Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Harmónia......
  2020-10-23 14:49:30, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-10-23)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Nyíltság hatja át.

Bohóc - Nevetés és sírás, gyermekiség, ösztön-én

Nevetősre festett arc és lelki válság. Pojáca vagy az élet cirkuszának körszínpadán, és örömmel fogadod, hogy nevetnek rajtad, miközben befelé sírsz. Ormótlan cipőben bukdácsolsz és mindenki feltűnő ruhádon kacag. A bohóc szerepét át kell élned, hogy lelki fejlődésed a következő szintre léphessen. Ne feledd, a bohócot mindenki szereti! Mi akadálya hát, hogy a bohóc is szeresse önmagát? A bohóc személyéhez nevetséget keltő különlegesség, valamiféle abnormalitás kapcsolható. A kártyalapokon a szerencse szimbóluma, a mosolygós bohócarccal ellátott joker bármelyik lapot helyettesítheti. A cirkuszi bohóc felnagyítva jelképezi az emberben rejlő ügyetlenséget, nevetségességet. Szimbolizálja a maszk alatti arc felfedezhetetlen titokzatosságát.

Szerelmi üzenete: A bohóc szerelme kiszolgáltatott. Lehet, hogy mindent felteszel egyetlen lapra egy kapcsolatért, akár van párod, akár párt keresel éppen.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy néha érdemes kiszabadítani gyermeki lelkületünket, és pár önfeledt órát szerezni magunknak. Akár vásárolj valami apróságot gyermeki énednek!
Idézd fel magadban gyermekkorod legnagyszerűbb emlékeit, játékat, próbáld meg őket megint, ha lehet társaságban. Akár gyerekekkel, akár felnőttekkel!
Üzeni, hogy a legtöbb ember maszkot visel, és szinte lehetetlen a valódi arcát meglátni.
Erre is gondolj: A Bolond kártyája a tarotban. Olvasd Osvát Erzsi versét a Bohócról: "Orrom krumpli, szemem szén,/ szeretném, ha szeretnél. / Velem nevetsz, ha szeretsz,/ ha nem szeretsz, elmehetsz! / (...) Szívem, mint a céltábla,/ ruhámra van mintázva."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-10-23 14:44:41, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-10-22)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Józanság hatja át.

Korona - Hatalom, a nemzet szolgálata

A korona királyi hatalom, de a hatalommal járó felelősség is. Kérdés, hogy elragad-e a hatalom, agyonnyom-e a vele járó felelősség, vagy megtalálod a helyedet a korona alatt? A Szent Koronára azonban nemcsak szimbólumként tekinthetünk, hanem az ún. Szent Korona-eszme értelmében benne nyilvánul meg a magyar nemzet fölött gyakorolt hatalom teljessége. Azt fejezi ki, hogy a hatalom megtestesítője, a legfőbb hatalom alanya a Szent Korona, amely erejét, hatalmát a nemzettől kapja, és az uralkodó valójában a Szent Koronától kapja azt a hatalmat, amelyet azután megoszt a nemzettel, és azt megosztva gyakorolja. Miért szent? A Szent Korona nem egy szentnek nyilvánított, vallási fogalom, hanem az egyház által szentté avatott, s a magyar nép által is szentekként tisztelt királyaink által viselt, általuk mintegy megszentelt, a hagyomány által szentnek tekintett évezredes jelvénye a magyar államiságnak. Nem az uralkodó, hanem az ország Szent Koronája tehát a magyar állam folyamatos fennállásának a jelképe. A Magyarok kártyájaként megjelenve sorsdöntő fordulat az ország szempontjából.

Szerelmi üzenete: Ez nem csak a párkapcsolatról, hanem a hazaszeretetedről szól - felteszi a kérdést: ki viseli a koronát a párkapcsolatodban? Párkeresőknek méltó, királyi, nemes hódoló érkezése. (Olvasd újra vagy hallgasd meg az Egyszer egy királyfi című mesét!)

Személyes üzenete:
Nézd meg ma a magyarok kártyáját - annak üzenete fokozottan vonatkozik rád is! A két kártya ma együtt hat rád!
Látogasd meg személyesen is a Szent Koronát, ha időd / lehetőséged van rá!
Milyen nemzetiséghez tartozol? Ki volt apád-anyád? Milyen családi tabuk élnek nálatok a párkapcsolatok, a szokások tekintetében? Hogy viszonyulsz magyarságodhoz?

Erre is gondolj: A Korona jóslatokat tartalmazó naptár, az Univerzum genetikáját, az idő kódját tartalmazza. Azoknak, akiknek családfájában nem csak magyar szálak vannak, segíthet egy családfelállítás is.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-10-23 14:39:24, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-10-21)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kényelem hatja át.

3 - Három - Álmodozás

A család, a magasabb szintű gondviselés, a szentháromság száma. Rendet, stabilitást, biztonságot teremt az életünkben. Feloldódnak benne az ellentétek, a kezdet és a vég közé a dolgok kimenetele, a múlt és a jövő közé a jelen is beékelődik. A magyarság száma: ,,három a magyar igazság". A teremtés három lépcsője a fizikai, lelki és szellemi sík. Ha csütörtökön kapod, a lap sokkal erősebben fejti ki hatását - nézd meg a mai horoszkópodat is! Ha 3-án vagy 13-án kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A nagy beszélgetések napja van - különösen lelki dolgokról függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz-e vagy sem.

Ezt mondja neked:
Erkölcsileg jól jöhetsz ki egy helyzetből, morálisan nyerhetsz.
Egzisztenciálisan sikereket érhetsz el - ma pályázz meg új állást, ha tervezted, vagy építsd karrieredet. (A női vezetők segíthetnek utadon.)
,,Isten szeme" ma figyel téged, használd erősen intuíciódat, ma megérezheted a helyes választ. Intenzíven álmodhatsz, vagy angyali sugallatot kaphatsz.

Erre is gondolj: Jupiter - a Tarot Császárnője, a cigánykártya Állandóság lapja, a szentháromság. Szat- csit- ánanda.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-10-23 14:27:04, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-10-20)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kreativitás hatja át.

Harcos - Önuralom, belső egyensúly, erő, stabilitás, férfiasság

A harcos kártyájának két oldala van. Az egyik az agresszióban megnyilvánuló, ösztönei felett uralkodni képtelen emberé, aki erejét érdekei nyers érvényesítésére használja fel. A másik a magasztos értelem, a békés harcosé. Ő az, aki tudja és érti céljait, és nem akarja őket mindenáron fizikai síkon megélni. A harcos elsősorban önmagával megharcoló ember. A meghasonlásból kiutat kereső, küzdő lény. Eredetileg a társadalom vezetői és védelmezői lennének, ma politikusokként és rendőrökként kellene megjelenniük, de nem látják el a feladatatukat. A harcos nehéz karmája abban áll, hogy harcolnia és bántania kell mások érdekében, ugyanakkor nem támadhat, nem használhatja gyilkolásra erejét. Ez az önellentmondás a meghasonlás veszélye.

Szerelmi üzenete: A karddal bánó harcos a szeretkező férfi is egyben. Igazi intenzív erotikus élményt jelenthet, melyben a nőt leigázza a hős harcos. Ha nem agresszióból, hanem csábító erővel teszi, ez gyönyörű. Ám a bántalmazó kapcsolatot hagyd ott! Igaz ez párkeresőkre és kapcsolatban élőkre egyaránt!

Ezt mondja neked:
Lépést tehetsz önismereted útján, dönthetsz, hogy melyiket választod. A belső harcot ugyanúgy jelezheti ez a kártya, mint a külvilág felől érkező tanító jellegű támadást, amire felkészülten várhatsz.
Józanul, saját korlátaidat felismerve kezdj küzdeni, akkor nem fogsz veszíteni.
Hagyd, hogy ellenfeledet saját lendülete vigye bukásba.

Erre is gondolj: Nyers maszkulin erő, bolygója a Mars. Olvasd el Dan Millmann A Békés Harcos Útja című könyvét, vagy nézd meg a belőle készült filmet. Keress a történelemben, irodalomban példákat a harcosra. Olvasd Petőfi forradalmi gondolatait a harcról: ,,Ott essem el én / A harc mezején, / Ott folyjon az ifjúi vér ki szívembül!" A Cigánykártya Huszár (Katonatiszt) lapja.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-10-23 14:23:41, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-10-19)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Boldogság hatja át.

Ékszerek - Küllem, szépség, nemesség, imágó

Ez a lap ma fogékonnyá tesz a szépségre, a művészetek élvezetére, vagy gyakorlására.
Figyelmed a külsőségek felé fordult. Nagyobb jelentőséget kapnak a felületes kapcsolat(ok), a külvilág eseményei. Ma új ékszert vásárolni, vagy rég nem hordott ékszert felvenni szerencsés dolog. Az ékszer évszázadokkal ezelőtt a különlegeset, a nemességet, (királyságot) az egyedit, az anyagi érték kifjezését szimbolizálta, valamint misztikumot is hordozott magában. A legtöbb ősi kultúrában a társadalmi státuszt, illetve szerepet árulta el. Napjainkban a bizsu is ékszernek számít, ami csak a külső megjelenést hangsúlyozza, nem a tartalmat. Az ékszerek mára elvesztették szakrális jelentésüket. Vajon mit jelentenek ékszereid jelképei? Hogy szólnak ezek rólad? Ma átalakíthatod megjelenésed, válthatsz stílust, új frizurát készíttethtsz, vagy új holmikat vásárolhatsz.
A Magyarok kártyájaként a koronázási ékszereket jelenti. Eljegyzés (esküvő) napján kapni ezt a lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban a szépség meglelése. Vásárolj ékszert párodnak! Jó nap az eljegyzésre, lánykérésre is!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy nem mind arany, ami fénylik, a káprázat ne csapjon be - az igazi értékek nem csak anyagi síkon értékesek.
Gondolkodj el azon, hogy amiket fontosnak tartasz, tényleg valódi értékek-e. Általában gyorsan, csak a külsőségek alapján ítélsz meg valakit, vagy hagysz időd a mélyebb megismerésre?
Üzleti életben ez a lap sikeres tárgyalást, üzletkötést, pénzügyi előrelépést jelöl.

Erre is gondolj: A Rák csillagjeggyel az igazgyöngyök, az Oroszlán csillagjeggyel az aranyak, míg magukkal az ékszerekkel a Mérleg jegye analóg. Bolygója a Vénusz.
Olvasd József Attila, Ó zordon szépség című versét: ,,Versemmel hogyha megelégszel Kínáltam úgyis elégszer Fogadd el: véres, könnyes ékszer."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-10-23 14:18:58, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-10-18)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Udvarlás hatja át.

Csecsemő - születés, újrakezdés, megújulás, élet, ártatlanság

Az újszülött az újrakezdés lehetősének, új életszakasz beálltának szimbóluma. Valami új dolog születése. Nem elsősorban anyagi természetű gyarapodást jelent. Valami új dolgot hozhatsz létre, elölről kezdhetsz valamit, amire már régen vágysz. A régi álmoskönyvek tanúsága szerint a fiú csecsemő őszinteséget, gyarapodást jelképez, míg a leány csalást, pletykát. Azonban nézz a képen az arcra - tudod-e, hogy milyen nemű ez az újszülött? Ez az a pillanat, amikor még minden lehetséges. A csecsemő a jövő, az életerő, a lehetőség, az ártatlanság megtestesítője. Pénzügyi, vállalkozási kérdésekben jó jel. Kínában a bőség, a szerencse jelképe. Az egyén változását a tökéletesedés irányában is jelenti. Bizonyos kultúrákban a közösség fennmaradását, azaz a biztonságot jelképezi.
Saját születésnapodon kapni ezt a lapot azt jelenti, hogy különsen szerencsés év elé nézel. Állapotos nőnek is nagy szerencse. Gyermeked születésnapján kapni ezt a lapot figyelmeztetést jelent. Karácsonykor spirituális hívás, Isteni jel.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek új párkapcsolat érkezését, kapcsolatban élőknek régi viszony új alapokra való helyezését jelenti. Gyermekre vágyóknak jel, hogy itt az idő belevágni. A fogantatásra alkalmas napot is jelölheti. (Ha épp nem akarsz gyereket, ma védekezz kicsit jobban, mint máskor!)

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy mindig érdemes valami újba kezdeni a fejlődés érdekében.
Gondolkodj el azon, milyen területeken foghatnál neki valami teljesen újnak. Ha netán idegenkedsz az új dolgoktól, vizsgáld meg milyen korábbi élmények váltják ki belőled ezt az érzést.
Üzeni, hogy a gyarapodás nemcsak az anyagi síkon létezik, egy új kapcsolat, egy elkészült dolog, egy nagyszerű ötlet is értéket képviselhet.

Erre is gondolj: A gyermek kártyája a cigánykártyában. Jézus születése, mely egy teljesen új történelmi korszakot indított. Olvasd újra a Bibliában a karácsonyi történetet.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-10-23 14:13:16, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-10-17)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Katarzis hatja át.

Ékszerek - Küllem, szépség, nemesség, imágó

Ez a lap ma fogékonnyá tesz a szépségre, a művészetek élvezetére, vagy gyakorlására.
Figyelmed a külsőségek felé fordult. Nagyobb jelentőséget kapnak a felületes kapcsolat(ok), a külvilág eseményei. Ma új ékszert vásárolni, vagy rég nem hordott ékszert felvenni szerencsés dolog. Az ékszer évszázadokkal ezelőtt a különlegeset, a nemességet, (királyságot) az egyedit, az anyagi érték kifjezését szimbolizálta, valamint misztikumot is hordozott magában. A legtöbb ősi kultúrában a társadalmi státuszt, illetve szerepet árulta el. Napjainkban a bizsu is ékszernek számít, ami csak a külső megjelenést hangsúlyozza, nem a tartalmat. Az ékszerek mára elvesztették szakrális jelentésüket. Vajon mit jelentenek ékszereid jelképei? Hogy szólnak ezek rólad? Ma átalakíthatod megjelenésed, válthatsz stílust, új frizurát készíttethtsz, vagy új holmikat vásárolhatsz.
A Magyarok kártyájaként a koronázási ékszereket jelenti. Eljegyzés (esküvő) napján kapni ezt a lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban a szépség meglelése. Vásárolj ékszert párodnak! Jó nap az eljegyzésre, lánykérésre is!

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy nem mind arany, ami fénylik, a káprázat ne csapjon be - az igazi értékek nem csak anyagi síkon értékesek.
Gondolkodj el azon, hogy amiket fontosnak tartasz, tényleg valódi értékek-e. Általában gyorsan, csak a külsőségek alapján ítélsz meg valakit, vagy hagysz időd a mélyebb megismerésre?
Üzleti életben ez a lap sikeres tárgyalást, üzletkötést, pénzügyi előrelépést jelöl.
Erre is gondolj: A Rák csillagjeggyel az igazgyöngyök, az Oroszlán csillagjeggyel az aranyak, míg magukkal az ékszerekkel a Mérleg jegye analóg. Bolygója a Vénusz.
Olvasd József Attila, Ó zordon szépség című versét: ,,Versemmel hogyha megelégszel Kínáltam úgyis elégszer Fogadd el: véres, könnyes ékszer."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-10-23 14:11:34, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-10-16)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Beleérzés hatja át.

6 - Hat - Felsőbbrendű kommunikáció

A szeretet, a szépség, a házasság, a családi élet, a művészetek, de az érzelmi befolyások száma is ez. A prédikátorok - például Jézus - száma. Tökéletes szám, vagyis összeadandói és szorzói is egyeznek. A választás, a dilemmák, a megkísértés száma. A ragaszkodás nélküli szeretet és a bölcsesség uralja. Üzenet ez a kártya a bölcsesség, a belső és külső szépség megtalálására. Ha hatodikán kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A szerelmi vallomás napja. Ha valakinek már régóta meg akarod mondani, hogy szereted, itt az idő!

Ezt mondja neked:

Amit ma kimondasz, többszörös erővel bír, sikerre visz. Jól használhatod a szavakat, időben, helyzetben egyaránt.
Írj ma fontos leveleket, feljegyzéseket vagy blogot, alkoss valami újat.
A mai döntéseid sokkal jobbak, erőteljesebbek, ugyanakkor hosszabb ívűek, mint egyébkor - ne halogasd a fontos döntéseket, itt az idő!
Erre is gondolj: A Vénusz uralja, lapja a Szeretők (Válaszút), cigánykártyában a váratlan öröm lapja. Pecsétje a Dávid csillag - a két egymásba fordított háromszög.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2020.09 2020. Október 2020.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 119 db bejegyzés
e év: 1869 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2120
  • e Hét: 5288
  • e Hónap: 7422
  • e Év: 59980
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.