Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Norvégia......
  2019-05-10 19:46:34, péntek
 
 



Ryfylke, Norvégia

A boldogság szigete is lehetne.....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2019-05-10 19:41:43, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-05-10)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Hősiesség hatja át.

Pince - A tudattalan, mélytudat, ösztönök, titkok

A sötét mélység, az elnyomott vágyak helye. Itt van elzárva mindaz, amire ösztöneink őre vigyáz, s aminek felszínre bukkanása félelmetes, szörnyű, mégis szükséges, hogy megismerjük, elfogadjuk önmagunkat. Figyelmeztet arra, hogy szálljunk le saját lelkünk legmélyebb rétegébe. A mély meditáció, a vezetett relaxáció, a hipnózis ideje. Keressünk lehetőséget inenzív elvonulásra. Ismerjük meg árnyékszemélyiségünket is. A szufiknál a bor a módosult tudatállapot jelképe,a pince, mely a bort őrzi, pedig a bölcsesség titkainak őrzésére hivatott. Jelenti a tudattalan tárházát, a poklot is. A félelmek lerakódásának helye. A félelmek vezetnek agresszóhoz, haraghoz, s a harag rossz tanácsadó. Jelzi, hogy engedd el haragodat, bocsáss meg! A megbocsátás útja pedig lelked mélyére, a pince legbelső sarkáig vezet.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élsz? Figyelj arra, mikor bántod meg tudattalanul a társadat. Honnan erednek indulataid? Párt keresel? A másik hibái tükrözik saját gyengeségeidet. Ha kritizálod a jelentkezőket, magadat sem fogadod el!

Ezt mondja neked:
Ha haragszol valakire, az éppen a te saját árnyékszemélyiséged tükrét mutatja neked.
Vizsgáld meg a feltörekvő indulatot, vajon milyen hatására érzel haragot ebben az esetben? Járj terápiára, foglalkozz lelked mély tartományaival!
Sikereid és kudarcaid kulcsai a pince falán lógnak, sorban. Találd meg a zárakat és nyisd ki őket sorjában!

Erre is gondolj: Olvasd újra Petőfi, Csokonai című versét: ,,No, ha ihatnál, hát majd ihatol, /
Akad még bor számodra valahol, / Ha máshol nem, tehát pincémben; / Ottan nem egy hordó bor áll," Rakj rendet pincédben, ha van! Menj boros pincébe, végy részt egy igazi borkóstolón! A Skorpió jegyével analóg.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2019-05-10 19:24:02, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-05-09)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Illat hatja át.

Lótusz - harmónia

India legősibb szimbólumainak egyike. A nyíló lótuszvirág a kibomló lélek jelképe. Az ezerlevelű lótuszvirág a víz színén lebeg, mégis száraz marad, a harmonikus élet üzenetét hozza. A HarmoNet központi szimbóluma. Azt mutatja, hogy a tiszta ember nem ragad meg az anyagban. Az anyaggal együtt, de mégis afelett létezik, ahogy a lótusz lebeg a víz színén. Az ősvizeken megszülető lótusz az élet első megjelenését is képviseli. A nap melege kelti életre, a sárban gyökeredzik, a víz táplálja, virága a levegőben lebeg. Élete 4 őselemet egyesít. Egyszerre szoláris és lunáris szimbólum, egyesíti a szellemet és az anyagot, a tüzet és a vizet, a férfit és a nőt. Magában hordoz minden lehetőséget. Az egyetlen szárból kihajtó két virág a tökéletes házasságot jelképezi. Gyümölcse, levelei, virágai kör alakúak, a lét örök körforgását jelentik.

Szepes Mária halálának napján a virágot az ő emlékére ajánlottuk fel. Ha szeretted őt, gyújts gyertyát emlékére.

Szerelmi üzenete: A pár már nem két fél, hanem Egy-séget alkot, ez a harmonikus házasság, a beteljesült kapcsolat. Párkeresőknek üzeni, hogy a megalkuvás helyett a tökéletesség ami elég jó számodra!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az élet minden területén meg kell találnod a jin és jang egységét, továbbá, hogy minden körülmények között meg kell őrizned erkölcsi tisztaságodat, ahogy a lótusz a szennyes vízben is fehéren él.
Idézd fel azt az élethelyzetet, mikor ezt sikerült megvalósítanod, és azt is mikor ez nem igazán sikerült. Vond le tanulságot.
Üzeni, hogy a szellemi virágzás nem valósítható meg harmónia nélkül. Olvasd a HamoNet spiritualitásról, lélekről, ezotériáról szóló oldalait!

Erre is gondolj: Lótusz ülés a jógában - vedd fel ezt a pózt, és meditálj. A lótuszról egy meseszép luxuskocsit is elneveztek. Nézz róla képeket, gazdagságot hoz! Beavató, ugyanakkor a karmát felszínre hozó, tisztító jelkép. Olvasd Ady versét a Fehér lótuszokról: "Vén, bűnös, mély lelkemből néha Csodálatos forróság buzog... S, íme kinyílnak hirtelen Csúf tükrén a fehér lótuszok."


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2019-05-10 18:25:49, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-05-08)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Bűverő hatja át.

Pénz - Vagyon, gyarapodás, bőség

Ennek a kártyának szinte nem is kell magyarázat. Jelentése bőség, gazdagság, és ahogy Montekukori is megmondta; Pénz, pénz, pénz. Vegyél lottót, sorsjegyet, vagy ma beszélj a pénzügyi tanácsadóddal! Nézz utána a tőzsdének még akkor is, ha eddig sosem tetted. Adj ma minimum 10 percet pénzügyeidnek. Fejlessz pénzügyi intelligenciádon, olvass gazdasági kérdésekről, pénzkeresetről. A kártya arra is figyelmeztet, hogy a pénz - bár nélküle ebben a világban nehéz az élet - nem minden. A pénz bősége legalább annyi félelemmel és gonddal járhat, mint a pénz szűke. A pénzt, a javakat gondozni kell, rendben kell tartani, különben elpártol tőlünk! Szüntess meg magad körül minden pénzügyi rendezetlenséget! Keress újabb pénzforrásokat, pénztermelő esélyeket, ötleteket. Vállalkozz, ha megteheted.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a családi kassza rendbetétele, a családi vagyon rendezése, a pénzügyi helyzet átgondolása aktuális. Párkeresőknek a gazdag partner ígéretét hozhatja.

Ezt mondja neked:
Engedd el a pénzzel kapcsolatos félelmeidet, a gyarapodás egy teremtő energia!
A gazdagság-szegénység mindig viszonylagos. Gondold át, mennyi az a pénz, amennyivel Te beérnéd!
Ne dicsekedj, hivalkodj a javaiddal, mert a tolvajok nem alszanak.

Erre is gondolj: A Pénz kártyája a cigánykártyában. Keress pénzzel kapcsolatos mondásokat, szólásokat! (Pl.: A pénznek nincs szaga!) ,,Minden javok enyém hát, botom szolgái holtig, / A német pénz az én talján ládámba omlik." írja Vogelweide, Hej, nevethet Rómában... című költeményében.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2019.04 2019. Május 2019.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 81 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 621
  • e Hét: 983
  • e Hónap: 3117
  • e Év: 55675
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.