Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
béltisztítás
  2019-04-21 21:17:01, vasárnap
 
  A gyógyital, ami megtisztítja a vastagbelet és méregteleníti a szervezetet!

A vastagbelet érintő működési zavarok, betegségek azoknál a személyeknél gyakoriak, akiket sok stressz, nyugtalanság, idegesség ér, akik túlhajszolják magukat, és az utóbbi 5 év során drasztikus diétákat, fogyókúrákat is kipróbáltak.





A székrekedés is annak a jele, hogy valami nincs rendben a vastagbéllel. Ha a székeléssel baj van, akkor megnő az esélye a káros baktériumok felhalmozódásának, ami komoly fertőzésveszéllyel járhat, és az immunrendszer is meggyengülhet.
Éppen ezért rendkívül fontos, hogy odafigyeljünk a vastagbél egészségére, optimális működésére, hiszen ha itt valami probléma adódik, az egész szervezetre hatással lesz.

A következő gyógyital természetesen méregteleníti a vastagbelet, megszünteti a székrekedést, megelőzhető vele az aranyér, a vérszegénység, a rossz koleszterin, erősíti az immunrendszert, méregteleníti a májat, véd a stresszel szemben, szabályozza a vércukorszintet és javítja a memóriát.

Nézzük a receptet, az elkészítéséhez szükségünk lesz:

egy fél almára
egy fél sárgarépára
egy negyed céklára
egy kötés petrezselyemre
egy kiskanál darált lenmagra
egy kiskanál darált tökmagra
egy evőkanál mézre
egy pohár vízre
kevés, frissen facsart citromlére, ízlés alapján

Ezt a gyógyitalt kell minden este meginni, ami tulajdonképpen a vacsorát fogja helyettesíteni, csak szénsavmentes ásványvizet szabad utána fogyasztani. Természetesen az összes hozzávalót bele kell tenni egy robotgépbe, majd turmixot varázsolni belőle.

Az éjszaka folyamán az italban található hatóanyagok aktiválódnak, beindul a méregtelenítési folyamat, és a pozitív baktériumok eredményesebben fogják végezni a munkájukat. Lefekvés előtt 1 órával érdemes elszürcsölni az italt. A kúrát 1-2 hónapig kell alkalmazni, utána 3 hónapos szünetet következik.
Ezen gyógyitalt nyugodtan fogyaszthatják a szív-, vese-, vagy egyéb krónikus betegségben szenvedők is. Az alma helyettesíthető avokádóval, mangóval, vagy kivivel is.

forrás: filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  egészség  
tavasz
  2019-04-18 20:51:38, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
húsvét
  2019-04-18 18:10:23, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  húsvét  
történelmi helyek
  2019-04-06 20:10:44, szombat
 
  Link

Nagymagyarország térképe, csodákat fogsz látni. Az egér mozgatásával megjelenik, hogy hol jársz, alaprajzokat nézegethetsz, történelmet olvashatsz. Mindezt nagyon igényes kivitelben. A megjelenő kis térképre kattintva új ablakba letöltődik a választott térkép.
A jobb felső sarokban megjelenik egy navigációs térkép és a nagyítási lehetőség - kiváló segítséget nyújtva programok tervezéséhez ! A vár- és templomikonok aktívak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
répa mag vetése
  2019-04-05 20:10:35, péntek
 
 



Így vesd el a répamagot - Garantáltan bő lesz a termésed és egészséges, édes sárgarépáid lesznek!
Minden kertművelő szeretne bő termést, viszont ez nem feltétlenül garantált, főleg, ha magról próbálunk növényt termeszteni. A répamag vetését már bátran el lehet kezdeni és erre tudunk is ajánlani egy jó módszert, amellyel meg lehet növelni a termőképességet.
Ezekre lesz szükséged:

2 liter víz
3 evőkanál kukoricakeményítő
2 teáskanál répamag
tölcsér
2 literes műanyag flakon

Instrukciók:
Először is a keményítős keveréket kell elkészíteni. Ehhez oldd fel a keményítőt egy csésze vízben. Keverd el jó alaposan, majd öntsd át egy edénybe, amelyben a fennmaradó vizet a tűzhelyen melegíted. Folyamatosan kevergesd, amíg teljesen egynemű nem lesz az oldatod.

Hagyd a tűzhelyen sűrűsödni, de maradjon folyékony állagú. Ekkor vedd le az edényt és tedd oldalra hűlni.Ha lehűlt, fogd a palackot és a tölcsért és öntsd át bele a folyadékot az edényből. Ezután szórd bele a répamagokat is.

Csavard rá a kupakot és rázd fel jó alaposan a keveréket. Nagyjából ennyi magnak kell úszkálni a folyadékban. Így kell kinéznie.





Ezután irány a kert. Locsold ki az előkészített ágyásba a keveréket, így szépen, egyenletesen eloszlanak majd a magok a sorban. Rázd fel jól a keveréket, mielőtt elkezded a vetést!

Végső mozzanatként húzz a magokra földet és készen is vagy.
 
 
0 komment , kategória:  kertészet  
teszt
  2019-04-05 07:31:49, péntek
 
 



Szinte mindenkin kifog ez a teszt: szerinted melyik irányba néz ez a ló? Ezt árulja el a válaszod!
Egyetlen kérdésre kell választ adni! Miről is szól ez a teszt? Nézd meg ezt a képet, majd döntsd el, hogy szerinted melyik irányba néz a ló.

Ha szerinted a ló balra néz

Sokat idegeskedtél az elmúlt időszakban, a most következő szakasz pedig a megbékélésről fog szólni. Rendeződnek a dolgok, megoldódnak a súlyos gondok.El fogsz menni kikapcsolódni, ahol az eddig felgyülemlett összes negatív energiát, csalódást, rossz érzést sikerül majd kiűznöd magadból és teljesen új emberként térsz majd vissza, megerősödve, boldogan.

Ha szerinted a ló jobbra néz
A segítségnyújtásról szól majd most következő időszak az életedben. Rájössz majd arra, hogy mennyi jó ember él a világban.

Egy régóta húzódó problémádra érkezik váratlan és meglepő segítség. A szíved újra tele lesz örömmel, szeretettel és reménnyel. Óriási energiát fog adni az, ami veled történik majd.

Forrás: freemix.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
április
  2019-04-01 21:21:59, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  húsvét  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2019.03 2019. április 2019.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 114 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 180
  • e Hét: 275
  • e Hónap: 1487
  • e Év: 29710
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.