Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Az álmoskönyv
  2019-01-22 14:26:27, kedd
 
  Reggel a feleség kacéran pillant a férjére:
-Képzeld el, az éjszaka azt álmodtam hogy egy briliánsokkal és gyémánttal díszített gyöngysort vettél nekem! Szerinted ez mit jelent?
-Majd holnap a szülinapodon kiderül. - mosolyog sejtelmesen a férj.
Az asszony már alig várja a következő napot. Másnap a férj egy bonbonnal és egy díszes csomaggal állít haza. A feleség izgatottan bontja ki az ajándékot. Értetlenül bámul a férjére,aki azt mondja:
- Na, mire vársz, nyisd már ki! Olyan sok boltot bejártam érte, de megérte, mert az ország legjobb álmoskönyvét sikerült megszereznem neked!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Világ-Magyarország egészségügyi csonkításai
  2019-01-22 02:57:54, kedd
 
  Világ-Magyarországgal kezdtek születésemkor saját, egykori emberek ellen végrehajtott tetteik miatti megtámadásunkkal a világapokalipszisével - melyről még mindig nem beszélnek - az ország lakosainak, a halál hét fátylából megszületett gyilkosok helyetti ember áldozással, világkönyvtárával az összes szerepének az 1956-os skizopreneknek, majd folytatták a kommunista korokat vasfüggönyével Miskolc vasvárosának, saját orosz csapatuk behozatalával, miskolci elmeosztály főszereplőinek Táncdalfesztiválra állításával a Ki Mit Tud-osok mellett politikailag kiválasztva áldozásommal az apokalipszis állandó szereplőit, védve a szőkéket, mint józsefvárosi mosónőjüket, csonkítva a fogaimat, meggyalázva a pusztítóik miatt.

Mint írtam, kértem időben kivizsgálást arról, miért fenyegetnek a miskolciak a megyei kórházban a pesti orvosi kamarának 1995-ben, majd Rácznak 2001 körül, az egészségügyi minisztériumnak, amire a válasz a gondnokság alá helyezésem volt. Végig abban biztak, hogy egyedül az ember nem tudja magát megvédeni, azt tesznek velem, amit akartak, senki sem hisz nekem és nem is lehetett tenni semmit Müllerék ellen.

1975-ben támadták meg a két lapátfogamat Brigitte Bardot ide tartozó szőkéjük lapátfogai miatt, majd kihúzták, miiután kilyukadt, ekkor Máté Krisztina vaskommunista főszerepét kezdték el, nyanyának szólítva engem férjük által.
Gór Nagy Mária 1986-os mindent a számban lebontó csapása ellen, meg amit kaptam a média bemutatója szerint 1995-ben folytatásban ínyevő baktérium néven a miskolci II-es elmeosztály csapásaitól, akik osztályán kétszer ki is végeztek engem eszméletlenségig semmit sem tehettem. A miskolci fogorvosok megtagadták még a paradontosisos kivizsgálás kérésemet is azzal az indokkal, hogy senki ezt a diagnózist sem fogja közülük kiadni. Enélkül nem kérhetek méltányosságból sebészeti támogatást, nincsen pénzem arra sem, hogy utazgassak, mivel tőlem megvonták a közlekedési támogatást is.

Míg a kivégzéseim miatti betegségeimből születnek meg már régóta a beteg gyerekek, ezeket támogatják több millió forinttal havonta, engem az emberiség ellenes bűnük elkövetése után sem vizsgáltak felül, nem tették lehetővé azt, hogy az egészségem legalább visszaadásra kerüljön, bár azzal csúfoltak a megyei kórházukban, hogy ne mutogassam így magam az embereknek.

Müllerék nemcsak a számat tették tönkre, elvették a hangomat végleg, tönkre tették a lábaimat, nem tudok közlekedni az utcán. Testem minden része eldeformálásra került.

Mivel politika részeként az emberiség ellenesek fényevésen tartva a nácik emelkedése óta, meg végig nyomorban főszereplők helyett csonkítottak, 1987-es Sasfészek óta gésák emelésével egyesével haladva végig az elmeosztályok névtárán támadva engem az időnkénti betegségeik és nemi csapások miatt ismétlésben álllandóan, nincs olyan bíróság a világon, aki a hazug történelmeket híresztelő magyar felvett nevűek ellen eljárjon. Nem tudom, hogyan és kitől kérjem az egészségem helyreállítását, valamint emberi körülményeket, mivel a véráldozásommal emelt nácik és reformátusok, valamennyi politikai állandó szereplőivel a kommunista koroknak jelenleg is hatalmon vannak médiájukkal, mint az állandóan búcsúzó, kivégzésüket rajtam végrehajtó utcanépekkel együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 60 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 715
  • e Hét: 1083
  • e Hónap: 7324
  • e Év: 59590
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.