Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Harmónia......
  2019-08-11 19:19:02, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-08-11)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Jótékonyság hatja át.

Pók - Árulás, csapda, megtévesztés

A pók, bár elsőre szorgalmas hálót szövögető takácsnak tűnhet, bizony veszélyes. Hálójában vergődni rossz, ez függőségre, szenvedélybetegségre utal. Itt lehet az idő arra, hogy megszabadulj valamilyen káros szenvedélyedtől! A néphagyomány szerint ugyanis a pók szerencsét hoz! Ragadozó, ízeltábú, hálója a legerősebb anyagok egyike a világon, titkát máig próbálták megfejteni. Lunáris (holdarcú) állat, az anyaistennő negatív aspektusa. Általában feminin jelkép, a szövő-fonó nőkre utal. Hálója a kozmosz jelképe. Sok népi mitológia kiszámíthatatlannak és ravasznak tartja. Az ókori Kínában is szerencsét jelentett. Óceánia pár szigetén maga a Teremtő Isten. Az amerikai indiánoknál a vihar és a szél előidézője. Egyiptomban a világ és sors szövőinek attribútuma.

Szerelmi üzenete: A kapcsolat eljutott arra a pontra, mikor az igazi kommunikáció teljes hiánya vagy nehézsége jellemzi. Ne mára tedd a nagy beszélgetéseket! Rosszindulatú pletyka kelhet útjára - ne ülj fel ennek! Párkeresőknek viszont jó nap a kiszemelt fél "behálózására". Szexuálisan fűtött hangulatot hozhat!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az illuzórikus világ csupán rövid életű örömökkel kecsegtet. Gondolkodj el azon, hogy mennyire vagy képes saját sorsodat irányítani, vagy éppen valaki hálójában szinte mozdulatlanul szorongsz. Képes vagy-e önerőből javítani saját helyzeteden?
Üzeni, hogy a gonosztevők tettei ugyanolyan rövid életűek, mivel sérülékenyek, mint a pók hálója.
Ma játssz valamilyen szerencsejátékot, vegyél részt nyereményjátékon, tedd próbára a szerencsédet - jó esélyed van a nyerésre. Ha függő vagy, akkor a kártya az ellenkezőjét jelenti: szakíts függőségeiddel!

Erre is gondolj: A világháló szövevényével analóg. Devecseri Gábor Állatkerti útmutatójának versszaka jól kifejezi a szerelmi üzenetet: Édes párom, adj egy csókot - kéri Pókné a zord Pókot. - Elkapott a méreg sodra, nem szomjazom a csókodra. inkább egy jó korsó serre. Készülök a válóperre.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-08-11 19:09:34, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-08-10)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szilárdság hatja át.

22 - Huszonkettő - Szentté válás, megvilágosodás

A kétségek és a harmóniára vágyódás száma. Az anyag elsődlegességét jelképezi. A benne lévő feszültségek koncentráltan robbannak, vagy nagy pusztítást vagy a helyzet hirtelen tisztázódását jelzik. Az is lehetséges, hogy külső szemlélőként mások pont ellenkezőleg ítélik meg a helyzetedet, mint te magad. Huszonkettedikén a kártya hatása hatványozottan igaz. Ha esti meditációban kivárod a huszonkét óra huszonkét percet, álmod jóslatot tartalmaz majd. Ez a kártya a Harmóniakártya utolsó lapja - 22.22-kor került fel az Internetre, hogy segítse a kártya használói számára a megvilágosodást.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A párkapcsolatban társadnak nem mindig az a jó, amit te jónak hiszel. Ma alkalom nyílik arra, hogy ösztönösen kedvezzetek egymásnak. Ha nincs párkapcsolatod, ma egyéjszakás kalandot, futó viszonyt létesíthetsz.

Ezt mondja neked:
Ma a megnyilatkozásod bölcseleteket tartalmazhat.
Isten a ,,vállán visz" , a tetteid ma nem emberi, hanem univerzális mércével mérettetnek meg. Vigyázz, hogy mit cselekszel ezen a napon!
Ha kereső vagy, a mai nap alkalmas arra, hogy mesterre találj.

Erre is gondolj: A tarotban a 0. és a 22. lap azonos: a Bolond. Ám a 22-es a megvilágosodott zsenit jelképezheti.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-08-11 19:04:01, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-08-09)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Hajlandóság hatja át.

11 - Tizenegy - A felsőbbrendű én, a tanítómester

Az újrakezdés száma. Szellemi felfogóképességünk kikristályosodik, levonjuk a tanulságokat, és megvilágosodunk, ha ez a szám uralja napunkat. A mester száma, tehát ráakadhatunk szellemi vezetőnkre, vagy angyali útmutatás érkezhet. A két egyes az EGO fontosságát, a kiemelkedő intelligenciát is mutatja. Minden hónap 11-én erős, de 11. hónap 11-én ezt a kártyát húzni különleges spirituális képességeket jelöl - megvilágosodást, tanítóvá válást sejtet. Ha a lapot 11.11 -kor nézed meg véletlenül, akkor átenged az Univerzumok közti dimenziókapun.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A szerelemben is mint mester vagy jelen a mai napon. Olyan dolgokat mutatsz meg párodnak, amiből tanulhat, noha ez nem mindig kellemes. A mai nap nem a kapcsolatépítésről szól.

Ezt mondja neked:
Ma az átlagosnál erősebben tudsz vezetni másokat.•Figyelj ma szavaid erejére! Lehet, hogy amit mondasz, annak nincs semmi jelentősége a számodra, másoknak azonban sorsfordító üzeneted lesz - vagy épp fordítva, te kapsz ilyesmit.
Ha még nem próbálkoztál vele, és kedvet érzel hozzá, próbálj jósolni, kártyát vetni, vagy foglalkozz szakrális tevékenységekkel.

Erre is gondolj: Ikertornyok, a Tarotban a Torony lapjára asszociál.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izland........
  2019-08-11 18:48:09, vasárnap
 
  Viharos Bruarfoss, Izland



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lofoten-szigetcsoport – Norvégia......
  2019-08-11 18:38:53, vasárnap
 
 



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akinek nem inge.....
  2019-08-11 18:33:44, vasárnap
 
 
Előre szólok: Akinek nem inge
Mit csinál a nő, ha elvágja az ujját?

1.) gondolja: au

2.) bekapja az ujját, hogy a vér ne csöpögjön a szőnyegre

3.) a másik kezével elővesz egy sebtapaszt, leragasztja a sebet

4.) tovább megy.

Mit csinál a férfi, ha elvágja az ujját?

1.) Felordít: "A ku..!"

2.) Minél távolabb eltartja magától a kezét, mert nem tudja elviselni a vér látványát

3.) Segítségért kiált.

4.) (Eközben a szőnyegen egy szép nagy vérfolt keletkezik)

5.) Le kell ülnie, mert hirtelen furcsán érzi magát (eközben megérkezik a segítség vagyis a nő)

6.) Elbicsaklott hangon közli, hogy kis híján elvesztette az egész kezét

7.) Visszautasítja a sebtapaszt, mert "egy ilyen sebre ez túl kicsi"

8.) Titokban ellenőrzi az Egészségügyi Enciklopédiában, hogy egy felnőtt ember mennyi vért veszíthet anélkül, hogy belehalna (eközben a nő elszalad a gyógyszertárba nagyobb tapaszért)

9.) Férfiasan tűri a sebtapasz felragasztását.

10.) Steak-et kér vacsorára, a vörösvértestek képződésének elősegítésére

11.) Óvatosan felteszi a lábát az asztalra (a nő közben süti a steak-et)

12.) Megállapítja, hogy nem ártana néhány sör a fájdalom csökkentésére

13.) Ellenőrzi a sebtapaszt, hogy vérzik-e még (közben a nő elszalad sörért a benzinkúthoz)

14.) Addig piszkálja a sebtapaszt, amig megint elkezd vérezni a seb

15.) A nő fejére olvassa, hogy nem tud rendesen sebet ellátni

16.) Nehezen lélegzik és jajgat, amikor a nő leszedi a régit és felrakja az új tapaszt

17.) Megállapítja, hogy sajnos az aznapi teniszezést le kell mondania, de teljesen véletlenül éppen aznap van a TV-ben az Európa Kupadöntő focimeccs (közben a nő töröli fel a vérfoltokat a szőnyegről)

18.) Éjjel többször felkel ellenőrizni, hogy a seb nem fertőződött-e el

19.) Ezért következő nap fáradt és ideges

20.) Megkéri a kedves kolléganőjét, hogy kötözze át a sebet, boldogan szívja be a nő együttérzését

21.) Két órával korábban elmegy a munkahelyéről az orvoshoz, hogy nézze meg, nem fertőződött-e el.

22.) Jobb hangulatban megy este a barátokkal a kocsmába és a kérdésekre szerényen csak annyit mond: "Semmiség, nem kell törődni vele"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elefántfa......
  2019-08-11 18:28:10, vasárnap
 
 



Elefántfa
Ez a növény egy ritka növény az Egyesült Államokban az Anza-Borrego-sivatagban.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-08-11 18:25:11, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-08-08)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Egyéniség hatja át.

5 - Öt - Istenember, optimizmus, Adam Kadmon

Az énközpontúság, az emberi test jelképe. A 9 önálló szám közepe, energiaközpontként is szolgál, ezért az egyensúlyban álló lélek jelképe lehet, aki uralomra törekszik. A pentaton zene is ötfokú. A férfi és a nő kapcsolatának mágikus szimbóluma. Az ördög, de az ördög elleni védelem száma is, gondoljunk a pentagrammára, az ötágú csillagra. A tudás, a lelki akarat, a szenvedélyek, a tudás és az igazság száma. Napja a szerda, ha tehát szerdán kapod meg, olvasd el horoszkópodat. Ha ötödikén kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A párkapcsolatban ma te kerülsz a középpontba - ennek lehet pozitív vagy negatív értelelme is. Ha nincs kapcsolatod, akkor családodban érvényesül ugyanez.

Ezt mondja neked:
Isteni lényeged megtalálása - látogass el ma valamilyen ezoterikus előadásra, ami a spirituális utadon előrevisz.
Ma körülötted forog a világ - lehet élvezni és kihasználni a központi helyzetet, de zavarba is jöhetsz tőle. Tedd helyre önértékelésedet!
Ha valamit ma elkezdesz, annál biztos sikert érzel, optimizmus jellemez.

Erre is gondolj: A Merkúr uralta Tarot lapja a Főpap, szimbóluma az ötágú csillag. Énekelj pentaton dallamokat.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmoniakártya után.Vénusz születése......
  2019-08-11 18:21:18, vasárnap
 
 



A mitológia szerint Aphrodité/Vénusz akkor született, amikor Kronosz kardjával kasztrálta apját, Uranoszt. Ettől a tenger habot vert és hullámzott, és a habokból kagylóhéjon kelt ki Aphrodité, akinek szépsége elvakította az Olümposzt. Az istennő neve is a születésére utal, hiszen az ,,aphrosz" szó görögül ,,hab"-ot jelent. Ciprus szigetén lépett partra, és amerre járt, lába nyomán csodás növények és fák keltek ki a földből. Ezeket az Aphrodité növényeinek nevezett gyümölcsöket, virágokat és illatszereket (kékvirágú lótusz, mirtusz, gránátalma, menta stb.) különösen alkalmasnak tartják a szerelmi vágy fokozására (afrodiziákumok). A temperával készült festmény napjainkban a firenzei Uffizi Galériában tekinthető meg.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-08-11 18:10:50, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-08-07)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Látomás hatja át.

Kagyló - Nőiesség, kibontakozás, új dolgok születése

A csiga és kagyló héja a szépség és a szerelem, valamint a női nemi szerv jelképe. Vénuszt is gyakran ábrázolják, amint kagylóból születik meg. Néhány nomád törzs még ma is kagylókat használ ,,pénz" gyanánt, így a gazdagságot is jelképezi. Némely kagyló igazgyöngyöt is dajkál! Nőiség, nőies dolgok, szépség, gazdagság - a talmi örömök, a ,,héj, mely eltakarja a lényeget", a csillogó csigaház, mely elbűvöl, s nem keresünk tovább, azt hisszük, megvan a kincs - pedig a kagyló rejti a valódi kincset - az igazgyöngyöt.

Szerelmi üzenete: Részben gyarapodásról vagy egy új szerelem érkezéséről adhat hírt, esetleg a kettőről együtt - például egy gazdag szerető képében. Gyermekre vágyódó nőnek jelzi, hogy az égiek támogatják a gyermekáldást - termékeny napot is jelölhet.

Ezt mondja neked:
Gondold újra nőiséged megnyilvánulásait. Milyen nőnek tart téged a világ? (Ha férfi vagy, azt gondold át, milyen a viszonyod a nőkhöz!)
Gondold át szexualitásodat, mennyire vagy prűd, esetleg szexuálisan szélsőséges?
Engedd be életedbe a változást, az újdonságokat - hagyd megszületni azt, ami készül.

Erre is gondolj: Vénusz születése - Botticelli festménye. Hallgass meg egy kagyló belsejéből jövő tengermorajlást. Különleges élményt ad! Hordj vagy vásárolj kagyló-csiga ékszereket.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2019.07 2019. Augusztus 2019.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 87 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 645
  • e Hét: 1203
  • e Hónap: 6163
  • e Év: 51370
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.