Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Harmónia......
  2019-09-07 18:42:39, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-09-07)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Fennköltség hatja át.

Harcos - Önuralom, belső egyensúly, erő, stabilitás, férfiasság

A harcos kártyájának két oldala van. Az egyik az agresszióban megnyilvánuló, ösztönei felett uralkodni képtelen emberé, aki erejét érdekei nyers érvényesítésére használja fel. A másik a magasztos értelem, a békés harcosé. Ő az, aki tudja és érti céljait, és nem akarja őket mindenáron fizikai síkon megélni. A harcos elsősorban önmagával megharcoló ember. A meghasonlásból kiutat kereső, küzdő lény. Eredetileg a társadalom vezetői és védelmezői lennének, ma politikusokként és rendőrökként kellene megjelenniük, de nem látják el a feladatatukat. A harcos nehéz karmája abban áll, hogy harcolnia és bántania kell mások érdekében, ugyanakkor nem támadhat, nem használhatja gyilkolásra erejét. Ez az önellentmondás a meghasonlás veszélye.

Szerelmi üzenete: A karddal bánó harcos a szeretkező férfi is egyben. Igazi intenzív erotikus élményt jelenthet, melyben a nőt leigázza a hős harcos. Ha nem agresszióból, hanem csábító erővel teszi, ez gyönyörű. Ám a bántalmazó kapcsolatot hagyd ott! Igaz ez párkeresőkre és kapcsolatban élőkre egyaránt!

Ezt mondja neked:
Lépést tehetsz önismereted útján, dönthetsz, hogy melyiket választod. A belső harcot ugyanúgy felezheti ez a kártya, mint a külvilág felől érkező tanító jellegű támadást, amire felkészülten várhatsz.
Józanul, saját korlátaidat felismerve kezdj küzdeni, akkor nem fogsz veszíteni.
Hagyd, hogy ellenfeledet saját lendülete vigye bukásba.

Erre is gondolj: Nyers maszkulin erő, bolygója a Mars. Olvasd el Dan Millmann A Békés Harcos Útja című könyvét, vagy nézd meg a belőle készült filmet. Keress a történelemben, irodalomban példákat a harcosra. Olvasd Petőfi forradalmi gondolatait a harcról: A harc,,Ott essem el én / A harc mezején, / Ott folyjon az ifjúi vér ki szívembül!" A Cigánykártya Huszár (Katonatiszt) lapja.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 18:23:08, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-09-06)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Naivitás hatja át.

Pince - A tudattalan, mélytudat, ösztönök, titkok

A sötét mélység, az elnyomott vágyak helye. Itt van elzárva mindaz, amire ösztöneink őre vigyáz, s aminek felszínre bukkanása félelmetes, szörnyű, mégis szükséges, hogy megismerjük, elfogadjuk önmagunkat. Figyelmeztet arra, hogy szálljunk le saját lelkünk legmélyebb rétegébe. A mély meditáció, a vezetett relaxáció, a hipnózis ideje. Keressünk lehetőséget inenzív elvonulásra. Ismerjük meg árnyékszemélyiségünket is. A szufiknál a bor a módosult tudatállapot jelképe,a pince, mely a bort őrzi, pedig a bölcsesség titkainak őrzésére hivatott. Jelenti a tudattalan tárházát, a poklot is. A félelmek lerakódásának helye. A félelmek vezetnek agresszóhoz, haraghoz, s a harag rossz tanácsadó. Jelzi, hogy engedd el haragodat, bocsáss meg! A megbocsátás útja pedig lelked mélyére, a pince legbelső sarkáig vezet.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élsz? Figyelj arra, mikor bántod meg tudattalanul a társadat. Honnan erednek indulataid? Párt keresel? A másik hibái tükrözik saját gyengeségeidet. Ha kritizálod a jelentkezőket, magadat sem fogadod el!

Ezt mondja neked:
Ha haragszol valakire, az éppen a te saját árnyékszemélyiséged tükrét mutatja neked.
Vizsgáld meg a feltörekvő indulatot, vajon milyen hatására érzel haragot ebben az esetben? Járj terápiára, foglalkozz lelked mély tartományaival!
Sikereid és kudarcaid kulcsai a pince falán lógnak, sorban. Találd meg a zárakat és nyisd ki őket sorjában!

Erre is gondolj: Olvasd újra Petőfi, Csokonai című versét: ,,No, ha ihatnál, hát majd ihatol, /
Akad még bor számodra valahol, / Ha máshol nem, tehát pincémben; / Ottan nem egy hordó bor áll," Rakj rendet pincédben, ha van! Menj boros pincébe, végy részt egy igazi borkóstolón! A Skorpió jegyével analóg.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 18:17:33, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-09-05)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Varázslat hatja át.

10 - Tíz - Magasabb összefüggések

A mindent magába foglaló, felölelő, beolvasztó összefüggések száma. Jelzi egy ciklus végét, a befejezést, a megérkezést. Az Isteni Harmónia és a tejút száma is ez. Azt jelzi, hogy új útra lépsz, mely út kitágítja korábbi kereteidet, szétfeszíti a határokat. A vonzás és taszítás, a siker és a bukás egyaránt benne rejtőzik. Arkangyali erejű szám. Ha tizedikén kapod, akkor hatása felerősödik. A számmisztika nem ismeri a 10-es számot - az egy és a nulla együtt újra egyet ad.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha plátói szerelmed van, ma esélyed van arra, hogy az valóságos legyen. Párkapcsolatban megértés egymás iránt. Ha nincs kapcsolatod, akkor vonzerőd erősebb, mint valaha.

Ezt mondja neked:
Ha új munkahelyet keresel, akkor ma légy igen aktív. Építsd erőteljesen karrieredet.
Olvass romantikus regényeket, nézz filmeket, vagy meditálj párkapcsolatodra.
Játssz ma fejtörőket, kreatív játékokat - ezek segítenek, hogy jobban átlásd a magasabb összefüggéseket.

Erre is gondolj: Tarot lapja a Sorskerék. Menj a Vidámparkba, ülj fel az óriáskerékre. Éld át, milyen egyszer lenn, egyszer fenn lenni!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 18:13:25, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-09-04)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Gondolatszabadság hatja át.

Falomb - tudatosítás, szellemi erők, intellektus

A fás-szárú lombok a tudatosságunkat, tudásunkat, fejlődésünk lezárt szakaszait mutatják. A friss hajtások az új lehetőségeket, amiket észre kellene venni. Ha a fa ágait levágjuk, a tudást okosan metsszük, mint egy jó kertész, a termés növekszik. Ha a fát nem metszik, sok terv születik, melyek félbe maradnak, ám új gyümölcsöket nem növeszthetnek. Hogy kezeled a saját tudásod fájának lombjait?
Ha fára mászunk, és a lombokban ülünk, tágabban láthatjuk környezetünket. Terveink megvalósulnak. A fa levelei környezetünket, kapcsolatainkat jelentik. Mássz fel a fára, nézz körül a lombok magasából. Állj a fák alá a napsütésben és nézz át a lombolon!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat szellemi oldalára hívja fel a figyelmet, a közös gondolkodás esélyére. Figyeld az új lehetőségeket életedben, tedd szebbé a mindennapokat! Párkeresőknek iltellektuálisan érett partnert jelezhet.

Ezt mondja neked:
Lépj ki mindennapi látókörödből, egy új dimenzióból szemléld az életedet.
Engedj az esztétikai varázslatnak, engedj néha a csábításnak, ami által megszépülhetnek hétköznapjaink is.
Szűrt fény az erdőben mindent más világításba helyezhet. A tudás által mindent másként látsz -a tudáshoz, ahogy egy lombkorona kialakulásához is, idő és alázat kell.

Erre is gondolj: A gyerekek imádnak a lombok közé épített kunyhókba rejtőzni - ha módod van, mássz fel te is oda! Több lombevő állat is él a földön, például a zsiráf, vagy a koala.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 18:08:29, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-09-03)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tudás hatja át.

Elefánt - Nyugodt erő, türelem, nőiesség, bölcsesség, felejtés

Az indiai mitológiában Ganésa. A tudomány, az erőteljesség, a szerencse és a bölcsesség istene. Van egy feng shui babona, mely szerint életünk során hét elefántot kell összegyűjtenünk, hogy jómódban és gazdagságban éljünk, szerencsések legyünk. Fontos azonban, hogy az elefánt ormány az égnek álljon! Azt tartják, az elefánt nehezen tanul és sohasem felejt. Igaz ez rád valahogyan? A harcokban és a nehéz feladatokban az ember társa. A legnagyobb szárazföldi emlős. Az elefánt nemcsak a hosszú élet, az erő, a szülői szilárdság, bőség és termékenység - tehát inden földi jó, hanem a tudás, bölcsesség és alázatosság egy jelképe is. A Srímad-Bhágavatam elbeszéli, hogy egy bölcs elefánt - hiába tartózkodott állat testben - rendkívül nagy lélek volt. Egyszer vándorlása során egy nagy folyón kellett átkelnie, ahol egy termetes krokodil támadta meg. Noha az elefántok hatalmas erővel rendelkeznek, a vízben egy ekkora hüllő ellen mégsem lett volna esélye. Ekkor féktelen erejét félretéve, bölcsességét használva az elefánt imádkozni kezdett. Alázatos imái meghallgatást nyertek, s az elefánt megmenekült a krokodilok közül. A keleti tanításokban a szép nő lépése oly kecses, akár az elefánté. Figyeld csak meg az elefántok járását! Az elefánt egyúttal hosszú életet, erőt, jó egészséet hoz neked.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a hosszú életű, bölcsességen alapuló, tartós kapcsolatot jelképezi. Párkeresőknek az életre szóló társ megtalálását adja hírül.

Ezt mondja neked:
Szeresd a humort, de ne engedj meg gonosz tréfát.
Mutasd ki bölcsen az erődet, ezzel helyére kerülnek a dolgok körülötted.
Ha az ember nagyon erős, nem kell vérszomjasnak lennie.

Erre is gondolj: Az indai mitológia Ganésa figurája gyakran táncol. Nézegess képeket, szobrokat, melyen ganésa látható. Olvasd Weöres Sándor versét az elefántokról: ,,Iszapban fürdik az elefánt-csorda, / sziklás bőrüket rönkön reszelik, / hegyként süllyednek a lágy gomolyba, / fönn hajladoznak gyűrűs kürtjeik."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 17:57:49, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-09-02)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Líraiság hatja át.

Hó /Hópihe - tisztaság, puhaság, lepel, kikristályosodás

Az érzelmek kihűlésének lehetőségére hívja fel a figyelmet. Jelezheti egy kapcsolat, főként egy mély érzelmi kapcsolat fellazulását, felborulását. Jelképezi az illúziókat, mivel a hó könnyen elolvad. A hó jelképe magában hordozza a gondot, a szomorúságot is, de a hóolvadás a rossz időszak elmúlását jelenti. A hó tisztít, védelmez, de ugyanakkor hibernál, megtart egy adott állapotban. Ha küzdesz ez ellen, tetszhalálba kényszerítve érezheted magad, míg ha átengeded magad nyugodt oltalmának, akkor átvészeled leple alatt a gyilkos telet. Ezt a lapot hóesésben kapni szerencsét jelent. Engedd, hogy a kezedre hulljon egy hópihe, és lesd meg utolérhetetlen, egyedi alakját.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, vermeld érzelmeidet, míg a nap megmelengeti és újra életre kelti. Ne dönts hidegen! Ha párt keresel, szemléld érzelmeidet a csillogó hó hideg világosságában, illúziók nélkül.

Ezt mondja neked:
Oszd meg problémáidat hidegen, józanul gondolkodó barátaiddal.
A letisztult igazság néha kegyetlen, de hideg és ésszerű nyilvánvalósággal kínálja számodra a megoldást.
A távolságtartás a kapcsolatokban néha segít, néha akadályt jelent. A lényeg, hogy önmagad megismerd, magaddal ne tarts távolságot.

Erre is gondolj: Asztrológiai jegye: Vízöntő. Olvasd újra Petőfi: Szeptember végén című versét ,,De látod amottan a téli világot? Már hó takará be a bérci tetőt." Ha jó a kézügyességed, készíts egy "hópihe csipkét" horgolással, vagy készíts szalvétából hópihe díszt.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 17:50:55, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-09-01)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Erő hatja át.

Pénz - Vagyon, gyarapodás, bőség

Ennek a kártyának szinte nem is kell magyarázat. Jelentése bőség, gazdagság, és ahogy Montekukori is megmondta; Pénz, pénz, pénz. Vegyél lottót, sorsjegyet, vagy ma beszélj a pénzügyi tanácsadóddal! Nézz utána a tőzsdének még akkor is, ha eddig sosem tetted. Adj ma minimum 10 percet pénzügyeidnek. Fejlessz pénzügyi intelligenciádon, olvass gazdasági kérdésekről, pénzkeresetről. A kártya arra is figyelmeztet, hogy a pénz - bár nélküle ebben a világban nehéz az élet - nem minden. A pénz bősége legalább annyi félelemmel és gonddal járhat, mint a pénz szűke. A pénzt, a javakat gondozni kell, rendben kell tartani, különben elpártol tőlünk! Szüntess meg magad körül minden pénzügyi rendezetlenséget! Keress újabb pénzforrásokat, pénztermelő esélyeket, ötleteket. Vállalkozz, ha megteheted.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a családi kassza rendbetétele, a családi vagyon rendezése, a pénzügyi helyzet átgondolása aktuális. Párkeresőknek a gazdag partner ígéretét hozhatja.

Ezt mondja neked:
Engedd el a pénzzel kapcsolatos félelmeidet, a gyarapodás egy teremtő energia!
A gazdagság-szegénység mindig viszonylagos. Gondold át, mennyi az a pénz, amennyivel Te beérnéd!
Ne dicsekedj, hivalkodj a javaiddal, mert a tolvajok nem alszanak.

Erre is gondolj: A Pénz kártyája a cigánykártyában. Keress pénzzel kapcsolatos mondásokat, szólásokat! (Pl.: A pénznek nincs szaga!) ,,Minden javok enyém hát, botom szolgái holtig, / A német pénz az én talján ládámba omlik." írja Vogelweide, Hej, nevethet Rómában... című költeményében



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 17:43:52, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-08-31)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Befogadás hatja át.

Láva - kiszámíthatatlanság, a forróság, a megállíthatlanság

A vulkáni láva a mesteri beavatás jelképe. A láva mindent elpusztít, de ez csak látszat, hiszen néhány év múlva a vulkán oldalán újra élet sarjad, míg egy újabb kitörés nem jön, vagy míg ki nem alszik a tűz. A láva szimbolizálja a, az erőt, a túlerőt, a fennséget. A láva izzik a vulkán járataiban a földkéreg alatt, majd adandó alkalommal szétfeszíti a kőzetet maga felett, és felszínre tör, s mindezt tiszteteletet parancsolóan, ellentmondást nem tűrően teszi. Van benne valami pokoli, ördögi, alvilági, misztikus.

Szerelmi üzenete: A kitörő vulkán a nem várt, hirtelen fellobbanó szerelmet mutatja, akár kapcsolatban, akár párkeresőben vagy. A vad, forró szexről is szólhat.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy ha türelmesen vársz a megfelelő körülményekre, te is olyan robbanásszerűen törhetsz elő, mint a láva.
Gondolkodj el azon, hogy mire is vágysz annyira, amit úgy elnyomtál magadban, mint ahogy a láva fortyog a tűzhányóban.
Üzeni, hogy a hirtelen, túl heves cselekedet mérhetetlen pusztulást okozhat. Ne fojtsd el érzéseidet, mert lávaként törhetnek elő!

Erre is gondolj: ,,És íme a férfiütem, ahogy kiszakad a férfiből a láva" (Latinovits Zoltán) Váratlan események jöhetnek, amire felkészülni sem lehet.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 17:31:03, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-08-30)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Gondosság hatja át.

Csecsemő - születés, újrakezdés, megújulás, élet, ártatlanság

Az újszülött az újrakezdés lehetősének, új életszakasz beálltának szimbóluma. Valami új dolog születése. Nem elsősorban anyagi természetű gyarapodást jelent. Valami új dolgot hozhatsz létre, elölről kezdhetsz valamit, amire már régen vágysz. A régi álmoskönyvek tanúsága szerint a fiú csecsemő őszinteséget, gyarapodást jelképez, míg a leány csalást, pletykát. Azonban nézz a képen az arcra - tudod-e, hogy milyen nemű ez az újszülött? Ez az a pillanat, amikor még minden lehetséges. A csecsemő a jövő, az életerő, a lehetőség, az ártatlanság megtestesítője. Pénzügyi, vállalkozási kérdésekben jó jel. Kínában a bőség, a szerencse jelképe. Az egyén változását a tökéletesedés irányában is jelenti. Bizonyos kultúrákban a közösség fennmaradását, azaz a biztonságot jelképezi.
Saját születésnapodon kapni ezt a lapot azt jelenti, hogy különsen szerencsés év elé nézel. Állapotos nőnek is nagy szerencse. Gyermeked születésnapján kapni ezt a lapot figyelmeztetést jelent. Karácsonykor spirituális hívás, Isteni jel.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek új párkapcsolat érkezését, kapcsolatban élőknek régi viszony új alapokra való helyezését jelenti. Gyermekre vágyóknak jel, hogy itt az idő belevágni. A fogantatásra alkalmas napot is jelölheti. (Ha épp nem akarsz gyereket, ma védekezz kicsit jobban, mint máskor!)

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy mindig érdemes valami újba kezdeni a fejlődés érdekében.
Gondolkodj el azon, milyen területeken foghatnál neki valami teljesen újnak. Ha netán idegenkedsz az új dolgoktól, vizsgáld meg milyen korábbi élmények váltják ki belőled ezt az érzést.
Üzeni, hogy a gyarapodás nemcsak az anyagi síkon létezik, egy új kapcsolat, egy elkészült dolog, egy nagyszerű ötlet is értéket képviselhet.

Erre is gondolj: A gyermek kártyája a cigánykártyában. Jézus születése, mely egy teljesen új történelmi korszakot indított. Olvasd újra a Bibliában a karácsonyi történetet.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-09-07 17:27:45, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-08-29)

Kedves agica2004

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kiáradás hatja át.

Folyó - érzelmek, érzékenység, változékonység, körforgás

Jelképezi az érzelmeket, a valahová tartozást. Aki a folyóba esik, vagy megpróbál ellenszegülni, leküzdeni a sodrást, vagy úszik az árral. Te hogy viszonyulsz életed folyójához? A folyó medre az önuralom jelképe. Ha a folyó árad, az lelkünk háborgását jelzi, az elvesztett önuralom újra megtalálására figyelmeztet. A piszkos víz a lelki, mentális zavarok, nagymértékű elfojtásának jelképe, míg a folyópart az új életszakaszt jelenti. Ha belesiklunk a folyóba, az átölel, de vigyázni kell az ismeretlen örvények csapdájára. A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire tekintettel kell lenned! A fotón a Duna, mágikus folyónk, országunk fő ütőere látható, mely ha a Magyarok Kártyáján is kijön, az ország érzelmi szintjét fejezi ki.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek azt súgja, hogy urald az érzelmeidet, ne engedd, hogy lehúzzanak, élvezd a víz és a párod ölelését. Párkeresőknek jelezhet ismerkedést vízben, vízparton, strandon, uszodában. Jelez érzelmi kiszolgáltatottságot, sebezhetőséget.

Ezt mondja neked:
A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire is tekintettel kell lenned!
Figyelj a körülötted élőkre, mert váratlanul kellemetlen helyzetben találhatod magad, amire nem gondoltál.
Ne engedj a lelki agressziónak. Ha úgy érzed, sírnod kell, engedj szabad utat a könnyeknek. Nem baj, ha ma nem tudsz önállóan ítélkezni egy helyzetben, kérj tanácsot másoktól.

Erre is gondolj: India szent folyója a Gangesz, mely megtisztítja a híveket bűneiktől. A Holddal analóg. A kiválasztó rendszer egészségére jobban kell figyelned. Énekelj népdalokat, amikben folyóink szerepelnek (Tisza, Duna, stb..) A víz, mint őselem, mely mozgásban van, él, táplál, vagy pusztít.Ha teheted, menj ki ma egy folyó partjára, kicsit meditálj, imádkozz, vagy nézelődj a vízparton. (Ha nyár van, keress lehetőséget a megmártózásra is.)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2019.08 2019. Szeptember 2019.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 61 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 610
  • e Hét: 1048
  • e Hónap: 15134
  • e Év: 67692
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.