Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Ahol zsarnokság van, ott zsarnokság van
  2021-07-11 20:30:36, vasárnap
 
 





Szilágyi Ákos: TURBÁN - AVAGY AHOL ZSARNOKSÁG VAN, OTT ZSARNOKSÁG VAN


Kezdjük egy rövid kis történelmi mesével.

Történt pedig, hogy az Úr éppen aktuális évében a törökök felsorakoztak az egri vár fala alatt. Elindult az ostrom. Az egri nők és férfiak vállvetve küzdöttek. Sikerrel vették az első támadásokat, majd folytatták a küzdelmet 5 éven át további töretlen sikerrel.

Egyszer csak jött egy levél, hogy minden, a várfokról letaszított török után 5 ezer euró büntetést fizettethetnek velük. A törökök képviseletében a Helsinki Bizottság járt el a Strasbourgi Emberi Jogok Bíróságán. A várvédők statisztikájára hivatkozva mintegy 20 ezer városostromló kényszerült visszafordulásra az elmúlt öt esztendő alatt Magyarország déli határain. Ötezer euró per fővel számolva ez éppen 100 millió euró.

A számítás alapjait egy pakisztáni férfi 2016 augusztusában, déli határunk kerítése melletti esete adja. A Helsinki Bizottság említett ügyfele a bizottság beszámolója szerint a határkerítés mellett sétálva kereste fel a magyar határőröket, akiktől menedékjogot kért. Ezt a határőrök megtagadták és visszatoloncolták a kerítés másik, szerbiai oldalára, miközben össze is verték.

Milyen szép esetleírása ez a kerítésen átmászott és menet közben elfogott, az utolsó pillanatig ellenálló, verekedő és kitoloncolt határsértőnek. Ez már PC a négyzeten, vagy szimplán egy Helsinki Bizottság-i, libsi, hazaáruló hazugság? Ezen eljárás állítólag a kollektív kiutasítás tilalmába ütközik. Azt nem tudtuk meg, hogyan lehet egy személyt kollektívan kiutasítani, de ez talán a legkevesebb, amit itt nem érthetünk. A kitoloncolás dolgában tehát már született döntés. A bántalmazásának ügye külön, még mindig a Strasbourgi Bíróság előtt van. Az, hogy esetlegesen - vehemensebb honfitársaik példamutatásait követve -, féltéglákat dobálva, acélrúddal a kezében támadt rá a határőrökre, menekültstátusz-kérelmének nyomatékot adva, nem tesz említést a bizottság szóvivője.

A BLM békés aktivistái fél Los Angelest felgyújtották. A jogvédőik azt ott sem vették észre. Azért viszont kiemelt kártérítést kaphatnak, amiért a boltban - ahova betörtek - csúszós volt a padló, amin védencük hanyatt esett és csúnyán beverte nyolc napon belül gyógyuló kobakját. Hát ez valóban rettenetes.

A strasbourgi bíróság konkrét ügyekben ítélkezik, nem egy általános, elvi döntést hoz, így a mi ártatlan pakisztánink esete nem szorozható meg egyszerűen 20 ezerrel. Amíg azonban van nekünk Helsinki Bizottságunk és számos jóemberkedő NGO-nk, mindent meg fognak tenni, hogy megfelelő jogsegélyhez juttassanak minél több, még elérhető ügyfelet a fent említett, nem kis létszámú potentátból.

Léderer András a Helsinki Bizottság főmunkatársa viszonylagosan magasnak ítélte az 5000 eurós kártérítést, amivel szerinte hazánknak kívánt üzenni az Unió. Az Európai Unió Bírósága viszont nem egyedi ügyekben dönt, hanem általános érvényű megállapításokat tesz. Tavaly decemberben megállapította, hogy a magyar határvédelmi gyakorlat az uniós jogba ütközik. Léderer András ezen szavakat követően megigazította fején turbánját és megköszönte a Klubrádió riporterének érdeklődését.

Az említett rádió mélytengeri kagylója egy másik gyöngyszemet is szült a tegnapi nap folyamán.

Asbóth Márton, a Társaság a Szabadságjogokért civil szervezet képviseletében a pedofil törvényről nyilatkozott. Igen, ugyanarról a törvényről, aminek homofób mivolta miatt áll a bál az Unióban napok óta. Igen, arról a törvényről, ami végtelen aljas módon szankcionálja az LMBTQ közösséget, a végletekig ellehetetlenítve annak létezését.

S láss csodát, Asbóth Márton szerint a diszkriminált, LMBTQ-propagandát tiltó passzusai címszavakban ugyan felsorolják a kihágások formáit, de a jogsértésekhez semmi szankcionálás nincs hozzárendelve.

A hozzá beérkező nagyszámú, aggódó érdeklődőnek nemes egyszerűséggel a következőt javasolja: az jár el a leghelyesebben, aki egyszerűen nem vesz tudomást a törvényről és mindent úgy folytat, ahogy azt eddig is tette.

Ja, kérem!

Ahol zsarnokság van, ott zsarnokság van.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Szilágyi Ákos: Turbán - avagy Ahol zsarnokság van, ott zsarnokság van

Link



Szijjártó Péter: Mint a kommunizmusban - bizonyíték nem kell, elég egy besúgói feljelentés

Link



Zetényi-Csukás Ferenc: Mindenki csalódni fog, aki térdelésre vár


Link





 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2021.06 2021. Július 2021.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 37 db bejegyzés
e év: 320 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 531
  • e Hét: 2027
  • e Hónap: 19171
  • e Év: 156543
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.