Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Familia KFT tömény hisztérikus Cilikéje anyám
  2019-03-13 10:28:33, szerda
 
  1995-ben támadtak meg engem a tik sem vagytok magyarok Mónika Show vasnemeseket, nácikat, Rákóczi teret, bibliai szereplőket tisztító sátánistáival Müllernek azzal, hogy a média jön nekem majd segíteni.

Ugyanis anyám 83 éve a Cilikéje a szőkék helyetti agyi deformációknak, Gábor Zsazsa folytatással, amit rajtam a két utca 1983-as összerakása óta ismételtek. Tömény hiszti, állandó cirkuszai, jelenetei, jelentgetései, emberségünkben megázásai mellett éltünk, rettegve tőle és a tetteitől, csúnya beszédétől.

A Familia KFT beállítása szerint a család áldozói, mint árja németek Rákóczi téri megtámadói között vannak a németek Csonka toronnyal, a sátoraljaújhelyi rendőrség, amelyik akkor sem lépett anyám ellen, amikor előttük a baltát az öcsémbe hajította. Kihajították a vasváros által legyőzött járványtemető csontjait, helyére lakótelepet építettek végtelen apokalipszise végett a térieknek. Anyám a kazincbarcikai Imre toronydarussal feltörte apa szobáját, összetépte a természetjáró tagkönyveket, ellopta a tagdíjat. Öcsém ezt látta, s amikor apa az őt áldozó rendőrséget kihívta, repült a balta Gyuszika ellen. A pszichiáterekkel együtt minden tettét elnézték, együtt a családommal, akiket kivégeztek miatta velünk együtt. Ugyanis jött vele a családhoz a Rákóczi tere a vaskommunista anyjának, amelyik sorsát kukoricásával Bulgárföldnek rendezték be és ismételték a Győri kapui Balázsné utcanépével, hogy meggyalázta az orosz nemi csapások felszabadító hadseregének egyik tagja. Két Rákóczi tér áldozott meg, a sátoraljaújhelyi és a miskolci, melyhez tartoznak a világ összes téri csapásai, a zöldasszony olasz Rákóczi terével együtt, Kína teljes egészével, összes gésájával a világnak, melyeket 1986. óta Soma Mamagésa és Zoltán Erika miatti gyalázással kezdtek el emelni az egész világon.

Anyám két hét alatt másodszor elmebetegezte le a családomat, azzal, amit apának kiabált naponta őrjöngései közben, hogy apa agybajos, mert agyhártyagyulladása volt katona korában, amit szerinte genetikailag én és az öcsém - csak ketten - örököltünk.

Tehetetlen vagyok vele szemben, nagyon fáj minden tette, amit ellenünk tett, azzal együtt, amit az öcsémmel művelt, hogy Vona Gábor fajtalankodó sorsát Gyuszin végrehajtva a ricsei elmeszociális otthonba szállíttatta, megvádolva azzal, hogy nemi csapás. Majd az újhelyi pszichiáterek 10-szer megsokkolták anyám feljelentései nyomán Vona Gábor arcnélküli miatt, hogy emberi személyiségét összezúzzák Dr. Bohács, elmebeteg pszichiáter, Müller és a Nyírő Gyula kórház elektromoso zsidói agyi sokkolása közben öcsém szíve többször leállt, s rángatózott az egész teste. Mindezt a miskolciak büntetlenül megtehették felfoghatatlan emberiség felszámolása végett, csonkítással, gyalázással, deformálással, mészárlással.

Magyarországon elmebetegség egyedül az emberség volt, s mivel mi voltunk egyedül, nem találtak a világ mészárosai több ellenséget.

Gyuszikát a világnak visszaadni nem lehet, mint ahogyan a médiája által anyámnak összezúzott, meghurcolt családom tisztességét sem lehet visszaadni, sem a torzításokat, értelmetlen szenvedéseket.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 60 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 112
  • e Hét: 383
  • e Hónap: 3225
  • e Év: 42226
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.