Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Húzz egy kártyát, és megkapod a titkos üzenetet sorsodhoz
  2021-03-17 20:45:23, szerda
 
 







HÚZZ EGY KÁRTYÁT ÉS MEGKAPOD A TITKOS ÜZENETET SORSODHOZ


Egyetlen kártyát válassz és megkapod azt a jelet, amire eddig vágytál.


Mit üzen vajon neked a sors? És hogyan találsz rá a boldogságodra? Most meghallhatod a titkos üzenetet, amely segíteni fog neked. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a három lap közül azt, amelyikről úgy érzed, hogy a leginkább közel áll hozzád.







1. Ha a tündért választottad

Az élet azt üzeni neked, hogy legyél vidám, legyél boldog és mosolygós. Éld meg, hogy varázslatos vagy! Igen, megpróbáltatások és fájdalmak vannak a hátad mögött. De ne hátrafelé nézz, hanem előre! Engedd, hogy a múltba vesszenek a gondjaid, tudd, hogy már nem léteznek, csak az elméd kelti újra és újra életre őket! Lépj tovább, és egy pillanatig se érezz bűntudatot, ha jól érzed magad, vagy boldogságot élsz meg!


2. Ha az angyalt választottad

Azért választottad ezt a lapot, mert védelemre, biztonságra van szükséged. A lapon lévő angyal azt üzeni számodra, hogy erősítsd önbecsülésed, és ez el fog indítani a gyógyulás útján. Meg fogod találni a békét, el fognak érkezni a jó dolgok az életedbe, a szeretetet és a pozitív energiákat tartsd szem előtt, hogy ezek valóra válhassanak! Próbáld meg újra és minél erősebben megszeretni önmagad. Ha ez sikerül, akkor fogsz csak tudni igazán szeretni másokat is. Ne feledd: addig nem szerethetsz igazán, amíg önmagad iránt nem érzel valódi szeretetet.


3. Ha az unikornist választottad

Az unikornis hozza el számodra a képzelet, a harmónia, a vágyak és a varázslat ajándékát. Higgy a képzeletedben és a fantáziádban! Ne hidd, hogy ez nem fontos, hiszen lelked mélyéből ered, belőled fakad! Ismerd meg álmaidat, vágyaidat, és fogadd el a varázslatot, mely belőled ered és amely körbevesz - még ha eddig nem is vetted észre.



















 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Sorsszerű volt az autóbalesetem
  2021-03-17 19:45:21, szerda
 
 







SORSSZERŰ VOLT AZ AUTÓBALESETEM

Judy: A kislányomban látják viszont a régi arcomat - interjú



Névjegy

Kis Judit "JUDY"
Született: 1974. október 30., Szolnok
Előadóművész, a Groovehouse együttes énekesnője
Párja: Molnár Balázs, gyermekük: Maja (9 éves)
Az 1995-ös Pop-rock Fesztiválon tűnt fel. Ezután jelent meg első, önálló lemeze, a Vad tangó. 1998 októberében csatlakozott a Groovehouse együtteshez. Az év december 14-én súlyos autóbalesetet szenvedett, amibe majdnem belehalt. Az arca teljesen összeroncsolódott, szinte nem maradt a testében ép csontja, az orvosok egy hónapig küzdöttek az életéért. Miután felépült, 1999 júliusában jelent meg az első albumuk. 2001-ben jött ki a második Hajnal címmel, és sorra jöttek az elismerések, fellépések, majd az újabb lemezek. Minden olyan díjat besöpörtek, amit csak itthon lehetett.

Az énekesnő mára úgy érzi, a 22 évvel ezelőtti autóbalesete formálta át testképzavaros, a külsőségekben elvesző lányból önmagát elfogadni képes, magabiztos nővé. Történjen bármi, nem engedi, hogy letörje, és ezt a pozitív életszemléletet szerencsére kislánya, Maja is örökölte.








Vidám, pörgős énekesnőként ismerjük, aki rendre felrobbantja a színpadot. Hogy bírja ezt a kényszerpihenőt?

Egész jól, kicsit már félek is tőle, ha lenne koncert, elfelejtenék elmenni, annyira megszoktam ezt a helyzetet. Nem tudom, mások hogy vannak ezzel, de én még mindig a lyukakat tömködöm, és igyekszem behozni a lemaradásomat a teendőkben, amikre az évek során nem volt időm vagy energiám az évi százhúsz fellépés mellett. Nem mondom, azért vannak napok, amikor már nehéz, hiszen az életem a színpad, de nincs mit tenni, próbálok pozitív maradni és kivárni, amikor újraindulhat az élet.


2005: Videóklip-forgatáson - Bors-archív





A családi kasszát mennyire tépázta meg az elmúlt egy év?


Nem számolgatjuk, mert az csak fájdítaná a szívünket. Elég érezni és csak nagyságrendileg tudni az elmaradt fellépéseim miatt kieső bevételt. A ze­nészeknek ez az időszak óriási deficit, de szerencsére a férjem munkáját kifejezetten fellendítette a vírushelyzet, lévén egészségügyi termékekkel kereskedik. Úgyhogy van egy másik biztos lábunk, de azért nyilván így is hiányzik az én részem...


2017: A Nagy Duettben Erdei Zsolttal - Bors-archív





Nehézségek ide vagy oda, mégis azt érzem a hangján, hogy most is reménnyel teli.

Szerintem alapvetően kódolva van bennem az optimizmus. Nem engedem, hogy rányomja a bélyeget a mindennapjaimra ez a helyzet, és ehhez nagyban hozzájárul a kislányom, akinek az életéért, a boldogságáért, az egészséges fejlődéséért felelősek vagyunk Balázzsal. Maja egy csoda, aki tényleg bearanyozza a napokat, és nincs idő unatkozni mellette. Ez az online oktatás pedig szerintem pluszkihívás a szülőknek is.


2020: Kislányát igazi csodának tartja - Knap Zoltán





Érződik, és sokszor nyilatkozta is, hogy imád anyuka lenni. 46 évesen vállalna még gyereket?

Ez mára nem téma nálunk, de ez nem azt jelenti, ha az élet úgy hozná, hogy kistesó érkezne, akkor nem lennék nagyon boldog. Tudom, sokan ezt korhoz kötik, én nem, máshogy gondolkodom. Egyrészt az egészségemre, a fizikumomra mindig odafigyeltem, de a másik általános félelem, hogy ,,meddig lehetnék jelen a gyerekem életé­ben" sem rettentene el, hiszen senki sem tudhatja, meddig él. Vagyis ehhez igazítani bármit is, felesleges. Simán meghalhattam volna 24 évesen, szerencsére nem így lett, de semmi sincs kőbe vésve.







Mit gondol, a balesetének meg kellett történnie, hogy mára az a Judy lehessen, aki?

"Kíváncsi lennék, a baleset nélkül mi lenne ma azzal a csak a külsőségekkel foglalkozó, testképzavaros lánnyal, aki voltam. Aki csontsoványan is kövérnek látta magát, és sehogy sem felelt meg magának." Vajon hogy nézne most ki? Vajon ki lenne ő, és mit képviselne? Érdekelne. De ha őszinte akarok lenni, a lelkemnek sokkal jobb így, sorsszerűnek tartom az életemben a 22 évvel ezelőtti autóbalesetemet, mert átformált. Megtanított elfogadni, megszeretni magam, és nem elveszni a felszínes dolgokban. Persze ma is fontos a külsőm, és két kép közül én is az előnyösebbet posztolom, de ennyi. Engem nem érdekel a mai retusvilág, a nem létező Insta-tökéletesség, egészen máshol tartok.


2018: Maja tényleg nagyon hasonlít régi önmagára - Knap Zoltán





Emlékszik még a régi arcára? Sokan mondják, hogy Maja kiköpött mása.

Már nincs előttem, én azt szoktam meg, amit a tükörben látok. De érdekes, mert főleg a családtagok Majában valóban a régi arcomat látják. Nekem viszont a kislányomban inkább a habitusom köszön vissza, na abban abszolút magamra ismerek. Főleg az optimizmusában. Erre a legjobb példa, amikor ötéves korában véletlenül meglátta a balesetről készült dokumentumfilmet, majd egy negyedóra múlva odajött hozzám könnyes szemekkel, és azt mondta: ,,Anya, annyira örülök, hogy nem haltál meg. Akkor most más lenne az anyukám!" Imádom, hogy meg sem fordult a fejében, hogy ő meg sem született volna.

2013: A Dal műsorában - Bors-archív





Judy: Férjes asszonyként mondtam igent

Link



Nicsak, ki vagyok - a rejtélyek színpada

Link



Judy: Nem bírtam nézni magam a tévében!

Link



Ezért nem beszélt egymással egy évig Judy és Erdélyi Mónika - videó

Link



Groovehouse - Hajnal

Link



Groovehouse - Vándor

Link











 
 
0 komment , kategória:  Zene, zene, zene...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2021.02 2021. Március 2021.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 320 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 618
  • e Hét: 14943
  • e Hónap: 37431
  • e Év: 215306
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.