Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Harmónia......
  2020-04-28 17:33:38, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Divatosság hatja át.

Felhő - Az itt és most, az égi akarat

Osho szavait idézzük, hisz ő fogalmazza meg legjobban a bárányfelhők létét. ,,A bárányfelhő sodródik, amerre a szél viszi. Nem ellenkezik, nem harcol, nem birtokol, és mégis mindenek fölött van. A bárányfelhő úszik a végtelen térben, szabadon. Nincs jövője, nincs akarata. Minden pillanat örökkévaló." A felhő profán értelmében nem más, mint a légkörben lebegő vízcseppek halmaza. Irodalmi, jelképes formájában a felhő az ég fátyla. Az anyagi erő, a profetikus kinyilatkoztatások, a theophaniák kifejezője. Egyszerre áldást osztó és átkot szóró természeti alakzat. A kínaiak szerint a termékenység, az életerő jelképe: a látható lélegzet. Szimbolizálja a szánalmat és a könyörületet is, mivel az esőt kibocsátó felhők minden élőlény táplálói. A viharfelhő Isten haragját jelképezi. Állandó változása miatt a metamorfózis (átalkulás) szimbóluma.

Szerelmi üzenete: Tartós viszonyban felhőtlennek tűnő kapcsolat, melyből azonban hiányzik a szellemi egyensúly. A pusztán érzelmeken nyugvó kapcsolat nem lehet hosszútávú. Párkeresőknek sodródást, felszínes kapcsolatot, esetleg "egyéjszakás kalandot" jelezhet.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az érzelmek folyton változnak, nem lehet rájuk erődítményt építeni. Gondolkodj el azon, mennyire befolyásolják hangulataid, érzelmeid döntéseidet.
Üzeni, hogy a természet folyamatosan változó, de soha el nem múló erő.
Gondolkodj el azon, mit és miért kell bensődben magad előtt leleplezned.

Erre is gondolj: A templomok freskóin mindig sok a felhő - a mennyek országát jeleníti meg. Láttad már a felhőket felülről, egy hegytetőről, vagy repülőből? Idézd föl az élményt!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dr. Bubó........
  2020-04-28 17:25:16, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-04-28 17:00:33, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-04-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Báj hatja át.

Ékszerek - Küllem, szépség, nemesség, imágó

Ez a lap ma fogékonnyá tesz a szépségre, a művészetek élvezetére, vagy gyakorlására.
Figyelmed a külsőségek felé fordult. Nagyobb jelentőséget kapnak a felületes kapcsolat(ok), a külvilág eseményei. Ma új ékszert vásárolni, vagy rég nem hordott ékszert felvenni szerencsés dolog. Az ékszer évszázadokkal ezelőtt a különlegeset, a nemességet, (királyságot) az egyedit, az anyagi érték kifjezését szimbolizálta, valamint misztikumot is hordozott magában. A legtöbb ősi kultúrában a társadalmi státuszt, illetve szerepet árulta el. Napjainkban a bizsu is ékszernek számít, ami csak a külső megjelenést hangsúlyozza, nem a tartalmat. Az ékszerek mára elvesztették szakrális jelentésüket. Vajon mit jelentenek ékszereid jelképei? Hogy szólnak ezek rólad? Ma átalakíthatod megjelenésed, válthatsz stílust, új frizurát készíttethtsz, vagy új holmikat vásárolhatsz.
A Magyarok kártyájaként a koronázási ékszereket jelenti. Eljegyzés (esküvő) napján kapni ezt a lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban a szépség meglelése. Vásárolj ékszert párodnak! Jó nap az eljegyzésre, lánykérésre is!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy nem mind arany, ami fénylik, a káprázat ne csapjon be - az igazi értékek nem csak anyagi síkon értékesek.
Gondolkodj el azon, hogy amiket fontosnak tartasz, tényleg valódi értékek-e. Általában gyorsan, csak a külsőségek alapján ítélsz meg valakit, vagy hagysz időd a mélyebb megismerésre?
Üzleti életben ez a lap sikeres tárgyalást, üzletkötést, pénzügyi előrelépést jelöl.

Erre is gondolj: A Rák csillagjeggyel az igazgyöngyök, az Oroszlán csillagjeggyel az aranyak, míg magukkal az ékszerekkel a Mérleg jegye analóg. Bolygója a Vénusz.
Olvasd József Attila, Ó zordon szépség című versét: ,,Versemmel hogyha megelégszel Kínáltam úgyis elégszer Fogadd el: véres, könnyes ékszer."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 84 db bejegyzés
e év: 1869 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 186
  • e Hét: 744
  • e Hónap: 5704
  • e Év: 50911
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.