Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
ooOoo
  2019-02-24 22:39:58, vasárnap
 
 



Various - Diabolique (Original Soundtrack)
Label: Phantasma Disques - PD-LP-017
Format: Vinyl, LP, Limited Edition, Numbered, Purple
Country: Germany
Released: 15 Nov 2013
Genre: Electronic, Stage & Screen
Style: Experimental, Soundtrack, Witch House

Habzószájú, minden bizonnyal veszett is, különösen ön és közveszélyesnek tűnő, "szép"lélek, vagy félszerzet. Mint egy igazi megszállott vagy programozott zombie (ghoul). Démonok / "vámpírok" vadászatát próbálják betiltani, mai napig is, mert szaporítják őket, tenyésztik őket...

Felségjelzés: Az albumkép bal felső sarkánál... "Háromszögeses Frakció"





Tracklist Hide Credits
A1 -Aura (11) Kreation Einer Bizarren Utopie 2:37
A2 -In Death It Ends Theme From Diabolique 3:30
A3 -Blvck Ceiling Scorpion 3:05
A4 -Mario Mazzini Voci Della Follia 2:21
A5 -Mater Suspiria Vision Fragment Of A Brain Part I
Featuring - How I Quit Crack
1:39
A6 -Mater Suspiria Vision Fragment Of A Brain Part II 2:50
A7 -Metzengerstein ש 5:03
A8 -Madame O Und Ihre Kopffilm Bande Die Droge 3:36
B9 -Mercydesign Lunar Vitamines [...] 6:24
B10 -Günter Schickert W/ Aura (11) Irreführung Ist Aggression 8:44
B11 -Madame O Und Ihre Kopffilm Bande Die Straße Der Weinenden Häuser 7:56
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-24 21:23:57, vasárnap
 
  Salem
White Ring
Balam Acab

Abstract - The Message
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-24 20:40:29, vasárnap
 
 






Soma - Soma Romanz (Clovus Mix)

Genre: Electronic
Style: Techno, IDM

Tracklist
Sleepwalker 6:06
Sleepwalker (Reformatted I) 6:32
Sleepwalker (Albat) 4:18
Antediluvian 5:00

Genre: Electronic
Style: IDM, Electro

Módosítás:

Electro (Techno)

Soma - Soma Romanz

Genre: Electronic
Style: Techno [???]

Módosítás:

"Dark" Techno

"Acid" Trance ------------------>>> Witch House

"A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj, melynek eredete leginkább az acid-re és a techno-ra vezethető vissza."

"Witch house

Ez nemcsak azért érdekes, mert 2010-ben komoly lapok bírtak lelkesedni és komoly cikkeket írni erről a mikroműfajról (a Quart már akkor is átlátott a szitán!), hogy aztán a következő évben már mindenki csak röhögjön az egészen, a rákövetkező évben pedig már az legyen a szólam, hogy "hehe, emlékszel még a witch house-ra? nem, mi?". Hanem azért is, mert az elnevezés (állítólagos) megalkotója, Pictureplane 2010 novemberében, vagyis amikor "mindenki" erről beszélt, előállt azzal a blogján, hogy ezt ő találta ki. "Úgy látszik, az én konceptuális félviccem, a witch house itt marad velünk. Régi vágyam volt, hogy elterjesszek egy rémet a populáris (szub)kultúrában. Már egy 2007-es, konceptuális művészeti alkotásommal is erre tettem sikertelen kísérletet, a creep mozgalmat próbáltam elindítani" - írta. Továbbá azt, hogy szerinte a witch, vagyis boszorkány nem ám "üres szó" itt, hanem ő TÉNYLEG AZ, és ez tényleg okkult zene.

Valamint ez volt az a mikroműfaj, amelynek egyik elnevezéséhez mikrobotrány is kapcsolódott. Persze számos szinoníma született: drag, haunted house, goth crunk és hasonló elméncségek. A leghíresebb witch house-zenekar, a Salem lemezéről írt kritikában a leghíresebb netes lap, a Pitchfork felsorolta mindezt, és azt is, hogy: rape gaze. Vagyis, hm, nemi erőszak gaze. De még aznap megjelent egy interjú a Village Voice honlapján, amelyben a Creep duó egyik tagja bevallotta, hogy ez az ő viccük volt. "Amikor elkezdték ránk mondani, hogy mi egy witch house-zenekar vagyunk, azt gondoltuk, hogy ez mennyire nevetséges elnevezés, majdnem annyira, mintha azt mondanák, hogy 'rape gaze'. Úgyhogy kiraktuk ezt a MySpace-re. Nagyon viccesnek találtuk, amikor az első olyan cikket olvastuk, amelyben ezt használták ránk." Ugyanakkor a nemi erőszakkal való viccelés komoly tabu az Egyesült Államokban; "lehet, hogy elvetettük a sulykot" - mondta a Creep, és bocsánatot kért, ha esetleg valakit megbántott volna. A Pitchfork is megbánta, hogy úgy rakta be a rape gaze-t a felsorolásba, hogy egyáltalán nem reflektált arra, hogy ez egyrészt vicc, másrészt sértő lehet. Az interjú megjelenése után kivették a cikkből, és az a szöveg végére szerkesztői megjegyzést írtak erről."

"IDM - Talán egyetlen címke ellen nem tiltakoztak annyira azok, akikre ráragasztották, mint az ellen, hogy "intelligens tánczene", és ez érthető is."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy ugató kutymuty... Többet úgysem mer tenni...
  2019-02-24 20:26:30, vasárnap
 
 




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
RE: Creation
  2019-02-24 16:51:10, vasárnap
 
  http://www.recreation.hu

IDM

2009. március 26.

15 évvel ezelőtt, amikor az első elektronikus zenei rendezvényeinket kezdtük szervezni, igencsak bajban voltunk a címkékkel. Mit írjunk a szórólapjainkra? Techno party, house party vagy inkább acid party? Melyiket értik majd és melyiket értik esetleg félre? Végül kialakult egy kódrendszer, melyben az underground rendezvényeket acid partynak hívták, függetlenül a ténytől, hogy az ott hallható zenék túlnyomó hányadát akkortájt techno illetve trance, kisebb arányban dub és house felvételek tették ki, s csak elenyésző részük volt valójában acid. Az overground rendezvényeket - kevés kivételtől eltekintve ugyancsak tévesen - előszeretettel nevezték house partynak, míg az ott játszott zenék a kilencvenes évek közepén leginkább a hard trance-techno vonalon mozogtak. A kullogók akkoriban legfeljebb happy hardcore-t játszottak, azzal a szent meggyőződéssel, hogy az a house. Aki még kullogónak is alulinformált volt, annak a szórólapján / plakátján ott díszelgett a felirat: ,,technomentes övezet". (Volt olyan vastag bőr a képükön, hogy néhány évvel később lefeküdjenek az OSzK-nak elektronikus zenéket játszó lemezlovasokat vizsgáztatni, olyan embereket, akik minimum tíz évvel jártak előttük. A technomentes övezet munkásai, közröhej.)

Mi, mint harcos undergroundok, maradtunk az acid megnevezésnél, pedig lett volna egy több irányzatot magába foglaló, szélesebb értelemben használt fogalom; az IDM (intelligent dance music). A kifejezést Alan Parry, a WARP kiadványok nagy rajongója 1993 augusztusában használta először, amikor elindította a Useneten az IDM listát. A gyűjtőnév a rave-korszakból artisztikus attitűdjükkel, egyéni hangzásukkal, kísérletező kedvükkel kiemelkedett előadók minőségi produkcióira utal. A közös alap a zene sajátságos megközelítése, ám a kínálat zeneileg meglehetősen vegyes: a kortárs experimentális elektronika törekvései hol dub, hol breakbeat, hol drum & bass, hol chill out, hol ambient, hol minimáltechno, hol trance formájában öltenek testet, de találunk közöttük absztrakt hip hop műveket is. Ennek tudatában érthető, hogy az IDM mint besorolás külföldön is folyamatos vitákat provokált. Az IDM-mel szemben megfogalmazott egyik leggyakoribb kritika, hogy zenei karakterjegyei alapján egzaktul nem leírható, egyfajta közmegegyezésen alapuló kategória. Továbbá, ha elfogadjuk az intelligens tánczene mint kategória létét, az szükségszerűvé teszi, hogy létezzenek buta zenék is - ami mégiscsak bántó az ilyen zenéket kedvelőkre nézve. Politikailag inkorrekt, pedig a megközelítés egyáltalán nem jár távol a valóságtól. Bár jól nevelt ember tartózkodik tőle, hogy ezt lépten-nyomon mások képébe vágja, így egymás között nyugodtan kijelenthetjük: bizony vannak szánalmasan ostoba zenék, amikért legfeljebb szellemi fogyatékosok adnak ki pénzt. Na, de kanyarodjunk csak szépen vissza az IDM-hez.

Ugyancsak örök viták tárgyát képezte - és valószínűleg fogja is képezni -, hogy mely előadókat sorolhatjuk ebbe a kategóriába. Az amerikai IDM levlistán a következő nevek fordultak elő sűrűn: Andrew Weatherall, Aphex Twin, Autechre, Boards of Canada, Black Dog, FSOL, Leftfield, LFO, Massive Attack, μ‐ziq, Orbital, Plastikman, Sabres of Paradise, System 7, The Orb, William Orbit. Igen, azok a nevek, akiktől mi sok zenét játszottunk azokban az években.

Futó divatok jöttek-mentek, üstökösként felbukkant, egyszámos sztárocskák tűntek el ugyanolyan sebességgel a feledés homályában, ám az IDM hírcsoport a mai napig aktív.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MI az IDM és az EDM közti különbség?
  2019-02-24 16:47:49, vasárnap
 
  A válaszok
IDM - Intelligent Dance Music

Inkább művészi, próbál színes hangzású, és kidolgozott lenni.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=tWGc5v0v0Oo

[link] (IDM albumok)


EDM - Electronic Dance Music

Ez lényegében egy összefoglaló név, úgy tudom. Minden olyan zene, amire a klubbokban táncolnak, és elektronikus. House, trance, spy, DnB stb. (Ezekhez küldjek pl. videót?)

[link]

Az EDM-et, úgy vettem észre, sokszor a divatos klubzenékre használják. Pl. David Guetta, Hardwell.



A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/4 Időpont 2014. jan. 18. 03:26 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

hú ez nagy segítség volt, nagyon nagyon köszönöm! :))


akkor erre mondhatom, hogy IDM? vagy inkább glitch hop? Kicsit nehéz szétválasztanom ezt a kettőt...


http://www.youtube.com/watch?v=nMV4mvnKHK8



# 2/4 Időpont 2014. jan. 18. 12:13 Privát üzenet
Semmiség :)

Szerintem ez inkább glitch hop. (Bár ha úgy nézzük, végül is a glitch hop is IDM zene, hiszen aprólékos és kidolgozott. De ebben így nem vagyok biztos.)


[link]


[link]


Manapság elég sok zenénél nem lehet konkrétan kijelenteni, hogy milyen stílus, mert össze-vissza keverik őket az előadók. Szerintem ez jó, csak így tényleg nehéz belőni sokszor a stílust egy szóval...



A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/4 Időpont 2014. jan. 18. 13:11 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
félreérted a fogalmakat szerintem... az EDM és az IDM egy összefoglaló név (ugye EDM az öszzes elektronikus zene, amire jól lehet táncolni,...) míg pl a glitch hop az egy zenei stílus!

A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/4 Időpont 2014. jan. 20. 03:21 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Illbient
  2019-02-24 16:37:31, vasárnap
 
  Tudta-e ön, hogy van olyan stílus, hogy PBR&B? Ugye, hogy viccnek hangzik? Hát mert az is. Kitalálója a héten írt egy cikket arról, hogy a Twitteren elejtett poénja hogyan jutott el a Wikipediára. Ezen felbuzdulva szedtünk össze vicces, béna és/vagy fura műfajelnevezéseket. Néhány különösen tanulságos vagy nevetséges példát részletesen is megnéztünk, ismerteket és jobbára elfeledetteket is. Aztán jön még egy hatalmas felsorolás is, mert van alapanyag bőven: hiszen a zenei újságírók a leghülyébbek az egész világon!

Na jó, az újságírók nemcsak vicces baromságokkal állnak elő, hanem meghonosodott, ma már teljesen természetesként használt neveket kis köszönhetünk nekik. Így például a Billboard szerzője találta ki 1947-ben azt, hogy rhythm & blues, és 1949-től ezen a néven listázták a fekete zenéket az akkor már ciki, rossz felhangú "race records" címke helyett. A rock'n'roll elnevezést egy rádiós DJ, Alan Freed terjesztette el Amerikában, amikor műsorát The Moondog Rock'n'Roll House Party névre keresztelte 1952-ben; de már 1922-ből van példa a használatára. Tipikus "észre sem veszed, de ha belegondolsz, rájössz, milyen furcsa név" a hiphop; ez onnan jön, hogy a bronxi DJ Lovebug Starski ezt mondogatta a bulijain: "hip-hop, hippy to the hippy hop-bop". Az ambient elnevezést pedig az első ambient-lemezek megalkotója, Brian Eno találta ki, komoly elméleti hátteret alkotva hozzá. Hasonló, klasszikus példák itt vannak összegyűjtve a Guardian cikkében. Mi most nem ezekkel foglalkozunk, hanem olyanokkal, amelyek még ma is furának hatnak, vagy legalábbis vannak olyan származékaik, amelyeken az ember nevet, még ha esetleg kínjában is.

Illbient - Az ambient nem nyugtató, hanem nyomasztó válfajának neve DJ Olive-tól jön (az alábbi számot készítő We-nek is tagja), akitől megkérdezte egy "magát újságírónak mondó" ember, hogy mit játszik. "Illbient - tört ki belőlem a poén, mindannyian jót nevettünk" - mondta, pedig ez a zene nem is vicces. Nem azonos a dark ambienttel, de rokonok.

http://www.origo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-24 16:30:29, vasárnap
 
  Various - Dark Techno - One/Nine-Nine
Label: Quantum Loop - 21C.3001
Format: CD, Compilation
Country: US
Released: 1997
Genre: Electronic
Style: Techno, IDM

Tracklist Hide Credits
1 -Soma Soma Romanz (Clovus Mix) 6:21
2 -Newt The Abyss (Deaf Diver Mix)
Written-By, Producer - Daniel Myer, Tehanu
9:31
3 -Black Lung The More Confusion The More Profit (Deviant Creation)
Written-By - David Thrussell
4:44
4 -Octaine Reflecked To Dust
Written-By - Paul Jones (7)
3:48
5 -Nerve Filter Ritalin
Written-By - Tom Shear
4:44
6 -Hemisphere (2) Spaces
Written-By, Producer - Hemisphere (2)
6:41
7 -Covenant Tabula Rasa (Club Version) 5:56
8 -Hyperdex-1-Sect Mind (X Marks The Pedwalk Mix)
Remix - X-Marks The Pedwalk
6:29
9 -Violet Arcana Sensory 5:19
10 -Total Transformation Destroy Reality 7:01
11 -Psionic Shield Wall
Written-By, Producer - Jonathan Sharp
5:58
12 -Unit:187 Dead Dog (Doggy Style Mix)
Remix - Tensor
6:31
13 -Scar Tissue Syne (Stability Mix)
Remix - Alkaline (3)
Written-By [Original Version] - Synapsys (3)

Einstürzende Neubauten - The NNNAAAMMM Remixes By Darkus
Genre: Electronic
Style: IDM, Experimental, Industrial
Year:1997

Tracklist
The Dark Welcome 6:30
Side Grinder 5:55
Ambient Guillotine 5:30
Straight To The Pain

Andre Walter*- Dark Listening Vol. 1
Genre: Electronic
Style: Abstract, IDM, Industrial, Ambient
Year: 2005

Tracklist
The Ambush 2:20
Doomed 2:25
Hidden Dimension 3:00
Deep Down 1:45
Bilocation 3:40
Psychic 2:20
Floating 2:40
From Above 3:55
The Cellar 1:25
Into Deep Water 2:30
Subsequently 2:10
They Are On Their Way Again 6:20
The Apocryph 7:30
Evocation 4:40
Be Quiet 4:10
Black Door 2:40
Illuminatus 5:50
The Seed 5:05
In The Woods 2:50
Tachyon 5:05
Unspeakable 1:35

Ten And Tracer - Dark Before Dawn
Genre: Electronic
Style: Leftfield, IDM, Experimental
Year: 2002

Tracklist
Warm Vic 4:03
Eight Vic Day 3:36
Two Vic Day 5:53
Vic Chance 3:33

Torsion - Dark Tattoo Satellite
Label: Re-load Ambient - RELAMB972501
Format: CD, Album
Country: Belgium
Released: 1997
Genre: Electronic
Style: Illbient, IDM, Experimental

Tracklist Hide Credits
1 People Of One-O-Seven
Electronics [Additional Sound Sources] - Ali Durt
4:28
2 El Mariachi Mecanico 5:23
3 The Hallucinogenic Toreador
Electronics [Additional Sound Sources] - Christopher Cremer, Francois Hautot
5:16
4 Battlefield
Electronics [Additional Sound Sources] - C-drik*
9:14
5 Blues Patrol 7:14
6 Dr 4000 Hz 6:09
7 Undeniable Evidence
Electronics [Additional Sound Sources] - Christopher Cremer, Francois Hautot
18:26
8 Visitors
Electronics [Additional Sound Sources] - Ali Durt, Francois Hautot
7:40

Dark Magus - Night Watchmen
Label: Alphaphone Recordings - ALPHACD3
Format: CD, Album
Country: UK
Released: 31 Oct 1997
Genre: Electronic
Style: Dub, IDM, Electro

Tracklist
1 In The Blood 7:20
2 Fire Underwater 8:43
3 Solid 7:24
4 Nothing Has Been Said 8:23
5 Mami Wata 6:06
6 Arma Gideon 12:48
7 Ocean Spray 4:41
8 Funck 48 4:12
9 Plastic Paradise 4:54
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-24 16:16:55, vasárnap
 
  Various - U-Cover Mix 03 [IDM]
Label: U-Cover - U-CDR mix 003
Format: CDr, Compilation, Mixed, Trimpak
Country: Belgium
Released: Aug 2007
Genre: Electronic
Style: IDM

Tracklist Hide Credits
1a -Mint (5) Chasing Shadows (ucdm03)
1b -Ten And Tracer Fifth Lake And Screams (u-c12)
1c -Llips. Unalaska - Remixed By Lusine Icl (u-c007)
Remix - Lusine Icl*
1d -Renu She Twirled In Delight (u-cdr37)
1e -Multiplex Xpand (u-c25)
1f -Zainetica Dollis Hill (u-cdm15)
1g -Cooler (2) Weeping Service (u-cdr43)
1h -Iyunx Productions Casee (u-c40-03)
1i -Biotron Shelf Inkjek Hum (u-cdr28)
1j -LAN Formatique Dark Eyes Of Sunken Lullabies (u-cdr24)
1k -Sense Ex T Nerla (u-c15)
1l -Octavcat Monkeygrinder (u-cdr11)

Johannes Heil & Kim Cascone - Dark Eldar
Label: Art Of Perception - AOP-01
Series: The Sound Of Warhammer 40.000 - 1
Format: Vinyl, 12"
Country: Germany
Released: 2001
Genre: Electronic
Style: IDM, Illbient, Techno

Tracklist
A1 -Johannes Heil The Attack 7:11
A2 -Johannes Heil Introduction 5:25
B1 -Kim Cascone Polygon Witch 5:36
B2 -Kim Cascone Tangent Clusters 7:19

Geskia!* President IDM
Label:‎ - SUBE-007
Format: CD, Album
Country: Japan
Released: 19 Aug 2009
Genre: Electronic
Style: IDM, Hip Hop

Tracklist Hide Credits
1 Drum Anagrum
Featuring - Freez (6)
4:32
2 Film Beat
Featuring - Yamane
4:19
3 遠雷O.S.T
Featuring - Duff (10)
3:43
4 青い砂漠
Featuring - Haiiro De Rossi
4:01
5 Natural Thing 1:30
6 蜘蛛の糸
Featuring - Sorarino
2:08
7 Idmost90125 2:58
8 New Dark
Featuring - レイト*
4:38
9 Mystery
Featuring - Dotama
3:45
10 Elektnik 2:06
11 Inferno
Featuring - Tha Sapience
2:48
12 Retrospective Have You Me Easy
Featuring - Fake?*
4:06
13 Original
Featuring - 3 Mansell Army
5:49
14 Current Trend 3:33

Sonar Base - Dark Matter
Label: Deeptrax Records - DPTX-012
Series: Sonar Base Transmissions - #2
Format: Vinyl, LP, Mini-Album
Country: Netherlands
Released: 19 Feb 2018
Genre: Electronic
Style: Electro, Techno, IDM

Tracklist
A1 Dark Matter 6:38
A2 Polygone Suffering 4:56
A3 The Second Great War 5:32
B1 Sonic Discharge 6:04
B2 Velvet Sky of Sonar 6 5:43
B3 Meet You at Tower 3 on Sonar 7 4:16

Cex - Tall, Dark, And Handcuffed.
Label: Tigerbeat6 - MEOW060, Tigerbeat6 - meow060
Format: CD, Album
Country: US
Released: 2002
Genre: Electronic, Hip Hop
Style: IDM, Conscious

Tracklist Hide Credits
1 Brutal Exposure
Turntables [Cuts] - DJ Fader
Vocals [Additional] - Craig Wedren
4:52
2 One Cex
Vocals [Additional] - Craig Wedren
3:20
3 Gigolo Knights
Rap - Height
4:34
4 Intangible
Turntables [Cuts] - DJ Han
3:23
5 Bad Acne
Turntables [Cuts] - DJ Fader
4:05
6 Good Morning, Universe 4:38
7 Cuts
Turntables [Cuts] - DJ Fader
4:22
8 K-12 Days Of Hell
Rap - Height
Turntables [Cuts] - DJ Fader
4:26
9 Jeremy Devine 0:53
10 Ghost Rider 4:16
11 The Childhood Of A Leader
Turntables [Cuts] - DJ Fader
Vocals [Additional] - Craig Wedren
3:53
12 Petty Heads
Rap - Tony Hilfiger
4:01
13 Wrist Elbow
Rap - Bow 'n' Arrow*, Height
Vocals [Additional] - Craig Wedren
3:18
14 And Handcuffed
Vocals [Additional] - Craig Wedren
6:48

Various - Dream Injection 4 (Bright / Dark)
Label: Sub Terranean - T-75, Sub Terranean - SPV 089-47522, Sub Terranean - DCD 089-47522
Series: Dream Injection - 4
Format: 2 × CD, Compilation
Country: Germany
Released: 1997
Genre: Electronic
Style: Techno, Trance, IDM

Tracklist Hide Credits
The Bright Side 78:13
1-1 -Art Of Silence 4:34 A.M.
Written-By - Kraushaar*, Jeczalik*
7:48
1-2 -Outcast Rollercoaster (Good For Horses Mix)
Written-By - Sarah Winton
Written-By, Remix - Beaumont Hannant, Richard Brown
8:10
1-3 -Interloper Series
Written-By - Jon Ryman
4:38
1-4 -The Corridor The Quickening
Written-By - The Corridor
9:00
1-5 -Insync vs. Mysteron Dissolve
Written-By - Hartley*, Purkis*
8:51
1-6 -Vegas Soul Time Flies
Written-By - Chris Cowie
6:26
1-7 -True Love Breath Of Stars (Cosmic Baby & Mijk Van Dijk Remix)
Co-producer - Johnny Klimek
Featuring, Written-By, Producer - Mark Keys
Remix, Producer [Additional Production] - Cosmic Baby, Mijk Van Dijk
5:51
1-8 -Neotropic Aloo Gobi
Written-By - Riz Maslen
5:45
1-9 -Yellowcake Invisible Keeler
Written-By - Spartaco Cortesi
8:16
1-10 -SYT Nu Dawn
Written-By - Nozmo, Jamez*
7:52
1-11 -Still Thinking Mot
Written-By - Lee Grainge, Midst Of Tumult
5:29
The Dark Side 78:27
2-1 -Beaumont Hannant Volumetric Tendencies (Original Version)
Written-By - Beaumont Hannant
10:11
2-2 -Directional Force One Thousand
Written-By - Dave Clarke
6:23
2-3 -YO3 True (Original Version)
Written-By - YO3
6:32
2-4 -Nurse With Wound Rock 'n' Roll Station
Producer - Collin Potter*, Steven Stapleton
Written-By - Jacques Berrocal*, Vince Taylor
5:44
2-5 -Seducer (2) Sexistance
Written-By - Keith Fielder, Steve Haley
6:15
2-6 -Eternal Basement Kraft
Written-By - Michael Kohlbecker, Pascal Mollin
8:16
2-7 -Vector Pressure
Written-By - Cari Lekebusch
5:43
2-8 -Lassigue Bendthaus Render (US Remix)
Written-By - Lassigue Bendthaus
7:30
2-9 -Planetary Assault Systems Angel Street
Written-By - Luke Slater
10:46
2-10 -The Black Dog Euthanasia
Written-By - The Black Dog
5:16
2-11 -In The Nursery Cesare (Exclusive Remix)
Written-By - Klive Humberstone, Nigel Humberstone
5:42

Björk - Dancer In The Dark
Label: FilmFour Productions - VCD0127H, The Guardian ‎- VCD0127H, One Little Indian ‎- TPLP151CDL
Format: Box Set, Limited Edition, Numbered
DVD, DVD-Video, PAL
CD, Album, Promo
Country: UK
Released: 2001
Genre: Pop, Stage & Screen
Style: Soundtrack, IDM, Experimental

Tracklist
Selma Songs
DVD-1 Overture 3:26
DVD-2 Cvalda 3:50
DVD-3 I've Seen It All 4:50
DVD-4 Scatter Heart 6:21
DVD-5 In The Musicals - Part 1 1:28
DVD-6 In The Musicals - Part 2 3:03
DVD-7 107 Steps 1:38
DVD-8 New World 4:14
Selmasongs
CD-1 Overture 3:38
CD-2 Cvalda 4:48
CD-3 I've Seen It All 5:29
CD-4 Scatterheart 6:39
CD-5 In The Musicals 4:41
CD-6 107 Steps 2:36
CD-7 New World 4:21
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-24 13:45:13, vasárnap
 
  www.factmag.com/2014/09/22/the-100-greatest-idm-tracks-100-51

The 100 greatest IDM tracks

https://d3iuihzgshbaa8.cloudfront.net/tiles/84c011b27369b5a6f69a014afb94d084.png






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 236 db bejegyzés
e év: 868 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 169
  • e Hét: 654
  • e Hónap: 3079
  • e Év: 14013
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.