Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
5. Az őszödi beszéd üzenete "nem csináltunk semmit"
  2020-05-28 01:15:51, csütörtök
 
  AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

*
5. Kiemelés a beszédből:

,,És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig." (Gyurcsány Ferenc)


Komment, 5.1.-től 5.5-ig:
Nem derült ki semmi újdonság, hiszen ebben az országban 1945- de legfőképpen 1956- és sajnos 1989 óta is HAZUDNAK - a mindenkori felelősök - a tényeken alapuló IGAZSÁG ELHALLGATÁSÁVAL!

5.1. Megtehették, hiszen megkötötték egymással a PAKTUMOT, ami leginkább a mindenkori politikailag felelős bűnösöket védi a vétlen áldozatok helyett.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437

5.2. Például.: az 1956 óta eltelt 64 évben szóba sem jöhet, az a történelmi tény, az akkori miniszterelnökről: HEGEDÜS ANDRÁSRÓL és BATA ISTVÁN honvédelmi miniszterről, hogy a szovjet hadsereg újabb alakulatait magyar vezetői hívták be 1956-ban!!!!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heged%C3%BCs_Andr%C3%A1s_(politikus)

5.3. A Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa pl.: úgy tárgyalta a sortűz-pereket - ÉVEKIG hiába KERESVE azokat, akik kiadták a FEGYVERTELEN TÖMEGBE VALÓ LÖVETÉSI PARANCSOT - hogy közben, TUDTAK ARRÓL, már 1994. március 16-án, HEGEDÜS ANDRÁS VALLOMÁST TETT AZ ÜGYÉSZSÉGEN! Idézem:
,,... a mi am orf testületünk (K.E.: Központi Vezetőség) létrehozott egy Katonai Bizottságot, ami emlékezetem szerint egészen 28-ig, mint a Párt Katonai Bizottsága szerepelt.
Ebben a Katonai Bizottságban volt
- Apró Antal,
- Fehér Lajos,
- Bata (István),
- Piros (László),
- Földes László.
Mi a Katonai Bizottságot bíztuk meg, hogy megfelelő helyzetben adja ki a tűzparancsot, - tehát mi ez az amorf (K:E:: alaktalan, torz) vezetőség voltunk azok, akik felhatalmaztuk a Katonai Bizottságot, hogy a helyzet értékelésétől függően, az ő megítélése alapján, az ő szakmai tudásuk szerint adják ki a tűzparancsot. Ez meg is történt."
(Kéri Edit - Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban?)
https://issuu.com/dorian07/docs/k__ri_edit_-_kik_l__ttek_a_kossuth_/23

5.4. A kádári suttyom-terrort megvalósító, hírhedt- volt III/III-as ügynökhálózatot is csak újjászervezték és az 1990 előtt legjobban bevált besúgókat mindenféle hatalom-közeli polgári állásokban helyezték el. Náluknál senki nem tudhatta jobban, hogy ki az, akit továbbra is meg kell figyelni és minden létező módon el kell lehetetleníteni! A továbbra is megfigyeltek, 1990-et követően sem tekinthettek be a róluk készült aktáikba, amit visszatartottak, mondván, hogy ,,NINCS ADAT"!
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/%C3%BCgyn%C3%B6klista/2 080387171997268/

http://www.utolag.com/BehalozottMagyarOrszaggyules.htm

http://mek.oszk.hu/15000/15047/15047.pdf

Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédében IGAZAT MONDOTT, amikor azt mondta:.
- ,,Végighazudtuk az utolsó másfél-két évet." ÉS ,,Nem csináltunk semmit négy évig!"
Mi történt ez után a vallomás után? Egy egész ország felháborodva tüntetésbe kezdett. Kár volt, mert csupán PROVOKÁCIÓS CSAPDA volt a Gyurcsány-beszéd, meg a TV-székház ostroma, meg a Kossuth téri tüntetések is...
*
5.5. Természetesen, a 2006. október 23-át megelőzően történt események jórészt feltáratlanok. Nem tudjuk, ki vezette az MTV székházának szakmailag gyalázatos "védelmét", ugyanakkor rendőröktől nyert értesülések szerint az ottani eseményeket négy hétig az állomány "vadítására" használták. Például a rendőrség egyes szervezeti egységeinek állományát érthetetlen okokból összezárva tartották október 23-a előtt, közben pszichológiailag megalapozott módszerekkel "készítették fel" őket a 23-ai "randalírozók" elleni engesztelhetetlen fellépésre. A rendőröktől tapasztalt agressziónak ez volt az egyik oka. Ezért aztán, 2006. október 23-án a rendőrség kegyetlenül lecsapott a békés tüntetőkre a rájuk ,,nyomott" provokátorok ürügyén. . http://furaila.xfree.hu/43588

SEMMIT NEM ÉRTEK EL A TÜNTETÉSEKKEL. Hiszen, Gyurcsány bizalmi szavazást kért maga mellett 2006. október 6-án. Természetesen, 207-en 165 ellenébenBIZALMAT SZAAZTAK GYURCSÁNY MELLETT..
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/bizalmi20061006.html
A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:
NYUGODTAN TOVÁBB LEHET HAZUDNI és SEMMIT SEM CSINÁLNI, több milliós javadalmazásért az önkormányzatokban és az országgyűlésben!
*
(Vége a sorozatnak.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
4. Őszödi beszéd üzenete a mának, melyik társadalmi csoport
  2020-05-28 01:12:17, csütörtök
 
  AZ ŐSZÖDI BESZÉD üzenete a mának

4.. KIEMELÉS a beszédből: 6.35-percnél:
https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE_

,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani...""
*

Ehhez a következőket fűzném:
Már akkor LEHETETT TUDNI, amikor NATO- és EU-tagország lettünk, hogy semmi és senki nem mentheti meg a LEPUSZTÍTÁSOS- ,,ÖNMAGÁTÓL" KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT státuszban ért az 1990-es rendszer-változtatás.

Ezek a MUNKÁSOK eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még ÁTMENTHETŐ lehet számukra is valami a SZOCIALISTÁNAK sulykolt rendszerből! Amit valójában az új: 1945- de leginkább az 1956 után kinevelt MUNKÁS-PARASZTSÁGGAL hoztak létre..
Gyurcsány arra utal, hogy: már KIHALT ez az un. baloldaliságra szavazó választópolgár, mert számukra is egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni, hogy a BALOLDALI politikusokra sem számíthatnak sorsuk jobbrafordulásában.

Ezt erősítette az EU-tagság is, hiszen 2004-től - hiába volt az összes nemzetmentő pártprogram, mert abból semmi nem valósulhatott és NE VALÓSULHAT MEG SEMMI, ami NEM EGYEZIK az EU NEMZETEKET GYENGÍTŐ- pl.: MIGRÁCIÓS BETELEPÍTÉSI programjával!

Végül is, az őszödi beszéddel KIPROVOKÁLT tüntetéseket kíméletlenül leverette Gyurcsány Ferenc és az őt támogató parlament.
2009- januárjáig kordonokkal vették körül az Országházat és magukat.

A JOBBOLDALINAK mondottak SEM ÁLLTAK KI a NEMZETMENTÉSÉRT TÜNTETŐK- és SZERVEZJKEDŐK MELLETT! Ez ma már érthető, hiszen akkor olyan POLGÁRHÁBORÚS helyzet jöhetett volna létre, mint amilyent később UKRAJNÁBAN sikerült kirobbantani!

Ma már tudjuk, hogy ez volt az ŐSZÖDI BESZÉD - és nyilvánosságra hozásának - EREDETI CÉLJA. Gondoljunk csak a BAJNAI GORDON által területfejlesztési törvénybe bújtatott (T/5311-es) 2008. április 22-én (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) a parlamenttel elfogadtatott törvénymódosításra!
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_cim=V%E 9szhelyzet!!!
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
3 Az őszödi beszéd üzenete a mának, "annyival vagyunk túl"
  2020-05-28 01:07:42, csütörtök
 
  AZ ŐSZÖDI BESZÉD üzenete a mának

3. KIEMELÉS a beszédből:

,,Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Ki kellett tartaniuk, mert annyira rettegtek és rettegnek egy jogos ELSZÁMOLTATÁSTÓL, hogy az általuk proletarizált ÚJ ,,MUNKÁSOSZTÁLY" elárulására is képesek voltak.

Bizonyíték, hogy: az ,,ország lehetőségeinek" elveszítése után már csak a külföldi érdekeltségű felvásárlókra számíthattak MAGYARORSZÁG TELJES IARÁT ÉS MEZŐGAZDASÁGÁNAK KIÁRUSÍTÁSÁVAL.

Gátlástalanul megrendezték - RENDSZERVÁLTOZÁSNAK hazudva - a II. "Trianont"!
Mert, bizony,
- a szocialistának hazudott ÁLLAM becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a MUNKÁS-PARASZTSÁGHOZ tartozó rétegét érintette végzetesen!

MIÉRT NEM FÁJT SENKINEK A SZÍVE AZ 1989-RE MUNKÁSSÁ LEFOKOZOTT EMBEREKÉRT? Azért, mert 1945 után a Horthy rendszer középosztályát erőszakkal proletarizálták un. HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL. Pontosabban fogalmazva: rajtuk valósult meg a PROLETÁRDIKTATÚRA!
Ezt, az új MUNKÁS-PARASZT státuszba került, tönkretett népcsoportot (,,osztályt", amelyik nevében hazudták a hatalmi képviseletet) szemrebbenés nélkül feláldozták az un. rendszerváltoztatásban!

Számonkérés helyett PAKTUMOT kötöttek egymással.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437

Lehet érezni ennek a rettenetes PAKTUMNAK a kegyetlenségét? Igen, lehet!
ENNÉL KEGYETLENEBB ,,BÉKEKÖTÉS" CSAK TRIANONBAN VOLT!
Azt azonban idegen hatalmak erőltették Magyarországra.
Ezt a mostanit, viszont a saját, kalmár-lelkű, kufár vezetői!

A PRIVATIZÁCIÓVAL UTCÁRA KERÜLT MUNKÁSSÁGGAL ELLENTÉTBEN - a KOMMUNISTA VEZETŐKBŐL LETTEK A LEGVADABB KAPITALISTÁK!
Itt olvashatunk GYURCSÁNY FERENC CÉGEIRŐL- MILLIÁRDOS VAGYONÁRÓL:
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/2130390503663601

Az 1990 előtti politikai vezetők 1990 után felhasználva INFORMÁCIÓS tőkéjüket anyagiakra váltva kiprivatizálhatták az állami vállalatokat magánvagyonaikat gyarapítandó. Nem véletlen, hogy egy volt ,,SZOCIALISTA" ipari miniszter lett 1994 után az ország leggazdagabb képviselője, KAPOLYI LÁSZLÓ személyében.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=828037&aid=257851

A fentiek miatt semmiféle baloldaliságnak nem lett volna létjogosultsága 1990-et követően! Ennek ellenére, mindezen történelmi tények ELHALLGATÁSÁVAL kampányolva VISSZASZAVAZTÁK ŐKET 1994-ben ismét - és ismét - a HATALOMBA!
30 év távlatából nyilvánvaló, hogy inkább feláldozták az egész magyar ipart, a mezőgazdaságot és az ebből élő - AKKORI VÉTLEN MUNKÁS-PARASZTSÁGOT.
MOST, PEDIG MÉG A TÉRKÉPRŐL IS ELTÖRÖLNÉK MAGYARORSZÁGOT!
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2020.04 2020. Május 2020.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 89 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5518
  • e Hét: 6898
  • e Hónap: 7845
  • e Év: 43786
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.