Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Meg kell értetni a magyarokkal
  2019-05-29 10:16:16, szerda
 
  "... HOGY NINCS TÖBBÉ SZOCIALIZMUS, AZ ÁLLAM MÁR NEM KÉPES ELTARTANI ŐKET, A MAGUK LÁBÁRA KELL ÁLLNIUK, ÖNELLÁTÓKKÁ KELL VÁLNIUK." (Joaquín Almunia, 2006)
*
Ezt az a JOAQUIN ALMUNIA mondta GYURCSÁNY FERENCNEK, aki a legnagyobb bűnt követte el az EURÓPAI UNIÓ Európa Tanácsa nevében MAGYARORSZÁG ellen, amikor négyszemközti beszélgetésre rendelte magához az akkori miniszterelnököt!
*
KI EZ A GYURCSÁNY? címmel megjelent az IF-n egy hosszú írás. Ebből idézek röviden:
,,"Az Európai Tanács rendeletének megfelelően a tagállamoknak minden évben be kell nyújtaniuk aktualizált makrogazdasági és költségvetési előrejelzéseiket, az úgynevezett konvergenciaprogramot. A pénz-és gazdasági ügyekért felelős spanyol szocialista biztos, Joaquín Almunia nyomására azonban a Bizottság megengedte Magyarországnak, hogy a magyar gazdaság állapotát bemutató jelentését tavasz helyett a magyar parlamenti választások után, szeptemberben nyújtsa be. Ezzel az Európai Bizottság a Gyurcsány-kormány cinkosává vált, alapvetően befolyásolva a 2006. áprilisi parlamenti választásokat, amit így újra az MSZP nyert meg.
Gyurcsány Ferenc azonban nem tudta maradéktalanul élvezni a győzelmét. Hihetetlen teher nyomta a vállát. A konvergenciaprogram késleltetett beadása mögött ugyanis egy titkos megállapodás húzódott meg, ami máig nem került nyilvánosságra: 2006 tavaszán, még a választások előtt az Európai Bizottság kézhez kapott egy konvergencia-programot, amelyben a lüktető magyar gazdaságnak megfelelő adatok szerepeltek.
Almunia megkérte Gyurcsány Ferencet, keresse őt fel Brüsszeli irodájában. Gyurcsány magával vitte két miniszterét is, de Almunia ragaszkodott a négyszemközti megbeszéléshez, amin még a tolmácsok sem vehettek részt. Megbízható információink szerint a pénzügyi biztos kertelés nélkül kiterítette lapjait:
- Miniszterelnök úr, miért kívánják önök hamis adatokkal megtéveszteni az EU-t?
Gyurcsány elhűlt, de védekezett:
- Biztosíthatom, hogy a benyújtott adatok valódiak.
Almunia ekkor benyúlt íróasztalának fiókjába és egy hatalmas dossziét tolt a magyar miniszterelnök elé.
- Mi ez? -kérdezte Gyurcsány.
- A csalásaik gyűjteménye. Tudja, miniszterelnök úr, amióta a görögök hasonló trükkel jutottak be az eurózónába, már nem bízunk semmit a véletlenre. Van nekem egy 12 főből álló csapatom, amely arra specializálódott, hogy a csalásokat leleplezze. A magyar minisztériumokban folyó uniós ellenőrzésen a csoport tagjai is részt vettek. Az eredmény ebben a dossziéban található. A csoport vezetője még azt is elmondta, nem volt nehéz dolguk, hiszen a magyar kormány olyan trükközéseket alkalmazott, amelyekkel itt, Nyugat-Európában a nagyvállalatok éltek úgy húsz-harminc évvel ezelőtt, és amelyek olyan átlátszóvá váltak az idők folyamán, hogy ma már errefelé nem használja senki.
Gyurcsányt állítólag az ájulás kerülgette.
- Mi legyen most? - kérdezte.
- Két lehetőséget látunk - mondta Almunia. - Az egyik, hogy az EU nyilvánosságra hozza, hogy önök alaposan meghamisították a makrogazdasági adatokat. Ebben az esetben azonban szankciót is kell alkalmaznunk, meg kell vonnunk Magyarországtól az uniós támogatásokat.
- Ez végzetes lenne - felelte Gyurcsány. - Mi a másik lehetőség?
-A másik lehetőség, ha ön vallja be, hogy manipulálták az adatokat, beismeri, hogy a csalásokat önök követték el. Magyarul, elismeri, hogy hazudtak nekünk.
- De hogyan? - csattant fel Gyurcsány.
- A kivitelezés módját önre bízom. De mihelyst napfényre kerül, hogy a magyar gazdaság milyen helyzetben van, ön azon nyomban nekikezd a gazdaság helyreállítását célzó reformoknak.. Meg kell értetnie a magyarokkal, hogy nincs többé szocializmus, az állam már nem képes eltartani őket, a maguk lábára kell állniuk, önellátókká kell válniuk.
Gyurcsány nyomban elfogadta a feltételeket. Egyetlen kérése volt, hogy mindezt a (2006-os) választások után tehesse meg. Almunia bólintott. A találkozó véget ért.""

(Részlet, a Nemzeti Internet Figyelő 2011. február 16. 01:26:35-i számában- KI EZ A GYURCSÁNY... címmel megjelent írásból.)
https://internetfigyelo.wordpress.com/2011/09/24/ki-ez-a-gyurcsany---avagy-,,gyur csanyt-az-ajulas-kerulgette"/

*
2018-ban kioktató kijelentést tett JUDITH SARGENTINI is - mint az Európa Parlament zöldpárti képviselője - a legutóbbi Magyarország elleni kötelezettszegési eljárás során SZIJJÁRTÓ PÉTERNEK:

,,MEG KELL VÉGRE ÉRTETNI A MAGYAROKKAL, HOGY VÉGET ÉRT A SZOCIALIZMUS, NINCS TÖBBÉ INGYEN KENYÉR!" (Judith Sargentini)

Szijjártó Péter akkor csak annyit tudott mondani, hogy "Magyarországon valójában diktatúra volt..." mert az EP képviselők hangos bekiabálásokkal belefojtották a szót.
*
IDEJE LENNE 30 ÉV UTÁN AZ 1989-es MSZMP KB ülésein készült JEGYZŐKÖNYVEK tartalmát nyilvánosságra hozni! Ezekből a jegyzőkönyvekből egyértelműen kiderülne, hogy valójában a SZOCIALISTA (hazudott) ÁLLAM CSŐDJE miatt vált SZÜKSÉGESSÉ az un. RENDSZER-VÁLTOZTATÁS.
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most mi lesz Magyarország sorsa
  2019-05-29 01:49:22, szerda
 
  - kérdezte tőlem valaki, a fészen.

A következőket válaszoltam neki hirtelenjében:
1.777.757 ember most arra szavazott, hogy nem kérünk a tömeges bevándorlókból, mert Magyarországon százezrével haltak bele az 1990 előtti diktatúrába és az 1990 utáni un. rendszer-változtatásba! Emiatt még csak most kezdünk magunkra találni.

Elsősorban a legfontosabb a KÜLSŐ ellenség támadásainak elhárítása. Erre szavaztunk, ezt megígérték nekünk!
Viszont, a BELSŐ ELLENSÉG, "ELLENZÉKNEK" álcázva ezt nem fogja annyiban hagyni!
Azért is vagyunk nehéz helyzetben, mert ők évtizedek óta nagymesterei a megtévesztésnek és a hazudozásnak, a bűnbakokra mutogatásnak!
A magyarság megmaradása attól függ, hogy a BELSŐ ellenség támadásait mennyire tudjuk felismerni... Ők ugyanis, már évtizedek óta elfoglaltak minden - nemzetstratégiailag fontosabb - pozíciót, melyek megtartásában véd- és dacszövetséget kötöttek egymással. Minden magyar előtt összezárnak!
De: a kistelepüléseken és a családokban még megerősödhet az összetartó-erő. Sok kisközösségből állhat össze a nemzeti összetartozás érzése alapján létrejövő nemzetközösség!

Hiszem és vallom, hogy a LELKIERŐ garantáltan megtarthat és nemzetté egyesítheti a népet/népeket egy országban!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2019.04 2019. Május 2019.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 202 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 461
  • e Hét: 1298
  • e Hónap: 9902
  • e Év: 45843
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.