Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Talmud tűzdémonjai és a Média
  2019-08-30 06:08:37, péntek
 
  Két és fél éve áldoz engem továbbra is minden tüzével és energiájával a Talmud összes tűzdémonja, melyek hatalmas égő hővel vannak körülöttem, úgy, hogy kibirhatatlan. Butaságokat álmodtatnak velem, aki soha nem álmodik emberként, már kibirhatatlan volt két éve júniustól. Fogságban vagyok, a Talmud születésem óta áldoz engem Braun Frigyes, vörös botos Jézus szereplője, Derláné Éva bárány szerepében, denevérek és egerek, patkányok, nyulak, felsorolhatatlan állati népe helyett, folyamatosan feszületre téve a világ bűneivel. Ezt bátran megtehetik, mert sem a tisztátalan lelkei, mint vas Rákóczi tér állandó ismétlő torülők ellen nem tehetek semmit, sem a tűzben járó démonjaik ellen, akár a halálreformátusai ellen Illéséknek, amik egyházakat nyitottak összetörésem, világapokalipszis rajtam történő végrehajtása után szerte a világban.

A vas média, amelyik Sztálin népeként Törőcsik, Frei Tamás általam ismert szereplői helyett feketemágiával és gyalázattal, nyomorba döntéssel áldozott meg a világ perverzeinek emelésével, anyám sorsának és a Begala sorsok ismétlésével az orosz felszabadító hadserege Putyinnak felemelésével, kitermelésével, gyalázatuk folytatásával és ismétlésével képeket mutat a homlokom előtt, toroz, bevásároltat, kábítószerén tart a II-es elmeosztályával továbbra is, mint ahogyan azelőtt tette, minden elmebeteg sorsát végrehajtva, tisztítva a II-es elmeosztály népének elmebetegeit kutyák berendezése mellett. Minden korát és idejét a világnak végrehajtotta, az övé Bochkor is, mely kitermelésével kezdte a medve korokat a kisebbik lányom megszülettetésével nálam Benkők sorsaként folytatásban, amit születésemkor kezdtek el Bródy apokalipszisét végrehajtva rajtam. Születésem óta áldozott maga helyett ringy-rongy királyként, aki indult a maszkabál miszk-maszk versenyén.
Illés, amelyik egykor nyelvi játékot játszott velem jelenleg a Föld mészárosa, Piros Piri szeretőjével a földönkívülieknek és a kékekkel állandó világapokalipszpist végrehajtva mészárolták le a világ emberiségét, megcsonkítva a kislányokat, mert Illés apokalipszise része a spanyol pusztító helyetti kislányáldozás is fülösszetöréssel. Az ő sorsukat Kék szeptember elsején iskolába mentem én világ történelemként ismételték, kitermelve a földönkívülieket születésem óta.

Nem látok kiutat ebből a helyzetből, ami két és fél éve történik, miután segítséget kértem azzal, hogy gyaláznak a nyolvanas évek óta, erre megtámadtak és folytatták azt, amit a Rákóczi téri cigánytelep elkezett a kékekkel és a II-es elmeosztályával a bibliai apokalipszisnek. Nem mondhatom el senkinek, hogy milyen iszonyatot érzek állandóan, mozognak rajtam az pusztítók és szellemvilágok. Az összes távol-keleti pusztító itt van az utcában, mivel ide sorolták be őket a nagypán Rákóczi teréhez, valamennyi elméletükhöz Ágneseik helyett engem áldoztak meg. István KOKO pusztítója cigányozott és köpködött minket, részt vett az egri 17-es csillag 1995-ös ismétlésében a megtámadásommal együtt a jungista aranysas elméletes pszichiáter és Mártika, mint napbaöltözött asszonya helyetti áldozásomban, akit a földönkívülieknek kellett volna elméletük szerint legyőzni. Mivel a Hunnia börtön Túri Ferencékkel rendezte be ambíciás terápiás fogadásomra a miskolci megyei kórház I-es pszichiátriáját, ahol az összes elméletet a Jehovával együtt Húsvétkor, 1995-ben összehozták, evangéliumuk és János levelezései olvastatása mellett, nem volt kitől segítséget kérnem. A pusztítók közül Ízisz elméletével az iker toronynak az űrpusztító támadott meg egyből születésemkor, ő hozott a városba hipnózisos gyalázatával az Ágneseknek. A Cseremisz pusztítóból három van, egyikük Zalatnay Sarolta Ki az úr a házban elméletes vaskommunista főszereplő, mint utolsó magyarnak mondott helyett támadott meg születésem óta, másik nagyfeszültségben rázott 1992. óta Toni Curtis csillag főszereplője helyett az Antológia Humanának. A kínai pusztító nem ártott.

Ezékiel pusztítója, akinek bemutattak fehér mini vászon ruhában, mint bibliai megtisztultat gyalázata közben a Soós névnek visszaszámol állítólag. Őt nemesítette emberré és megmentette Müller Péter Sziámi Mónika Showban bemutatott cigánytelepével a bibliájuk olvastatása közben.

A miskolci II-es elmeosztály a világapokalipszis összes szereplőinek is csapásainak vasfüggönyösökkel együtt a médiájukkal ismételte az összes bibliájukat, világkönyvtárával együtt a Szabó családnak, Eperjes farizeusaival, sakk-kártyájukkal, az összes halálreformátus megtisztításával együtt, amik a tériekhez tartoznak. Itt van az Őrház patikájuk, mellyel lezárták a vasfüggönyt a Habsburgokkal, Sztálin elméjével, itt van berendezve az összes vallása a világnak Rózsavölgyii néven, Rózsákkal. Éjjel-nappal kínoznak, égetik és szurkálják a szívemet, hatalmas tűzben égetnek, nem fogom kibírni ezt a kínzást. Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki. Kérem, jöjjenek segíteni, mert ezek könyörtelen mészárosok. Borsod megye a Földanya áldozását itt akarja lezárni, mint űrbabel vérgyalázattal történő létrehozói, azt mondták a dolgozói a városnak, hogy semmi különbség sincsen köztem és bármelyik városlakó között. Be fognak juttatni így az elméjükre, állandó égetéssel és kínzással.
Két vas találkozott itt, a Sztálin népe, amelyik állandó vasfüggönyt hajtott végre világrészek lezárásával, az emberek felszámolásával a miskolci Rákóczi térrel, valamint az ózdi 666 hamis prófétájának perverz vallásainak a népe, lírai karámjukkal, melyek Illés - Pisti helyett gyaláztak végig egy életen a világ összes szerepében, az összes szőrös reformátusával Szulák Andreának a II-es elmeosztályukról, amelyek meggyalázták és kiszurták a szemét Mohamed növényvédő népének, amit rajtam Szulák kivégzésként folyamatosan végrehajtottak. Itt van a miskolci II-es elmeosztály Hunnia börtön néven, melyek kakasként mészároltak le minket szivárvány színében a tökéletesség ellenes emberiség felszámolóinak, valamennyi nácijával a szőkék miatti értelmiség legyőzőknek, összes ide tartozó Heródessel kezdődő zsidó néppel, indiai cigányságával a temetőbrigádnak.Ők szokták felszámolni az országokat, utolsó emberekkel együtt. Ez volt látható a médiában 1997. óta. Hogy senki semmit nem tesz, azért van, mert a narancs Rákóczi tér a Hunnia börtönnel, mint világ-Magyarország trianon előtti teremtőivel világ-Magyarországot kíván az emberiség ellenes apokalipszisből létrehozni.

Hát ez lett a megváltó segítségből, nem tudok kimenni szégyenemben az utcára. Itt vagyok deformáltan, megcsonkítva két és fél éve várva a csodára, hogy nem játszanak tovább azok, akik jöttek segíteni, mert nem bírom a hatalmas erőt és tüzet, ami rajtam van, szívem égető kivájásával együtt, ugyanis ezek a miskolciak a narancs szívkivájók is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2019.07 2019. Augusztus 2019.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 60 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1045
  • e Hét: 2932
  • e Hónap: 5291
  • e Év: 57557
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.