Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Világtestvériség a Krisztusban
  2020-09-19 05:45:48, szombat
 
  Végig hallgattam egy 3 órás videót arról, létezik-e Isten. Egy ateista beszélgetett a testvériség egyik tagjával. Végig csodálkoztam a két elmélet képviselőjének felfogásán.

Egyik azzal kezdte a mondanivalóját, hogy az önvád, mely szorongást és különféle lelki betegségeket okoz, Krisztus jelenlétét jelenti a lélekben, ami nem kellemes, mert szerinte a büntelenség az igazi szabadság, amikor nem jelez a lélek, ha bármit elkövet, szerinte ez már a bűn nélküliség, mely jelenleg a világ nagy részét jelenti. Ezek szerint semmi gond nincsen, hiszen törzsi kezdetük hordaszelleme megtiszult Krisztus vére által, aki elhordta a világ bűneit, ettől váltak magasabbrendűbb külsővel rendelkezővé, a világtestvériség tagjává, ahol már nincsenek fajok, nincsenek különbségek, közösen várnak egy tökéletes, új világra, Krisztus eljövetelével.Elméletük egészen a megnemesedett szellem, Mózes koráig nyúlik vissza, aki annak idején szemben állt az őskígyó működésével. Véleménye szerint a katolikus egyház, amely rengeteg bűnt követett el, beleértve Krisztus nevében a keresztes háborúkat, a nőket aláhelyezi a férfiaknak, mint szellem képviselőinek, szemben az anyagi világot jelentő nőkkel, akár az iszlámnál, sőt ebben a katolikus egyház és az iszlám egyetért. Luther, aki forradalmasította a református vallást a felvilágosodás előtt, már egyenrangúvá tette a férfiakat és a nőket. Elméletük szerint minden létezés a világegyetemben, sőt az ég seregénél, az űrben is az egyetlen Istentől ered, vagyis Krisztusé a teljes világmindenség az állatokkal, természettel, aki meg tagadja Krisztus létezését, az vagy skizopren, vagy ateista.
Szerintük Krisztusból erednek, ennek köszönhető a bűnvád megjelenése, vagyis az erkölcs törzsi fejlődésük kezdete óta. Tehát, amit el kívánnak érni, az az önfeledt, édeni állapot, vagyis magasabb szellemben való létezés tökéletes emberként. Továbbá elmondta a testvériség tagja, hogy ők a Szentlélek által fognak megigazulni, mert Krisztus nem tettek szerint ítél, hanem hit által, hogy aki hisz benne, megmaradjon benne kiválasztottként. Minden tagja a világnak szerinte Mars és Vénusz elegye kivétel nélkül.

Vele szemben az ateista nem hisz Isten létezésében, nem hisz a túlvilág meglétében, azt vallja, hogy a Biblia egykor élt Krisztus emlékek összessége, nem hisz a Szentlélekben, ami nem látható és bizonyítható,mert Krisztus előtt voltak nagy gondolkozók, akiknek a bölcsességük ma is örökérvényűek számít, vagyis ugyanúgy lehetett volna a hellenizmus idején kiválasztani elméletet arra,hogy világméretű missziós beavatássá váljon.

Bevallom, bosszantó volt a gondolat, hogy ilyen tagok képviselik a médiát és ezek a sikeresek és elismertek, ezeket hallgatják és követik.

A katolikus egyház összetétele régi Babilonként is nagyon sokrétű. A kezdet lehetett náluk a római Istenek kora Hellenizmus idején, majd a romániai eredettel bíró Romulus és Rémus farkas elmélet lerakása szemben a már megteremtett bárányokkal. Ez egy állandó világjátékká vált világosság fiai a sötétség ellen állandó harc kezdete lehetett római központban, mely Képes történelemben fenn maradt, Mithrasz híveinek emlékével, akit később Jézusnak neveztek el. Misztikus világot jelentettek, már a halál létrehozásával, állandó Annás apokalipszis megrendezésével.
Ehhez a kezdetéhez a másik galaxisból jött TűzIstenének, aki kiválasztotta a Hunnia börtön bűnözőit és létrehozta a szentháromság egységét később, megteremtették a Sátánt és a Talmudot.
És itt következett be Noé özönvize előtt az első emberpár megteremtése személyiség, vagyis arc nélkül, vagyis kimondottan szexuális eredettel. Ilyen lett a magát Josephus Flavius történetíró könyve szerint Krisztus családfájába tartozónak leíró Heródes népe. Lopott dallamból, atlantiszi földöntúli hatalommal hozták létre a másik világ képviselőit megállás nélkül szinte, hogy egy földöntúli világot alkossanak, amit maguk mennyországnak neveztek el már napbaöltözött asszony, Mária elmélete mellett, megszülettetve Jézust a Heródes népéből származó Máriánál, aki Szentlélektől lett viseltes. A Hunnia börtön ezzel letette az alapját a szentháromságnak, atya, fiú és Szentlélek hármassággal. Krisztus lett a Talmudosok egyetlen embere, aki az ördögfiak közé ment prédikálni, gyógyítani a bélpoklosságot, nyomorékságot, betegségeket, amelyek a bűnből eredtek, kegyelemmel, elengedve múltjukat. A református vallás így vált fokozatosan démonivá, mivel a Talmudhoz tartoznak a démonok, a tisztátalan lelkek, amelyek nők nemi gyalázatakor fogannak meg a másik világban, a teremtőiknek köszönhetően megszülettek azóta emberi formává és hatalmas táborrá szaporodtak,mivel a gyalázásuknak soha nem volt vége. Ezeket nevezték el kezdetben pogányoknak, ezek jelentik azóta a Jehova egykori elvarázsolt népe, a kutyává varázsolt lelkek óta az alapját a vallásoknak. Mivel nemi eredetűek, Pálék törvényeket szabtak nekik, megfogalmazva azt is, mit jelent a paráznaság. A Szentlélek működését mutatta be a Hit gyülekezet azzal együtt, hogy valóban elmeosztály képviseleteit választotta ki,külső, testi jelével a tetteknek.

Itt lép be az ateista elgondolás, mely szerint az egykor élt Istenek és bölcs gondolkozók megvoltak, mely bizonyítja azt, hogy az emberiség nem törzsi, horda eredettel bír,mint a tisztátalan lelkek testvérisége, előttük is volt élet a Földön, mégpedig valóban olyan emberekkel, akikben a Vénusz és Mars összetétele megvolt. Ezeket az embereket közösen sikeresen legyőzték a legnagyobb titokban, ahogyan működtek minden időben.

A katolikus egyházhoz az egykori égi, bolygók lakosságának idején működött rózsakeresztes rend megléte mellett megalkották azt a rózsakeresztes rendet, amely Szerb Antal Penthagon legendájában is olvasható, hatalmas feketemágusi, sátáni hatalommal. Romániai könyvberendezéssel létrehozták ellenük állandó ellenségként Mohamed próféta megléte mellett az iszlámot, csatlakozott hozzájuk a spanyol pusztító, a megteremtett szentháromság Omega, Metro, Illéssel berendezett szentháromságával, melyek része az ortodox vallás is, elkezdték a kislányok nagy közös áldozását, a keresztes háborúkkal együtt. Illésékkel a reformátusok csatlakoztak hozzájuk már,mint a közös Biblia könyvükben szereplő halálnépek. Krisztussal a Hunnia börtön fegyvert küldött a világra, állandó Íme az ember felkiáltásuk, féktelenségük során ismételt és végrehajtott feszületeivel a semmiről sem tudó nagybetűs embereknek.

A kígyó, amely Lucifer formája volt a kísértője Ádámnak és Évának, aki megtanította nekik a tiltott tudását a másik világnak. Azóta a halál jött a világra, mostanra az egész világ, kivéve az amerikai meggyfürtös vén mohó Isten nemi népét, az Isteni színjáték purgatóriumainak, küszöb őreivel őrzött karmikus népeit jelentik. Lucifert a TűzIsten teremtette meg tökéletes külsővel,aki a tökéletesként megalkotott angyalok között élt, Tírus fejedelme néven. Így az eredeti égi Jeruzsálem egy tűzben járó népekkel megalkotott első vallási birodalom létrehozása lett, amit a jelenlegi, Ezékiel könyvében rima Jeruzsálemnek nevezett Heródes népe győzött le, együtt az ausztráliában élő tűzben járó sáskákkal.
Missziós munkáknak köszönhetően állandóak lettek a Talmud Krisztusa néven történő beavatások a Föld különbozó részein, melyeket később tisztítottak fehér ruhákba öltöztetve őket, majd felszámolva a Földrészeket, az emberek kivételével.

A Hunnia börtön által megteremtett, későbbi világ ura, a sátán, mely a kígyók királya lett, ezért egyik megnyilvánulási formája a kígyó lett, összeállt a Hunnia szentháromsággal, a Talmuddal, s elkezdődött az állandóan bővült világkönyvtára a már itt honfoglalókként megérkezett barbárokkal az egész világmindenségben. Közösen mentek neki lopott atlantiszi feketemágiával négyszer a Föld lakosságának az itt két utcába rendezett világapokalipszis tagjaival és kíséreteikkel, állandó kislány áldozásuk mellett. A fekete Magyarország királya így a sátán lett, ideszabott Bibliával.

Az ég serege az űrből érkezettekkel együtt bekerült a Bibliájukba állandó apokalipszis végrehajtóiként, hatalmas, égi hatalommal, ahogyan vezették az áldozatokat gyalázatra. Magukat uraknak szólíttatták, a vas Rákóczi téri kíséretükkel együtt, itt kisdobos és úttörő mozgalom idején vettek részt a kommunista korok végrehajtásában, asztrológiai űr népével együtt.

Mivel elmeosztályok tagjai a világkönyvtár szereplői, a skizoprenek, mint szereplők pontosan tisztában vannak mindennel, hiszen már minden szerepet képviseltek, legyenek királyok, vagy koldusok, győztesek, vagy áldozatok, ezért is nem lehet a mártírumságukat elfogadni. Egyedüli áldozatok azok a semmiről sem tudó emberek, akiknek egyetlen emberük, Krisztus óta neki mentek, a karma törvényét felrúgva, támadva őket saját deformációik, saját tetteik, gyilkosságaik miatt.
NagyPán népe, mely a vasnépet jelenti Szepes Mária Pszichografológiája és a Vörös Oroszlán kommunista korai alapján véráldozókat jelent, amik embervérből nemesítik magukat emberré, ezáltal a gyalázatból és véráldozástól, melyet penitenicás bűnelhordozás keretében kegyelemnek neveztek el, egyre tökéletesebbek és szebbek lettek.

Az ember tökéletes eszményként állt minden időben előttük, szívükben az emberiség törvényekkel, mert nem ismerték a bűnt, a rosszat. Ez jelenti a büntelen, eszményi állapotot egyedül, nem az, hogy a tisztátalan lelkek Krisztus óta - aki őket űzte a démonokkal együtt -megszületnek emberi formában, ezért azt gondolják, bennük a Krisztus van, ők részei a nagy egységnek, az isteni hatalomnak.

Az ember élhetett volna egyedül tiszta szívével gondtalanul, övéké volt egykor a Föld, ahol békességben éltek a természettel. A bűnvád örömteli dolog a szívtörvényekkel rendelkezőknél,mert amikor vétene szavakban, vagy tettekben mások, vagy maga ellen, akár egyetlen nemi kilengéssel, a szív meghasonlik önmagával és jelentkezik a szégyen, az önvád. Ezért az ember, aki nem ismeri a halálvilágokat, a bűnt soha nem volt képes arra, hogy bárkinek is ártson.

A csúnya szavakat használó, a perverz, a féktelen mind a tisztátalan lelkek közösségét jelenti, együtt a keleti népeikkel, amelyeket egykori égő Jeruzsálem mintájára megalkottak, tisztítottak egyetlen nagy közös áldozással együtt a patológiával a világnak. Mert nagyon sok a teremtés, mivel a gonoszak gondolataikkal is állandóan teremtenek, akár ceruzarajzok alapján, novényekből is. Vérföld, amit létrehoztak, mivel maguk vérből válnak emberi külsejüvé, melynek túloldalán csupán mini fenyői maradtak a lengyel sátoraljaújhelyi Magas-hegyi teremtésnek.


A bibliai könyvecskék, ahogyan Gelencsér Zsigmond, a debreceni református Biblia előszavát író is megírta, egykori történelem nyomán megalkotott, holt tengeri tekercsekből íródott állandó világapokalipszist jelent az emberiség ellen. Magyarország ezer éve harcol gyalázattal, bénítással, csonkítással a semmiről sem tudó emberiség ellen, állandóan berendezve kezdetnek a szocialista iskolát minden tantárgyból létrehozott földönkívüliekkel. Ezer éve alatt a fekete nép végzett minden értelmes élettel a világon, azóta tombolnak a tisztátalan lelkekkel, mivel a szocialista iskola elméletéhez rendelték a nagybetűs embereket. Nincsen kegyelem Krisztus nevében, sem bűnbocsánat véráldozással, mivel előre készülvén erre a világmindenséget világegyetem teljes egészével érintő nagy közös áldozásra azzal az ózdi atlantiszi feketemágus lírai karám mondattal, hogy olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Lopott dallammal is kezdték Latinovits Zoltán berendezésével a feketemágus rontásaikat. Hát ennek torünnepe volt látható a narancsok médiájában 1997. óta, mint patológiáknak és tisztátalan lelkeknek a Rákóczi téri cigányteleppel, mint gyalázás végrehajtóival együtt a Hunnia börtön szájszerkezet lebontóival, Palik berendezőivel, német központjukkal koalícióban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2020.08 2020. Szeptember 2020.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 29 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 487
  • e Hét: 1616
  • e Hónap: 3975
  • e Év: 56241
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.