Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Verebek az itatónál gif
  2019-06-03 13:14:28, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Pici nyuszi gif
  2019-06-03 13:13:38, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Maja öngyógyítás
  2019-06-03 10:56:21, hétfő
 
 



A modern orvostudomány is azt állítja, hogy a betegségek 85%-a pszichoszomatikus eredetű. Azt mondhatjuk, hogy mi magunk hozzuk létre őket. Ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha arra gondolunk, hogy rosszul érezzük magunkat és beteggé válunk, akkor gondolhatunk arra is, hogy jól érezzük magunkat és akkor egészségesek leszünk. Az egészségünk állapota valójában az elménk hatalma az anyag felett. Minél idősebbek vagyunk annál könnyebb előidézni a betegség-egészség állapotát.

Megtanuljuk felismerni a tüneteket és a betegségek előidézésének mestereivé válunk. Az elmének, az agyunkon keresztül működve végtelen ereje van. A régi maják tudták ezt és megtanulták fegyelmezni magukat, hogy elérhessék céljaikat. Mindennap megjelennek olyan katalizátorok, amik nagyon könnyen képesek létrehozni egy nemes betegséget. A tünetek automatikusan megjelennek a sejtmemória mágiáján keresztül. Betegek leszünk, mert a körülményeink indokolják azt. Mindannyian a szokások teremtményei vagyunk. Ezért önmagunk meggyógyítása, szokásaink és sejtmemóriánk megváltoztatásának a kérdésévé válik. Úgy tűnhet, hogy az erősebb akaratú embereknek sokkal jobb esélyei vannak, de ez nem szükségszerűen van így. A 'gyengébb akaratú' nincs megterhelve merev, beprogramozott mintákkal és készen áll arra, hogy elfogadja a változást a szokásos eljárás előnyei nélkül is. Mindkét lábunk kényelmesen a földön van, mégis könnyen elmozdíthatjuk bármilyen helyzetbe, akaraterőnktől függetlenül. A napi meditáció növeli a nyitott elme kapacitását. A meditáción és a vizsgálódás más formáin keresztül a gyógyításra szoruló egyensúlytalanság azonosíthatóvá válik. Ez nem szükségszerű, de nyilvánvalóan hasznos. Az általános gyógyítás, ellentétben a speciális gyógyítással, nagyon hatékony lehet.

1. lépés: Most vizsgáljuk meg a technikát. Válasszunk olyan helyet és időpontot, amikor legkevésbé zavarnak bennünket. Üljünk vagy álljunk, az utóbbi a javasolt helyzet. Álljunk egy szék vagy valami stabil tárgy mellé, mert egyensúlyvesztés könnyen előfordulhat. Álljunk egyenesen, lazán, mindkét karunk oldalunk mellett. Szemünket csukjuk be. Ne válasszunk sötét szobát vagy fény nélküli területet. Valamilyen fény jelenléte fontos.

2. lépés: Képzeljünk el egy baseballütő méretű smaragdzöld színű fényoszlopot, amely belép a mellkasunkba, egyenesen a szívünkbe. Engedjük, hogy ez az éteri fény keresztülmenjen a szívünkön
egészen a gerincvelőig. Most lássuk, hogy ez a gyógyító/szeretet energia felemelkedik a gerincvelőnkben és belép az agyba. Érezzük, ahogy az agyunk megduzzad ettől az energiától. Érezzük a terjeszkedő nyomást a halántékunknál és a homlokunknál. Töltsük fel teljesen az agyunkat a Teremtőnk szeretetével és gyógyító energiájával kb. két percig.

3. lépés: Most állítsuk meg a bejövő zöld fényt a mellkasunknál. Helyezzük bele gondolatainkat a fejünket nyomó zöld fénybe arról, hogy milyen gyógyulást szeretnénk. Lássuk, ahogy ez az intelligens energia lassan belép a gerincvelőnkbe a koponyaalapnál. Az idegrendszerünket vezetőként használva engedjük a zöld fényt lassan, nagyon lassan, lefelé haladni. Lássuk, ahogy ez a fénykorong lefelé halad a testen keresztül, akár egy lift. Állítsuk meg a zöld korongot 20-30 másodpercre a test bármely részén, amit kritikusnak tűnik, mint a szív, gyomor stb. Érezzük, hogy a méreganyagok kilökődnek ellazult testünkön keresztül. Érezzük a megtisztulást a zöld gyógyító korong feletti részeken. Érezzük, hogy az elménk ellazul, ahogy a folyamat folytatódik.

4. lépés: Két vagy három perc alatt a zöld korong keresztülhalad az egész testünkön és kilép talpunkon keresztül. A tisztító zöld fény egy kis része kilépett bőrünk pórusain, míg más része az ujjainkból. Az idegrendszerünkön keresztül az egész testünket megtisztítottuk, belülről kifelé, minden méreganyagtól és negatív hatástól. Nyisd ki a szemed. Kapaszkodj a székbe, ha szükséges. Lehet, hogy szédelegsz egy kissé. Állj csendben. Ne mozogj. Gondolkozz! A gyakorlat kb. 5 percet vett igénybe. Ha akarod ismételd meg idáig a gyakorlatot, de kettőnél ne többször! Ha szükséges 12 vagy 24 óra múlva megismételheted ezt a sorozatot.

5. lépés: Öngyógyításunk befejezéseként hozzuk be ismét a szívünkbe a zöld fényt, a gerincvelőhöz és engedjük, hogy a hátunkon felfelé haladva elérje az agyat. Ez alkalommal engedjük, hogy a gyógyító/szeretet energia keresztülmenjen fejünkön és tetejéről forrásként felfelé folyjon. Szikrázó zöld fényként csendesen lefolyik testünk körül, szeretet kupolát alkotva, maradj benne és oszd meg a többi emberi lénnyel is, beleértve a növényeket, állatokat, akik ki vannak téve a te mozgó gyógyító/szeretet energiádnak és a környezetedben vannak. Itasd át magadat és a kupoládon belül mindent, egyetlen végtelen Teremtőnk zöld fényével. Végezetül oszd meg gyógyító/szeretet energiáidat Föld Anyánkkal, egy fényoszlopot alkotva, aminek mérete megegyezik a kupolád átmérőjével- és behatol a földköpenyig, kb. 600 kiló méterre lefelé.

Mikor valahova mész mindig vidd magaddal a kupolát és a zöld fényoszlopot, amivel gyógyító/szeretet energiát adsz kimerült Föld Anyánknak bármerre is jársz. Ez a felelőssége/kötelessége mindazoknak, akik azt választották ebben az inkarnációjukban, hogy pozitív módon szolgálják a mi egyetlen végtelen Teremtőnket.
A Nagy Szellem áldása legyen rajtatok!
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2019.05 2019. Június 2019.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 63 db bejegyzés
e év: 1442 db bejegyzés
Összes: 49265 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 536
  • e Hét: 5777
  • e Hónap: 25639
  • e Év: 201514
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.