadtam fel látványosan. A bioenergetikus professzor azt mondta, hogy szándékosan tettek tönkre, különösen a kisebbik gyerek születése óta azért, mert nagyon szép voltam valamikor.

A professzor miatt rengeteg támadás ért, a feketemágusok üzentek Oroszországba, hogy összezúztak teljesen, minden részemben feketemágia van eleven rontásokkal együtt.

Szégyelltem magam érvényesíteni is, mivel az utcákon csak félve és sietve tudtam közlekedni, boltba nem tudtam bemenni csak kísérettel, akár az utcán is így tudtam csak járni-kelni. Kellett volna egy támogató, amiért a nagyobbik lányomat megszülettették a vaskommunista főszereplők helyetti áldozásomban azzal, hogy Mohamed Istene vezessen engem tovább eszméletlenül.

Én még soha senkinek sem ártottam, sem szóban, sem másképpen, ha véletlen előfordult, bocsánatot kértem bevallva a vétlen vétket. Most nem tudom visszanézni ezt a blogot, mert szorongok és rettegek, mint amikor megszülettem, szembenézve egyből a pusztítókkal Ágnesek helyetti főszereplőként Annái mellett az állandó világapokalipszisnek, Cate szőke színésznője mellett az angol kommunista kornak, együtt az összes Katalin Földanya áldozó Ferencekkel, Jánosokkal, Gabriellákkal, Gáborokkal, Katalinokkal, Katicákkal, Katinkákkal, Katyerinákkal, Asszonyokkal, Tinákkal, Linákkal, Linnekkel, Rózsákkal, Babikkal, Verákkal, Mariannákkal, Ildikókkal, Erikákkal, még az összes szőkéje mellett Gábor Zsazsa kezdetével a nemi csapásoknak a Hunnia börtön kiválasztott szőkéi mellett. Hát ez az! Főszereplői az állandó világapokalipszisnek, véráldozással és gyalázatommal nemesedve emberré, ezt hajtotta végre a vatikáni Hunnia börtön bibliai névtárával a világ bűnözőinek születésem óta a világkönyvtár tulajdonosaival.

Nekem van szégyenérzetem, mert ellenkezik a benső törvényemmel minden leírott betű. Arra várok, hogy a névtárukat valakik feltegyék az internetre, ami nem lesz könnyű tekintve a Bertalan utcai Pszichhografológiai Uniójára az egyetlen nagy közös áldozásukban hatvan éve emberré váló Európának, Amerikának, egész Keletnek a cigánysággal és Mu betűjeles jelenleg emberré válóival.
Ez már a vége a patológiáiknak, már a bibliáját az RTL klub felvonultatta, berendezték minden csatornán, amikor ismételték közösen a saját sorsukat, főszerepeiket a celebekkel, politikusokkal, utcanéppel, amik jelentik a feketekereszten hét rózsás kék ruhás hölgyes Hagia Sophia egykori elméletét Ízisz-Vénusz-Jézus áldozással feketemágusokként. Nem sátánizmus ez, feketemágia, feketekenyeret ünnepel az ország Miskolc vasvárosával együtt. Ezek a halálreformátusok is, melyek feltámadásra várnak Nagy Anna elmélete alapján, amit jelenleg a Hit szektája képvisel a Hunnia börtöntől szent tűzlelkével a tűzIstenüknek, akivel még 1995-ben is az egri Táncdalfesztiválos győztes száma alapján énekeltek, hogy kinek mondják el bűneiket, Jenei világapokalipszis állandó végrehajtója dala alapján. Már itt készen volt a kiliáni központ sánta születésem óta maga helyett áldozó Német Sándorral a feltámadásra várakozó népe a Rákóczi térnek az egész bibliájukkal, úgy ahogyan van, a végén lévő lovak lírai karámjával, ahogyan megszentelődnek és hosszabbítanak születésem óta penitenciával, kiválasztva a főszereplőket énekesnőnek, sztárnak, a sátán népének teljes egészével, mint amikkel együtt hajtják végre folyamatosan a kommunista korokat egymás után szaturnuszi és medve kommunizmus kezdetével, ahogyan eljárták azelőtt a földrészeket is együtt a világ volt urával, ami ellen prédikál a Hit szekta, tudván, hogy már nincsen sátán, mint világ ura. A halál népe a bibla végén jön mindig, amik feltámadásra készülnek hatvan éve már, mint romániai állandó Károlyi biblia végrehajtói, a halál, amelyik elvette az életet a földről, megszületnek félre gombolt halálként, így gyalázva élőket és holtakat, a halál halált nemz, szaporodik, már az egész világ halottakból áll, de feltámadnak, mert ez egy tetszhalotti állapota Nagy Anna népének, mint harcosai az állandó bibliai apokalipszisnek, állandó túlélőként, mivel a fehér ló tomporára írva, hogy Királyok királya most sem jött el, de én adok egy tanácsot: keressék meg a Hit szekta tűzIstenét fehér lovon ülő Krisztusként, hátha most eljön, miután felszámolta sikeresen az emberiséget, meggyalázta a csillagokat, a szenteket, az angyalokat, kiárulva a tiszta törvénnyel rendelkező embereket a világ minden földrészén. Majd ő ad feltámadást örök életre, mint ahogyan adtak Heródes gazdag zsidóinak, az örökéletű engem jelmezes főszerepekbe öltöztető feketemágus cigányságnak, mint lírai karámtagoknak ózdi feketemágiával.

Egyébként a fehér lovát a költők fejedelmének már régen át kellett volna írni fehér Mercedesére a Mikulásnak, ahogyan Szegeden ismételték az egyik mesémet, ahogyan Gálvölgyi János Katika is ismételte a II-es elmeosztályáról a Hunnia börtönének a meséimet vicces műsorában, Panni vidáman dalolt a virágos réten kezdetével Szepes Máriájuk egyik feltételezés szerint atlantiszi tűzrózsás meséjének, mivel mindegyik atlantiszi feketemágiával bír feketekereszten hétrózsásként.

De nem is Mercedessel kell eljönnie a Krisztusnak, mint tűzIstennek, amelyik feltámadást ígért mindannyiuknak penitenciás véráldozásukkal, hanem olyan űrhajóval, amelynek az üzemanyaga nem szennyezi a levegőt, s nem a focista Jehova Napenergiájával közlekedik. Székesfehérváron kell leszállni a tűzIstennek, mert ott van a világfeszületem központja Ízisz-Jézus néven.

Már a lovak kora lejárt, én sem hittem el, milyen apokalipszis lovasai ezek a lírai karám tagok, hol vannak itt a lovak? Mit jelentenek, honnan vannak? Lovagok voltak valamikor, amikor mással íratták a verseiket is, mivel minden igaz, amit leírtak történelmükként, amit végrehajtottak az egész világegyetemen.

Mi köze volt a Hunnia börtön tűzIstenének az ég csillagaihoz, hogy az első görög Isten kezdetével megtámadta és megáldozta őket, összezárva a számminisztikát megszámozva őket?
Mi köze volt a Hunnia börtön tűzIstenének az emberiséghez, az örökéletű egykori emberekhez, akikben nem volt bűn és szívtörvénnyel rendelkeztek, hogy a világkönyvtáraival Magyarországnak felszámolta a Földön az életet, karmikus hét halálfátyol népet hozva létre tisztátalan lelkekkel?

Annyiszor volt vörösre váltott hold Melion jungista aranysas Mária elméletéhez írt Talmudos Mária Magdalénás Jézusuk evangéliumaival, Lukácsokkal, Ácsokkal, Barabásokkal, Lázárokkal, Tamásokkal, Pálokkal, mint sátoraljaújhelyi Pázsitra tett egykor már befejezett Pál utcai fiúk szereplőivel megrendezve Simon kezdetével a börtön gyilkosoknak a János jelenései, ahányszor egy-egy vallás végére értek a bibliai ismétlések, rajtunk történő végrehajtása közben. A hatvanas években is a Jelenéseknél jártak az akkori amerikai elnök alá képzelt fehér lóval, amiért felszámolhatták az egész irattárát a Rákóczi téri kormánynak, de állítólag nincs titok, ami napvilágra ne kerülne, még a háztetőkről is hirdetni fogják, mit hajtottak végre. Igaz, itt csak a földönkívüliek hirdették állítólag tavaly februárban, s annak ellenére, hogy nekik jelentenek az egészségügyükkel többszáz éve, csak ők lehettek értelmiségek, ami meglátszik minden tettükön Hippokratész-szel együtt. Egyedül Semmelweis Ignác volt kivétel, nem értette, az orvosok miért ölik meg a nőket.
Miskolc városának földönkívüli kísérete van többezer éves vaskora kezdete óta, bibliai kíséreteiről a zsidóknak, amik a házak tetején csápoltak nekik, nem is beszélve. Ezek a kékek és a vörösek, amikkel együtt hajtották végre az állandó világapokalipszist, még a Rákóczi téri házakban mészároló ördögök és cigányság mellett. Nem értem Kóbor János Talmudos denevér és Cserháti Zsuzsa denevér helyetti mészárlásomat születésem óta, sem a nyulak, sem az egerek, mint úszómesterei helyett az állandó apokalipszisnek, sem a macskák, sem a baglyok, amik zsidó népet jelentenek, sem Szenes Andrea légy kezdetével a barakkos legyek sorsának ismétlését állandóan születésem óta fényevéssel, saját tettükkel, gyalázatukkal, hogy megerőszakolta a legyeket a pók, mint fasiszta a barakkokban. Nem értem a pszichografológiai sas jelét kereszttel a közepén az összes kereszt jelével együtt a tűzIstennek,mint Mindenség Urának, hogy miért hajtotta végre Ágnesei főszerepe helyett rajtam Ízisz-Vénuszként, Istálló-Jézusként az emberiség első gyilkossága óta végrehajtott világ apokalipszist?

Róbert atyáé volt a Hold egykor, mint hétrózsás rózsakeresztes rend alapjának letevője a bolygók lakosainak megléte idején, ezért vált vérszínűre minden világ végén az egész bibliájuk végrehajtása közben, miközben az atya kitölti a csapásait, angyalai trombitálnak a fekete angyaloknak, melyek eljártak engem 1991-es feszületre tételem után Krisztusként a II-es idegosztályán Sági Ilonának, riadtan keltem és feküdtem minden éjjel. A fekete angyalokról a kelet lírai karámtagjai írtak, hogy állandó embertámadók. Ezt hirdeti a Hit szektája Miskolc városának.

Magyarország néven Magyarország és a világ embereinek mészárosai nem szégyenlik magukat, előttük ismeretlen érzés, állandó saját sorsuk, tettük, szerepük, deformációik, csonkulásaik, betegségük, gondolkozás nélküliségük végrehajtása közben. A végén a világ feszületem mellett engem vádoltak meg az összes értelmiség legyőző helyett a szomszéd tetőfedői nyitva hagyott beázázatásommal, én voltam egyedül a főbűnös értelmiség legyőzők helyett, amit ugyanúgy nem tudok felfogni ésszel, mint az összes többi tettüket, ami meghaladja a skizopreniát is.

1986. óta báb voltam. Rám adták ekkor a lírai karám tagok Ezékiel könyvének fehér ruháját, olyan rövidben, mint egy blúz. Erről a szerepemről írtam meg a Mi az ember videóban is meghallgatható szövegemet, hogy eljött az ember játszani, dalolni, unalmas volt nekik a játék, nem kellett a dal... csillag az ember véggel, hetes számmal megjelölve, atlantisziként, mint a többi világapokaliptikus tag, Tehát a dal szerint tisztultak páran mindig fehér ruhákba öltözve, ezeket a szenteket a tűzIstene a Hunnia börtönnek mindig megölette a pusztítóval, amikor várták a Krisztust. Ezért kiabálta a tik sem vagytok magyarok bibliai olvastató Mülleri cigánytelepe az ikerházában a Tatárdombnak, hogy ha bevégzed a pusztítást pusztító, el fogsz pusztíttatni, már ismétlésében az 1986-os évnek, amikor a sátán, mint világ ura és a rózsakeresztes rend az összes többivel együtt győzött le engem állandó világapokalipszis sorozatuk alapján. Én voltam egyedül a feketekereszten hétrózsások megtisztult embere, mint csillag Molnár Csilla helyett, főszerepében a Vörös Oroszlánjának állandó határozatlan atlantiszi Halak Medveczky Ilona megváltó főszerepében születésem óta már, együtt Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalakkal, Toni Curtis csillagjaként is az Antológia Humana zsidóinak Heródes narancs színben áldozó gazdag zsidóival együtt nagyfeszültségben 1992. óta egyfolytában a cseremisz pusztító áldozása alatt.

A hipnózisos báb olyan, mint egy csillogó szemekkel érzelem nélkül álló baba, aki nem tud semmiről, ha utasítást adnak neki, teljesíti. Soós megkérdezte tőlem, amikor állandó világapokaliptikus tagként jelentkezett, hogy nem szégyellem magam a mini fehér vászonruhában, de nem tudtam gondolkozni, csak néztem, nem tudtam beszélni, csak amikor a szívemből szóltak, mindig mindent elfelejtve.


Hangsúlyozom, ez nem elmebetegség, ez hipnózisa a feketemágusoknak, lírai karámnak, földönkívüli kíséretüknek, hatalmas energiák, melyek bárkit lemészárolhatnak, senki sem tud védekezni ellene. Elmeosztály elméleteit, gyilkosságait hajtották végre rajtam, ez meghalad mindenféle tiszta logikát.

Most sem vagyok magamnál. Megállapítom időnként, hogy a cigányok által leszakított tapéta ugyanolyan színű, mint a betonfala a világapokalipszisnek, aztán elfelejtem, mert ha rá gondolnék, látnám, nem tudnék megmaradni a lakásban, mint ahogyan a számat, hasamat, deformációimat nem láthatom, el kell felejtenem, sem a hangomat nem hallgathatom, mert rosszul lennék tőle, mint ahogyan mások, emiatt is lenéznek, de akkor is lenéztek, amikor mondjuk rá, tökéletes voltam kívülről, legalábbis én meg voltam magammal elégedve egy darabig, egészen 1976-ig.

Szégyenük hála, azt írták, hiába-tollal írnak, hiába, mert senki nem állította meg saját sorsuk és szerepük, betegségük, tettük végrehajtását, különösen, hogy nem is beszéltek róla, én nem tudtam semmit egészen négy évvel ezelőttig, hogy milyen szerepekbe nem szabad lett volna beleélnem magam?

Magyarország, mint világapokalipszis országa trianoni elmeosztályával a Rákóczi téri vasnépnek készül a jövőre szégyenkezés nélkül, hiszen már hatvan éve szépülnek, nemesednek, emberré váltak, megtanulták, mit jelent a család, hogyan éltek egykor az emberek,akiket megáldoztak.
A születésem óta saját szerepüket, tettüket előző életeik tetteivel együtt, sorsukat, torzulásukat rajtam végrehajtó családok már hosszabbításként átveszik a felmenő elesett könyvszereplők után az árvaságiakat, közgyógyokat, kutatnak, keresnek a néprajzi Múzeumokban apokaliptikus névtáruk alapján, nincsen szégyenérzetük mai nappal sem, hogy én itt vagyok helyettük hosszú haldoklás után roncsként, velem fizettették meg az életüket fényevésen tartva maguk helyett, a lányommal tartattak el sorsuk végrehajtásakor hosszabbításként kivégzéseim között.
Ugyanolyanok, mint a narancs kormányuk, amelyik főszerepüket végrehajtották rajtam, sorsukkal, közlekedés, boltfóbiáikkal, szőke gondolkozás nélküliek helyetti értelmiség legyőző támadásokkal, hatalmas hipnózisos erejével az ufóiknak, mint világapokalipszis kíséretének, amiért tagadják a létezésüket is. Belőlem gazdagodott meg mindenki a világon,aki véráldozással emelkedett.
Kapzsik, irigyek, rosszindulatúak, hazugok, felvonultatva a sátán összes Rákóczi téri fertelmességét, amit közösen jelentenek, mint vasnépe a bibliájuknak, amelyik megváltoztta az Időt és a törvényeket atlantiszi feketemágiájával a vatikáni spiritisztáknak Latinovits Zoltán folytatásával a Kígyó és kereszt szeretet vallásának halálvilág mülleri befejezésével, mivel megtetézve a világegyetemben a karmikus hét fátylát a bibliai végnek, mint állandó világkönyvtár résztvevői, végrehajtói, ózdi 666, sátán népe, halál népei, amik frigyet kötöttek a halállal nagyon régen, mint a sátán népe a Pokol népével, így kezdődött. Én voltam az utolsó, akit megáldozhattak, ezért nem szégyenli magát egyetlen közgyógyos csapásom, egyetlen tolókocsis vasfüggönyös, egyetlen betegsége a skizopreneknek, mert már így születnek meg kivégzéseimből. Ez a szégyen, hogy megrántották a lábamat születésem után, hogy azonosuljak azokkal, amiket soha nem láttam, amiktől iszonyodtam, mint a torzaktól, mert ezek mindig a külső vidékek kósza népét jelentették, most ezek kiválasztásával kezdtek, természetessé téve a sivárság utálatossága összes csapását.

Hogyan lehet terror háza a Rákóczi téri cigányságnak, amelyik többezer éve kísérete a kurváknak, lakásaikban mészárolták le a tisztességes lényeket nemi szervüket is gyalázva a sírjukban is? Ez mindegyikre vonatkozik,hogy szégyelljék magukat a szerepeik után felvett honoráriumok, díjazások, életműdíjak miatt, akár a Kossuth díjas Koncz Zsuzsa és az Illés együttes, amelyek szaturnuszi kommunizmussal, sakkal kezdtek, most sakkos várak nélkül jőve vissza világapokalipszist végrehajtani, saját főszerepe helyett rajtam, Illésék pedig ébredő játszótérrel Ágnes állandó szereplőjük helyett Bródyékkal elpörölt engem minden királytól, istentől, végtelen történelemmel? Hogyan lehet életmű díjas a feszületre ítélt főszereplője az Időjeleknek állandó fél lábbal testenyészetként létrehozott Deák Bill Gyula, a mi feszületre tevésünkkel? Ez mindegyikre vonatkozik, miközben engem a lányom tartott el, állandóan dolgoztatva Miskolc által filléres fizetésekért, amit nekem adott ide, hogy ne vegyék el az apokaliptikus világapokalipszis főszereplőinek a lakását, legyen vaj és kenyér, meg cigi, mert az fontos volt, mivel velem fizettette meg az elmeosztálya a feketemágusoknak a német média segítségével, amik kezdtek születésemkor árja áldozást, mint Talmud és trianoni zsidói a bibliai állandó apokalipszis végrehajtóinak.


Nem szégyellte magát a világkönyvtár halálreformátus tulajdonosa a sötétkapus dögjeikkel, mint állandó világ égés végrehajtói és túlélői, lírai karámtagokat életben hagyva mindig a következő apokalipszis megírásához, hogy utazgattak, táncolgattak, szórakoztak, majd halotti tort rendeztek nekem gyalázásom és haldoklásom ideje alatt, végtelen világ történelmével a Hunnia börtön táncdalfesztiválos skizoprenjeivel, amik így mentek külföldre házasodva és végtelen hosszabbítás végett fajfenntartást végezni. Mulatott a Hunnia börtön vatikáni Duna tévéjével, a Rákóczi téri trianoniakkal Romániában és az egész világon híveivel Ferencnek jelenleg a Rákóczi téri Ferencvárosból. NIncsen szégyenérzete Braziliának, Törökországnak, egész kelet-Európának a nagy közös áldozásuk miatt.


Szégyenem hatalmas az egész világ helyett azért, amit írnom kellett, amit írattattak velem, mert nem értem, hogy miért nem ők tették meg ezt helyettem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hiába vártam megváltó segítségre
  2018-06-01 08:21:20, péntek
 
 

Tavalyelőtt szeptemberben állítólag ideértek az újhelyi földönkívüliek, köztük a volt szomszédom, Attila, akik nem tudnak a közelembe férni születésem óta tartó magyarországi többszörös világapokalipszis folyamatosan történő végrehajtása, deformációim közben állandóan ismételt sorsuk és szerepük végrehajtásakor hozzám Bodortól, az űrpusztítótól, amelyik emberi formában élt azelőtt, így szaporodott űrpókokkal, folyamatosan hosszabbítva a Rákóczi terük áldozását felmentő seregével a cigánytelepnek. Magam is meglepődtem,amikor leírtam akkoriban nem tudva semmiről, hogy a feketesárkány az űrpusztítót legyőzte. Utána szinte semmire nem emlékszem, csak arra, hogy minden éjszaka azt játszották velem egy hónapig, hogy át kell mennem a vizen, hogy visszadják a fogaimat.

Azelőtt kínoztak éjjel-nappal melleimnél fogva cipelve a termékenységi törzsek kígyóistene által, gyaláztak a Rákóczi téri cigányok éjjel-nappal Müller sátánistáival együtt, amiket a Mónika Showban bemutattak. Közben reménykedtem segítségben, nem tudtam, mit jelent a sátán, mint világ ura, hogy a nyakamban és fejemben van körben, együtt győztek le a nyolcvanas években, állandó világapokalipszisében a borsodiaknak.
Csak azt az egyet akartam, hogy mielőtt elmúlok, lebomlok végleg, megtudja mindenki, mi történt a családommal Magyarországon, amiért Cseh Károly szerint az országnak kell szégyellnie magát.

Felcsillantatták a reményt, majd összezúztak mindent. Felvetették velem Attila nevét azzal, hogy a gyerekek és a város ismeri, tudják, hogy ő volt a megváltóm, majd mikor észleltem tavaly júniusban a több hónapi hiábatartó várakozás után, hogy a facebook profilja fonalbolt lett, összeomlottam. Azóta nem érdekel semmi, nem biztatom magam többé, mert egy játék folytatódott tovább, mint azelőtt, csak akkor csonkítással, gyalázással hajtották végre saját szerepüket, sorsukat, meg nyomorral, fényevéssel, embertelen körülmények között állandóan dolgoztatva éjjel-nappal álomvilágnak nevezett hatalmas hipnózisos erejével a földönkívülieknek együtt a feketemágusaival a lírai karámnak.

Kutyafuttatót nyitottak, kutyát hozott Mohamed Istene, mint nagyobbik lányom, akit hoztak megszületni, hogy vezessen engem az akkor még vastrágya kommunista korok főszerepeinek végrehajtása közben, majd rátértek a vallásaira a Hunnia börtön elmeosztályának, együtt a világ összes feszületére, Rózsa neveivel az elmeosztályoknak. Jelenleg maguk jelentik a jelen értemliséget, olyan könyveket adnak ki a Vénusz áldozók elmondva engem mindennek, hogy maguk jelentik az isteni szimfóniát, a gyermeket, amelyik megszületett gyönyörűségére mindenkinek.
Attila azért lett felvett névvel bemutatva, hogy az első volt, aki feketemágusokkal szembeszállva jött segíteni nekem, meg ismerik a gyerekek. De hiába vártam rá lassan másfél éve, semmi sem történt, a gyerekek semmit sem tudnak, azt sem,hogy maguk adtak a mészárosaim kezébe 2004-ben.

2001-től, első feljelentésem óta 2012-ig tartott kizáró gondnokság alatt engem Miskolc városa Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója igazságügyi elmeorvosa által a börtön bíróságnak, saját sorsát és szerepét hajtotta végre már ismétlésében az 1990-es kivégzésemnek az Idegosztályukon, világkönyvtárával együtt Visnyei Lászlónak Gondolatok a könyvtárban címmel, akit elvittek a városból, kimentették a Bertalan utcai helyéről, mivel ez az utca Szepes Mária Pszichografológiai jelecskéi és országai világapokalipszisét jelenti 130 éve már.
Visnyei László egyetemi tanár nyugdíjas volt, amikor idehoztak hipnózisban, mivel másutt nem volt eladó lakás, miután szétberhelték az ikerházat felettem rima Jeruzsálemként T. Asztalos Ildikó népe helyett. Visnyei születésem óta hajtotta végre saját sorsát és világkönyvtárát a városnak rajtam, itt ismételték, miután ideköltöztem. Mellette a Révész utcai születésem kezdete óta Vénuszként ismételten áldozó Szabó István lyukas szívű egykori támadóm gönczi bibliáját hajtották végre Müller Péterékkel, Göncz Árpád kezdetével, ahogyan ismételtek 1995. körül, hozva a Szabó utódot, tompalátásom szereplőjét Mohamed Isten gyalázójának. A II-es elmeosztályukra zártak engem a tompalátó a saját életét végrehajtó helyett, Ízisz áldozásuk Pszichografológiai befejezéseként, világfeszületével Székesfehérvárnak.

Nem lehet rajtam segíteni. Müllerék minden részemet szétpüfölték, az ínyemet Gór Nagy Mária a Hunnia börtöntől és a II-es elmeosztálya Miskolcnak lebontotta, a fogaimat a szomszéd Ágnes Rákóczi tere a strumával együtt gócokkal rakta tele. 2011 körül arra ébredtem, hogy tűszúrást érzek a két bokában. Akkor jártak a II-es elmeosztályuk bibliai szereplői tisztításában ismétlésében a születési kezdetnek egykori feltámadás véráldozása közben megszentülve, ahogyan a lírai karám tagjai is megszentelődtek az ózdi 666 központ ismeretlen két háromszög jelénél,. Mindkét bokámba injekciós tűvel háromszög alakban olyan fertőzést fecskendeztek hatalmas tűvel okozva a sebet, melytől térdig bedagadt a két lábam és elefántforma alakult ki, teljesen eldeformálódott lábfejjel. Így jártam levált talpú 42-es papucsban az utcáján a vasvárosnak, nem volt pénzem, mert állandóan elvették a rokkantságit könyveik végrehajtása közben.
Pók volt a méhemben, nemi szervemben cigány legyek, húgyhólyagomban patológiák, amikkel jártam urulógiára, mint a Semmelweis kórházukban, hogy valami kiáll nekem onnan, amit érzek, azt felelte a főorvosnője a II-es elmeosztályuknak, hogy most is félrebeszélek.
Derekamon körben 1995. óta a szomszéd Ágnes pusztító Íziszük felesége a Pszichografológiából már többszáz éve ugyanígy áldozó egyik cigánya volt, amelyikről néha írtam, le mertem írni, hogy most is megszorította a szívemet és gyalázni kezdett, amikor éppen egy kurvájukat emeltek és férjhez adtak.

Erről szólt az életem, hogy én vagyok a kurva, szentek lettek születésem óta a világapokalipszis magyarországi tagjai, hatalmas jólétben, gazdagban, autóval, ahogyan felvonultak mellettem 1995-ben vigyorogva, külföldi utakkal, így haltak meg, míg mi abból éltünk, ettünk, amit a piacon árultam leesett ruhákként.

Ez a világ történelme a magyarországi világapokalipszis végrehajtóival.

2014-ben döntöttem el, hogy leírok pár nevet az utcából, mikor észleltem, hogy innen vannak kitermelve a celebek, meg az apokaliptikus tagok a politikusokkal együtt, majd visszaemlékeztem a szegfű jeles cserepemre 1990-ből, hogy hogyan emelkedtek, honnan vannak az állandó vas szocialistái Gyurcsány Ferenc betegségnek, a cserepeken láttam Vona és Ádám és Éva meg a bibliai szereplők arc nélküliségét, mint személyiség nélküliséget, ekkor visszaemlékeztem arra, hogy öcsémet tízszer megsokkolták a nácik és Vona Gábor elmeosztályával saját sorsukként és tettükként az én bolt és közlekedés fóbiám és bezárásom mellett Pataky Attila kezdetével emelt miskolci börtönnek.
Még soha senkinek nem ártottam előtte. Nekem nincsen bíróságom az egész világon, itt vannak az országok nagykövetei, látják, mi történik, hogy Magyarország utolsó magyarként temet engem 1995. óta kakasfrizurás Gáspár Győzőjével a II-es elmeosztály bibliai apokalipszisének Balla Bea nemi csapásával a Bertalan utcai Pszichografológiájuknak, melyeknek a főszereplői Ágnesek voltak, mint Rákóczi tér tagjai, Annák, mint állandó világapokalipszis főszereplői.

Tehát ha a lányom kutyát hozott, akkor még tisztul a Szabó folytatás, mert attól félek, hogy őt is a tompalátásom görög Isten támadójának a világvégi Időjelek megadójaként elméjére fogják juttatni kiszolgáltatva magukat. Tehát nincsen segítségem, minden hazugság volt, csupán annyi változás állt be, hogy már nem annyira áll befelé a két lábam, tudok járni jobban, meg a derekam nem lejt bal oldalra, mert gerincferdülésem volt, nagyon nagyfokú egyik szereplője helyett a Jehova feketemágus bibliájuknak az állandó világapokalipszis végrehajtói utcájából. Már a fejem mintha tiszta lenne, összeforrtak a széttört csontjaim, az Ufó fülem már nem áll el, a Lázár orrom, amiért széttörte a II-es elmeosztálya a bibliai apokalipszisnek rendben van, de a hasam még hatalmas, gyomrommal együtt, mely már nem fáj. Ebből arra következtettem, hogy mégiscsak van segítség, de ráérnek, vagy nem tudnak megjelenni a hangom és a külsőm miatt, vagy nem is akarnak, többet nem tudnak tenni értem.

A Rákóczi tér narancs színében a Orbán Viktor főszereplőjének a Katalin kerék néven kiadott mohazöld könyvnek indiai cigányként Orbán kerék néven került berendezésre, amit rajtam végrehajtottak folyamatosan, így került kormányra az apokaliptikus tagokkal, Nagy Feró Mészáros Kata kocsmájával Miskolcnak berendezett gennyes nemiszerves Genyó néven berendezett orosz hadseregeivel Putyinnak, kommunista országaival a vasvárosnak, felemelve a trianoni németek kerítését, azt híresztelve világ-Magyarországra készülve, hogy a vasnép Oroszországban van, onnan jön. Ott van a hadsereg, miskolci vasváros csak a könyveket és neveket rendezte be, itt vagyok az utcájukban, együtt vannak a nácikkal, szocialistákkal, valamennyi izmus képviselőjével, valamennyi katasztrófájával a világnak, valamennyi vallásával Rózsi Demjén Ferenc politikai Katalin Vénusz áldozással kiválasztott Ízisz áldozásában, amióta tiszta lélekként tisztult mint szürke szőnyegbombás, nemi betétekkel országokat legyőző egyetlen veszedelme Borsodnak. A magyar kormány a parancsnok minden háborújában, könyvberendezésében a világrészeknek. Putyint a magyarok tették meg Vénusz áldozóként Oroszország elnökévé, akár Ttrumpfot, Obamát a szigetekről, sőt még kis tüntették Nobel díjával a Rákóczi térnek.

Már a lyukas szívű református bibliai szereplők sorsát 1983-ban debreceni bibliaként, mely leplező lett volna Reegen kezdte el Amerikában, melyre utalnak is az előszóban, hogy innen van irányítva a világpolitika a Rákóczi tér által.

1989-ben gyalázásomat ünnepelte Nagy Feró és Csepregi Éva Rákóczi tere utcanépként.

Hová menjek felejelentést tenni az ország, mint világapokalipszis ellen,amit folyamatosan végrehajtott kezdetben a görög Istenek, a zeneszerzők, énekesek, tiszta szívű emberek ellen a világ minden földrészén, ellenem születésem óta megállás nélkül? Hol van hatóság, ami ezt elfogadja?

Azt mondani egy olyan lénynek, aki soha nem látott férfit, hogy mire vág fel, mielőtt halálra ítélik végleg, ezt nem lehet felfogni, sem a megállás nélküli vérfürdőjüket. A szigetek istene már nincsen a melleimen tavaly február óta. Mivel hangom nincsen, lehetetlen visszaadni, sem arcom, amiért nem tudok kimenni az utcára, csak rövid időre, mert nincsen csontozat a számban, nem tudok enni, nem akarok menni közösségébe többet a tik sem vagytok magyarok tort ülőnek, asztalon táncolóként létrehozott szociális hálózatához a vasnépnek, a lakásban töltöm az időmet.

Nem bírom felfogni a világapokalipszis állandó végrehajtói helyetti főszerepek, tettek, sorsok, betegségek, deformációk végrehajtását abban a reményben, amint írtam Nagy Anna novelláját is, hogy feltámadásra várakoznak a betegségek, halottakkal együtt.

Hát így vagyok, így élek, cipekedem a boltból, amikor van miből és főzök magamnak, türelmetlenül, mert rajtam vannak körben a démonok, tisztátalan lelkei a megtisztult halottaknak, amik születésem óta velem vannak.

Azt beszélték az utcán mai napig térítő jehovák, amikor arra mentem, hogy egyszer véget kellett érnie a közös áldozásuknak, tehát tudnak róla, ennek ellenére, mint mindenki a világon, folytatja a hittérítését a Bertalan utcának, a politizálását Lendvai Ildikó, Heródes narancs színében kezdett Vénusz áldozóval a végtelen időhúzást, nem tartva senkitől, mivel nem látszik, hogy valami is történt volna majdnem másfél éven keresztül.

Megtagadtam a struma műtétet, amit ráírt az orvos a papíromra, mert nem akarom a Müllerék által nyakamra tett gócokból lett nagy daranatot kivágatni, hogy véglegesen elmenjen a hangom.
Megtagadtam a gyógyszere szedését a reumatológusnak, amitől fekélyes lett volna a torkom és kiperett volna az összes fogam, melyek egy szálon vannak így is, állandó rettegésben tartva engem.

2011. óta csak betegségeket diagnosztizáltak a II-es elmeosztály súlyos betegeinek sorsaként rajtam, ha nem jött volna segítség tavaly februárban, már nem lenne méhem és lábaim.

Hát ezért nincs miről írnom, mert olyan szavakat használok,melyeket nem ismertem és soha nem ejtettem volna ki a számból őket, meg reménytelen minden napom, nincs értelme az életemnek roncsként és torzként.

Mivel az Unió a miskolci Rákóczi téri Pszichografológiát jelenti Kelet és cigányság egyetlen nagy közös áldozással történő emberré nemesítésével, világkönyvtárával Miskolc városának, valamennyi kommunista és vallási korral, amik rajtam születésem óta folyamatosan végrehajtottak hatvan éven keresztül a patológiák, várható, hogy ezt a blogot, melyben leírtam az emberieség ellenesek közül pár általam felismert nevet, az Unió törölni fogja, vagy a tulajdonos. Ekkor én végleg el leszek eltemetve, mivel nincsen és nem volt máshol segítségem.

Vannak-e személyiségi jogai az apokalipszis végrehajtóinak, kérdem én a hivatalos szervektől, köztük a narancs Rákóczi téri kormányuktól, amelyik születésem óta a házakban, lakásokban mészárolt minket? Nekik lehet, sőt kell nyugodtan élniük jogaik szerint, az áldozatoknak nem lehetett egy normális pillanatuk sem gyalázásuk, csonkításuk, főszerepeik, sorsuk és tettük végrehajtása közben láthatatlan világbeli kíséretükkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 702
  • e Hét: 2589
  • e Hónap: 4948
  • e Év: 57214
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.