Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Karmikus törvények - változást hozhatnak
  2019-09-26 23:34:27, csütörtök
 
  5 karmikus törvény, amely megváltoztathatja az életed!

A következő 5 karmikus törvény által jobban megismerhetjük az élet titkait, és jobban oda tudunk majd figyelni az apró, de annál fontosabb dolgokra, amelyek körül vesznek.

Lássuk, melyek ezek az szemléletet-megváltoztató törvények.

1. Az igazság szent
Bármilyen helyzetben is találjuk magunkat, mindig mondjunk igazat, mert a végén mindig tiszta lelkiismerettel fekhetünk le. Legyünk mindig mindenkivel őszinték, mert a hazugság hosszútávon nem kifizetődő.

2. Minden nap tanuljunk valami újat
Egyetlen egy nap se teljen el úgy, hogy ne tanulnánk valami újat. Járjunk mindig nyitott szemmel, szívjuk magunkba a tudást, és tiéd lesz az egész világ. A tudás nem csak hatalmat, hanem magabiztosságot is jelent.

3. Minden illúzió
A boldogság nem az anyagiaktól függ, ha így gondolod, akkor a boldogságod csupán illúzió. Az igazi boldogság bennünk van, nem a külső dolgokban kell keresni. Legyünk hálásak, tanuljunk a hibáinkból, és minden rendben lesz.

4. Ne csak önmagadra gondolj
A boldogság megkétszereződik, ha van akivel megosztanunk. Az öröm akkor jó, ha még van mellettünk valaki, aki velünk tud örülni. Mi is adjunk másnak örömet, lepjük meg szeretteinket valami aprósággal, és máris jobb lesz tőle a napunk.

5. Használjuk minden érzékszervünket
Ne csak a hallásunkra, látásunkra hagyatkozzunk, hanem használjuk a szaglásunkat, ízlelésünket, tapintásunkat ahhoz, hogy felfedezzük környezetünk csodáit. Mert az élet tele van apró szépségekkel, amelyek csak felfedezésre várnak, csak ehhez minden érzékszervünkre szükség lesz.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Lelki békénkért ...
  2019-09-26 23:30:35, csütörtök
 
  7 embertípus, akit jó, ha messziről elkerülsz a lelki békéd érdekében!

Az életben kapcsolatokra van szükségünk, olyan kapcsolatokra, amelyekből táplálkozhatunk, amelyek feltöltenek, és amelyek a jóra ösztönöznek. Olyan emberekre van szükségünk, akikkel szeretünk együtt lenni, akik jó hatással vannak a fejlődésünkre, és akik szeretnek és tisztelnek bennünket.

Viszont nem csak ilyen kapcsolatokkal és emberekkel találkozunk életünk során, hanem olyanokkal is, akik nem feltétlen akarnak jót nekünk. Az ilyen emberek sokszor trükkökkel próbálják elhitetni velünk, hogy szükségünk van rájuk, csak azért hogy nehogy megszakítsuk velük a kapcsolatot.

A mérgező személyek számtalan formában beléphetnek a mindennapjainkba és sokszor olyan mesterkélten furakodnak be az életünkbe, hogy sokáig észre sem vesszük, hogy ki lehet a problémáink forrása. Ezért ha teheted, és meg akarod óvni az érzelmi világodat, a következő személyektől óvakodj:

1. Manipulátorok
Sokszor akár közeli barátok, vagy akár családtagok is lehetnek manipulátorok. Ezek a személyek olyan dolgokra vehetnek rá bennünket, amelyeket magunktól sosem tennénk meg, mindehhez persze lelki zsarolást és egyéb már technikákat alkalmazva.

2. Önimádók
Olyan emberekkel tölteni az időt akiknek magukon kívül senki sem létezik igazi időpazarlás. Az önimádó embereket sosem fogja érdekelni, hogy mi van veled, vagy mi jó és mi rossz számodra. Még az is csoda, ha végighallgatják azt, amit mondasz.

3. Az időzített bombák
Ezek az emberek képtelenek kezelni a saját érzelmeiket, olyannyira, hogy érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy megéri-e kockára tenni az idegrendszerünket és akár a testi épségünket is azért, hogy elviseljük őket?

4. Féltékeny emberek
Akik féltékenyek és irigyek rád, azok csak azt lesik, hogy mikor buksz el, semmilyen más dolgot nem nyújtanak számodra.

5. Hazugok
A hazug emberekkel nagyon vigyázz, mert a hazudozási képességük már-már zavarba ejtően kifinomult. Ha egyszer sikerül leleplezni vagy rajtakapni őket, kérdés nélkül töröld ki őket az életedből.

6. Pletykások
Amikor legközelebb egy pletykás embert hallgatsz, amint valakiről éppen eget rengető ,,titkokat" fecseg el, jusson eszedbe, hogy ugyanezt mással is meg fogja tenni, de akkor a téma már te leszel.

7. Depis emberek
A depressziós hajlamú emberek óriási mennyiségű negatív energiát képesek rád zúdítani, amivel nagyon nehéz megbirkózni. Nincs szükséged arra, hogy fölöslegesen negatív érzelmek szülessenek benned, ezért ha teheted, kerüld őket.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Gyógyító zene - link
  2019-09-26 23:04:54, csütörtök
 
  A cikk és a zene linkje :
Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Tudatunk gyógyító hatalma
  2019-09-26 22:58:09, csütörtök
 
  Dr. Bruce Lipton: gondolataink megváltoztatják a genetikai kódunkat!

A közismert amerikai genetikus, Bruce Lipton szerint az ember saját gondolatai által képes arra, hogy minden betegségét meggyógyítsa.

Ez egyáltalán nem egy misztikus kijelentés, az igazság az, hogy a pszichológia eszközei által módosíthatjuk a genetikai kódunkat. Lipton szerint az ember egy úgynevezett bio-robot, amelyet a génekbe beleírt program irányít. A gének felelősek a fizikai jellemvonásokért, a karakterért, a temperamentumért, bizonyos betegségekre való hajlamért, és az élettartamért is. Sokan úgy vélik, hogy a genetikai kódot nem lehet megváltoztatni.

Bruce Lipton az 1980-as évekbeli kutatásaiban fordulóponthoz érkezett: a kísérletek során bebizonyosodott, hogy a sejtmembrán tulajdonképpen a sejt agyaként működik, és az érzelmek az elsődleges okai a betegségek kialakulásának.

A stressz, az étrend, a viselkedés, a méreganyagok, és más különböző tényezők aktiválják azokat a kémiai változásokat, amelyek a génműködést szabályozzák. Ezek az azonosító jegyek sokkal nagyobb mértékben felelősek a betegségek kialakulásáért, mint maguk a gének. Egy rákkutatás alapján kiderült, hogy a gének csupán 10%-ban felelősek a betegség kialakulásáért. Lipton szerint a külső tényezők felelősek a gének viselkedéséért, azok viselkedését is képesek megváltoztatni.

"Valójában egyáltalán nem találtam fel semmi újat. Sokan közületek biztosan ismeritek már a placebo hatást. A betegnek olyan gyógyszert adnak, amely a hatását tekintve semleges, de a páciens, mivel hisz benne, meggyógyul tőle. Elméletem szerint az ember a hit erejével befolyásolja a testében zajló folyamatokat, még molekuláris szinten is" - fogalmazott Lipton.

Bruce Lipton szerint a helyes étrend által is befolyásolhatjuk a génjeinket. Egy egereken végzett kísérlet során a domináns génre fektetett hangsúlyt, annak függvényében, hogy az illető egyed elhízott vagy sovány. Kialakított egy speciális étrendet az egerek számára, mely segítségével sikerült megakadályoznia, hogy az utódok elhízással kelljen küzdjenek. Ezáltal az élettartamot is sikerült meghosszabbítani. Lipton szerint azonban mégis a belső lényünk az, amely segítségével képesek vagyunk lényeges változást létrehozni.

Miért van az, hogy egyik ember rákos lesz, a másik meg nem? A szakértő szerint a probléma kialakulása elsősorban a stresszes életmódnak, az alacsony önértékelésnek, és a negatív gondolkodásnak köszönhető.

Az ember azért is tekinthető magasabb rendű lénynek, mivel gondolkodásával képes megváltoztatni testét, az elme által meg tudja gyógyítani önmagát, sőt mi több befolyásoló hatással lehet a genetikai állományára is.

A tudat használatával mindössze 5%-i, a tudatalatti által pedig 95%-os változás érhető el, ezért tudnak csak nagyon kevesen hatni fizikai állapotukra. Sokan próbálnak hinni ebben a dologban, de mégis mélyen legbelül a tudatalattijukban valójában nem hiszik el, hogy képesek meggyógyítani önmagukat.

Bruce Lipton szerint a hatékonyság növelése érdekében érdemes szakértőhöz fordulni, hogy a bennünk levő érzelmi és tudatalatti blokkokat fel tudjuk oldani.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Naspolya és gyógyhatásai
  2019-09-26 22:29:39, csütörtök
 
 



A téli hónapok értékes növénye, mert tápláló gyümölcsének igen magas a C-, B-, E vitamintartalma, érésének idején más hazai gyümölcs már ritkán található. Finom lekvárt lehet főzni belőle, magas pektintartalma miatt zselének is kiváló. Édeskésen fanyar, kellemes ízű, ilyenkor már nyersen is fogyasztható. A vastartalma miatt fogyasztása vérzékenyeknek kifejezetten ajánlott és ezen kívül még csonterősítő hatása is van. Gyulladáscsökkentő hatású növényként ismeri a természetgyógyászat. Az ásványi anyagokban (kálcium, kálium, magnézium, cink, mangán, vas és réz) és karotinban is gazdag.

A népi gyógyászatban kérgének főzetét vérzések csillapítására alkalmazták, magvainak főzetét pedig vesekő elhajtására. A naspolyafa terméséből és leveléből előállított készítmények a szájüreg és a garat gyulladásainak csökkentésére használhatók.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.08 2019. Szeptember 2019.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 49 db bejegyzés
e év: 1442 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4031
  • e Hét: 12813
  • e Hónap: 44299
  • e Év: 249000
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.