Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Egyszemélyes zárkába került Fekete Dávid
  2021-05-08 20:00:14, szombat
 
 








EGYSZEMÉLYES ZÁRKÁBA KERÜLT FEKETE DÁVID

Két hétig nem mehet közösségbe az előzetesbe került énekes


[Nehéz idők várnak az énekesre, aki a börtönben töltött első napjaiban alig hall majd emberi szót. A jelenleg hatályos rendelkezések szerint ugyanis elszeparáltan tölti majd az idejét, a többi rabbal nem találkozhat.


Az utolsó szavak, melyek ismerős szájából hangzottak el, szitkozódások és átkok voltak, ezzel az emlékkel indult csütörtök délután megbilincselve, rendőrségi autóval az előzetes letartóztatásba Fekete Dávid, a Megasztár egykori énekese. A közszereplő ellen, mint arról lapunk is beszámolt, több, mint 100 millió forintos csalás ügyében nyomoz a rendőrség, miután több egykori ismerőse is feljelentette őt.



Fekete Dávidot bilincsben vitték a börtönbe - Móricz István





Fekete Dávid autókkal kereskedett, a károsultjai azonban vagy autót nem láttak vagy a gépjármű árát, ha Dáviddal kötöttek üzletet.


Eleinte úgy tűnt, hogy jól megy az üzlet - Fekete Dávid/Facebook





Van, akinek 55 millió forinttal tartozik az énekes... Az ügyészség lapunkat arról tájékoztatta: közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják a férfit.

Fekete Dávidot hétfőn délelőtt vette őrizetbe a rendőrség, a tárgyalására csütörtökig kellett várni, ahol elrendelték a letartóztatását. Úgy tudjuk, már az első éjszaka kiborult, a poklok poklát élte át a cellában, nagyon megijedt.



Csütörtökön vezetôszáron vitték a bíróságra a Megasztár énekesét - Móricz István





A helyzete az információk szerint egy cseppet sem lesz könnyebb az elkövetkezendő időszakban, mivel a hatályos jogszabályoknak megfelelően a napjaiból legalább 23 órát egyedül tölt majd egy egyszemélyes zárkában.

"Az intézetekbe újonnan befogadott fogvatartottak a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően közegészségügyi és járványügyi vizsgálaton esnek át, közösségbe helyezésük kizárólag 14 nap elkülönítést követően történik meg." Az egészségügyi ellátást végző személyi állományunk az egészségügyi befogadások, vizsgálatok során fokozott figyelmet fordít a láz, illetve az esetleges felső légúti panaszok feltárására. Amennyiben a fogvatartottak panaszt jeleznek és/vagy tüneteket produkálnak, úgy minden esetben a Nemzeti Népegészségügyi Központ koronavírus fertőzéssel kapcsolatban kiadott szakmai eljárásrendnek megfelelő intézkedéseket léptetünk életbe, amely magában foglalja a PCR-teszt végzését is a fogvatartotton - tájékoztatta a Borsot a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának Kommunikációs Főosztálya.



Első körben 30 napra helyezte a bíróság letartóztatásba Dávidot - Móricz István





Fekete Dávidnak természetesen, ahogy a többi fogvatartottnak is, lesz lehetősége arra, hogy tartsa a külvilággal a kapcsolatot, de személyesen az ügyvédjén kívül, senkivel sem találkozhat.
Nehéz napok várnak rá a börtönben

- Dávid lelkis srác, borítékolható, hogy súlyosan megszenvedi ezt az időszakot - mondja a Bors megkeresésére az énekes egyik közeli barátja, aki így folytatja: "Úgy gondolom, hogy talán nem is baj, ha most egy kicsit padlóra kerül. Számot kell adnia azokért a cselekményekért, amiket elkövetett, és itt nem csak a jogi, hanem az emberi oldalról is beszélek. Csúnyán elbánt a feleségével, a gyerekei jövőjével és azokkal az emberekkel is, akik bíztak benne, akik a barátjuknak hitték." Egy komoly tisztulási folyamat elé néz, ami nem lesz könnyű menet számára.

Fekete Dávid egy hónapig biztosan előzetesben lesz, a folytatásról a bíró dönt majd azon bizonyítékok alapján, melyeket a rendőrség az ügyészség elé tár. Lesz ideje gondolkodni.

F.Zs.


Forrás: Borsonline


Link



A 2008-as Megasztárban ismertük meg - Fekete Dávid nagyon megváltozott

Link



Hamis festményekkel és futtatott arannyal is üzletelhetett Fekete Dávid

Link



Fekete Dávid feleségének végleg elege lett

Link











 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 320 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 611
  • e Hét: 2107
  • e Hónap: 19251
  • e Év: 156623
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.