Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Hogy legyek boldog, amikor nem élhetek szabadon
  2019-09-12 12:26:05, csütörtök
 
  HOGY LEGYEN BOLDOG A NÉVNAPOM, VAGY BÁRMELY NAPOM, AMIKOR NEM ÉLHETEK SZABADON?
1990-ben azt hittem, hogy eljött végre a szabadság számomra is és én is tehetek végre valamit magamért, szeretteimért, lakótársaimért... Jelentkeztem a helyi MDF irodán, hogy leadjam az általam és kisiskolás gyerekeim által összegyűjtött ifjúsági és mesekönyveket, amivel egy lelkes kis csoport indult Erdélybe, az ottani magyarokhoz.
Dr. VIZY BÉLA, az akkori elnök udvariasan fogadott és elkezdett kikérdezni, hogy mi a foglalkozásom és az iskolai végzettségem. Őszintén elmondtam, hogy
- Jelenleg kicsi gyerekeimet nevelem és, hogy otthon lehessek velük bedolgozó varrást vállalok.
Közben telefonhoz hívták és amikor visszatért, már nagyon elutasítóan kijelentette:
- Magának ott vannak a baloldali pártok!
Ennek már 30 éve és jelenleg is itt tartok! Tőlem nem kellett és most sem kell semmi senkinek! Közben elvégeztem egy főiskolát levelezőn és mégsem kellett a tudásom senkinek! Ezért, rászoktam arra, hogy leírjam mindazt, aminek megváltoztatásával jobbá tehetnénk a NEHÉZ-SORSÚ embertársaink életét is!
Két évvel ezelőtt kaptam egy linket, amire kattintva Dr. Vizy Béláról is olvashattam. ,,Tizenhét évig szolgálta a politikai rendőrséget. Az igazi nagy kiugrás lehetősége azonban a rendszerváltozással jött el a számára."
http://www.utolag.com/BehalozottMagyarOrszaggyules.htm

http://mek.oszk.hu/15000/15047/15047.pdf
A döbbenettől nem kaptam levegőt! Hát ezért volt olyan ellenséges Dr. Vizy Béla! De könyörgöm, mondja már meg végre valaki, hogy MIÉRT???? Miért ez az engesztelhetetlen ellenségesség jobbról és balról is irányomba? Kinek, mit ártottam én kislánykorom óta?
Azt tudom, hogy a kádári suttyom-terrort olyan titkos szolgálati besúgóhálózattal valósították meg, amilyen pl. a németeknél a Stázi volt. Csakhogy,: a Stázit elszámoltatták a rendszerváltozás kezdetén, míg a III/III-asokat ÚJJÁSZERVEZTE - a PAKTUM értelmében - Boross Péter akkori titokminiszter. Így fordulhatott elő az, hogy a legjobban bevált megbízottakat mindenféle bújtatott - hatalom-közeli - polgári állásokban elhelyezve továbbra is aktiválta!
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/%C3%BCgyn%C3%B6klista/2 080387171997268/
Az én életemet 1957-től keserítette meg az a KOVÁCS LÁSZLÓ - házibarátnak álcázott - TITKOS SZOLGA, aki OLY BARÁTSÁGOSAN MOSOLYOG kismacskával a karjában a szülői ház kertjében.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1011363&aid=278102
Bizonyítékul,. hogy nem beszélek a levegőbe, tessék megnézni DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről forgatott filmjét!
https://www.youtube.com/watch?v=4KRly4Z6r5Q&t=531s
KOVÁCS LÁSZLÓ az a ,,nyugdíjas", aki váratlanul előugrik (9. percben) és ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE kijelenti, hogy:
- ,,,,itt az életben ,,soha", soha semmiféle kazamaták nem voltak!""
Ez a volt III/III-as titkos ügynök, KOVÁCS LÁSZLÓ, még anya 1998-ban (a rendszerváltoztatásban) bekövetkezett halálakor is egy utolsót alázhatott rajtam.
Az történt, hogy apának nem volt pénze a feleségét eltemettetni. Ezért, nekem kellett ennél a sorsrondítónál kölcsön-pénzért kuncsorogni! Amit végül NEM is láttam, mert nem nekem adta át, hanem a BESZERVEZETT KÍSÉRŐMNEK, aki tudta nélkül akkor sem és azóta (a JELENBEN) sem mehetek sehova!
A mai napig nem tudom, hogy valójában mi volt a borítékban!!
Valószínű, hogy AKKOR ADTA ÁT KÍSÉRŐMNEK a STAFÉTABOTOT is az az emberféleség! A legnagyobb fájdalmam az volt, hogy a beszervezett kísérő otthagyott órákra kettesben ezzel az élet-halál-ura ügynökkel! Aki az alatt az idő alatt porig alázva megerőszakolta a lelkemet azzal, hogy rettenetes dolgokkal rágalmazva szidta apát, húgomat, akiket nem tudtam megvédeni, mert akkor sem volt ANNYI JÖVEDELMEM, HOGY EL TUDJAM TETETTETNI ANYÁT.
Féltem, ha ellentmondok bármiben, akkor nem is lesz...

Ennek már 21 éve és én még AZÓTA SEM SZABADULHATTAM!
Engem nem ítéltek el bíróságon, mint a TRAGIKUS SORSÚ BÓNA RUDIT azok miatt az 1956-os röplapok miatt.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1177532628949398
Azonban, egy életen át tartó elszigeteltségben tarthattak, tarthatnak! Úgy működtetve engem, mint KÖZVETETT INFORMÁTORT, ha mégis bármilyen társadalmi tevékenységre szánom rá magamat.
Amikor ezt felismertem, már 2013-at írtunk és én azóta ,,ÖNKÉNTES" SZÁMŰZETÉSBEN tengetem napjaimat. Rájöttem arra is, hogy csak így vehetem elejét annak, hogy bármilyen szervezkedést miattam leblokkoljanak pont akkor, amikor az már sikeres kezd lenni!!!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Vastagbőr, Woodstock, Prágai Tavasz leverése, magyar 1968
  2019-09-12 12:19:58, csütörtök
 
  VASTAGBŐR KELLETT és KELL ENNEK ELHALLGATÁSÁHOZ IS
2. WOODSTOCK 50. évfordulójára
A mellékelt videóban hallható- látható WOODSTOCKI ,,kultúrát" megtervező és kivitelező hatalmi manipuláció LELEPLEZÉSE.
https://www.youtube.com/watch?v=rQEmuzjBE8o&feature=share&fbclid=IwAR3XGU f9wBC-LxTP46USqQiScOljz49Ma1F-BYpda77XoPstb_Jv60tvWpE

EMLÉKEZETES VOLT az 1968-as esztendő az un. ,,SZOCIALISTA TÁBORON" belüli fiatalok számára is! Az akkori csehszlovák fiatalok szabadságmozgalmának, a ,,prágai tavasz"-mozgalomnak, öt szocialistának nevezett ország (Szovjetunió, Lengyelország, NDK, Magyarország és Bulgária) 200ezer főnyi csapatai 1968. augusztus 20-i bevonulása vetett véget.
http://ujkor.hu/content/az-1968-csehszlovakiai-bevonulas-utani-hetek-retsagi-31-h arckocsi-ezred-jarornaplojanak-szemszogebol

Azok a MAGYAR fiatalok, akik akkor voltak SORKÖTELES ,,kiskatonák" és átvezényelték őket Csehszlovákiába, azoknak MEGPECSÉTELŐDÖTT A SORSUK EGÉSZ ÉLETÜKRE! Ők azok, akiket tartalékosként, 50 éves korukig nyilvántartásban tartottak és egész életükben mozgósíthatóak voltak!!! Rendszeresen berendelték őket un. ,,továbbképzésre" és NEM mehettek külföldre - még csoportos turista útlevéllel sem - 1968-at követően 5 évig!!!
Majd később, őket irányították mindenhova, ahol a Varsói Szerződés tagállaminak - akár stratégiai szempontból - fontos ,,természetátalakító" munkát kellett végezni és ahol mindenféle konfliktust meg kellett ,,oldani"!
Ott aztán összeszedtek mindenféle titokzatos betegséget, amibe hamarosan belehaltak! Azok, az akkori sorköteles katonák, főleg, a harckocsizók, a mai napig - ha még életben vannak - miért nem mesélhetnek minderről?!?!?

Az 1968-as magyar felnőtt lakosság - EBBŐL A KATONAI AKCIÓBÓL IS LEVONTA A TANULSÁGOT! Egy életre megtanulta, hogy NEM LEHET A HATALOM ELLENÉRE SEMMIT TENNI!

Hol volt ebben az időben az EGYHÁZ? Már a rákosista időkben kénytelen volt elengedni hívei kezét, mert a kommunista hatalom - a "gonosz mostoha", mindent magának akaró erőszakosságával - elszakította híveit az egyháztól.
- "Ekkor monda az az asszony, akié vala az élő gyermek, a királynak, mert megindult szíve gyermekén: Kérlek, uram., adjátok néki az élő gyermeket, és ne öljétek meg őt." (Kir.k.,3/26.)

MAGYARORSZÁGON, napjainkban - a rendszerváltozás nevezetű folyamattal - sem szűntek meg a kompetenciájukat megtartott politikai erők képviselői úgy irányítani életünk folyását, hogy még véletlenül se lehessen "visszarendeződni" "Isten, Haza, Család" hármas-eszményéhez!
Ezért aztán nem lehet azon csodálkozni, hogy a jelenlegi kormány - családokat támogató intézkedései - ellen lázítanak minden létező módon és eszközzel lejáratva a CSALÁD ,,intézményét"!
Teszik ezt azért, mert nagyon jól tudják, hogy a CSALÁDI MINŐSÉG TÁRSADALMI MINŐSÉGET IS JELENT! Ők azonban, nem akarják ezt a minőséget!
Ők még a térképről is el akarják törölni Magyarországot és idegen bevándorlókra cserélni a magyarságot!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2019.08 2019. Szeptember 2019.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 202 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 495
  • e Hét: 1332
  • e Hónap: 9936
  • e Év: 45877
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.