Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Az őszödi beszéd titkos üzenete a mának
  2019-07-29 10:04:24, hétfő
 
  2006-ban még nem volt szüksége a Fidesznek a győzelemre, hiszen tudták (a 2005-ben létrehozott Nemzeti Konzultációs Testülethez özönlő panaszáradatból) hogy még mindig túl sok az előző rendszer ,,sara", amit hálátlan feladat lett volna nekik eltakarítani a szoc.libek helyett...
Ennek a hálátlan feladatnak aztán nem nagyon örült Gyurcsány Ferenc sem.
Ezt megtudhatjuk a 2006 szeptember 17-én nyilvánosságra került -,,ŐSZÖDI BESZÉD"-ként elhíresült szónoklatból. Gyurcsány Ferenc, akkori miniszterelnök, 2006. május 26-án (egy hónappal a választási győzelem után) az MSZP frakció zárt balatonőszödi ülésén záróbeszédet tartott. Ez a beszéd - pontosabban a szeptemberi nyilvánosságra kerülése - ÜRÜGYÜL szolgált a Kossuth téri tüntetésekre...
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Ami elgondolkodtató az egész beszéd-részletben azt kiemeltem.
1. ,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Az, hogy mire készültek kiderült az elkövetkezendő hónapokban, években. Valóban nehéz helyzetben voltak és vannak, mert attól a perctől fogva, hogy fölszámolták az osztálytársadalmat és a munkásosztályt... - mint baloldali- szocialista pártnak - megszűnt a politikai életbeli létjogosultságuk. Az sem véletlen, hogy az MSZP-ből kiválva később Demokratikus Koalíció nevet vették föl...
Az, amire készültek, az a PROVOKÁCIÓ, amivel minden áron ki akarták váltani az egyébként jogos népharagot. Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént, és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... Gergényi végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
Valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, a NATO-val kapcsolatos törvény tervezete is ,,már le volt papírozva"... Arra a Bajnai Gordon által területfejlesztési törvénybe bújtatott (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) T/5311-es sz. törvénymódosításra gondolok, amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog__
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy akkor, amikor ennek a törvénynek érvényt fognak szerezni, megkezdődhet a NATO európai támaszpontjának magyarországi kiépítése, 11 katonai körzetre osztva hazánk területét.)
*
Kiemelés a beszédből:
2. ,,Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet." (Gyurcsány Ferenc)
3. ,,Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Bizony, nem tehettek mást, minthogy hazudják a szocialista voltukat, hazudják az ateista baloldaliságukat, miközben a legvadabb templomos kapitalistákká lettek...
Arra a hazugságra épült az egész III. Köztársaság, amit elhallgattak a magyarországi lakosok elől. Azért nem írok NÉP-et, mert olyan már az 1980-as években sem létezett. A szocialista embertípus kinevelésével megtörtént az ,,internacionalitás". 1990 után ennek az embertömegnek a fokozatos kihalásával a régi-új hatalomnak szüksége volt arra a TÖMEGEMBERRE, aki jó fogyasztó- KOZMOPOLITA- EU-polgár.
Az un. BALOLDALI politikusok ezzel előidézték önnön politikai feleslegességüket. Ezért voltak kénytelenek hazudozni és a valódi TÉNYEKET ELHALLGATNI.
*
Kiemelés a beszédből:
4. ,,Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Ki kellett tartaniuk, míg ki nem pusztult az az ,,internacionalista-szocialista" embertípus, akit a baloldalinak és szocialistának nevezett hatalmi elődök neveltek ki. Annyira rettegtek és rettegnek egy jogos elszámoltatástól, hogy még a HAZAÁRULÁSRA is képesek. Az ,,ország lehetőségeinek" elveszítése után már csak a külföldi érdekeltségű felvásárlókra számíthattak. Jól jött számukra a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=
http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=
onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).

*
Kiemelés a beszédből:
5. ,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani."" (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Már akkor tudtam, amikor NATO- és EU-tagország lettünk, hogy semmi és senki nem mentheti meg a lepusztításos-önmagától kipusztuló megsemmisüléstől azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT státuszban ért az 1990-es rendszerváltozás. Ezek a munkások eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még átmenthető lehet számukra is valami abból, amit valójában velük építtettek föl. És ez a szocializmusnak hazudott társadalmi formáció volt. Viszont, ahogy teltek-múltak az 1990 utáni évek, egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni számukra is, hogy a baloldali politikusokra sem lehet már számítani a sorsuk jobbrafordulásában. Sőt, már egyik pártéra sem!
*
Kiemelés a beszédből:
6. ,,És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Nem derült ki semmi újdonság, hiszen ebben az országban évtizedek óta mindenki HAZUDIK a tényeken alapuló IGAZSÁG ELHALLGATÁSÁVAL!
Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédében IGAZAT MONDOTT!
Bevallotta: - ,,Végighazudtuk az utolsó másfél-két évet."
És? Mi történt ez után a vallomás után?
Egy egész ország felháborodva tüntetésbe kezdett... a ,,hazug Gyurcsány" ellen. Kár volt, mert csupán PROVOKÁCIÓS CSAPDA volt a Gyurcsány-beszéd, meg a TV-székház ostroma, meg a Kossuth téri tüntetések is...
Gergényi ott volt az ,,ostrom alatt" civilben - állítólag ballonkabátban álldogált a Szabadság tér szélén és tisztes távolból szemlélte az eseményeket.
Az október 23-át megelőzően történt események jórészt feltáratlanok.
Nem tudjuk, ki vezette az MTV székházának szakmailag gyalázatos "védelmét", ugyanakkor rendőröktől nyert értesülések szerint az ottani eseményeket négy hétig az állomány "vadítására" használták. Például a rendőrség egyes szervezeti egységeinek állományát érthetetlen okokból összezárva tartották október 23-a előtt, közben pszichológiailag megalapozott módszerekkel "készítették fel" őket a 23-ai "randalírozók" elleni engesztelhetetlen fellépésre.
A rendőröktől tapasztalt agressziónak ez volt az egyik oka. Ezért aztán, 2006. október 23-án a rendőrség kegyetlenül lecsapott a békés tüntetőkre a rájuk ,,nyomott" provokátorok ürügyén. .
http://furaila.xfree.hu/43588
Semmit nem értek el a tüntetésekkel. Hiszen, Gyurcsány bizalmi szavazást kért maga mellett 2006. október 6-án. Természetesen, 207-en 165 ellenében bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett és amellett.
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/bizalmi20061006.html

A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:
Nyugodtan tovább lehet hazudni és semmit sem csinálni havi egy milliós javadalmazásért a parlamentben!
*
Bp. 2016. április 16.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lakóhelyem, fideszes segédlettel balfék libernyákok gyűjtője
  2019-07-29 09:29:34, hétfő
 
  A FIDESZ ÁTENGEDTE LAKÓHELYEMET AZ "ELLENZÉKNEK"!
AZOKNAK, AKIKRŐL OLYAN ELMARASZTALÓN BESZÉLT LEGUTÓBB IS TUSVÁNYOSON!

BIZONYÍTÉK: nálunk a Fidesz polgármesterjelöltje az aki MSZMP-s MSZP-s és DK-s-ként 21 éve polgármester!!!!!!!!!!!!! NINCS A FIDESZNEK SAJÁT JELÖLTJE! VAGYIS, A FIDESZ JELÖLTJE, az, aki 2006-ban ogy képviselő is volt plusz meg polgármester is.
Akkor, amikor Gyurcsány bizalmi szavazást kért maga ellen, akkor Szabados Ákos is benne volt abban a 207 mellette szavazóban, akik (165 ellenében) bizalmat szavaztak Gyurcsánynak.
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/bizalmi20061006.html
A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK: Nyugodtan TOVÁBB lehet HAZUDNI és SEMMIT sem CSINÁLNI - munkás-parasztságon árulón átgázolni, hazát árulni - havi egy milliós javadalmazásért a ,,magyar"- és az EU parlamentben, valamint a TÁRSADALMI élet MINDEN területén!
Akinek ez nem tetszik megkaphatja bármikor azt, amit 2006-ban és az azt követő 2 évben megkapott rendőrterror formájában!

http://furaila.xfree.hu/43588
*
Ehhez még vedd hozzá, hogy az MSZP, meg a DK, és a Jobbik is indít "ellenzéki" jelöltet!!!
Ez azt jelenti, hogy Budapest XX. kerülete, Pesterzsébet végérvényesen VÖRÖS ZÓNÁVÁ fog válni!!!
*
2010 óta egyébként is itt landolt az összes, máshonnan kiszorult, munkásságot 1989-től folyamatosan eláruló és beáldozó balfék libernyák!!!!!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2019.06 2019. Július 2019.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 29 db bejegyzés
e év: 202 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1464
  • e Hét: 3174
  • e Hónap: 11778
  • e Év: 47719
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.